Ballonnendecoratie 2012 algemeen

Page 1

Ballonnendecoratie 2013


Ja, ik wil ..

Uw bruiloft word ongetwijfeld één van de meest bijzondere en mooiste dagen van uw leven. Een dag waarop u feest viert. Een dag waarop u de liefde voor elkaar bekroond met een trouwbelofte en een ring. Na een super romantisch aanzoek begint het pas echt.... De voorbereiding! Het pak, de jurk en uw droomlocatie zijn geregeld. Leuk, dat de tafelrokken matchen met de kleur van uw bruidskaart. Maar heeft u wel eens nagedacht over de mogelijkheid om ballonnen als decoratie te gebruiken?

1

Autoversiering

2

Ballonnenboog

3

Ballonnenslinger

4

Pilaren

5

Plafonddecoratie

6

Specials

7

Tafeldecoratie

De Koff is ruim 15 jaar specialist in het verzorgen van decoraties met ballonnen. Bride- en groomzillas daar kunnen wij wel mee overweg, want we begrijpen als geen ander dat alles perfect moet zijn. Dit tonen wij onder andere door een gepaste oplossing voor ieder bruidspaar en door het werken met de crème de la crème onder de ballonnen. Om u te behoeden voor de rol als groom- en bridezilla in spe hebben wij onze mogelijkheden gebundeld tot een brochure. De mogelijkheden zijn oneindig en altijd bespreekbaar, maar zo krijgt u een indruk van ons assortiment. Heeft u al nagedacht over decoratie binnen in uw droomlocatie? In een mum van tijd is uw ruimte omgetoverd tot een sfeervolle feestzaal. Want zeg nou zelf ballonnen geven direct sfeer en het staat zo leuk! En wat dacht u van de perfecte foto? In plaats van de traditionele bloemen een boeket met ballonnen. Simpel, kleurrijk en doeltreffend! Blader door onze brochure en droom weg bij de mogelijkheden. Wij durven te wedden dat er een glimlach op uw gezicht verschijnt…


Autoversiering

Vanaf â‚Ź 20,00

Hebben jullie al besloten om het traditionele boeket bloemen om te ruilen voor ballonnen? Dan zouden wij ook zeker het boeket bloemen op uw trouwauto schrappen, en gaan voor het net-even-iets-anders-dan-anders boeket van ballonen! Direct bij uw entree zet u de gewenste sfeer die de rest van de dag zal terug komen. Door middel van een sticker bevestigen wij de ballonnen op de auto of we knopen het boeket aan de antenne vast.

Let op!

U mag niet alles zomaar vast maken aan gehuurde auto’s. Vraag toestemming voor het bevestigen van het boeket aan de verhuurder.


Ballonnenboog

Vanaf € 99,00

Ballonnenboog De ballonnenbogen zijn niet meer weg te denken uit het trouwplaatje. Ideaal om uw gasten op een vrolijke manier welkom te heten. Traditioneel word er voor een boog in één kleur gekozen. Maar wat dacht u er van om uw favoriete kleuren te mengen tot één geheel. Of kies voor de vierkante ‘boog’ die uw entree direct een ander uiterlijk geeft. We leveren de ballonnenboog standaard in 2 x 2,5 mtr. Heeft u liever een andere afmeting? Er zijn diverse mogelijkheden welke altijd vrijblijvend bespreekbaar zijn.

Truttig & saai? Echt niet! Voeg ballonen aan de boog toe in de vorm van een bloem of een hart en uw boog knalt van de originaliteit!



Ballonnenboog

Vanaf â‚Ź 129,00

Hartenboog Is de ballonnenboog toch iets te traditioneel voor u, zelfs als deze vierkant is en gestyled met bloemen? Wat vind u van een boog in de vorm van een hart? Een klein beetje fantasie is wel nodig bij deze boog want de punt van het hart is niet aanwezig, uw gasten moeten er uiteraard wel onderdoor kunnen lopen.. Het geeft net dat beetje extra detail aan het entree van u en uw gasten. De hartenboog is verkrijgbaar in diverse kleuren en kleurcombinaties. We hebben 41 kleuren beschikbaar die opgedeeld zijn in drie categorieĂŤn. De ene ballon glimt net iets harder dan de ander. De drie kleurcategorieĂŤn zijn; Standaard, metallic en kristal.



