Page 1

Alles over...

Alles over...

Pagina 5

Pagina 6 + 7

Auto

Motor

Alles over...

Bromfiets Pagina 9

Alles over...

Theorieles Pagina 12

Alles over...

E achter B Pagina 13

Voor een geslaagde rijopleiding


2toDrive (Begeleid rijden) Wat is 2toDrive precies?

2toDrive is een experiment waarbij je onder begeleiding van een coach rijervaring op doet. Jongeren en beginnende bestuurders zijn door minder rijervaring vaker betrokken bij ongelukken dan ervaren bestuurders. 2toDrive zorgt ervoor dat je gedurende een langere periode onder relatief veilige omstandigheden rijervaring kunt opdoen. Naar verwachting start de proef 2toDrive in november 2011. Jij hebt vanaf de startdatum de kans om eerder je rijbewijs te halen, namelijk vanaf 16,5 jaar. Vanaf de dag dat jij 17 bent geworden kan je rijexamen doen. Ben je geslaagd? Dan mag je tot je 18e verjaardag alleen de weg op onder begeleiding van de door jou zelf gekozen coach(es). Je hoeft dus niet meer tot je 18e te wachten voordat je eindelijk met rijlessen mag beginnen! Op www.rijschoolroy.nl wordt direct de juiste startdatum gepubliceerd wanneer deze bekend is.

Kort samengevat:

Vanaf medio november • Ben jij 16 jaar? Dan mag je starten met het halen van je theorie examen. • Vanaf 16.5 jaar mag je autorijles gaan volgen. • Als je 17 jaar bent geworden mag je rijexamen doen. • Heb je je rijbewijs gehaald? Dan kun je tot je 18e in de auto rijden met een coach. • Vanaf je 18e mag je zelfstandig de weg op.

Let op!!

Jongeren die voor de startdatum van 2toDrive 17 jaar zijn geworden mogen helaas niet meedoen met de proef. Wel kunnen zij vanaf 1 november rijlessen nemen. Zodra ze 18 zijn mogen zij een rijexamen afleggen.

Aan welke eisen moet een coach voldoen?

Een coach moet: • Minimaal 5 jaar in bezit zijn van een rijbewijs B • Moet minimaal 27 jaar oud zijn • Mag in het verleden geen strafrech

• •

• •

telijke veroordelingen voor verkeer sovertredingen hebben gehad. Mag in het verleden geen alcohol cursussen of gedragscursussen hebben gehad Mag in het verleden geen onder zoeken naar de rijvaardigheid of rijgeschiktheid opgelegd hebben gekregen door het CBR Mag niet onder invloed zijn van alcohol, drugs of medicijnen tijdens het begeleiden. Moet een geldig rijbewijs kunnen tonen.

De RDW toetst of de coach aan de bovengenoemde eisen voldoet.

Gratis informatiebijeenkomsten

Rijschool Roy organiseert vanaf half oktober diverse informatiebijeenkomsten voor jongeren en hun toekomstige coaches. Tijdens deze bijeenkomsten wordt uitgelegd wat 2toDrive precies inhoudt en wat coaches wel en juist niet moeten doen. Uiteraard is er ruim gelegenheid tot het stellen van vragen. Heb je interesse in het bijwonen van een informatiebijeenkomst bel dan

0497-535831 of 040-2546815 of meld je hiervoor aan via de onze website.

Win een rijlespakket van € 1780,-!!

Meld jij jezelf aan tussen 1 oktober en 31 december voor een rijopleiding auto, dan doe je automatisch mee aan de verloting van een rijlespakket t.w.v. € 1780,-. Je dient te starten met je rijopleiding voor 30 juni 2012. Meer informatie over deze verloting vind je op www.rijschoolroy.nl.

Geslaagd voor je bromfietsrijbewijs bij Rijschool Roy?

Ben jij bij Rijschool Roy geslaagd voor je bromfietsrijbewijs? Dan ontvang je van ons een korting van € 50,- op je start & go pakket voor het autorijbewijs.

