Page 1

81

Cinqu猫 Diploma

79 57

37 19 17 1

41

21

Tercer Diploma

23

2 25

13 5

4

43 31

15 3

6 61

49

33

35

75

59

39

8

67

51

53 Seg贸n Diploma

77 69

71 55

85

87

89

1 7


83

5

73 65

1

r ma

63 47

3

45 29

5

7

Quart Diploma

Instruccions per al joc ArgumentaTIC

27 11

Primer Diploma

9

Aquest joc simula la realització d’un hipotètic treball de recerca que ha de permetre graduar-vos. Està basat en el raonament basat en casos que utilitza la intel·ligència artificial per fer aprendre les màquines i donar suport a la presa de decisions. Es recomana jugar en grups de 4 o 5 persones.

Agafeu tantes cartes com punts heu donat a cada categoria. Tots els jugadors teniu 2 punts de Coneixement a l’iniciar la primera partida.

7. Cal que anoteu cada vegada quin recurs heu fet servir i si heu aconseguit avançar o no. Són els casos que us donen l’experiència per a properes partides.

3. El jugador que, amb el dau, tregui la puntuació més alta serà qui iniciï la partida. A partir d’aquí el torn es distribuirà en sentit horari.

8. En caselles especials aconseguireu els “diplomes” per a graduar-vos, sempre i quan supereu els reptes plantejats. El jugador que obtingui abans els 5 diplomes, guanyarà la partida i aquesta es donarà per acabada.

Trobareu dos jocs de cartes diferents, una fitxa personal i un taulell. A més, us caldrà un dau i com a fitxa de joc, podeu utilitzar un botó, un llegum o qualsevol objecte petit que se us acudeixi.

4. Cada jugador té un torn en el qual ha d’assolir un repte. Amb el dau haureu de superar la puntuació fixada a la carta i us podeu ajudar dels recursos de què disposeu.

1. Ompliu la fitxa personal. Per a fer-ho, abans, observeu al web les estadístiques sobre la utilitat dels recursos d’altres jugadors: www.talentlab.csic.es/recursos. Són els casos anteriors i us poden ser útils.

5. Només si supereu el repte, avançareu el nombre de caselles que indica el dau. Per fer avançar les fitxes podeu escollir qualsevol direcció (horitzontal, vertical, diagonal) però només utilitzar-ne una en cada moviment.

2. Distribuïu 15 punts inicials de capacitats en diferents categories, en funció de l’apartat anterior i de les preferències personals: • Xarxes socials • Capacitat de cerca a internet • Capacitat de cerca presencial • Empatia

Amb la col·laboració de:

6. La capacitat Coneixement us serveix com a comodí en cas de perdre totes les cartes de recursos o de no poder avançar amb els recursos necessaris. Cal treure una puntuació superior a 4 per assolir un repte amb la capacitat de Coneixement.

9. En caure en una casella amb “diploma” podeu demanar la col·laboració d’un altre jugador. D’aquesta manera podreu fer servir algun dels seus recursos i si supereu la prova, els dos jugadors obtindreu la puntuació de la casella. 10. Un cop acabada la partida, transferiu els punts aconseguits (diplomes) en capacitat de Coneixement (heu guanyat experiència). A mesura que jugueu, les vostres fitxes personals seran més expertes i, per tant, comptareu amb més recursos. 11. El guanyador també augmentarà el nombre de punts de la seva fitxa en les categories corresponents als recursos que li han fet guanyar els diplomes.

ArgumentaTIC. Taulell  

Taulell del joc ArgumentaTIC.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you