Page 1

Tie menestykseen vie vatsan kautta Reseptinä rakkaus ruokaan Kiitä asiakkaitasi ja työntekijöitäsi Delicardilla. Se maksaa vähän, mutta antaa paljon.


Kiitos maksaa vähän, mutta antaa paljon

en vaatii aina kaalleni kiitokseksi? Lahjojen antamin Mitä antaisin tänä vuonna parhaalle asiak aa tuntua turhalta. jo kaikkea, tavaran lahjoittaminen saatt harkintaa. Maailmassa, jossa kaikilla on t asiakkaitasi ja vaikea vastustaa. Delicardin avulla kiitä Hyvää ruokaa tai designia sen sijaan on itetaan perille cardin ruokaherkut ja designtuotteet toim henkilöstöäsi persoonallisella tavalla. Deli asiakkaasi haluaa. vuorokaudessa, juuri sinä päivänä kun arvostetaan. Katso stä, joten voit olla varma, että lahjaasi Kokkaaminen on nyt todella trendikä varmasti sopivan eri Delicard-lahjakortit sisältävät. Löydät tästä lehdestä, millaisia tuotevalikoimia nanvaraa. kaillesi, joille haluat tarjota laatua ja valin lahjakortin juuri sinun yrityksellesi ja asiak öihin, mutta suhat siteet liikekumppaneihin ja työntekij Joulu on parasta aikaa sitoa tiukemm suhde on pysyvä: . Siinä onneksi auttaa, että edes yksi teiden ylläpitäminen on jatkuvaa työtä suhteemme hyvään ruokaan. tehdessäsi! Joten älä unohda makuasioita kauppoja

Markus Mustelin Toimitusjohtaja

DD DELICARD DINE & DESIGN

O DELICARD ORIGINAL

DL DELICARD Deluxe Menu

Delicard-lahjakortti huomataan Kaikki lahjakorttimme ovat laadukkaasti toteutettuja ja niihin kuuluvat postituskuoret. Valitse Delicard Deluxe Menu, Delicard Dine & Design... tai Delicard Original, joka on suosituin lahjakorttimme. Tilaamasi lahjakortit toimitetaan sinulle postitse parin päivän kuluttua tilauksestasi, valmiina lähtemään eteenpäin asiakkaillesi. Jännittävä lahjakuori avataan taatusti.


Kiitä asiakkaitasi ja työntekijöitäsi Delicardilla koska se on:

Kun on tosi kiire, käytä Delicardin tekstiviestipalvelua. Nyt voit lähettää Delicard-lahjakorttisi myös tekstiviestillä. Mene Delicardin kotisivuille ja tee tilaus normaalisti. Etene ohjeiden mukaan ja klikkaa ruutua, jossa kysytään, haluatko lähettää Delicardin tekstiviestillä. Helppoa ja nopeaa sekä sinulle että asiakkaallesi!

Vaivatonta antaa – tee tilaus kotisivuillamme. Ylellistä saada – lahjan saaja saa itse valita. Resepti, jolla onnistut aina - kaikki pitävät designista ja hyvästä ruuasta.

Lähetä Delicard sähköpostitse, pääset helpolla. Kun haluat toimittaa Delicard -lahjakortin postia nopeammin, valitse eDelicard. Asiakkaasi saa sähköpostiinsa tyylikkään lahjakortin, josta on suora linkki Delicardin lunastussivuille. Lahjakortin lunastettuaan asiakkaasi ei tarvitse kuin jäädä odottamaan, että lahja tuodaan raikkaana ja tuoreena suoraan kotiovelle - 24 tunnissa.

Toimitus suoraan ovelle – 24 tunnissa! Kaikki tuotteemme toimitetaan kaikkialle Suomeen 24 tunnin kuluessa. Mikäli haluat toimituksen muihin EU-maihin, valitse lahjakortiksi Delicard Scandinavian Choice. Kaikkia korttejamme on aina saatavilla tilauksesi mukaan.

LISÄTIETOJA Ota yhteyttä myyntiimme (09) 7594 280 tai myynti@delicard.fi. Kerromme mielellämme lisää.

Toimi näin!

Kiittäminen on helppoa, kun on Delicard. www.delicard.fi tai laita oheinen vastauskortti postiin.

Tutustu valikoimaamme osoittessa Postimaksu on maksettu puolestasi.

Valitse haluamasi Delicard-lahjakortti tai kokoa oma valikoimasi Delicard Seasons -kortilla. Saat halutessasi korttiin oman tervehdyksen, logon tai kuvan. Kaikki järjestyy kauttamme. Lahjakorttisi toimitetaan perille postitse, sähköpostitse tai tekstiviestillä – juuri kuten haluat. Vastaanottaja saa itse valita haluamansa lahjatuotteet suoraan verkkopalvelustamme. Lahja toimitetaan vastaanottajan ilmoittamaan osoitteeseen valittuna päivänä. Delicard Scandinavian Choice -kortin lahjatuotteet toimitetaan kaikkialle EU:ssa.


