Page 1

A rádió kikapcsolásakor a lejátszás megszakad, az eszközök pedig készenléti üzemmódba kerülnek, ha az indítókulcs eltávolításra kerül.

Gateway Pro iPod, USB, Bluetooth

Felhasználói útmutató Audi Dual CAN (AC2) v.1.0

GWP-9205-1

1.BEVEZETÉS A Dension Gateway Pro összeköti iPod-ját vagy USB meghajtóját autója rádiójával, így autójában hallgathatja kedvenc zenéit, míg a Dension Gateway Pro folyamatos töltést és menü alapú vezérlést tesz lehetővé zenelejátszójának.

Please note: Ha egy zeneszám már ki van választva, visszatérhet az almenübe, ha röviden megnyomja a ‘’Menu’’ gombot..

A Gateway Pro mobiltelefonnal is összekapcsolható Bluetoothon keresztül, így a készülékén található zenéket is hallgathatja az autóban (A2DP kompatibilis mobiltelefon szükséges hozzá), vagy kéz nélküli kihangosító üzemmódban hívásokat is bonyolíthat(amennyiben ez az opció aktiválva van a Gateway-ben). Az összepárosítás mobiltelefonról irányítható, oly módon, mintha más Bluetooth-os eszközhöz csatlkozna. A Gateway Pro Bluetooth PIN kódja 0000. (további információkat a 4-es szekcióban talál).

iPod/iPhone vagy USB eszköz tartalmának böngészésére a további menüpontok használhatók. •

Fájlok, Előadók, Albumok, Címek, Könyvjelzők (csak USB): Lehetővé teszi a keresést és a zene kiválasztását az USB eszközön.

Zene (csak iPod): Lehetővé teszi a keresést és zene kiválasztását az almenükben: Előadók, Albumok, Címek, Műfajok, Szerzők, Audio könyvek, PodCastok.

Irányítás A Gateway Pro menüje az auto rádióján és részben a műszerfal központi kijelzőjén érhető el (a két főműszer között). Autója korlátai miatt a Gateway Pro menüje, illetve zene infója (id3) nem látható a rádió kijelzőjén.

A Gateway Pro Bluetooth alapú zene streaminget is kínál (A2DP-vel) kéz nélküli mobil kihangosító funkcióval kiegészítve, mely segítségével a hívásokat az autó kezelőszerveivel tudjuk irányítani.

A zeneforrás kiválasztása A zeneforrást a “Források” kiválasztani, mely lehet:

USB: Flash Memory és Hard Disk Drive (UBS1.1 és magasabb) File System: FAT16 or FAT32 Tárolókapacitás: max. 320 GB zenei tartalom Zene formátum: MP3, WMA ésWAV, OGG Támogatott iPod / iPhone eszközök th

menüben

lehet

GW AUX*: A Gateway analóg bemenetele. Ez esetben az autóból irányítás nem elérhető. Használható, Connector Port (EXT1CP2) vagy az kábel (CABL-AUX) csatlakoztatva van.

BT Audio: A2DP profilt támogató, összepárosított mobiltelefonról érhető el. A lejátszás a telefonról vezérelhető, valamint az autó “Következő” és “Vissza” gombjaival is irányítható. (telefonfüggő). Figyelem: Alapjáraton ez a funkció nincs bekapcsolva, de bekapcsolhatja a Setting Menu-ben.

Ha egy előadó ki van választva, a PLAY megnyomásával az összes zeneszámot lejátssza az előadótól, az ALL menü pedig listázza az összes számot az előadótól. Az albumok ezután külön lesznek feltüntetve

iPod UI: az irányítás az iPodon történik.

iPod GW: történik.).

A következő menüpontok irányíthatjuk a lejátszást:

USB: az irányítás a Gateway-ről történik.

Támogatott USB eszközök

iPod (4 generáció) st nd rd th th th iPod nano (1 , 2 , 3 , 4 , 5 és 6 generáció) iPod mini iPod Photo 4G iPod Video 5G iPod Classic st nd rd th iPod Touch (1 , 2 , 3 és 4 generáció) iPhone, iPhone 3G / 3GS, iPhone 4 / 4S

Zene keresése és kiválasztása (iPod vagy USB)

az

irányítás

a

Aux való ha a AUX

Gateway-ről

Ha egy album ki van választva, az összes szám az albumról külön, egyenként lesz listázva. segítségével

Play All: Az összes zenét lejátssza a kiválasztott forrásról. A zenelejátszás az első számtól indul.