Ballonnenslinger

Vanaf â‚Ź 15,00

Zeg maar daaaag tegen papieren en plastic slingers. Kies voor de kwaliteit en volume van de ballonnenslinger. De ballonnenslinger is een slinger van ballonnen die geschikt is als binnen en buiten decoratie. De ballonnenslinger word standaard met lucht gevulde ballonnen geleverd. Een andere optie is om deze slinger met zwevende ballonnen te bestellen. Wij krijgen het zwevende effect door gebruik te maken van helium.

U betaalt de per strekkende meter, hou hier rekening mee tijdens het plaatsen van uw bestelling.


Pilaren

Vanaf € 27,50

Ballonnenpilaar Moeten we nou linksaf of rechtsaf? Trouwlocaties staan niet altijd in de navigatiesystemen dus dit is het ultieme excuus om de weg naar uw feestlocatie te decoreren met ballonnenpilaren. Maar heeft u enige overtuigingskracht nodig om uw partner te laten inzien dat de pilaren onmisbaar zijn, gebruik dan deze quote: “Schat, laten we onze gasten enige vorm van irritatie besparen door de ballonpilaren van de Koff in te zetten bij de oprijlaan?”. Onze ballonpilaren zijn echte blikvangers, u kunt er haast niet omheen. We kunnen de pilaren in verschillende hoogtes leveren en zelfs de topballon aanpassen aan uw wensen. Uitermate geschikt voor oprijlanen, entrees en naast het podium.


Ondanks de vele mogelijkheden is er toch een standaard afmeting, deze is 0,6 x 2m.




Pilaren

Vanaf â‚Ź 27,50

Bloempilaren Geen klassieke plantenbak maar een vrolijke bloempilaar geeft uw feestzaal snel en eenvoudig een gezellige uitstraling. Of vestig de aandacht juist op het podium waarop de band optreed. Deze decoratiemogelijkheid is gemakkelijker te verplaatsen dan de eerder genoemde pilaar waardoor u deze op meerdere locaties kunt gebruiken. Denk hierbij aan de kerk en aan de feestzaal.


Kiest u voor een fleurige bloem of voor parelmoer chique?


Pilaren

Vanaf € 27,50

Ballonnenbomen Een sprookjes huwelijk inclusief koets en alles erop en eraan? Met deze unieke pilaren creëert u een beeld waarover jaren later nog gesproken wordt. Kies uw favoriete kleur Met de keuze uit 41 kleuren zijn er genoeg mogelijkheden om uw favoriete kleur eruit te halen. Wellicht vind u het mooi om één baan in de ballonboom een accent kleur te geven. Door een accent kleur te kiezen geeft u extra sfeer mee. Twijfel je over de kleur? Denk bijvoorbeeld aan de kleur van uw dresscode of uw jurk! De ballonnenbomen zijn leverbaar in diverse formaten, echter adviseren wij de standaard van 0,6 x 1,5m. Dit zorgt voor een mooie en evenwichtige boom.


Tip:

Ballonnenbloemen en slingers maken de bomen compleet.


Pilaren

Vanaf € 25,00

Cloudbusters Wilt u een dromerig effect creëren? Geen standaard pilaar maar liever één die zich laat meewiegen? De cloudbuster bestaat uit diverse kleine ballonnen met een gewicht die zorgen voor een stabiele basis. Een lint en een aantal kleine ballonnen vast gemaakt aan één grote heliumballon als top. Ondanks dat de ballonnenpilaar, de ballonnenboom, de bloempilaar en de cloudbuster geschikt zijn voor buiten, kunt u deze ook voor decoratie in uw feestzaal gebruiken.

Let ’s fly away..



Pilaren

Vanaf â‚Ź 195,00

Trouwprieel Elkaar het ja woord geven onder een trouwprieel? Of als aankleding van uw dansvloer? Maar heeft uw locatie geen prieel en is daar eigenlijk ook geen ruimte voor? Wij zorgen ervoor dat het trouwprieel afgestemd is op de ruimte waar u trouwt, dit doen wij onder andere door gebruik te maken van 4 mobiele pilaren die gemakkelijk te verplaatsen zijn.


Plafonddecoratie

Vanaf € 4,25

Plafondballonnen U viert feest in een kleine locatie waar eigenlijk geen ruimte is voor grote decoraties. Deze ballonnen staan niemand in de weg en zijn snel geplaatst. Een ultieme win-win-win-situatie. En wat nog mooier is, de plafondballonnen zijn ook de uitkomst voor een huwelijk een met beperkt budget. U betaalt naar het aantal ballonnen dat gevuld wordt met helium, zo is deze optie geschikt voor ieders portemonnee.

