Page 1

Oplage HEEZE - Leende | woensdag 30 januari 2013

Gebr. van Dijk is een uitgave van De Intake

Jubileum 1913 - 2013

|

Wilt u voor uw bedrijf ook GRATIS een eigen krant? Mail: info@deintake.nl

|

Of bel 040-8436783

OPENDAG 1 april van 11.00 uur tot 17.00 uur

U bent van harte welkom om dit samen met ons te vieren onder het genot van een hapje en een drankje

Kom op 1 april en win:

- Een heerlijkE DINER CHEQUE t.w.v. 2 50,- e 4.000,- korting op een badkamer* - Een kwaliteits Verwarmingsketel** *Bij een besteding van minimaal e 10.000,**De trekking daarvoor vindt plaats in december 2013

Gebr. van Dijk Dé totaaloplossing voor uw installatiewerken.

Al 100 jaar de kracht van één familie Jan van Dijk Jan van Dijk was de jongste zoon van akkerbouwer Peter Francis van Dijk en Maria van Kuijk. Jan van Dijk leerde het koperslagersvak in eerste instantie bij Janus van Engelen, Die had zijn smidse in waar nu Herberg De Scheuter is. In 1910 zocht een firma Van Gerwen in Den Bosch koperslagers. Jan besloot op 23 jarige leeftijd daar aan de slag te gaan voor een uurloon van 13 cent. Eigen zaak In 1913 begon hij voor zichzelf. Aan de Dorpsstraat in Leende kon hij een boerderijtje huren. De kamer werd verbouwd tot winkel en de keuken werd smidse. Na de oorlog 1918 hervatte hij zijn werkzaamheden, voortaan als getrouwd man. Was- en sopketels, bedkruiken, melkzeven en melkbussen, waterpompen en voetstoven werden in aantallen vervaardigd.

P O K KIJ ina 3 iale pag spec n

e nze ngen o i r de voo nbied n op aa rijze dag n p Ope

Uitbreiding In 1922 werd een huis met koperslagerij gebouwd Met een subsidie van 1200 gulden op een bouwprijs van FL 6.700,- De hinderwetvergunning werd ook gewijzigd. Een elektromotor werd daar in 1925 aan toegevoegd. Hij was tot zijn 87 jaar dagelijks te vinden in de smidse aan de Dorpstraat 105. 30 jaar geleden Als wij 30 jaar geleden het bedrijf van ons vader hebben over genomen dit onder de naam

Gebr. Van Dijk, was het ook crisis rente van 12% was erg hoog. Doch we zijn met veel energie gestart en hebben buiten het standaard loodgieterswerk onze specialisme met de jaren verder uitgebreid:

Onder andere complete verwarming installatie voor particulieren en bedrijven. Dit voor bestaande, nieuwbouw of utiliteit. Vervangen van CV ketels en dit aan gevuld met 24-uurs service contracten. Warmtepompen zowel aardwarmte of luchtwarmtepompen, al dan niet gekoppeld met airco, behoort tot onze vakkennis. Ook Zonne energie t.b.v. voor het op warmen van warm water zijn werkzaamheden die we steeds vaker uitvoeren. Mechanische ventilatie met of zonder warmte terug winning is niet meer weg te denken, zelfs CO2 gestuurde systemen behoren tot onze werkzaamheden Dakbedekking of het de traditioneel zink/ koperwerk is of bitumen dakbedekking hebben we sinds enkele jaren ook de kneepjes van EPDM dakbedekking onder de knie en word steeds meer gekozen waar we dan ook 25 jaar garantie op geven. En natuurlijk hebben we onze toonzaal waar we de laatste trends op het gebied van sanitair showen. Ook decor radiatoren, tegels en verlichting zijn onder genot van een kopkoffie bij ons te bewonderen. Kortom voor een totaal renovatie, badkamer vanaf ontwerpen slopen tot en met afmonteren kunt u bij ons terecht.

U ziet, dat zelfs na 100 jaar wij nog altijd een jong en dynamisch bedrijf zijn met oog voor nieuwe technieken en de benodigde vakkennis.