Wil je meer informatie over 2toDrive Kom dan vrijblijvend naar één van onze informatiebijeenkomsten. Dinsdag 25 oktober 19.00 - 21.00 Zaterdag 29 oktober 10.00 - 12.00 Dinsdag 1 november 19.00 - 21.00 Alle bijeenkomsten zijn op onze locatie in Steensel


Start & Go pakketopleiding auto v.a € 1389,Alle voordelen op een rij: • Elk gewenst tempo mogelijk. Dus ook spoedopleidingen vanaf 10 dagen! • Filmrit. Deze rit wordt met een speciaal camerasysteem gefilmd zodat je na de rit direct je eigen fouten kunt terugzien. Op de rijschool bekijken we samen jouw rit en gaan deze uitgebreid evalueren. Dit werkt erg verhelderend! Deze rit wordt meestal kort voor het examen gepland. • Je hebt je eigen vaste instructeur. • Je mag je pakket kosteloos in termijnen betalen. • Lessen over in je startpakket? Deze krijg je teruggestort door ons. • Ruim 70% van alle leerlingen die een pakketopleiding volgen slaagt de 1e keer! • Gratis klassikale theorieexamentraining op de rijschool • Gratis theorie studiepakket. • Toegang tot onze module om online te studeren. Je kunt dan via de pc de theoriestof eigen maken. De complete theorie is omgezet in foto’s en filmpjes. Dit is ideaal wanneer je bijvoorbeeld moeite hebt met leren en/of lezen. Ook de theorie examens oefen je online. • Praktijk begeleidingsmodule. Je kunt zo telkens je volgende rijles

voorbereiden middels filmpjes, foto s en 3d animaties. Dit bespaart lestijd! • Het start & Go pakket is een zeer uitgebreid startpakket. Mocht het pakket niet toereikend zijn dan werk je tot aan je examen verder met losse rijlessen. • Tussentijdse toets bij CBR (optioneel) • Tijdens een try out van 100 minuten bekijken we samen met jou met welk startpakket je het beste kunt beginnen. Deze try out kost € 50,-.

Tussentijdse evaluatie op ¾ van het Start & Go Pakket voor ouders/verzorgers Na verloop van tijd gaat de instructeur samen met jou beoordelen of dit Start & Go Pakket toereikend is of dat je na afloop nog lessen nodig hebt. Is het pakket toereikend dan zorgen we voor een aansluitend praktijkexamen. Heb je nog lessen nodig dan ga je verder met losse lessen tot aan het praktijkexamen. Deze tussentijdse evaluatie komt ook op papier te staan en krijg je thuis gestuurd zodat je eventueel ook je ouders kunt laten zien hoe jouw rijopleiding vordert. Hebben je ouders vragen naar aanleiding van deze evaluatie dan kunnen ze altijd contact opnemen met de instructeur of de rijschool. Rijschool Roy vindt het belangrijk dat ouders betrokken zijn in het leerproces.

Bijzondere omstandigheden of "beperkingen" zoals bijv. autisme enz.

Binnen onze rijschool zijn een aantal instructeurs werkzaam die zich gespecialiseerd hebben in het lesgeven aan leerlingen met beperkingen zoals bijv. autisme, pdd nos, asperger, adhd enz. Ze zijn hiervoor opgeleid en

hebben dus de nodige bijscholing achter de rug. Ook zijn er instructeurs aanwezig die zich gespecialiseerd hebben in het fenomeen faalangst. Onlangs heeft onze rijschool het certificaat "autismevriendelijk" mogen ontvangen.

Start & Go 15 Start & Go 20 Start & Go 24 Aantal lessen Praktijkexamen.

