De Piket

Page 1

Jaargang 1 - editie 3 Programma 40-35 De Noorderster

april - juni

www.denoorderster.be - info@denoorderster.be vu: De Noorderster, Kwekerijstraat 57/59, 2140 Borgerhout


Woordje van de Groepsleiding Beste ouders, De maatregelen zijn helaas nog niet verbeterd, voor de Kawellen zijn ze zelfs nog verstrengd. Alle takken spreken af in bubbels van 10 leden en de Givers dragen nog steeds een mondmasker. Daarom vragen we nog steeds om in te schrijven via de poll die je terugvindt in de mail van De Piket en op Facebook. We willen ook nog eens de aandacht vestigen op het tijdig afmelden bij de takverantwoordelijke zodat zij op de hoogte zijn van hoeveel leden zij kunnen verwachten, dat is nu met de maatregelen nog belangrijker dan anders. De contactgegevens van de takverantwoordelijke vind je op in De Piket bij “Leiding”. (staat enkel in De Piket die jullie via mail ontvingen) Aarzel niet om ons een mailtje te sturen als je het niet terugvindt of als je nog vragen hebt. (groepsleiding@denoorderster.be)

Scouteske groetjes, De Groepsleiding


Belangrijke data 24/04

• Survivaldag

07/07 14/07

• Kamp Kawellen

04/07 14/07

• Kamp Jonggivers • Kamp Givers


4 april 2020 Kawellen: 10u00-13u00 Paasvergadering … wie braaf is krijgt paaseitjes, wie stout is… nou ja, die krijgen een sjot onder hun kont van de Paashaas.

Jonggivers: 10u00-13u00 Paasvergadering … wie braaf is krijgt paaseitjes, wie stout is… nou ja, die krijgen een sjot onder hun kont van de Paashaas. Tot op heden houden de Jonggivers samen activiteit met de Kawellen om zo het kleine aantal jonggivers aan te vullen en voor beide takken een leuke activiteit te organiseren. Laat dit je zeker niet tegenhouden om in te schrijven, zodra er meer inschrijvingen zijn kunnen we terug splitsen!


18 april Kawellen: 10u00-13u00 ballenbadvergadering Blauw, geel, groen, rood en wit, mooie kleuren voor ballen, ook voor nesten, het wordt eens tijd dat we die nog eens gebruiken, aangezien iedereen zijn kreten tijdens de lockdown vergeten is… Oh ja, we gaan ook iets met ballen doen.

Jonggivers: 10u00-13u00 ballenbadvergadering Tot op heden houden de Jonggivers samen activiteit met de Kawellen om zo het kleine aantal jonggivers aan te vullen en voor beide takken een leuke activiteit te organiseren. Laat dit je zeker niet tegenhouden om in te schrijven, zodra er meer inschrijvingen zijn kunnen we terug splitsen!

Givers: 20u00-22u00 Ik ga het zeggen, Walter! Online @Het Scoutskasteel.


24 april Alle takken: survivaldag

09u00-20u00

Op zaterdag 24 april gaan we allemaal op stap, hoe we er geraken en wat we er gaan doen is nog een beetje een verrassing, maar de werkgroep is hier op dit moment veel werk aan het insteken en brengt jullie tijdig op de hoogte. Belangrijk is wel dat we voor deze activiteit nog extra rekenen op jullie om tijdig te registreren, dit tot max 18 april, om zo voldoende tijd te hebben voor het maken van de bubbels en het voorzien van het nodige materiaal voor het aantal leden. We kunnen alvast meegeven dat het een dag met heel wat uitdagingen zal zijn en dat wij voor avondeten zorgen. Jullie moeten wel zelf een lunchpakket, drinkbus en 4-uurtje voorzien.


Uniform Voor iedereen geldt de basisregel om een groene broek / rok te dragen (dit hoeft niet van de Hopper te zijn) samen met onze groeps T-shirt en das. Voor de Kapoenen en Welpen is een hemd niet verplicht maar de groepstrui wel. Daar kunnen de tekens op genaaid worden. Vanaf de Jonggivers dragen leden ook hun hemd van de Hopper met de juiste tekens.