Gebr. Van Dijk Installatiebedrijf B.V. - Waterstraat 1 - 5595 XT Leende - +31 (0)40 2061516 - www.vdijkinstallatie.nl


2

aktieprijzen zijn geldig tot 30-03-2013

aktieprijzen zijn geldig tot 30-03-2013

Aktieprijs

Wancloset met softclose-zitting van e 350,- nu voor

e 205,incl. btw.

+ accessoires complete set van e 130,- nu voor

+

Aktieprijs e 59, 95 incl. btw.

Bij aankoop van een Geberit inbouwreservoir met drukplaat, GRATIS een closetblokhouder aktie zolang de voorraad strekt.

(zie onze voorwaarde) Deze actie is geldig tot 01-08-2013.


3

KOM NAAR onze:

OPENDAG OP 1 april

van 11.00 uur tot 17.00 uur

Tijdens deze opendag verloten wij onder alle bezoekers:

trekking 16.00 uur

1 Ho arran telgeme nt VOOR 2 nen

perso

ic m r e 1 th cor- r de iato e g rad idran

EN WIN!

er n i D que , chev. 2 50

. t.w

em

typ

Badkamermeubels Jubileum actie: setprijs ( zonder kraan) incl. Wastafel met onderkast, spiegel en verlichting vanaf Optie hoge kast

€ 765.€ 222.- incl. btw

Jubileum actie: Setprijs (zonder kraan) incl. Wastafel met onderkast, spiegelkast en verlichting vanaf Optie hoge kast

€ 958.€ 222.- incl. btw

Dit meubelset is verkrijgbaar in vijf verschillende breedtematen en drie verschillende kleuren, wit, grafietzwart of antraciet eiken en is te verkrijgen incl. spiegel, spiegelkast en verlichting. Deze actie is gedurende het hele jubileumjaar geldig.

Tevens maakt u als klant van de gebr. van Dijk het gehele trekking december 2013 jubileum jaar kans op: , 0 0 0 2 4e.tour s r

r on oo d n e op ee onteerd er gem m a k bad

GRATIS CV Teru KET gb EL

etal uw cv k ing op e gek och tel gebr t . van bij DIJK

Diner cheque

t.w.v. 2

50,-

Gebr. Van Dijk Installatiebedrijf B.V. - Waterstraat 1 - 5595 XT Leende - +31 (0)40 2061516 - www.vdijkinstallatie.nl


4

dline Koop nu uw TRen anS KeTel en ma aK K van op TeRugbeTaling ag!* uw a anKoopbedR

Nef it houdt Nederland war m

vooRwaaRden *vRa ag na aR de

Van Dijk 100 jaar! Dit

Vieren wij graag met onze speciale aanbieDing

Jubileumaanbied ing: nu meT gRaTiS TheRmoSTaaT!

Klaar voor de toekomst? Kies samen met ons voor de Nefit TrendLine. Uw nieuwe HR-ketel moet minstens 15 jaar meegaan. Dat is best lang. Maak daarom nu een verantwoorde keuze. De nieuwe Nefit TrendLine HR-ketel is klaar voor de toekomst: voorbereid op veranderende gassamenstellingen. En vergeleken met gewone ketels bespaart de TrendLine met zijn Low Energy pomp in totaal wel â‚Ź 800,- aan energie!

Gebr. Van Dijk Installatiebedrijf B.V. Waterstraat 1 - 5595 XT Leende 040 2061516 - www.vdijkinstallatie.nl


5

Michaël van Dijk U ziet, dat zelfs na 100 jaar wij nog altijd een jong en dynamisch bedrijf zijn met oog voor nieuwe technieken en de benodigde vakkennis.

Rudolf van Dijk

Gebr. van Dijk totaaloplossing voor uw installatiewerken

Tom

Mijn naam is Tom en ben sinds 2010 in dienst. Ik ga nog 1 dag per week naar school om mijn vakkennis uit te breiden en diploma’s te halen. Het mooie van het bedrijf is, dat er veel afwisseling is in de werkzaamheden. De werksfeer is goed en ik heb geweldige collega’s. Gebr. Van Dijk van harte gefeliciteerd!!

