Page 1

CS 7600 ´s Werelds eerste intelligente systeem voor Fosforplaatverwerking


Profiteer vvan an een automatische en beveiligde werkprocedure De CS 7600 van Carestream Dental zet de nieuwe norm in tandheelkundige beeldverwerking, met een ongekend gestroomlijnde werkprocedure naast alle essentiële elementen die u nodig heeft voor het maken van geweldige beelden. Door gebruik te maken van onze exclusieve Scan & Go-technologie automatiseert het systeem taken, voorkomt het fouten en combineert het systeem snelheid. Net zo eenvoudig als film, maar met alle voordelen van digitaal, biedt de CS 7600 het beste van beide werelden. U zult de eenvoud waarderen van de werkprocedure die lijkt op die van film, en met de intuïtieve software maakt

* Verkrijgbaar als optie

u in amper vijf seconden intraorale beelden van uitstekende kwaliteit. Wat dit systeem echt uniek maakt, is om de platen voorafgaand aan het onderzoek elektronisch te voorzien van informatie, zoals de naam van uw patiënt en het tandnummer, zodat de afbeeldingen, wanneer ze gescand worden, automatisch naar het juiste patiëntenbestand op de juiste computer worden gestuurd. Hiermee voorkomt u het perongelijk verwisselen van Fosforplaten en vermindert u de doorlooptijd, zodat het hele proces veel eenvoudiger en veel efficiënter verloopt. Bijna geautomatiseerd.


Naam van patiënt Tandnummer Naam van de tandarts Behandelkamer Datum en tijd

VOORZIEN VAN DE NIEUWE

SCAN & GOTECHNOLOGIE

Belangrijkste voordelen: • Uitstekende beeldkwaliteit, verbazingwekkend snelle resultaten • De intelligente technologie van slimme fosforplaten en Scan & Go maakt het aantal perongelijk verwisselingen, verwarrende situaties en fouten een stuk minder • Een geautomatiseerde en beveiligde werkprocedure verhoogt de productiviteit van de praktijk • De bekende, filmachtige werkprocedure minimaliseert de leercurve • De dunne, flexibele platen zonder kabels zijn eenvoudig in positie te brengen en worden geleverd in dezelfde afmeting als film


Snelle, intelligente werkprocedure De CS 7600 biedt een bekende werkprocedure die naadloos in elke praktijk integreert – is sneller en veel efficiënter dan daarvoor. De CS 7600 is eenvoudig in het gebruik en verbetert uw ervaringen tijdens uw werkzaamheden, ook de beleving van de patiënt. Deze exclusieve technologie levert resultaten in seconden, waarmee de wachttijd en voor u en uw patiënten drastisch

Naam van patiënt tiënt Tandnummer Naam van de tandarts

Behandelkamer Datum en tijd

De fosforplaten worden uniek geïdentificeerd wanneer ze over het Scan & Go-apparaat worden geplaatst.

daalt. De intelligente fosforplaten hebben een speciale chip waarmee de gegevens van de patiënt elektronisch aan de bijbehorende opnames worden gekoppeld, zodat u de fosforplaten kunt scannen wanneer het u het beste uitkomt. De kans op menselijke fouten wordt tot een minimum gereduceerd en uw gemoedsrust verhoogd.


Identificeren, Vastleggen, Scannen Met deze snelle resultaten van constant hoge kwaliteit biedt de CS 7600 alles wat u mag verwachten van een kwaliteitssysteem voor intraorale fosforplaten en nog veel meer. Met het doorlopen van een eenvoudige werkprocedure kunt u met de optionele technologie van Scan & Go de fosforplaten voorafgaand aan het onderzoek uniek identificeren. Vervolgens herkent het systeem de afbeeldingen tijdens het scannen automatisch en verstuurt

ze ter beoordeling naar het juiste patiëntenbestand op de juiste computer. Fosforplaten kunnen met minimale tussenkomst van de gebruiker worden gescand, en worden daarna automatisch gewist om opnieuw te worden gebruikt. Door het goed hanteren van deze duurzame, krasbestendige fosforplaten kunnen ze honderden keren worden gebruikt.

Beeldopnames van de patiënt worden vastgelegd op de geïdentificeerde fosforplaat en gescand met de CS 7600.

Binnen enkele seconden worden de afbeeldingen automatisch naar het juiste patiëntenbestand op de juiste computer gestuurd en in de juiste positie op het beeldscherm weergegeven.


