Page 1

CATALOGUS

1


2


Voorwoord

Welkom in de wereld van DeltaSign Communicatie en presentatie is van alle tijden, maar in de snel veranderende maatschappij tegenwoordig van cruciaal belang. Transparant, helder en zichtbaar zijn de steekwoorden in de huidige communicatieplannen. Dit hebben wij getracht te verwerken in onze producten. DeltaSign is fabrikant en leverancier van aluminium presentatie, bewegwijzerings- en reclamesystemen. Wij hebben onze productrange afgestemd op de vraag uit de markt.

Om u hiermee ook de beleving te geven, hebben wij deze catalogus met duidelijke beelden en productomschrijving een grote facelift gegeven. U kunt daardoor nog beter navigeren naar de producten die nodig zijn voor de juiste presentatie.

Succes! Het DeltaSign Team

Deltasign catalogus. 1ste druk | 2014

3


4


Inhoud

Inhoudsopgave 6 100 BINNENBEWEGWIJZERING 8 Deurhouders

10

11

Hangmontage-set en afstandhouders

12

Wand- en hangmontage sets met vlakke tekstpanelen

14

Wand- en hangmontage sets met ovale tekstpanelen

16

Triline wand-en hangborden

200 BUITENBEWEGWIJZERING

18 Frames met bovenbalk (voor alu. tekstpanelen)

20

Frames zonder bovenbalk (voor alu. tekstpanelen)

22

Frames met bovenbalk (voor uw eigen plaat)

24

Frames met mini bovenbalk (voor uw eigen plaat)

26

Lichtkoof voor uw bord aan de wand

26

Vlagpaal en vlagborden

27

Multifunctioneel 6x6 cm profiel

28

300 PRESENTATIESYSTEMEN

30 Kliklijsten 31 Menu bord 31 Postersnap

31

Kliklijst met LED verlichting

32 Stoepborden 33 Roll ups 33 Menukaarthouder 34 Binnen zuilen

36

35

Display systemen (kabelspansystemen, klemmen en displays)

400 BUITENRECLAME SYSTEMEN

38 Vitrines (wand en vrijstaand) 41 Parkeerborden 42 Lichtbakken 43 Zuilen

44

Omlijstingen (voor uw doek of plaat)

45

Profiel voor reclameborden

46 Vlaggenmasten

5


Perfecte begeleiding van entree tot bestemming

6


100 BINNENBEWEGWIJZERING

Met onze aluminium bewegwijzeringssystemen kunnen de bezoekers van een pand perfect begeleid worden van entree tot bestemming. De systemen worden als bouwpakket geleverd en zijn eenvoudig te assembleren en monteren. Onze deurhouders leveren wij in zowel een vlakke, als een licht gebogen uitvoering. In de vlakke deurhouders heeft u tevens de mogelijkheid om een schuifsysteem (bijv. aanwezig/afwezig) te integreren. Onze wand- en hangsystemen sluiten perfect op elkaar aan. Ook hier heeft u de keuze tussen een vlakke en licht gebogen uitvoering. Daarnaast bieden wij u ook de mogelijkheid om uw eigen reclamebord op elegante wijze te monteren aan de wand of aan het plafond.

7


DEURHOUDERS Vlakke deurhouder Deze deurhouder is aan de boven- en onderzijde afgesloten d.m.v. een afsluitprofiel. De deurhouder is daardoor hufterproof en uitermate geschikt voor bijvoorbeeld schoolgebouwen. Inclusief een wit pvc tekstplaatje en een anti-reflex beschermplaatje. Ze kunnen zowel met schroeven, als met dubbelzijdig tape aan de wand gemonteerd worden. Verkrijgbaar in breedtes 115 en 150 mm Ook samen te stellen in A4 en A3 formaat (ideaal voor vluchtrouteplan)

model

100 Schuifsysteem Dit schuifsysteem kunt u integreren in model 100, maar u kunt ook enkel een vlakke houder met schuifsysteem bestellen. Verkrijgbaar voor de 115 en 150 mm brede deurhouders vrij/bezet, niet storen/blanco, aanwezig/afwezig of blanco plaatjes voor uw eigen tekst

model

101

Ovale deurhouder Deze deurhouder heeft een licht gebogen profiel en krijgt hierdoor een chique uitstraling. Het witte pvc tekstplaatje en het anti-reflex beschermplaatje worden geklemd tussen de zijkanten en op z’n plaats gehouden door de schroefjes die boven en onder in het profiel geschroefd dienen te worden. Ze kunnen zowel met schroeven, als met dubbelzijdig tape aan de wand gemonteerd worden. Verkrijgbaar in de breedtes 115 en 210 mm

model

102

8


DETAILWEERGAVE

Model 100 vlakke deurhouder

Model 101 schuifsysteem

Model 102 ovale deurhouder

9


TRILINE WAND- EN HANGBORDEN

model

500 Design Synthetic (hanging)

Design Classic

Design Radius

Design Synthetic

Wij leveren wand- en hangborden van het modulaire bewegwijzeringssysteem Triline. Het is een combinatie van aluminium profielen met synthetische onderdelen. U kunt vlakke en insert panelen met elkaar combineren in ĂŠĂŠn bord. Bij de wandborden heeft u de keuze uit een drietal zijprofielen, zoals hierboven genoemd. De kunststof onderdelen zijn verkrijgbaar in zwart of grijs. De panelen zijn verkrijgbaar in de hoogtes: 31, 62, 93, 124, 155, 186, 217 en 248 mm en worden op de gewenste breedte gezaagd.

