Page 1

CATALOGUS

2017-2018


DĂŠlifrance vakmanschap, van graankorrel tot op het bord Onze gepassioneerde boeren selecteren en verbouwen de beste tarwesoorten.

Onze bakkers worden geĂŻnspireerd door ambachtelijke technieken met oog voor smaak, kwaliteit en presentatie.

De molenaars van onze zusteronderneming Grands Moulins de Paris verwerken sinds 1919 de beste Franse tarwe tot premium kwaliteitsbloem.

2

Dagelijks genieten gasten over de hele wereld van onze producten. Zij inspireren ons en wij nemen hen mee in nieuwe smaakbelevingen.

DĂŠlifrance werkt samen met professionals aan inspirerende producten. Hun creativiteit en kennis versterken onze toewijding aan de ware smaaksensatie.


Voorwoord Iedere dag worden wij bij Délifrance geïnspireerd door culturen, smaken, verhalen, plaatsen en ontmoetingen. Klanten, consumenten, tradities, ingrediënten en trends zijn onze inspiratiebronnen. Onze ambitie is om inspirerend en daardoor uniek te zijn. Mede door onze samenwerking met Franse Meilleurs Ouvriers de France (M.O.F.’s) en in Nederland met Meester Boulanger en Meester Patissier Robèrt van Beckhoven laten we zien dat ambachtelijk bakkersvakmanschap één van onze speerpunten is. Maar Délifrance is méér dan bake off leverancier! Met inspirerende recepten, waaronder suggesties van sterrenkoks zoals de Franse Michel Roth, maar ook door ons partnerschap met Chef’s World Summit - hét evenement voor de top in gastronomie in Monaco - en Michelin wordt Délifrance steeds meer ‘L’Ami de la Gastronomie’, de vriend van de gastronomie. De samenwerking met Michelin is aangegaan voor de jaarlijkse bekendmaking van de befaamde Michelin-sterren en de lancering van de Michelin-gids en behelst een periode van drie jaar in maar liefst vijftien landen, waarvan Nederland er één is. Inspiratie Bladert u eens door deze catalogus: vol met schitterende producten waaraan we ook dit jaar weer nieuwe producten hebben toegevoegd, zoals de uitgebreide reeks patisserie-producten. Of laat u zich inspireren door onze webshop op delifrance.nl? Welke keuze u ook maakt, wij zijn ervan overtuigd dat het u nieuwe ideeën oplevert! Wij wensen u veel inspiratie bij het bekijken van onze catalogus. Ons commerciële team staat voor u klaar om u te informeren over al onze mogelijkheden.

Bon appétit!

Ruud van Erp Algemeen Directeur Délifrance Nederland

Robèrt van Beckhoven

3


INSPIRATIE IS ONS DAGELIJKS BROOD…

4


Ja Ja

st elt o n s n e t n la k e z n o D e ke n n is va n pe n e n ij r g e b e t n e t kla n in sta a t o n z e eho ef t e n b n u h p o n le in t e s pe x cell e n t e e n a v g in v le e D e sm a a k b r in g e n a v r e e k ie n u r o gt vo prod u ct e n zo r

INNOVATIE, OM UNIEKE MOMENTEN TE CREËREN Stel, producten zorgen voor onverwachte emoties bij uw klanten... Dat is wat wij verwachten wanneer we ideeën samenbrengen; nieuwe ervaringen creëren en het dagelijkse leven van “food lovers” nog magischer te maken

TRADITIE, OM DE KWALITEIT VAN ONZE PRODUCTEN TE WAARBORGEN We worden geïnspireerd door traditionele know-how, die ons in staat stelt hoogwaardige kwaliteitsproducten te vervaardigen

ELKE DAG raken Wij GEÏNSPIREERD DOOR VERHALEN, PLAATSEN, SMAKEN, CULTUREN EN ONTMOETINGEN...

LA BOULANGERIE INSPIRÉE Betekent gevoed worden door de subtiele mix van emoties en realiteit, om inspirerende producten te creëren

KENNISOVERDRACHT, OM ONZE EXPERTISE TE LATEN VOORTBESTAAN We delen onze kennis met de bakkers van morgen, we stimuleren en trainen jong talent en we ontwikkelen recepten met de beste Franse chefs, alles om ons gastronomisch erfgoed te delen en te laten voortleven 5


ONZE BEDRIJFSVOERING: RESPECT EN STRENGE KWALITEITSNORMEN Omdat we vinden dat mens en milieu een wezenlijk deel uitmaken van de bedrijfsontwikkeling, stellen we onszelf concrete opdrachten om ze te beschermen. Gezondheid, veiligheid en duurzaamheid van bronnen zijn onze prioriteiten. Elke dag zetten wij ons daarvoor in: van de nauwkeurige selectie van onze ingrediënten tot steun aan duurzaamheidsprojecten.

De CO2-uitstoot van de Délifrance Héritage range compenseren via een herbebossingsproject

Creatie van een duurzame industrie in Burkino Faso (Fonio teelt), in samenwerking met PlaNet Finance

Gezonde en ISO 22000 gecertificeerde producten garanderen bij klanten/consumenten

Als onderdeel van de groep NutriXo bevoorrecht gebruik van hoogwaardige Franse meelsoorten

Onze verantwoordelijkheid voor de gehele productieketen

Optimaliseren van onze afvalstromen en onze CO2-uitstoot verminderen

WAREHOUSE

Schrappen van kunstmatige kleur-en smaakstoffen en gehydrogeneerde vetten

Water- en energieverbruik verminderen via ISO50001-certificering (Energie management) op twee pilotbakkerijen De veiligheidscultuur versterken om onze medewerkers te beschermen Project Care

6

Progressieve overgang naar RSPO MB-gecertificeerde palmolie in onze producten

Een betrokken personeelsbeleid nastreven met 6% minder valide medewerkers

Maatregelen nemen met respect voor de universele beginselen van de rechten van de mens, het werk, het milieu en de bestrijding van corruptie, in samenwerking met Global Compact


VIVESCIA

Betrokken AANDEELHOUDER NUTRIXO GROEP Wie is Vivescia? • Coöperatieve groep actief in de landbouw en voedingssector • Beheerst de activiteiten van ‘graankorrel tot op het bord’ en van de producent naar de klant • Aanwezig op 4 continenten, in 24 landen • Verbinding realiseren tussen boeren (grondgebied) en consumenten (wereld) op duurzame wijze (toekomst)

Structuur Vivescia Groep

GOUD

GOUD

1

1

Eerste franse meelfabrikant + belangrijke speler op Europese markt van brood, viennoiserie en patisserie

GOUD

GOUD

1

1

Wereldleider in mout GOUD

GOUD

ZILVER

1

1

2 nummer 2 in Europa in de verwerking van maïs 7


STERK MERK

FRANCHISE Al bijna 35 jaar bestaat de Délifrance Franchise Formule, welke ruim 65 restaurants en 110 corners omvat. Onze Franse brood- en viennoiserieproducten, uitgebreid met zoete en hartige lekkernijen, vormen de basis van onze franchiseorganisatie. De opgebouwde consumentenkennis en expertise in aansprekende recepturen en promoties benutten wij bij het ontwikkelen en vermarkten van onze bakkerijproducten.

Met een merkbekendheid van meer dan 88% is Délifrance een sterk A-merk; daarmee is Délifrance uniek in de markt van bake off producten in Nederland. Délifrance is een merk dat de consument aanspreekt, het merk staat voor kwaliteit en appelleert aan Frankrijk, maar het merk heeft inmiddels ook zijn sporen verdiend met het zeer brede productgamma.

Meer informatie over onze franchise-organisatie vindt u op: www.clubdelifrance.nl, www.delifrance-catering.nl en www.delifrance-franchise.nl.

INNOVATIE Een team van maar liefst 25 productontwikkelaars houdt zich dagelijks bezig met de ontwikkeling van nieuwe producten, die inspelen op nationale en internationale trends en ontwikkelingen. Elke dag wordt een nieuwe product ontwikkeld!

La boulangerie inspirée

Verkoopondersteunend POS-materiaal

De engineers binnen de R&D-afdeling werken continu aan verdere optimalisering van processen en kwaliteit.

Délifrance beschikt over een uitgebreid assortiment POS-materiaal, waaronder displays, tafelkaartjes, verkoopmeubelen (voor warme en gekoelde producten), posters, flyers, broodmanden en -rekken, receptideeën, etc. Naast standaard POS-materiaal zijn er ook vele tailor made mogelijkheden.

KWALITEIT

Proeverijen

Het merk Délifrance staat voor kwaliteit in de breedste zin van het woord, al bijna vier decennia! Uniek is de beheersing van de hele keten: van graankorrel tot eindproduct. Samen met zusteronderneming Grands Moulins de Paris selecteert Délifrance zorgvuldig de beste tarwe welke in eigen molens wordt vermalen tot de hoogst mogelijke kwaliteit meel, die de basis vormt voor de kwaliteitsproducten. Daarnaast bestaan recepturen hoofdzakelijk uit natuurlijke ingrediënten. Tijdens de productie passeren de producten 70 tot 100 controlepunten in onze gecertificeerde productielocaties (BRC, ISO22000, IFS, Biologisch).

8

SERVICE

DUURZAAMHEID Délifrance hecht zeer aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarom hebben wij ook een duidelijke strategie en concrete doelstellingen geïntegreerd in onze managementsystemen: denk aan besparing van water en energie, milieuvriendelijke verpakkingen en optimalisering van afvalverwerking en logistiek. Délifrance heeft zichzelf duurzaamheidsdoelstellingen opgelegd, welke zijn vastgelegd in “De toezeggingen van Délifrance”.

PRODUCTASSORTIMENT Brood, viennoiserie, traiteur en patisserie - Délifrance biedt een zeer ruim assortiment in deze categorieën. De in onze eigen restaurants en corners verworven consumentenkennis zorgt ervoor dat wij bij uitstek de Nederlandse behoeften en wensen kennen én de juiste producten hiervoor kunnen produceren. Naast de producten vermeld in onze catalogus beschikken wij over een nog ruimer assortiment dat internationaal gevoerd wordt.

Délifrance neemt regelmatig deel aan en organiseert proeverijen. Deze culinaire proeverijen kunnen dienen als inspiratie voor vernieuwing, net als onze receptideeën en foodcostindicaties. Verrassende combinaties met andere foodproducenten behoren zeker tot de mogelijkheden.

Trainingen/opleidingen

Als specialist verzorgt Délifrance verschillende trainingen en opleidingen op het gebied van bake off. De trainingen en opleidingen kunnen plaatsvinden in de Délifrance Académie in Ridderkerk, in de Ecole de Boulangerie et de Pâtisserie in Parijs of op locatie.


ONS INTERNATIONALE NETWERK PRODUCTIELOCATIES

FIN

NO

Our Network

DÉLIFRANCE POLSKA

DÉLIFRANCE DEUTSCHLAND

Patisserie

DÉLIFRANCE HUNGARIA

SLO HR CR SRB

EST

BG

AL

DÉLIFRANCECA IBÉRICA

DÉLIFRANCE S.A

DÉLIFRANCE HELLAS

DÉLIFRANCE KOREA

DÉLIFRANCE NEW YORK

SK

DÉLIFRANCE DÉLIFRANCE TAÏWAN IBÉRICA

DÉLIFRANCE HUNGARIA

MD

DÉLIFRANCE RUSSIA

SRB AL

DÉLIFRANCE BELUX

DÉLIFRANCE MARTINIQUE

MK UA

KAZAKHSTAN

GY CR

AZERBAÏDJAN TR

CO CHYPRE

MA

KW

LY

SA

DO DÉLIFRANCE DUBAI

QA

DÉLIFRANCE UNITEDBRASIL ARAB

AW GN NC

SX

DÉLIFRANCE HONG KONG

BL GB

GH

TG

BJ

CW NG

GA

DÉLIFRANCE MARTINIQUE

CL

DÉLIFRANCE VIETNAM

BB DÉLIFRANCE THAÏLAND DÉLIFRANCE SINGAPORE

UG

KE

DÉLIFRANCE TOKYO

DÉLIFRANCE PORTUGAL

DÉLIFRANCE IBÉRICA

DÉLIFRANCE TAÏWAN

MYANMAR

INDIA

EMIRATES

WF

LR

HR CR

DÉLIFRANCE SHANGAI

CHINA

EGYPTE DÉLIFRANCE JAKARTA

DÉLIFRANCE KOREA

IR

LB IR

DÉLIFRANCE DZ NEW YORK

SLO

DÉLIFRANCE ITALIA

DÉLIFRANCE MEXICO

MALAYSIA

DÉLIFRAN ÖSTERRE

DÉLIFRANCE S.A

BELARUS

PA

DÉLIFRANCE DEUTSCHLAND

DÉLIFRANCE SUISSE

BB

CW BG

PHILIPPINES

DÉLIFRANCE AUSTRALIA

AW

RO

DÉLIFRANCE THAÏLAND DÉLIFRANCE SINGAPORE

SX

GB

DÉLIFRANCE HELLAS DÉLIFRANCE VIETNAM

CZ

DO

BL

BIH

CA

DÉLIFRANCE IBÉRICA

NEDERLAND

HR CR

DÉLIFRANCE ITALIA

DÉLIFRANCE PORTUGAL DÉLIFRANCE

DÉLIFRANCE POLSKA

DÉLIFRANCE ÖSTERREICH DÉLIFRANCE DÉLIFRANCE SUISSE SLO TOKYO

DÉLIFRANC NORDEN

DK DÉLIFRANCE U.K

DÉLIFRANCE DEUTSCHLAND

DÉLIFRANCE SHANGAI

CHINA

MYANMAR DÉLIFRANCE PORTUGAL

DÉLIFRANCE S.A

LT

DÉLIFRANCE BELUX

DÉLIFRANCE BELUX

NO

MK

DÉLIFRANCE NEDERLAND CZ

INDIA

DÉLIFRANCEVESTIGINGEN

MD

RO

BIH

DÉLIFRANCE ITALIA

DK DÉLIFRANCE U.K

DÉLIFRANCE HONG KONG

DÉLIFRANCE U.K

SK

DÉLIFRANCE ÖSTERREICH

DÉLIFRANCE S.A

DÉLIFRANCE LV PORTUGAL

NO

Traiteur

DÉLIFRANCE SUISSE

DÉLIFRANCE NORDEN

Brood

DÉLIFRANCE NEDERLAND

DÉLIFRANCE BELUX

NO

LV

LT

CZ

FIN

Viennoiserie

DK DÉLIFRANCE U.K

ur Network

EST DÉLIFRANCE NORDEN

MALAYSIA

PHILIPPINES

9


ons commercieel team COMMERCIEEL MANAGER

Eric van Beers Tel: 06-53298211

VERKOOP BINNENDIENST

Arno Schaap

Shana Barendregt

Thomas Craenen

Tel: 0180-485151

Tel: 0180-485117

Tel: 0180-485108

sales@delifrance.nl

sales@delifrance.nl

sales@delifrance.nl

Purdy Leeuwenstein-Matto

Sylvia Taskapan-de Haard

Janet van Ladesteijn

Tel: 0180-485142

Tel: 0180-485139

Tel: 0180-485109

bestelling@delifrance.nl

bestelling@delifrance.nl

bestelling@delifrance.nl

ORDER ENTRY

MARKETING

PRODUCT MANAGER

Mark Hollebrandse

10

EsmĂŠe Kluit

Yvonne den Herder

Tel: 06-22542290

Tel: 0180-485125

Tel: 0180-485199

mhollebrandse@delifrance.com


Sales LANDELIJK

Sales REGIONAAL

KEY ACCOUNT MANAGERS

ACCOUNT MANAGERS

HARM TROUWBORST

SANDER DE MOOR

JOHAN HAMSTRA

06-53403153

Noord-Holland

Overijssel, Drenthe,

htrouwborst@delifrance.com

06-20110997

Friesland, Groningen

sdemoor@delifrance.com

06-51355822 jhamstra@delifrance.com

SANDER PIETERS

HESTER BRAAM

HAN NEIJTS

06-51644655

Zuid-Holland, Zeeland

Noord-Brabant, Limburg

spieters@delifrance.com

06-51977578

06-51355821

hbraam@delifrance.com

hneijts@delifrance.com

VINCENT PETERS Utrecht, Gelderland 06-53190780 vpeters@delifrance.com

11


SUPERIOR TASTE AWARDS 2016

5 BEKROONDE PRODUCTEN

Bande chocolade-mango-passievrucht Héritage halve Baguette pompoen-lijnzaad

Éclair chocolade

Héritage Croissant roomboter

12

Héritage halve Baguette pompoen-sesamzaad


Ontdek

onze nieuwe webshop! Al onze producten online te bestellen! Nieuws Inspirerende recepten

POS-materialen

Gedetailleerde productinformatie

www.delifrance.nl 13


In Nederland zijn we trots op de 88% naamsbekendheid die Délifrance heeft. Dit komt mede door de bijna 175 franchise-vestigingen waarin zelfstandige ondernemers onder de merknaam Délifrance de overheerlijke producten aan de gast aanbieden. Dát is genieten van een vertrouwde kwaliteit!

De Délifrance restaurants ‘all over the world’ Délifrance vindt u verspreid over 16 landen met meer dan 435 verkooppunten* in: • Europa (238) • Azië (187) • Midden-Oosten (7) • Afrika (2) • Caraïben (4)

238 7 4

14

* Peildatum 2015

2

187


ÂŤ Bij Del-ifrance kunt u in een eigentijdse sfeer genieten van Franse specialiteiten en lekkernijen met de mensen van wie u houdt. We zijn ervan overtuigd dat het leven mooier is wanneer u het deelt met anderen Âť

Wij zoeken franchisenemers!

