Page 1

the creativity of

engineering.

De Classic-catalogus 2013 | 2014


The Creativity of

Engineering.

Techniek draait om precisie, om feiten en om technologie. Het draait om gegevens, om gradiĂŤnten en om in- en uitgangen. Het draait om dingen weten, niet om dingen raden. Het draait om definities, om ervoor zorgen dat dingen werken. De producten van Denon staan al meer dan een eeuw wereldwijd bekend om hun ingenieuze techniek. En jaar na jaar streven wij ernaar je de best denkbare oplossingen te bieden.

Precisie kan echter niet zonder vindingrijkheid en kennis kan niet zonder verbeeldingskracht. Alleen door deze zaken te combineren kunnen we je een intelligente technologie bieden die tegelijk je hart sneller doet kloppen. Dat betekent echte techniek voor ons. Maak kennis met de creatieve techniek van Denon: de ware kunst om grenzen te verleggen. Waarbij we niet alleen de hedendaagse technologie bijhouden, maar ook begrijpen wat er nodig is om marktleider te worden. Voor ons is techniek namelijk niets zonder creativiteit. Welkom bij het Classic-deel van onze algemene catalogus voor 2013/2014.


06

HOME-CINEMA PRODUCTEN

08

AV-surround receivers

14

Blu-ray-/Universele spelers

16

TV-OPLOSSINGEN

20

HIFI-COMPONENTEN

22

Versterkers/CD- en SACD-spelers

26

Netwerk-audiospelers

27

Platenspelers

28

F-serie

29

M-serie

30

SPECIFICATIES


Masters of AVRs.


Het is niet makkelijk om een AVR-serie te ontwikkelen die jaar na jaar de harten van critici en consumenten blijft veroveren, maar het kan wel. Onze nieuwe AVR-serie vormt het bewijs hiervan, met voorop het paradepaardje AVR-4520, dat nu al wordt beschouwd als een ware benchmark in het segmen. En daarnaast de nieuwe reeks AVR X-modellen die klaar staan om je te overweldigen. Onze nieuwe units worden niet voor niets ‘X’ genoemd: verwacht van deze serie Xcellente prestaties in combinatie met een Xcellent gebruiksgemak. Ontdek een briljante techniek verpakt in een onweerstaanbaar ontwerp, waarmee je kunt genieten van de uitstekende Denon-prestaties die je van ons mag verwachten. Lees alles over onze AVR-serie.


8

AVR-Serie

THE NEW SMART LOOK. Innovatie gecombineerd met inzicht: onze AVR-familie is ontwikkeld om uit te blinken te midden van de hedendaagse entertainment-technologieĂŤn, en is dan ook de meest veelomvattende en slimste reeks die we ooit hebben gemaakt. Voor goede prestaties is meer nodig dan de hoogwaardige, afzonderlijk opgebouwde eindversterker van alle X-modellen. Zo variĂŤren de netwerkmogelijkheden van online streaming tot AirPlay, van Spotify-ondersteuning tot gapless replay en ondersteuning voor FLAC192/24. De huidige norm wordt tevens overtroffen door 4K-scaling en 4K-HDMI, waarmee je nog meer van je entertainment geniet. En naast het algemene gebruik zul je door de geavanceerde grafische gebruikersinterface (GUI) merken dat de bediening van deze apparaten gewoonweg iontzettend eenvoudig is. Kortom: excellente techniek ontwikkeld om jouw audio-visuele wensen te vervullen.


9

HOME-CINEMA PRODUCTEN

AVR-Serie // AVR-4520

AVR-4520

GeĂŻntegreerde netwerkreceiver

Absolute koploper: de krachtige 9-kanaals eindversterker die 210 W per kanaal produceert, heeft een 11.2-kanaals verwerkingsvermogen met Audyssey DSX en DTS Neo:X. De verwerking van 4K-video, i/p-scaling van topkwaliteit, AL32 Multi Processing en de hoogwaardige 32-bits/192 k DAC vormen een traktatie voor je oren. Uiteraard bevat dit systeem ook alle netwerkfuncties, en met de Denon Link HD (in combinatie met de DBT-3313UD), een unieke Denon-creatie, biedt de AVR-4520 je een vrijwel geheel jittervrije luisterervaring.

11.2-kanaals verwerkingsvermogen voor Audyssey DSX en DTS Neo:X // 9-kanaals versterker met afzonderlijke, monolithische constructie // 210 W per kanaal // DDSC-HD32 met Denon Link HD, clockjitter-reductie // AL32 Multi Processing en hoogwaardige 32-bits/192 kHz DAC voor het afspelen van audio met een hoge resolutie Audyssey MultEQ XT32 / LFC, 2 onafhankelijke subwoofers // 6+1 (voorzijde) HDMI-ingangen met 3D en ondersteuning voor 4K-video // Drievoudige HDMIuitgang - Dubbele HDMI-uitgang plus extra HDMI-Zone-uitgang // up-scaling en pass-through van 4K-video // InstaPrevue // Netwerkfunctionaliteit, inclusief internetradio, DLNA-muziekstreaming, Spotify*, last.fm*, AirPlay // HD-audiostreaming met gapless replay // Ethernet-hub – 4 poorten // Setup Assistant en geavanceerde GUI voor eenvoudige installatie en bediening // Denon Remote-app voor iOS- en Android-apparaten // Verkrijgbaar in premium zilver en zwart // * Deze functie is niet in alle landen beschikbaar.


10

AVR-Serie // AVR-X4000

AVR-X4000

Ge誰ntegreerde netwerkreceiver

De AVR-X4000 is kenmerkend voor het hogere segment van de nieuwe X-serie en tevens het begin van een nieuw hoofdstuk. De afzonderlijk opgebouwde 7-kanaals eindversterker met 200 W per kanaal bevat DDSCHD met AL24+ Processing en de unieke Denon Link HD-technologie, die jitter tot een minimum beperkt (in combinatie met de DBT-3313UD). Audyssey MultEQ XT32-ruimtekalibratie en Audyssey DSX 9.1-verwerking bieden een eersteklas surroundervaring. Deze nieuwkomer op het gebied van opwindende entertainment is ook uitgerust met een complete set netwerkfuncties.

7-kanaals versterker met afzonderlijke constructie // 200 W per kanaal // DDSC-HD met AL24+ Processing, Denon Link HD, clockjitter-reductie // 9.2-kanaals verwerkingsvermogen voor Audyssey DSX en DTS Neo:X // 6+1 (voorzijde) HDMI-ingangen met 3D/4K-ondersteuning, 2+1 (zone) HDMIuitgangen // InstaPrevue // Netwerkfunctionaliteit, inclusief internetradio, DLNA-muziekstreaming, Spotify*, last.fm*, AirPlay // HD-audiostreaming met gapless replay // Multiroom-Multisource (incl. digitale bronnen) // 11.2-kanaals pre-out voor de hoofdruimte // Audyssey MultEQ XT32 / LFC, 2 onafhankelijke subwoofers // Setup Assistant en geavanceerde GUI voor eenvoudige installatie en bediening // Denon Remote-app voor iOS- en Android-apparaten // Verkrijgbaar in premium zilver en zwart // * Deze functie is niet in alle landen beschikbaar.


11

HOME-CINEMA PRODUCTEN

AVR-Serie // AVR-X3000

AVR-X3000

GeĂŻntegreerde netwerkreceiver

Met een verbeterde geluidskwaliteit en een hoger uitgangsvermogen biedt de AVR-X3000 overtuigende prestaties, zowel voor je thuisbioscoop als voor stereoweergave. 180 W per kanaal plus een 7.1-kanaals verwerkingsvermogen voor Audyssey DSX en DTS Neo:X, 6+1 (voorzijde) HDMI-ingangen en netwerkfuncties zoals AirPlay en Spotify maken de AVR-X3000 ongeĂŤvenaard in zijn prijsklasse.

7-kanaals versterker met afzonderlijke constructie // 180 W per kanaal // 7.1-kanaals verwerkingsvermogen voor Audyssey DSX en DTS Neo:X // 6+1 (voorzijde) HDMIingangen met 3D/4K-ondersteuning, 2 HDMI-uitgangen (hoofdruimte & zone) // InstaPrevue // Netwerkfunctionaliteit, inclusief internetradio, DLNA-muziekstreaming, Spotify*, last.fm*, AirPlay // HD-audiostreaming met gapless replay // Multiroom-Multisource voor 2e zone (incl. digitale bronnen) // 7.2-kanaals pre-out voor de hoofdruimte // Luidsprekerkalibratie van Audyssey MultEQ XT // Setup Assistant en geavanceerde GUI voor eenvoudige installatie en bediening // Denon Remote-app voor iOS- en Android-apparaten // Verkrijgbaar in zwart // * Deze functie is niet in alle landen beschikbaar.


12

AVR-Serie // AVR-X2000

AVR-X2000

Ge誰ntegreerde netwerkreceiver

Afzonderlijk opgebouwde 7-kanaals versterker die 150 W per kanaal produceert en audiocomponenten van topkwaliteit bevat. De AVR-X2000 kan analoge en digitale video-upscaling tot 4K verwerken. Met een brede set aan netwerkfuncties, waaronder AirPlay en internetradio, is dit het perfecte antwoord op al je entertainmentbehoeften.