10


HANGSET EN AFSTANDHOUDERS Hangset Deze hangset is uitermate geschikt voor plaatwerk van 4-8 mm dik voor met name routing in gebouwen.

model

109 Vernikkelde afstandhouder De afstandhouder is vernikkeld en heeft een doorsnee van 15 mm. Geschikt voor platen van 6-10 mm t.b.v. gaten van Ø 10,5 á 12 mm.

model

109

115NI

Afstandhouder De afstandhouder is van RVS en heeft een doorsnee van 25 mm. Geschikt voor platen van 12-17 mm t.b.v. gaten van Ø 17 mm.

model

109 025RVS

11


WAND- EN HANGMONTAGE SETS MET TEKSTPANELEN (VLAK) Wandmontage-set Deze set bestaat uit 2 zijprofielen die u aan de wand vast kunt schroeven. De hoogte wordt afgestemd op het aantal tekstpanelen dat u wenst. Aan de boven- en onderzijde worden ze afgesloten d.m.v. afdekkapjes. Zilver geanodiseerd of in gewenste RAL kleur uitgevoerd.

Bijbehorende tekstpanelen 5, 10, 15 of 20 cm hoog Hogere panelen worden voor u samengesteld

model

111

Hangmontage-set Deze set bestaat uit 2 zijprofielen die worden afgesloten d.m.v. afdekkapjes. De hoogte wordt afgestemd op het aantal tekstpanelen dat u wenst. Standaard geleverd met schroefogen. Optioneel is de staalkabel-set. Zilver geanodiseerd of in gewenste RAL kleur uitgevoerd.

Bijbehorende tekstpanelen 5, 10, 15 of 20 cm hoog Hogere panelen worden voor u samengesteld

model

112

12


DETAILWEERGAVE

Model 110 tekstpanelen

Model 110 tekstpanelen

Model 110 tekstpanelen

Model 111 wandprofielen

Model 111 wandprofielen

Model 112 hangprofielen incl. schroefogen

Model 112 hangprofielen incl. hangset

13


WAND- EN HANGMONTAGE SETS MET TEKSTPANELEN (OVAAL) Wandmontage-set Door 2 op maat gezaagde aluminium buisjes aan de wand te monteren kunt u eenvoudig de ovale tekstpanelen met zwarte kunststof module op deze buisjes klikken.

model

121

Hangmontage-set Net als bij de wandmontage-set kunt u de modules eenvoudig op de buisjes klikken. Incl. staalkabel en bevestigingsmaterialen. De ovale tekstpanelen zijn enkelzijdig: u dient dan ook 2 tekstpanelen per laag te bestellen.

model

122

14


DETAILWEERGAVE

Model 120 ovale tekstpanelen

Model 121 wandmontage-set

Model 122 hangmontage-set

Model 122 hangmontage-set

15


Altijd de oplossing van industrie- tot recreatieterrein

16


200 BUITENBEWEGWIJZERING

Op het gebied van buitenbewegwijzering kunnen wij u diverse opties bieden. De systemen worden als bouwpakket afgeleverd in zilver geanodiseerde, gepoedercoate en/of brute uitvoering. Wij hebben altijd de oplossing voor een industrieterrein, bedrijfsterrein, openbaar gebouw, recreatieterrein etc. Onze frames voor buitenbewegwijzering zijn verkrijgbaar in vier verschillende profielen. In deze frames kunt u onze aluminium tekstpanelen plaatsen. Ook kunnen we de frames zo produceren dat u uw eigen (reclame)bord in een vrijstaande opstelling kunt plaatsen. Een combinatie van beide en verlichtingsopties zijn ook mogelijk. Voor de bewegwijzering van bijvoorbeeld een fiets- of wandelroute, een sport- of recreatiepark, hebben wij een flessenhals vlagpaal waarin u onze vlagborden kunt monteren.

17


FRAMES MET BOVENBALK (voor onze aluminium tekstpanelen) Frame 5x10 cm profiel Dit frame is van het 5x10 cm profiel. Met zijn uitstraling vooral erg geschikt voor de industriĂŤle bewegwijzering. Dit systeem komt u dan ook veel tegen op industrieterreinen. De bovenbalk wordt d.m.v. hoekstukken aan de staanders gekoppeld. Het geheel wordt voor u op maat gezaagd. Zilver geanodiseerd of in gewenste RAL kleur uitgevoerd.