De wereldwijde franchise formule sinds 1983

delifrance-franchise.nl 15


Klaar om te rijzen

Klaar om te bakken

De verschillende technologieën

Ontdooien op kamertemperatuur

Ontdooien tussen 0 en 4°C

2-4 uur

Plaats de producten op de bakplaat

max. ½ uur

Plaats de producten op een broodrek (brood) of op een bakplaat (viennoiserie)

½ -1 uur

Laten ontdooien op kamertemperatuur

Let op: 1. Bewaar de producten in de vriezer bij -18°C 2. Ontdooide producten niet opnieuw invriezen 3. Hanteer het FIFO-systeem 4. Sluit de zak en de doos na gebruik 5. Laat tenminste 2-3 cm ruimte tussen de producten op de bakplaat 16

Laten ontdooien in de koelkast

2-4 uur

6. 7. 8. 9. 10.

Laat de producten 15 minuten afkoelen alvorens te presenteren Bak verspreid over de hele dag voor optimale kwaliteit Respecteer de afbakadviezen Minimale THT diepvriesproducten > 90 dagen Minimale THT ZAV-producten > 60 dagen


Heteluchtoven

Rijskast Afkoelen en presenteren!

Heteluchtoven

Afkoelen en presenteren!

Eventueel snijden en presenteren!

Eventueel snijden en serveren!

Verklaring overige symbolen Klaar om te grillen Airfryer 17


Viennoiserie

18


19

Viennoiserie


v Croissant

eg a n

expert in viennoiserie

H ypermoderne technologie voor premium kwaliteit. De nieuwste generatie “high performance” productielijnen die de ambachtelijke bakkerstechnieken evenaren.

E en eenvoudige bereiding. Twee technologieën: Klaar om te bakken en klaar om te rijzen. Tussen 15 en 23 minuten baktijd.

NEDERLAND

Chocoladebroodje roomboter triple chocolade

DE CROISSANT

ONDER DE LOEP EEN EXCLUSIEF ONDERZOEK

NAAR DE CONSUMPTIE VAN CROISSANTS IN EUROPA

31/05/2016 11:28 .indd 1

E_DATABOOK_PAYS-BAS

DATAGENCY_DELIFRANC

20

Croissant Panettone

Een exclusief onderzoek in 12 Europese landen naar de consumptive van Croissants in Europa. Bron: Qualtrix – December 2015


Viennoiserie

bron van inspiratie

odj e Koffiebro

Indrukwekkende innovaties. Inspelend op consumententrends zoals snacking, speciale recepturen, mini’s en natuurlijke ingredienten. Serveersuggesties en volop ideeën van topchef’s om u te inspireren.

Recepten en vormen voor elk gebruik. Klassieke viennoiserie (Croissant, Chocoladebroodje en Koffiebroodje) met gelijkmatige, luchtige feuilleté-werking en goudgele korst. Gevulde viennoiserie Combinatie van de kwaliteit van onze klassieke viennoiserie met heerlijke vullingen, zonder kunstmatige kleuren smaakstoffen.

Pecannotenbroodje

Bijzondere en unieke verwenrecepturen in optimale proporties.

GEPRODUCEERD IN FRANKRIJK

VEGETARISCH

PRODUCT

ZONDER KUNSTMATIGE KLEUR- EN SMAAKSTOFFEN

ZONDER

GEHYDROGENEERDE

VETTEN

Herkomstgarantie van onze ingrediënten voor optimale smaakgarantie.

Crois'S andwich

21


Viennoiserie - Croissants Klaar om te rijzen Croissant roomboter (22,5%) S0114

50 gram 200 stuks per doos 64 dozen per pallet 8 dozen per laag

ZONDER

GEHYDROGENEERDE

VETTEN

ZONDER KUNSTMATIGE KLEUR- EN SMAAKSTOFFEN

Croissant roomboter (24%) S0117 60 gram 180 stuks per doos 64 dozen per pallet 8 dozen per laag

150 minuten 24°C en

150 minuten 24°C en

12-14 minuten 170-175°C

12-14 minuten 170-175°C

Croissant S6787

65 gram 140 stuks per doos 64 dozen per pallet 8 dozen per laag 210 minuten 24°C en 11-13 minuten 170-175°C

Croissant roomboter XL (22,5%) S1157

80 gram 140 stuks per doos 64 dozen per pallet 8 dozen per laag

150 minuten 24°C en 12-14 minuten 170-175°C

22

Voor meer informatie: www.delifrance.nl


ZONDER

GEHYDROGENEERDE

VETTEN

Viennoiserie

Viennoiserie - Croissants Klaar om te bakken

ZONDER KUNSTMATIGE KLEUR- EN SMAAKSTOFFEN

Nieuw Croissant S0850

55 gram 80 stuks per doos 64 dozen per pallet 8 dozen per laag 15 -18 minuten 170-175°C

Croissant spelt-quinoa vegan 76907 80 gram 56 stuks per doos 64 dozen per pallet 8 dozen per laag

15 -18 minuten 170-175°C

VEGAN

Deze veganistische Croissant bevat geen dierlijke ingrediënten (zoals ei, boter, melk) Croissant roomboter luxe (24%) S1254

60 gram 70 stuks per doos 64 dozen per pallet 8 dozen per laag

15 -18 minuten 170-175°C

Croissant roomboter (24%) S0848 55 gram 80 stuks per doos 64 dozen per pallet 8 dozen per laag

15 -18 minuten 170-175°C

Croissant roomboter (22,5%) S2435

70 gram 60 stuks per doos 64 dozen per pallet 8 dozen per laag

15 -18 minuten 170-175°C Voor meer informatie: www.delifrance.nl

21 23


Recept idee Croissant Eiffel Wat heeft u nodig? • 1 Croissant roomboter

• 25 gram groene appel

• 120 gram kipfilet

forestière

• 15 gram citroensap

• 15 gram zure room

• 50 gram erwten

• 10 gram olijfolie

• 10 gram sojasaus

(bevroren)

• 1 gram knoflook

• 10 gram koolzaadolie

• 45 gram groene asperges

• 2,5 gram citroengras

• 5 gram munt

• 25 gram cichorei

• 2 gram gember

• 1 gram chilisaus

• 7 gram enoki paddenstoel

• 5 gram peterselie

• Zout, peper, suiker

Bereidingswijze • Bak de Croissant af volgens de

• Snijd de appel in plakjes en marineer

instructie op de doos.

deze in citroenwater, suiker en

• Bak de kipfilet en stoof de gember, citroengras en knoflook in de sojasaus. • Schil de asperges en leg ze samen met erwten in ijswater. • Halveer en bak de asperges. • Pureer de erwten met (een deel) olijfolie,(een deel) citroensap, peterselie, zout, peper en suiker tot erwtenpuree.

24

olijfolie. • Was de cichorei, halveer deze en was de enoki paddenstoel. • Snijd de Croissant doormidden en snijd de gebakken kipfilet in plakken. • Besmeer de Croissant met de erwtenpuree en verdeel de kipfilet met asperges hierover.


ZONDER

GEHYDROGENEERDE

VETTEN

Viennoiserie

Viennoiserie - Croissants Klaar om te bakken

ZONDER KUNSTMATIGE KLEUR- EN SMAAKSTOFFEN

Croissant roomboter XL (24%) 75021 75 gram 60 stuks per doos 56 dozen per pallet 8 dozen per laag

15 -18 minuten 170-175°C

Croissant roomboter forestière (19%) S7095

80 gram 56 stuks per doos 64 dozen per pallet 8 dozen per laag

15 -18 minuten 170-175°C

Croissant roomboter (20%) S9482 40 gram 100 stuks per doos 64 dozen per pallet 8 dozen per laag

15 -18 minuten 170-175°C

Voor meer informatie: www.delifrance.nl

25


Viennoiserie - Gevulde Croissants ZONDER

GEHYDROGENEERDE

VETTEN

ZONDER KUNSTMATIGE KLEUR- EN SMAAKSTOFFEN

Croissant Panettone banketbakkersroom 28237

100 gram 40 stuks per doos 64 dozen per pallet 8 dozen per laag

15-18 minuten 175-180°C

Wist u dat... Een Panettone een typisch Italiaanse (eindejaars) vruchtencake is, welke zich qua smaak kenmerkt door gedroogde vruchten (sukade, rozijnen en citrusvruchten). Deze Italiaanse smaaktraditie wordt voortgezet in de Panettone Croissants van Délifrance. De combinatie van Panettone en de rijke vulling in de Croissants een heerlijke smaaksensatie geeft!

Croissant Panettone abrikozen S8037

100 gram 40 stuks per doos 64 dozen per pallet 8 dozen per laag

15-18 minuten 175-180°C

26

Voor meer informatie: www.delifrance.nl


ZONDER

GEHYDROGENEERDE

VETTEN

Viennoiserie

Viennoiserie - Gevulde Croissants

ZONDER KUNSTMATIGE KLEUR- EN SMAAKSTOFFEN

Croissant amandelspijs S9072

90 gram 48 stuks per doos 64 dozen per pallet 8 dozen per laag

15-18 minuten 175-180°C

Nieuw

Croissant melkchocolade 77967

90 gram 48 stuks per doos 64 dozen per pallet 8 dozen per laag

15-18 minuten 175-180°C

Croissant gevuld mini assorti (abrikoos, framboos, amandelspijs, chocolade) S3408 40 gram 4 x 30 stuks per doos 64 dozen per pallet 8 dozen per laag

15-18 minuten 170-175°C

Voor meer informatie: www.delifrance.nl

Nieuw

27


Viennoiserie Chocoladebroodjes

CHOCOLADE

PUUR

Chocoladebroodje S0122 65 gram 160 stuks per doos 64 dozen per pallet 8 dozen per laag

180 minuten 24°C en 12-15 minuten 175-180°C

Chocoladebroodje roomboter S2342 80 gram 60 stuks per doos 64 dozen per pallet 8 dozen per laag

15-18 minuten 175-180°C

26 28

Voor meer informatie: www.delifrance.nl

ZONDER

GEHYDROGENEERDE

VETTEN

ZONDER KUNSTMATIGE KLEUR- EN SMAAKSTOFFEN


CHOCOLADE

PUUR

ZONDER

GEHYDROGENEERDE

VETTEN

Viennoiserie

Viennoiserie Chocoladebroodjes

ZONDER KUNSTMATIGE KLEUR- EN SMAAKSTOFFEN

Chocoladebroodje S0851 60 gram 80 stuks per doos 64 dozen per pallet 8 dozen per laag

15-18 minuten 175-180°C

Chocoladebroodje roomboter triple chocolade 27245

100 gram 60 stuks per doos 64 dozen per pallet 8 dozen per laag

15-18 minuten 175-180°C

Voor meer informatie: www.delifrance.nl

29


Viennoiserie - Koffiebroodjes Klaar om te rijzen

ZONDER

GEHYDROGENEERDE

VETTEN

ZONDER KUNSTMATIGE KLEUR- EN SMAAKSTOFFEN

Koffiebroodje S0149 100 gram 120 stuks per doos 64 dozen per pallet 8 dozen per laag 180 minuten 24째C en 12-15 minuten 175-180째C

Koffiebroodje roomboter S2796 130 gram 90 stuks per doos 64 dozen per pallet 8 dozen per laag

180 minuten 24째C en 12-15 minuten 175-180째C

30

Voor meer informatie: www.delifrance.nl


ZONDER

GEHYDROGENEERDE

VETTEN

Viennoiserie

Viennoiserie - Koffiebroodjes Klaar om te bakken

ZONDER KUNSTMATIGE KLEUR- EN SMAAKSTOFFEN

Koffiebroodje roomboter S4241 100 gram 60 stuks per doos 56 dozen per pallet 8 dozen per laag

15-18 minuten 175-180°C

Koffiebroodje S0852 96 gram 60 stuks per doos 64 dozen per pallet 8 dozen per laag 15-18 minuten 175-180°C

Voor meer informatie: www.delifrance.nl

31


viennoiserie - crois'sandwich BRON VAN

VEZELS

ZONDER

GEHYDROGENEERDE

VETTEN

ZONDER KUNSTMATIGE KLEUR- EN SMAAKSTOFFEN

Crois’Sandwich triangel 74843 100 gram 50 stuks per doos 56 dozen per pallet 8 dozen per laag

18-22 minuten 175-180°C

Crois'S andwich, een Sandwich met de zachte textuur van Melkbrood en de knapperigheid van een Croissant.

Crois’Sandwich 28661 100 gram 45 stuks per doos 48 dozen per pallet 6 dozen per laag

18-22 minuten 175-180°C

32

Voor meer informatie: www.delifrance.nl Voor meer informatie: www.delifrance.nl


Viennoiserie

Recept idee CROIS’SANDWICH TRIANGEL Wat heeft u nodig? • 1 stuk Crois’Sandwich triangel • 8 plakjes gerookte kuikenborstfilet • 40 gram gevogeltemousse • 1 eetlepel vijgencompote • 1 plak speklardon • Micro leaves

Bereidingswijze • Bak de Crois’Sandwich triangel volgens de instructie op de doos. Snijd de Crois’ Sandwich Triangel in vier gelijke delen. • Verdeel over de onderste drie delen de gevogeltemousse. • Verdeel over de onderste twee delen de gerookte kuikenborstfilet. • Leg op het tweede deel de speklardon erbij en bouw het broodje op. • Schep net voordat u het kapje erop legt één eetlepel vijgencompote op het een na laatste deel en zet dan het kapje erop, eventueel het geheel met een prikker vastzetten.

33


Viennoiserie - Specialiteiten ZONDER

GEHYDROGENEERDE

VETTEN

Hollandse Appelflap S1195 125 gram 30 stuks per doos 120 dozen per pallet 12 dozen per laag 24 minuten 185째C

Rozette framboos-room S5514

110 gram 30 stuks per doos 112 dozen per pallet 8 dozen per laag

15-18 minuten 175째C

Franse Appelflap roomboter S8775

Kaneelbroodje S0856

100 gram 48 stuks per doos 108 dozen per pallet 12 dozen per laag

90 gram 60 stuks per doos 64 dozen per pallet 8 dozen per laag

13-15 minuten 170-175째C

34

15-18 minuten 175-180째C

Voor meer informatie: www.delifrance.nl

ZONDER KUNSTMATIGE KLEUR- EN SMAAKSTOFFEN


ZONDER

GEHYDROGENEERDE

VETTEN

Viennoiserie

Viennoiserie - Specialiteiten

ZONDER KUNSTMATIGE KLEUR- EN SMAAKSTOFFEN

Tresse chocolade-hazelnoot 77954 95 gram 48 stuks per doos 80 dozen per pallet 8 dozen per laag

15-18 minuten 175-180°C

Torsade chocolade S4095

CHOCOLADE

PUUR

100 gram 50 stuks per doos 64 dozen per pallet 8 dozen per laag

15-18 minuten 175-180°C

Pecannotenbroodje pre-glazed 77955 95 gram 48 stuks per doos 80 dozen per pallet 8 dozen per laag

15-18 minuten 175-180°C

Voor meer informatie: www.delifrance.nl

35


Viennoiserie - Mini ZONDER

GEHYDROGENEERDE

VETTEN

ZONDER KUNSTMATIGE KLEUR- EN SMAAKSTOFFEN

Mini Duo appel-ahornsiroop S1286 35 gram 120 stuks per doos 128 dozen per pallet 16 dozen per laag

Trésor mini framboos-cranberry 77965 25 gram 200 stuks per doos 128 dozen per pallet 16 dozen per laag

15-18 minuten 170-175°C

15-18 minuten 170-175°C

Mini Duo banketbakkersroom S1284 35 gram 120 stuks per doos 128 dozen per pallet 16 dozen per laag

15-18 minuten 170-175°C

Trésor mini banketbakkersroom 77966

25 gram 200 stuks per doos 128 dozen per pallet 16 dozen per laag

15-18 minuten 170-175°C

Trésor mini chocolade-hazelnoot 77964

25 gram 200 stuks per doos 128 dozen per pallet 16 dozen per laag

15-18 minuten 170-175°C

Torsade mini chocolade 28826

50 gram 100 stuks per doos 80 dozen per pallet 8 dozen per laag

15-18 minuten 170-175°C 36

Voor meer informatie: www.delifrance.nl


ZONDER

GEHYDROGENEERDE

VETTEN

Viennoiserie

Viennoiserie - Mini

ZONDER KUNSTMATIGE KLEUR- EN SMAAKSTOFFEN

Croissant mini gevuld assorti (abrikoos, framboos, amandelspijs, chocolade) S3408 40 gram 4 x 30 stuks per doos 64 dozen per pallet 8 dozen per laag 15-18 minuten 170-175°C

Croissant mini roomboter S1635 25 gram 120 stuks per doos 112 dozen per pallet 8 dozen per laag

Nieuw

13-16 minuten 170°C

Koffiebroodje mini roomboter S1637

30 gram 120 stuks per doos 112 dozen per pallet 8 dozen per laag

Franse Appelflap mini S5295

13-16 minuten 170°C

35 gram 120 stuks per doos 128 dozen per pallet 16 dozen per laag

Chocoladebroodje mini roomboter S1636

25 gram 120 stuks per doos 112 dozen per pallet 8 dozen per laag

13-16 minuten 175°C

13-16 minuten 170°C

Viennoiserie mini assorti (Croissant, Koffie- en Chocoladebroodje) S2454

25/25/30 gram 3 x 40 stuks per doos 110 dozen per pallet 10 dozen per laag

13-16 minuten 170°C Voor meer informatie: www.delifrance.nl

37


DÉLIFRANCE HÉRITAGE, UITZONDERLIJKE DESEM-VIENNOISERIE emaakt van de beste Franse streekingrediënten: Franse tarwe, G zachte boter en Label Rouge eieren. Label Rouge eieren zijn uniek in de wereld vanwege voeding en vrijheid van de kippen esem-receptuur met uniek aroma en smaak. In de producten D wordt rietsuiker gebruikt, dit zorgt voor een gekarameliseerde smaak Z onder kunstmatige kleurstoffen, aroma’s en gehydrogeneerde vetstoffen

38

 et deeg is “stressvrij” behandeld, wordt langzaam gekneed en H kent een bereidingsmethode volgens Franse bakkers know-how


ZONDER

GEHYDROGENEERDE

VETTEN

Croissant roomboter (24%) 27234

70 gram 60 stuks per doos 64 dozen per pallet 8 dozen per laag

15-18 minuten 170-175°C

Croissant roomboter (24%) 27440

70 gram 160 stuks per doos 64 dozen per pallet 8 dozen per laag

Nieuw

150 minuten 24°C en 15-18 minuten 170-175°C

Viennoiserie

Viennoiserie - Croissants

ZONDER KUNSTMATIGE KLEUR- EN SMAAKSTOFFEN

DÉLIFRANCE HÉRITAGE CROISSANT • Een excellente Croissant met een onweerstaanbaar uiterlijk door een optimale volume- en feuilletéwerking en mooie glans • Deze buitengewone Croissant heeft een intense smaak van boter en karamel door de toevoeging van zuurdesem • Het lange productieproces gecombineerd met een mooie amberkleur zorgt voor een regelmatig product en een aantrekkelijke verschijning • In (internationale) klantpanels komt de Héritage Croissant als voorkeursproduct naar voren

Croissant roomboter (24%) 76051

90 gram 48 stuks per doos 64 dozen per pallet 8 dozen per laag

Nieuw

15-18 minuten 170-175°C

Voor meer informatie: www.delifrance.nl

Knapperig van buiten en fluweel van binnen, deze Croissant smelt in uw mond!

