Page 1

Openluchtshool Dennenhof April-juni 2013

Jaargang 2 nr 3

Dennenhofkrant Door Amy, Amani, Femi, Liam, Ozelotl

DENNENHOF TOONT TALENT! Door AMani

Dennenhof toont talent

1

Bedankt

1

Boekenbeesten enquête

2

Het tuinfeest

2

Dit jaar was het schoolfeest een heel groot succes. Iedereen heeft geholpen om de tenten op te stellen. Ik ben al eens een kijkje gaan nemen bij de kinderen die gingen dansen en aan het oefenen waren op vrijdag(24-05). Het waren echt kinderen met TALENTEN!!! Iedereen heeft zich kunnen amuseren aan de verschillende kraampjes. Het leuke was dat je “Altijd een prijs had gewonnen”!

Schoolverlaters

3

Iedereen is met iets naar huis gegaan.

Het middelbaar

3

Woordzoeker

4

In dit nummer:

We bedanken alle meesters, juffen en de ouderraad voor al hun hulp. Dikke chapeau!

Wist je dat: • Je onder “ links “op onze website tips vindt voor vanalles en nog wat? • Je ons krantje ook op onze website kunt lezen? Want wij willen een milieuvriendelijke school zijn die papier bespaart. • Wist je dat de laatste school ‘s middags al stopt.

Bedankt aan alle juffen en meesters!! Dit schooljaar loopt op zijn einde en daarom willen we de directie, alle juffen en meesters, de mensen van ouderraad, de busjuffen en chauffeurs bedanken voor alle steun en hulp. Fijn dat jullie elke dag opnieuw in ons geloven.


Pagina 2

Dennenhofkrant

Jaargang

2

De boekenbeesten enquête. door Amani Ik heb speciaal voor ons krantje een enquête gemaakt over de boekenbeesten. Ik gaf aan alle klassen een blad dat ze mochten invullen. Het waren verschillende vragen. Iedereen mocht ze beantwoorden en hier volgt onze enquête-> 1.Wie is je favoriete boekenbeest?

Foto’s van het Tuinfeest vind je op onze website

2.Hoe lees je het liefst? 3.Vind je Volt spannend? Waarom? 4.Welke verhalen lees je vaak? 5.Ga je soms naar de bibliotheek? 6. Lees je graag voor aan iemand? 7.Lees je graag boeken van Griddle?

8.Als je boeken leest, wat beeld je je dan in? De antwoorden waren heel verschillend! Sommigen lezen liever Volt, anderen liever Giechel. Maar...sinds we in de klassen met de boekenbeesten werken, lezen we meer! Goed hé!

Het tuinfeest door Ozelotl Het was weer een leuk tuinfeest. Dit jaar konden we onze talenten

Dennenhoffers aan de TOP!!!

laten zien want dit jaar was het thema . En veel kinderen deden mee. Ikzelf deed niet mee dit jaar. Een paar kinderen deden met hun diabolo’s trucs. Er was ook een klas (11) die het liedje “op de radio is een kuikentje” zongen .

RARARA…. Het heeft 2 ogen en 36 tanden? ??????????????????????????? - een krokodil Wat heeft 36 ogen en 2 tanden? ??????????????????????????? - een bus bejaarden


Dennenhofkrant

Jaargang

2

Pagina 3

Door Femi en Amy.

Spijtig genoeg moeten er weer een aantal kinderen weg van onze school. Ze worden weer wat ouder. Wij , Femi en Amy horen daar ook bij. Wij willen graag het schoolteam bedanken. Zij gaven extra aandacht aan onze problemen die op een gewone school niet lukte. En daarmee willen wij jullie bedanken.

We springen zeker en vast nog een keer binnen . Prettige vakantie!!!!!

Het lukte !!!

Het middelbaar door Amy Er zijn weer een tiental kinderen die naar het middelbaar gaan. Ikzelf ga ook naar het middelbaar. Er kwam al een juf van het CLB die met ons sprak over wat we wilden worden. Samen met ons wordt er dan een keuze gemaakt.

Het is voor kinderen uit het gewone onderwijs al een grote stap. Voor ons is het nog een grotere stap. Volgend schooljaar krijgen wij voor elk uur een andere leerkracht. Daar hebben we ook geen time out of crisisjuf. Ik denk dat het veel strenger gaat zijn dan hier in

het Dennenhof. Het moeilijkste lijkt mij, onszelf onder controle houden. Oei, oei, oei spannend!! Het lijkt mij wel leuk dat we nog eerst een receptie gaan krijgen. Ik zal de school wel missen.


Bedankt Juf Farida ! ! ! Gedurende mĂŠĂŠr dan een jaar heeft Juf Farida bijna elke week de redactie van deze krant bij elkaar geroepen om eraan te werken. Haar stage op onze school is afgelopen. Wij, schoolteam en redactie, willen Juf Farida hartelijk danken voor haar enthousiasme, vele aanmoedigingen en geduld. De leerlingen waren erg trots op hun bijdrage in deze krant. Jouw kundige leiding zullen we zeker niet vergeten.

Weten jullie wat een junikever is? Hetzelfde als een meikever. Maar voor iemand was mei al voorbij, dus werd het een junikever.

Bedankt, bedankt, bedankt.

Bezoek ons op www.openluchtschooldennenhof.be Zet je reactie op onze website! Samen met jou, maken wij het compleet!

Joepie vakantie door het redactieteam. N C T P G G K L T K E E C N O A

D Z R H T D I H H E R Q B E P C

E H E S C P H S D P P N P L S H

G M E E U O E O I G P R E S F A

R F S N S T R A N D G Z N E D R

Q E C X V A K A N T I E V E U W

F O H O P J Z O N E T E O U W H

V M O P S W O O R D E N N O K O

X A O I E I G E N I C E I T O S

E R L M T M I E P R I W G L Y Z

T T M V O T Z I F I I T D A A M

T E H N M E A F T I E E C F K O

N V O Y L S K U C E B A R B S Z

G S X I M S R D E D G Y G P O D

V R A E P R D Z V C J K I D E L

L X E B R I Y L I C L V S T A B

Zoek de volgende woorden: vakantie, plezier, school, eigen, woorden, joepie, rapport, zee, zon, zwemmen, strand

Dennenhofkrant juni  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you