Meerdere gebruikers kunnen gebruikmaken van de CS 7600 voor meerdere patiënten.

Beschikbaar voor iedereen, op ieder moment De CS 7600 is gemaakt met gemak, beveiliging en productiviteit in het achterhoofd. Zo is er geen noodzaak meer om een apparaat te reserveren, of het te blokkeren voor gebruik door anderen tijdens het scannen. Meerdere gebruikers kunnen het systeem op ieder moment gelijktijdig voor meerdere patiënten gebruiken. Het is altijd beschikbaar, zodat er geen knelpunten meer zijn - alleen maar beschikbaarheid. Dankzij het in het apparaat ingebouwde geheugen kunt u fosforplaten bovendien blijven scannen, zelfs wanneer het patiëntenbestand niet geopend is, uw computer is uitgeschakeld of als er netwerkproblemen zijn. Het systeem ondersteunt ook het batchgewijs scannen en vereenvoudigt het omschakelen tussen patiënten. Met de technologie van Scan & Go kunnen fosforplaten tussen

patiënten of gebruikers worden gewisseld – de afbeeldingen worden nog steeds naar hun juiste eindlocatie gestuurd. Deze technologie is vooral handig wanneer een volledige mondserie gescand moet worden, of in een praktijk met meerdere operatieruimten. Hiermee voorkomt u niet alleen het abusievelijk verwisselen van platen, en hoeft u de fosforplaten niet in een specifieke volgorde te scannen, u hoeft de afbeeldingen ook niet meer handmatig naar de juiste eindlocatie op uw computer te verslepen en te plaatsen. Dat doet het systeem voor u.


Tijdens een volledige mondserie kunnen Smart Plates in elke volgorde worden gescand en worden de resultaten automatisch gerangschikt in hun exacte eindlocaties.


Uitstekende beeldkwaliteit in seconden Met een resolutie van tot 17 LP/mm levert de CS 7600 de hoge beeldkwaliteit die u nodig heeft voor het stellen van betrouwbare diagnoses. De ruimere belichtingsmarge van de beeldplaat voorkomt over- of onderbelichting, en drie scanmodi (super hoge resolutie, hoge resolutie en hoge snelheid) zorgen ervoor dat u altijd de gewenste beeldopname krijgt. Met slechts ĂŠĂŠn klik kunt u beeldopnames zelfs verbeteren met behulp van anatomische filters.

De CS 7600 is momenteel een van de snelste systemen voor beeldverwerking die verkrijgbaar zijn. De eerste beeldopname kan al binnen vijf seconden worden bekeken en een volledige mondserie wordt al binnen enkele minuten gescand en weergegeven.

Smart Plates produceren hoogkwalitatieve beeldopnames met bijna geen kans op over- of onderbelichting.


Eenvoudige, gebruikersvriendelijke bediening

Het onjuist plaatsen van fosforplaten wordt automatisch gedetecteerd en tijdens de bewerking worden de fosforplaten met hygiënische hoesjes beschermd.

De inbouwmonitor leidt u stap voor stap door het proces en toont de gegevens van alle actieve gebruikers en patiënten.

De dunne, flexibele, comfortabele beeldplaten zijn net zo eenvoudig in gebruik als film.

Met de minimale leercurve brengt de CS 7600 de eigenschappen van geavanceerde, digitale technologie rechtstreeks binnen handbereik voor snellere en constante resultaten. Het systeem detecteert automatische wanneer een plaat onjuist geplaatst is, en een ingebouwde kleurmonitor zorgt voor heldere en eenvoudig te volgen instructies en

foutmeldingen. Ondertussen geeft de voorbeeldfunctie u meteen feedback over het verloop en het resultaat van de onderzoeken, zodat u niet tussen het apparaat en uw computer heen en weer hoeft te lopen.

Smart Plates zijn verkrijgbaar in de afmetingen 0 t/m 4 voor de juiste pasvorm van elke patiënt en kunnen meerdere keren opnieuw worden gebruikt.


Werkt voor elke praktijk De CS 7600 kan worden gebruikt voor assistentiewerkzaamheden of in een centrale ruimte door meerdere behandelkamers worden gebruikt, waarmee het een veelzijdige elzijdige en kosteneffectieve oplossing is voor zowel kleine als grote praktijken. Door de compacte vormgeving van het apparaat paraat kunt u het apparaat plaatsen waar dat binnen uw praktijk aktijk het beste functioneert, of dat nu op een bureau is, of bevestigd estigd aan de wand. Vanwege de hygiĂŤnische hoesjes van de Smart Plates kan het vastleggen en het scannen worden n gedaan in een ruimte met normaal licht.