39


Viennoiserie - specialiteiten ZONDER

GEHYDROGENEERDE

VETTEN

Koffiebroodje roomboter 27236 120 gram 40 stuks per doos 64 dozen per pallet 8 dozen per laag

Chocoladebroodje roomboter 27235 75 gram 60 stuks per doos 64 dozen per pallet 8 dozen per laag

15-18 minuten 170-175°C

40

15-18 minuten 170-175°C

Nieuw

Voor meer informatie: www.delifrance.nl

ZONDER KUNSTMATIGE KLEUR- EN SMAAKSTOFFEN


ZONDER

GEHYDROGENEERDE

VETTEN

Viennoiserie

VIENNOISERIE - MINI

ZONDER KUNSTMATIGE KLEUR- EN SMAAKSTOFFEN

Nieuw

Croissant mini roomboter

Chocoladebroodje mini roomboter 27864 30 gram 180 stuks per doos 64 dozen per pallet 8 dozen per laag

27863 30 gram 180 stuks per doos 64 dozen per pallet 8 dozen per laag

13-15 minuten 165-175°C

Koffiebroodje mini roomboter 27865 35 gram 180 stuks per doos 64 dozen per pallet 8 dozen per laag

13-15 minuten 165-175°C

13-15 minuten 165-175°C

Voor meer informatie: www.delifrance.nl

41


BIOLOGISCHE VIENNOISERIE Het is puur genieten met onze bladerdeegspecialiteiten die zijn gemaakt met de beste biologische ingrediënten. De knapperige Croissant (24% roomboter) en het onweerstaanbare Chocoladebroodje met stukjes chocolade (20,5% roomboter en 14% pure chocoladedrups) zullen zeker in de smaak vallen Onze biologische ingrediënten: puur natuur! • De tarwebloem van biologische oorsprong op molenstenen gemalen • De boter is gemaakt van melk van koeien die biologisch verantwoorde voeding hebben gekregen • De eieren zijn afkomstig van scharrelkippen die biologisch verantwoorde voeding hebben gekregen • De ruwe rietsuiker, subtiel van smaak en tarwekleurig, is biologisch gecertificeerd • De chocolade is verkregen uit zorgvuldig geselecteerde biologische cacaobonen Onze biologische producten worden met zorg voor het milieu geproduceerd. Zo worden de mens en zijn natuurlijk evenwicht beschermd. De productie en distributie worden, van graankorrel tot op het bord, gecontroleerd en gecertificeerd door onafhankelijke instanties

42


ZONDER

GEHYDROGENEERDE

VETTEN

Viennoiserie

Viennoiserie - Biologisch

ZONDER KUNSTMATIGE KLEUR- EN SMAAKSTOFFEN

NL-BIO-01 Chocoladebroodje bio 27223 70 gram 70 stuks per doos 64 dozen per pallet 8 dozen per laag

16-18 minuten 170°C

CHOCOLADE

PUUR

NL-BIO-01 Croissant bio 27224 55 gram 70 stuks per doos 64 dozen per pallet 8 dozen per laag

16-18 minuten 170°C

Voor meer informatie: www.delifrance.nl

43


Brood

44


45

Brood


onze brood know-how

Petit Pain

Als uitvinder van het eerste voorgebakken diepvries­ stokbrood in 1978 hebben wij onze productieprocessen gemoderniseerd met inachtneming van ambachtelijke methodes. Uniek is de beheersing van de hele keten: van graankorrel tot het eindproduct. Samen met zusteronderneming Grands Moulins de Paris selecteert Délifrance zorgvuldig de beste tarwe welke in eigen molens wordt vermalen tot de hoogst mogelijke kwaliteit meel, die de basis vormt voor de kwaliteitsproducten. Wij beheersen diverse voorgistingstechnieken tot 24 uur: van poolish en desem tot de voorbereiding van ’biga’ – het deeg met een fermentatieproces van 16 uur waardoor luchtige en smaakvolle producten worden vervaardigd.

Tarwevrij brood

Kneedtechnieken die de optimale kwaliteit deeg opleveren.

Van Pains mini van 40 gram tot grootbrood van 1,1kg Onze productrange is zeer gevarieerd in recept, gewicht en vorm.

Snel en eenvoudig te bereiden.

4 baktechnologieën: Klaar om te rijzen, klaar om te bakken, fully baked en klaar om te grillen. Tussen 0 en 20 minuten baktijd.

Boule spelt 46


Ciabatta

onze brood know-how Al 35 jaar expert in belegde broodjes

Brood

Délifrance heeft meer dan 435 verkooppunten verspreid over 16 landen. Meer dan 100 producten die geschikt zijn voor klassieke of vernieuwde recepturen. Een unieke, internationale Sandwich Challenge om jong talent een kans te geven en onze klanten te inspireren.

We nemen u mee in een wereldreis langs de beste belegde broodjes met recepten uit de ‘ Délifrance Sandwich World Cup’

NEDERLAND

s de Wereldreis lang

beste

belegde broodjes

EEN EXCLUSIEF ONDERZOEK

B.V. Délifrance Nederland - 2984 BA Ridderkerk Keurmeesterstraat 19 Ridderkerk Postbus 4020 - 2980 GA 0180-485192 Tel. 0180-485111 - Fax Email: sales@delifrance.nl nce.nl Website: www.delifra vice.nl www.delifrance-foodser Website Foodservice:

NAAR DE CONSUMPTIE VAN BELEGDE BROODJES IN EUROPA

Burgerbroodje

ISSN : 978-2-7466-6814-0 9,00 Adviesverkoopprijs: €

Een studie uitgevoerd in 12 Europese landen, die de consumptietrends op het gebied van belegde broodjes onderzoekt. Bron: Kabinet Qualtrix – december 2015 Trend: meer rustiek brood In lijn met de consumententrends (72% van de consumenten eet meer rustiek brood dan twee jaar geleden) en het toegenomen aanbod in snacks.

Héritage Baguette 47


Klassiek Brood - Parisiens Parisien XL wit S6685 58 cm 440 gram 20 stuks per doos 24 dozen per pallet 4 dozen per laag 14-16 minuten 200°C

Parisien wit S1839 58 cm 400 gram 12 stuks per doos 44 dozen per pallet 4 dozen per laag 14-16 minuten 200°C 48

Parisien wit S1901 58 cm 400 gram 24 stuks per doos 24 dozen per pallet 4 dozen per laag 14-16 minuten 200°C

Voor meer informatie: www.delifrance.nl


Klassiek Brood - Parisiens Speciaal

14-16 minuten 200°C

Parisien multi tournesol S1899

58 cm 400 gram 24 stuks per doos 24 dozen per pallet 4 dozen per laag

14-16 minuten 200°C

BRON VAN

VEZELS

Brood

Parisien puntige uiteinden S1832

57 cm 400 gram 20 stuks per doos 24 dozen per pallet 4 dozen per laag

Parisien landelijk S1902

58 cm 400 gram 24 stuks per doos 24 dozen per pallet 4 dozen per laag

14-16 minuten 200°C Voor meer informatie: www.delifrance.nl

49


Klassiek Brood - Baguettes Panecillo wit S0645 28 cm 120 gram 72 stuks per doos 24 dozen per pallet 4 dozen per laag 10-12 minuten 210°C

Baguette wit S0672 57 cm 220 gram 30 stuks per doos 32 dozen per pallet 4 dozen per laag 10-12 minuten 210°C

Baguette wit 28785 58 cm 285 gram 26 stuks per doos 32 dozen per pallet 4 dozen per laag 10-12 minuten 210°C 50

Voor meer informatie: www.delifrance.nl


Klassiek Brood - Baguettes BRON VAN

VEZELS

Baguette meergranen S0506 58 cm 250 gram 30 stuks per doos 32 dozen per pallet 4 dozen per laag

Brood

10-12 minuten 210°C

Panecillo meergranen S0682 28 cm 120 gram 55 stuks per doos 32 dozen per pallet 4 dozen per laag

10-12 minuten 210°C Voor meer informatie: www.delifrance.nl

51


Klassiek Brood - Baguettes Speciaal Baguette puntige uiteinden S1385

58 cm 270 gram 27 stuks per doos 32 dozen per pallet 4 dozen per laag

10-12 minuten 210°C

Halve Baguette puntige uiteinden S1685

29 cm 130 gram 50 stuks per doos 32 dozen per pallet 4 dozen per laag

10-12 minuten 210°C

Baguette granen-zaden S2584

58 cm 250 gram 30 stuks per doos 32 dozen per pallet 4 dozen per laag

10-12 minuten 210°C

52

Voor meer informatie: www.delifrance.nl

BRON VAN

VEZELS


BAGUETTES SUPRÊME 52 cm 290 gram 26 stuks per doos 24 dozen per pallet 4 dozen per laag

10-12 minuten 210°C

Nieuw

DESEMSMAAK

Baguette suprême meergranen 76435

52 cm 290 gram 32 stuks per doos 24 dozen per pallet 4 dozen per laag

10-12 minuten 210°C

Brood

Baguette suprême naturel 76434

BRON VAN

VEZELS

Nieuw

Voor meer informatie: www.delifrance.nl

53


SUPERFOOD Zogenaamde Superfoods zijn echte voedingstoffen’bommetjes’. Deze ingrediënten zijn rijk aan vitaminen en mineralen. De gezondheidsbevorderende potentie van deze producten berust vooral op het hoge gehalte aan antioxidanten, die de lichaamscellen tegen vrije radicalen beschermen.

Cranberries

Tot de Superfoods behoren ook relatieve nieuwe ‘ontdekkingen’ zoals chia of quinoa, maar ook meer bekende producten zoals wortelen, rode bieten, walnoten en blauwe bessen. Blauwe bessen

Walnoten

Chia

Wortelen

En naast de gezondheidsbevorderende aspecten zijn superfoods een goede verrijking van ons dagelijkse voedingspatroon. Tot een gezonde levensstijl behoort uiteraard ook uitgebalanceerde en gevarieerde voeding, waarbij natuurlijk de smaak erg belangrijk is en bij onze Superfood Baguettes wordt daar zeker optimaal gebruik van gemaakt. Probeer maar eens hoe lekker deze nieuwe broodvarianten zijn! 54

Rode bieten

Quinoa


SUPERFOOD - BAGUETTES HAND

DESEMSMAAK

Brood

GEVORMD

Nieuw Superfood halve Baguette rode biet 76992

Nieuw

25 cm 100 gram 48 stuks per doos 32 dozen per pallet 4 dozen per laag

6-8 minuten 200°C

Superfood halve Baguette spelt-chia-cranberry 76993 25 cm 100 gram 48 stuks per doos 32 dozen per pallet 4 dozen per laag

6-8 minuten 200°C

Nieuw Superfood halve Baguette wortel 76138

23,5 cm 115 gram 48 stuks per doos 32 dozen per pallet 4 dozen per laag 6-8 minuten 200°C

Voor meer informatie: www.delifrance.nl

55


Klassiek Brood - Petits Pains

Petit Pain wit S0636 13 cm 55 gram 110 stuks per doos 32 dozen per pallet 4 dozen per laag

8-10 minuten 210°C

Petit Pain wit S5812

Petit Pain wit S0661

8-10 minuten 210°C

8-10 minuten 210°C

21 cm 110 gram 60 stuks per doos 28 dozen per pallet 4 dozen per laag

56

22 cm 100 gram 65 stuks per doos 32 dozen per pallet 4 dozen per laag

Voor meer informatie: www.delifrance.nl


Klassiek Brood - Petits Pains Petit Pain wit S0644

Petit Pain wit S1795

8-10 minuten 210째C

8-10 minuten 210째C

19 cm 75 gram 45 stuks per doos 56 dozen per pallet 8 dozen per laag

Brood

19 cm 75 gram 80 stuks per doos 32 dozen per pallet 4 dozen per laag

Petit Pain meergranen S0980

19 cm 75 gram 80 stuks per doos 32 dozen per pallet 4 dozen per laag

8-10 minuten 210째C

BRON VAN

VEZELS

Petit Pain tarwe S9344

19 cm 75 gram 80 stuks per doos 32 dozen per pallet 4 dozen per laag

8-10 minuten 210째C

BRON VAN

VEZELS

Voor meer informatie: www.delifrance.nl

57


ONTBIJTBROOD Languettes assorti (naturel, paysan, meerzaden) 75479 9 cm 45 gram 90 stuks per doos 48 dozen per pallet 8 dozen per laag

4-6 minuten 190°C

Pain mini wit S0695 9 cm 40 gram 160 stuks per doos 32 dozen per pallet 4 dozen per laag

6-8 minuten 210°C

Nieuw 58

GEBAKKEN IN

VLOEROVEN

Pain mini meergranen S1224

9 cm 40 gram 160 stuks per doos 32 dozen per pallet 4 dozen per laag

6-8 minuten 210°C

Nieuw Voor meer informatie: www.delifrance.nl

BRON VAN

VEZELS


Brood

ONTBIJTBROOD

Héritage Pain mini assorti desem S7959

40 gram 105 stuks per doos 56 dozen per pallet 8 dozen per laag

6-8 minuten 210°C

DESEMSMAAK

GEBAKKEN IN

VLOEROVEN

Buffetbrood assorti (rogge, zonnebloem, volkoren, zes granen, pompoen, walnoten) S7133 Héritage Pavé mini assorti desem S8926

6,5 cm 40 gram 105 stuks per doos 56 dozen per pallet 8 dozen per laag

53 cm 18 x 800 gram = 14,4 kg 18 stuks per doos 24 dozen per pallet 4 dozen per laag 10-15 minuten 200°C

Nieuw

6-8 minuten 210°C

DESEMSMAAK

GEBAKKEN IN

VLOEROVEN

Voor meer informatie: www.delifrance.nl

59


BROOD - TARWEVRIJ

FULLY

BAKED

Tarwevrije Broodjes assorti naturel 76227 80 gram 40 stuks per doos 32 dozen per pallet 8 dozen per laag

Nieuw

30 minuten ontdooien op kamertemperatuur of 4-5 minuten 220°C

Tarwevrije Bol zaden 76695

80 gram 40 stuks per doos 32 dozen per pallet 8 dozen per laag

Nieuw

30 minuten ontdooien op kamertemperatuur of 4-5 minuten 220°C

Tarwevrije Broodjes assorti zaden 76232 80 gram 40 stuks per doos 32 dozen per pallet 8 dozen per laag

Nieuw

30 minuten ontdooien op kamertemperatuur of 4-5 minuten 220°C

60

Voor meer informatie: www.delifrance.nl


Recept idee Tarwevrij broodje zalm Brood

Wat heeft u nodig? • 1 Tarwevrij Broodje zaden • 2 eetlepels humus met koriander en limoen • 60 gram gerookte zalmflakes • 3 theelepel haringkaviaar

Bereidingswijze • Bak het broodje af volgens de instructie op de doos en snijd het broodje doormidden. • Verdeel op de onderkant 2 eetlepels humus met koriander en limoen. • Leg daarop de stukjes gerookte zalmflakes. • Leg daar 3 theelepels haringkaviaar tussen. • Plaats de bovenkant van het broodje terug.

61


PAINS HOTDOG

Let ’s go American style!