Mielihyv채markkinointia

Kokkausta, kokouksia ja kokkareita

Resepti, joka toimii 2


Ihmiset ja ihmissuhteet ovat arvokkainta valuuttaa liike-elämässä. Ruoka on lähellä kaikkien sydäntä, joten liikesuhteissakin kannattaa kulkea lyhyintä reittiä menestykseen: vatsan kautta. Onhan tämä tiedetty, mutta nyt se on myös todistettu. Tutkimusten mukaan ihmiset ovat ruokapöydässä suopeita toisiaan kohtaan ja suhtautuvat toistensa mielipiteisiin myönteisemmin. Yhteinen ateria vahvistaa suhteita niin yksityiselämässä kuin liike-elämässä. Lounastekniikkaa Venäläissyntyinen psykologi Gregory Razran New Yorkin Columbian yliopistosta esitteli jo vuonna 1939 niin kutsutun ”lounastekniikan”. Hän teki havainnon, että ihmiset olivat lounaalla myötämielisiä uusille ideoille ja ehdotuksille. Syy on hyvin yksinkertainen. Positiivinen kokemus, joka ruoasta syntyy, assosioituu ruokaseuralaiseen ja sitä voidaan ”lainata” asioihin, joita ruoan yhteydessä käsitellään tai ideoihin, joita arvioidaan. Tästä syystä vastarakastuneet tarjoavat toisilleen romanttisia illallisia, yritysjohtajat käyvät tiukkoja liikeneuvotteluita pitkillä lounailla ja pomot lahjoittavat alaisilleen herkkukoreja. Ruoka herättää vahvoja tunteita ja siteitä ihmisten välille. Kohti menestystä tietoyhteiskunnassa Pari vuosikymmentä sitten Suomi jätti teollisuus­ yhteiskunnan lopullisesti taakseen ja siirtyi tietoyh-

teiskuntaan. Samalla alkoi henkilöstön merkitys työpaikoilla korostua. Oikea henkilö oikealla paikalla oli nyt yrityksille avainasemassa kohti menestystä. Tänä päivänä pätevän henkilöstön hankkiminen ja pitäminen on ehkä tärkeämpää kuin koskaan. Mutta kuinka onnistua tässä haastavassa tehtävässä? Kaikki keinot ovat sallittuja, mutta kokeile ensin yksinkertaisinta tapaa: tarjoa hyvää ruokaa. Ikimuistoista ruokaa Pavlovin koirat ovat kaikkien tuntema osoitus siitä, että palkitseminen kannattaa. Kiitoksella saa paljon hyvää aikaiseksi. Kun vielä paketoit kiitoksen lahjaan, jota vastaanottaja aidosti arvostaa, voit olla varma suhteiden lujittumisesta. Kaikki arvostavat hyviä ruokahetkiä. Ne jäävät elämään mukavina muistoina ja yhdistävät ihmisiä. Luota aisteihin Samat säännöt pätevät niin yksityiselämässä kuin liike-elämässä asiakkaiden, työntekijöiden ja muiden sidosryhmien välillä. Kun siis haluat onnistua kontaktien luomisessa ja suhteiden hoidossa, luota perusvaistoihin. Hyvää ruokaa ei voi kukaan vastustaa. Se on resepti, jolla onnistut aina.

3


Vuosisadan rakkaustarina

”Työsuhde on kuin mikä tahansa suhde. Sitä pitää hoitaa”, toteaa Lisbeth Kuitunen Rautakirjasta.

Kun Rautakirja täytti 100 vuotta vuonna 2010, yrityksen johto halusi muistaa työntekijöitänsä yhteisellä lahjalla ja juhlalla. - Lähes 4500 ihmisen kokoaminen samaan tilaisuuteen on melko mahdoton tehtävä yritykselle, jonka myymälöillä on pitkät aukioloajat vuoden jokaisena päivänä ja työntekijöitä ympäri Suomen, kertoo Rautakirjan suunnittelu- ja viestintäpäällikkö Lisbeth Kuitunen. Juhla-ateria henkilöstölle järjestyi kuitenkin Rautakirjalle räätälöidyllä Delicard-lahjakortilla. Räätälöity lahja - Edenredissä räätälöitiin meille Delicard-kokonaisuus toiveidemme mukaisesti, kertoo Kuitunen. Saimme oman menun, reseptivihon ja kortin, ja koko toimitus prosessoitiin aikatauluumme sopivaksi. Delicardin yhteistyökumppani, keittiömestari Petteri Luoto suunnitteli muutamia ateriakokonaisuuksia, joista Rautakirja valitsi yhden. Neljän hengen juhla-ateria piti sisällään täydellisen kolmen ruokalajin illallisen: alkuun lohta, pääruoaksi peuranpaistia ja jälkiruoaksi leipäjuustoa lakka-calvados-hillokkeella. - Halusimme suomalaisen tuntuisen menun, sillä olemme vahvasti suomalainen konserni, yksi Suomen tunnetuimmista brändeistä. - Saimme työntekijöiltä runsaasti kiitosta. Ihmiset pitivät hienona sitä, että saattoivat juhlistaa yrityksensä syntymäpäivää yhdessä läheistensä kanssa. Jokainen sai itse valita herkuttelulle seuran, hetken ja paikan. Osa työhyvinvointia Henkilökunnan hyvinvointi on Rautakirjalle tärkeä asia. Kuitunen kuitenkin tähdentää, että lahjat ovat vain yksi osa HR-työtä. Lahjat eivät saa kokea inflaatiota. - Delicardin avulla saimme toteutettua juhlallisen ja tasapuolisen lahjan. Koko henkilöstöä kioskinmyyjästä toimitusjohtajaan huomioitiin samalla lailla. Uskon, että esimerkiksi perinteisiin henkilökuntajuhliin verrattuna jokainen sai Delicardista enemmän vastinetta.