Bijbehorende tekstpanelen standaard 5, 10, 15 of 20 cm hoog Hogere tekstpanelen worden voor u samengesteld Enkel- of dubbelzijdige verlichting mogelijk d.m.v. lichtkoof (mdl. 230)

model

200 Frame rond 7 cm profiel Dit frame is van het rond 7 cm profiel. De bovenbalk wordt d.m.v. hoekstukken aan de staanders gekoppeld. Het geheel wordt voor u op maat gezaagd. Zilver geanodiseerd of in gewenste RAL kleur uitgevoerd.

Bijbehorende tekstpanelen standaard 5, 10, 15 of 20 cm hoog Hogere tekstpanelen worden voor u samengesteld Enkelzijdige verlichting mogelijk d.m.v. lichtkoof (mdl. 230)

model

202 Frame 9x9 cm (8-kant) profiel Dit frame is van het 9x9 cm (8-kant) profiel. De bovenbalk wordt d.m.v. hoekstukken aan de staanders gekoppeld. Het geheel wordt voor u op maat gezaagd. Zilver geanodiseerd of in gewenste RAL kleur uitgevoerd.

Bijbehorende tekstpanelen standaard 5, 10, 15 of 20 cm hoog Hogere tekstpanelen worden voor u samengesteld Enkelzijdige verlichting mogelijk d.m.v. lichtkoof (model 230)

model

204

18


DETAILWEERGAVE

Model 200 frame 5x10 cm

Model 202 frame rond 7 cm

Model 204 frame 9x9 cm (8-kant)

Model 210 tekstpaneel

Model 211 tekstpaneel

Model 210 tekstpaneel in staander

Model 208 afdekstrip

Model 230 lichtkoof

Model 284 voetplaat

19


FRAMES ZONDER BOVENBALK (voor onze aluminium tekstpanelen) Frame 5x10 cm profiel Deze set staanders van het 5x10 cm profiel wordt aan de bovenzijde afgesloten door middel van afdekkapjes. Het geheel wordt voor u op maat gezaagd. Zilver geanodiseerd of in gewenste RAL kleur uitgevoerd. Bijbehorende tekstpanelen standaard 5, 10, 15 of 20 cm hoog Hogere tekstpanelen worden voor u samengesteld

model

201 Frame rond 7 cm profiel Deze set staanders van het rond 7 cm profiel wordt aan de bovenzijde afgesloten door middel van afdekkapjes. Het geheel wordt voor u op maat gezaagd. Zilver geanodiseerd of in gewenste RAL kleur uitgevoerd.

Bijbehorende tekstpanelen standaard 5, 10, 15 of 20 cm hoog Hogere tekstpanelen worden voor u samengesteld

model

203 Frame 9x9 cm (8-kant) profiel Deze set staanders van het 9x9 cm (8-kant) profiel wordt aan de bovenzijde afgesloten door middel van afdekkapjes. Het geheel wordt voor u op maat gezaagd. Zilver geanodiseerd of in gewenste RAL kleur uitgevoerd.

Bijbehorende tekstpanelen standaard 5, 10, 15 of 20 cm hoog Hogere tekstpanelen worden voor u samengesteld

model

205

20


DETAILWEERGAVE

Model 201 frame 5x10 cm

Model 203 frame rond 7 cm

Model 205 frame 9x9 cm (8-kant)

Model 210 tekstpaneel

Model 211 tekstpaneel

Model 210 tekstpaneel in staander

Model 208 afdekstrip

Model 284 voetplaat

21


FRAMES MET BOVENBALK (voor uw eigen plaat) Frame 5x10 cm profiel Dit frame is van het 5x10 cm profiel. De bovenbalk wordt d.m.v. hoekstukken aan de staanders gekoppeld. Standaard geleverd met een mini onderbalk. In de staanders, boven- en onderbalk worden de plaatprofielen geschoven. Hierdoor kunt u uw reclamebord in het systeem klemmen. Het systeem wordt geheel voor u op maat gezaagd. Zilver geanodiseerd of in gewenste RAL kleur uitgevoerd.

Ook mogelijk met 5x10 cm bovenbalk (model 224)

model

220 224

Geschikt voor plaatdiktes 3, 6 of 10 mm Enkel- of dubbelzijdige verlichting mogelijk d.m.v. lichtkoof (mdl. 230)

Frame rond 7 cm profiel Dit frame is van het rond 7 cm profiel. De bovenbalk wordt d.m.v. hoekstukken aan de staanders gekoppeld. Standaard geleverd met een mini onderbalk. In de staanders, boven- en onderbalk worden de plaatprofielen geschoven. Hierdoor kunt u uw reclamebord in het systeem klemmen. Het systeem wordt geheel voor u op maat gezaagd. Zilver geanodiseerd of in gewenste RAL kleur uitgevoerd.

Geschikt voor plaatdiktes 3, 6 of 10 mm Enkelzijdige verlichting mogelijk d.m.v. lichtkoof (mdl. 230)

model

222 Frame 9x9 cm (8-kant) profiel Dit frame is van het 9x9 cm (8-kant) profiel. De bovenbalk wordt d.m.v. hoekstukken aan de staanders gekoppeld. Standaard geleverd met een mini onderbalk. In de staanders, boven- en onderbalk worden de plaatprofielen geschoven. Hierdoor kunt u uw reclamebord in het systeem klemmen. Het systeem wordt geheel voor u op maat gezaagd. Zilver geanodiseerd of in gewenste RAL kleur uitgevoerd.