GEBAKKEN IN

VLOEROVEN

FULLY

BAKED

Sandwich rustiek naturel zacht fully baked 76438

23 cm 125 gram 65 stuks per doos 24 dozen per pallet 4 dozen per laag

Nieuw

45 minuten ontdooien op kamertemperatuur of 2-3 minuten 210°C

Deze producten zijn gekoeld langer houdbaar! Sandwich rustiek céréales zacht fully baked 76439

23 cm 125 gram 65 stuks per doos 24 dozen per pallet 4 dozen per laag

45 minuten ontdooien op kamertemperatuur of 2-3 minuten 210°C

Nieuw 62

BRON VAN

VEZELS

Voor meer informatie: www.delifrance.nl


PAINS HOTDOG

Brood

Dé trend van 201 !

Sandwich rustiek céréales S8611

Baguette viennoise fully baked S6298

26 cm 120 gram 65 stuks per doos 24 dozen per pallet 4 dozen per laag

27 cm 120 gram 50 stuks per doos 28 dozen per pallet 4 dozen per laag

6-8 minuten 210°C

30 minuten ontdooien op kamertemperatuur of

BRON VAN

VEZELS

GEBAKKEN IN

VLOEROVEN

2-3 minuten 200°C

FULLY

BAKED

Panecillo wit S0645 28 cm 120 gram 72 stuks per doos 24 dozen per pallet 4 dozen per laag 10-12 minuten 210°C

Voor meer informatie: www.delifrance.nl

63


Pains Burger Boule spelt 77478

10 cm 90 gram 64 stuks per doos 28 dozen per pallet 4 dozen per laag

tuur p e c e r e k ie Un

GEVORMD

5-8 minuten 200°C

HAND

GEVORMD

Grande Boule spelt 75302

BRON VAN

VEZELS

Birra Moretti e McDonald’s invitano a bere responsabilmente.

5-8 minuten 200°C

HAND

Boule naturel 27401 10 cm 90 gram 64 stuks per doos 28 dozen per pallet 4 dozen per laag

10 cm 105 gram 56 stuks per doos 28 dozen per pallet 4 dozen per laag

5-8 minuten 200°C

BRON VAN

VEZELS

c

Grande Boule naturel S7668

carne 100 0/0 hianina © 2015 McDonald’s. Immagini puramente dimostrative.

11 cm 110 gram 56 stuks per doos 28 dozen per pallet 4 dozen per laag

tie Serveersugges IN ARRIVO

HAND

GEVORMD

5-8 minuten 200°C

HAND

GEVORMD

con Scamorza affumicata

McMENU CLASSIC ®

PATATE MEDIE | BIBITA 0,4L

8.40 €

McMENU

®

PATATE GRANDI | BIBITA 0,5L

+0.40€

Boule tartaruga pre-sliced 77931

14/09/15 10:28

70 gram 40 stuks per doos 56 dozen per pallet 8 dozen per laag

4-6 minuten 210°C of 3-4 minuten 250°C

64

Nieuw

Boule Giotto aurea 74454

13 cm 120 gram 26 stuks per doos 56 dozen per pallet 8 dozen per laag

5-6 minuten 210°C

Boule forestière S7444

13 cm 130 gram 28 stuks per doos 56 dozen per pallet 8 dozen per laag

5-6 minuten 210°C

Voor meer informatie: www.delifrance.nl

BRON VAN

VEZELS


Pains Burger - Fully Baked

FULLY

GEBAKKEN IN

VLOEROVEN

Brood

BAKED

Burgerbroodje rustiek naturel pre-sliced fully baked 76317 10 cm 110 gram 30 stuks per doos 56 dozen per pallet 8 dozen per laag

Burgerbroodje carré wit zacht fully baked 75414

80 gram 70 stuks per doos 28 dozen per pallet 4 dozen per laag

Nieuw

30 minuten ontdooien op kamertemperatuur of

30 minuten ontdooien op kamertemperatuur of

2-3 minuten 200°C

2-3 minuten 250°C

Burgerbroodje rustiek meergranen pre-sliced fully baked 76251 10 cm 100 gram 30 stuks per doos 56 dozen per pallet 8 dozen per laag

Nieuw

30 minuten ontdooien op kamertemperatuur of 2-3 minuten 250°C

Burgerbroodje carré donker zacht fully baked 75416 80 gram 70 stuks per doos 28 dozen per pallet 4 dozen per laag

BRON VAN

VEZELS

30 minuten ontdooien op kamertemperatuur of 2-3 minuten 200°C

Voor meer informatie: www.delifrance.nl

BRON VAN

VEZELS

65


Brood - Fully Baked

FULLY

BAKED Pain Polaire fully baked S1327

Sandwich fully baked S2348

27 cm 175 gram 24 stuks per doos 72 dozen per pallet 4 dozen per laag

20 cm 100 gram 40 stuks per doos 54 dozen per pallet 6 dozen per laag

30 minuten ontdooien op kamertemperatuur of

30 minuten ontdooien op kamertemperatuur of

2-3 minuten 200°C

2-3 minuten 200°C

Baguette viennoise fully baked S6298 27 cm 120 gram 50 stuks per doos 28 dozen per pallet 4 dozen per laag

Wrap 75905

30 cm 92 gram 108 stuks per doos 48 dozen per pallet 4 dozen per laag

Nieuw

30 minuten ontdooien op kamertemperatuur of

30 minuten ontdooien op kamertemperatuur 66

2-3 minuten 200°C

Voor meer informatie: www.delifrance.nl


Recept idee Zoete Pain Polaire taart • 1 Pain Polaire

• 3 eetlepels mango-

• 1 eetlepel frambozen-

• 500 gram ganache van

compote met een twist

coulis

pure chocolade met

van rode peper

• 15 topjes atsina cress

frambozenpuree

• 1 eetlepel pecannoten

(of fijne mintblaadjes)

• 3 bakjes frambozen in

crumble met kaneel

olijfolie gemarineerd

• 1 eetlepel vanille-olie

Brood

Wat heeft u nodig?

Bereidingswijze • Marineer de frambozen twee uur

• Bestrijk twee delen met de

in de olijfolie.

chocoladeganache.

• Bak de Pain Polaire in 2-3 minuten

• Verdeel de frambozen over

af in een oven op 200°C.

de twee delen.

• Maak de ganache: kook 250 gram

• Plaats deze twee delen op elkaar.

slagroom, haal van de hittebron en roer er 250 gram pure chocolade doorheen en eventueel wat frambozencoulis, laat afkoelen. • Snijd een halve rode peper fijn en roer deze door de mangocompote. • Snijd de Pain Polaire doormidden en

• Verdeel over het laatste deel de drie eetlepels mangocompote. • Leg deze helft als laatste erop, garneer met de atsina cress of fijne mintblaadjes. • Serveer apart wat frambozencoulis, vanille-olie en pecannotencrumble bij.

gebruik drie helften. 67


Panini'S

Ideaal voor de conta

Panini grilly kruiden pre-sliced 76129 21 cm 110 gram 60 stuks per doos 32 dozen per pallet 4 dozen per laag

4-6 minuten 200°C of 3-4 minuten 250°C

Nieuw

ctgrill

Panini grilly naturel pre-sliced 76634

21 cm 110 gram 60 stuks per doos 32 dozen per pallet 4 dozen per laag

4-6 minuten 200°C of

Nieuw

3-4 minuten 250°C

Nieuw Panini vezelrijk pre-sliced 78415 21 cm 110 gram 60 stuks per doos 32 dozen per pallet 4 dozen per laag

4-6 minuten 200°C of 3-4 minuten 250°C

68

Voor meer informatie: www.delifrance.nl

VEZELRIJK


Panini Provencette S0684

tie Serveersugges

22 cm 100 gram 60 stuks per doos 32 dozen per pallet 4 dozen per laag

tie Serveersugges Panini Provencette maxi S1252

29 cm 120 gram 60 stuks per doos 24 dozen per pallet 4 dozen per laag

4-6 minuten 200°C of

4-6 minuten 200°C of

3-4 minuten 250°C

3-4 minuten 250°C

RECEPT MET EXTRA VIRGIN

Brood

Panini'S

RECEPT MET EXTRA VIRGIN

OLIJFOLIE

OLIJFOLIE

Met verpakkingen

Unieke receptuur met extra virgin olijfolie en Provençaalse kruiden

Panitaly Panini grilly kruiden pre-sliced S6640

20 cm 120 gram 65 stuks per doos 32 dozen per pallet 4 dozen per laag

Met verpakkingen

Panitaly Panini grilly naturel pre-sliced S6739 20 cm 120 gram 65 stuks per doos 32 dozen per pallet 4 dozen per laag

4-6 minuten 200°C of

4-6 minuten 200°C of

3-4 minuten 250°C

3-4 minuten 250°C Voor meer informatie: www.delifrance.nl

69


Sandwich - Bollen

Italiaanse Bol oregano S9459 12,5 cm 120 gram 65 stuks per doos 24 dozen per pallet 4 dozen per laag

Italiaanse Bol S2305

12,5 cm 120 gram 50 stuks per doos 32 dozen per pallet 4 dozen per laag

8-10 minuten 210°C of 3-4 minuten 250°C

8-10 minuten 210°C of 3-4 minuten 250°C

stie Serveersugge Pan Bagnat caprese

Pan Bagnat S2303 Boule forestière S7444

13 cm 130 gram 28 stuks per doos 56 dozen per pallet 8 dozen per laag

5-6 minuten 210°C 70

13 cm 130 gram 50 stuks per doos 32 dozen per pallet 4 dozen per laag

8-10 minuten 210°C of BRON VAN

VEZELS

3-4 minuten 250°C Voor meer informatie: www.delifrance.nl

RECEPT MET EXTRA VIRGIN

OLIJFOLIE

RECEPT MET EXTRA VIRGIN

OLIJFOLIE


Brood

Sandwichbrood

Jumbo wit S2512

16 cm 120 gram 80 stuks per doos 24 dozen per pallet 4 dozen per laag

Keizerbroodje S1413

8-10 minuten 210°C

60 gram 100 stuks per doos 30 dozen per pallet 5 dozen per laag

6-8 minuten 210°C

Jumbo meergranen S2525

Carré tournesol-meerzaden 76703 9 cm 85 gram 100 stuks per doos 24 dozen per pallet 4 dozen per laag

10-12 minuten 180-200°C

BRON VAN

VEZELS

Nieuw

Voor meer informatie: www.delifrance.nl

16 cm 120 gram 80 stuks per doos 24 dozen per pallet 4 dozen per laag

8-10 minuten 210°C

BRON VAN

VEZELS

71


Sandwichbrood - rustiek GEBAKKEN IN

VLOEROVEN

Sandwich rustiek céréales S8611

26 cm 120 gram 65 stuks per doos 24 dozen per pallet 4 dozen per laag

6-8 minuten 210°C

Sandwich rustiek naturel S8612 22 cm 120 gram 65 stuks per doos 24 dozen per pallet 4 dozen per laag

6-8 minuten 210°C

72

Voor meer informatie: www.delifrance.nl

BRON VAN

VEZELS


Sandwichbrood - rustiek GEBAKKEN IN

VLOEROVEN

24 cm 130 gram 60 stuks per doos 24 dozen per pallet 4 dozen per laag 4 dozen per laag

8-10 minuten 210°C

Héritage halve Baguette pompoen-lijnzaad 76430

24 cm 130 gram 60 stuks per doos 24 dozen per pallet 4 dozen per laag 4 dozen per laag

Brood

Héritage halve Baguette pompoen-sesamzaad 76429

8-10 minuten 210°C

Nieuw

Nieuw

Deze rustieke broden zijn samen met Pascal Tepper, Meilleur Ouvrier de France, gecreëerd. Pascal Tepper Meilleur Ouvrier de France

73


GROOTBROOD Batard campagne S0178

Batard wit S0676 35 cm 440 gram 16 stuks per doos 32 dozen per pallet 4 dozen per laag

35 cm 440 gram 16 stuks per doos 32 dozen per pallet 4 dozen per laag

15-18 minuten 200째C

Batard noten S0679 35 cm 440 gram 16 stuks per doos 32 dozen per pallet 4 dozen per laag 15-18 minuten 200째C 74

15-18 minuten 200째C

Batard meergranen S0678 35 cm 440 gram 16 stuks per doos 32 dozen per pallet 4 dozen per laag

15-18 minuten 200째C Voor meer informatie: www.delifrance.nl

BRON VAN

VEZELS


Brood

GROOTBROOD

Pavé meergranen S3036 19 cm 640 gram 11 stuks per doos 32 dozen per pallet 4 dozen per laag

15-18 minuten 190°C

Nieuw

BRON VAN

VEZELS

Brioche Nanterre S5224

360 gram 12 stuks per doos 40 dozen per pallet 8 dozen per laag

15-18 minuten 160-170°C

Breekbrood meergranen S1935 24 cm 420 gram 14 stuks per doos 32 dozen per pallet 4 dozen per laag

16-18 minuten 210°C

BRON VAN

VEZELS

Voor meer informatie: www.delifrance.nl

Breekbrood wit S1934 24 cm 420 gram 14 stuks per doos 32 dozen per pallet 4 dozen per laag 16-18 minuten 210°C 75


DÉLIFRANCE HÉRITAGE, HET GEHEIM VAN LEKKER BROOD ntdek het assortiment Délifrance Héritage en haar productiegeheimen O geïnspireerd op ambachtelijke technieken S electie van de beste Franse tarwe, afkomstig uit de productie van “Céréales de France”, wat garant staat voor kwaliteit en milieuzorg nieke recepturen - met verse, “huisbereide” desems en een fermen­ U tatieproces met drie fases - vormen een aangename verrassing voor de smaakpapillen: poolish, céréales, meerzaden en desem H et ambachtelijke productieproces is lang (meer dan 20 uur), waardoor het brood tijd genoeg heeft om op smaak te komen. Het kort geknede deeg wordt “stressvrij” verwerkt, waardoor alle luchtcellen erin blijven en een open, onregelmatige structuur ontstaat et brood wordt voorgebakken in een oven met een natuurstenen vloer. H Dit zorgt voor een verse, vochtige kruim waardoor het brood langer vers blijft. Bovendien krijgt het brood hierdoor een ongeëvenaard aroma met een goudgele en knapperige korst

76


Poolish GEBAKKEN IN

VLOEROVEN

Brood

Poolish: licht van smaak, ronde en volle geur, een open structuur en een stevige bite Héritage Parisien poolish S7932

51 cm 400 gram 20 stuks per doos 24 dozen per pallet 4 dozen per laag

15 minuten 210°C

Met verpakkingen

Met verpakkingen

Héritage Batard poolish S7935

30 cm 500 gram 14 stuks per doos 28 dozen per pallet 4 dozen per laag

15-18 minuten 210°C

Héritage Pavé poolish 28703

21 cm 600 gram 16 stuks per doos 24 dozen per pallet 4 dozen per laag

15-18 minuten 210°C

Voor meer informatie: www.delifrance.nl

Nieuw 77


Céréales BRON VAN

VEZELS

Céréales: vol van smaak, heerlijke geur, fijne structuur en een zachte bite Héritage halve Baguette céréales S7942

Met verpakkingen

GEBAKKEN IN

VLOEROVEN

Héritage Triangel céréales S7946

25 cm 130 gram 70 stuks per doos 24 dozen per pallet 4 dozen per laag

17 cm 100 gram 60 stuks per doos 28 dozen per pallet 4 dozen per laag

9-11 minuten 210°C

9-11 minuten 210°C

Héritage Losange céréales 28705 19 cm 100 gram 70 stuks per doos 24 dozen per pallet 4 dozen per laag

9-11 minuten 210°C

Met verpakkingen

Héritage Pavé céréales S7949 30 cm 450 gram 20 stuks per doos 24 dozen per pallet 4 dozen per laag

15-18 minuten 210°C

Héritage Batard céréales S7937

30 cm 500 gram 14 stuks per doos 28 dozen per pallet 4 dozen per laag

15-18 minuten 210°C 78

Voor meer informatie: www.delifrance.nl


Recept idee Héritage Triangel Céréales Brood

Wat heeft u nodig? • 1 bol mozzarella • 5 plakken ossenworst • 1/2 stuk roma tomaat • 5 stuks walnoten • Rucola sla

Bereidingswijze • Bak het brood af volgens de bakinstructie op de doos. • Snijd het broodje doormidden. • Scheur de bol mozzarella in stukjes en verdeel over de bodem van het broodje. • Schakeer de plakjes ossenworst ertussen. • Verdeel de walnoten en rucola sla ertussen. • Plaats de bovenkant terug en serveer direct.

79


MEERZADEN GEBAKKEN IN

VLOEROVEN

Meerzaden: brood dat is gebakken met sesamzaad, lijnzaad, en pompoenpitten voor een knapperig resultaat

Pascal Tepper Meilleur Ouvrier de France

Héritage halve Baguette pompoen-sesamzaad 76429

24 cm 130 gram 60 stuks per doos 24 dozen per pallet 4 dozen per laag

8-10 minuten 210°C

Deze rustieke broden zijn samen met Pascal Tepper, Meilleur Ouvrier de France, gecreëerd.