- Itse tarjosin juhla-aterian perheelleni. Delicard on minulle entuudestaan tuttu, sillä olen itsekin vastaanottanut Delicardeja lahjaksi. Sujuvaa yhteistyötä - Ylin johto oli mukana prosessissa. Päädyimme useasta eri lahjavaihtoehdosta juuri Delicardiin, koska ruoasta pitävät kaikki. Ruoanlaitto on hyvin suosittua, sen näkee kaikista TV:n reality-ohjelmistakin. - Yhteistyö Edenredin kanssa sujui erittäin joustavasti, Kuitunen jatkaa. Edenred toimitti valmiit lahjakortit Rautakirjan Postituspojille, joka postitti ne juhlajulkaisun ja toimitusjohtajan kirjeen mukana henkilöstölle kotiosoitteeseen. - Tiedän, että jotkut halusivat vaihtaa lihan kasvisvaihtoehtoon ja sekin onnistui Delicardin kanssa. Rautakirjan vuosisadan rakkaustarina sai arvoisensa juhlan jokaisessa kodissa.


S

S

SEASONS DELICARD

DELICARD SEASONS

S

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

DELICARD SEASONS

Toivotamme rauhallista joulua ja menestyksekästä uutta vuotta!

LOGO

S

Valitse lahjasi näistä!

Näet tarkemman tuoteselosteen nettisivuiltamme www.delicard.fi.

DELICARD SEASONS ANKANRINTA 2 x 250 g.

SIIANMÄTI 200 g.

OLIIVIÖLJY JA BALSAMICO 500 ml.

VUOHENGRUYÈRE JA VIINITARHURINJUUSTO 2 x 300 g.

KOKKIVEITSI 33 cm.

KASTEHELMI-VATI 26 cm.

OLIIVIÖLJY JA BALSAMICO 500 ml.

SIIANMÄTI 200 g.

ANKANRINTA 2 x 250 g.

Näin lunastat lahjakorttisi: Tilaa lahjasi osoitteessa www.delicard.fi. Tai täytä alla oleva tilauskortti ja postita se meille.

Korttinumerosi: *01234567890*

toimitetaan. Tilauksesi tulee olla meillä Sinä päätät, minä ajankohtana ja mihin osoitteeseen lahjasi viimeistään sen viikon maanantaina, milloin haluat toimituksen. Kortti on voimassa 31.10.2011 asti ja oikeuttaa Suomeen

toimitettaviin tilauksiin.

S

DELICARD SEASONS

TILAUSKORTTI Merkitse ruutuun valitsemasi tuotteen numero: 9. Alvar Aalto Collection 10. Filippa K Collection 11. Hackamn Collection 12. Essence Collection

5. Hackamn Collection 6. Essence Collection 7. Swedish Grace Collection 8. Kartio Collection

1. Swedish Grace Collection 2. Kartio Collection 3. Alvar Aalto Collection 4. Filippa K Collection

tai perjantai. Valitsemasi toimituspäivä voi olla joko keskiviikko, torstai HUOM! Ei toimitusta pyhinä eikä 3.6., 24.6., 4.11., 7.12., 23.12.2011.

/

Toimituspäivä (pv/kk)

NIMI: YRITYS (jos toimitetaan työosoitteeseen): OVIKOODI:

KATUOSOITE: POSTINUMERO

POSTITOIMIPAKKA:

PUHELIN PÄIVISIN:

SÄHKÖPOSTIOSOITE:

Valitse sopiva Itellan toimitustapa.

Express Business Day

Economy

Express Flex

Haluan lisätietoa Delicard-lahjakorteista.

Se kaikkein yksilöllisin lahjakortti. Omalla logolla, tervehdyksellä... kuinka haluat. Delicard Seasons on lahjakortti, jolla rakennat todella persoonallisen lahjan. Paitsi että voit valita 20 tuotteen joukosta haluamasi tuotevalikoiman, voit itse suunnitella kortin ulkoasun. Valitse valmis kuva tai tee omasi. Saat korttiin oman kuvan, yrityksesi logon, tervehdyksen ja allekirjoitukset. Juuri kuten itse haluat.