Geschikt voor plaatdiktes 3, 6 of 10 mm Enkelzijdige verlichting mogelijk d.m.v. lichtkoof (model 230)

model

225

22


DETAILWEERGAVE

Model 220/224 frame 5x10 cm

Model 222 frame rond 7 cm

Model 225 frame 9x9 cm (8-kant)

Model 236 boven-/onderbalk

Model 233 tussenbalk

Plaatprofiel 3/6/10mm

Model 230 lichtkoof

Model 284 voetplaat

23


FRAMES MET MINI BOVENBALK (voor uw eigen plaat) Frame 5x10 cm profiel Dit frame is van het 5x10 cm profiel. De staanders zijn voorzien van afdekkappen. Geleverd met mini boven- en onderbalk. In de staanders, boven- en onderbalk worden de plaatprofielen geschoven. Hierdoor kunt u uw reclamebord in het systeem klemmen. Het systeem wordt geheel voor u op maat gezaagd. Zilver geanodiseerd of in gewenste RAL kleur uitgevoerd.

Geschikt voor plaatdiktes 3, 6 of 10 mm

model

221 Frame rond 7 cm profiel Dit frame is van het rond 7 cm profiel. De staanders zijn voorzien van afdekkappen. Geleverd met mini boven- en onderbalk. In de staanders, boven- en onderbalk worden de plaatprofielen geschoven. Hierdoor kunt u uw reclamebord in het systeem klemmen. Het systeem wordt geheel voor u op maat gezaagd. Zilver geanodiseerd of in gewenste RAL kleur uitgevoerd.

Geschikt voor plaatdiktes 3, 6 of 10 mm

model

223 Frame 9x9 cm (8-kant) profiel Dit frame is van het 9x9 cm (8-kant) profiel. De staanders zijn voorzien van afdekkappen. Geleverd met mini boven- en onderbalk. In de staanders, boven- en onderbalk worden de plaatprofielen geschoven. Hierdoor kunt u uw reclamebord in het systeem klemmen. Het systeem wordt geheel voor u op maat gezaagd. Zilver geanodiseerd of in gewenste RAL kleur uitgevoerd.

Geschikt voor plaatdiktes 3, 6 of 10 mm

model

226

24


DETAILWEERGAVE

Model 221 frame 5x10 cm

Model 223 frame rond 7 cm

Model 226 frame 9x9 cm (8-kant)

Model 236 boven-/onderbalk

Model 233 tussenbalk

Plaatprofiel 3/6/10mm

Model 284 voetplaat

25


LICHTKOOF EN VLAGPAAL Lichtkoof aan de wand Heeft u een reclamebord (tot 100 cm hoogte) aan de wand en wilt u deze verlichten? Dan is dat mogelijk met deze lichtkoof. Standaard voorzien van LED verlichting.

model

231 Beugel en kokerprofiel voor lichtkoof De beugels en kokerprofielen kunnen bij onze lichtkoof (model 231) geleverd worden. Deze zijn noodzakelijk wanneer u een reclamebord aan de wand heeft die u wilt verlichten, die hoger is dan 100 cm. Het kokerprofiel is in diverse lengtes verkrijgbaar.

model

232 Vlagpaal en vlagborden De vlagpaal heeft een flessenhals vorm en past daardoor uitstekend in het straatbeeld. We kunnen tevens bijbehorende vlagborden leveren. Hiervan kunnen er maximaal 5 aan een paal. Ze hebben een fraaie, ronde afwerking en worden d.m.v. 2 inbussen aan de paal gefixeerd. Er kunnen twee borden op gelijke hoogte gemonteerd worden.

Lengte vlagpaal 370 cm Diameter onderzijde 12,1 cm, bovenzijde 7,8 cm Afmeting vlagbord 25x90 cm

model

250

26


MULTIFUNCTIONEEL 6x6 CM PROFIEL (voor onze aluminium tekstpanelen en/of uw eigen plaat)

model

206 Totem 6x6 cm profiel

Totem 6x6 cm profiel

Profiel 6x6 cm

Windscherm 6x6 cm profiel

In ons vierkante 6x6 cm profiel kunt u, net als onze andere profielen voor de buitenbewegwijzering, onze aluminium tekstpanelen of uw eigen plaat (3, 6 of 10 mm) plaatsen. Doordat er sleuven aan vier zijden zitten kunt u meerdere staanders naast elkaar plaatsen, een hoekopstelling of een totem maken. De sleuven die niet worden gebruikt worden standaard voorzien van aluminium afdekstrippen. De prijzen voor dit systeem zijn op aanvraag. Hierboven een aantal voorbeelden van de mogelijkheden van dit profiel.