15 x 100 min ja

20 x 100 min ja

24 x 100 min ja

Toegang tot praktijk begeleidingsmodule

ja

ja

ja

Toetsrit (gefilmd)

ja

ja

ja

Klassikale theorie examentraining

ja

ja

ja

Theorie online cursus incl. boekje

ja

ja

ja

Betaling in termijnen (geen extra kosten)

ja

ja

ja

Theorie examen

nee

nee

nee

Pakketprijs Losse lessen na pakket per 50 minuten

€ 1389,-

€ 1780,-

€ 2092,-

€ 42,-

€ 42,-

€ 42,-


Bij het motor opleidingscentrum van Rijschool Roy in Steensel vind je alles voor de motorliefhebber onder 1 dak. Je kunt bij ons terecht voor o.a.: • (Spoed) opleiding motorrijbewijs (v.a. 6 dagen) • Motorscooter opleiding. (A Automaat rijbewijs) • Rijopleidingen voor gevorderden • Diverse opfrismogelijkheden • Begeleiding bij overwinnen angst ontstaan door bijv. een ongeval • Aanschaf motorkleding, accessoires, helm, laarzen enz. • Off Road trainingen • Theorielessen in ons theorielokaal Rijschool Roy leidt per jaar honderden cursisten op voor het motorrijbewijs. Dat betekent dat we op motorrijles gebied enorm ervaren zijn en ook gedurende alle seizoenen motoropleidingen verzorgen. Daarnaast zijn een aantal instructeurs gespecialiseerd om tevens rijopleidingen voor gevorderden te verzorgen. Onze filosofie is om tijdens je motoropleiding een "echte motorrijder" van je te maken. Dat betekent motorrijles op het allerhoogste niveau!

vereiste oefeningen gaan we bijvoorbeeld samen een bermvlucht maken. Ook het uitwijken met de motor komt uitgebreid aan bod. We gaan diverse remoefeningen doen om de remtechniek zo doeltreffend mogelijk te kunnen toepassen op het moment dat je in een noodsituatie terecht komt.

Dag Limburg

Voor het aanleren van de juiste bochtentechniek bieden we de mogelijkheid dit te oefenen in Zuid Limburg. We gaan de hele dag op pad om alle ins en outs van het motorrijden onder de knie te krijgen. Rijschool Roy heeft in Zuid Limburg een speciale route uitgezet waar we alle facetten van het motorrijden kunnen oefenen. Voordeel van deze dag is dat je in zeer korte tijd op examenniveau bent en examen kunt afleggen. Ideaal dus als je snel je motorrijbewijs wil gaan halen! Naast voertuigvaardigheden gaan we ook aandacht besteden aan risicoperceptie. We gaan samen de link leggen tussen het herkennen van gevaar, het vermijden van gevaar en het omgaan met gevaar. Ongeval vermijdend rijgedrag vloeit als een rode draad door de opleiding heen. Houd in ieder geval voor ogen dat de beloning groter is dan de geïnvesteerde moeite: Meer plezier in het motorrijden en een betere veiligheid!

Het motoropleidingscentrum van Rijschool Roy heeft de allerhoogste certificering gekregen van Bovag en KNMV!

TRY OUT

Opleiding Motorrijbewijs

TRY OUT kadobon

Voor de instructeurs van Rijschool Roy is motorrijden een passie die ze graag met jou delen. Daarom hebben wij een cursusplan ontwikkeld waarin alle facetten van het motorrijden aan bod komen. Samen met je instructeur ga je deze eigen maken. Naast de

Wil je graag een keer geheel vrijblijvend kennismaken met het motoravontuur, dan kun je voor € 50,- een Try Out doen van 2 uur. Je leert in een ontspannen sfeer de basisvaardigheden van het motorrijden kennen.

Wil je graag iemand verassen met een Try Out koop dan een Try Out kadobon. De Try Out is een ideale manier om kennis te maken met het motoravontuur en verplicht je verder tot niets.

Simone

Afgelopen vrijdag in een keer geslaagd voor mn motorrijbewijs! Vince bedankt voor de leuke lessen! Groetjes Simone

Dennis

Een verkeersdeelname examen die ik niet snel zal vergeten. Kan het nog steeds niet geloven. Gelukkig alles in een keer gehaald. Met dank aan de koffiemachine, de witte ziekenhuis haarnetjes, de altijd vrolijke en charmante Lotte, Harold, John, Freddy, Roy en met name Vincent: zonder jou had ik het echt niet gehaald. Allen bedankt vanuit Amsterdam