Lahjapalvelumme auttaa sinua lähettämään Delicard-korttisi.

K

U

T

KU TA U•LAATU

U

U

TA

DELICARD U

Herkullisia reseptejä www.delicard.fi

U

A LA LA AT UTAKUU•

U

Etsimme jatkuvasti tavarantoimittajia, jotka täyttävät korkeat laatuvaatimuksemme. Useimmat raaka-aineet tulevat Skandinaviasta, mutta toisinaan paras tuote löytyy kauempaa, kuten ankka, hummeri tai muut erikoistuotteet.

T K A KU TA U•LAATU

Raaka-aineet ja tavarantoimittajat

ja toiveesi, niin me hoidamme kaiken painatuksesta postitukseen.

Oletko kovin kiireinen? Saammeko olla avuksi? Lahjapalvelumme hoitaa puolestasi Delicard-lahjakorttien lähetyksen. Toimita meille vain osoitteet

•L

AA LA TUTAKUU•

A

T

Laatutakuu. Delicardin herkut lähtevät pakasteina, alkavat kuljetuksen aikana sulaa ja saapuvat perille viileinä. Tämän jälkeen kylmäpakattuja lahjatuotteitamme on käsiteltävä kuten tuoretuotteita. Delicardin tavarantoimittajat ovat aina tunnettuja korkeasta laadustaan. Delicard kuuluu kansainväliseen Edenred-konserniin, joka on maailman johtava henkilöstöetujen tuottaja.


Lohta, suklaata tai puhallettua lasia – Vain paras on kyllin hyvää.

Laatu on harvinainen lajike. Siksi käytämme paljon aikaa löytääksemme valikoimaamme tuotteita, jotka täyttävät asiakkaidemme korkeat laatuvaatimukset. Etsimme parhaat hummerikalastajat Pohjois-Atlantilta ja pienet leipomot Etelä-Ranskasta. Suosituimmat toimittajamme löytyvät kuitenkin aivan läheltä. Pohjoismainen muotoilu ja raaka-aineet ovat korkeinta laatuluokkaa. Vuonna 1881 metsän keskellä, pienen järven rannalla Tampereen lähellä sijaitsi pikkuinen pitäjä vaatimattomine puutaloineen ja pihoineen. Harva tunsi pitäjää edes nimeltä - kunnes tuli ensi kertaa sytytettiin lasiuuneihin. Tänä päivänä Iittalan kylä tunnetaan kaikkialla maailmankuulun lasimuotoilun synnyinsijana. Moderneilla, mutta historialleen uskollisilla Iittalan laseilla on paikkansa kauniisti katetuilla pöydillä Kiirunasta Kapkaupunkiin. Iittalan design on kuuluisaa paitsi muotoilustaan myös funktionaalisuudestaan – kuten niin monet suomalaiset tuotteet. Kaunista, mutta käytännöllistä. Jos olet joskus fileoinut ahvenen Hackmanin veitsellä tai kattanut pöydän Marimekon kulhoin ja liinoin, tiedät miksi ne ovat niin arvostettuja lahjoja. Skandinaavinen design on ansainnut maailmanmaineensa. Aidoissa laatu­ tuotteissa silmä lepää. Monet Delicardin jälkiruokaherkut tulevat niinikään Suomesta. On ehkä hieman yllättävää, että

parhaat suklaakonvehdit, macaronleivokset ja mousset ovat kotoisin näiltä leveyspiireiltä. Konditoria PH7 Tuusulasta on yhdistänyt perinteisen ja modernin kondiittoritaidon tavalla, joka saa ruokakriitikot puhkeamaan ylistyslauluihin. Kondiittorimestarit Toni ja Pedra Rantala ovat saaneet oppinsa Ranskasta, mutta se on vain osa totuudesta. - Käytämme etupäässä suomalaisia raaka-aineita ja makuja – lukuun ottamatta kaakaontoimittajia, joita on vaikeampi löytää Helsingistä... Kalatukku E. Eriksson on ehkä suklaantekijöitä tunnetumpi nimi. Se myi kalaa vaativille helsinkiläisille jo 1800-luvulla pikku satamakojussa. Sittemmin siitä on tullut Suomen tunnetuimpien ravintoloiden kalatoimittaja. Eriksson on tae laadusta ja siksi myös Delicardin lohet tulevat täältä, aidolla pohjolan maulla. Kun siis ensi kerran mielesi tekee hienostunutta makupalaa tai muotoilua, älä mene merta edemmäs kalaan. Parhaat apajat löytyvät hyvinkin läheltä. Laatu on ulottuvillasi, käsissäsi juuri nyt.


Delicard Original Herkkusuille.

