Page 1

AMCAR BAD BOYS TOURS 2012

CAMARO RACING TOUR DAYTONA 500

VELG MELLOM TO RACINGPAKKER AMCAR arrangerer tur til Florida i februar. Bli med å se Stein Fredric Akre og 20 andre nordiske førere som deltar i Nordic Camaro US Race. Første løpshelg er på Sebring International Raceway 10. – 12. februar. Helgen 17. – 19. februar kjøres det løp på Palm Beach International Raceway og 26. februar er det duket for selveste Daytona 500, det største løpet i NASCAR-serien. Mellom løpshelgene får vi med oss spennende opplevelser i Orlando, Miami, West Palm Beach og Ft. Myers.

RACINGPAKKE 1 9. - 27. FEBRUAR - Flybillett tur/ retur fra 6 flyplasser i Norge til Florida. - Hotell alle netter. - Leiebil hele perioden. - Billett til Camaro-løp på Sebring Raceway. - Billett til Camaro-løp på Palm Beach Raceway. - Billett til Daytona 500.

RACINGPAKKE 2 16. - 27. FEBRUAR - Flybillett tur/ retur fra 6 flyplasser i Norge til Florida. - Hotell alle netter. - Leiebil hele perioden. - Billett til Camaro-løp på Palm Beach Raceway. - Billett til Daytona 500.

[1]

Racingtur til Florida - to alternativer! De som melder seg på Racingpakke 1 får med seg det første Camaro-løpet og en uke med sol og opplevelser i Florida før deltakerne i Racingpakke 2 ankommer. Fra 16. februar vil begge gruppene møtes og bo på samme hotell og ha felles program. Siden alle har leiebil kan man disponere mye av tiden helt etter eget ønske. Reiseleder fra AMCAR er med hele veien.


INNREISE TIL USA Norske statsborgere trenger generelt ikke visum for å reise til USA. Senest tre dager før avreise må alle deltagerne huske å fylle ut ESTA-skjemaet på nettet. Logg deg inn på www.usa.no og følg instruksjonene. Du må også registrere deg dersom du har visum. Sjekk at flybilletten har navnet riktig stavet og at reisedatoene og avreiseflyplass stemmer.

Hva er inkludert i pakken? Det er lagt opp til at to og to deler leiebil og hotellrom. Prisen inkluderer fly tur/ retur fra Gardermoen, Sandefjord, Kristiansand, Stavanger, Bergen eller Trondheim, leiebil under hele oppholdet og alle hotellnetter, samt billett til Camaro-race og

flybilletten, eventuelt et tillegg som noen hoteller tar for tre eller fire personer på rommet. Mat og bensin underveis dekkes av den enkelte. Billetter til fornøyelsesparker, museer og andre attraksjoner kjøpes individuelt underveis. I forkant av avreise vil alle

Daytona 500. Reiseleder fra AMCAR er deltakerne få tilsendt et program som inneholder alle GPS- adresser til med hele veien. Om du ønsker enerom og egen bil kan det bestilles mot et tillegg i prisen. Om man er en familie eller flere venner som ønsker å kjøre sammen f.eks i minivan eller i SUV, kan dette også bookes. Om du ønsker å forlegne turen kan det bestilles. For barn som deler rom og bil med foreldrene

stedene vi skal besøke, samt GPSadressene til hotellene. Vi anbefaler at du tar en titt på heftet ”Generelt om AMCAR Bad Boys Tours 2012”. Heftet inneholder råd og tips både for førstegangsreisende og vante USAfarere, samt info om priser og kostnadsnivå generelt.

beregnes kun kostnaden for

GPS I dag benytter de fleste GPS, et greit hjelpemiddel som gjør det lettere å finne frem, og som sparer deg for tid. Du kan ta med din egen GPS, leie en fra Alamo når du henter ut bilen, • Husk følgende: • Pass • Kreditkort (gjerne 2 stk.) • Utskrift av billett • Norsk førerkort • Reiseforsikring Ved ankomst i USA skal alle gjennom immigrasjonkontrollen. Her kan du bli spurt om hva du skal gjøre i USA og hvor du skal bo, osv. Si for eksempel: “We are here to see Camaro Racing and the Daytona 500” Normalt går én og én gjennom immigration, men de tillater også to og to. Ingen bruk av mobiltelefon er tillatt i immigration. Se heftet “Generelt om AMCAR Bad Boys Tours 2012” for flere råd og tips.

eller kjøpe din egen i USA. En grei GPS koster ikke mer enn ca $100.

