Page 1

Oplage: Valkenswaard - Leende - Woensdag 29-02-2012 - Realisatie De Intake

Welkom bij Workout Healthclub Workout Healthclub is met 1600m2 de grootste healthclub van Valkenswaard. Wij zijn gevestigd aan de Vlasroot 2a te Valkenswaard. De gezellige sfeer geeft een optimale balans tussen actief sporten en ontspanning. Workout is vanzelfsprekend voor iedereen toegankelijk. Er is gedurende de gehele dag begeleiding aanwezig, onze gediplomeerde instructeurs stellen graag samen met u een trainingsschema op, zijn er om al uw vragen te beantwoorden en zien er op toe dat u op een veilige en verantwoorde manier traint. Workout Healthclub streeft er naar om iedereen leuke en aantrekkelijke lessen aan te kunnen bieden. Zo werken we met verschillende traingsschema’s gericht op het behalen van verschillende doelen en bieden we u verschillende groepslessen aan. Workout Healthclub biedt ruime mogelijkheden voor wat betreft cardio-fitness en circuittraining. Een grote trainings-

zaal met diverse cardio apparatuur om aan de conditie te werken, een circuitlijn op luchtdruk, een grote vrije trainingshoek en natuurlijk ontbreken ook de ‘gewone’ fitnesstoestellen niet. Onze gediplomeerde instructeurs & instructrices zorgen ervoor dat u snel bekend bent met en gewend bent aan onze diverse sportmogelijkheden. Zij zorgen er tevens voor dat u regelmatig getest wordt en een nieuw trainingsschema krijgt. Graag nodigen wij u dan ook van harte uit om eens te komen kijken wat wij u te bieden hebben.

Proefles

Voor het volgen van een proefles kunt u binnenlopen wanneer het u uitkomt, natuurlijk kunt ook ook vantevoren bellen om een afspraak te maken. Wij zullen u tijdens deze les een goede indruk kunnen geven over onze werkwijze en u helpen een plan van aanpak te maken om uw doelen

te behalen. Bij het fitnessen gaat het deze les vooral om kennis te maken met de toestellen.

Consultatie of advisering

Bij specifieke vragen over blessures of andere klachten kunt u altijd bij ons terrecht. Samen met u en ons healthsoftware programma werken wij een trainingsschema uit om de blessure of klacht te ontzien, of juist aan te pakken. Ook op het gebied van voeding en dieet kunnen wij u prima van dienst zijn.

Openingstijden: Maandag: 08.30 - 22.30 Dinsdag: 08.30 - 22.30 Woensdag: 08.30 - 22.30 Donderdag: 08.30 - 22.30 Vrijdag: 08.30 - 21.00 Zaterdag: 09.30 - 13.00 Zondag: 09.30 - 13.00

Het trainingsschema

Na de proefles hebben wij een goed beeld gekregen van uw conditie en spierniveau. In overleg met u kunnen wij aan de hand van verschillende gegevens een schema samenstellen. Dit schema wordt op verzoek om de 6 weken aangepast. Dit om te zorgen dat er geen gewenning optreedt en u elke periode weer op een nieuwe, intense en uitdagende wijze traint.

Workout Healthclub - De Vlasroot 2a - 5555 KR, Valkenswaard [T] 040-2045859 [W] www. workouthealthclub.nl

Open dagen Zaterdag 3 maart en zondag 4 maart van 9:30 tot 14:00


C

M

YCM

MY

CY

CMY

K

Waalreseweg 40 - 5554 HE Valkenswaard 5FMrJOGP!UPQTPVOEÃ STUDMBTTOM

Waalreseweg 40 - 5554 HE Valkenswaard - Tel. 040 201 79 79 - info@topsoundfirstclass.nl INSCHRIJVEN VIA INFO@OFF-LIMITS.NL WWW.OFF-LIMITS.NL

VOLG EEN GRATIS PROEFLES HIPHOP / STREETDANCE!