Delicard Original on aina yhtä arvostettu klassikkokorttimme. Se sisältää huolellisesti valikoituja herkkutuotteita, jotka viedään takuutuoreina suoraan kotiovelle tyylikkäissä pakkauksissa. Todellinen herkkusuun valinta.

O DELICARD ORIGINAL

Hinta per kortti Valitse, kuinka monta tuotetta haluat lahjoittaa. 1 tuote: 46 =C 2 tuotetta: 61 =C 3 tuotetta: 77 =C Hintoihin lisätään alv.

1. Najadi-lohi, 700 g

4. Hummeri, 550 g

7. Käsintehdyt suklaakonvehdit, 280 g

2. Ankanrinta, 2 x 350 g

5. Siianmäti, 250 g

8. Peuranpaisti, 800 g

3. Katajanmarjalohi, 800 g

6. Suklaajälkiruoat, 6 x 90 g

9. Parmesaanijuusto, 550 g


Viini­ suositus Ankka on monipuolinen raaka-aine ja sen voi valmistaa monella eri tavalla. Tämän takia viinivaihtoehtojakin on paljon, aina tammitetusta valkoviinistä keskitäyteläiseen punaviiniin. Ankan liha on maukasta ja rasvaista, minkä vuoksi sen seuraksi tarjotaan usein myös jotain kirpeätä lisuketta. Lisukkeen suhteen kannattaa olla varovainen, koska se voi suurestikin vaikuttaa viinivalintaan.

JR vom Steinfeld St Laurent (426327), 16,90 =C.

... on itävaltalainen viini Thermenregionin alueelta Wienin eteläpuolelta. Viiniä on kypsytetty 12 kuukautta suurissa tammitynnyreissä ja sen jälkeen 8 kuukautta pulloissa. Viini on keski­ täyteläinen ja sen maku on tumman marjainen. Mausta voi löytää luumun ja kirsikan aromeja sekä mausteisuutta ja hentoa tammisuutta.

Ankanrintaa Tomaattianis-couscousin ja sitruunajogurtin kera Pohjoisafrikkalaiseen tapaan.

Anis, korianteri ja couscous. Pohjoisafrikkalaiset maut, joita löytyy myös kiinalaisissa mausteissa, sulautuvat yhteen ranskalaisten rakastaman ankan kanssa. Tämä ateria tuo Algerian, Marokon ja Tunisian keittiötaidot ruokapöytääsi.

1 rkl oliiviöljyä 1 tl sokeria 1 rkl punaviinietikkaa 2 rkl hienoksi hakattua korianteria

Kiehauta kattilassa tomaattimehu, anis, oliiviöljy ja sokeri. Laita couscous kulhoon ja kaada lämmin tomaattimehu päälle – lisää 2 ankanrintaa Viiden yrtin sekoitus, kiinalainen maustesekoi- hiukan punaviinietikkaa. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Couscous on valmis tarjoiltus (sekoita 1 rkl kutakin maustetta: jauhettua kanelia, tähtianista, fenkolia, neilikkaa ja anista). tavaksi, kun neste on imeytynyt. Hienonna Mausta ankanrinnat suolalla ja pippurilla, hiero korianteri ja ripottele päälle. maustesekoitusta reilusti kummallekin puolelle. Sitruunajogurtti: Paista ankanrinnat nahkapuolelta, kunnes rasva 2 rkl majoneesia sulaa, nahka on rapeaa ja saa väriä. Laita an1 dl maustamatonta ruokajogurttia kanrinnat uuniin (125°) noin 8 – 10 minuutiksi, ½ sitruuna, mehu ja kuori raastettuna kunnes lihan sisälämpötila on 58°. Peitä liha ripaus sokeria foliolla ja anna vetäytyä 5 – 10 minuuttia. suolaa, mustapippuria myllystä Ankka:

Tomaattianis-couscous:

3 dl tomaattimehua 150 g couscousia 1 tl kokonaisia aniksia

Sekoita ainekset ja tarjoile rapean ankanrinnan kera.


Delicard Deluxe Menu Upea kolmen ruokalajin illallinen.

Delicard Deluxe Menu sisältää tarkkaan mietittyjä ateriakokonaisuuksia, jotka muistetaan pitkään. Hienostuneita alkuruokia, herkullisia pääruokia ja kaiken kruunaavia jälkiruokia. Lahjansaajan tarvitsee vain valita alku-, pää- ja jälkiruoka – sekä tietenkin vieraat ja sopiva päivä kutsuille. Ehkäpä sinutkin kutsutaan...

DL DELICARD Deluxe Menu

ALKURUOAT

Hinta per kortti Neljälle hengelle 69 =C Hintaan lisätään alv.

1.

PÄÄRUOAT

Fenkoli-lohipastrami, 300 g

4.