7-kanaals versterker met afzonderlijke constructie // 150 W per kanaal // Analoge en digitale video-upscaling tot 4K // 6+1 (voorzijde) HDMI-ingangen met 3D/4Kondersteuning // Netwerkfunctionaliteit, inclusief internetradio, DLNA-muziekstreaming, Spotify*, last.fm*, AirPlay // HD-audiostreaming met gapless replay // USBingang aan de voorzijde: digitale aansluiting compatibel met iPod/iPhone // 2x opt. digitale ingangen // Luidsprekerkalibratie van Audyssey MultEQ XT // Setup Assistant en geavanceerde GUI in 9 talen voor eenvoudige installatie en bediening // Multiroom-Multisource // Denon Remote-app voor iOS- en Android-apparaten // Verkrijgbaar in zwart // * Deze functie is niet in alle landen beschikbaar.


AVR-X1000

Ge誰ntegreerde netwerkreceiver

Dit uitgebreide model heeft een 5-kanaals eindversterker en 145 W per kanaal, waarmee je gemakkelijk kunt genieten van fantastisch entertainment en alle voordelen van uitgebreide netwerkfunctionaliteit. Dankzij de intu誰tieve hybride GUI en Setup Assistant kan het installatieproces eenvoudig worden uitgevoerd. 5-kanaals versterker met afzonderlijke constructie // 145 W per kanaal // 4+1 (voorzijde) HDMI-ingangen met 3D-ondersteuning, HDMI-uitgang met ARC // Netwerkfunctionaliteit, inclusief internetradio, DLNA-muziekstreaming, Spotify*, last.fm*, AirPlay // HD-audiostreaming met gapless replay // USB-ingang aan de voorzijde: digitale aansluiting compatibel met iPod/iPhone // 2 x optische digitale ingangen // Luidsprekerkalibratie van Audyssey MultEQ XT // Setup Assistant en GUI in 9 talen voor eenvoudige installatie en bediening // Denon Remote-app voor iOS- en Android-apparaten // Verkrijgbaar in zwart // * Deze functie is niet in alle landen beschikbaar.

AV-surround receiver

AVR-X500

De AVR-X500 is ons instapmodel: discrete eindversterking met de legendarische AVR-kwaliteit van Denon. 5-kanaals eindversterker // 140 W per kanaal // Kwalitatief hoogstaande, discrete eindversterking voor een krachtig geluid // Dolby TrueHD en DTS-HD Master Audio Decoders // 3+1 (voorzijde) HDMI-ingangen met 3D // 2x optische digitale ingangen // Eenvoudige bediening met snelkeuzetoetsen, display en GUI // Automatische uitschakelfunctie en laag energieverbruik in stand-bymodus // Verkrijgbaar in zwart

13

HOME-CINEMA PRODUCTEN

AVR-Serie // AVR-X1000 + AVR-X500


excellent partners. Je ziet hier twee meesterwerken op het gebied van entertainmenttechnologie. Wanneer deze aan elkaar worden gekoppeld, blinken ze echter nog verder uit in hun prestaties: de AVR-X4000 en de universele Blurayspeler DBT-3313UD worden met Denon Link HD op unieke wijze aan elkaar gekoppeld. Dit is een werkelijk geniale uitvinding van onze technici, die je een ongeÍvenaarde A/V-ervaring biedt. Deze hoogwaardige digitale technologie garandeert zo weinig mogelijk jitter, waardoor het signaal uitermate synchroon wordt overgedragen en de audiokwaliteit werkelijk norm­ bepalend is.


DBT-3313UD

UD-speler

Neem een grote stap voorwaarts. Kies voor de universele Blu-rayspeler DBT-3313UD. Naast Blu-ray kun je hiermee ook DVD's, CD's, Super Audio-CD's en DVD-Audio afspelen. De speler is uitgerust met Denon HD Link - de digitale, hoogwaardige overdrachttechnologie die exclusief wordt aangeboden door Denon. En of je nu valt voor de dubbele HDMI-uitgang of de Pure Direct-modus, het volledig afgeschermde, snel reagerende Denon Suppress Vibration Hybrid-mechanisme of de fantastische kwaliteit van de vormgeving – als je kiest voor de DBT-3313UD, kies je voor de beste speler die je ooit hebt gehad. Universele Blu-rayspeler die ook DVD's, CD's, Super Audio-CD's en DVD-Audio afspeelt // Denon Link HD voor hoogwaardige digitale audio-overdracht // Dubbele HDMI-uitgang en Pure Direct-functie // Volledig afgeschermd, snel ladend Denon SVH-loopwerk (Suppress Vibration Hybrid) // Vier gescheiden blokken voor detailgetrouwe weergave van audio- en videosignalen // Stevig chassis met een dubbellaagse boven- en onderplaat // Fanloze constructie voor een geruisloze werking // DLNAondersteuning voor netwerkstreaming (audio-/video-/fotostreaming) // Ondersteuning voor YouTube Leanback-streaming en Netflix* video-on-demand // Ondersteuning voor DivX Plus HD // Leverbaar in zwart en premium zilver // * Deze functie is niet in alle landen beschikbaar.

UD-speler

DBT-1713UD

De DBT-1713UD is ontwikkeld om te voorzien in al je behoeften en kan een verbluffend aantal verschillende schijfformaten lezen. Dankzij de snelle respons bij het laden en afspelen kun je nu sneller dan ooit genieten van je audio en video. De DBT-1713UD biedt je nog meer kijk- en luistergenot. Universele Blu-rayspeler die ook DVD's, CD's, Super Audio-CD's en DVD-Audio afspeelt // Volledig afgeschermd loopwerk // Snelle respons- en laadtijden en afspeelfunctie // Vier gescheiden blokken voor detailgetrouwe weergave van audio- en videosignalen // Fanloze constructie voor een geruisloze werking // Denons vertrouwde schakelingen van hoge beeldkwaliteit voor een krachtigere visuele weergave // DLNA-ondersteuning voor netwerkstreaming (audio-/video-/fotostreaming) // Ondersteuning voor YouTube Leanback-streaming en Netflix* video-on-demand // Ondersteuning voor DivX Plus HD // HDMI-kabel inbegrepen // Verkrijgbaar in zwart // * Deze functie is niet in alle landen beschikbaar.

15

HOME-CINEMA PRODUCTEN

Blu-ray-/Universele spelers // DBT-3313UD + DBT-1713UD


Boosting your TV.


Tv's worden tegenwoordig steeds dunner. Je ogen zullen misschien versteld staan, maar dat geldt absoluut niet voor je oren! Wanneer de visuele kwaliteit verder toeneemt, kan dit ten koste gaan van de audioprestaties.

Maak kennis met de nieuwe tv-oplossingen van Denon. Dankzij de vakkennis en inbreng vanuit elk tak van ons bedrijf wordt slechte geluidskwaliteit omgetoverd in een verrassend vol en bevredigend geluid dat eindelijk voldoet aan de normen van je tv.


18

TV-Oplossingen // DHT-T100

DHT-T100

Soundbase

De soundbase is een geluidswonder waarmee je een verbazingwekkende luisterervaring zult ervaren. Je kunt je tv simpelweg boven op de soundbase plaatsen. Het systeem is makkelijk te integreren en aan te sluiten – en de handige bedieningsoptie via de afstandsbediening van de tv, maakt alles nog makkelijker. Met zijn analoge en digitale ingangsopties is dit systeem geschikt voor allerlei verschillende bronnen. Daarnaast kun je de soundbase door middel van Bluetooth ook gebruiken met mobiele apparaten. Dankzij de intelligente geluidsmodus kun je altijd genieten van geluid dat perfect wordt afgespeeld, of het nu gaat om een film of om muziek. Beter nog: door de speciale audioverwerking is een subwoofer overbodig. Deze Soundbase biedt namelijk een volwaardige basweergave.

Fantastisch geluid met makkelijke tv-connectiviteit // TV (tot max. 27 kg) kan op de soundbase worden geplaatst // Analoge en digitale audio-ingang // Bluetooth-apt-Xconnectiviteit voor draagbare apparaten // Geluidsmodi: film en muziek // Krachtig geluid zonder subwoofer dankzij geavanceerde audioverwerking // Ontvangt codes via de afstandsbediening van de tv // Eenvoudige afstandsbediening meegeleverd voor een optimaal gebruiksgemak // Verkrijgbaar in zwart


19

TV-OPLOSSINGEN

TV-Oplossingen // DHT-S514

DHT-S514

Soundbar met draadloze subwoofer

Krachtige elegantie: met de DHT-S514 ben je in het bezit van een stijlvolle soundbar die wordt geleverd met een makkelijk te plaatsen draadloze subwoofer. Dit is de juiste keuze als je op zoek bent naar topgeluid voor een tv van 42 inch of groter. De soundbar kan aan de muur of middels een rack worden bevestigd en is voorzien van een HDMI-ingang met ARC voor een aansluiting met slechts ĂŠĂŠn kabel, een digitale ingang en een analoge ingang. Met de ingebouwde Bluetooth-connectiviteit kun je genieten van muziek die je streamt vanaf mobiele apparaten, en met de geluidsmodusopties voor muziek of film kun je het uitgangsgeluid perfect regelen. Bovendien kun je de afstandsbediening van je tv gebruiken om het systeem te bedienen.

Elegante soundbar met krachtige, draadloze subwoofer // Hoogwaardige soundbar die is ontworpen voor gebruik met tv's van 42 inch of meer // Kan aan de muur of aan een rek worden bevestigd (in hoogte verstelbare voetjes) // HDMI-ingang en uitgang met ARC, analoge en digitale audio-ingang // Bluetooth-apt-X-connectiviteit voor draagbare apparaten // Geluidsmodi: film en muziek // Ontvangt codes via de afstandsbediening van de tv // Eenvoudige afstandsbediening meegeleverd voor een optimaal gebruiksgemak // Verkrijgbaar in zwart


Redefining Stereo Enjoyment.