Plafonddecoratie

Vanaf € 149,00

Kroonluchter “Wow wat hangt daar dan?”. Dat zullen de reacties zijn bij het zien van de gigantische kroonluchter gevormd door honderden ballonnen! Onze kroonluchter is een absolute topper om de aandacht op uw dansvloer te vestigen. Misschien valt het dan niet zo op dat u, per ongeluk, op de tenen van uw partner stapt tijdens de openingsdans..

Budgettip

Let op:

De kroonluchter is alleen geschikt in ruimtes van minimaal 5 meter hoog!


Specials

Vanaf â‚Ź 3,50

Bloemen Heeft uw trouwlocatie een brug of een saai stukje tijdens de wandelroute? Door onze bloemen zorgt u ervoor dat het saaie stuk een sierlijk plaatje word. En wat dacht u van het zwembad opvullen met reuzenballonnen in de vorm van een bloem, super hip! Uiteraard zijn er ook bij de ballonbloemen een legio kleurencombi’s mogelijk.


Wauw!


Specials

Vanaf â‚Ź 49,00

Bruidspaar Een bruidspaar als caketopper? Schattig hoor, maar dit is helemaal het einde! Lekker groot, lekker opvallend. Echt een evenbeeld met het bruidspaar! We hebben twee varianten qua afmetingen. De kleur van de jurk en het pak kunt u naar uw wens aanpassen. Wedden dat u een glimlach op het gezicht van uw gasten krijgt!

. Ahw. How cute!


Specials

Vanaf € 45,00

Cijfers en letters Vindt u alle decoratie die u tot nu toe gezien heeft nog niet persoonlijk genoeg? Met ballonnen kunnen wij ontzettend veel decoraties creëren. Dus ook de initialen van het bruidspaar. En als we dan toch goed in de ballonnen zitten, waarom dat niet de gehele naam of achternaam van het bruidspaar. Zo word onze ballondecoratie toch ineens heel persoonlijk. Viert u uw koperen, zilveren of gouden bruiloft en bent u op zoek naar een manier om te tonen dat dit een bijzonder getal is? Als we letters kunnen creëren dan kunnen uiteraard ook getallen realiseren. Kies de kleur die bij uw bruiloft past of ga voor uw favoriete kleur.


Specials

Vanaf â‚Ź 5,95

Reuzenballon Een ballon vol kleine ballonnetjes, confetti en glitters. Welk meisje wordt hier nou niet blij van? Jawel, ook deze reuzenballonnen kunnen wij aan u leveren. Plaats de ballon midden boven de dansvloer en laat deze openknappen zodra het bruidspaar de eerste dans van de avond met elkaar deelt. De reuzenballon kunt u niet alleen gebruiken als confettiballon, maar ook als topballon voor op de onze pilaren en als topballon van de cloudbuster. Het zijn ware blikvangers en creĂŤren volume.


Jawel ..

Groter is in dit geval beter!


Specials

Vanaf â‚Ź 99,00

Ballonnenhart Vooruit, voor deze ene keer geven wij het toe. We zijn dol op hartjes. Rood, roze, parelmoer‌ Ja, we zijn er helemaal weg van. We zien ze dan ook graag terug komen op bruiloften, want daar horen ze er gewoon bij. Het is niet dat we het van de daken schreeuwen maar schamen doen we er ook niet voor! Ons ballonhart word standaard geleverd in de afmeting 2 x 2 m. Is dit niet groot genoeg? Vraag telefonisch of via de e-mail naar de mogelijkheden.

Wist u dat.. ..honderden kleine ballonen gebruikt worden voor dit ene hart?!



Tafeldecoratie

Vanaf â‚Ź 6,95

Tafelballonnen Weg met die witte tafelkleden, witte servetten en gelige bekleding van stoelen. Wij zorgen ervoor dat de ruimte waarin u feest viert in korte tijd aangekleed wordt met kleur, sfeer en gezelligheid. De tafelballonnen zweven in de ruimte door helium. Standaard zijn er drie mogelijkheden en twee varianten. U heeft keuze uit een set vanaf 3 ballonnen. Daarnaast kunt u kiezen voor de basis- of de luxe uitvoering. De luxe variant bestaat uit ballonsets van de stuffballon, ook wel ballon in ballon.

Tover die saaie oubollige zaal om tot een sfeervolle gezellige ruimte!


De Koff

Fabrieksweg 12 7451 PT Holten T: 0548 - 54 22 32 F: 0548 - 54 22 72 W: www.dekoff.nl E: info@dekoff.nl