80

Nieuw

Héritage halve Baguette pompoen-lijnzaad 76430

24 cm 130 gram 60 stuks per doos 24 dozen per pallet 4 dozen per laag

8-10 minuten 210°C

Voor meer informatie: www.delifrance.nl

Nieuw


Desem: gebalanceerde smaak, rijke geur van rogge, open structuur en een zachte bite Héritage Pain mini assorti desem S7959 40 gram 105 stuks per doos 56 dozen per pallet 8 dozen per laag

6-8 minuten 210°C

DESEMSMAAK

GEBAKKEN IN

VLOEROVEN

Brood

desem

Héritage Pavé mini assorti desem S8926

6,5 cm 40 gram 105 stuks per doos 56 dozen per pallet 8 dozen per laag

6-8 minuten 210°C

Voor meer informatie: www.delifrance.nl

59 81


 en range typisch Italiaanse broodproducten E onder het merk Panitaly T raditionele Italiaanse recepturen met rustieke en speciale vormen: Ciabatta, Focaccia, Giotto, Panini, Tramezzone etc. e pay-off “Festina Lente” betekent “Haast D je langzaam”. De door Panitaly gekozen bereiding van “biga” – het deeg met een fermentatieproces van 16 uur – is bijzonder complex en delicaat. Deze natuurlijke voorfermentatie geeft het brood een lichte kruim en een volle smaak e rustieke Panitaly-broden hebben een D knapperige en overheerlijke korst, doordat ze voorgebakken zijn in een vloeroven

82

Voor meer informatie: www.delifrance.nl


Focaccia`s RECEPT MET EXTRA VIRGIN

OLIJFOLIE

Unieke receptuur

Pan Focaccia cherrytomaat 74978

Brood

350 gram 12 stuks per doos 56 dozen per pallet 8 dozen per laag

6-8 minuten 180°C

Focaccia rozemarijn 74151 3 x 180 gram = 540 gram 18 stuks per doos 64 dozen per pallet 8 dozen per laag

30 minuten ontdooien op kamertemperatuur of 3-5 minuten 180°C of 3-4 minuten 250°C FULLY

BAKED

Focaccia tomaat pre-sliced 74508 6 x 90 gram = 540 gram 48 stuks per doos 56 dozen per pallet 8 dozen per laag

30 minuten ontdooien op kamertemperatuur of 3-5 minuten 180°C of 3-4 minuten 250°C FULLY

BAKED

Voor meer informatie: www.delifrance.nl

83


Ciabatta`s

Ciabatta fully baked S8613

22 cm 140 gram 65 stuks per doos 24 dozen per pallet 4 dozen per laag

30 minuten ontdooien op kamertemperatuur of 4-6 minuten 190°C FULLY

BAKED

Ciabatta rustiek pre-sliced fully baked 74175 19 cm 100 gram 36 stuks per doos 56 dozen per pallet 8 dozen per laag

Ciabatta Sandwich meergranen fully baked 74450 19 cm 110 gram 34 stuks per doos 56 dozen per pallet 8 dozen per laag

30 minuten ontdooien op kamertemperatuur of 4-6 minuten 190°C of 3-5 minuten 250°C

30 minuten ontdooien op kamertemperatuur of 4-6 minuten 190°C

BRON VAN

VEZELS

FULLY

BAKED

GEBAKKEN IN

VLOEROVEN

n grote en harde ee et m rt oo es rw ta n ee is um Dur kere stevige bite korrel, die zorgt voor een lek

FULLY

BAKED

Ciabatta Sandwich S5841 16 cm 120 gram 65 stuks per doos 28 dozen per pallet 4 dozen per laag

8-10 minuten 210°C

Ciabatta rustiek durum fully baked 74147 19 cm 100 gram 90 stuks per doos 20 dozen per pallet 4 dozen per laag 30 minuten ontdooien op kamertemperatuur of 4-6 minuten 190°C of 3-5 minuten 250°C

84

Voor meer informatie: www.delifrance.nl

FULLY

BAKED

GEBAKKEN IN

VLOEROVEN


Brood

Ciabatta`s

Ciabatta rustiek fully baked 74126

Ciabatta naturel S2355

32 cm 265 gram 10 stuks per doos 64 dozen per pallet 8 dozen per laag

28 cm 250 gram 32 stuks per doos 32 dozen per pallet 4 dozen per laag

30 minuten ontdooien op kamertemperatuur of 4-6 minuten 190°C

FULLY

BAKED

10-12 minuten 210°C

Quinoa heeft een milde nootachtige smaak en geeft een zachte textuur

GEBAKKEN IN

VLOEROVEN

Ciabatta rustiek quinoa 75528 28 cm 200 gram 26 stuks per doos 28 dozen per pallet 4 dozen per laag

10-12 minuten 210°C

GEBAKKEN IN

VLOEROVEN

Voor meer informatie: www.delifrance.nl

61 85


Specialiteiten e i t s e g g u s r e e v r Se Boule Giotto aurea 74454

PIEMONTESE

13 cm 120 gram carne 100 / 26 stuks per doos 56 dozen per pallet 8 dozen per laag 0

0

Piemontese

QUESTA SETTIMANA

5-6 minuten 210°C

con Pancetta affumicata della Val Venosta

Q_1855_118_McItaly_CokeBirraPS.indd 1

Boule tartaruga pre-sliced 77931

11 cm 70 gram 40 stuks per doos 56 dozen per pallet 8 dozen per laag

Boule forestière S7444

13 cm 130 gram 28 stuks per doos 56 dozen per pallet 8 dozen per laag

5-6 minuten 210°C

86

4-6 minuten 200°C 3-4 minuten 250°C

BRON VAN

VEZELS

Voor meer informatie: www.delifrance.nl

Nieuw


Recept idee Halloumiburger Brood

Wat heeft u nodig? • 1 Boule Giotto • 1 plak halloumi • 1/6 stuk gepofte courgette • 1/6 stuk gepofte aubergine • 1/2 stuk gepofte banaansjalot • 2 stuks gepofte kerstomaat • 3 blaadjes kropsla

Bereidingswijze • Bak het brood af volgens de instructie op de doos. • Snijd de Boule Giotto doormidden. • Paneer de plak halloumi eerst met bloem daarna met eiwit daarna met panko of paneermeel. • Bak de plak halloumi in een beetje zonnebloem olie krokant en goudbruin. • Verdeel de blaadjes sla op de onderste helft van het broodje. • Verdeel daarop de plakjes gepofte courgette, aubergine en sjalot. • Leg daarop de krokant gebakken halloumi en leg de gepofte tomaatjes erbij.

87


Specialiteiten

FULLY

BAKED

De brosse en krok ante korst van de Pepita’s z orgt voor een heerlijke bite

Pepita aurea fully baked 74449

7,5 cm 40 gram 95 stuks per doos 56 dozen per pallet 8 dozen per laag

30 minuten ontdooien op kamertemperatuur of 4-6 minuten 190°C

Pepita aurea olijven fully baked 74453

7,5 cm 40 gram 95 stuks per doos 56 dozen per pallet 8 dozen per laag

30 minuten ontdooien op kamertemperatuur of 4-6 minuten 190°C

88

Voor meer informatie: www.delifrance.nl


Cash & Carry - Focaccia’s

RECEPT MET EXTRA VIRGIN

OLIJFOLIE

Focaccia tomaat pre-sliced (6 stuks) 74508

6 x 90 gram = 540 gram 8 verpakkingen per doos 56 dozen per pallet 8 dozen per laag

30 minuten ontdooien op kamertemperatuur of

30 minuten ontdooien op kamertemperatuur of

3-5 minuten 180°C of

3-5 minuten 180°C of

3-4 minuten 250°C

3-4 minuten 250°C

Brood

Focaccia rozemarijn (3 stuks) 74151

3 x 180 gram = 540 gram 6 verpakkingen per doos 64 dozen per pallet 8 dozen per laag

FULLY

BAKED

Focaccia grilly pre-sliced (6 stuks) 77783

6 x 90 gram = 540 gram 6 verpakkingen per doos 64 dozen per pallet 8 dozen per laag

30 minuten ontdooien op kamertemperatuur of 3-5 minuten 180°C of 3-4 minuten 250°C Voor meer informatie: www.delifrance.nl

89


Recept idee Focaccia grilly pizza Wat heeft u nodig? • 50 gram kastanjechampignons

• 1 eetlepel zoetzure-pikante

• 1 stuk banaansjalot

tomatenketchup

• 2 plakken kruidenboter

• 2 eetlepels Goudse geraspte kaas

• 2 eetlepels ingemaakte groenten of pickles

Bereidingswijze • Snijd kastanjechampignons in partjes,

• Verdeel de geraspte kaas over het

was ze en bak ze kort aan.

garnituur van de bovenkant van

• Snijd de sjalot in halve ringen en kort aanbakken. • Verdeel de kastanjechampignons, sjalot, pickles of ingemaakte groenten over de twee delen van de Focaccia, bodem en bovenkant. • Leg daarna de plakjes kruidenboter op het garnituur van de onderkant van het broodje.

90

het broodje en plaats in de oven voor ongeveer 8 minuten op 180 graden. • Verdeel daarna de zoetzure-pikante ketchup erover en serveer direct.


Cash & Carry - Ciabatta`s GEBAKKEN IN

VLOEROVEN

Ciabatta rustiek tomaat fully baked (6 stuks) 28683

19 cm 6 x 100 gram = 600 gram 11 verpakkingen per doos 32 dozen per pallet 4 dozen per laag

30 minuten ontdooien op kamertemperatuur of

30 minuten ontdooien op kamertemperatuur of

4-6 minuten 190°C of

4-6 minuten 190°C of

3-4 minuten 250°C

3-4 minuten 250°C

Brood

Ciabatta rustiek fully baked (2 stuks) 28685

32 cm 2 x 265 gram = 530 gram 13 verpakkingen per doos 32 dozen per pallet 8 dozen per laag

FULLY

BAKED

RECEPT MET EXTRA VIRGIN

OLIJFOLIE

Ciabatta rustiek fully baked (6 stuks) 28684

19 cm 6 x 100 gram = 600 gram 11 verpakkingen per doos 32 dozen per pallet 4 dozen per laag

30 minuten ontdooien op kamertemperatuur of

Ciabatta rustiek zwarte olijven fully baked (6 stuks) 28686 19 cm 6 x 100 gram = 600 gram 11 verpakkingen per doos 32 dozen per pallet 4 dozen per laag

4-6 minuten 190°C of

30 minuten ontdooien op kamertemperatuur of

3-4 minuten 250°C

4-6 minuten 190°C of 3-4 minuten 250°C

Voor meer informatie: www.delifrance.nl

91


Cash & Carry - Specialiteiten Tramezzone bianco (10 plakken) 28654

10 x 150 gram = 1500 gram 6 verpakkingen per doos 42 dozen per pallet 6 dozen per laag

30 minuten ontdooien op kamertemperatuur

FULLY

Tramezzone multicereali (10 plakken) 28655

10 x 150 gram = 1500 gram 6 verpakkingen per doos 42 dozen per pallet 6 dozen per laag

30 minuten ontdooien op kamertemperatuur

FULLY

BAKED

BAKED

BRON VAN

VEZELS

Tramezzone pomodoro/tomate (10 plakken) 28656 10 x 150 gram = 1500 gram 6 verpakkingen per doos 42 dozen per pallet 6 dozen per laag

Boule Giotto aurea (6 stuks) 28682

30 minuten ontdooien op kamertemperatuur

FULLY

13 cm 6 x 120 gram = 720 gram 12 verpakkingen per doos 24 dozen per pallet 4 dozen per laag 5-6 minuten 210°C

BAKED 92

Voor meer informatie: www.delifrance.nl


Brood

ARTISAN: EEN REEKS HOOGWAARDIGE RUSTIEKE BRODEN Artisan

Artisan omvat een ruime sortering hoogwaardige ambachtelijke broden met unieke eigenschappen. Of het nu gaat om een Baguette, Pain Sandwich, Boule of een andere variant, uit dit assortiment kunt u voor elk moment en gebruik een uniek product selecteren!

Artisan handgevormd

De absolute top in ons totale assortiment rustiek brood is de reeks handgevormde broden. Robuuste Pyreneeënbroden en een aantal varianten Boules met diverse grammages, allen met unieke vorm – geen enkel brood is qua uiterlijk hetzelfde door vrije vorming met de hand. Bovendien blijft het brood zeer lang vers door het zeer hoge vochtgehalte in het deeg. De dunne knapperige korst en spekkige kruim zorgen voor een absolute smaaksensatie en zeer prettig mondgedrag. Met recht zeggen wij: Bon appétit!

93


Artisan GEBAKKEN IN

VLOEROVEN

Met verpakkingen

Baguette vezelrijk 27247

45 cm 320 gram 40 stuks per doos 24 dozen per pallet 4 dozen per laag

Baguette rustiek zaden 75417 52 cm 280 gram 32 stuks per doos 24 dozen per pallet 4 dozen per laag

10-12 minuten 210°C

Nieuw Pain rustiek spelt 74813 90 gram 22 stuks per doos 28 dozen per pallet 4 dozen per laag

8-10 minuten 210°C 94

DESEMSMAAK

10-12 minuten 210°C

BRON VAN

VEZELS

VEZELRIJK

ijn gekoeld z n te uc d ro p e ez D langer houdbaar!

Nieuw

Nieuw Sandwich rustiek céréales zacht fully baked 76439

Sandwich rustiek naturel zacht fully baked 76438

23 cm 125 gram 65 stuks per doos 24 dozen per pallet 4 dozen per laag

FULLY

BAKED

23 cm 125 gram 65 stuks per doos 24 dozen per pallet 4 dozen per laag

FULLY

BAKED

45 minuten ontdooien op kamertemperatuur of

45 minuten ontdooien op kamertemperatuur of

2-3 minuten 210°C

2-3 minuten 210°C

Voor meer informatie: www.delifrance.nl


Artisan - Buffetbrood Buffetbrood assorti

Brood

Het luxe assortiment buffetbrood maakt deel uit van de hoogwaardige ambachtelijke broden uit het Artisan assortiment De robuuste broden uit deze range hebben elk een uniek, volle smaak en zijn voor diverse gebruiksmomenten geschikt. Het luxe assortiment buffetbrood bestaat uit 6 varianten: rogge, zonnebloem, volkoren tarwemeel, zes granen, pompoen en walnoten. Trendy broden in verschillende smaken, inspelend op de huidige broodtrends (gezond, meergranen, variatie, bite size) De broden hebben een knapperige korst wat zorgt voor een heerlijke smaakbeleving en het brood is lang houdbaar door het hoge vochtgehalte in het deeg Buffetbrood assorti (rogge, zonnebloem, volkoren, zes granen, pompoen, walnoten) S7133 53 cm 18 x 800 gram = 14,4 kg 18 stuks per doos 24 dozen per pallet 4 dozen per laag 10-15 minuten 200°C

Nieuw

Qua vorm en smaak ervaart u het brood zoals de echte Franse bakker dit zelf maakt met ingrediĂŤnten van hoogstaande kwaliteit. Daarnaast wordt het brood in blikvorm gebakken. Het gesneden brood heeft hierdoor in handomdraai de vorm van een gesneden mini-boterham

Voor meer informatie: www.delifrance.nl

95


Artisan - GROOTBROOD GEBAKKEN IN

VLOEROVEN

Pavé rustiek spelt-desem 78004

Pavé vezelrijk 27248

15 cm 365 gram 30 stuks per doos 24 dozen per pallet 4 dozen per laag

17 cm 400 gram 24 stuks per doos 24 dozen per pallet 4 dozen per laag

15-18 minuten 200°C

15-18 minuten 200°C

VEZELRIJK

DESEMSMAAK

Met verpakkingen

Pavé rustiek muesli 78008 17 cm 365 gram 24 stuks per doos 24 dozen per pallet 4 dozen per laag

15-18 minuten 160°C

96

Voor meer informatie: www.delifrance.nl


Artisan - GROOTBROOD

1,1 kilo!

Brood

1,1 kilo!

Dikke of dunne sn eetjes, bij een buffet kan de groo tte van de por tie zelf worden bepa ald!

Met verpakkingen Pain Polka meergranen 75317

55 cm 1100 gram 7 stuks per doos 24 dozen per pallet 4 dozen per laag

15-18 minuten 200°C

BRON VAN

VEZELS

Pain Polka wit 78101 55 cm 1100 gram 7 stuks per doos 24 dozen per pallet 4 dozen per laag

15-18 minuten 200°C

Voor meer informatie: www.delifrance.nl

DESEMSMAAK

97


Artisan handgevormd - Boules HAND

Boule spelt 77478 10 cm 90 gram 64 stuks per doos 28 dozen per pallet 4 dozen per laag 5-8 minuten 200°C

Boule naturel 27401 10 cm 90 gram 64 stuks per doos 28 dozen per pallet 4 dozen per laag

GEVORMD

5-8 minuten 200°C

BRON VAN

VEZELS

Unieke broodjes door vorming met de hand Grande Boule naturel S7668

11 cm 110 gram 56 stuks per doos 28 dozen per pallet 4 dozen per laag

5-8 minuten 200°C

Grande Boule spelt 75302 11 cm 105 gram 56 stuks per doos 28 dozen per pallet 4 dozen per laag

5-8 minuten 200°C

BRON VAN

VEZELS

Boule assorti naturel-spelt-mout 77474

55 gram 135 stuks per doos 28 dozen per pallet 4 dozen per laag

4-5 minuten 200°C

98

Voor meer informatie: www.delifrance.nl


Recept idee Artisan Boule naturel • 1 Artisan Boule naturel • 3 mootjes zalmfilet geschubt

Brood

Wat heeft u nodig? • 3 eetlepels dip van Turkse yoghurt,

(30 gram per stuk)

sesampasta, knoflook, honing • 1 theelepel Furijaki

• 2 eetlepels wakamésalade • 3 eetlepels soja-gel van sojasaus, yuzu, gembernat, sushi-azijn, agar

Bereidingswijze • Bak het brood volgens de instructie op de doos.

