Page 1

IRODABÚTOROK SOFT bútorcsalád

EXTEND bútorcsalád

HAZAI TERMÉKEK VÉNUSZ bútorcsalád


EXTEND LAPLÁBAS IRODABÚTOROK

Laplábas íróasztalok

erő és stabilitás

A „telilábas” kivitel masszív megjelenést kölcsönöz az íróasztaloknak, szimbolizálva az erőt, a stabilitást, amely magabiztossá teszi tulajdonosát. Szekrényeink fogantyú nélküliek, a szekrényajtók nyitását az ajtó fölötti hézag teszi lehetővé. Ez a hézag köszön vissza az asztaloknál a lapláb és az asztallap között is, melyet egy 20 mm-es ezüst színű távtartóval érünk el. Az ajtós szekrények alu színű korpusszal, az ajtók a színválasztékben lévő bútorlapszínekben rendelhetők. A tolóajtós szekrények színazonosan készülnek.


Dijoni dió vagy fehér?

egy bútorcsalád, mégis különböző stílus A dijjoni dió frontokkal nagyon elegáns, komoly irodát alakíthatunk ki, míg a fehér irodabútorokat jól kombinálhatjuk a színes dobozokkal, kiegészítőkkel, így fiatalos, vidám összhatást érhetünk e.

Szil - új szín a palettán Ez a szürke és barna színeket mutató, szépen strukturált bútorlap tökéletesen megfelel vezetői irodákba. Jól kombinálható szürke, fekete vagy fehér kiegészítőkkel.


EXTEND FÉMLÁBAS IRODABÚTOROK

Fémláb

erős, mégis légies és modern Irodabútoraink nyolcféle fémlábbal, feteke, fehér és alumínium színben is rendelhetők. A szekrényeknél a fiókok és az ajtók nyitását megkönnyítő 2 cm-es rések a fémláb és az asztallap találkozásánál is vis�szaköszönnek. Fémlábas asztalaink homloklappal is rendelhetők. A homloklapot fémkonzollal és metrikus csavarokkal rögzítjük az asztallap hátsó részéhez, így az asztalt zártabbá tehetjük.


Milyen színű legyen a fémláb? A fémlábak színét igazíthatjuk a bútorlapok színéhez és az is meghatározhatja a választásunkat, hogy vezetői vagy operatív irodáról van-e szó. A fehér lábak - társítsuk azokat bármely bútorlapszínnel - könnyedséget, légiességet sugároznak. Jól illenek a világos sonoma tölgy és a fehér bútorlapokhoz, de választhatjuk akár szil vagy dijoni dió bútorszínekhez is. Az alu színű lábak bármely bútorlappal jól mutatnak, míg a fekete lábakat inkább a sötétebb színű bútorlapokhoz és a vezetői összeállításokhoz ajánljuk.


SOFT IRODABÚTOROK Lekerekített élek

- ergonomikus forma

Ez a vákumfóliás dijoni dió színű irodabútor a legmagasabb igényeket is kielégíti. A lekerekített élek, az aluminíum keretes üvegajtók eleganciát sugároznak, tökéletesen megfelelnek akár felsővezetők irodáiba is.

élek - ergonómikus forma


VÉNUSZ LAPLÁBAS IRODABÚTOROK

A Vénusz Magas esztétikai tulajdonságokkal rendelkező irodabútor család, melyet szakembereink 25 éves tapasztalatával tökéletesítettek. Bútoraink korszerű gépsorokon, a környezetvédelmi előírások maximális betartása mellett készülnek. Széles szín- és elemválasztékban állnakrendelkezésre, hogy Ön igényeinek megfelelelően rendezhesse be irodáját.

élek - ergonómikus forma

Az asztal elülső íve lágyítja a megjelenést, ezért kedvelt berendezés a közép- és felsővezetők irodáiban.