Huub

Voor de eerste keer geslaagd voor mijn motor rijbewijs en vaarbrevet. Een hele ervaring om met de motor tot je nek toe in het water te rijden, tijdens het examen. Roy wil ik bedanken voor leerzame dag in Limburg. En verder alle instructeurs, die mij lief gehad hebben tijdens de opleiding. Een super rijschool. Heul veul groetjes Huub

Jolanda

Vandaag mijn motorrijbewijs gehaald, ben er echt superblij mee!!! Vincent en Harold hartstikke bedankt voor de fijne lessen, heb er erg veel van geleerd, dat geldt ook voor de Mergellandroute. Dinsdag kan ik mijn rijbewijs ophalen en dan kan het touren beginnen. Groetjes Jolanda www.rijschoolroy.nl


• • •

>\jcXX^[6 <okiX`ejkXgbfik`e^fga\ \\ijk\Xlkfm\iq\b\i`e^ MiXX^el\\ef]]\ik\XXefgnnn%YcXXb%ec Lm`e[kI`ajZ

_ffcIfpfg

?\ld\ej\n\^* --'*:NN@A:?<E K\c\]ffe1')+$*--'''' <dX`c1`e]f7YcXXb%ec nnn%YcXXb%ec

Aut rijles.nl


Het bromfietsrijbewijs

Vanaf maart 2010 is het een feit. Het bromfiets praktijkexamen is ingevoerd. Je moet vanaf dat moment naast het behalen van het verplichte theoriecertificaat, een praktijkexamen afleggen bij het CBR. Rijschool Roy is vooral gespecialiseerd in het verzorgen van spoedopleidingen voor het praktijkgedeelte. Dat betekent dus in de ochtend beginnen met lessen en in de loop van de middag op voor het praktijkexamen. Je kunt dan binnen 1 dag je praktijkgedeelte halen voor het bromfiets rijbewijs.

Praktijkopleiding in het examengebied

Uiteraard krijg je rijles in het examengebied zodat je op en top bent voorbereid op je examen. Je bent ongeveer 5,5 uur bezig deze dag. Uiteraard met de nodige pauzes tussendoor. In de praktijk is gebleken dat dit goed te doen is voor de leerlingen. Ook is het mogelijk een gesplitste dagopleiding te volgen. Je hebt dan de 1e dag ± 4,5 uur rijles en de 2e dag ± 1 uur rijles + praktijkexamen. Het kan voorkomen dat we in de winterperiode de opleiding splitsen i.v.m. temperatuur.

Haal je theorie al als je 15,5 jaar bent!

Voordat je mag deelnemen aan het praktijkgedeelte moet je in bezit zijn van een theorie- certificaat. Vanaf 15 juni 2011 mag je je theorie certificaat al halen vanaf 15,5 jaar. Je hebt dan ruim de tijd voor je 16e verjaardag je theorie te halen.

Lesscooters

De rijlessen worden verzorgd op een super stoere Peugeot "Speedfight" scooter! Ben jij wat kleiner dan hebben we voor jou een kleinere scooter staan: de Piaggo Zip. Je kunt dan toch heel makkelijk de praktijklessen volgen en het praktijkexamen afleggen. Je bent verplicht op een bromfiets examen te doen. Ook al ga je straks alleen maar snorfiets rijden.

Gratis theorie examentrainingen!

Iedere leerling die bij Rijschool Roy het praktijkgedeelte voor de bromfiets gaat volgen mag gratis deelnemen aan de theorie examentraining sessies. Deze zijn regelmatig op zaterdagochtend en vakanties. Je mag ook meerdere keren (gratis) deelnemen. Verder zijn er diverse manieren om de theorie te leren. Wil je graag begeleiding voor het leren van de theoriestof neem dan even contact met ons op. Er zijn diverse mogelijkheden.

Wat kost het? Praktijkopleiding - Praktijkopleiding* in 1 dag inclusief praktijkexamen - Klassikale theorie examen trainingen gratis. (Groep van 3 personen)

€ 295,-

- Praktijkopleiding 2 dagdelen - Dag 1: ± 4,5 uur les. - Dag 2: ± 1 uur les + praktijkexamen. - Klassikale theorie examen trainingen gratis - (Groep van 3 personen)

€ 295,-

Praktijkopleiding individueel

op aanvraag

Theorie Theorie examen gereserveerd door rijschool.