Edwin

• Mijn naam is Edwin en ben installateur. Sinds 2001 ben • Ik ben Rob en woon in Heeze. Bijna 16 jaar ben ik werkzaam ik werkzaam bij de Gebr., van Dijk. Motiverend is het afwisselende werk op de diverse locaties en ja, ik heb fijne collega’s! Broertjes van Dijk van harte gefeliciteerd met jullie 100-jarig jubileum.

Marc

Mijn naam is Marc ( zoon van Michael ). Vanaf dat ik kon lopen, ging ik vaak met mijn vader mee. Het vak is me met de paplepel ingegeven en heb daardoor veel ervaring opgedaan. Het mooiste vind ik wel de diversiteit van werkzaamheden. Ook het ontwerpen en installeren van badkamers spreekt me enorm aan. Gebr. Van Dijk en al mijn aardige collega’s PROFICIAT met dit 100-jarig bestaan. Samen zijn we sterk !!

Rob als 1e monteur bij de Gebr. Van Dijk. Door de verschillende takken van installatiewerk en fijne collega’s is het plezierig werken in een klein bedrijf. Je kunt met de klant, naar ieders tevredenheid een mooi resultaat leveren. P.s. Gebroeders van harte gefeliciteerd met het 100-jarig bestaan van Gebr. Van Dijk.

Jeanne

Mijn naam is Jeanne ( zus van Rudolf en Michael ) en werk al ruim 20 jaar met veel plezier als administratief medewerkster. Iedere dag is het weer fijn om met dit betrouwbare team te mogen samenwerken. Het voelt als “EEN WARM BAD”. De telefonische contacten met de klanten, ervaar ik als zeer prettig. Broertjes, van harte gefeliciteerd met jullie 100-jarig jubileum!!

Wiel

Mijn naam is Wiel en ben 3 jaar geleden als verwarmingsmonteur bij de Gebr. Van Dijk in dienst gekomen. De sfeer is uitstekend en de klant is altijd koning !! Bij een onderhoudsabonnement worden de storingen binnen 24 uur verholpen. Gebr. Van Dijk, proficiat met dit 100-jarig jubileum!!

Gebr. Van Dijk Installatiebedrijf B.V. - Waterstraat 1 - 5595 XT Leende - +31 (0)40 2061516 - www.vdijkinstallatie.nl


6

Het begint met een id

Voor elk idee een passende oplossing Elke situatie waar u komt is anders en vraagt daarmee om een ander idee. Zo’n idee kan bijvoorbeeld meer warm water zijn of een nieuwe cv-ketel met een uitgebreide garantie-regeling, óf een aanzienlijke EPC-reductie. Wat dat idee ook is, Itho Daalderop heeft er een oplossing voor.

Productcombinaties De producten van Itho Daalderop staan aan de basis van een comfortabel en energiezuinig binnenklimaat. Het heeft ook vele voordelen om de producten met elkaar te combineren; ze zijn perfect op elkaar afgestemd en bovendien kunt u voor al uw vragen terecht op één adres.

Maximale zekerheid Itho Daalderop staat garant voor de kwaliteit van haar producten; onze toestellen worden ontwikkeld en gefabriceerd volgens moderne productiemethoden en voldoen aan de hoogst mogelijke kwaliteitseisen. Wij geloven in onze producten en daarom geven wij een garantietermijn van 5 jaar.

www.ithodaalderop.nl

Nu bij aanschaf van een Itho Daalderop ketel in februari of maart 2013 bij gebr. van Dijk, Leende een kokend waterset voor

₠ 150,-.

Vraag ook naar de overige Itho Daalderop acties. www.vdijkinstallatie.nl


7

JUBILEUM SET nu: Van 2 958,voor

2 695,incl. btw


8

Villeroy & Boch Feliciteert de gebroeders van dijk met het 100-jarig jubileum. www.villeroy-boch.com

Gebroeders van Dijk Leende  

Gebroeders van Dijk Leende

Gebroeders van Dijk Leende  

Gebroeders van Dijk Leende

Advertisement