27


De perfecte oplossing voor uw reclame-uiting

28


300 PRESENTATIESYSTEMEN

Aluminium presentatiesystemen voor allerlei toepassingen: zo hebben wij o.a. (LED) kliklijsten, menuborden, makelaarsystemen, stoepborden en roll ups. Een aantal van deze producten is al vanaf 1 stuk verkrijgbaar in afwijkende maatvoeringen en/of gewenste RAL kleur. Verder kunnen we binnen zuilen van Triline voor u produceren en is er een verlichte binnen zuil met kliklijstprofiel: voor eenvoudige plaatsing van uw reclame-uiting. Vraag ons naar de mogelijkheden.

29


KLIKLIJSTEN Kliklijst met verstek en ronde hoek Posters kunnen snel geplaatst/gewisseld worden doordat de kliklijst eenvoudig te openen en te sluiten is. De poster komt achter een anti-reflex frontplaat.

Verkrijgbaar in standaard postermaten en profieldiktes Afwijkende maatvoeringen verkrijgbaar vanaf 1 stuk Standaard zilver geanodiseerd, maar gepoedercoat is ook mogelijk

model

300

301

Raam kliklijst met verstekhoek Dubbelzijdige posters kunnen snel geplaatst/gewisseld worden doordat de kliklijst eenvoudig te openen en te sluiten is. De poster komt achter een anti-reflex frontplaat. Inclusief eenvoudig te monteren omlijsting voor de buitenzijde van het raam.

Verkrijgbaar in standaard postermaten Afwijkende maatvoeringen verkrijgbaar vanaf 1 stuk Standaard zilver geanodiseerd, maar gepoedercoat is ook mogelijk

model

304 Kliklijst Compasso (waterafstotend) Deze design kliklijst heeft een 37 mm profiel waarbij de poster in een plastic hoes komt om ‘m tegen de regen te beschermen. Net als de gewone kliklijst eenvoudig te openen en te sluiten.

Verkrijgbaar in standaard postermaten Afwijkende maatvoeringen verkrijgbaar vanaf 1 stuk Standaard zilver geanodiseerd, maar gepoedercoat is ook mogelijk

model

314

30


PRESENTATIESYSTEMEN Menu bord Dit complete menu bord is voorzien van een kliklijst met 25 mm profiel en 1 staander. De kliklijst kan zowel staand als liggend gebruikt worden door een gemakkelijk draai systeem.

model

319 Postersnap De postersnap bestaat uit 2 aluminium profielen. Deze wordt inclusief ophangogen en afdekkapjes geleverd. De poster valt 1,2 cm in het profiel.

Verkrijgbaar in 4 standaard maten Overige maatvoeringen op aanvraag Standaard zilver geanodiseerd, maar gepoedercoat is ook mogelijk Optioneel: staalkabel set

model

306 Kliklijst met LED verlichting Deze LED lijst heeft een kliklijstprofiel (25 mm) en is slechts 23 mm diep. Door het kliklijstprofiel kunt u eenvoudig en snel uw poster plaatsen/verwisselen. De LED lijst heeft een slanke, chique uitstraling met mooie uitlichting van uw poster.

Verkrijgbaar in standaard postermaten Afwijkende maatvoeringen verkrijgbaar vanaf 1 stuk Standaard zilver geanodiseerd, maar gepoedercoat is ook mogelijk

model

333

31


STOEPBORDEN A-bord Een A-bord met aan beide zijden een kliklijst met verstek hoeken, 32 mm profiel, anti-reflex frontplaat en metalen achterwand.

Verkrijgbaar in standaard postermaten Standaard zilver geanodiseerd, maar gepoedercoat is ook mogelijk

model

305 Stoepbord (waterafstotend) Een A-bord met aan beide zijden een kliklijst met ronde hoeken, 32 mm profiel, anti-reflex frontplaat en metalen achterwand.

Verkrijgbaar in standaard postermaten Standaard zilver geanodiseerd, maar gepoedercoat is ook mogelijk

model

307 Windtalker Basic Dit stoepbord wordt via twee veren aan de kunststof bak gemonteerd. Deze bak kunt u vullen met water of zand. Doordat er twee wielen onder zitten is dit stoepbord eenvoudig te verplaatsen.

Verkrijgbaar in standaard postermaten

model

335

32


ROLL UP SYSTEMEN EN MENUKAARTHOUDER Roll Up Standard Deze elegante aluminium banner is gemakkelijk draaibaar en stabiel. Houd er rekening mee dat er 20 cm van het doek in de banner verdwijnt.

Voor (zichtmaat) doek 200x85 cm Exclusief doek geleverd Inclusief handige draagtas

model

316 Roll Up Exclusive Een kwalitatief hoogwaardig product gemaakt van aluminium. Door de stevige design voet is een hoge stabiliteit gewaarborgd. De Roll Up Exclusive is voorzien van een gemakkelijk systeem voor het verwisselen van het doek. Houd er rekening mee dat er 20 cm van het doek in de banner verdwijnt.