C

M

YCM

MY

CY

CMY

K

Aerobics 1

BURN is de ultieme workout

BURN is de ultieme workout voor de Body U Really Need. Een toegankelijke, effectieve en vooral motiverende groepsles waarbij je werkt aan alle facetten voor een fit, strak en mooi lichaam: cardio, spierverstevigende oefeningen én coretraining. De naam zegt het al, BURN is de workout waarmee je kilocalorieën verbrandt en je hele lichaam traint!

Het beste resultaat

Ieder kwartaal is er een nieuwe BURNworkout met nieuwe oefeningen, opzwepende muziek en een totaal andere volgorde van de lesonderdelen. Hierdoor wordt je lichaam opnieuw verrast en geprikkeld. Deze zogenaamde ‘overload’ is precies wat je nodig hebt voor progressie en resultaat!

BURN® extra dimensie

Tijdens de BURN-workout kun je gebruik maken van de extra tool XCO. Deze twee aluminium buisjes gevuld

met grit, zorgen ervoor dat je tijdens de BURN workout aanzienlijk meer kilocalorieën verbrandt dan wanneer je zonder deze buizen zou trainen. Zelfs gevorderde sporters zullen verbaasd zijn hoe intensief de oefeningen zijn. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat trainen met XCO’s zorgt voor o.a.: • een betere conditie • een optimale vetverbranding • een hoger calorieënverbruik • vermindering lage rugklachten • een betere lichaamshouding • een mooi, strak lichaam • Kortom: het gebruik van XCO’s maakt de workout nóg effectiever! Wil jij: • optimaal kilocalorieën verbranden? • conditioneel maar ook spierverstevigend werken in één workout? • je buik, billen en benen shapen? • je core (buik-, rug-, en heupspieren) strak en sterk maken? • nu écht het lichaam waar je van droomt in de spiegel zien?

Aerobics 1 is een les opgebouwd uit een warming-up, een conditioneel gedeelte en ook oefeningen voor buik, billen, benen & armen. Vetverbranding en spierversteviging staan centraal. Doordat men op eigen niveau kan trainen is deze les ook geschikt voor mensen met knie-, rug- en/of enkelklachten. Door regelmatig deel te nemen aan deze BBB lessen neemt u belastbaarheid toe, terwijl uw klachten minder worden

Aerobics 2

Aerobics 2 is ook een aerobicsles, maar nu een stuk intensiever. Het conditionele gedeelte is langer en zwaarder, bovendien zal het tempo van bewegen hoger liggen. Door diverse ‘spring’vormen in combinatie met de hogere intensiteit is deze les uitermate geschikt voor mensen die komen voor conditieverbetering. Uiteraard worden de spierverstevigende oefeningen niet vergeten.

Arrangementen

Bent u op zoek naar een school, teamof bedrijfsuitje? Workout Healthclub organiseert ook aparte clinics voor diverse doelgroepen. Ook zijn wij gespecialiseerd in bedrijfsfitness, door onze ervaring kunnen wij voor u alle facetten die bij deze vorm van fitness komen kijken uit handen nemen, waardoor uw personeel zeer voordelig kan sporten.

Spinning

Fietsen op muziek, het tempo wisselt voortdurend van rustig, snel tot sprint. Deze zogeheten intervaltraining geeft je de mogelijkheid om je eigen weerstandsniveau te kiezen. Tijdens de workout zit je 50 minuten op de fiets en verbrand je een grote hoeveelheid calorieën.

De Helix trainer!

Dit cardio toestel is door de zijwaartse beweging ontzettend effectief voor de binnen- en buitenkant van de dijen, alsmede voor de billen! Dit (probleem) gebied is normaal gezien alleen met specifieke krachtoefeningen aan te pakken dus de Helix trainer is een prima alternatief hiervoor en is daarnaast ideaal voor vetverbranding! De Helix trainer mag dus eigenlijk niet meer ontbreken in je trainingsroutine! Kom nu naar Workout Healthclub om 1 week lang gratis gebruik te maken van al onze toestellen waaronder deze Helix trainer!