Precisie. Vakmanschap. Innovatie. Deze eigenschappen maken Denon al vele jaren tot een vertrouwde naam in de wereld van hifi. Het zijn ook de eigenschappen waarmee het nieuwe stereo-droomteam PMA-1520AE en DCD-1520AE zich van de concurrentie onderscheidt. Hun voorgangers gooiden over de hele wereld al hoge ogen onder critici, maar dit team overtreft werkelijk alle verwachtingen. Dat is ook geen wonder als je bedenkt dat technologieĂŤn uit de 2020AE-referentiemodellen ook in deze units zijn toegepast. De PMA-1520AE wordt geleverd met een Advanced UltraHigh Current (UHC)-MOS Single Push-Pull-circuit en een uiterst veelzijdige connectiviteit, waaronder een speciale phono-fase voor platenspelers. En dat zijn nog maar twee van de hoogtepunten van deze indrukwekkende versterker.

Op de DCD-1520AE, die perfect is aangepast en specifiek is afgestemd voor gebruik in combinatie met deze PMA, kunnen niet alleen CD's en SA-CD's foutloos worden afgespeeld; het apparaat wordt ook geleverd met de onlangs geĂŻntegreerde USBDAC-functie. Zo wordt samen met de specifieke installatie van het apparaat gegarandeerd dat je in hifikwaliteit kunt genieten van muziek die vanaf je PC wordt gestreamd. Een andere opmerkelijke functie is de Advanced AL32 Processing, die zijn stempel drukt op de gezamenlijke prestaties van dit ensemble: een zuiverheid die je niet alleen kunt horen, maar ook voelen.


22

HIFI-componenten // DCD-2020AE + PMA-2020AE

DCD-2020AE

CD- / SACD-speler met USB-DAC

Maak kennis met de meest verfijnde en gespecialiseerde CD-speler die Denon ooit heeft gemaakt. Met de DCD-2020AE kom je in het bezit van een waar meesterwerk op het gebied van hifitechnologie. Het apparaat onderscheidt zich onder andere door zijn Advanced AL32 Processor en 32-bits/192 kHz D/A-omvormer, waarmee je geniet van een puur en zuiver geluid. En dat niet alleen vanaf CD of SACD, maar ook direct vanaf je PC. Dit is mogelijk dankzij de geïntegreerde USB-DAC, waarmee eindelijk een hogere audioresolutie mogelijk is voor PC-bronnen. Advanced AL32 Processing + 32-bits 192 kHz D/A-omvormer met zeer hoge precisie // Circuitontwerp met DAC-masterclock voor onderdrukking van jitter en ruis // Direct Mechanical Ground-constructie voor minimale trillingen // Een zorgvuldig ontworpen constructie, minimale signaalweg en geselecteerde hifionderdelen zorgen dat de zuiverheid van het audiosignaal behouden blijft // Origineel SVH-loopwerk (Suppress Vibration Hybrid), de absolute basis voor de digitale afspeeltechnologie van Denon // Technisch concept dat uitgaat van een volledige scheiding van digitale en analoge circuits // Pure Direct-modus // USB-ingang aan de voorzijde: digitale aansluiting compatibel met iPod/iPhone // USB-type B achterzijde kan in asynchrone modus 192 kHz/24 bits verwerken voor directe streaming van audio vanaf een PC // SPDIF-ingang (optisch/coaxiaal) voor het upgraden van andere apparatuur // Verkrijgbaar in premium zilver

PMA-2020AE

Geïntegreerde versterker

Het is absoluut niet makkelijk om de held van onze serie 2-kanaals versterkers te zijn. Toch neemt de PMA-2020AE deze rol moeiteloos op zich. Een robuuste constructie die ontworpen is met een delicate precisie, bewijst dat deze Ultra-High-Currentversterker geen compromissen kent. Zo bestaat de chassisconstructie bijvoorbeeld uit 6 onafhankelijke blokken, waardoor ruis wordt geëlimineerd. Ook benadrukt de hoofdomvormer met gescheiden voedingen voor analoge en digitale circuits de superieure bouw van dit paradepaardje. Geniet van een hoogwaardig Denon-geluid in al zijn glorie. Advanced Ultra High Current (UHC)-MOS Single Push-Pull-versterkerschakeling // 2 x 160 W (4 Ohm) uitgangsvermogen // Direct Mechanical Ground-constructie voor minimale trilling // Chassisconstructie met zes onafhankelijke blokken om ruis te elimineren // Dubbele transformator die lekken voorkomt // Hoofdtransformator met gescheiden voedingen voor analoge en digitale circuits // Breder dynamisch afspeelbereik dat hoogwaardige audiobronnen ondersteunt // Hoogwaardige volumeregeling voor nauwkeurige aanpassingen // Microprocessor met stopmodus, voor een nog betere geluidskwaliteit // Krachtige MM & MC Phono-equalizer versterker // Afstandsbediening om niet alleen de CD-speler maar ook de versterker en netwerkspeler te bedienen // Verkrijgbaar in premium zilver


HIFI-componenten // DCD-1520AE + PMA-1520AE

CD- / SACD-speler met USB-DAC

De splinternieuwe DCD-1520AE verwerkt op haast speelse wijze SA-CD-, CD- of USB-bronnen zoals zijn voorganger, maar kan tevens worden gebruikt om te genieten van de DAC-modus met USB-B-connectiviteit, waarmee je PC-audio rechtstreeks kunt streamen. Alle signalen lopen door de Advanced AL32 Processing en de zeer dynamische 192 kHz/32-bits D/A-omvormer van de DCD-1520AE. Klinkt dat heel ingewikkeld? Voor ons klinkt het zoals stereo hoort te klinken. Afspelen van SA-CD's, CD's (ondersteuning voor MP3, WMA, AAC, WAV) // Advanced AL32 Processing en 192 kHz / 32-bits D/A-omvormer met hoge precisie // DACmodus incl. asynchronoe USB-B en opt. / coax digitale ingang // Systeemeigen DSD-ondersteuning (DoP) // DAC master-clockontwerp voor onderdrukking van jitter en ruis // Voeding met digitale en analoge schakelingen geïsoleerd van transformatorspoelen // Direct Mechanical Ground-constructie met hoge precisie, voor een grondige onderdrukking van trillingen // Denon SVH-loopwerk (Suppress Vibration Hybrid) // USB-ingang aan de voorzijde: gemaakt voor iPod / iPhone // Afstandsbediening om niet alleen de CD-speler maar ook de versterker en netwerkspeler te bedienen // Verkrijgbaar in premium zilver en zwart

PMA-1520AE

Geïntegreerde versterker

De PMA-1520AE is uiteraard uitgerust met het Advanced Ultra-High Current (UHC)-MOS Single Push-Pull-circuit, met 140 W x 2 voor een transparant en gedetailleerd geluid. In combinatie met de DCD-1520AE vormt dit systeem niets minder dan de absolute essentie van stereo. Advanced Ultra-High Current (UHC)-MOS Single Push-Pull-circuit met 2x 140 W (4 Ohm) // High-Current, dynamische voeding ondersteunt snelle en grote stroomdoorvoer // Direct Mechanical Ground-constructie voor minimale trillingen // Dubbele transformator die lekken voorkomt // Shottky-diodes en geselecteerde onderdelen // Hoogwaardige volumeregeling voor nauwkeurige aanpassingen // Solide koellichaam om door het resonantiepunt veroorzaakte trillingen te onderdrukken // Microprocessor met stopmodus // Vergulde luidsprekeraansluitingen // Hoogwaardige phono-equalizer // Leverbaar in zwart en premium zilver

HIFI-COMPONENTEN

DCD-1520AE

23


24

HIFI-componenten // DCD-720AE + PMA-720AE

DCD-720AE

CD-speler

Deze pure CD-speler met hoogwaardige technologieĂŤn, zoals de AL32 Processing voor een kristalheldere en gedetailleerde afspeelkwaliteit, is tevens voorzien van een USB-functionaliteit, zodat je eenvoudig elk iDevice of USB-geheugen kunt aansluiten. AL32 Processing en 32-bits/192 kHz D/A-omvormer met hoge precisie // DAC-Master-clockontwerp // Pure Direct-modus om de zuiverheid van het audiosignaal te behouden // Gedegen trillingsbestendig ontwerp met Direct Mechanical Ground-constructie // Zorgvuldig ontworpen constructie die de zuiverheid van het audiosignaal intact laat // Streng geselecteerde onderdelen voor hoge geluidskwaliteit // USB-ingang aan de voorzijde: digitale aansluiting compatibel met iPod/iPhone // MP3/WMAafspeelfunctie (USB, CD-R/RW) // Aluminium behuizing die perfect past bij het stijlvolle audiodesign // Afstandsbediening om niet alleen de CD-speler maar ook de versterker en netwerkspeler te bedienen // Leverbaar in zwart en premium zilver

