Page 1

FAST FOOD NEWS Inspiration til nye produkter Historier fra “fast food Danmark” Abonnér på nyhedsbrev


www.denconfoods.dk

DENCON FOODS

- din fast food partner Kære kunde, DENCON FOODS A/S er en handelsvirksomhed specialiseret i fødevarer. Vi forhandler et bredt sortiment af fødevarer i hele Norden - alt lige fra premium oksekød over fersk gourmet fjerkræ til frilandslam. Velkommen indenfor på www.denconfoods.dk. En af vores produktserier er en række varer specielt udviklet til og sammen med fast food kunder i hele Danmark. Produktserien har vi samlet i dette katalog, som vi håber du vil finde interessant at læse. Input og tilbagemeldinger fra vores kunder er en vigtig ingrediens i at skabe de rigtige varer som du f.eks. finder i dette katalog. Inspirationskilder og erfaringsudveksling er blevet en vigtig del af vores allesammens hverdag. Vi bringer derfor 3 artikler om dine kolleger andre steder i landet. Det er 3 kolleger som vi mener er visionære, dygtige og som driver en god forretning med glade og tilfredse kunder, ligesom dig og mange andre rundt om i landet. I kataloget finder du også et link til billeder som kan bruges til skilte m.m. Vi leverer vores varer gennem dygtige grossister i hele landet, hvilket sikrer dig som kunde en høj grad af service. Jeg håber at du har fået appetit på at prøve vores varer og hvis du vil vide mere eller ønsker besøg, så er du velkommen til at kontakte os på info@denconfoods.dk. Det vil glæde os hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, så vi kan holde kontakten. God sommer! Med venlig hilsen Henrik Bekker Adm. direktør

International Food Standard certificeret i transport og lagring


Det siger kunderne

Charlotte Callesen Nordgrill, Haderslev

Preben Lund og Christina Koll Lundby Kiosken, Tåsinge

Charlotte Callesen er indehaver af Nordgrill i Haderslev. Hun bruger flere af DENCON FOODS’ produkter, bla. ½ grillkyllinger, sandwich kylling, oksekebab, kylingesteak og sandwichbrød. "Vi er meget tilfredse med kvaliteten af varerne", siger Charlotte. Kunderne giver ofte god respons for den mad vi laver. Jeg hører fx kunderne sige, at vores kyllingsandwich er lækre fordi kødet er saftigt. De synes også at kebabkødet er smagfuldt pga. krydderierne og mørheden. Kunderne er interesseret i høj kvalitet og god smag, og hvis det ikke lever op til forventningerne kommer de ikke igen. Charlottes grillbar ligger midt i et industrikvarter i Haderslev, så kunderne er meget blandet, lige fra chauffører, sælgere, ansatte i industrikvarterets virksomheder, pensionister til elever fra nærområdets skoler.

Preben Lund og Christina Koll har drevet Lundby Kiosken siden 2008. Det er ikke en kiosk som navnet ellers antyder, men en grillbar som ligger på den lille ø Tåsinge ved Svendborg. Grillbaren ligger på landevejen der fører til Langeland, så én gang årligt er der ekstra travlt, nemlig i tiden før og efter Langelandsfestivallen. “Der kører mange glade festivaldeltagerne forbi os for at få stillet sulten”, fortæller Preben Lund. Men derudover er det mest de faste kunder der spiser hos os. Kunderne kører gerne langt for at spise en burger hos os - de elsker den for den gode smag. Vi bruger den flammegrillede bøf i de fleste af vores burgere. Vi har valgt at bruge den da det er en bøf, hvor pris og kvaliet hører sammen. Den er billigere og bedre end den bøf vi brugte før. Og så er den hurtig at tilberede - det er en stor fordel når vi har mange kunder. Ud over den flammegrillede burger bruger vi også ½ grillkyllinger og bacon fra DENCON FOODS. “Vi steger i snit 20 kg bacon om ugen, så det bliver da til en del”, fortæller Preben.

Tip Lundby Kiosken er leveringsdygige i store is, nemlig de største gammeldaws isvafler på hele Sydfyn. Det er dokumenteret i en undersøgelse som Fyns Amtsavis har lavet:-).


Good food fast 7 - 7002 F MOZARELLA STICKS 6 x 1 kg, 60 kolli/palle

7 - 7003 F CHEDDAR JALAPENOS 6 x 1 kg, 60 kolli/palle

7 - 7000 F CHILI CHEESE NUGGETS 6 x 1 kg, 60 kolli/palle

THE WORLD OF FINGERFOOD


www.denconfoods.dk

FLAMMEGRILLET BURGER 1 - 8882 F FLAMMEGRILLET BURGER 135 g, 24 stk./pose, 2 poser/krt.

Nu ka n burge du få de n ren u den a ægte flam t brug m Med e pen egrillede st sm ge på saftig or succes sh gas o ag i flamm g gril egrille ar vi introd l. ucere t burg Den k t e an la e r n s o ægte m er ves d eller k klar p irekte o å et ø fra fro også mbi ovn. jeblik N id s . night éel at bru år den er t eller optø , festiv færd ge til e t i m ig aler o st ik g g and ore ryk ind rillet er d ro e re arr n f . e ks. ange ment open by er.

1 - 8880 F FLAMMEGRILLET BURGER 90 g 24 stk./pose, 2 poser/krt.

rt! a n s r e Komm egrillet Flamumrger i B

58 g


Good food fast 1 - 5540 F OKSEFILET STEAK U/FEDT 2 x 220 g, 12 pk/kolli

3 - 4914 F SPARERIBS CLASSIC, FORSTEGT 6 kg/kolli

2 min. på klaprister

1 - 5550 F T-BONE STEAK 13 x 400 g Tilsæt evt. kun BBQ sovs

1 - 8202 F GRILLET OKSEKEBAB 5 x 2 kg

4 - 1011 F STEGT ½ GRILLKYLLING ca. 21-23 stk/krt, 44 krt/pll

Klar til brug

Halal

1 - 8210 F OKSE DÖNER KEBAB 5 x 2 kg Halal

Steges 2-3 min.

