Page 1

uitgangspunten de kern van de zaak

grondstof voor ontwikkeling & verbeelding van het nieuwe logo van de Dekker Groep


grondstof voor het beeldmerk idee; de schildersmossel


Dreumelse Waard, schildersmossel op zandoever


de schildersmossel

De schildersmossel (Unio pictorum) is een zoetwatermossel die vooral in stilstaand, maar ook in stromend water voorkomt (werkgebied Dekker). Ze leven ingegraven in de bodem, waarbij hun achterzijde met de inen uitstroombuizen schuin boven de bodem uitsteekt. Met deze buizen filtert de schildersmossel het water om er zuurstof en voedsel uit te halen (het winnen van zand en grind).


De kleur van de buitenkant varieert van geel en olijfgroen tot lichtgroen (de kleuren van het logo). De binnenkant heeft een mooie parelmoerglans. De naam van de schildersmossel refereert aan het feit dat de grote kleppen van de mossel vroeger door kunstschilders werden gebruikt om verf in te bewaren (zand- en grinddepots).


de ontwikkeling van het beeldmerk; van schelpdier naar nieuw beeldmerk

2 ruimtelijk vormgegeven


1 het origineel

3 grafisch vormgegeven


4 het complete beeldmerk

zandoever


grindoever


aandacht


Met aandacht en verantwoordelijkheid voor mensen en de natuur ontwikkelen wij landschappen en winnen grondstoffen. Klantgericht leveren we maatwerk en delen onze expertise voor “het beste rendement�. We ontwikkelen met aandacht onze eigen kwaliteit en dienstverlening samen met onze medewerkers en geven ruimte aan verbetering.

grondstof voor ontwikkeling


openheid


Open en transparant samenwerken en ondernemen is een randvoorwaarde voor de groei van onze onderneming. Persoonlijke groei en groeien in relaties is gebaseerd op transparant en open communiceren. Met openheid wordt authenticiteit van mensen zichtbaar en geeft ruimte voor creativiteit en duurzaam samenwerken en ondernemen.

grondstof voor ontwikkeling


eenvoud

a

b


Eenvoud is niet simpel. Eenvoud staat voor duidelijkheid in het gesprek, in aanbod van diensten en producten en zorgt ervoor dat we elkaar begrijpen. De natuur is een voorbeeld van eenvoud door schoonheid en geeft vorm aan een complexe evolutie met een schitterend eindresultaat wat toch in alle eenvoud respect afdwingt.

grondstof voor ontwikkeling


menselijke maat


De menselijke maat is respectvol omgaan met verschillen. Dat verschil kan mensen samenbrengen en verrijken. Door verschillen te zien als grondstof voor het ontwikkelen van oplossingen is de menselijke maat altijd leidend. Onze maatvoering in het ontwikkelen, winnen, vervoeren en produceren van onze producten is gebaseerd op passend maatwerk, gebaseerd op mensen.

grondstof voor ontwikkeling


De Dekker Groep bestaat uit een groot aantal bedrijven en samenwerkingen in Nederland, BelgiĂŤ, Frankrijk en Duitsland. Binnen deze bedrijven zijn betrokken medewerkers dagelijks bezig om onze klanten te voorzien van hoogwaardige landschapsprojecten, grondstoffen, betonmortel en betonwaren producten.

grondstof voor ontwikkeling


grondstof voor ontwikkeling

Dekker Groep is de handelsnaam van Houdstermaatschappij Dekker B.V. Waalbandijk 1, IJzendoorn www.dekkergroep.nl T +31 (0)344-579 999

Dekker onthult  

Grondstof voor ontwikkeling & verbeelding van het nieuwe logo van de Dekker Groep

Dekker onthult  

Grondstof voor ontwikkeling & verbeelding van het nieuwe logo van de Dekker Groep