PMA-720AE

GeĂŻntegreerde versterker

Mid-range versterker met solide constructie die enkele typische Denon-elementen voor Hi-Fi-geluid bevat, waaronder een snelle voeding en een grote capaciteit voor stabiele prestaties. Advanced High Current (HC) Single-Push-Pull-circuit met 2 x 85 W (4 Ohm) voor de juiste balans tussen muzikale details en vermogen // Breed dynamisch afspeelbereik dat hoogwaardige audiobronnen ondersteunt // Hoofdtransformator met gescheiden voedingen voor audio- en aansturingsschakelingen // Microprocessor met stopmodus, voor een nog betere geluidskwaliteit // Gedegen trillingsbestendig ontwerp met Direct Mechanical Ground-constructie // Twee paar eersteklas luidsprekeraansluitingen en een hoofdtelefooningang // Phono Equalizer (MM) voor het aansluiten van een analoge platenspeler // Pre Uit-aansluiting, voor toekomstige upgrades // Afstandsbediening om niet alleen de CD-speler maar ook de versterker en netwerkspeler te bedienen // Aluminium behuizing die perfect past bij het stijlvolle audio-ontwerp // Leverbaar in zwart en premium zilver


HIFI-componenten // DCD-520AE + PMA-520AE

CD-speler

Solide ontworpen CD-speler met nieuwe 32-bits/192 kHz D/A-omvormer, die alle basisfuncties en -technieken biedt waar de hoogwaardige Denon-kwaliteit bekend om staat. 32-bits/192 kHz D/A-omvormer // DAC-Master-clockontwerp // Weergave van CD-R/CD-RW (MP3, WMA) // Gedegen trillingsbestendig ontwerp met Direct Mechanical Ground-constructie // Zorgvuldig ontworpen constructie die de zuiverheid van het audiosignaal intact laat // Kortst mogelijk signaalpad // Streng geselecteerde onderdelen voor hoge geluidskwaliteit // Folder Mode-functie om alleen in speciale mappen opgeslagen bestanden af te spelen // Aluminium behuizing die perfect past bij het stijlvolle audio-ontwerp // Afstandsbediening om niet alleen de CD-speler maar ook de versterker en netwerkspeler te bedienen // Leverbaar in zwart en premium zilver

PMA-520AE

GeĂŻntegreerde versterker

Het perfecte gezelschap voor de DCD-520AE is een versterker met een solide constructie die in elk opzicht perfect is. Snel voedingscircuit met een grote capaciteit en een elegant voorpaneel van aluminium. Advanced High Current (HC) Single-Push-Pull-circuit met 2 x 70 W (4 Ohm) voor de juiste balans tussen muzikale details en vermogen // Breed dynamisch afspeelbereik dat hoogwaardige audiobronnen ondersteunt // Hoofdtransformator met gescheiden voedingen voor analoge en digitale circuits // Microprocessor met stopmodus, voor een nog betere geluidskwaliteit // Gedegen trillingsbestendig ontwerp met Direct Mechanical Ground-constructie // EĂŠn paar eersteklas luidsprekeraansluitingen // Phonoequalizer (MM) om een analoge platenspeler aan te sluiten // Hoofdtelefooningang // Milieuvriendelijk met minder dan 0,3 W stand-by verbruik en automatische uitschakeling // Aluminium behuizing die perfect past bij het stijlvolle audio-ontwerp // Leverbaar in zwart en premium zilver

HIFI-COMPONENTEN

DCD-520AE

25


26

HIFI-componenten // DNP-720AE

DNP-720AE

Netwerkaudiospeler

Maak optimaal gebruik van je netwerk op je bestaande hifisysteem. Via de netwerkaudiospeler DNP-720AE krijg je toegang tot allerlei extra voordelen op je favoriete stereosysteem. Makkelijk toegankelijke internetstreaming (zowel draadloos als via Ethernet), HDaudiostreaming met gapless replay ondersteuning vanaf het netwerk, gebruik van AirPlay voor je iPod touch, iPad of iPhone, en nog veel meer.

Netwerkaudiospeler met ge誰ntegreerde analoge FM/AM-tuner // WiFi- en Ethernetconnectiviteit // DLNA 1.5-gecertificeerd voor een betrouwbare audiostreamingfunctionaliteit en brede compatibiliteit // Rechtstreeks toegang tot AirPlay-muziekstreaming vanaf je iPad, iPhone, iPod touch en iTunes-bibliotheek // Windows 7-gecertificeerd voor de functie 'Afspelen met' vanaf WMP12 of hoger // Ondersteunt WMA / MP3 / WAV / AAC / FLAC / WMA lossless (Transcode) / FLAC HD 96/24 // Internetradio via vTuner en online ondersteuning voor last.fm* // Denon Remote-app voor iOS- en Android-apparaten // De functie 'Direct afspelen' voor de iPod en iPhone via een USBaansluiting // Hoogwaardige 24-bits / 192 kHz digitaal-naar-analoog omvormers voor audio // Audio-onderdelen streng geselecteerd voor een hoge geluidskwaliteit // Leverbaar in zwart en premium zilver // * Deze functie is niet in alle landen beschikbaar.


HIFI-componenten // DP-300F + DP-200USB + DP29F + Element

DP-300F

27

Platenspeler

Of je nu oude favorieten opnieuw wilt ontdekken of altijd al dol op vinyl bent geweest: de DF-300F met zijn hoge precisie is altijd de juiste keuze. Zeer precieze platenspeler van gegoten aluminium // Geraffineerd extern ontwerp met een hoogglans coating // Geheel automatisch systeem voor eenvoudige bediening // Rechte toonarm voor maximale prestaties van elementen met superieure aftastmogelijkheden // Inclusief hoogwaardig MM-element // Ingebouwde phono-equalizer //

HIFI-COMPONENTEN

Handmatige toonarmlift // Vervangbaar element (4,5 - 9,5 g) // Speciale stofkap

DP-200USB

Platenspeler

Neem je analoge pareltjes uit het verleden mee naar het digitale tijdperk – met de DP-200USB kun je nummers importeren van vinyl naar een USB-geheugen. Importeer nummers van analoge platen naar een USB-geheugen zonder dat je hiervoor een PC nodig hebt // Inclusief PC-software voor het bewerken van nummers // Zeer precieze platenspeler van gegoten aluminium // Automatisch systeem voor eenvoudige bediening // Ingebouwde phono-equalizer // Leverbaar in zwart en premium zilver

DL-110

HOGE UITGANGSSPANNING MC-ELEMENT

DL-304 MC-ELEMENT


28

HIFI-componenten // DRA-F109 + DNP-F109 + DCD-F109 + SC-F109

D-F109 / D-F109DAB*

Minisysteem

Netwerkaudiospeler DNP-F109 / DRA-F109 / DRA-F109DAB* Receiver / CD-speler DCD-F109 / Luidsprekersysteem SC-F109

Hifigeluid van zeer hoge kwaliteit met geheel digitale geluidstechniek in een compacte behuizing. Dankzij de geïntegreerde Ethernet- en WiFi-functionaliteit kun je genieten van allerlei bijkomende voordelen, van AirPlay tot internetradio. Een schitterend mini audiosysteem dat maximale aandacht verdient.

DNP-F109 Netwerkaudiospeler // Netwerkaudiospeler met WiFi- en Ethernet-connectiviteit // DLNA 1.5-gecertificeerd voor een betrouwbare audiostreamingfunctionaliteit en brede compatibiliteit // Rechtstreeks toegang tot AirPlay-muziekstreaming vanaf je iPad, iPhone, iPod touch en iTunes-bibliotheek //

De functie ‘Afspelen met’

vanaf WMP12 of hoger // Ondersteunt WMA / MP3 / WAV / AAC / FLAC / WMA lossless (Transcode) / FLAC HD 192/24 // Internetradio via vTuner en ondersteuning van de online service last.fm* // De functie ‘Direct afspelen’ voor de iPod en iPhone via een USB-aansluiting aan de achterzijde // Coaxiale digitale en analoge uitgang // Denon Remote-app voor iOS- en Android-apparaten // Leverbaar in zwart en premium zilver // DRA-F109 Receiver // ‘Simple & Straight’-schakelontwerp // Hoog uitgangsvermogen 65 W x 2 (4 Ohm) // DAB/DAB+-tuner* // Coaxiale digitale ingangen voor de DNP-F109 en DCD-F109 // Optische digitale ingang voor systeemuitbreiding (tv of andere digitale apparatuur) // Tweeregelig display op het frontpaneel voor duidelijk af te lezen radiozenders // Eenvoudige timerinstelling // Nieuw ontwikkelde afstandsbediening // Denons Remote Connector voor bediening van de DNP-F109 via de Denon-app // Leverbaar in zwart en premium zilver // DCD-F109 CD-speler // Heldere en pure audio // Zo kort mogelijk signaalpad // Zo kort mogelijke signaalweg voor CD-pick-up // Coaxiale digitale uitgang // USB-ingang aan de voorzijde: digitale aansluiting compatibel met iPod/iPhone // MP3/WMA-afspeelfunctie (USB, CD-R/RW) // Aluminium behuizing // Tweeregelig display op het frontpaneel voor duidelijk af te lezen muzieknummers // Denons Remote Connector voor bediening van de DNP-F109 via de Denon-app // Leverbaar in zwart en premium zilver // SC-F109 Luidspreker // Tweeweg luidsprekers met 12 cm woofer en 2,5 cm softdome-tweeter // Crossover-netwerk voor het scheiden van het frequentiebereik van de woofer en tweeter voor een natuurlijk geluid // Gebaseerd op Europees geluidsontwerp in samenwerking met Denon // * DAB-versies en kleurencombinaties zijn niet per definitie in alle regio's verkrijgbaar. Voor meer details en informatie over de beschikbaarheid neem je contact op met een bevoegde Denon-dealer bij jou in de buurt.


D-M39 / D-M39DAB*

Microsysteem

Zo veel Denon in zo'n compact formaat. Dit microsysteem is voortdurend in ontwikkeling om tegemoet te komen aan de wensen van audiofans van deze tijd. Naast het verbluffende stereogeluid biedt dit nieuwste geavanceerde model een digitale afspeelfunctie voor de iPhone/iPod e.d. via een USB-aansluiting aan de voorzijde, waarop je ook een willekeurig ander USB-audioapparaat kunt aansluiten.