Halal

Saftig og kødfuld


www.denconfoods.dk 4 - 2718 F GRILLET KYLLINGE KEBAB 5 X 2 kg Halal

4 - 2700 F SANDWICH KYLLING 8 mm, 5 x 2 kg

Klar til brug

40 - 2750 F KYLLINGENUGGETS Perdix, 3 x 1 kg Til ovn eller friture

40 - 2752 F KYLLINGEBURGER Perdix, 3 x 1 kg Til ovn, friture eller pande

Halal

4 - 2715 F KYLLINGE SANDWICH STEAK 5-8 mm, 5 x 2 kg Inderfilet m. grillsmag

4 - 2000 F STEGT KYLLINGEBRYST 110-130g, 5 x 2 kg

Halal


Good food fast 4 - 2523 F CHICKEN WINGS, BUFFALO 6 x 1500 g

Klar til ovn

3 - 6860 F PANERET SVINESCHNITZEL AF KAMFILET 160g, 6,4 kg/kolli (2x3,2 kg)

4 - 2745 F GRILLET KYLLING I SKIVER 5 mm, 5 x 2 kg Halal

6 - 2130 K SLICED BACON Gildener 1770, 8 x 1 kg

6 - 2230 K SLICED BACON 1740, 4 x 2,5 kg

6 - 2110 K SLICED BACON

Gildener 1760, 4 x 2,5 kg


www.denconfoods.dk 6 - 2311 K MEDIUMSTEGT BACON, 600 G 8 bk/kolli

6 - 2313 K STEGT BACON BØLGET, 600 G

n o c a b f a lg a v d u t r to S

- til sandwich, burger, pitda, salat eller smørrebrø ldt o k s e d n ve n a r e ll e rt o k s e - opvarm

8 bk/kolli

6 - 2314 K STEGT BACON, 1800 G

Stegt bacon 50%, 1800g, 4 bk/kolli

6 - 2318 K STEGT BACON TOPPING, 600 G 8 bk/kolli

6 - 2310 K CRISPY BACON, 600 G

Stegt bacon 62%, 600g, 8 bk/kolli


Good food fast Vidste du at vi også forhandler originale

franske kvalitetsflutes?

20 - 71904 F HVEDE BAGUETTE 58 CM, 440G 22 stk/kolli, 28 kolli/palle

8 - 5010 F GROVKORNS BAGUETTE 58 CM, 440G 22 stk/kolli, 28 kolli/palle

Perfekt til sandwich med fyld. Klar på 7-8 min. i optøet tilstand.


Det siger kunderne Jørn Overgaard driver Cafeteria Storebælt i Korsør, som ligger ved den sidste afkørsel før Storebæltsbroen mod vest. Han har haft cafeteriet i 3 år og der er altid fuld knald på forretningen. Stedet har en ekstrem god beliggenhed med flere tusinde billister der dagligt passerer stedet. "Mange vil gerne lave et ophold i kørslen enten før eller efter de har passeret broen”, fortæller Jørn.

Markedsføringstip Jørn fik ekstra gang i forretningen efter at Anders Breinholt, som er kendt fra radio og TV, nævnte spisestedet i radioen og på sin Facebookside. "Det var ikke noget vi havde bedt om, men Anders har været fast kunde i flere år og er yderst tilfreds med maden og stedet. Efter episoden med den fine omtale, har vi kunnet mærke det positivt på salget", fortæller en glad Jørn Overgaard.

"En stor del af vores kunder er chauffører, håndværkere og forretningsfolk som spiser hos os flere gange om ugen. Vi bruger en del produkter fra DENCON FOODS. Vi er især glade for Cater Quality kyllingestrimlerne. De er meget saftige og sprøde i forhold til andre produkter vi har prøvet. De er også ensartet i kvaliteten og det passer godt ind i vores koncept. Kunderne kræver samme høje kvalitet hver gang. Vi forbruger 30 kg kyllingestrimler om ugen og det har vi gjort de sidste 3 år", fortæller Jørn. Ud over kyllingestrimlerne bruger vi også ½ grillkyllinger og bacon fra DENCON FOODS. Jørn Overgaard, Cafeteria Storebælt, Korsør

Nyheder “med kød på” i din indbakke Vi udsender løbende et nyhedsbrev med opskrifter, information om nye produkter, nye leverandører og om, hvad der rører sig inden for kødbranchen. Tilmelding: Scan koden eller tilmeld på www.denconfoods.dk/nyhedsbrev

Produktbilleder

Som noget nyt kan du downloade produktbilleder af mange af vores fast food produkter. De kan frit benyttes til markedsføring og skiltning i din forretning.

www.denconfoods.dk/produktbilleder


DENCON FOODS

- din fast food partner Vores varer forhandles udelukkende gennem grossister, bl.a. BC Catering, AB Catering, Hørkram Food Service, Catering Engros, Dagrofa S-Engros, Metro, Full House og Inco Cash & Carry.

– en del af FoodService Danmark

DENCON FOODS A/S

Tel.: +45 74 53 43 55

info@denconfoods.dk

Finlandsvej 16, DK-6100 Haderslev

Fax: +45 74 53 43 55

www.denconfoods.dk

DENCON FOODS - Fast Food katalog 2013  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you