• Snijd de Boule in 3 gelijke plakken. • Verdeel op de onderste 2 plakken

• Grill de 3 mootjes zalm op een hete

de wakamé salade, 3 theelepels

grilplaat.

soja-gel, 3 theelepels yoghurt-dip

• Meng 1 eetlepel Turkse yoghurt met 1

en verdeel daarover de zalmfilets.

theelepel sesampasta, 1 theelepel

• Serveer apart wat furijaki, oosterse

honing en een half teentje fijn gesneden

rijsttopping, erbij.

knoflook. • Kook 2 dl sojasaus met ½ dl sojasaus met

• Leg het kapje van de Boule terug en serveer het broodje.

yuzu, 1 eetlepel gembernat, 1 theelepel sushi-azijn en 2,5 gram agar. Laat afkoelen en draai glad in een blender.

99


Artisan handgevormd - GROOTBROOD HAND

oor vo d n e d o r b e k Unie met de hand

GEVORMD

rming

Pain Pyreneeën mout S7094

500 gram 15 stuks per doos 28 dozen per pallet 4 dozen per laag

18-20 minuten 200°C

Pain Pyreneeën walnoten S7021 500 gram 15 stuks per doos 28 dozen per pallet 4 dozen per laag

18-20 minuten 200°C

Pain Pyreneeën olijven S7096

500 gram 15 stuks per doos 28 dozen per pallet 4 dozen per laag

18-20 minuten 200°C

100

Voor meer informatie: www.delifrance.nl


Biologisch GEBAKKEN IN

VLOEROVEN

BIOLOGISCH RUSTIEK BROOD

Brood

Onze rustieke, biologische Baguette is gemaakt met biologisch geteelde tarwebloem dat op molenstenen is vermalen. Door de langzame gisting krijgt het brood zijn karakteristieke desemsmaak en prachtig roomwit kruim. Ons biologisch brood wordt voorgebakken in een steenvloeroven waardoor het een overheerlijke, krokante korst krijgt Onze biologische producten worden met zorg voor het milieu geproduceerd. Ze worden vervaardigd met grondstoffen van biologische oorsprong, dus zonder kunstmest of genetische manipulatie en zo min mogelijk chemische bestrijdingsmiddelen. Met deze manier van verbouwen wordt bodemerosie voorkomen. Zo worden de mens en zijn natuurlijk evenwicht beschermd. De productie en distributie worden, van de akker tot aan de consument, gecontroleerd en gecertificeerd door onafhankelijke instanties

NL-BIO-01 Baguette rustiek bio S9355

51 cm 285 gram 30 stuks per doos 28 dozen per pallet 4 dozen per laag

12 minuten 210°C

Met verpakkingen

Voor meer informatie: www.delifrance.nl

101


Traiteur

102


103

Traiteur


Traiteur - Croissants ZONDER

GEHYDROGENEERDE

VETTEN

ZONDER KUNSTMATIGE KLEUR- EN SMAAKSTOFFEN

Croissant kaas-ui 75122

100 gram 72 stuks per doos 56 dozen per pallet 8 dozen per laag

17-20 minuten 175°C

Nieuw Croissant kaas 77707 100 gram 90 stuks per doos 40 dozen per pallet 8 dozen per laag

17-20 minuten 175°C

104

Voor meer informatie: www.delifrance.nl

VEGETARISCH

PRODUCT


Traiteur - Croissants ZONDER

GEHYDROGENEERDE

VETTEN

ZONDER KUNSTMATIGE KLEUR- EN SMAAKSTOFFEN

Croissant ham-kaas S9521 100 gram 72 stuks per doos 56 dozen per pallet 8 dozen per laag

Traiteur

17-20 minuten 175°C

Croissant ham(plak)-kaas 75695

100 gram 72 stuks per doos 48 dozen per pallet 8 dozen per laag

17-20 minuten 175°C

Nieuw Voor meer informatie: www.delifrance.nl

105


Traiteur - Paniers ZONDER

GEHYDROGENEERDE

VETTEN

Panier meergranen-zalm 75385

110 gram 48 stuks per doos 56 dozen per pallet 8 dozen per laag

ZONDER KUNSTMATIGE KLEUR- EN SMAAKSTOFFEN

Nieuw

25 minuten 185°C

Panier groenten-tajine 76418 110 gram 48 stuks per doos 56 dozen per pallet 8 dozen per laag

25 minuten 185°C

Nieuw

VEGETARISCH

PRODUCT

Nieuw Panier groenten-curry 76417 110 gram 48 stuks per doos 56 dozen per pallet 8 dozen per laag

25 minuten 185°C 106

Voor meer informatie: www.delifrance.nl

VEGETARISCH

PRODUCT


Traiteur - Paniers Panier bacon-kaas 75389

110 gram 48 stuks per doos 56 dozen per pallet 8 dozen per laag

25 minuten 185°C

Panier geitenkaas 27404 100 gram 40 stuks per doos 160 dozen per pallet 16 dozen per laag

Traiteur

25 minuten 185°C

Panier ham-kaas S6890

110 gram 40 stuks per doos 160 dozen per pallet 16 dozen per laag 25 minuten 185°C

Voor meer informatie: www.delifrance.nl

107


Traiteur - Saucijzenbroodjes Saucijzenbroodje XL met roomboter (rund- en varkensvlees) 77774 135 gram 30 stuks per doos 120 dozen per pallet 12 dozen per laag

20-25 minuten 180-190째C

Saucijzenbroodje (rund- en varkensvlees) S1196 105 gram 50 stuks per doos 120 dozen per pallet 12 dozen per laag

20-25 minuten 180-190째C

Saucijzenbroodje fully baked (rund- en varkensvlees) S2001 100 gram 24 stuks per doos 120 dozen per pallet 12 dozen per laag

30 minuten ontdooien op kamertemperatuur of 8-10 minuten 210째C

ZONDER

GEHYDROGENEERDE

VETTEN

ZONDER

FULLY

BAKED

GEHYDROGENEERDE

VETTEN

Saucijzenbroodje roomboter kalfsvlees S8267

115 gram 50 stuks per doos 120 dozen per pallet 12 dozen per laag

20-25 minuten 180-190째C

108

Voor meer informatie: www.delifrance.nl


Traiteur - snackbroodjes

110 gram 48 stuks per doos 56 dozen per pallet 8 dozen per laag

Nieuw

20-25 minuten 180-190째C

ZONDER

GEHYDROGENEERDE

VETTEN

Kroketbroodje (100% rundvlees) S7153

175 gram 24 stuks per doos 120 dozen per pallet 12 dozen per laag

Traiteur

Snackbroodje pulled pork 76420

25-30 minuten 180째C

ZONDER KUNSTMATIGE KLEUR- EN SMAAKSTOFFEN

Frikandelbroodje XL (kip en varkensvlees) S8558

20 cm 185 gram 24 stuks per doos 120 dozen per pallet 12 dozen per laag

25-30 minuten 180째C

Frikandelbroodje (kip en varkensvlees) S7154 18 cm 175 gram 24 stuks per doos 120 dozen per pallet 12 dozen per laag

25-30 minuten 180째C Voor meer informatie: www.delifrance.nl

109


Traiteur - SPECIALITEITEN VEGETARISCH

PRODUCT

Kaasbroodje S8049 110 gram 72 stuks per doos 104 dozen per pallet 13 dozen per laag 20-25 minuten 180-190°C

Nieuw Torsade kaas 27334 18 cm 115 gram 51 stuks per doos 70 dozen per pallet 10 dozen per laag

23 minuten 170°C

Hollands Kaasbroodje S8557 130 gram 30 stuks per doos 120 dozen per pallet 12 dozen per laag

20-25 minuten 180-190°C 110

ZONDER KUNSTMATIGE KLEUR- EN SMAAKSTOFFEN

ZONDER

GEHYDROGENEERDE

ZONDER KUNSTMATIGE KLEUR- EN SMAAKSTOFFEN

VETTEN


Traiteur - SPECIALITEITEN Baguette pizza (bevat varkensvlees) S1684 170 gram 18 stuks per doos 80 dozen per pallet 8 dozen per laag

12 minuten 160°C

Assorti hartig mini (tonijn, worst, ham, spinazie, peper en olijf) 27359 20 gram 287 stuks per doos 72 dozen per pallet 8 dozen per laag

Traiteur

12-15 minuten 180°C

Quiche Lorraine (bevat varkensvlees) S2193

Baguette flambée (bevat varkensvlees) S1683

10 cm 110 gram 32 stuks per doos 104 dozen per pallet 8 dozen per laag

20-25 minuten 190-200°C

180 gram 18 stuks per doos 80 dozen per pallet 8 dozen per laag

12 minuten 160°C

Franse Tosti (bevat varkensvlees) S2456 220 gram 18 stuks per doos 80 dozen per pallet 8 dozen per laag

20 minuten 190°C

Voor meer informatie: www.delifrance.nl

111


PAtisserie

112


113

Patisserie


Patisserie - Eclairs ZONDER

GEHYDROGENEERDE

VETTEN

Eclair chocolade 75329 14 cm 65 gram 40 stuks per doos 84 dozen per pallet 12 dozen per laag

Nieuw

120 minuten ontdooien tussen 0 en 4°C 

ZONDER KUNSTMATIGE KLEUR- EN SMAAKSTOFFEN

Eclair witte chocolade 75335 14 cm 65 gram 40 stuks per doos 84 dozen per pallet 12 dozen per laag

Nieuw

120 minuten ontdooien tussen 0 en 4°C ZONDER KUNSTMATIGE KLEUR- EN SMAAKSTOFFEN

Eclair karamel 75338 14 cm 65 gram 40 stuks per doos 84 dozen per pallet 12 dozen per laag

Nieuw

120 minuten ontdooien tussen 0 en 4°C 

114

Voor meer informatie: www.delifrance.nl


Patisserie - Eclairs ZONDER

GEHYDROGENEERDE

VETTEN

Eclair pistache 75333 14 cm 65 gram 40 stuks per doos 84 dozen per pallet 12 dozen per laag

ZONDER KUNSTMATIGE KLEUR- EN SMAAKSTOFFEN

Nieuw

120 minuten ontdooien tussen 0 en 4°C 

Eclair framboos 75334

14 cm 65 gram 40 stuks per doos 84 dozen per pallet 12 dozen per laag

Nieuw

Eclair citroen 75332 14 cm 65 gram 40 stuks per doos 84 dozen per pallet 12 dozen per laag

Patisserie

120 minuten ontdooien tussen 0 en 4°C 

Nieuw

120 minuten ontdooien tussen 0 en 4°C 

Voor meer informatie: www.delifrance.nl

115


Eclairs – Presentatiesuggesties CreÍer de mooiste gedecoreerde Eclairs!

Met smaakvolle en kleurrijke toppings

116


Bandes – Presentatiesuggesties

Patisserie

Bandes zijn verrassende, gelaagde zoete producten verkrijgbaar in diverse originele en eigentijdse verschijningen. Lekker bij koffie en/of thee ĂŠn als dessert!

117


Patisserie - Bandes ZONDER

GEHYDROGENEERDE

VETTEN

ZONDER KUNSTMATIGE KLEUR- EN SMAAKSTOFFEN

Creatie van Thierry Bamas, Meilleur Ouvrier de France

Nieuw

Bande witte chocoladeananas-kokos 76409 33 cm 750 gram 4 stuks per doos 132 dozen per pallet 12 dozen per laag

240 minuten ontdooien tussen 0 en 4°C

Bande aardbei 75639 33 cm 820 gram 4 stuks per doos 132 dozen per pallet 12 dozen per laag

240 minuten ontdooien tussen 0 en 4°C

Marquage du socle pour une possibilité de découpe en 8, 10 ou 12 parts homogènes. 12 12 12 8 8 8 8

Bande citroen-wilde limoen

12 12 8 8 8 12

75636 33 cm 760 gram 4 stuks per doos 132 dozen per pallet 12 dozen per laag

12 12 12 12 12 10 10 10 10 10 10 10 10 10

118

240 minuten ontdooien tussen 0 en 4°C

Verpakkingen met bodemmarkeringen voor gelijkmatige verdeling in 8, 10 of 12 delen. Voor meer informatie: www.delifrance.nl


Patisserie - Bandes ZONDER

GEHYDROGENEERDE

VETTEN

ZONDER KUNSTMATIGE KLEUR- EN SMAAKSTOFFEN

Creatie van Thierry Bamas, Meilleur Ouvrier de France

Nieuw

Bande chocolade-mangopassievrucht 76408 33 cm 750 gram 4 stuks per doos 132 dozen per pallet 12 dozen per laag

240 minuten ontdooien tussen 0 en 4°C

Bande speculoos-appel 77755

Bande rood fruit 75637

240 minuten ontdooien tussen 0 en 4°C

Voor meer informatie: www.delifrance.nl

12 12 12 8 8 8 8

12 12 8 8 8 12

33 cm 700 gram 4 stuks per doos 132 dozen per pallet 12 dozen per laag

Marquage du socle pour une possibilité de découpe en 8, 10 ou 12 parts homogènes.

Patisserie

240 minuten ontdooien tussen 0 en 4°C

12 12 12 12 12 10 10 10 10 10 10 10 10 10

33 cm 600 gram 4 stuks per doos 132 dozen per pallet 12 dozen per laag

Verpakkingen met bodemmarkeringen voor gelijkmatige verdeling in 8, 10 of 12 delen.

119


Patisserie - Bandes ZONDER

GEHYDROGENEERDE

VETTEN

Bande triple chocolade 27959 33 cm 650 gram 4 stuks per doos 132 dozen per pallet 12 dozen per laag

240 minuten ontdooien tussen 0 en 4°C

ZONDER KUNSTMATIGE KLEUR- EN SMAAKSTOFFEN

Bande cappuccino 75642

33 cm 700 gram 4 stuks per doos 132 dozen per pallet 12 dozen per laag

240 minuten ontdooien tussen 0 en 4°C

Marquage du socle pour une possibilité de découpe en 8, 10 ou 12 parts homogènes. 12 12 12 8 8 8 8

Bande tiramisu 75643 33 cm 610 gram 4 stuks per doos 132 dozen per pallet 12 dozen per laag

12 12 8 8 8 12

240 minuten ontdooien tussen 0 en 4°C

12 12 12 12 12 10 10 10 10 10 10 10 10 10

120

Verpakkingen met bodemmarkeringen voor gelijkmatige verdeling in 8, 10 of 12 delen. Voor meer informatie: www.delifrance.nl


Patisserie - Bandes ZONDER

GEHYDROGENEERDE

VETTEN

ZONDER KUNSTMATIGE KLEUR- EN SMAAKSTOFFEN

Bande L’Opéra karamel 77727 33 cm 750 gram 4 stuks per doos 132 dozen per pallet 12 dozen per laag

240 minuten ontdooien tussen 0 en 4°C

Bande L’Opera chocoladekoffie 75641

33 cm 650 gram 4 stuks per doos 132 dozen per pallet 12 dozen per laag

240 minuten ontdooien tussen 0 en 4°C

12 12 12 8 8 8 8

12 12 8 8 8 12

33 cm 700 gram 4 stuks per doos 132 dozen per pallet 12 dozen per laag

Verpakkingen met bodemmarkeringen voor gelijkmatige verdeling in 8, 10 of 12 delen. Voor meer informatie: www.delifrance.nl

Patisserie

Bande karamel-peer 74595

Marquage du socle pour une possibilité de découpe en 8, 10 ou 12 parts homogènes.

12 12 12 12 12 10 10 10 10 10 10 10 10 10

240 minuten ontdooien tussen 0 en 4°C

121


Patisserie - Franse Muffins

Franse Muffin chocolade-witte chocolade 75116 90 gram 20 stuks per doos 184 dozen per pallet 8 dozen per laag

30 minuten ontdooien op kamertemperatuur 

ombin c k a a m s de Verrassen

atie!

Franse Muffin banaan-chocoladefudge 75117

90 gram 20 stuks per doos 184 dozen per pallet 8 dozen per laag

30 minuten ontdooien op kamertemperatuur 

122

Voor meer informatie: www.delifrance.nl


Patisserie - Franse Muffins ZONDER

GEHYDROGENEERDE

VETTEN

Franse Muffin blueberry 28169

90 gram 20 stuks per doos 184 dozen per pallet 8 dozen per laag

30 minuten ontdooien op kamertemperatuur 

Franse Muffin hazelnoot-chocolade 27684 90 gram 20 stuks per doos 184 dozen per pallet 8 dozen per laag

30 minuten ontdooien op kamertemperatuur

PatisserieFranse Muffin abrikoos 27686 90 gram 20 stuks per doos 184 dozen per pallet 8 dozen per laag

30 minuten ontdooien op kamertemperatuur 

Voor meer informatie: www.delifrance.nl

123


Patisserie - Muffins

! A S U o g s ’ t e L

VETTEN

Franse Muffin mini naturel 28405

Franse Muffin mini chocolade 28253

26 gram 42 stuks per doos 184 dozen per pallet 8 dozen per laag

26 gram 42 stuks per doos 184 dozen per pallet 8 dozen per laag

30 minuten ontdooien op kamertemperatuur 

30 minuten ontdooien op kamertemperatuur 

Muffin chocolade S5685

Muffin vanille S5686

75 gram 36 stuks per doos 88 dozen per pallet 8 dozen per laag

75 gram 36 stuks per doos 88 dozen per pallet 8 dozen per laag

30 minuten ontdooien op kamertemperatuur 

124

ZONDER

GEHYDROGENEERDE

Voor meer informatie: www.delifrance.nl30 minuten ontdooien op kamertemperatuur


Patisserie - Macarons ZONDER

GEHYDROGENEERDE

VETTEN

Macaron mini 76955 12 gram 144 stuks per doos 120 dozen per pallet 8 dozen per laag

Patisserie

 0 minuten ontdooien tussen 0 en 4°C 6 

Macaron 77974 40 gram 48 stuks per doos 72 dozen per pallet 9 dozen per laag 60 minuten ontdooien tussen 0 en 4°C ZONDER KUNSTMATIGE KLEUR- EN SMAAKSTOFFEN

Voor meer informatie: www.delifrance.nl

125


Patisserie - Donuts

! s t u N o Let ’s D

Donut chocolade S9385 72 gram 48 stuks per doos 80 dozen per pallet 8 dozen per laag

Donut framboos-chocolade S9360

72 gram 48 stuks per doos 80 dozen per pallet 8 dozen per laag

 0 minuten ontdooien op kamertemperatuur 3 

 0 minuten ontdooien op kamertemperatuur 3 

Donut: een ĂŠcht Amerikaanse lekkernij, heerlijk bij de koffie of als tussendoortje!