D-M39 // CD-receiver met 30 W x 2 hoog uitgangsvermogen // Digitaal overgedragen afspeelfunctie voor iDevices (via USB), voor een optimale geluidskwaliteit // Optische digitale ingang voor systeemuitbreiding (tv of andere digitale apparatuur) // Ingebouwde DAB/DAB+ tuner* // Brits klankkarakter voor uiterst degelijke hifikwaliteit // ‘Simple & Straight’ schakelontwerp voor een zuiver geluid zonder kleuring // Vloeiende, indrukwekkende audio met te verwaarlozen vervorming // Robuuste voedingsschakeling voor een stabiele stroomtoevoer // Eenvoudige timerinstelling // Nieuw ontwikkelde afstandsbediening // Leverbaar in zwart en premium zilver // SC-M39 Luidsprekers // Tweeweg luidsprekers met 12 cm woofer en 2,5 cm softdome-tweeter // Crossover-netwerk voor het scheiden van het frequentiebereik van de woofer en tweeter voor een natuurlijk geluid // Brits klankkarakter // * DAB-versies en kleurencombinaties zijn niet per definitie in alle regio's verkrijgbaar. Voor meer details en informatie over de beschikbaarheid neem je contact op met een bevoegde Denon-dealer bij jou in de buurt.

29

HIFI-COMPONENTEN

HIFI-componenten // D-M39


30

Specificaties

AV-SURROUND RECEIVERS

1/ 2

EIGENSCHAPPEN AVR-4520

AVR-X4000

AVR-X3000

AVR-X2000

DTS HD Master / DTS ES / DTS 96 / 24

•/•/•

•/•/•

•/•/•

•/•/•

Dolby TrueHD / Dolby Digital EX / DPL IIz

•/•/•

•/•/•

•/•/•

•/•/•

Audyssey DSX

-

DTS-Neo:X

• (11 k)

• (9 k)

• (7 k)

-

Meerkanaals stereo

max. aantal verwerkingskanalen (voorversterking)

11.2

9.2

7.1

7.1

Constructie met monoblokversterker

-

-

-

Losse eindversterker

D.D.S.C. Digital HD

• (32 bit)

-

-

Pure Direct

Hoogwaardige audiocomponenten

Vergulde RCA-aansluitingen

-

-

-

Klokjitter-reductie

-

-

Allpha Processing

AL32 Processing Multichannel

AL24 Processing Plus

-

-

Denon Link HD

-

-

Audyssey

MultEQ XT32 (PRO)

MultEQ XT32 (PRO)

MultEQ XT (PRO)

MultEQ XT

Audyssey Dynamic EQ / Dynamic Volume

•/•

•/•

•/•

•/•

Audyssey LFC

-

-

Compressed Audio Restorer

DLNA-gecertificeerd

• (v1.5)

• (v1.5)

• (v1.5)

• (v1.5)

Gecomprimeerde formaten: MP3 / WMA / AAC

•/•/•

•/•/•

•/•/•

•/•/•

Lossless formaten: FLAC / ALAC / WAV

•/•/•

•/•/•

•/•/•

•/•/•

FLAC HD 192/24

WAV 192/24

ALAC 96/24

Gapless replay

• (FLAC, WAV)

• (FLAC, WAV)

• (FLAC, WAV)

• (FLAC, WAV)

Foto-streaming (JPEG)

AirPlay-audiostreaming

Compatibel met Windows Play To/Windows 8/RT

• / W7

•/•

•/•

•/•

Internetradio (vTuner)

Spotify* / last.fm*

•/•

•/•

•/•

•/•

Compatibel met Remote-app voor smartphones

Android / iOS

Android / iOS

Android / iOS

Android / iOS

Ethernet-poorten

4

HDMI-ingangen: achter / voor

6 / 1 (MHL)

6/1

6/1

6/1

HDMI-uitgangen: hoofd / zone

2/1

2/1

1/1

1/-

Videoconversie analoog -> HDMI

Scaling analoog-HDMI

tot 4k

tot 4k

tot 4k

tot 4k

Scaling HDMI-HDMI

tot 4k

tot 4k

tot 4k

tot 4k

GUI-overlay op HDMI

InstaPrevue

-

Pass-through 3D-signaal

Pass-through / scaling / GUI-overlay 4K-signaal

•/•/•

•/•/•

•/•/•

•/•/•

HDMI-pass-through in stand-bymodus

Beeldafstemming / ruisonderdrukking

•/•

•/•

•/•

•/•

CEC

DSD-audio doorvoer

-

Audio Return Channel

Auto LipSync

Multiroom zones

4

3

2

2

Zone audiobron: HDMI / opt, coax / netwerk, USB / analoog

-/-/•/•

•/•/•/•

•/•/•/•

-/-/•/•

Zone audio-uitgang: luidspreker / pre-out

•/•

•/•

•/•

•/•

Zone HDMI-uitgang vanaf HDMI-bron

-

IP-bediening / RS232-bediening / webbediening / app-bediening

•/•/•/•

•/•/•/•

•/•/•/•

•/-/•/•

Afstandsbediening in / uit

•/•

•/•

•/•

-/-

Uitgang DC-trigger

2

2

1

-

Automatische luidsprekerconfiguratie via microfoon

Audyssey MultEQ XT32 + PRO

Audyssey MultEQ XT32 + PRO

Audyssey MultEQ XT + PRO

Audyssey MultEQ XT

FL-display

tweeregelig

tweeregelig

eenregelig

eenregelig

Graphic User Interface - GUI

Geavanceerde grafische gebruikersinterface

Geavanceerde grafische gebruikersinterface

Geavanceerde grafische gebruikersinterface

Geavanceerde grafische gebruikersinterface

GUI-talen

9

9

9

9

Setup Assistant

Firmware-update via netwerk / USB

•/•

•/•

•/•

•/•

Variabele crossover

Geoptimaliseerde basafname

Bassynchronisatie

-

-

-

Automatische uitschakelfunctie

Sluimertimer

MEERKANAALS SURROUND

GELUIDSOPTIMALISATIE

NETWERK

HDMI

MULTIROOM / CI

OVERIGE

* Niet in alle landen leverbaar.


Specificaties

EIGENSCHAPPEN AVR-X1000

AVR-X500

DTS HD Master / DTS ES / DTS 96 / 24

•/-/•

•/-/•

Dolby TrueHD / Dolby Digital EX / DPL IIz

•/-/-

•/-/-

Audyssey DSX

-

-

DTS-Neo:X

-

-

Meerkanaals stereo

max. aantal verwerkingskanalen (voorversterking)

5.1

5.1

Constructie met monoblokversterker

-

-

Losse eindversterker

D.D.S.C. Digital HD

-

-

Pure Direct

-

-

Hoogwaardige audiocomponenten

-

-

Vergulde RCA-aansluitingen

-

-

Klokjitter-reductie

-

-

Allpha Processing

-

-

Denon Link HD

-

-

Audyssey

MultEQ XT

-

Audyssey Dynamic EQ / Dynamic Volume

•/•

-/-

Audyssey LFC

-

-

Compressed Audio Restorer

DLNA-gecertificeerd

• (v1.5)

-

Gecomprimeerde formaten: MP3 / WMA / AAC

•/•/•

-/-/-

Lossless formaten: FLAC / ALAC / WAV

•/•/•

-/-/-

FLAC HD 192/24

-

WAV 192/24

-

ALAC 96/24

-

Gapless replay

• (FLAC, WAV)

-

Foto-streaming (JPEG)

-

AirPlay-audiostreaming

-

Compatibel met Windows Play To/Windows 8/RT

•/•

-

Internetradio (vTuner)

-

Spotify* / last.fm*

•/•

-

Compatibel met Remote-app voor smartphones

Android / iOS

-

Ethernet-poorten

-

HDMI-ingangen: achter / voor

4/1

3/1

HDMI-uitgangen: hoofd / zone

1/-

1/-

Videoconversie analoog -> HDMI

-

-

Scaling analoog-HDMI

-

-

Scaling HDMI-HDMI

-

-

GUI-overlay op HDMI

InstaPrevue

-

-

Pass-through 3D-signaal

Pass-through / scaling / GUI-overlay 4K-signaal

-/-/-

-/-/-

HDMI-pass-through in stand-bymodus

Beeldafstemming / ruisonderdrukking

-/-

-/-

CEC

-

DSD-audio doorvoer

-

-

Audio Return Channel

-

Auto LipSync

-

Multiroom zones

-

-

Zone audiobron: HDMI / opt, coax / netwerk, USB / analoog

-/-/-/-

-/-/-/-

Zone audio-uitgang: luidspreker / pre-out

-/-

-/-

Zone HDMI-uitgang vanaf HDMI-bron

-

-

IP-bediening / RS232-bediening / webbediening / app-bediening

•/-/-/•

-/-/-/-

Afstandsbediening in / uit

-/-

-/-

Uitgang DC-trigger

-

-

Automatische luidsprekerconfiguratie via microfoon

Audyssey MultEQ XT

-

FL-display

eenregelig

eenregelig

Graphic User Interface - GUI

Hybrid GUI

GUI

GUI-talen

9

1

Setup Assistant

-

Firmware-update via netwerk / USB

•/•

-/-

Variabele crossover

-

Geoptimaliseerde basafname

-

Bassynchronisatie

-

-

Automatische uitschakelfunctie

Sluimertimer

MEERKANAALS SURROUND

GELUIDSOPTIMALISATIE

AVR-4520

AVR-X4000

AVR-X3000

AVR-X2000

AVR-X1000

AVR-X500

NETWERK

HDMI

MULTIROOM / CI

OVERIGE

31


32

Specificaties

AV-SURROUND RECEIVERS

2/ 2

EIGENSCHAPPEN AVR-4520

AVR-X4000

AVR-X3000

AVR-X2000

Composiet in / uit

3+1 / 2+ zone

3+1 / 2+ zone

3/-

2/-

Component in / uit

3 / 1+ zone

2/1

2/-

1/-

HDMI in / uit

6+1 / 3

6+1 / 3

6+1 / 2

6+1 / 1

Multi-room video uit: Video / HDMI

•/•

•/•

-/•

-/-

Analoog in / uit

6+1 / 1

5+1 / 1

5/-

4/-

Phono (MM) in

-

-

Digitaal in: optisch / coaxiaal

2/2

2/2

2/2

2/0

Multi-room uit: analoog / digitaal

2/-

2/-

1/-

1/-

Meerkanaals pre-uit

• (11.2) / -

• (11.2) / -

• (7.2) / -

• (0.1) / -

Subwoofer uit

2 (onafhankelijk)