Het systeem kan rechtstreeks op het netwerk worden aangesloten, zodat de installatie eenvoudig verloopt en meerdere onderzoekskamers een of meerdere apparaten kunnen delen. Via een ethernetverbinding heeft u vanaf elke pc die in de praktijk op het netwerk is aangesloten, rechtstreeks toegang tot de beeldopnames beeldopnames.


Intuïtieve software, eenvoudig delen van beeldopnames Of het nu als een op zichzelf staand programma wordt gebruikt, of geïntegreerd wordt met de beheeroplossing voor uw praktijk, de software van Kodak voor tandheelkundige beeldverwerking fungeert als het bedieningspaneel voor al onze digitale beeldverwerkingssystemen. Het kan op eenvoudige wijze worden geïntegreerd en is eenvoudig in het gebruik, waarmee snel en eenvoudig beeldanalyses kunnen worden gemaakt.

Met de krachtige tools verbetert u het beeldcontrast met slechts één klik.

Met zijn krachtige tools voor het verwerken van beelden en zijn gebruikersvriendelijke interface maakt de software het invullen van beeldinstellingen en het bekijken ervan een intuïtieve aangelegenheid. De beelden kunnen ook worden gedeeld met collega’s en verzekeringsmaatschappijen, en de overtuigende radiografische resultaten zorgen ook voor het verbeteren van de communicatie met de patiënt en de acceptatie van de behandeladviezen.

Het doen van nauwkeurige metingen is eenvoudig evenals het maken van aantekeningen en het markeren van belangrijke delen.

Alle beelden van patiënten kunnen met de beeldverwerkingssoftware van Kodak rechtstreeks geopend worden.


Technische specificaties Accessoires Bij de CS 7600 zijn diverse toebehoren verkrijgbaar, zoals het Scan & Go-apparaat, een fosforplaathouder voor handige opslag en extra Smart Plates verkrijgbaar in verschillende groottes.

Scanningresolutie van de beeldplaat* • Superhoge resolutie

17 LP/mm

• Hoge resolutie

14 LP/mm

• Hoge snelheid

8 LP/mm

Afmetingen van de beeldplaten

Afmeting 0 – 22 mm x 35 mm

Hoogte x breedte (mm)

Afmeting 1 – 24 mm x 40 mm Afmeting 2 – 31 mm x 41 mm Afmeting 3 – 27 mm x 54 mm Afmeting 4 – 57 mm x 76 mm

Voeding

100–240 V (ac), 50/60 Hz, 1,5 A

Afmetingen van het systeem

266,5 mm H, 236,6 mm B, 259.4,mm D

Gewicht

Ongeveer 6 Kg

Hygiënische wegwerphoesjes Het doel van het platenhoesje is tweeledig: Ter bescherming van uw patiënten tegen kruisbesmetting en ter bescherming van de platen tegen licht en krassen.

* LP/mm: Lijnparen per millimeter. (gemeten op rasterresolutie, in scanrichting)

Ondersteuning waarop u kunt rekenen De CS 7600 gaat net als bij al onze producten gepaard met de uitstekende dienstverlening en ondersteuning van Carestream Dental. Het systeem is verkrijgbaar met diverse diensten op afstand, waarmee ons ondersteuningsteam op afstand configuratiewerkzaamheden kan verrichten, diagnoses kan stellen, reparaties kan uitvoeren, het systeem kan kalibreren en softwareupdates kan uitvoeren– voor maximale beschikbaarheid van het systeem en minimale servicekosten. Carestream Dental is al meer dan honderd jaar marktleider op het gebied van tandheelkundige beeldverwerking en levert systemen voor beeldverwerking en praktijkbeheer die uw werkprocessen stroomlijnen, het vastleggen en gezamenlijk gebruik van beeldopnamen vergemakkelijken, wat uiteindelijk de patiëntenzorg ten goede komt.

Wilt u meer weten? Ga naar www.carestream.com/7600 of neem contact op met uw lokale, erkende dealer. Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? E-mail dentalnews@carestream.com.

© Carestream Health, 2011.

CS 7600 brochure  

Het compacte CS 7600-systeem voor digitale intraorale radiografie ontdekt opnieuw de fosfor beeldplaattechnologie, ter verbetering van de br...