Nieuw Donut chocolade-hazelnoot 77459

Donut suiker S2240 58 gram 72 stuks per doos 52 dozen per pallet 4 dozen per laag

72 gram 48 stuks per doos 72 dozen per pallet 8 dozen per laag

 0 minuten ontdooien op kamertemperatuur 3 126

 0 minuten ontdooien op kamertemperatuur 3 

Voor meer informatie: www.delifrance.nl

ZONDER

GEHYDROGENEERDE

VETTEN


Patisserie - Donuts ZONDER

GEHYDROGENEERDE

VETTEN

Nieuw Nieuw

35 gram 36 stuks per doos 182 dozen per pallet 13 dozen per laag

 0 minuten ontdooien op kamertemperatuur 3 

Donut banketbakkersroom 77461 71 gram 48 stuks per doos 72 dozen per pallet 8 dozen per laag

 0 minuten ontdooien op kamertemperatuur 3 

Nieuw

Nieuw

Donut rood fruit 77455

Patisserie

Donut mini assorti (rood fruit, framboos, banketbakkersroom, chocolade-hazelnoot) 74731

Donut framboos 77457

71 gram 48 stuks per doos 72 dozen per pallet 8 dozen per laag

71 gram 48 stuks per doos 72 dozen per pallet 8 dozen per laag

 0 minuten ontdooien op kamertemperatuur 3 

 0 minuten ontdooien op kamertemperatuur 3 

Voor meer informatie: www.delifrance.nl

127


Patisserie - Berliner bollen

Nieuw

Nieuw Berliner Bol hazelnoot-chocolade 28981 93 gram 36 stuks per doos 72 dozen per pallet 8 dozen per laag

 20-180 minuten ontdooien op kamertemperatuur 1 

ZONDER

GEHYDROGENEERDE

VETTEN

Berliner Bol banketbakkersroom 74663 85 gram 36 stuks per doos 72 dozen per pallet 8 dozen per laag

 20-180 minuten ontdooien op kamertemperatuur 1 

ZONDER

GEHYDROGENEERDE

VETTEN

Nieuw Berliner Bol suiker 77449 63 gram 36 stuks per doos 72 dozen per pallet 8 dozen per laag

 20-180 minuten ontdooien op kamertemperatuur 1 

128

Voor meer informatie: www.delifrance.nl


Patisserie - Cookies ZONDER

GEHYDROGENEERDE

VETTEN

Brownie S2195 80 gram 4 x 30 stuks per doos 54 dozen per pallet 6 dozen per laag 40 minuten ontdooien op kamertemperatuur 2 

Patisserie

! A S U o Let ’s g

American Cookie chocolade 27763 11 cm 80 gram 30 stuks per doos 120 dozen per pallet 6 dozen per laag

 0 minuten ontdooien op kamertemperatuur 3 

American Cookie noten-melkchocolade 75111

11 cm 80 gram 30 stuks per doos 120 dozen per pallet 6 dozen per laag

 0 minuten ontdooien op kamertemperatuur 3 

Voor meer informatie: www.delifrance.nl

129


Patisserie - Cheesecakes ZONDER

GEHYDROGENEERDE

VETTEN

Let ’s go ! e l y t s n a ic r e m A Cheesecake Chicago 74752

14 punten voorgesneden 24 cm 1600 gram 1 stuk per doos 288 dozen per pallet 12 dozen per laag

480 minuten ontdooien tussen 0 en 4°C 

Cheesecake New York 74819

14 punten voorgesneden 24 cm 1600 gram 1 stuk per doos 288 dozen per pallet 12 dozen per laag

480 minuten ontdooien tussen 0 en 4°C

130

Voor meer informatie: www.delifrance.nl


Patisserie - Taarten ZONDER

GEHYDROGENEERDE

VETTEN

Nieuw Chocolade-fudgetaart 78550 12 punten voorgesneden 23 cm 1525 gram 1 stuk per doos 216 dozen per pallet 12 dozen per laag

480 minuten ontdooien tussen 0 en 4°C

Appeltaart Bourgondisch roomboter 75073

480 minuten ontdooien tussen 0 en 4°C

Patisserie

10 punten voorgesneden 26 cm 1800 gram 6 stuks per doos 42 dozen per pallet 6 dozen per laag

ZONDER KUNSTMATIGE KLEUR- EN SMAAKSTOFFEN

Voor meer informatie: www.delifrance.nl

131


Patisserie - Hoge taarten Nieuw High Cake Red Velvet 78553 12 punten voorgesneden 23 cm 1900 gram 1 stuk per doos 216 dozen per pallet 12 dozen per laag

480 minuten ontdooien 0-4°C

Nieuw High Carrot Cake 78551 14 punten voorgesneden 23 cm 2500 gram 1 stuk per doos 216 dozen per pallet 12 dozen per laag

480 minuten ontdooien 0-4°C

132

Voor meer informatie: www.delifrance.nl


Patisserie - Hoge taarten Nieuw High Cake chocolade-framboos 78552 14 punten voorgesneden 22 cm 2000 gram 1 stuk per doos 216 doos per pallet 12 dozen per laag

480 minuten ontdooien 0-4°C

Patisserie

chte Met een topping van é s Lotus speculaaskoekje

Nieuw High Cake koffie-karamel 78549

14 punten voorgesneden 22 cm 1850 gram 1 stuk per doos 216 dozen per pallet 12 dozen per laag

480 minuten ontdooien 0-4°C

Voor meer informatie: www.delifrance.nl

133


Patisserie - Tartelettes ZONDER

GEHYDROGENEERDE

VETTEN

Tartelette appel 28277

8,5 cm 85 gram 36 stuks per doos 88 dozen per pallet 8 dozen per laag

Nieuw

120 minuten ontdooien tussen 0 en 4째C

Tartelette karamel-noten 28284

120 minuten ontdooien tussen 0 en 4째C

Tartelette frambozen 28285

8,5 cm 70 gram 36 stuks per doos 88 dozen per pallet 8 dozen per laag

8,5 cm 100 gram 36 stuks per doos 88 dozen per pallet 8 dozen per laag

120 minuten ontdooien tussen 0 en 4째C

134

Tartelette citroen-meringue 28283

8,5 cm 75 gram 36 stuks per doos 88 dozen per pallet 8 dozen per laag

120 minuten ontdooien tussen 0 en 4째C

Voor meer informatie: www.delifrance.nl


Patisserie - SPECIALITEITEN Gevulde Koek S1192 105 gram 48 stuks per doos 100 dozen per pallet 10 dozen per laag

Gevulde Koek ambachtelijk 76730

100 gram 72 stuks per doos 72 dozen per pallet 8 dozen per laag

15 minuten 180째C

Nieuw

Patisserie

15 minuten 180째C

Chouquette 28094 14 gram 480 stuks per doos 48 dozen per pallet 4 dozen per laag

23-29 minuten 170째C

Petits Fours deluxe S7047 13 gram 48 stuks per doos 240 dozen per pallet 8 dozen per laag

120 minuten ontdooien tussen 0 en 4째C

Voor meer informatie: www.delifrance.nl

Suikerwafel S2232 100 gram 55 stuks per doos 56 dozen per pallet 4 dozen per laag

30 minuten ontdooien op kamertemperatuur 135


Consumenten verpakkingen 136


Consumentenverpakkingen

137


Consumentenverpakkingen - Diepvries OOK VOOR DE

AIRFRYER

ZONDER

GEHYDROGENEERDE

VETTEN

ZONDER KUNSTMATIGE KLEUR- EN SMAAKSTOFFEN

Nieuw

Délifrance Croissant roomboter (6 stuks) S5095 6 x 55 gram = 330 gram 6 verpakkingen per doos 80 dozen per pallet 8 dozen per laag 18 minuten 185°C of 11 minuten 160°C

Délifrance Chocoladebroodje mini (10 stuks) S5196

10 x 25 gram = 250 gram 6 verpakkingen per doos 80 dozen per pallet 8 dozen per laag 15 minuten 185°C of 9 minuten 160°C

Délifrance Koffiebroodje mini (10 stuks) S5167

10 x 30 gram = 300 gram 6 verpakkingen per doos 80 dozen per pallet 8 dozen per laag 15 minuten 185°C of 9 minuten 160°C

Délifrance Croissant hamGoudse kaas (4 stuks) 76368 4 x 100 gram = 400 gram 6 verpakkingen per doos 100 dozen per pallet 10 dozen per laag 25 minuten 185°C of 14 minuten 160°C

138

Voor meer informatie: www.delifrance.nl


Consumentenverpakkingen - Diepvries OOK VOOR DE

AIRFRYER

ZONDER

GEHYDROGENEERDE

VETTEN

ZONDER KUNSTMATIGE KLEUR- EN SMAAKSTOFFEN

Délifrance Torsade mini chocolade (8 stuks) 27740

Délifrance Koffiebroodje mini (20 stuks) S0473 Délifrance Chocoladebroodje mini (20 stuks) S0472

20 x 25 gram = 500 gram 10 verpakkingen per doos 112 dozen per pallet 8 dozen per laag

18 minuten 185°C of 9 minuten 160°C

15 minuten 185°C of 10 minuten 160°C

Nieuw

18 minuten 185°C of 9 minuten 160°C

18 minuten 185°C of 9 minuten 160°C

Voor meer informatie: www.delifrance.nl

139

Consumentenverpakkingen

Délifrance Croissant mini (20 stuks) S0471

20 x 25 gram = 500 gram 10 verpakkingen per doos 112 dozen per pallet 8 dozen per laag

20 x 30 gram = 600 gram 10 verpakkingen per doos 112 dozen per pallet 8 dozen per laag

8 x 50 gram = 400 gram 12 verpakkingen per doos 64 dozen per pallet 8 dozen per laag


Consumentenverpakkingen ZAV (ZuurstofArm Verpakt)

Délifrance Baguette wit (2 stuks) 06001 2 x 125 gram = 250 gram 12 verpakkingen per doos 60 dozen per pallet 6 dozen per laag 8-10 minuten 210°C

Délifrance Baguette wit (2 stuks) 06002 2 x 125 gram = 250 gram 24 verpakkingen per doos 24 dozen per pallet 6 dozen per laag 8-10 minuten 210°C

Délifrance La Grande Baguette wit 07205 220 gram 16 verpakkingen per doos 42 dozen per pallet 6 dozen per laag 8-10 minuten 210°C

140

Voor meer informatie: www.delifrance.nl

ZONDER

GEHYDROGENEERDE

VETTEN


Consumentenverpakkingen ZAV (ZuurstofArm Verpakt)

OOK VOOR DE

AIRFRYER

ZONDER

GEHYDROGENEERDE

VETTEN

Délifrance Petit Pain mini wit (9 stuks) 06622 9 x 40 gram = 360 gram 24 verpakkingen per doos 24 dozen per pallet 4 dozen per laag 8-10 minuten 210°C of 5 minuten 190°C

Délifrance Boule wit en meergranen (2 x 2 stuks) 07691

4 x 65 gram = 260 gram 12 verpakkingen per doos 54 dozen per pallet 6 dozen per laag

Délifrance Petit Pain wit (4 stuks) 06011

8-10 minuten 210°C of

4 x 62,5 gram = 250 gram 12 verpakkingen per doos 54 dozen per pallet 6 dozen per laag

5 minuten 190°C

8-10 minuten 210°C of 5 minuten 190°C

Délifrance Petit Pain wit (4 stuks) 06012

4 x 65 gram = 260 gram 12 verpakkingen per doos 54 dozen per pallet 6 dozen per laag

4 x 62,5 gram = 250 gram 24 verpakkingen per doos 24 dozen per pallet 6 dozen per laag

8-10 minuten 210°C of

8-10 minuten 210°C of

5 minuten 190°C

5 minuten 190°C

Voor meer informatie: www.delifrance.nl

141

Consumentenverpakkingen Consumentenverpakkingen

Délifrance Boule meergranen (4 stuks) 07690


Consumentenverpakkingen ZAV (ZuurstofArm Verpakt)

ZONDER

GEHYDROGENEERDE

Délifrance Baguette meergranen (2 stuks) 06121

VETTEN

2 x 125 gram = 250 gram 12 verpakkingen per doos 60 dozen per pallet 6 dozen per laag 8-10 minuten 210°C

Délifrance Baguette meergranen (2 stuks) 06122 2 x 125 gram = 250 gram 24 verpakkingen per doos 30 dozen per pallet 6 dozen per laag 8-10 minuten 210°C

Délifrance La Grande Baguette meergranen 07203

Délifrance Petit Pain meergranen (4 stuks) 06111 4 x 62,5 gram = 250 gram 12 verpakkingen per doos 60 dozen per pallet 6 dozen per laag 8-10 minuten 210°C of

220 gram 16 verpakkingen per doos 42 dozen per pallet 6 dozen per laag 8-10 minuten 210°C

OOK VOOR DE

5 minuten 190°C

AIRFRYER

Délifrance Petit Pain meergranen (4 stuks) 06112

Délifrance Baguette meergranen (6 stuks) 06551

4 x 62,5 gram = 250 gram 24 verpakkingen per doos 30 dozen per pallet 6 dozen per laag 8-10 minuten 210°C of 5 minuten 190°C

142

6 x 125 gram = 750 gram 12 verpakkingen per doos 24 dozen per pallet 4 dozen per laag 8-10 minuten 210°C

OOK VOOR DE

AIRFRYER

Voor meer informatie: www.delifrance.nl


Consumentenverpakkingen ZAV (ZuurstofArm Verpakt)

ZONDER

GEHYDROGENEERDE

VETTEN

Délifrance Panini (2 stuks) 07391

2 x 125 gram = 250 gram 12 verpakkingen per doos 54 dozen per pallet 6 dozen per laag 7-8 minuten 210°C of

RECEPT MET EXTRA VIRGIN

4 minuten 230°C

OLIJFOLIE

Panini vezelrijk 07707 2 x 125 gram = 250 gram 12 verpakkingen per doos 54 dozen per pallet 6 dozen per laag 7-8 minuten 210°C of VEZELRIJK

Nieuw

Voor meer informatie: www.delifrance.nl

143

Consumentenverpakkingen

4 minuten 230°C


Consumentenverpakkingen ZAV (ZuurstofArm Verpakt)

Délifrance Baguette Provençaalse kruiden (2 stuks) 06141 2 x 125 gram = 250 gram 12 verpakkingen per doos 60 dozen per pallet 6 dozen per laag

ZONDER

GEHYDROGENEERDE

VETTEN

Délifrance Baguette méditerranée (2 stuks) 06905 2 x 125 gram = 250 gram 12 verpakkingen per doos 54 dozen per pallet 6 dozen per laag 8-10 minuten 210°C

8-10 minuten 210°C

Délifrance Baguette paysanne (2 stuks) 06321 2 x 125 g = 250 gram 12 verpakkingen per doos 60 dozen per pallet 6 dozen per laag 8-10 minuten 210°C

Délifrance Croissant roomboter (4 stuks) 07693 4 x 45 gram = 180 gram 12 verpakkingen per doos 48 dozen per pallet 8 dozen per laag 2-3 minuten 200°C of 1-2 minuten 160°C

144

Voor meer informatie: www.delifrance.nl

OOK VOOR DE

AIRFRYER


Consumentenverpakkingen ZAV (ZuurstofArm Verpakt)

ZONDER

GEHYDROGENEERDE

VETTEN

Délifrance Baguette wit (5 stuks) 06731

10-12 minuten 210°C

Délifrance Baguette wit (6 stuks) 06631 6 x 125 gram = 750 gram 12 verpakkingen per doos 24 dozen per pallet 4 dozen per laag

10-12 minuten 210°C

8-10 minuten 210°C

Délifrance Petit Pain wit (12 stuks) 06651

12 x 62,5 gram = 750 gram 12 verpakkingen per doos 24 dozen per pallet 4 dozen per laag 8-10 minuten 210°C of 5 minuten 190°C

Délifrance Petit Pain mini wit (18 stuks) 06611

OOK VOOR DE

AIRFRYER

18 x 40 gram = 720 gram 12 verpakkingen per doos 24 dozen per pallet 4 dozen per laag 8-10 minuten 210°C of 5 minuten 190°C

Voor meer informatie: www.delifrance.nl

OOK VOOR DE

AIRFRYER

145

Consumentenverpakkingen

Délifrance Baguette wit (12 stuks) 06532

12 x 220 gram = 2640 gram 3 verpakkingen per doos 24 dozen per pallet 4 dozen per laag

5 x 250 gram = 1250 gram 6 verpakkingen per doos 24 dozen per pallet 4 dozen per laag


À votre service!