€ 45,-

Los theorieboekje

€ 16,-

Theorie examentraining cd rom

€ 16,-

Klassikale theorie examentraining voor bromfietsleerlingen

Gratis

Klassikale theorie opleiding in kleine groep 2 dagdelen

€ 60,-

Losse lessen

€ 40,-

Herexamen bromfiets praktijk

€ 160,-

Het praktijkexamen, wat houdt het in?

Het praktijkexamen begint met een kennismaking met je examinator. Net als tijdens je rijlessen word je door hem gevolgd op een bromfiets gedurende 30 tot 40 minuten. Foutloos rijden hoeft niet. Je moet wel laten zien dat je de bromfiets beheerst en dat je rekening houdt met verkeer om je heen. Ver vooruit kijken en zo goed mogelijk verkeerssituaties inschatten, dat is heel erg belangrijk tijdens het examen. Na

de rit vertelt de examinator je direct of je geslaagd bent of niet. Stap dan nog niet meteen op je bromfiets of snorfiets! Je moet eerst bij het gemeentehuis je rijbewijs ophalen. Dat duurt meestal een paar dagen.


Onze e k ster en punt

1 23

               !  

Auto Mensinck Steensel

   

./ $ 0 

& '(

)' *+$

,

- 

  %%  !"#$ 

Eindhovenseweg 78 - 5524 AS Steensel T: 0497 - 51 30 59 - F: 0497 - 51 93 44 E: info@automensinck.nl


AUTOBEDRIJF W. VERSANTVOORT B.V.

24 UUR TANKEN MET DE AUTOMAAT WASSTRAAT MET TEXTIELBORSTELS

-------------------------------------------------------------

LEVER DEZE BON IN EN ONTVANG EEN WASPROGRAMMA T.W.V. € 10.00

VOOR MAAR € 4.00

Komplete Komputer Systemen B.V. Provincialeweg 68 | 5503 HH Veldhoven Tel: 0402534993 | www.kksbv.nl

KRUISSTRAAT 86, 5502 JH VELDHOVEN TEL: 040-2534093 FAX: 040-2545446


Heb jij een speciale aanpak nodig?

Moeite met theorie? We helpen je graag!

Ben jij moeilijk lerend of is er sprake van een “beperking” geef dit dan aan. We kunnen samen met jou een plan maken voor jouw theorie opleiding. Rijschool Roy heeft de specialisten in huis om ervoor te zorgen dat ook het theoriegedeelte met succes doorlopen wordt. Tevens bestaat er de mogelijkheid een aangepast individueel theorie examen te doen. Dit examen is speciaal voor die leerlingen die om wat voor reden dan ook een andere aanpak nodig hebben. Grote voordeel is dat er meer bedenktijd is waardoor de leerling meer tijd krijgt de vraag rustig te verwerken voor er antwoord gegeven wordt. Het examen wordt mondeling afgenomen en is altijd 1 op 1. Dus niet in een groep zoals bij het normale theorie examen. De rijschool verzorgt de aanvragen voor dit examen. Het individuele theorie examen kost € 85,-. Klassikaal theorieles 2 dagdelen (in kleine groep): € 60,00 Individueel theorieles: Op aanvraag

Voor al onze leerlingen: Gratis theorie examentrainingen voor auto, motor of bromfiets!

Rijschool Roy houdt regelmatig examentraining sessies in het theorielokaal op de rijschool. Uiteraard wordt er gebruik gemaakt van de druktoetsen kastjes die op het CBR ook gebruikt worden. Na afloop van het proefexamen wordt het hele theorie examen klassikaal besproken zodat eventuele onduidelijkheden weggenomen kunnen worden. Voor leerlingen van Rijschool Roy is deelname gratis.

Autisme, PDD NOS, Syndroom van Asperger enz.