Balance

Balance is een les gericht op evenwicht, balans, coördinatie en lenigheid. Deze les heeft diverse raakvlakken met yoga, pilates en tai chi. Ook voor mensen met bepaalde blessures en/of een slechte lichaamshouding is deze les uitermate geschikt. Aan het eind van de les doen we een heerlijke ontspanning.

Doe mee aan de

SPINNINGMARATHON Op zaterdag 24 maart van 11.00 tot 15.00 uur Bent u op zoek naar een gezondere levensstijl? Voelt u zich ouder dan u daadwerkelijk bent? Wordt u beperkt in uw dagelijks leven door uw lichaam of conditie?

DAN IS BENFIT.NL HET PROGRAMMA DAT UW LEVEN VOORGOED ZAL VERANDEREN!

Uw levensstijl verandert voorgoed Met het 12 wekenprogramma van BenFit.nl gaat u eten volgens voedingslijsten die optimaal op uw lichaam zijn afgestemd. Daarbij gaat u intensief sporten in uw club, tenminste 3 x per week. Met deze combinatie gaat u kilo´s in gewicht én in vetmassa verliezen. De belangrijkste doelstelling van BenFit.nl is echter dat u niet voor deze 12 weken uw gedrag aanpast om vervolgens weer terug te vallen in oude gewoontes. Dankzij het unieke BenFit.nl werkboek bent u in staat het proces vol te houden, maar bovenal te begrijpen. Na afloop van BenFit.nl heeft u alle kennis, visie en

inspiratie in huis om te weten hoe het moet. Uw levenswijze is voorgoed veranderd en u bent in staat om een gezond voedings- en bewegingspatroon vol te houden en te genieten van het leven. Omdat u weet wat werkt en wat niet en omdat u uzelf zo goed en energiek voelt dat u dat gevoel nooit meer kwijt wilt raken. Daar gaat u helemaal zelf voor zorgen! Daar hebt u niets of niemand anders meer voor nodig. Nooit meer! Voor meer informatie kunt u terecht bij een van onze BenFit coaches in de Healthclub.

Leden € 5,- p.p.

Niet Leden € 10,- p.p.

MDY

Ook voor al uw voedingssupplementen kunt u bij ons terecht! Wij voeren het gehele assortiment van het merk: MDY, deze kunt u vinden op www.mdy.nl. Als u een product bij ons besteld is deze binnen 2 werkdagen op locatie en deze ontvangt u dan tegen scherpe sportschool prijzen. Voor meer informatie en/of specifieke vragen kunt u terecht bij een van onze instructeurs.

O

Workout Healthclub - De Vlasroot 2a - 5555 KR, Valkenswaard [T] 040-2045859 [W] www. workouthealthclub.nl

W


C

M

YCM

MY

CY

CMY

K

Open dagen Zaterdag 3 maart en zondag 4 maart van 9:30 tot 14:00 uur intake_logo.pdf 18-1-2011 12:52:55

U

C

M

Y

CM

MY

CY

CMY

K

Deze krant is mede mogelijk gemaakt door De Intake

www.deintake.nl

AL15 JAAR UW SPECIALIST OVER DE VLOER

PVC HOUT LAMINAAT TRAPRENOVATIE EGALISEREN ONDERHOUD SCHADEHERSTEL SCHADEHERSTE

voor

na

Advies op maat: Wenst u advies op maat, of een inspectie van uw vloer of trap? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak. Dit kan uiteraard ook in de avonduren in onze showroom, maar ook bij u thuis. Bartels Parket is CBW erkend. Voor meer informatie kunt u ook terecht op onze website: www.bartelsparket.nl Openingstijden: Donderdag 13.00u tot 17.00u Vrijdag 13.00u tot 17.00u Zaterdag 10.00u tot 16.00u s´avonds geopend op afspraak!