2 (onafhankelijk)

2

1

7.1-meerkanaals ingang

-

-

-

Luidsprekeraansluiting: Vergulde schroef / normale schroef

•/-

-/•

-/•

-/•

Aantal luidsprekeraansluitingen

11

11

7

7

Luidspreker A/B

toewijsbaar

toewijsbaar

toewijsbaar

toewijsbaar

Bi-amp drive

toewijsbaar

toewijsbaar

toewijsbaar

toewijsbaar

Multiroom luidsprekeraansluiting

toewijsbaar

toewijsbaar

toewijsbaar

toewijsbaar

Ingangen aan voorzijde: Audio / Composiet / Digitaal (Opt) / HDMI / USB

•/•/-/•/•

•/•/-/•/•

-/-/-/•/•

-/-/-/•/•

USB Audio / Made for iPod / Works with iPhone

•/•/•

•/•/•

•/•/•

•/•/•

FM-tuner met RDS

aantal eindversterkers

9

7

7

7

Uitgangsvermogen (8 ohm, 20 Hz - 20 kHz, 0,08% 2-kan.aansturing)

-

-

105 W

95 W

Uitgangsvermogen (8 ohm, 20 Hz - 20 kHz, 0,05% 2-kan.aansturing)

150 W

125 W

-

-

Uitgangsvermogen (6 ohm, 1 kHz, 0,7% 2-kan.-aansturing)

190 W

165 W

135 W

125 W

Uitgangsvermogen (6 ohm, 1 kHz, 1% 1-kan.-aansturing)

210 W

200 W

180 W

150 W

Verkrijgbare kleuren: zwart / premium zilver

•/•

•/•

•/-

•/-

Metalen voorpaneel

-

-

Afstandsbediening systeem

RC-1165

RC-1185

RC-1184

RC-1183

Voorgeprogrammeerd / programmeerbaar / LCD-display

•/•/•

•/-/-

-/-/-

-/-/-

Energieverbruik in W

780 W

670 W

600 W

500 W

Energieverbruik in stand-by in W

0,1 W

0,1 W

0,1 W

0,1 W

Energieverbruik CEC in stand-by in W

0,5 W

0,5 W

0,5 W

0,5 W

Energieverbruik netwerk in stand-by in W

5,1 W

2,7 W

2,7 W

2,7 W

Maximale afmetingen (B x D x H) in mm

434 x 423 x 195

434 x 379 x 167

434 x 379 x 167

434 x 330 x 167

Gewicht in kg

16,5 kg

12,3 kg

10,7 kg

9,5 kg

INGANGEN/UITGANGEN VIDEO

AUDIO

OVERIGE

SPECIFICATIES

ALGEMEEN

AVR-4520

AVR-X4000

AVR-X3000

AVR-X2000


Specificaties

EIGENSCHAPPEN AVR-X1000

AVR-X500

Composiet in / uit

2/-

2/1

Component in / uit

-/-

-/-

HDMI in / uit

4+1 / 1

3+1 / 1

Multi-room video uit: Video / HDMI

-/-

-/-

Analoog in / uit

2/-

3/-

Phono (MM) in

-

-

Digitaal in: optisch / coaxiaal

2/0

2/0

Multi-room uit: analoog / digitaal

-/-

-/-

Meerkanaals pre-uit

• (0.1) / -

• (0.1) / -

Subwoofer uit

1

1

7.1-meerkanaals ingang

-

-

Luidsprekeraansluiting: Vergulde schroef / normale schroef

-/•

-/•

Aantal luidsprekeraansluitingen

5

5

Luidspreker A/B

-

-

Bi-amp drive

-

-

Multiroom luidsprekeraansluiting

-

-

Ingangen aan voorzijde: Audio / Composiet / Digitaal (Opt) / HDMI / USB

-/-/-/•/•

-/-/-/•/-

USB Audio / Made for iPod / Works with iPhone

•/•/•

-/-/-

FM-tuner met RDS

aantal eindversterkers

5

5

Uitgangsvermogen (8 ohm, 20 Hz - 20 kHz, 0,08% 2-kan.aansturing)

80 W

75 W

Uitgangsvermogen (8 ohm, 20 Hz - 20 kHz, 0,05% 2-kan.aansturing)

-

-

Uitgangsvermogen (6 ohm, 1 kHz, 0,7% 2-kan.-aansturing)

120 W

110 W

Uitgangsvermogen (6 ohm, 1 kHz, 1% 1-kan.-aansturing)

145 W

140 W

Verkrijgbare kleuren: zwart / premium zilver

•/-

•/-

Metalen voorpaneel

-

-

Afstandsbediening systeem

RC-1181

RC-1180

Voorgeprogrammeerd / programmeerbaar / LCD-display

-/-/-

-/-/-

Energieverbruik in W

390 W

330 W

Energieverbruik in stand-by in W

0,1 W

0,3 W

Energieverbruik CEC in stand-by in W

0,5 W

-

Energieverbruik netwerk in stand-by in W

2,7 W

-

Maximale afmetingen (B x D x H) in mm

434 × 330 × 151

434 × 319 × 151

Gewicht in kg

8,2 kg

7,9 kg

INGANGEN/UITGANGEN VIDEO

AUDIO

OVERIGE

SPECIFICATIES

ALGEMEEN

AVR-X1000

AVR-X500

33


34

Specificaties

Blu-ray- / Universele spelers Technische informatie DBT-3313UD

DBT-1713UD

PAL/NTSC

PAL/NTSC

Signaal-ruisverhouding

125 dB

115 dB

Totale harmonische vervorming (THD)

0,0008%

0,0025%

Dynamisch bereik

110 dB

100 dB

Voeding

100 - 240 V AC, 50/60 Hz

100 - 240 V AC, 50/60 Hz

Opgenomen vermogen

28 W (energiebesparende standby: 0,3 W)

20 W (energiebesparende standby: 0,3 W)

Afmetingen B x H x D (incl. uitstekende delen)

434 x 115 x 295 mm

434 x 108 x 295 mm

Gewicht

6,9 kg

4,9 kg

Verkrijgbare kleuren

zwart, premium zilver

zwart

Dolby TrueHD (Bitstream/LPCM)

•/•

•/•

Dolby Digital Plus (Bitstream/LPCM)

•/•

•/•

DTS HD Master Audio (Bitstream/LPCM)

•/•

•/•

DTS HD High Resolution Audio (Bitstream/LPCM)

•/•

•/•

Dolby Digital (Bitstream/LPCM)

•/•

•/•

DTS (Bitstream/LPCM)

•/•

•/•

Audio-DAC

192 kHz/32-bit

192 kHz/24-bit

PAL/NTSC

•/•

•/•

Meerlaagse constructie

-

Laadmechanisme

SVH

-

Pure Direct

2

1

-

2 kan. x 1

2 kan. x 1

Video Signaalsysteem Audio

Algemeen

Eigenschappen HDMI-functionaliteit 3D-ondersteuning Decoder

Processor & converter

Constructie & circuit

Video-uitgangen HDMI (*1) Audio-uitgangen Denon Link HD Analoog HDMI meerkanaals-audio Speelbare disks

(*1)

(*2)

BD-Video

Super audio CD

DVD-Audio

DVD-Video

DVD-R/RW / DVD+R/RW

CD-R/RW (MP3/WMA/AAC/DivX/JPEG/Kodak Picture CD) DVD-R/RW (MP3/WMA/AAC/DivX/AVCHD/JPEG)

DivX-content

DivX Plus HD

DivX Plus HD

Ethernet-mogelijkheid

Netwerkserver

DLNA / WMP11 (audio/video/foto)

DLNA / WMP11 (audio/video/foto)

Compatibele audiobestanden

MP3/WAV/AAC/WMA/FLAC/FLAC 192/24

MP3/WAV/AAC/WMA/FLAC/FLAC 192/24

Compatibele videobestanden

DivX Plus HD, MPEG2, H264, VC-1

DivX Plus HD, MPEG2, H264, VC-1

Compatibele fotobestanden

JPEG

JPEG

Online-contentservice

YouTube / Netflix (*3)

YouTube / Netflix (*3)

ingebouwd & USB-poort

ingebouwd & USB-poort

Afspeelmodus (max.)