Voor (zichtmaat) doek 200x85 cm (HxB) Exclusief doek geleverd Inclusief handige draagtas

model

317

Menukaarthouder Uw menukaart is eenvoudig en snel te vervangen in dit elegant, zilver geanodiseerd aluminium profiel voorzien van een acrylaat houder. Het acrylaat kan uit de houder geschoven worden en vervolgens kan de inhoud vervangen worden.

Verkrijgbaar in A3, A4 en A5 Zowel staand als liggend

model

324

33


BINNEN ZUILEN Binnen zuil verlicht (LED) In deze zuil kunt u eenvoudig een poster verwisselen. Links en rechts zitten namelijk kliklijst profielen. De poster wordt beschermd door een anti-reflex plaat. De zuil is voorzien van een standaard veersnoer met stekker.

Verkrijgbaar in een drietal afmetingen

model

325 Triline Totems vlak Deze vlakke binnen zuil heeft ellips vormige 60 mm staanders waar aluminium of kunststof platen tussen worden gespannen. De staanders kunnen worden voorzien van afdekkapjes of het geheel kan aan de bovenzijde worden afgesloten met 1 grote afdekplaat. De onderzijde van de zuil wordt afgewerkt met een ovale voetplaat of 2 losse voeten . Deze zuilen zijn gepoedercoat uitgevoerd.

De vlakke uitvoering is verkrijgbaar in 4 breedtes De hoogte is variabel

model

551 Triline Totems ovaal Deze ovale binnen zuil heeft ellips vormige 90 mm staanders waar aluminium of kunststof platen tussen worden gespannen. De staanders kunnen worden voorzien van afdekkapjes of het geheel kan aan de bovenzijde worden afgesloten met 1 grote afdekplaat. De onderzijde van de zuil wordt afgewerkt met een ovale voetplaat of 2 losse voeten. Deze zuilen zijn gepoedercoat uitgevoerd.

De ovale uitvoering is verkrijgbaar in 2 breedtes De hoogte is variabel

model

561

34


DISPLAY SYSTEMEN

model

340 Staalkabel 1,8 mm

Vaste montage-set Deze set bestaat uit 2 montagevoeten die zowel op de vloer / het plafond als op de wand gemonteerd kunnen worden, staalkabel met een totale lengte van 4 meter (1.5 of 1.8 mm dikte) en een span unit. De klemmen zijn nodig om de displays te kunnen klemmen. Er zijn twee soorten klemmen: Display It klemmen voor 1.5 mm kabel EZ/DZ E-clips voor 1.8 mm kabel zowel EZ/DZ te gebruiken

Display houder Deze displays kunnen d.m.v. (4) klemmen aan de kabel worden bevestigd. Indien er gekozen wordt voor de E-clip klemmen, dan zijn de displays zonder gereedschap in hoogte te verschuiven. Verkrijgbaar in A4, A3 en A2.

model

340

De Display It klemmen zijn geschikt voor displays van 4 mm dikte De E-clip is geschikt voor een 2 mm plaat (en alleen voor de A4 en A3 display)

Staalkabel 1,5 mm

35


In één oogopslag uw bedrijf of visual gepresenteerd

36


400 BUITENRECLAME SYSTEMEN

Voor op of om bedrijfspanden en/of –terreinen, recreatie- of sportparken bieden wij diverse systemen voor buitenreclame. Onze vitrines worden voor u op maat gemaakt. Uitermate geschikt voor bijvoorbeeld makelaarskantoren, bioscopen, schouwburgen en sport- of recreatieterreinen. Onze zuilen zijn verkrijgbaar met diverse profielen en opties. Onze verlichte zuilen worden standaard voorzien van LED verlichting. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een tijd/temperatuur unit of lichtkrant door ons in te laten bouwen. Wij leveren lichtbakken met een uniek scharniersysteem. In dezelfde stijl kunt u deze lichtbak ook in een vrijstaande opstelling krijgen: de zijprofielen worden verlengd, waardoor de lichtbak staanders heeft. Hierdoor is deze lichtbak uitermate geschikt als plattegrond kast. Verder vindt u in dit hoofdstuk onze parkeerborden, omlijstingen voor doek en plaat, reclamebordprofiel en vlaggenmasten.

37


VITRINES Wandvitrine Deze wandvitrine heeft een frame van het 5x10 cm vitrine profiel en is standaard voorzien van 6 mm gehard glas, gasveren en slotsystemen. Daarnaast heeft deze vitrine diverse opties, te weten: Verlichting (LED) Schemerschakelaar Magnetische achterwand Informatiedragersysteem Polycarbonaat ruit i.p.v. gehard glas

model

400 Vrijstaande vitrine enkelzijdig Deze vrijstaande vitrine heeft een frame van het 5x10 cm vitrine profiel. De zijprofielen van deze vitrine lopen door, waardoor u een vrijstaande opstelling heeft. Standaard geleverd met 6 mm gehard glas, gasveren en slotsystemen. Daarnaast heeft deze vitrine diverse opties, te weten: Verlichting (LED) Schemerschakelaar Magnetische achterwand Informatiedragersysteem