Album play: Az adott számhoz tartozó teljes albumot lejátssza, általában véletlenszerű lejátszásnál használatos.

Aux: 3.5mm stereo aux bemenet (választható)

A zenelejátszás és a beállítások a rádióról, illetve a kormányról érhetők el.

Beállítások menü

2. ELSŐ LÉPÉSEK

3. MŰKÖDÉS

.Kapcsolja be autója rádióját, és válassza a CDChanger módot a ‘CD’ gomb megnyomásával.

A menü a kormányról választható és vezérelhető. A Gateway Pro fő menüjébe a ‘’Menu’’ multifunkciós gomb rövid megnyomásával léphetünk be. Ugyanezt a gombot használhatja böngészésre, lépjen lefelé (s) vagy felfelé (r) a különböző menu opciók eléréséhez. Nyomja meg röviden egy almenübe való belépéshez, és nyomja hosszan az előző szintre való visszatéréshez.

A CD választó gombokhoz (2 és 5 között) hozzárendelhet albumot, vagy számot, esetleg menü pozíciót, stb.

Csatlakoztassa iPod-ját vagy USB meghajtóját a Gateway-hez. A zene most a csatlakoztatott eszközről fog szólni, a lejátszás pedig a legutóbb hallgatott zenétől indul. Amennyiben eszközét először csatlakoztatja, a lejátszás az eszközön található első zeneszámtól indul.

Gyorsgomb funkció

* Egyéb kiegészítő szükséges

Válassza ki a Set CD opciót ( nyomja meg a FFW-t) a gyorsgomb menüben

Navigáljon a tartalomhoz.

kívánt

menü

vagy

zenei


Nyomja meg a válaszott gyorsgombot (CD gombok 2-5) az auto rádióján. Látni fogja a ‘CDx set’ üzenetet a kijelzőn.

Hangerő A hangerő menü segítségével különböző hangerősségek állíthatók be a rendszerben: •

iPod, USB, Aux, zenelejátszáshoz

Telefon és kihangosítóhoz

Bluetooth

mikrofon

hangerő hangerő

a a

Telefonkönyv A telefonkönyv menüben kikapcsolható a telefonkönyv automatikus letöltése, ami elengedhetetlen a különböző telefon modellekkel való működéshez. Párosított telefon Az utolsó négy párosított telefonnév (ID) felsorolása. Innek párosíthat is telefont, ha kiválasztja a listából. BT Audio

A telefon menü használata A telefon funkciók eléréséhez nyomja meg a ‘MODE’ gombot a kormányon, majd nyomja meg röviden a ‘’Menu’’ gombot a telefon menübe való belépéshez. Ugyanezt a gombot használja böngészéshez, lépjen lefelé (s) vagy felfelé (r) a különböző menu opciók eléréséhez. Nyomja meg röviden az almenükbe való belépéshez, vagy nyomja hosszan az előző szintre való visszatéréshez.

Válaszolhat a hívásra a ‘’Menu’’ gomb roved megnyomásával, amely a kormányon található. A zene vagy a radio lenémításra kerül, és a hívás hangja a hangszórókra irányul.

Telefonkönyv: Hívás indításához kiválaszthatunk egy nevet a címlistából. A kontaktok ABC sorrendű csoportokban jelennek meg, ABC sorrendben követve egymást. Fogadott / Nem fogadott / Tárcsázott hívások: Beléphetünk a fenti híváslisták valamelyikébe Kapcsolat bontása: Kapcsolat bontása a párosított telefonnal.

Bekapcsolhatja a BT Audio-t, ha A2DP segítségével akar zenét hallgatni telefonjáról.

A Dension fenntartja a jogot arra, hogy termékeit, azok specifikációit előzetes bejelentés nélkül megváltoztassa. Garancia Elutasíthatja bejövő hívását a ‘’Menu’’ gomb hosszú megnyomásával. Hívás indításához válassza ki a telefonszámot vagy a kontaktot a telefonkönyvből vagy a híváslistákból, és nyomja meg röviden a ‘Menu’’ gombot.

