Page 1

de kracht van een sterk netwerk DE COÖPERATIE VOOR METAAL EN INDUSTRIE


Over Deltametaal DMzzp is een initiatief van Stichting Deltametaal. De stichting is opgericht door diverse bedrijven, werknemers- en werkgeversorganisaties in de regio Rijnmond en de Drechtsteden om samen betrouwbare arbeidsrelaties en vakmanschap van hoge kwaliteit te waarborgen. Deltametaal bemiddelt in tijdelijke en vaste banen in de metaal, techniek en overige industrie.


zzp Zelfstandig en toch georganiseerd. Dè samenwerkingsvorm voor zzp’ers en bedrijven om zich door de crisis te slaan, is een coöperatie. Geen gek idee vonden wij van Deltametaal. Samen kun je tenslotte meer werk verzetten dan alleen. Denk alleen al aan het samen binnenhalen van grote opdrachten en het inkoopvoordeel. Ook in onze branche kiest een groeiend aantal goede vakmensen voor het zelfstandig ondernemerschap. Omdat ze goed zijn in hun vak en de vrijheid lonkt, niet omdat ze van boekhouden en acquisitie houden. Met als resultaat dat zzp’er en opdrachtgever elkaar niet altijd makkelijk weten te vinden. Daarom is er nu DMzzp, een coöperatie die goede opdrachten en goede vakmensen samenbrengt. En beide partijen een hoop werk uit handen neemt bovendien.

‘Ik ben goed in mijn werk, maar van acquisitie en administratie heb ik geen verstand’ Als zzp’er krijgt u te maken met allerhande zaken die niet met uw vak te maken hebben: u moet opdrachten vinden, afspraken vastleggen, factureren, debiteuren achter de broek aan zitten, uren bijhouden,


de kracht van een sterk netwerk netwerken en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Hoe fijn zou het zijn als u deze taken kon afstoten? Naar een partij die er verstand van heeft, zodat u zich kunt concentreren op uw vak. De coöperatie van Deltametaal brengt zzp’ers en opdrachtgevers in de metaal en industrie samen. In de praktijk betekent het dat onze leden kunnen meeliften op het uitgebreide netwerk van de coöperatie. Dat kan zorgen voor passende opdrachten die we vanzelfsprekend netjes afhandelen, van contract tot de factuur. Dat is makkelijk, veilig en plezierig tegelijk, want als u zich aansluit bij de coöperatie, heeft u er opeens driehonderd collega’s bij. Die taak neemt de coöperatie serieus: regelmatig zijn er netwerkbijeenkomsten en kennisavonden. Voor de duidelijkheid: leden van de coöperatie opereren zelfstandig en zij blijven zelf verantwoordelijk. Wij maken het alleen maar makkelijker. Natuurlijk betaalt u een klein bedrag van uw inkomsten voor onze services, maar dat is makkelijker dan het wiel steeds alleen uit te moeten vinden. Lid worden, zo werkt dat: Met het basislidmaatschap heeft u toegang tot het netwerk van Deltametaal voor werkbemiddeling en profiteert u van de vraagbaakfunctie van de coöperatie en de collectieve inkoopvoordelen. En u bent automatisch aangesloten bij FNV zelfstandigen of bij PZO, Platform Zelfstandige Ondernemers.

DMzz goede o goede v en goede samen


zp, waar opdrachten, vakmensen bemiddeling nkomen.

Waarom lid worden van de coöperatie DMzzp? • S nel en makkelijk werk vinden door een groot netwerk van bedrijven. • Ondersteuning bij administratie en financiële zaken. • E en veilig gevoel: onze werkwijze is sluitend en door de belastingdienst goedgekeurd. •D  irect voordeel vanwege aantrekkelijke inkoopprijzen voor verzekeringen, werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. •A  ltijd een vraagbaak, van vragen over een VAR-verklaring tot en met modelcontracten. • De coöperatie is een groep van gelijkgestemden, u hoort erbij! • Transparante tariefstelling.

Meer informatie? Kijk op www.dmzzp.nl


Bezoekadres

Postadres

T 0180 - 64 54 56

Stationsweg 78

Postbus 201

E dmzzp@deltametaal.nl

2991 CM Barendrecht

2990 AE Barendrecht

W www.dmzzp.nl

DMzzp brochure voor zzper  
DMzzp brochure voor zzper  

DMzzp is een initiatief van Stichting Deltametaal. De stichting is opgericht door diverse bedrijven, werkgevers- en werknemersorganisaties...

Advertisement