Rijschool Roy heeft een aantal instructeurs in dienst die gecertificeerd zijn in het opleiden van kandidaten met autisme of aanverwante "beperkingen". Wanneer er sprake is van "beperkingen" vinden we het erg belangrijk vooraf met elkaar kennis te maken middels een intakegesprek. Tijdens dit gesprek kunnen wij wat zaken inventariseren en daar de juiste rijopleiding op af stemmen. Rijschool

Roy is sinds enige tijd in bezit van het certificaat "autisme vriendelijk".

Meld het bij ons wanneer er sprake is van een bepaalde "beperking".

Wanneer er sprake is van een bepaalde "beperking" neem dan even contact met ons op zodat we samen kunnen kijken wat alle mogelijkheden zijn. Het

is voor iedereen belangrijk dat er vanaf het begin sprake is van de juiste aanpak. Dit kan echter alleen wanneer wij door ouders en/of leerling geïnformeerd worden. We plannen hiervoor graag een afspraak in.

Communicatie is pas geslaagd als de ander jou begrijpt...


E achter B

Wanneer heb je rijbewijs E achter B nodig?

Kosten dagopleiding Alle prijzen zijn inclusief BTW

De inhoud van de opleiding:

Het gaat bij dit rijbewijs vooral om specifieke vaardigheden. De kandidaat moet niet alleen bewust zijn van de afwijkingen die het rijden met een combinatie met zich meebrengt. Hij/zij moet daar ook naar handelen.

Belangrijke aspecten daarbij zijn:

• De grotere omvang. • Het geringe acceleratie vermogen. • De grotere massa en de langere remweg. • Het inlopen c.q. uitzwenken van de achterzijde van de aanhangwagen bij bochten en andere wendingen. • Het beperkte gezichtsveld. • Het grotere kantelgevaar. U dient o.a. de volgende bijzondere verrichtingen uit te kunnen voeren:

• Achteruitrijden, in rechte lijn en stoppen op aangegeven plaats. • Achteruitrijden, van aangegeven bochten. • Achteruitrijden, in garage/inrit, naar laadplaats. • Keren d.m.v. steken met gebruik making van een zijstraat. • Keren d.m.v. een halve draai.

Opleiding in één dag

Gedurende de dag volg je rijles met later op de dag een aansluitend examen. De dag is onderverdeeld in bijzondere verrichtingen en deelname aan het verkeer, waarbij stap voor stap alles rustig wordt uitgelegd.

Hoe ziet deze dag eruit?

We beginnen met een kleine uitleg van de auto, zodat u straks zelfstandig alles

weet te vinden zoals alarmlichten, verlichting, enz. Daarna gaan we eerst eens rustig wennen aan de auto met aanhangwagen. In principe voelt de auto binnen een kwartier al vertrouwd aan. De combinatie bestaat uit een busje met aanhangwagen. Het voordeel hiervan is dat u overzicht heeft omdat u over de andere weggebruikers heen kunt kijken. Dat geeft vooral rust en zekerheid De moeilijkheidsgraad wordt zodanig opgebouwd dat u de aandacht en controle niet verliest en het niveau bereikt om veilig en besluitvaardig aan het verkeer deel te nemen. Voor aanvang van deze dagopleiding wordt eerst een intake gedaan om te kijken of je genoeg vaardigheid bezit het E achter B rijbewijs in 1 dag te halen. Is dit niet het geval dan adviseren voor deze dagopleiding eerst een aantal losse lessen te volgen. Uw

Dagopleiding inclusief praktijkexamen later op de dag

€ 499,-

Intake (rijvaardigheidstest)

€ 75,-

Eigen verklaring

€ 25,-

Losse lessen per uur

€ 52,-

Praktijkexamen E achter B

€ 220,-

Herexamen E achter B

€ 220,-

Eigen verklaring

€ 25,-

Caravan training

Op aanvraag

instructeur zal hierover een advies geven. Blijkt uit de intake dat u minder lessen nodig heeft dan we bieden in de dagopleiding dan kunt u een aantal losse lessen volgen en daarna een aangesloten examen afleggen. De genoemde prijzen zijn incl. BTW. Wanneer u de aanhangwagenrijopleiding uit zakelijk oogpunt volgt, is deze volledig aftrekbaar. Dat betekent dat u de btw kunt terugvorderen en de kosten voor de belasting aftrekbaar zijn.