Bartels Parket

Provincialeweg 80d 5503 HJ Veldhoven T. 040-2548694

AKTIE: EIKEN traprenovatie incl. montage € 1.495,00


C

M

YCM

MY

CY

CMY

K

K

Ik ben Nicole Kivits. Ik ben 37 jaar. Getrouwd en moeder van twee lieve kinderen. Ik ben vanuit de middelbare school naar de kappers school gegaan. Heb daar mijn diploma behaald en een aantal jaar in verschillende kapsalons gewerkt. Na een aantal jaar er tussen uit geweest te zijn wilde ik toch weer het kappers vak in. Ik ben nieuwe cursussen gaan volgen en had er weer helemaal zin in.

met een aparte ruimte voor de Kapsalon aan huis. Zelfs nu groei ik. Wel gehoopt dat ik snel zou groeien maar zeker nooit verwacht. Ik vind het een ontzettend leuk beroep en ben trots als de klanten weer tevreden de kapsalon verlaten. Ook ga ik regelmatig op cursussen. Zo blijf ik op de hoogte van alle nieuwe trends, technieken en kleuren van deze tijd. Ik heb ook een eigen website www. kapsalonnicolekivits.nl Hierop vind u mijn openingstijden, prijslijst en foto’s van enkele kapsels. Mijn adres is Kardinaal de Jongstraat 87 5554RC Valkenswaard Tel 06 27082658

Nu ben ik al 5 jaar echt voor mijzelf bezig. Netjes ingeschreven bij de KvK. Begonnen als ambulante kapster. Daarna ook thuis een kleine salon ingericht. Al snel groeide ik mijn salon uit en moesten we uitbreiden. We kwamen een nieuw huis tegen -------------------------------------------------------------------------------------------------------Tegen inlevering van deze bon krijgt u 5.00 korting op behandeling naar keuze. Geldig in de maand Maart en April 2012

Praxtour

De indoor race ervaring met realistische route! Indoor cycling is nog nooit zo boeiend geweest! Met de Praxtour ervaart de sporter zowel gevoelsmatig als visueel een realistische fietsbeleving van prachtige ritten op diverse locaties in Europa. Intense sportplezier, dag en nacht, zomer en winter, weer of geen weer!

Gebruik Praxtour

Het is niet voor iedereen weggelegd (meteen) een zware bergetappe met de echte realistische weerstand te fietsen.

Ook niet-klimmers en minder getrainden moeten genieten van de Praxtour en de beschikbare routefilms. Om die reden biedt Praxtour de mogelijkheid de weerstandinstelling bij het begin van de tocht te kiezen. Dit kan in 4 gradaties ‘Light’, ‘Medium’, ‘Sport’, ‘Real’. TimeRiding: Met ‘TimeRiding’ kies je je eigen resultaten of die van een ander uit een vorige rit als vergelijkingsmateriaal. Die resultaten worden op de monitor weergegeven zoals de tussentijden bij een tijdrit. Op verschillende meetpunten kun je de tijden vergelijken.

T Puzzel uitleg

O

In deze krant zijn 7 letters verstopt, weet u het woord wat u kunt vormen met deze letters, ga dan naar www.deintake.nl/prijsvragen selecteer Workout Healthclub en vul het woord in. Uit alle inzendingen verloten wij:

5x een maand gratis en onbeperkt sporten!

Knip de onderstaande coupon uit en vul uw gegevens in.

1) Zoek de 7 letters: ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ 2) Puzzel de letters tot een woord 3) ga naar www.deintake.nl/prijsvragen, selecteer workout en vul het woord in. Insturen kan tot 14 maart 2012. Maximaal 1 inzending per huishouden.

Wacht dus niet langer en maak hier direct gebruik van. Tot ziens bij Workout Healthclub!

Workout Healthclub - De Vlasroot 2a - 5555 KR, Valkenswaard [T] 040-2045859 [W] www. workouthealthclub.nl