JÄLKIRUOAT

Ankanrinta, 2 x 350 g

7. Mustikka-vaniljamousse, 4 x 90 g

2. Siianmäti, 250 g

5. Tiikerirapuvartaat, 1 kg

8. Vuohengruyère (300 g) ja hilloke (125 g)

3. Serranokinkku (200 g), tapenade (200 g)

6. Naudan ulkofilepihvi, 4x180 g

9. Suklaajälkiruoat, 4 x 90 g


Grillatut Viini­ suositus Tiikerirapuvartaat seesaminsiemenillä

Grillaaminen ja hiillostus tuo ruualle kitkeryyttä ja karvautta. Tämä kannattaa huomioida viiniä valittaessa. Karvaus ruoassa lisää myös viinin karvautta. Ruuissa karvautta voi vähentää hapoilla ja suolalla. Grillatun ja hiillostetun ruuan seuraksi kannattaa siis valita hapokas viini.

Vinho Verde Alvarinho (570227), 13,89 =C.

... on valkoviini Vinho Verden viinialueelta Pohjois-Portugalista. Viini on käynyt terästankissa, josta johtuen se on säilyttänyt raikkautensa. Viini on maultaan kuiva ja aromikas. Sen mausta löytyy sitruunaa, kukkaisuutta ja hieman trooppisia aromeja. Viini tarjoillaan 9-11 asteisena.

Ainekset:

Piparjuurikastike:

8 kpl tiikerirapuvartaita 2 kpl kananmunan valkuaista ½ dl seesamin siemeniä ½ dl puristettu appelsiinin mehu 2 rkl teriakikastiketta ½ dl korianteria silputtuna ½ kpl tuoretta chiliä hienonnettuna 1 kpl valkosipulin kynsi puristettuna suolaa mustapippuria sokeria 1 kpl paksoita eli pinaatti-kiinankaalia

2 kpl kananmunan keltuaista 2 ½ dl ruokaöljyä 1 tl punaviinietikkaa 1 tl sinappia 1 tl sokeria suolaa mustapippuria 1 dl kermaviiliä 2 rkl piparjuurta raastettuna (tai Wasabia)

Valmista marinadi: Sekoita keskenään appelsiininmehu, teriaki, korianteri, chili, valkosipuli. Suola ja mustapippuri. Marinoi vartaita n. 2 h. Valuta marinadi vartaista ja penslaa vartaat valkuaisella. Ripottele seesamin siemenet vartaille ja paista uunissa grillivastuksella n. 3 min molem­milta puolilta. Kuullota paksoin lehdet nopeasti oliiviöljyssä, mausta ripauksella sokeria ja suolaa.

Laita keltuaiset, punaviinietikka, sinappi, sokeri, suola ja mustapippuri kapeaan ja korkeaan astiaan ja pistä sauvasekoitin astian pohjalle. Kaada öljy joukkoon koko ajan sauvasekoittimella sekoittaen. Kun majoneesi on valmis, sekoita lusikalla joukkoon kermaviili ja piparjuuriraaste. Tarjoiluehdotus:

Laita kuullotetut paksoit lautaselle, nosta vartaat päälle. Voit penslata vartaat vielä teriakikastikkeella. Lusikoi piparjuurikastiketta lautaselle.


Delicard Dine & Design Kokeille, emännille ja isännille.

Delicard Dine & Design on täydellinen lahja hänelle, joka rakastaa illalliskutsuja. Maailman parhaat keittiövälineet tekevät ruoanlaitosta ja ruokailusta huikean elämyksen. Kaikki lahjat ovat tunnettujen muotoilijoiden käsialaa.

DD GN DELICARD DINE & DESI

Hinta per kortti Valitse, kuinka monta tuotetta haluat lahjoittaa 1 tuote: 48 =C 2 tuotetta: 63 =C 3 tuotetta: 79 =C Hintoihin lisätään alv.

1. Sabatier, kokkiveitsi

5. Briscapo, Spigelau–viinilasit, 4 kpl

9. Parmesaanijuusto, 550 g

2. Le Creuset, uunivuoka

6. Gense, sirottimet

10. Katajanmarjalohi, 800 g

3. Orrefors, korkki

7. Gense, grillipaistinpannu

11. Savustettu sorsanrinta (300 g) ja appelsiinimostarda (120 g)

4. Holmegaard, vesikarahvi ja 2 lasia

8. Siianmäti, 250 g

12. Hanhenmaksa (65 g), ankanmaksa (65 g) ja calvadoshyytelö (100 g)


Viini­ suositus Mäti kaipaa perinteisesti seurakseen snapsia ja lager olutta, mutta jos mieluummin haluat tarjota viiniä, niin kyseeseen voi tulla raikas valkoviini. Pinot Blanc tai Riesling -rypäleet sopivat erinomaisesti mädille. Myös kuohuviini ja samppanja ovat hyviä vaihtoehtoja. Jos ruokaaineissa panostetaan laatuun ja juhlavuuteen, niin sama kannattaa tehdä juomienkin suhteen.

