Page 1


contact@designsushi.dk (+45) 51 90 82 75 Designsushi.dk

Ikke alle web-relaterede - men alle relevante! “Forhåbentlig viser disse cases dig et lille udsnit af min bredde og den meget fleksible tilgang jeg har til hver enkelt opgave jeg påtager mig. En tilgang der både konceptuelt og stilmæssigt, rækker fra det kommercielle til det mere minimalistiske. For at opnå den største effekt og mest autentiske resultat tænker jeg altid kunden (eller slutbrugeren) ind i hvert enkelt led af designprocessen fra konceptudvikling til den endelige realisering!” - Dennis Art Andersen, Designsushi.dk.


Klik { Billederne i denne præsentation er klikbare skulle du ønske at se dem i den korrekte opløsning og beskæring}


1/

Throwing hexes...

“Til at starte med var vi lidt skeptiske over at give Dennis frie rammer til at designe vores visuelle koncept.” “Vi havde arbejdet længe på at skabe en musikalsk identitet og vi havde det svært med at skulle lægge det kreative ansvar fra os. MEN allerede ved Dennis’ første præsentation blev vi blæst væk over det gennemførte design og hans mange gennemtænkte idéer, der matchede vores musikalske univers meget bedre end vi nogensinde selv havde kunne forestillet os”. - Mikkel Szlavik, Jet Tag.


Netop hjemvendt i triumf fra den texanske ørken og South by Southwest, verdens største festival for upcoming bands, er pop-rock fænomenet Jet Tag nu klar til at indtage de Scandinaviske himmelstrøg. Hvad/formål Skabe en samlet visuel identitet (bl.a. logo, visitkort, flyers, diverse baggrunde), designmanual, farvepalette, guidelines og grid-skabeloner, samt et overordnet grafisk koncept, der definerer bandets visuelle univers og rummer mange anvendelses muligheder. Inden for rammerne af universet kan bandet også intern begrænse sin administration og på en nemmere facon selv fabrikere mindre grafisk materiale der ville passe ubesværet ind i det visuelle udtryk. Hvordan Bandnavnet Jet Tag er åbenlyst abstrakt men inviterer let til mange umiddelbare associationer (jetlag, flyvemaskiner, leg, labels m.fl.). Heraf roterer mange ubesværet omkring bevægelsen - hvilket synes oplagt når tanken falder på bandet der altid er på farten. Måske også netop derfor syntes det passende at lade den sekskantede form (heksagon) på en gammel kuffertmærkat være det abstrakte afsæt til bandets nye logo. Logo og koncept fanger bandets væsen og energi: højtflyvende - som at rejse med jetfly over skyerne - og drømmende som bagsædet af en taxa, igennem et regnvådt Paris hvor hovedet stadig summer af nattens berusende indtryk. Den heksagonale form er tiltænkt en ligeværdig rolle som den egentlige logotypeface. Bandnavn og den geometriske sekskant, der kan kombineres i det uendelige (og rummer grobund for masser af fremtidigt grafisk materiale), hænger uløseligt sammen og er lige vigtige i skabelsen af det visuelle kendetegn. Når logo, stram geometri og baggrunde med byens lys, frost- og grain-effekter samles bliver slutresultatet et næsten poetisk vintage mix af konstraster der klæder bandets visuelle univers: det stringente vs. det drømmende/flydende, form vs. motiv, skarpt vs. blødt, rigid vs. bevægelse etc. Dette mix fungerer til fulde når universet bliver udlevet på websitet, flyers, apps, øl-coasters eller når publikum begejstret “kaster” det - til lejligheden- opfundne 6’er-håndtegn i vejret til bandets energifyldte koncerter.


2/

Skrå vinkler og prikker i luften...

“Jeg blev meget overrasket over, hvordan Dennis ikke bare skabte et helt unikt og cool logo, men en hel identitet!” “Det var faktisk rigtig svært for mig at beskrive overfor Dennis, hvad det var jeg ville have. Fra sin store erfaring hjalp han mig med at kigge indad og stille de nødvendige spørgsmål og det lykkedes ham at ramme plet ud fra mine ubehjælpelige og noget uklare ønsker. Jeg er meget imponeret, og kan kun give Dennis mine varmeste anbefalinger, og jeg vil til enhver tid bruge ham igen!” - Anja Linde, Advokat og partner i Aumento.


Anja Linde er partner og del af det succesfulde advokatfællesskab Aumento i centrum af København. Hvad/formål Anja ønskede sig et nyt logo, der kunne bruges sideløbende med hendes arbejde i Aumento til at kickstarte hendes eget advokatbrand - jeg gav hende desuden et identitets koncept! Visuelt ønskede hun, at slippe væk fra det lidt rigide image som advokatfaget tit kan have. Stadig strømlinet, troværdig og professionel (så konservative mandlige kunder ikke skræmmes væk) - men med en næsten usynlig krølle af sympatisk moderne kvindelighed. Hvordan Langt de fleste kan lide, at modtage positiv særbehandling. Smilet og den ekstra opmærksomhed eller den ekstra likør til kaffen som du ikke lige skulle betale for. Når noget er ganske særligt - noget EKSTRA - så siger vi at det er: “prikken over i’et.” Spørgsmålet var om det er muligt, at fokusere kommunikationen, i en linje, omkring en advokatservice der er endnu bedre end bare prikken over i’et - hvor kunden ikke blot er i fokus men noget større og mere end det? Med Advokat Anja Linde er DU ikke blot prikken over i’et! Med afsæt i førnævnte sympatiske metafor: at hver eneste kunde fortjener, at føle sig som noget særligt og at Anja Linde leverer denne vare, var grunden lagt til den nye identitet. Logoet og identiteten blev designet omkring et køligt og cool Scandinavisk formsprog med fokus på de mange skrå vinkler i hendes navn (“A’er” og “N’er”) og de skrå bjælker i den bygning hun arbejder i til daglig. I denne kontekst ender “i’et” i en suveræn hovedrolle som noget helt specielt!