élek - ergonómikus forma aplábas íróasztalok

L

Az asztalok formai és méretbeli kialakítása maximálisan igazodik mind az egyéni ízléshez, mind pedig a funkcionális igényekhez. Az asztallapok és a lap lábszerkezetek a nagy stabilitás érdekében kizárólag 28 mm vastag mindkét oldalon laminált faforgácslapból készülnek, 2 mmes ABS élléccel, mely a sérülésekkel szemben fokozottan ellenáll.a


Egyéni és csoportos

munkahelyek

A Vénusz irodabútorcsalád elemeivel egyéni és csoportos munkahelyeket is kialakíthatunk. Az asztalok formaválasztéka számtalan elrendezési lehetőséget nyújt, így biztosítja az irodahelyiségek kihasználtságát, a rendezett tér kialakítását. Az asztalok és tárolórendszerek mellett számos kiegészítő elem áll rendelkezésre az elképzelések valóra váltása érdekében.

Konténerek, asztaltoldatok, paravánok, klaviatúratartók segítik, hogy létrehozhassák az Önnek és kollégáinak legmegfelelőbb munkaállomásokat, melyek a mindennapok kényelmét szavatolják. Egy irodában mindig felkészültnek kell lenni a vendégek fogadására. E célból többféle asztaltoldatot is terveztünk, melyek tökéletesen illeszkednek a Vénusz irodabútorcsalád asztalaihoz. A megfelelő asztal - kiegészítő toldat alkalmazásával probléma nélkül lebonyolítható egy megbeszélés anélkül, hogy Önnek el kellene hagynia az irodáját.


VÉNUSZ LUX IRODABÚTOROK

A Vénusz Lux család vezetői asztalai állítható magasságúak, így az asztallap az Önnek legmegfelelőbb magasságban pozícionálható. A Vénusz Lux elemeiből is összeállíthatók csoportos munkahelyek. Színes paravánokkal, vagy a tárolóelemeket térelválasztóként használva szeparálhatjuk el egymástól az egy légtérben levő munkaállomásokat.

Színekkel az egyediségért válasszon színt és stílust!

A Vénusz Lux elemeivel számtalan íróasztal és tárolórendszer összeállítás hívható életre, amit Ön még egyedibbé tehet a színválasztással. Széles színpalettáról választhat, a világos szürkétől a világos sonoma tölgyön keresztül a dijoni dióig.


VÉNUSZ CLASSIC IRODABÚTOROK

Egyszerűség, minőség A Classic fémlábas rendszerű irodabútorokkal visszafogott külsejű, de ergonómiailag tökéletes munkahelyek hozhatók létre. A rendszer nagy előnye, hogy a lábak vezetékelhetők, így a számítógépből kilógó kábeleket elrejthetjük, nem csúfítják irodánk összképét. Több asztalmagas tároló is szerepel kínálatunkban, így ezekkel jól lezárhatók a fémlábak miatt szabadon maradt asztalvégek.


VÉNUSZ CORNER IRODABÚTOROK

Egyszerű vonalvezetés Letisztult forma, könnyed fémlábak. Az asztallapokat a távtartók 1 cm távolságra tartják el a lábaktól, így még légiesebb a megjelenés.


Helyszíni felmérés

Tervezés

Gyors szállítás

Összeszerelés

5 év garancia

Vállaljuk egyedi projektek kivitelezését: szállodák, kollégiumok, iskolák, óvodák, egészségügyi intézmények, önkormányzatok bútorozását is.

BÚTOROK AZ OTTHONOKBA ÉS AZ IRODÁKBA A katalógusban megjelent termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban a változtatás jogát fenntartjuk.

6345 Nemesnádudvar, Petőfi Sándor u. 7. Telefon: +36 79 578 050 | Fax: +36 79 478 425 e-mail: dbrt@delitybutor.hu Facebook: www.facebook.com/delitybutor www.delitybutor.hu

Összevont irodakatalógus  

Extend, Soft, Vénusz irodabútorok

Összevont irodakatalógus  

Extend, Soft, Vénusz irodabútorok

Advertisement