oktober 1996 - De Hoogstraatse Maand

Page 33

SPORT

K.F.C. MEERLE 0 toiidae 1 epleiiihcr \\eld ook \oor Mecrlc het nieuwe seizoen op gang gefloten. Meerle moest daarvoor op bezoek hij Turk Sport. De wedstrijd werd gespeeld op een bijzonder slecht liggend, hobbelig veld. Het was daarbij nog een erg saaie partij, met slechts enkele kansjes voor heide ploegen. 10 minuten voor tijd kreeg Nic Mcrtens wel een mooie kans voorgeschoteld, maar kon ze niet benutten. De wedstrijd ciiidigde zoals ze begon 0-0. Toch één puntje om nice te beginnen. Op kermiszondag kwam Mariaburg op bezoek in Meerle. Ondanks de ongetwijfeld zware kermisnacht ging Meerle er flink tegenaan en crcerde direct enkele mooie kansen. De druk resulteerde in een penalty voor Meerle, die door Marco Klijs werd omgezet. Ruststand 1-0. Ook na de pauze bleef Meerle aandringen en het was Dirk Van Bavel die in de 52e minuut een moeilijk te controleren en botsende hal tegen de netten vlamde 2-0. Amper twee minuten later kon Meerle alweer vieren na een doelpunt van Marco Klijs. Eindstand 3-0 en KFC-Meerle kon voort kermis gaan vieren. Borsbeek - KFC Meerle was een wedstrijd waarvan elke ploeg een helft mocht claimen. In de eerste helft domineerde Meerle, toch was het Borsbeek dat in de 18e minuut op voorsprong kwam. Een slecht verdedigen van Meerle resulteerde in de 30e minuut in een 20 achterstand. II minuten voor de pauze kon Marco Klijs voor Meerle milderen tot 2-1. In cle 2e helft ging Meerle op zoek naar de gelijkmaker, maar een sterk verdedigend Borsbeek kon de boot afhouden tot 2 minuten voor affluiten. Op een vrije trap van Nic Mertens kon Pauwels een punt voor Meerle redden. Wedstrijden voor oktober (telkens om 15.00 uur) 06-10-96 : KFC Meerle - Berendrecht 13-10-96 01. Essen - KFC Meerle 20-10-96 : KFC Meerle - Minderhout 27-10-96 S.K. Donk - K.F.C. Meerle

Ook een voetbalklub kan niet zonder steun van buitenaf: Gelukkig zijn er nog altijd sponsors te vinden die hun steentje bijdragen. Het eerste elftal van Meerle mocht naar jaarlijkse gewoonte bij het begin van liet seizoen een nieuwe uitrusting in ontvangst nemen van Bouwonderneming Jos Martens. Het aannemersbedrijf Gebr. Van Bavel bezorgde iedere speler een sporttas om de nieuwe uitrusting mee te nemen. De sponsors werden door het bestuur met een bloemetje en een geschenk bedacht, wij doen er een foto in ons blad bovenop. Vlnr. - boven : May en Jos Martens, Guy Wille,nse (verzorger), Mario Herrijgers, Kurt De Bie, Mus Bajrnic, Koen Van Dun, Tom Van den Broek, Dirk Van Bavel, Harry Van Den Heuvel (trainer) en Gust Snijders (voorzitter) onder: Piet Van Bavel, Peter Snijders, Ad Grauwmnans, Nic Mertens, Marco Klijs, Ronald De Swart, Gert Van Bavel, Dave Van Gorp.

2,5% rente en geen betaalkosten

gratis Bancontact géén kosten

gratis hospitalisatieverzekering al uw ziekenhuiskosten volledig terugbetaald De beste koers in vreemde munten Voor meer inlichtingen kan U steeds terecht bij

Kantoor Hoogstraten Vrijheid 116 tel.:o3/3144292 37