3/

Lykken er et velisoleret website

“Dennis kom med et overraskende og nytænkende forslag til et redesign af vores hjemmeside med forbedret struktur af den visuelle kommunikation”. “Idéen om at blive ‘taget i hånden’ af en rigtig person og blive ført gennem websitet, var meget tiltalende. Baseret på de flotte konceptdesigns og den gennemtænkte proces valgte vi at lade Dennis hjælpe os med yderligere udvikling af hjemmesider til vores 40+ lokale papiruldsisolatører”. - Rikke Henningsen Herrguth, Kommunikationsansvarlig i Papiruld Danmark.


Papiruld Danmark er en af de førende producenter af miljøvenlig og energibesparende isolering i Danmark. Hvad Koncept til Papiruld Danmarks nye responsive hjemmeside og mobile app. Det eksisterende site skulle have et mere moderne brushup, med minimering af content/grafik “støj” og begrænsning af den ufokuserede brugeradfærd. Formål En mere postiv besøgsoplevelse uanset platform; Mindre bruger frafald, hurtigere og forbedret action som leder til en forhøjet chance for køb af papiruld-isolering. Hvordan Visuelt set er hjemmesiden blevet åbnet mere op og væk er det uddaterede kasselayout med de skarpe kanter og rammer. Det nye “look” er bløde runde hjørner, lette skyggeeffekter og et forfriskende gradient mix udviklet fra den eksisterende farvepalette. På hjemmesiden introduceres en ny maskot, der som en nørdet fagperson og personliggørelsen af afsenderen, taler direkte til og hjælper brugeren rundt på sitet. Hjemmesidens tekst og øvrige grafiske elementer er ydermere blevet underlagt en omfattende omstrukturering efter devisen: Barbér - fokusér - optimér! På denne måde opnås en mere brugervenlig navigation og brugeren forstyrres ikke af en massiv informationsmængde og forskelligartede budskaber. Brugeren ledes istedet, på en hurtig og tilgængelig facon, frem til hjemmesidens fire fokuserede kerneområder og call-to-actions (CTA): - at brugeren forklares de klare fordele ved papiruld. - at brugeren kan beregne egen besparelse ved isolering med papiruld. - at brugeren lynhurtigt kan finde en lokale isolatør. - at brugeren kan bestille et gratis isoleringstjek.


4/

Når lydmuren gennembrydes...

“Vi har sat stor pris på samarbejdet med Dennis Art Andersen omkring udarbejdelsen og implementeringen af vores nye online tilstedeværelse”. “Dennis var hurtig til at sætte sig ind i vores tankegang, de visioner vi havde for hjemmesiden og han udviklede et gennemtænkt koncept der kan bruges bredere også udenfor webmediet. Hans kreativitet og gode humør gjorde samarbejdet ideelt, og jeg tøver derfor ikke med at give Dennis mine varmeste anbefalinger”. - Troels Fløe Kristensen, Partner i Audionation.


Audionation, der har en meget bred ekspertise, hjælper bl.a. TV-, spil- og reklameindustrien med at skabe kvalitets lyddesign og større oplevelser. Hvad/formål Partnere bag Audionation ønskede sig et stramt online koncept med bl.a. udvikling af nyt responsivt website, så brugeroplevelsen også var understøttet på smartphones og tablets. Dette site skulle være tidssvarende og tydeligt indkapslet i et samlende og stemningsfyldt koncept. Konceptet skulle have en bred - ikke for teknisk appel/retorik, der kunne tale personligt og direkte til de mange målgrupper som firmaet samarbejder med. Endelig skulle site/ koncept udvise en klar holdning til kvalitet og lokal forankring til Århus. Hvordan Med afsæt i en sproglig leg med ord hentet fra lyduniverset (støj, effekt etc.) udvikledes et stramt payoff: “Bedre lyd - større oplevelser“ og “undgå unødig støj - vores lydddesign er altid knivskarpt - så du opnår den tilsigtede effekt!” - metafor der benyttes som åbning på websitets forside. I de grafiske elementer leges der med en moderne kontrast mellem førnævnte skarphed vs. det uskarpe. Alt der er primær for navigation, læsbarhed og budskab (logo, tekst, menu, grafik benyttet som knapper mv.) fremstår knivskarpt. Sekundære grafiske elementer af mere stemningsskabende karakter - den “nødvendige støj”, der er vigtigt for den samlede oplevelse, fremstår en smule udtonet. I sidstnævnte tænkes bl.a. på baggrunde der etablerer setting og relationen til Filmbyen i Århus, hvor Audionation har deres rødder og studio. På undersiderne udstilles stolt vintage lydudstyr hvorigennem brugeren straks mærker afsenderens passion- og forståelse for kvalitet og historie. Lydbølgen, hentet fra firmalogoet, bruges som aktivt element rundt på sitet bl.a. på hver underside der åbnes med et citat fra partnere bag. Herigennem lærer den besøgende afsenderen “at kende” og opbygger en personligere relation til både site og brand.


Måske var du ellevild med ovenstående cases, - MEN hvis ikke - så husk at de kun repræsenterer et meget beskedent udpluk. Du kan se meget mere på:

Designsushi.dk Forhåbentlig er der her også noget der tiltaler dig!

4x Portfolio cases  
4x Portfolio cases  

Der kan klikkes på billederne i denne præsentation, skulle du ønske at se disse i den korrekte oplsøning og beskæring.

Advertisement