intake_logo.pdf 18-1-2011 12:52:55

C

M

Y

CM

MY

CY

CMY

K


C

M

Y

CM

MY

CY

CMY

K
C

M

YCM

MY

CY

CMY

K

Core Training

Als we het over “core training” hebben dan zijn dat oefeningen die onze romp (rug, buik en bekken) stabieler en sterker maken. De romp is het centrum voor het bewegen en verplaatsen van ons lichaam. Sommige opvattingen gaan zelfs nog verder en zien de romp als het energiecentrum. Vast staat dat het lichaamszwaartepunt er is gezeteld en dat ons middel dus zowel stabiliteit als ook mobiliteit moet bieden. De betroffen spieren zijn: rectus abdominus, obliquus abdominus internus/externus, transversus abdominus (buik), erector spinae, quadratus lumborum, paraspinale musculatuur, multifidus, rotatoren, lattisimus dorsi, trapezius (rug) en bekken/heup musculatuur. Of het nou het tillen van het boodschappenkratje of het squatten in de sportschool is – allebei zijn ondenkbaar zonder een sterke romp. Gebrek aan kracht, niet correct uitgevoerde bewegingen en zodoende een hoge kans op blessures zijn het gevolg. Veel sporters trainen hun buikspieren al omdat ze dit lichaamsdeel graag plat en gespierd willen hebben. De vaak gedane sit ups zijn net als de hyperextensions voor de onderrug echter oefeningen waarbij de betroffen spieren erg geïsoleerd worden. Het effect van deze oefeningen is daarom vaak letterlijk oppervlakkig. De spieren die dieper in de romp liggen worden er niet of te weinig mee getraind. De oplossing: doelgerichte core training. Hierbij wordt functioneel getraind.

Dat betekend dat buik, rug en bekken tijdens de speciale oefeningen zo met elkaar functioneren als zij dat ook bij belastingen in het dagelijks leven doen (real life bewegingssituaties). Training met losse gewichten (lunges, squats, deadlifts, duw- en tiloefeningen met dumbels) en het inzetten van een gymbal (apart of in combinatie met losse gewichten) zijn uitstekende middelen om de rompspieren in hun samenhang te laten werken. Ook rotatieoefeningen maken een essentieel deel uit van core training (b.v. staande rotatie met de lange halter). Zowel gevorderde sporters als ook personen die tot nu toe weinig of niets aan sport gedaan hebben, zullen baat hebben bij regelmatige core oefeningen. Onderrug klachten kunnen worden verminderd, de houding en zelfs de darmwerking gaan verbeteren en het middel van het lichaam wordt strakker. Uitstekend geschikt is core training ook voor vrouwen voor, tijdens en na een zwangerschap: goed getrainde romp spieren kunnen de belasting door zwangerschap en bevalling beter aan en sterke bekken bodem spieren voorkomen problemen met incontinentie. Kortom, core training, bij voorkeur in combinatie met algemene conditie training, zou al voldoende zijn om de lichamelijke fitheid, belastbaarheid in het dagelijks leven en een goed lichaamsgevoel tot een hoge leeftijd te waarborgen.

R

Personal Training / Small Group Training. Uw resultaat, ons doel

U kunt er vanaf januari voor kiezen om exclusief gebruik te maken van een Personal Trainer die alleen aan u aandacht besteedt en het programma volledig op uw wensen afstemt. De Personal Trainer is zeer flexibel en kan op veel meer plaatsen het trainingsprogramma verzorgen. Naast Personal Training bieden wij in onze club echter ook de mogelijkheid om te trainen in kleine groepen (4 tot max. 8 personen), dit noemen wij Small Group Training. Hierdoor wordt een echte Personal Training dus bereikbaar voor iedereen!

Uw resultaat, ons doel! XCO = eXtreme COre Training. Een 45 minuten tempotraining voor de buik-, rug-, schouderspieren en het diepliggende bindweefsel. Deze training is ongekend en ongeëvenaard op fitnessgebied omdat we trainen met een buis met bewegende massa.

Maximaal resultaat.

“Squat position, handen in de bovengreep, ellebogen in de zij en schouders laag! Beweeg van links naar rechts! Zorg dat het grit voluit naar beide kanten beweegt. En...doe de Twist, shake, shake, shake!” Welkom bij dé nieuwe workout: Xco-Training. De training met de buis die je lijf gaat veranderen. De XCO-Tainer® is een geanodiseerde aluminiumbuis, waarin een bewegende massa zit, die vrij door de buis kan bewegen. In 45 minuten ervaar je een dynamische training die een ongekende impact op je lichaam zal hebben. Krachtige bewegingen en ijzersterke

buik- / rugspieren met een aluminium buis. Deze Extreme COre training met de XCO-trainer is een total workout met veel fun en power. De XCO-Tainer® is een geanodiseerde aluminiumbuis, waarin een bewegende massa zit, die vrij door de buis kan bewegen. In 45 minuten ervaar je een dynamische training die een ongekende impact op je lichaam zal hebben. Shake mee en ervaar de impact van de bewegende massa en voel bij iedere beweging die extra belasting.