28 W

20 W

Energiebesparing standby

0,3 W

0,3 W

Normale Standby

0,5 W

0,5 W

Netwerk

Geheugen Type Opgenomen vermogen

(*1)

HDMI- en DVI-uitgangen zijn HDCP-compatibel. Video kan niet worden bekeken wanneer een monitor is aangesloten die HDCP niet ondersteunt; video kan alleen worden bekeken met HDCP-compatibele monitoren. Disks die na opname niet goed zijn afgesloten, kunnen slechts gedeeltelijk of niet afspeelbaar zijn. Service niet beschikbaar in alle landen - abonnement verplicht

(*2) (*3)

DBT-3313UD

DBT-1713UD


Specificaties

TV-oplossingen Technische informatie DHT-S514

DHT-T100

HDMI: ARC / CEC

• (1x in / 1x uit)

-

Digitale ingang: Optisch / coaxiaal

Analoge ingang (3,5 mm mini-aansluiting)

Eenvoudige installatie met één kabel

Bluetooth : A2DP/APT-X

•/•

•/•

Dolby Digital-decodering / DTS

•/•

•/-

Geluidsmodi: Dialog, Music, Music Wide, Movie, Movie Wide

Luistermodus voor 's nachts

BassTrac

Draadloze subwoofer

-

Wandmontage met sleutelgatbevestigingen

-

Tafelplaatsing

Verstelbare hoogte pootjes (2x)

-

Tv-plaatsing op apparaat

-

• (max. 27 kg)

Bedieningstoetsen

Afstandsbediening

Leerfunctie voor afstandsbediening tv

IR-blaster voor extra IR-zender

-

Verkrijgbare kleur: zwart

Automatische uitschakelfunctie

Afmetingen (B x H x D)

1004 x 80 x 78 mm

608 x 71 x 355 mm

Hoogte met pootje 1 / pootje 2

98 mm / 110 mm

-

Afmetingen subwoofer (B x H x D)

172 x 313 x 346 mm

-

Eigenschappen

INSTALLATIE

BEDIENING

ALGEMEEN

35


Specificaties

36

GEÏNTEGREERDE VERSTERKERS Technische informatie PMA-2020AE

PMA-1520AE

PMA-720AE

PMA-520AE

80 W + 80 W

70 W + 70 W

50 W + 50 W

45 W + 45 W

(20 Hz - 20 kHz, 8 ohm,

(20 Hz - 20 kHz, 8 ohm,

(20 Hz - 20 kHz, 8 ohm,

(20 Hz - 20 kHz, 8 ohm,

T.H.D. 0,07%)

T.H.D. 0,07%)

T.H.D. 0,07%)

T.H.D. 0,07%)

160 W + 160 W

140 W + 140 W

85 W + 85 W

70 W + 70 W

(1 kHz, 4 ohm, T.H.D. 0,7%)

(1 kHz, 4 ohm, T.H.D. 0,7%)

(1 kHz, 4 ohm, T.H.D. 0,7%)

(1 kHz, 4 ohm, T.H.D. 0,7%)

0,01% (nominaal uitgangsvermogen

0,01% (nominaal uitgangsvermogen

0,01%

0,02%

-3 dB, 8 ohm, 1 kHz)

-3 dB, 8 ohm, 1 kHz)

8 ohm, 1 kHz)

8 ohm, 1 kHz)

Phono MC

0,2 mV/100 ohm

0,2 mV/100 ohm

-

-

Phono MM

2,5 mV/47 kohm

2,5 mV/47 kohm

2,5 mV/47 kohm

2,5 mV/47 kohm

Lijn

135 mV/47 kohm

125 mV/45 kohm

110 mV / 30 kohm

110 mV / 30 kohm

(Source Direct: UIT)

(Source Direct: UIT)

(Source Direct: UIT)

(Source Direct : UIT)

Phono MC

74 dB (0,5 mV Ingang)

74 dB (0,5 mV Ingang)

-

-

Phono MM

89 dB (5 mV Ingang)

89 dB (5 mV Ingang)

86 dB (5 mV Ingang)

84 dB (5 mV Ingang)

Lijn

108 dB (source Direct: AAN)

108 dB

107 dB (source Direct: UIT)

105 dB (Source Direct: AAN)

Treble

± 8 dB bij 10 kHz

± 8 dB bij 10 kHz

± 8 dB bij 10 kHz

± 8 dB bij 10 kHz

Bas

± 8 dB bij 100 Hz

± 8 dB bij 100 Hz

± 8 dB bij 100 Hz

± 8 dB bij 100 Hz

Voeding

230 V AC, 50/60 Hz

230 V AC, 50 Hz

230 V AC, 50/60 Hz

230 V AC, 50/60 Hz

Opgenomen vermogen

360 W (standby: minder dan 0,2 W)

295 W (Standby: 0,2 W)

200 W (standby: minder dan 0,3 W)

185 W (standby: minder dan 0,3 W)

Afmetingen (B x H x D)

434 x 181 x 434 mm

434 x 134 x 410 mm

434 x 121 x 308 mm

434 x 121 x 308 mm

Gewicht

24,4 kg

16,1 kg

7,1 kg

6,8 kg

Verkrijgbare kleuren

premium zilver

zwart, premium zilver

zwart, premium zilver

zwart, premium zilver

UHC-MOS single push pull-circuit

• (Geavanceerd)

• (Geavanceerd)

-

-

Geavanceerd HC-TR single push pull-circuit

-

-

Dubbele transformator met LC-bevestiging

-

-

Versterker met breed bereik

Dynamische High Current-voeding

Gescheiden constructie eindversterker

Phono MC

-

-

MM

Audio-ingang

7

6

6

6

Rec-uitgang

2

1

1

1

Pre-out

-

REC out-selectie

-

-

-

-

Source Direct

Toonregeling

Directe ingang eindversterker

-

-

Microprocessor auto uit

Eindversterker-deel Nominaal uitgangsvermogen 8 ohm

4 ohm Totale harmonische vervorming (THD) Voorversterker-deel Ingangsgevoeligheid/Impedantie

Algemene informatie Signaal-Ruis verhouding

Klankkarakter

Algemeen

Eigenschappen

PMA-2020AE

PMA-1520AE

PMA-720AE

PMA-520AE


Specificaties

CD- en SACD-spelers Technische informatie DCD-2020AE

DCD-1520AE

Super Audio CD

CD

Super Audio CD

CD

Kanalen

2-kanaals stereo

2-kanaals stereo

2-kanaals stereo

2-kanaals stereo

Frequentierespons

2 Hz - 50 kHz (-3 dB)

2 Hz - 20 kHz

2 Hz - 50 kHz (-3 dB)

2 Hz-20 kHz

Dynamisch bereik

118 dB

101 dB

113 dB

100 dB

Signaal-ruisverhouding

121 dB

120 dB

117 dB

117 dB

Totale harmonische vervorming (THD)

0,0008) % (1 kHz, hoorbaar bereik)

(0,0015) % (1 kHz)

0,001% (1 kHz, hoorbaar bereik)

0,0018% (1 kHz)

Wow en flutter

Niet meetbaar

Niet meetbaar

Niet meetbaar

Niet meetbaar

Uitgnang spanning

: Niet-gebalanceerd

2,0 V (10 kohm)

2,0 V (10 kohm)

2,0 V (10 kohm)

2,0 V (10 kohm)

: Gebalanceerd

-

-

-

-

Digitale uitgang

: Coaxiaal

-

0,5 Vp - p/75 ohm

-

0,5 Vp - p/75 ohm

: Optisch

-

-15 naar -21 dbm

-

-15 naar -21 dbm

: Golflengte

-

660 nm

-

660 nm

Voeding

230 V AC, 50 Hz

230 V AC, 50 Hz

Opgenomen vermogen

33 W (standby minder dan 0,2 W)

38 W (standby 0,2 W)

Afmetingen (B x H x D)

434 x 137 x 336 mm

434 x 135 x 331 mm

Gewicht

13,7 kg

8,2 kg

Verkrijgbare kleuren

premium zilver

premium zilver, zwart

Geavanceerd AL32-verwerking

SVH-loopwerk

• (Advanced)

Dimmer

Analoge uitgang

1

1

Digitale uitgang

2 (coax/optisch)

2 (coax/optisch)

Digitale ingang

2 (coax/optisch)

2 (coax/optisch)

USB-ingang: voor/achter

USB-A / USB-B

USB-A / USB-B

Asynchrone modus (192/24)

DSD Streaming (DoP)

-

DSD64 / DSD128

Bittransparent mode

Super Audio CD

CD-R/RW-weergave (*1)

MP3/WMA-decoder

Willekeurig

Alles herhalen

Eén herhalen

Eigenschappen

CD-SPELERS Technische informatie DCD-720AE

DCD-520AE

Kanalen

2-kanaals stereo

2-kanaals stereo

Dynamisch bereik

100 dB

100 dB

Signaal-ruisverhouding

112 dB

110 dB

Totale harmonische vervorming (THD)

0,0025% (1 kHz)

0,003% (1 kHz)

Voeding

230 V AC, 50/60 Hz

230 V AC, 50/60 Hz

Opgenomen vermogen

22 W

13 W

Afmetingen (B x H x D)

434 x 107 x 273 mm

434 x 107 x 273 mm

Gewicht

4,1 kg

4,0 kg

Verkrijgbare kleuren

premium zilver, zwart

Eigenschappen AL32-verwerking

-

SVH-loopwerk

-

-

Dimmer

Analoge uitgang

1

1

Digitale uitgang

1 (optisch)

1 (optisch)

