__MAIN_TEXT__

Page 1

Media

Art

Design

Drukwerk


M

A.D.D., dat staat voor Media, Art, Design en Drukwerk. Eigenlijk hadden we er nog de K moeten aan toevoegen. Want Kwaliteit dat is waar wij met M.A.D.D. naar streven.

Wij zien onze service ruimer dan klanten ‘even helpen’. Het is ons doel u als klant een totaal concept aan te bieden dat volledig afgestemd is op uw noden. Dit betekent dat u als klant slechts één aanspreekpunt nodig heeft voor het volledige proces. Van ontwerp - tot fotografie - tot social media - tot website - tot drukwerk. Alles gebeurt door ons en volledig in house! Op deze manier kunnen we voor u toch net dat ietsje meer verwezenlijken, zonder dat u met verschillende partijen hoeft rekening te houden en zonder angst dat er ergens in het proces een miscommunicatie gebeurt. Wat u op ons scherm ziet of de proefdruk die u ontvangt, dat is ook het eindproduct! Zo simpel is het.


Dit magazine geeft u alvast een kort overzicht van wat wij u bij M.A.D.D. allemaal kunnen aanbieden. Wij wensen u alvast veel kijkplezier en aarzel zeker niet om ons te contacteren voor meer info!


Media Bij ons kan je terecht voor alle ontwerpen voor jouw online én gedrukte media. Wij zorgen voor een ontwerp op maat dat tot de verbeelding spreekt en werken het tot in de fijnste details uit - tot de print toe. En dat alles in-house! Bovendien kunnen we door onze jarenlange ervaring in website ontwikkeling uw ontwerp ook onmiddellijk omzetten tot een functionele website. Binnen de kortste keren bent u dus ook on-line vertegenwoordigd op een professionele manier. Wij voorzien al onze websites van een intuïtief beheerpaneel, zodat u zelf eenvoudig al uw aanpassingen kan doen en dus niet telkens een dure factuur hoeft te verwachten voor de kleinste wijzigingen. Ook het opzetten en beheren van uw sociale media behoort tot ons dienstenaanbod.


Art Kunst is een heuse passie. Daar getuigen de studies Kunstwetenschappen, de collectie potloden en stiften en de stapel kunstboeken dan ook van. Kunst is een beestje met vele gezichten en zo ook voor M.A.D.D. Van potloodtekeningen over aquarellen en digitale kunst tot fotograďŹ e. Wij nemen het graag onder handen. FotograďŹ e - of schrijven met licht - is een kunstvorm op zichzelf. De essentie der dingen vastleggen op de gevoelige plaat. En dit met een wakend oog op de bijhorende esthetica. Als u dus op zoek bent naar een uniek kunstwerk, een tekening op maat of een muurschildering, een fotograaf met klare kijk, ... Neem dan gerust contact op met ons en samen met u kijken we wat we voor u kunnen betekenen.


HUWELIJK

PRODUCT


COMMUNIE


Design & Drukwerk Een goed design en ontwerp spreken altijd aan! Design vind je in alles terug: zowel in tekeningen en ontwerpen, in de inrichting van een huis, een website die je bezoekt, alsook in een enkel stuk meubilair.

Al die grafische pareltjes zijn natuurlijk mooi op de computer, maar vaak dient dit uiteindelijk ook op papier te komen. En daar durft het soms wel eens de mist in gaan. Daarom biedt M.A.D.D. in-house drukwerk aan. Op die manier kunnen wij u perfecte kleurreproductie garanderen!

Ook hier werken we graag met mixed media om tot een uniek resultaat te komen. En misschien wel om het item een ander doel te geven dan wat oorspronkelijk de bedoeling was. Denk maar aan geschenkdoosjes, bedankingen of ...

Enkele van de mogelijkheden:

Creativiteit is niet gebonden aan regels en wetten. Heeft u dus nood aan een uniek ontwerp, wij helpen u graag verder!

• • • • • • • •

Kaartjes Uitnodigingen Flyers Brochures Visitekaartjes Maatwerk Foto’s ...

Naast onze eigen collectie kaartjes bieden wij ook enkele collecties van Buromac aan. Zo kunnen we u een zo breed mogelijk pallet aan stijlen presenteren. In-house drukwerk is mogelijk tot maximaal SRA3 formaat.


Bezoek ons ook op

W W W. M A D D . B E

M.A.D.D www.madd.be - info@madd.be Ondernemingsnummer BE 0849125627 - IBAN BE86 6528 2596 1550 - BIC HBKABE22

Profile for Dennis Vermaut

M.A.D.D. magazine  

M.A.D.D. magazine

M.A.D.D. magazine  

M.A.D.D. magazine

Advertisement