Meer weten over PT / small group training? Maak een afspraak voor een intake gesprek. De voordelen van een personal trainer Een personal trainer klinkt als een luxe die alleen voor celebraties is weggelegd. Dat is allang niet meer zo. Steeds meer mensen kiezen voor een persoonlijke aanpak van hun workout. Wat zijn eigenlijk de voordelen van een personal trainer? Om daar iets over te zeggen moeten we eerst kijken naar wat een personal trainer nou precies doet. Want kan een fitnesscoach je niet gewoon af en toe wat tips geven? En wat is er met zelfdiscipline en doorzetten gebeurd?

Persoonlijke doelen

O

Een personal trainer is iemand die aan de hand van jouw persoonlijke wensen en doelen een speciaal trainingsschema opstelt. Daarbij wordt rekening gehouden met jouw lichamelijke conditie.

De personal trainer kan je helpen gewicht te verliezen, conditie op te bouwen, leniger te worden of pure krachttraining te doen. Een goede personal trainer bekijkt ook het totaalplaatje van jouw gezondheid. Heb je stress? Ontspan je genoeg? Hoe is je dieet? Samen werken jullie op al die vlakken aan jouw lijf en conditie.

Slappe bovenarmen

Het voordeel van een personal trainer versus alleen trainen is dat een personal trainer een professional is. Zo kan het gebeuren dat je in je eentje traint en na weken geen gram bent afgevallen of je bovenarmen nog steeds even slap zijn. Een personal trainer kijkt precies naar jouw lichaamsbouw, kracht en conditie en stemt daar het trainingsprogramma op af. Daarnaast moedigt hij of zij je aan op momenten dat je zelf misschien zou stoppen. Maar je wordt ook beschermd tegen blessures die je misschien op zou lopen omdat je zelf niet goed traint.

Stok achter de deur

Andere voordelen zijn dat een personal trainer je wegwijs maakt op de apparatuur en je sommige apparaten kan aan- of juist afraden. Doordat je zo effectief traint, bespaar je een hoop tijd en frustratie. Bovendien geldt het als stok achter de deur. Als er iemand op je wacht, denk je er wel twee keer over na om niet te gaan, terwijl een avond op de bank anders zo verleidelijk kan zijn. Misschien is het belangrijkste voordeel van een personal trainer wel dit motiverende aspect. Want beginnen met sporten kan iedereen. Ermee doorgaan, dat is het moeilijke deel. Omdat je samen een doel hebt bepaald en iemand je persoonlijk steunt, wordt sporten met een personal trainer een leuk onderdeel van je leven.

Workout Healthclub - De Vlasroot 2a - 5555 KR, Valkenswaard [T] 040-2045859 [W] www. workouthealthclub.nl


C

M

YCM

MY

CY

CMY

K

50 GRATIS BANDEN

CHECK: WWW.PROFILE.NL/50BANDEN IN MAART EXTRA KORTINGEN OP VREDESTEIN BANDEN!

VELGENUITVERKOOP!

TOT 70% KORTING!

BIJV. € 350,- VOOR EEN COMPLETE SET VAN 4 STUKS 16” VELGEN (INCL. BTW) VELE MERKEN EN TYPEN VERKRIJGBAAR. KOM KIJKEN IN ONZE SHOP! T 040 20 129 61 www.profiletyrecenter.nl Valkenswaard, Dragonder 2a AM , A N E W U E I N CE! I V R E S E D DEZELF

DE KEMPEN BANDEN

VELGEN

UITLIJNEN

REMMEN

UITLATEN

r

VOOR

ALLE

AUTOMERKEN

Workout  

workout,proef

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you