Ca’ del Bosco Cuvée Prestige (558057), 24,90 =C.

... on italialainen kuohuviini Lombardian alueelta. Tilan viiniköynnökset ovat jopa yli 20 vuotta vanhoja. Kuohuviiniin käytetyt Chardonnay-, Pinot Nero- ja Pinot Bianco -rypäleet ovat ensin käyneet kukin erikseen. Sekoituksen jälkeen juomaa on kypsytetty vielä yli 2 vuotta. Kuohuviini on erittäin kuiva ja hapokas. Aromeista löytyy sitrusta, hieman yrttisyyttä ja paahteisuutta.

Siianmätiä Mustaa spagettia ja sahramikastiketta

Siianmäti on siitä hieno raaka-aine, ettei se tarvitse seurakseen kuin palan paahdettua leipää. Kun haluat nauttia tästä rakastetusta herkusta uudella tavalla, kokeile tätä hurmaavaa reseptiä. Siianmätiä pastan ja sahramin kera! Ainekset

250 g siianmätiä 300 - 400 g mustaa spagettia 2 salottisipulia 50 g voita 2 dl kalalientä 2 dl kuivaa valkoviiniä ½ g sahramia chilijauhetta 2 dl crème fraîchea maizenaa

Näin teet kastikkeen:

Kuullota hienoksi hakatut salottisipulit voissa niin ettei pinta saa väriä. Lisää sahrami ja chilijauhe. Kaada kalaliemi ja valkoviini sekaan ja anna kiehua hiljalleen hetken. Lisää crème fraîche ja kiehauta uudelleen. Suurusta maizenalla, mikäli on tarpeen. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada kastike syvälle lautaselle ja kaada pasta kastikkeen päälle. Muotoile siianmäti munan muotoisesti pastan päälle.


Delicard Scandinavian Choice Kollegoille ja asiakkaille ulkomailla.

Delicard Scandinavian Choice on täydellinen lahjakortti ulkomaisille työntekijöillesi, liiketutuillesi ja ystävillesi. Skandinaaviset lahjaherkut ja -tuotteet toimitetaan kaikkialle EU:ssa. Mukana on monia tuttuja klassikkotuotteita, jotka edustavat pohjolaa parhaimmillaan. Rahti kuuluu hintaan.

4.

SC

DELICARD SCANDINAVIAN

CHOICE

Hinta per kortti Valitse itse, kuinka monta tuotetta haluat lahjoittaa. 1 tuote: 85 =C 2 tuotetta: 115 =C 3 tuotetta: 140 =C Hintoihin lisätään alv.

1. Najadi-lohi, 700 g

4. Käsintehdyt suklaakonvehdit, 280 g

7. Rörstrand, Kulinara-vati

2. Vuohengruyère ja viinitarhurin juusto, à 300 g

5. Savustettu peuranpaisti, 500 g

8. Gense, sirottimet

3. Mariskooli, harmaa

6. Orrefors, korkki

9. Iittala, Essence-cocktaillasit, 4 kpl


Viini­ NAJADiCANELLONI suositus uuniperunatäytteellä Cannelloni skandinaaviseen tapaan.

Lohen kanssa on totuttu tarjoamaan erityyppisiä Chardonnay-viinejä, mutta sen seuraksi sopivat myös kevyet tai keskitäyteläiset punaviinit. Punaviini kannattaa viilentää hiukan normaalia enemmän, jolloin se maistuu kevyemmältä. Muita kiinnostavia viinejä lohen kumppaniksi ovat kylmä ja kuiva Gewurztraminer tai raikas ja kuiva Riesling.

Jacobus Riesling Trocken (nr 591167), 12,70 =C.

... on saksalainen luomuviini Rheininjoen varrelta. Viini on käynyt luonnonhiivoilla terästankeissa a ja maannut muutaman kuukauden sakan päällä. Tämä on antanut viinille täyteläisyyttä. Juoma on kuiva ja raikkaan hapokas. Aromeissa voi havaita sitrusta, persikkaa ja maaperästä johtuen myös pehmeää mineraalisuutta sekä yrttisyyttä.

Yleensä lohi on cannellonin täytteenä. Mikset kokeilisi toisinpäin? Rullaa cannelloni herkullisista lohiviipaleista ja laita täytteeksi uuniperunaa. Täydellinen alkuruoka! Ainekset:

4 Rosamunda-uuniperunaa 6 viipaletta Najadi-lohta täytteeseen, 6 viipaletta rullia varten ½ punainen omena 2 dl crème fraîchea ½ dl majoneesia 3 rkl hienonnettua ruohosipulia 2 rkl kevätsipulia 1 puristettu valkosipulinkynsi 2 tl dijonsinappia ½ sitruuna, kuori raastettuna ja mehu suolaa ja pippuria

Valmista näin:

Kiedo uuniperunat folioon ja paista 200-asteisessa uunissa noin tunnin verran. Anna perunoiden jäähtyä hieman. Koverra perunat kuorista lusikalla ja sekoita ruohosipuli, valkosipuli ja kevätsipuli kulhoon. Lisää sekaan pieniä najadilohen paloja, kuutioitu omena, crème fraîche, majoneesi, sinappi, suola, pippuri, sitruunamehu sekä raastettu sitruunan kuori.