About

Hívás felfüggesztéséhez a ‘’Menu’’ gombot kell megnyomnia.

Információt biztosít Gateway termékéről.

5. KONFIGURÁCIÓS KAPCSOLÓK (DIP)

4. KIHANGOSÍTÓ ÜZEMMÓD

A Gateway Pro alján is találhatóak kapcsolók, melyekkel aktiválhat, ill. deaktiválhat funkciókat, mint pl. a Bluetooth. Kapcsolja be az #5 DIP kapcsolót a telefon funkció kiiktatásához. További információért kérjük olvassa el a beszerelési útmutatót.

Egy telefon csatlakoztatása A hívások kihangosítón keresztüli kezeléséhez Bluetooth kompatibilis telefon szükséges. Ez az eszköz lehet a már zenelejátszásra beállított telefon is, azonban külön, csak a hívások kezelésére is beállítható egy telefon.A csatlakozás típusai: handsfree profile (HFP), és music streaming (A2DP). Vegye figyelembe, hogy nem minden Blueatooth képes telefon támogatja a Bluetotooth kapcsolat típusának beállítását. Ezek a telefonok tipikusan handsfree és music streaming módban kapcsolódnak. Kapcsolja be a Bluetooth-t, keressen elérhető eszközt, válasza ki a Gateway Pro-t, és üsse be a 0000 kódot a kapcsolódáshoz. Ha a telefon csatlakozott, láthatja a csatlakozás állapotát a telefon kijelzőjén.

6. CONNECTOR PORT Kérjük, vegye figyelembe, hogy következetességi okok miatt a Gateway nem tárolja a telefonszámokat, ezért telefonja minden csatlakozás alkalmával szinkronizálja a neveket. A névjegyek szinkronizációja 1000 kontaktig lehetséges (Több telefonszámmal rendelkező bejegyzések több bejegyzésként kerülnek szinkronizálásra). Hívások fogadása és indítása Mikor bejövő hívása van, a hívószám (ha elérhető) vagy az oda tartozó kontakt név a telefonkönyből a műszerfali kijelzőn jelenik meg.

Jogi Nyilatkozat Elektronikus eszköz vezetés közbeni használata kormányzati szabályozásba ütközhet. Kérjük győződjön meg róla, hogy elektronikus eszközének használata nem sérti a közlekedési szabályokat.. A Dension nem vállal felelősséget az eszköz illegális vagy felelőtlen használatából kialakulható helyzetekért..

A telefon menüben a következő menü elemeket fogja látni: •

7. JOGI NYILATKOZAT ÉS GARANCIA

A Connector port (EXT1CP2) a Gateway Pro egy tartozéka. Ez a készülék a következő funkciókat adja: • • • • •

Aux-bemenet USB extension Bypass selector Status LED Reset switch

Minden Dension termék egy éves limitált garanciával kerül forgalomba, mely véd az anyagi és gyártási hibáktól, minden Dension, meghatalmazott disztribútor és kiskereskedelmi értékesítés által eladott termék esetében. A Dension nem vállal felelősséget semmilyen installálást vagy beállítást követő, nem megfelelő használatából eredő hibáért. Garanciaigény esetén szükség van a vásárlást igazoló blokkra. További segítség Ha további segítségre van szüksége Dension termékének használatához, kérjük forduljon a helyi forgalmazóhoz, vagy látogassa meg a www.dension.com weboldalt. Kérjük ellenőrizze a letöltés szekciót a legújabb szoftverfrissítésekért, ugyanis ezekkel további funkciókat érhet el.

Dension Gateway Pro BT (Audi AC2) - Felhasználói Útmutató  

A felhasználói útmutató segítségével a készülék működését, működtetését ismerheti meg! A beszerelési útmutató segítségére lehet a termék ins...

Dension Gateway Pro BT (Audi AC2) - Felhasználói Útmutató  

A felhasználói útmutató segítségével a készülék működését, működtetését ismerheti meg! A beszerelési útmutató segítségére lehet a termék ins...

Advertisement