Digitale ingang

-

-

Aantal disks

1

1

DCD-2020AE

DCD-1520AE

37


38

Specificaties

NETWERK-SPELER Technische informatie DNP-720AE Netwerk-audiospeler Kanalen

2-kanaals

Frequentierespons

2 Hz - 48 kHz (fs: 96 kHz) 2 Hz - 20 kHz (fs: 44,1 kHz)

Dynamisch bereik

98 dB

Signaal-ruisverhouding

110 dB

Totale harmonische vervorming (THD)

0,0035 % (1 kHz, hoorbaar gebied)

Uitgangsspanning

2 Vrms (100 kohm)

Voeding

230 VAC, 50 Hz/60 Hz

Opgenomen vermogen

18 W

Afmetingen (B x H x D)

434 x 74 x 300 mm

Gewicht

2,9 kg

Verkrijgbare kleuren

premium zilver, zwart

DNP-720AE

Eigenschappen Netwerkaudio

Wi-Fi/bedraad LAN

Muziekserver

DLNA / WMP11 / Twonky Vision

Compatibel met Windows 7

Ondersteunde formaten

MP3 / WAV / AAC / WMA / FLAC / FLAC 96/24

AirPlay

Internetradio

vTuner (MP3/WMA)

Last.fm*

Remote-app

Denon Remote-app

Party Mode Plus

Rechtstreeks afspelen van iPod/USB

•/•

D/A-converter

192 kHz/24-bit

Tuner

FM / AM

RDS (radio data system)

RadioText

Digitale uitgang

• (optisch)

Analoge uitgang

1 (verguld)

DRA-F109

DNP-F109

Overig Scherm

Drieregelig OELD

Activeren via LAN

Online firmware-update

Afstandsbediening/IP-regeling

•/•

DCD-F109

* Service niet beschikbaar in alle landen - abonnement verplicht.

DRAAITAFELS Technische informatie DP-300F

DP-200USB

Aandrijving

Motor

Motor

Motor

DC-servomotor

DC-servomotor

Snelheid

33-1/3, 45 rpm

33-1/3, 45 rpm

Wow en flutter

0,10% (WRMS)

0,15% (WRMS)

Signaal-ruisverhouding

60 dB (DIN-B)

-

Statisch gebalanceerd type, rechte arm

Dynamisch gebalanceerd type, rechte arm

Type

MM (DSN-85)

MM (DSN-84)

Uitgangsspanning

2,5 mV

2,5 mV

Voeding

230 VAC, 50 Hz

230 VAC, 50/60 Hz

Opgenomen vermogen

2W

12 W

434 x 122 x 381 mm

Stofkap gesloten 360 x 98 x 358 mm max., stofkap geopend 360 x 415 x 363 mm

Gewicht

5,5 kg

3,2 kg

Verkrijgbare kleuren

premium zilver, zwart

premium zilver, zwart

Arm Type Element

Afmetingen (B x H x D)

ELEMENTEN Technische informatie DL-110

DL-304

Type

MC

MC

Uitgangsspanning

1,6 mV

0,18 mV

Frequentiebereik

20 Hz - 45 kHz

20 Hz - 75 kHz

Uitgangimpedantie

160 ohm

40 ohm

Gewicht

4,8 g

7g


Specificaties

39

MiNI-SYSTEMEN D-F109/D-F109DAB* Technische informatie Receiver

Technische informatie DRA-F109DAB

DRA-F109

Eindversterker-deel Nominaal uitgangsvermogen

Netwerkspeler

DNP-F109

Kanalen

2-kanaals

65 W + 65 W

65 W + 65 W

Frequentieresponse

2 Hz - 48 kHz (fs: 96 kHz) 2 Hz - 20 kHz (fs: 44,1 kHz)

(4 ohm, 1 kHz, T.H.D. 0,7%)

(4 ohm, 1 kHz, T.H.D. 0,7%)

Dynamisch bereik

98 dB

Signaal-ruisverhouding

110 dB

Voorversterker-deel Ingangsgevoeligheid/Impedantie

Analoog in: 200 mV/47 kohm

Analoog in: 200 mV/47 kohm

Totale harmonische vervorming (THD)

0,0035 % (1 kHz, hoorbaar gebied)

Digitale ingang (optisch/coaxiaal)

1/2

1/2

Uitgangsspanning

2 Vrms

Toonregeling

Bass 100 Hz : ±10 dB

Bass 100 Hz : ±10 dB

Voeding

230 V AC, 50/60 Hz

Treble 10 kHz : ±10 dB

Treble 10 kHz : ±10 dB

Opgenomen vermogen

16 W

S.D.B.: 100 Hz + 8 dB

S.D.B.: 100 Hz + 8 dB

Afmetingen (B x H x D)

250 x 82 x 260 mm

Gewicht

2,0 kg premium zilver, zwart

FM-deel Ontvangstbereik

87,5 - 108 MHz

87,5 - 108 MHz

Verkrijgbare kleuren

Bruikbare gevoeligheid

1,5 µV (10,3 dBf)

1,5 µV (10,3 dBf)

Eigenschappen

BAND III 170 MHz - 240 MHz

-

DAB-tuner Frequentiebereik Algemeen

Netwerkaudio

Wi-Fi/bedraad LAN

Muziekserver

DLNA/WMP11

Windows 7 compatibility

Voeding

230 V AC, 50/60 Hz

230 V AC, 50/60 Hz

Ondersteunde formaten

MP3 / WAV / AAC / WMA / FLAC / FLAC 192/24

Opgenomen vermogen

48 W (standby 0,3 W)

48 W (standby 0,3 W)

AirPlay

Afmetingen (B x H x D)

250 x 82 x 250 mm (zonder aansluitingen)

250 x 82 x 250 mm (zonder aansluitingen)

Internetradio

vTuner (MP3/WMA)

250 x 82 x 283 mm

250 x 82 x 283 mm

Spotify*/Last.fm*

-/•

Gewicht

2,6 kg

2,6 kg

Rechtstreeks afspelen van iPod/USB

•/•

Verkrijgbare kleuren

premium zilver, zwart

premium zilver, zwart

D/A-converter

192 kHz/24-bit

Digitale uitgang

• (coaxiaal)

Analoge uitgang

* DAB-versies, en bepaalde kleurcombinaties worden niet in alle regio‘s verkocht. Neem voor informatie contact op met een geautoriseerde Denon dealer te vinden via www.denon-hifi.nl.

Technische informatie Speaker System

SC-F109

Type

2-weg, 2-luidsprekers

Scherm

Drieregelig OELD

Remote-app

Denon Remote App

Online firmware-update

Afstandsbediening/IP-regeling

•/-

* Service niet beschikbaar in alle landen - abonnement verplicht.

Reflex box Drivers

Overig

12 cm cone bass-mid x1 2,5 cm soft dome high range x1

Frequentieresponse

45 Hz - 40 kHz

Technische informatie

Max. ingang

60 W (IEC), 120 W (piek)

CD-speler

Impedantie

6 ohm

Afmetingen (B x H x D)

165 x 245 x 234 mm

Gewicht

3,8 kg / luidspreker

Beschikbare kleuren

Zwart en Hout

DCD-F109

Algemeen Kanalen

2-kanaals

Voeding

230 V AC, 50/60 Hz

Opgenomen vermogen

25 W

Afmetingen (B x H x D)

250 x 82 x 250 mm (zonder aansluitingen) 250 x 82 x 260 mm

Gewicht

2,8 kg

Verkrijgbare kleuren

premium zilver, zwart

D-M39/D-M39DAB* Technische informatie CD-speler

Technische informatie RCD-M39DAB

RCD-M39

Eindversterker-deel Nominaal uitgangsvermogen

Speaker System

SC-M39

Type

2-weg, 2 luidsprekers

30 W + 30 W

30 W + 30 W

(6 ohm, 1 kHz, T.H.D. 10%)

(6 ohm, 1 kHz, T.H.D. 10%)

Drivers

87,5 - 108,0 MHz

87,5 - 108,0 MHz

Frequentiebereik

45 Hz - 40 kHz

Crossoverfrequentie

3 kHz

Max. ingangsvermogen

60 W (IEC), 120 W (piek)

Impedantie

6 ohm

Reflexbox

FM-deel Ontvangstbereik

hoog bereik, 2,5 cm-dome x 1

DAB tuner Ontvangstbereik

bassmidden, 12 cm-conus x 1

BAND III 170 MHz - 240 MHz

-

CD-speler deel Type

CD-Speler

CD-Speler

Afmetingen (B x H x D)

145 x 238 x 234 mm

Programmering

25 nummers

25 nummers

Gewicht

3,5 kg/stuk

Digitale ingang (optisch)

Verkrijgbare kleuren

zwart, hout

Voeding

230 V, 50 Hz

230 V, 50 Hz

Stroomverbruik

70 W (standby 0,3 W)

70 W (standby 0,3 W)

Afmetingen (B x H x D)

210 x 115 x 308 mm

210 x 115 x 308 mm

Gewicht

4,0 kg

4,0 kg

Verkrijgbare kleuren

zwart, premium zilver

zwart, premium zilver

* DAB-versie wordt wellicht niet in alle regio‘s verkocht. Neem contact op met een erkende Denon-dealer in uw omgeving voor details en beschikbaarheid.

RCD-M39


engineering.

the creativity of


the ENGINEERING of

CREATIVITY.

Denon Classic Catalogus 2013/2014 NL  

Maak kennis met de creatieve techniek van Denon: de ware kunst om grenzen te verleggen. Waarbij we niet alleen de hedendaagse technologie bi...