Delicard Seasons Kokoa oma lahjatuotevalikoimasi.

Delicard Seasons on kaikkein yksilöllisin Delicard. Kokoa 20 tuotteesta oma tuotevalikoimasi ja valitse haluamasi kansikuva osoitteessa www.delicard.fi. Toki voit suunnitella kortin ulkoasun myös kokonaan itse! Lahjavaihtoehtoina on sekä ihania herkkuja, keittiötuotteita että kattausvälineitä – eniten valinnan varaa niin sinulle kuin asiakkaallesi.

Hinta per kortti Valitse itse, kuinka monta tuotetta haluat lahjoittaa. 1 tuote 48 =C 2 tuotetta 63 =C 3 tuotetta 79 =C Hintoihin lisätään alv.

S

SEASONS DELICARD

S

DELICARD SEASONS

S

DELICARD SEASONS

S

D SEASONS DELICAR

S

DELICARD SEASONS


3.

2.

1.

HACKMAN, paistiveitsi ja –haarukka

FORMVERKET, tarjotin ja pienet tarjoiluastiat

6.

5.

4.

IITTALA, Kartio-lasit, 4 kpl

HERSTAL, Mira–kynttilälyhty

Valurautamortteli ja sahramia

9.

8.

7.

LE CREUSET, marmeladipurkki

PILLIVUYT, keittiötekstiilit

IITTALA, Kastehelmi-vati

IITTALA, Senta-viinilasit, 4 kpl

10.

11.

12.

Lahjoitus Mannerheimin Lastensuojeluliitolle

Graavi- ja kylmäsavulohi (à 350 g)

Savustettu peuranpaisti, 500 g

13.

14.

15.

Ankanrinta, 2 x 350 g

Käsintehdyt suklaakonvehdit, 280 g YHDETVIELÄ –OLO-POM

17.

16.

NRO

OPEKKATER ÄVÄ

4 /2011 HINTA

9,90 €

OMENA A PULLOSSA NAUTI NORMANDIASTA ILMASTONMUUT OS JA VIINI NY T ON TEKOJEN VUORO

Kesän juhliin!

KULUTTAJAKYSELY RAVINTOLOIDEN VIINIHINNAT PAHASTI PIELESSÄ

Serranokinkku, 4 x 100 g

18.

LA ATUKUOHARI VASTA AN HALPA SAMPPIS

BLOGGAA JA NOORA SHINGLERIN VALINNAT

Nauti kohtuudella.

1105_PRF_Deinhard_viinilehti_takaka

nsi_230x28_v3.indd

www.wineinmoderation.eu

www.pernod-ricard-finland.com

1

LOHTA & ROSEETA | PIKNIK YLIOPISTON PUUTARHASSA | NÄIN EREHT Y Y AMMATTIMAISTA JA

16.5.2011 13.36

Siianmäti, 250 g

Viini-lehden vuosikerta

19.

20.

Suklaajälkiruoat, 6 x 90 g

Savustettu sorsanrinta (300 g) ja appelsiinimostarda (120 g)

Hummeri, 550 g

Valitse lahjatuotteesi osoitteessa www.delicard.fi


Delicard on osa Edenrediä Yrityksesi eduksi. Delicard on auttanut yrityksiä kiittämään asiakkaitaan ja työntekijöitään jo 25 vuotta. Delicard on Pohjoismaiden markkinajohtaja ja monelle se ainoa oikea herkkulahjakorttien toimittaja. Näiden vuosien aikana kiittämisestä ja lahjan antamisesta on muotoutunut yhä tärkeämpi osa yritysten asiakassuhteiden hoitoa ja työhyvinvointia. Samalla myös yhtiömme toiminta on kehittynyt ja laajentunut. Tänä päivänä Delicard kuuluu kansainväliseen Edenred-konserniin, joka on maailman johtava henkilöstöetujen tuottaja. Meillä on nyt entistäkin paremmat mahdollisuudet kehittää toimintaamme. Sinulle tämä tietää lisää innostavia lahjaideoita ja entistä enemmän vaihtoehtoja. Suomessa Edenredin tuotemerkkejä ovat Delicardin lisäksi Fruitbox-hedelmäpalvelu ja Ticket Mind&Body-etukortti. Lupaamme olla jatkossakin yhtä joustavia ja palvelualttiita. Missiomme on auttaa sinua edistämään yrityksesi henkilöstö- ja asiakassuhteita.

Edenred Finland Oy, Elimäenkatu 9 A, 00510 Helsinki, puhelin (09) 7594 280, myynti@delicard.fi

katalogi2011  

katalogi2011

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you