model

Polycarbonaat ruit i.p.v. gehard glas

401 Vrijstaande vitrine dubbelzijdig Deze dubbelzijdige, vrijstaande vitrine heeft een frame van het 5x10 cm vitrine profiel. De zijprofielen van deze vitrine lopen door, waardoor u een vrijstaande opstelling heeft. Standaard geleverd met 6 mm gehard glas, gasveren en slotsystemen. Daarnaast heeft deze vitrine diverse opties, te weten: Verlichting (LED) Schemerschakelaar Magnetische achterwand Informatiedragersysteem

model

402

38

Polycarbonaat ruit i.p.v. gehard glas


DETAILWEERGAVE

Model 400, 401 en 402

Slotsysteem

Gasveren + magnetische achterwand

LED verlichting

Informatiedrager

Voetplaat

39


VITRINES Vitrine Delta (onverlicht en verlicht) Vitrine met veiligheidsglas en geschikt voor buitengebruik. De achterwand is magnetisch waardoor u eenvoudig informatie op kan hangen met magneten. Voorzien van slotsysteem (grote maatvoeringen hebben 2 sloten). Verkrijgbaar in diverse maatvoeringen. De grote maatvoeringen worden geleverd met gasveren.

model

407 Vitrine Sigma (binnen/buiten) Vitrine met polycarbonaat glas vastgezet in een hangende aluminium omlijsting voorzien van slotsysteem. De vitrine is spatwaterdicht en daardoor ook geschikt voor overdekt buitengebruik. Verkrijgbaar in diverse maatvoeringen.

model

409 Vitrine Omega (binnen) Vitrine met schuifdeuren van gehard glas, voorzien van slotsysteem. Met magnetische achterwand waardoor informatie eenvoudig met magneten opgehangen kan worden. Verkrijgbaar in diverse maatvoeringen.

model

410

40


PARKEERBORDEN Parkeerbord met paal Het licht gebogen parkeerbord is voorzien van 2 bussen aan de achterzijde die door middel van 2 schroeven aan de paal worden bevestigd. De buis wordt afgedicht door een afdekdop. Ruw of gepoedercoat uitgevoerd.

Verkrijgbaar in drie afmetingen: 15x50 cm, 30x50 cm en 60x40 cm (HxB) Lengte paal 120 cm (bij bord 60x40 cm echter 290 cm)

model

411

Parkeerbord voor aan de wand Dit aluminium bord is aan de achterzijde voorzien van 2 zettingen met sleutelgat voor een gemakkelijke bevestiging aan de wand. Het bord kan blind gemonteerd worden. Ruw of gepoedercoat uitgevoerd.

Verkrijgbaar in 2 afmetingen: 15x50 cm en 30x50 cm (HxB)

model

412 Parkeerbord met 2 staanders Dit aluminium frame bestaat uit 2 staanders van het rond 7 cm profiel inclusief afdekstrippen en een tekstpaneel. Zilver geanodiseerd of gepoedercoat uitgevoerd.

Lengte palen 100 cm Afmeting paneel 15x40cm (HxB) Afwijkende maatvoering op aanvraag

model

414

41


LICHTBAKKEN Lichtbak (enkel- en dubbelzijdig) De lichtbak is voorzien van LED verlichting. Ze kunnen zowel vlak, als haaks aan de wand gemonteerd worden. Voor haakse montage zijn er steunen en interne versteviging d.m.v. spankabels leverbaar. Deze lichtbakken zijn 185 mm diep en hebben de volgende eigenschappen: Het zijprofiel scharniert naar buiten, waardoor de plaat 2cm opgetild wordt en bovenin scharniert en blijft hangen De plaat blijft door het hangen mooi strak Door de afgeronde bovenzijde blijft er geen water en viezigheid op staan

model

420 Vrijstaande lichtbak Lichtbak model 420 kan ook als vrijstaande opstelling geleverd worden, zowel enkel- als dubbelzijdig. Net als bij de vrijstaande vitrines, lopen de zijprofielen door zodat er staanders ontstaan. Voor extra stevigheid kunt u inzetstukken bestellen. Enkel- of dubbelzijdig

model

422 Lichtbak Basic Deze lichtbak is van het 17 cm softline profiel en wordt intern verlicht door middel van LED.

Enkel- of dubbelzijdig

model

424

42


ZUILEN Zuil Basic (onverlicht en verlicht) De Zuil Basic is een constructie waarbij 2 aluminium platen tussen 2 staanders van het 5x10 cm profiel zijn gespannen. De staanders worden standaard 90 cm langer gemaakt dan de hoogte van de plaat, voor montage in de grond. Bij zuilen vanaf 4 meter hoogte worden er inzetstukken geleverd i.p.v. verlengde staanders. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om voetplaten te bestellen, wanneer de zuil op een betonnen ondergrond geplaatst moet worden. Bij een onverlichte Zuil Basic zijn de afdekkappen optioneel. De verlichte Zuil Basic wordt met LED verlichting geleverd.

