__MAIN_TEXT__

Page 3

Ode aan Oss Oss heeft het allemaal. Prachtige culturele voorzieningen zoals Museum Jan Cunen, het Stadsarchief, Groene Engel, Muzelinck, Bibliotheek en De Lievekamp. Een heerlijk golfslagbad, de feeërieke speeltuin Elckerlyc, een geweldige kinderboerderij en sfeervolle restaurants.

De Lievekamp heeft een geweldig publiek. Toegewijd, kritisch en enthousiast. Een staande ovatie na vrijwel elke voorstelling, polonaise door de zaal als het zo uitkomt, opperste concentratie bij de toneelproducties. Veel cabaretliefhebbers, liefde voor opera. De artiesten zijn dol op u!. Ik ook, en ik dank u heel hartelijk voor de fijne tijd in Oss. U kwam en komt nog steeds in groten getale naar De Lievekamp en ik ben ervan overtuigd dat u dat zult blijven doen. Om u te verwonderen, te laten genieten, te ontmoeten en te verbazen. Tot slot: toch ook voor die heerlijke bitterbal na afloop. Het ga u, Oss en De Lievekamp heel erg goed. Hilda Vliegenthart directeur

Inhoudsopgave Bouwen aan Cultuur 5 Genre-overzicht 6 Voorverkoop 10 Klassiek Compleet 11 Horeca De Lievekamp 12 Internationale klasse 15 Goed om te weten 16 Nieuw: Serie M2 in Marag 18 Theaterprogramma 2015/2016 23

Colofon Programmering: Ron Megens, Hilda Vliegenthart Advertentieverkoop: Theater De Lievekamp Redactie: Geert Lamers, Estrella Reyes Pinto, Kim Hoozemans, Barbara Buljevic Ontwerp, prepress en drukwerkproductie: Spectrum Communicatie Fotoverantwoording: zie pagina 154 Eindredactie: Ron Megens

Contact Theater De Lievekamp Raadhuislaan 14 5341 GM Oss Theaterkassa : (0412) 64 89 22 Administratie : (0412) 66 76 76

Openingstijden Theaterkassa De Theaterkassa van De Lievekamp is van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur alsmede één uur voor aanvang van iedere voorstelling.

Website E-mail Twitter Facebook

: www.lievekamp.nl : info@lievekamp.nl : twitter.com/lievekamp : facebook.com/lievekamp

Tijdens deze openingstijden is de Theaterkassa ook telefonisch bereikbaar. In de zomer van 2015 is de Theaterkassa gesloten van maandag 13 juli tot en met woensdag 26 augustus.

3 Theater De Lievekamp

Voor mij staan met stip op nummer 1: de evenementen die De Lievekamp produceert samen met de amateurverenigingen uit Oss en de regio. De succesvolle Kerstspecial en het onlangs geïntroduceerde 'Pure Vocal', het zijn pareltjes van voorstellingen waar het enthousiasme en spelplezier van af spat. Op de voet gevolgd door het Nederlandstalige lied: de voorstellingen van Stef Bos, Herman van Veen en Hermitage raken mij recht in het hart. Tot slot de toneelproducties: geliefd bij een groot publiek in deze omgeving. Een titel als 'Eline Vere' geeft de programmering diepgang. De Lievekamp is stevig geworteld en verankerd in Oss en de regio, met de amateurverenigingen als cement van de schouwburg.

www.lievekamp.nl

Ondernemerschap, lef en ambitie, dat zijn de termen waar ik aan denk bij Oss. Dat mooie Oss en De Lievekamp in het bijzonder ga ik na 12 ½ jaar verlaten om dichter bij mijn gezin te gaan werken. Met pijn in het hart, want het was een geweldige tijd. Als schouwburgdirecteur kijk je altijd door de ogen van het publiek. Welke genres zijn in trek, welke wijn vinden de mensen lekker? Nu ik wegga, neem ik de vrijheid om door mijn eigen bril te kijken naar het programma dat voor ons ligt.

Profile for Theater De Lievekamp

Brochure theater De Lievekamp 2015-2016  

Toegangskaarten zijn verkrijgbaar via www.lievekamp.nl

Brochure theater De Lievekamp 2015-2016  

Toegangskaarten zijn verkrijgbaar via www.lievekamp.nl

Advertisement