Leren werken in de transport, Samen uw personeelstekort oplossen? Wij bieden u de chauffeurs en logistiek medewerkers van morgen! TA Nederland en Tempo-Team bieden een uniek concept om het komend tekort aan vrachtwagenchauffeurs en logistiek personeel op te lossen. ‘Leren werken in de transport’ is een leerwerktraject voor 16-18 jarigen, direct gekoppeld aan de praktijk. Wij bieden u logistiek medewerkers, heftruck- en vrachtwagenchauffeurs, planners en managers die worden opgeleid in de praktijk. In uw praktijk! Leren werken in de transport. Bij aanvang van het leerwerktraject gaat de werknemer direct aan de slag als logistiek medewerker en heftruckchauffeur. Zo kan de opgedane kennis in de praktijk gebracht worden. Daarna groeit men door naar vrachtwagenchauffeur met een mbo-2 chauffeurs-diploma van het ROC. Met onze lesvoertuigen leiden wij tijdens het verrichten van uw transport de chauffeur op. Na afloop van de opleiding heeft de chauffeur de nodige ervaring, en kan hij/zij meteen bij uw bedrijf de werkzaamheden geheel zelfstandig uitvoeren. Het inwerktraject heeft immers al tijdens de opleiding plaatsgevonden. Het is een brede opleiding die de volgende certificaten en/of diploma's omvat: o logistiek medewerker en hef- en reachtruckchauffeur o klantgericht handelen en twee vreemde talen o communicatieve en sociale vaardigheden (handelen als het visitekaartje van een organisatie) o rijbewijs B personenauto en het complete vrachtwagenrijbewijs o 35 uur verplichte nascholing (HAACP, ADR, gevaarlijke stoffen, autolaadkraan)

‘Onze medewerkers zijn uw medewerkers, goed en breed opgeleid en geïntegreerd in uw bedrijf. De ambassadeurs van uw bedrijf’ Geïntegreerd in uw bedrijf

Dit unieke concept kunnen we vrijwel geheel integreren in uw bedrijf zodat u een constante instroom heeft van nieuwe chauffeurs of logistiek medewerkers. TempoTeam beschikt over een uitgebreid vestigingen netwerk om te voorzien in de werving van nieuwe medewerkers. Daarbij hanteren we een doelgroep gerichte aanpak. Ervaren partners TA Nederland is een ervaren opleider uit de logistieke sector, die zorgt voor een aantrekkelijk opleidings- traject dat voldoet aan de leerplichteisen en daarnaast goed aansluit op de praktijk. Tempo-Team verzorgt tijdens het traject de werkgeverstaken. Zo weet u dat alles goed geregeld is en draagt u geen werkgevers risico’s (als ziekte, uitstroom en leegloop). Hierbij worden salarissen en toeslagen aangehouden conform de CAO beroeps- goederenvervoer. Het leerwerkconcept hanteren we ook voor andere functies in de transport & logistiek. Ook biedt TA Nederland innovatieve pakketten voor de 35 uur nascholing voor uw chauffeurs.