model

430 Zuil Deluxe (onverlicht) De Zuil Deluxe is een constructie waarbij een rondom dichtgelaste aluminium ovaal tussen 2 staanders van het rond 7 cm profiel geplaatst wordt. De boven- en onderzijde zijn dus afgesloten en een eenheid met de voorzijde. De staanders worden standaard 90 cm langer gemaakt dan de hoogte van de ovaal voor montage in de grond. Indien de zuil op een betonnen ondergrond gemonteerd dient te worden, kunnen er voetplaten bij geleverd worden. De Zuil Deluxe heeft een slanke, luxe uitstraling en is verkrijgbaar in diverse RAL kleuren.

model

431 Zuil Jumbo (onverlicht en verlicht) De Zuil Jumbo heeft massief ogende profielen (185 mm) en is aan de boven- en onderzijde voorzien van een afdekkap. De staanders worden standaard 90 cm langer gemaakt dan de hoogte van de plaat, voor montage in de grond. Bij zuilen vanaf 4 meter hoogte worden er inzetstukken geleverd i.p.v. verlengde staanders. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om voetplaten te bestellen, wanneer de zuil op een betonnen ondergrond geplaatst moet worden.De verlichte Zuil Jumbo wordt met LED verlichting geleverd. Daarnaast kan in deze zuil een tijd/temperatuur unit

model

of lichtkrant ingebouwd worden.

432 433

43


OMLIJSTINGEN Omlijsting rond 7 cm profiel Dit model bestaat uit 4 op maat gezaagde, ronde aluminium buizen van 7 cm en 4 hoekstukken. De muurbeugels, ogen en elastieken kunnen er los bij besteld worden. Leverbaar in zowel zilver geanodiseerd als gepoedercoat in gewenste RAL kleur.

model

445 Omlijsting 5x10 cm profiel Dit model bestaat uit 4 op maat gezaagde, rechthoekige aluminium profielen van 5x10 cm en 4 hoekstukken. De muurbeugels, ogen en elastieken kunnen er los bij besteld worden. Leverbaar in zowel zilver geanodiseerd als gepoedercoat in gewenste RAL kleur.

model

446 Omlijsting rond 4,5 cm profiel Dit model bestaat uit 4 op maat gezaagde, ronde aluminium buizen van 4,5 cm en 4 hoekstukken. Deze omlijsting is d.m.v. diverse montage onderdelen zelf uit te breiden. Het profiel en de onderdelen worden bruut geleverd.

model

447

44


PROFIEL VOOR RECLAMEBORDEN

model

449 Reclamebordprofiel

Detail

Detail

Detail

Deze profielen zijn geschikt om op een eenvoudige manier reclameborden rond een evenemententerrein of sportveld te monteren. Zonder montage gereedschap kunnen de platen verwisseld worden. De standaard grijs gecoate profielen zijn verkrijgbaar voor 6 mm plaat en worden op 3 meter lengte geleverd. Tevens zijn er koppelstukken en hoekstukken verkrijgbaar voor een gemakkelijke verlenging van de profielen.

45


VLAGGENMASTEN Vlaggenmast Deze vlaggenmasten zijn conisch, wit en compleet met platte zwarte sierknop, kantelconstructie, lijn en kikker. Verkrijgbaar in diverse lengtes. Deze masten kunnen voor u op locatie geplaatst worden. Optioneel is het anti-diefstalsysteem waarbij het koord in het inwendige van de mast loopt en alleen bereikbaar is met de sleutel van het slot systeem. Ook voorkomt de inwendige vlaggenlijn hinderlijk getik van het koord tegen de mast.

model

450 Reclamemast De Reclamemast is conisch, wit en compleet met platte zwarte sierknop, kantelconstructie en vaste roterende banierhouder. Verkrijgbaar in diverse lengtes. Deze masten kunnen voor u op locatie geplaatst worden.

model

458 Rotomast (hijsbare banier) De Rotomast is een cilindrische witte aluminium mast van rond 90 mm met platte zwarte sierknop, telescooparm, hijsbare banierhouder met contragewicht, dubbele kogellagering, kantelconstructie en inwendig hijskoord. Deze masten kunnen voor u op locatie geplaatst worden.

model

452

46


DETAILWEERGAVE

Diverse mastknoppen

Kantelconstructie

Banierhouder incl. onderdelen

Antidiefstal unit

Onze masten zijn van met glasvezel versterkt polyester geproduceerd onder ISO 9001 en 14001. Tevens geven wij op onze polyester masten 10 jaar garantie tegen breuk mits niet gevlagd boven 6 Bft. De kleurechtheid is ook voor 10 jaar gegarandeerd door een UV bestendige gelcoating.

47


T +31 (0)58 216 76 20

E info@deltasign.nl

www.deltasign.nl

48

DeltaSign catalogus  

Binnen- en buitenbewegwijzeringssystemen, presentatiesystemen en buitenreclamesystemen

DeltaSign catalogus  

Binnen- en buitenbewegwijzeringssystemen, presentatiesystemen en buitenreclamesystemen

Advertisement