DE SERVICE VAN DÉLIFRANCE...

Toegewijd commercieel team

146

Flexibel logistiek systeem

Vaktechnische ondersteuning

Tailor-made oplossingen

Effectief POSmateriaal


Délifrance POS-materiaal

Traditionele contactgrill

Set ovenhandschoenen Plexi display Impulsvriezer diepvries consumentenverpakkingen

Receptenwaaier

Receptenboek

Broodservet/theedoek

Viennoiserie-stolp

Snijplank

Tailor-made POS-materiaal Heeft u behoefte aan tailor-made POS-materiaal ter promotie van uw Délifrance-producten? Vraag uw contactpersoon bij Délifrance naar de mogelijkheden voor op maat gemaakte ondersteuning!

Broodmes

147


Panitaly POS-materiaal

Take away broodzakken

Impulsvriezer

Presenteertrap

Servetten

SnĂżplank Presenteerplateau

Menubord

148

Grill

Presenteerkubussen (per 3 stuks)

Voor meer informatie over ons POS-materiaal kunt u terecht bij uw contactpersoon.


BIO EN PROVENCETTE POS-MATERIAAL

Tafelkaartjes Bio Croissant bio Chocoladebroodje bio Posters Bio Dubbelzijdige poster met enerzijds de Baguette rustiek bio en de anderzijds de Voor meer informatie over ons POS-materiaal kunt u terecht bij uw contactpersoon.

Croissant bio. Formaat 40 x 60 cm

Provencette Panini Kit Deze kit bevat alle benodigde promotiematerialen om de Provencette Panini te promoten, zoals tafelkaartjes, posters en een krijtbordje. 149


Index - Viennoiserie Artikelcode Omschrijving

NIEUW PRODUCT Pagina

S8775

Franse Appelflap roomboter

34

S0122

Chocoladebroodje

28

S1195

Hollandse Appelflap

34

S0851

Chocoladebroodje

29

S0856

Kaneelbroodje

34

S1636

Chocoladebroodje mini roomboter

37

S0149

Koffiebroodje

30

27864

Chocoladebroodje mini roomboter

41

S0852

Koffiebroodje

31

27235

Chocoladebroodje roomboter

40

S1637

Koffiebroodje mini roomboter

37

S2342

Chocoladebroodje roomboter

28

27865

Koffiebroodje mini roomboter

41

27245

Chocoladebroodje roomboter triple chocolade

29

S2796

Koffiebroodje roomboter

30

28661

Crois'Sandwich

32

S4241

Koffiebroodje roomboter

31

74843

Crois'Sandwich triangel

32

27236

Koffiebroodje roomboter

40

S6787

Croissant

22

S1286

Mini Duo appel-ahornsiroop

36

S0850

Croissant

23

S1284

Mini Duo banketbakkersroom

36

S9072

Croissant amandelspijs

27

27223

NL-BIO-01 Chocoladebroodje bio

43

S3408

Croissant gevuld mini assorti (abrikoos, framboos, amandelspijs, chocolade)

27224

NL-BIO-01 Croissant bio

43

77967

Croissant melkchocolade

27

77955

Pecannotenbroodje pre-glazed

35

S1635

Croissant mini roomboter

37

S5514

Rozette framboos-room

34

27863

Croissant mini roomboter

41

S4095

Torsade chocolade

35

S8037

Croissant Panettone abrikozen

26

28826

Torsade mini chocolade

36

28237

Croissant Panettone banketbakkersroom

26

77966

Trésor mini banketbakkersroom

36

27234

Croissant roomboter (24%)

39

77964

Trésor mini chocolade-hazelnoot

36

76051

Croissant roomboter (24%)

39

77965

Trésor mini framboos-cranberry

36

27440

Croissant roomboter (24%)

39

77954

Tresse chocolade-hazelnoot

35

S9482

Croissant roomboter (20%)

25

S2454

Viennoiserie mini assorti (Croissant, Koffie- en Chocoladebroodje)

37

S0114

Croissant roomboter (22,5%)

22

S2435

Croissant roomboter (22,5%)

23

S0117

Croissant roomboter (24%)

22

S0848

Croissant roomboter (24%)

23

S7095

Croissant roomboter forestière (19%)

25

S1254

Croissant roomboter luxe (24%)

23

27/37

S1157

Croissant roomboter XL (22,5%)

22

75021

Croissant roomboter XL (24%)

25

76907

Croissant spelt-quinoa vegan

23

S5295

Franse Appelflap mini

37

150


Index - Brood Artikelcode Omschrijving

NIEUW PRODUCT Pagina

S2355

Ciabatta naturel

85

S2584

Baguette granen-zaden

52

74147

Ciabatta rustiek durum fully baked

84

S0506

Baguette meergranen

51

74126

Ciabatta rustiek fully baked

85

S1385

Baguette puntige uiteinden

52

28685

Ciabatta rustiek fully baked (2 stuks)

91

75417

Baguette rustiek zaden

94

28684

Ciabatta rustiek fully baked (6 stuks)

91

76435

Baguette suprême meergranen

53

74175

Ciabatta rustiek pre-sliced fully baked

84

76434

Baguette suprême naturel

53

75528

Ciabatta rustiek quinoa

85

27247

Baguette vezelrijk

94

28683

Ciabatta rustiek tomaat fully baked (6 stuks)

91

S6298

Baguette viennoise fully baked

63/66

28686

Ciabatta rustiek zwarte olijven fully baked (6 stuks)

91

S0672

Baguette wit

50

S5841

Ciabatta Sandwich

84

28785

Baguette wit

50

74450

Ciabatta Sandwich meergranen fully baked

84

S0178

Batard campagne

74

77783

Focaccia grilly pre-sliced (6 stuks)

89

S7937

Batard céréales

78

74151

Focaccia rozemarijn (3 stuks)

83/89

S0678

Batard meergranen

74

74508

Focaccia tomaat pre-sliced (6 stuks)

83/89

S0679

Batard noten

74

S7668

Grande Boule naturel

64/98

S7935

Batard poolish

77

75302

Grande Boule spelt

64/98

S0676

Batard wit

74

S7942

Halve Baguette céréales

77474

Boule assorti naturel-spelt-mout

S7444

Boule forestière

74454

Boule Giotto aurea

28682

Boule Giotto aurea (6 stuks)

27401 77478

78

98

76430

Halve Baguette pompoen-lijnzaad

73/80

64/70/86

76429

Halve Baguette pompoen-sesamzaad

73/80

64/86

S1685

Halve Baguette puntige uiteinden

52

92

S2305

Italiaanse Bol

70

Boule naturel

64/98

S9459

Italiaanse Bol oregano

70

Boule spelt

64/98

S2525

Jumbo meergranen

71

77931

Boule tartaruga pre-sliced

64/86

S2512

Jumbo wit

71

S1935

Breekbrood meergranen

75

S1413

Keizerbroodje

71

S1934

Breekbrood wit

75

75479

Languettes assorti (naturel, paysan, meerzaden)

58

S5224

Brioche Nanterre

75

28705

Losange céréales

78

S7133

Buffetbrood assorti (rogge, zonnebloem, volkoren, zes granen, pompoen, walnoten)

S9355

NL-BIO-01 Baguette rustiek bio

101

75416

Burgerbroodje carré donker zacht fully baked

65

S7959

Pain mini assorti desem

59/81

75414

Burgerbroodje carré wit zacht fully baked

65

S1224

Pain mini meergranen

58

76251

Burgerbroodje rustiek meergranen pre-sliced fully baked

65

S0695

Pain mini wit

58

76317

Burgerbroodje rustiek naturel pre-sliced fully baked

65

S1327

Pain Polaire fully baked

66

76703

Carré tournesol-meerzaden

71

75317

Pain Polka meergranen

97

S8613

Ciabatta fully baked

84

78101

Pain Polka wit

97

S7094

Pain Pyreneeën mout

100

59/95

151


Index - Brood

NIEUW PRODUCT

S7096

Pain Pyreneeën olijven

100

S0661

Petit Pain wit

56

S7021

Pain Pyreneeën walnoten

100

S0644

Petit Pain wit

57

74813

Pain rustiek spelt

94

S1795

Petit Pain wit

57

S2303

Pan Bagnat

70

S2348

Sandwich fully baked Sandwich rustiek céréales

63/72 62/94

74978

Pan Focaccia cherrytomaat

83

S8611

S0682

Panecillo meergranen

51

76439

Sandwich rustiek céréales zacht fully baked

50/63

S8612

Sandwich rustiek naturel

S0645

Panecillo wit

76129

Panini grilly kruiden pre-sliced

68

76438

Sandwich rustiek naturel zacht fully baked

66

72 62/94

S6640

Panini grilly kruiden pre-sliced

69

76992

Superfood halve Baguette rode biet

55

76634

Panini grilly naturel pre-sliced

68

76993

Superfood halve Baguette spelt-chia-cranberry

55

S6739

Panini grilly naturel pre-sliced

69

76138

Superfood halve Baguette wortel

55

S0684

Panini Provencette

69

76695

Tarwevrije Bol zaden

60

S1252

Panini Provencette maxi

69

76227

Tarwevrije Broodjes assorti naturel

60

78415

Panini vezelrijk pre-sliced

68

76232

Tarwevrije Broodjes assorti zaden

60

S1902

Parisien landelijk

49

28654

Tramezzone bianco (10 plakken)

92

Tramezzone multicereali (10 plakken)

92

S1899

Parisien multi tournesol

49

28655

S7932

Parisien poolish

77

28656

Tramezzone pomodoro/tomate (10 plakken)

92

Triangel céréales

78

Wrap

66

S1832

Parisien puntige uiteinden

49

S7946

S1839

Parisien wit

48

75905

S1901

Parisien wit

48

S6685

Parisien XL wit

48

S7949

Pavé céréales

78

S3036

Pavé meergranen

75

S8926

Pavé mini assorti desem

28703

Pavé poolish

77

78008

Pavé rustiek muesli

96

78004

Pavé rustiek spelt-desem

96

27248

Pavé vezelrijk

96

74449

Pepita aurea fully baked

88

74453

Pepita aurea olijven fully baked

88

S0980

Petit Pain meergranen

57

S9344

Petit Pain tarwe

57

S0636

Petit Pain wit

56

S5812

Petit Pain wit

56

152

59/81


Index - Traiteur Artikelcode Omschrijving

NIEUW PRODUCT Pagina

27359

Assorti hartig mini (6 varianten: tonijn, worst, ham, spinazie, peper en olijf)

111

S1683

Baguette flambĂŠe (bevat varkensvlees)

111

S1684

Baguette pizza (bevat varkensvlees)

111

75695

Croissant ham(plak)-kaas

105

S9521

Croissant ham-kaas

105

77707

Croissant kaas

104

75122

Croissant kaas-ui

104

S2456

Franse Tosti (bevat varkensvlees)

111

S7154

Frikandelbroodje (kip en varkensvlees)

109

S8558

Frikandelbroodje XL (kip en varkensvlees)

109

S8557

Hollands Kaasbroodje

110

S8049

Kaasbroodje

110

S7153

Kroketbroodje (100% rundvlees)

109

75389

Panier bacon-kaas

107

27404

Panier geitenkaas

107

76417

Panier groenten-curry

106

76418

Panier groenten-tajine

106

S6890

Panier ham-kaas

107

75385

Panier meergranen-zalm

106

S2193

Quiche Lorraine (bevat varkensvlees)

111

S1196

Saucijzenbroodje (rund- en varkensvlees)

108

S2001

Saucijzenbroodje fully baked (rund- en varkensvlees)

108

S8267

Saucijzenbroodje roomboter kalfsvlees

108

77774

Saucijzenbroodje XL met roomboter (rund-en varkensvlees)

108

76420

Snackbroodje pulled pork

109

27334

Torsade kaas

110

153


Index - Patisserie Artikelcode Omschrijving

NIEUW PRODUCT Pagina

75334

Eclair framboos

115

27763

American Cookie chocolade

129

75338

Eclair karamel

114

75111

American Cookie noten-melkchocolade

129

75333

Eclair pistache

115

75073

Appeltaart Bourgondisch roomboter

131

75335

Eclair witte chocolade

114

75639

Bande aardbei

118

27686

Franse Muffin abrikoos

123

75642

Bande cappucino

120

75117

Franse Muffin banaan-chocoladefudge

122

76408

Bande chocolade-mango-passievrucht

119

28169

Franse Muffin blueberry

123

75636

Bande citroen-wilde limoen

118

75116

Franse Muffin chocolade-witte chocolade

122

74595

Bande karamel-peer

121

27684

Franse Muffin hazelnoot-chocolade

123

75641

Bande L'OpĂŠra chocolade-koffie

121

28253

Franse Muffin mini chocolade

124

77727

Bande L'OpĂŠra karamel

121

28405

Franse Muffin mini naturel

124

75637

Bande rood fruit

119

S1192

Gevulde Koek

135

77755

Bande speculoos-appel

119

76730

Gevulde Koek ambachtelijk

135

75643

Bande tiramisu

120

78552

High Cake chocolade-framboos

133

27959

Bande triple chocolade

120

78549

High Cake koffie-karamel

133

76409

Bande witte chocolade-ananas-kokos

118

78553

High Cake Red Velvet

132

74663

Berliner Bol banketbakkersroom

128

78551

High Carrot Cake

132

28981

Berliner Bol hazelnoot-chocolade

128

77974

Macaron

125

77449

Berliner Bol suiker

128

76955

Macaron mini

125

S2195

Brownie

129

S5685

Muffin chocolade

124

74752

Cheesecake Chicago

130

S5686

Muffin vanille

124

74819

Cheesecake New York

130

S7047

Petits Fours deluxe

135

78550

Chocolade-fudgetaart

131

S2232

Suikerwafel

135

28094

Chouquette

135

28277

Tartelette appel

134

77461

Donut banketbakkersroom

127

28283

Tartelette citroen-meringue

134

S9385

Donut chocolade

126

28285

Tartelette frambozen

134

77459

Donut chocolade-hazelnoot

126

28284

Tartelette karamel-noten

134

77457

Donut framboos

127

S9360

Donut framboos-chocolade

126

74731

Donut mini assorti (rood fruit, framboos, banketbakkersroom, chocolade-hazelnoot)

127

77455

Donut rood fruit

127

S2240

Donut suiker

126

75329

Eclair chocolade

114

75332

Eclair citroen

115

154


Index - Consumentenverpakkingen Artikelcode Omschrijving

NIEUW PRODUCT Pagina

06905

Délifrance Baguette méditerranée (2 stuks)

144

06121

Délifrance Baguette meergranen (2 stuks)

142

06122

Délifrance Baguette meergranen (2 stuks)

142

06551

Délifrance Baguette meergranen (6 stuks)

142

06321

Délifrance Baguette paysanne (2 stuks)

144

06141

Délifrance Baguette Provençaalse kruiden (2 stuks)

144

06532

Délifrance Baguette wit (12 stuks)

145

06001

Délifrance Baguette wit (2 stuks)

140

06002

Délifrance Baguette wit (2 stuks)

140

06731

Délifrance Baguette wit (5 stuks)

145

06631

Délifrance Baguette wit (6 stuks)

145

07690

Délifrance Boule meergranen (4 stuks)

141

07691

Délifrance Boule wit en meergranen (2 x 2 stuks)

141

S5196

Délifrance Chocoladebroodje mini (10 stuks)

138

S0472

Délifrance Chocoladebroodje mini (20 stuks)

139

S0471

Délifrance Croissant mini (20 stuks)

139

07693

Délifrance Croissant roomboter (4 stuks)

144

S5095

Délifrance Croissant roomboter (6 stuks)

138

76368

Délifrance Croissant ham-Goudse kaas (4 stuks)

138

S5167

Délifrance Koffiebroodje mini (10 stuks)

138

S0473

Délifrance Koffiebroodje mini (20 stuks)

139

07205

Délifrance La Grande Baguette wit

140

07203

Délifrance La Grande Baguette meergranen

142

07391

Délifrance Panini (2 stuks)

143

07707

Délifrance Panini vezelrijk (2 stuks)

143

06111

Délifrance Petit Pain meergranen (4 stuks)

142

06112

Délifrance Petit Pain meergranen (4 stuks)

142

06611

Délifrance Petit Pain mini wit (18 stuks)

145

06622

Délifrance Petit Pain mini wit (9 stuks)

141

06651

Délifrance Petit Pain wit (12 stuks)

145

06011

Délifrance Petit Pain wit (4 stuks)

141

06012

Délifrance Petit Pain wit (4 stuks)

141

27740

Délifrance Torsade mini chocolade (8 stuks)

139

155


Keurmeesterstraat 19 – 2984 BA Ridderkerk Postbus 4020 – 2980 GA Ridderkerk Tel. 0180-485111 – Fax 0180-485192 E-mail: sales@delifrance.nl Website: www.delifrance.nl @DelifranceFS

Volg ons:

Lid van:

klimaatneutraal natureOffice.com | NL-001-701288

gedrukt

Deze catalogus is gedrukt op FSC© gecertificeerd papier en klimaatneutraal geproduceerd.

KvK te Rotterdam: 24130175 - BTW-nummer: NL004140023B01 - Internationale goederencode: 19059090 IBAN: NL11ABNA0240131525 EDI GIN:3012918100809. BIC: ABNANL2A

Délifrance Nederland B.V.

Délifrance Catalogus 2017-2018  

Iedere dag worden wij bij Délifrance geinspireerd door culturen, smaken, verhalen, plaatsen en ontmoetingen. Klanten, consumenten, tradities...