Wij bieden u de chauffeurs en logistiek medewerkers van morgen! Ben jij op weg naar een mooie toekomst in de transport met een goed salaris en gratis rijbewijzen voor scooter, auto en vrachtwagen? Leren werken in de transport is een uniek leer- werktraject voor 16 - 18 jarigen. Dit concept is uniek omdat je direct bij het starten van de opleiding een baan krijgt als logistiek medewerker of heftruckchauffeur bij een interessante werkgever. Niet als leerling maar direct als medewerker! Daarna groei je door naar allround vrachtwagenchauffeur. Beide opleidingen sluit je af met een MBO diploma van het ROC. Je word een groot gedeelte in de praktijk opgeleid. Met onze lesvoertuigen leiden wij je op tijdens het verrichten van transport voor een transportbedrijf, geen simulatie dus maar echt transport in de praktijk! Na afloop van de opleiding heb je de nodige ervaring en kan je de werkzaamheden geheel zelfstandig uitvoeren. Zo heb je een groot voordeel op andere startende werknemers en voldoende praktijkervaring om vol vertrouwen zelf aan de slag te gaan. Het is een brede opleiding die de volgende deelcertificaten omvat en wordt afgesloten met 2 MBO diploma's o logistiek medewerker en hef- en reachtruckchauffeur (warehousemedewerker bederfelijke goederen en gevaarlijke goederen) o klantgericht handelen en 2 vreemde talen o communicatieve en sociale vaardigheden o rijbewijs B personenauto en het complete vrachtwagenrijbewijs C en CE o 35 uur nascholing code 95; ADR, HACCP, Auolaadkraan etc... Ervaren partners TA Nederland is een ervaren opleider uit de logistieke sector, die zorgt draagt voor een aantrekkelijk opleidingstraject dat voldoet aan de leerplichteisen en daarnaast goed aansluit op de praktijk. Tempo-Team verzorgt tijdens je opleiding de werkgeverstaken. Zij zorgt ervoor dat je op tijd krijgt uitbetaald en dat alle loonzaken op orde zijn. Hierbij worden salarissen en toeslagen aangehouden conform de CAO Beroepsgoederenvervoer. Je ontvangt dus een goed salaris, net als collega's in de branche.

Geïnteresseerd in een mooie baan? Neem contact met ons op Contactgegevens Website: www.lerenwerkindetransport.nl Telefoon: 013 744 00 44 of 076 88 777 80 E-mail: info@tanederland.nl Locaties: Amsterdam – Amersfoort - Breda - Eindhoven –Rotterdam – Tilburg – Weert Algemene informatie www.ta-nederland.nl & www.tempo-team.nl/chauffeursdiensten


Strategische samenwerking tussen Rijschool Roy en TA Nederland BV is een feit! Voor de hele regio Eindhoven bieden wij nu rijbewijs C, CE, D, DE en nascholingscursussen code 95 aan! TA Nederland BV is een landelijke opleider op het gebied van Traffic, Transport & Logistiek en werkt door het hele land met diverse partners.

Voor de regio groot Eindhoven waren wij op zoek naar een betrouwbare, herkenbare en kwalitatief goede partner waar klantgerichtheid en kwaliteit hand in hand gaan. Daarnaast is het voor ons van groot van belang dat onze partner een open en gezellige bedrijfscultuur heeft met een professionele uitstraling en door de Bovag gecertificeerd is met een 3 sterren label. In de regio Eindhoven kom je dan snel uit bij Rijschool Roy, een begrip in deze regio, die aan al onze voorwaarden ruimschoots voldoet. Wij zijn dan ook erg blij met deze samenwerking. Aldus Rick Wigman directeur van TA Nederland BV.

Opleidingsmogelijkheden via o.a.: * VAKBEKWAAMHEID RIJBEWIJS C (het vrachtwagenrijbewijs)

* RIJBEWIJS E BIJ C

(het vrachtwagenrijbewijs met aanhanger)

* VAKBEKWAAMHEID RIJBEWIJS D (het bus/touringcarrijbewijs)

Kijk voor meer info op www.rijschoolroy.nl of www.ta-nederland.nl


Je rijbewijs halen bij rijschool Roy je eerste auto bij Verdaat BV!

C entraal Occas ion C entrum

V erdaat BV t Officieel Seat dealer t Officieel Skoda dealer t Service dealer Honda t Centraal Occasion Centrum

www.verdaat.nl

Eindhoven Pisanostraat 49 5623 CB Eindhoven T. 040 - 290 47 47 F. 040 - 296 09 00

V eldhoven Heistraat 33 5502 NK Veldhoven T. 040 - 253 70 37 F. 040 - 254 90 60

info@ verdaat.nl

Rijschool ROY  

Rijschool ROY is een rijschool gelegen in Steensel.

Rijschool ROY  

Rijschool ROY is een rijschool gelegen in Steensel.

Advertisement