(Kissimmee) kommer før stat og postnummer/zip code (34746). Med andre ord akkurat motsatt fra det vi har i Norge. Om du ønsker å kjøre etter kart på gammelmåten vil du finne at skiltingen er god og det er lett å finne frem. Gode kartbøker får du kjøpt på de fleste bensinstasjoner og hos

Når du taster inn adresser i GPSen, så pass på at du har tastet inn bokhandlere. riktig stat først, for eksempel Florida (forkortes FL). Amerikanske addresser skrives slik; 5875 West Irlo Bronson Hwy, Kissimmee, Florida 34746 Legg merke til at gatenummer (5875) kommer før gatenavn (West Irlo Bronson Highway), og bynavn

[2]


Racingpakke 1 - Turstart Torsdag 9. februar Fly fra Norge med ankomst i Orlando om kvelden. Første samling er ved Alamos leiebilskranke hvor reiseleder deler ut leiebilpapirene. Deretter kjører vi til hotellet og sjekker inn. Kl 8:00 PM Rask samling i resepsjonsområdet for felles informasjon. De som fremdeles er våkne og som har lyst på en matbit slår følge med reiseleder. Fredag 10. februar Kl 9:00 AM Samling i resepsjonsområdet på hotellet for informasjon og utdeling av billetter. Etter informasjonsmøte kjører vi til Sebring International Raceway.

Kl 8:00 PM De som har lyst å dra ut å spise middag sammen møter i resepsjonen.

ORLANDO

Lørdag 11. februar Dagen er avsatt til Camaro Cup Racing på Sebring International Raceway. Kl 8:00 PM De som har lyst å dra ut å spise middag sammen møter i resepsjonen. Søndag 12. februar Dagen er avsatt til Camaro Cup Racing på Sebring International Raceway eller besøk i en av fornøyelsesparkene. Mandag 13. februar Kl 9:00 AM Møte i resepsjonsområdet på hotellet for informasjon før avreise til Miami. Kjøreturen ned tar ca 4 timer. Ved ankomst på hotellet sjekker vi inn fortløpende. Kl 8:00 PM Samling i resepsjonsområdet for de som vil være med ut å spise middag sammen.

AMCAR BAD BOYS TOURS 2012 RACING & FUN IN TROPICAL FLORIDA

[3]

Disney, Universal Studios og Sea World Dieney World i Orlando består av fire fornøyelsesparker og to vannparker: - Magic Kingdom - Epcot - Animal Kingdom - Hollywood Studios og vannparkene - Blizzard Beach - Typhoon Lagoon Universal Studios har to fornøyelsesparker: - Universal Studios - Island of Adventure Seaworld er en populær park og markedsføres ofte sammen med Bush Gardens i Tampa, en drøy times kjøring fra Orlando. I tillegg finnes mange mindre attraksjoner slik som Wet´n Wild, Old Town i Kissimmee og Gatorland m.m.


MIAMI BEACH

Tirsdag 14. februar Kl 9:00 AM Møte i

Fredag 17. februar Kl 9:00 AM Møte i

resepsjonsområdet på hotellet for

resepsjonsområdet på hotellet for

informasjon om opplevelser i Miami. Utflukt til Bayside, Coconut Grove

informasjon om program. I dag står Racing på Palm Beach International

og Little Havana. Raceway på programmet. Kl 8:00 PM De som ønsker å være Kl 8:00 PM Samling i med ut for å spise sammen møter i

resepsjonsområdet for de som vil være

resepsjonen, Middag på Ocean Drive.

med ut å spise middag sammen.

Onsdag 15. februar Kl 9:00 AM Møte i

Art Deco-distriktet på South Beach i Miami I løpet av de siste par tiårene har det historiske art decodistriktet på South Beach i Miami blitt gradvis restaurert og revitalisert. I dag fremstår området unikt arkitektonisk med et yrende liv av restauranter, barer, butikker, mote, fashion og folkeliv.

- Lincoln Road i Art Deco-distriktet på South Beach er en gågate med et stort antall uterestauranter og shoppinggmuligheter. - Ocean Drive er gaten som ligger nærmest stranden. Også den har et stort antall uterestauranter. - Espanola Way er en intim og stemningsfull gågate i hjertet av South Beach.

Lørdag 18. februar Kl 9:00 AM Reiseleder er tilstede i

resepsjonsområdet på hotellet for

resepsjonen for å svare på spørsmål.

informasjon om båttur.

Avreise til Palm Beach International Raceway.

Kl 8:00 PM De som ønsker å være med ut for å spise sammen møter i

Kvelden til egen disposisjon.

resepsjonen, Middag på Lincoln Road.

Søndag 19. februar

Torsdag 16. februar

Camaro Racing Palm Beach International Raceway.

Fridag i Miami. Kl 8:00

Samling i

resepsjonsområdet for de som vil være med ut å spise middag sammen.

Racingpakke 2 - Turstart Torsdag 16. februar Fly fra Norge med ankomst i Miami om kvelden. Første samling er ved Alamos leiebilskranke hvor reiseleder deler ut leiebilpapirene. Deretter kjører vi til hotellet og sjekker inn. Kl 8:00 PM Rask samling i resepsjonsområdet for felles informasjon. De som fremdeles er våkne og som har lyst på en matbit slår følge med reiseleder. Fra og med fredag 17. februar har deltakerne i Racingpakke 1 og Racingpakke 2, samme program.

[4]

Mandag 20. februar Kl 9:00 AM Orientering i resepsjonområdet før utsjekk. I dag går turen inn i Florida Everglades. Vi skal kjøre airboat og swamp buggy og vi treffer garantert på alligatorer. Insjekk på hotell i Ft. Myers. Kvelden til egen disposisjon. Tirsdag 21. februar Kl 9:00 AM Samling i resepsjonsområdet i forkant av utsjekk fra hotellet. Vi besøker attraksjoner i Ft. Myers og legger i vei mot Orlando. Rick Tregwortys Muscle Car City er anbefalt stopp på veien mot Orlando.


Kl 8:00 PM Samling i resepsjonsområdet for de som vil være

Onsdag 22. februar Kl 9:00 AM Samling i

med ut å spise middag.

resepsjonsområdet for orientering om attrasoner i Orlandoområdet. - Big Daddy Don Garlits Dragrace Museum. - Kennedy Space Center.

Lørdag 25. februar Dagen til fri disposisjon på Daytona Beach. De som har lyst kan dra på banen for å se på årets første løp i Nationwide-serien.

- Disney World. - Universal Studios. - Sea World.

Søndag 26. februar Race-day! Et NASCAR-løp er en

- Shopping.

heldagsbegivenhet.

Dagen til fri disposisjon i Orlando.

Vi anbefaler å dra til banen ganske tidlig for å oppleve folkelivet og

Fredag 24. februar Kl 9:00 AM Samling i

magisk.

Torsdag 23. februar

stemningen før løpet starter. Når nasjonalsangen synges er stemningen

resepsjonsområdet før utsjekk. Orientering om race weekend på Daytona. Avreise til Daytona. Utdeling av billetter for Daytona 500.

Løp 1: Camaro Racing på Sebring International Raceway

DAYTONA 500

Mandag 27. februar Hjemreisedag. Reiseleder vil være tilstede på flyplassen ved innsjekk. Tilbake i Norge den 28. februar.

Løp 2:

Løp 3:

Camaro Racing på Palm Beach International Raceway

Daytona 500 NASCAR- løp

NASCAR NASCAR-serien starter på Daytona i februar hvert år. Daytona 500 regnes som det største og gjeveste løpet i løpet av sesongen. Deretter er det løp nesten hver eneste helg over hele USA frem til avslutningen på Homestead helt sør i Florida i november. Et NASCAR-løp er en folkefest og en heldags event, med salgsboder, firmastands, underholdning og og drikke.

[5]

mat


Bli med til Florida... Bli med å se Stein Fredric Akre og 20 andre nordiske førere som deltar i Nordic Camaro US Race. Første løpshelg er på Sebring International Raceway. Påfølgende helg kjøres det løp på Palm Beach International Raceway og 26. februar er det duket for selveste Daytona 500.

CRUISING PÅ DAYTONA BEACH MED AMCAR - FEBRUAR 2012

Priser og påmelding - Racingpakke 1: Fra 9. til 27. februar 2012.

foreldrene får redusert pris. Om man ønsker kan flere enn to kjøre sammen i SUV eller van.

kr 21.642,- Racingpakke 2: Fra 16. til 27. februar 2012.

Det tas forbehold om endringer i programmet.

kr 17.625,Prisene inkluderer fly tur/retur fra Gardermoen, Torp,

Før avreise vil deltakerne få tilsendt et eget hefte med

Kjevik, Sola, Flesland eller Værnes, leiebil og alle hotellnetter under hele oppholdet er inkludert i pakkeprisen. Prisen er basert på at to og

Mellom løpshelgene får vi med oss spennende opplevelser i Orlando, Miami, West Palm Beach og Fort Myers.

GPS-adresser til hoteller og attraksjoner vi skal besøke.

AMCAR BAD BOYS TOURS 2012

to deler full size leiebil og hotellrom. Enkeltrom

Påmelding til USA Experten OK Reiser AS, e-mail: aina@usaexperten.no eller ring 383 50 204. Informasjon: Hilberg Ove Johansen, hilberg@amcar.no, tlf 72 89 60 00 eller

eller egen bil kan bestilles mot pristillegg. Barn som bor på foreldrenes hotellrom og som deler bil med

Kjetil Sveistrup, kjetil@hopalong.no, tlf 001 – 904 347 6818 (husk 6 timers tidsforskjell).

[6]

Test  

wehjg aerjkl hrkl gkk dfgilhqk.gljkg

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you