Page 1

WOENSDAG 25 APRIL 2012

W I LT U V O O R U W B E D R I J F O O K G R AT I S E E N E I G E N K R A N T

|

M A I L : I N F O @ D E I N TA K E . N L

|

OF BEL 040-8436783

OPEN DAG AUTOCENTRUM VLEMMIX Ter eren van het 12,5 jarige bestaan van Autocentrum Vlemmix houden wij 28 april aanstaande een open dag bij Autocentrum Vlemmix. De open dag start om 10.00, en eindigt rond 17.00. Zo willen wij u kennis laten maken met ons bedrijf, en waarmee wij u allemaal van dienst kunnen zijn. Wij organiseren die dag diverse activiteiten. Zo is er een springkussen voor de kinderen, en is er voldoende eet- en drinkgelegenheid verzorgd door Frietinc. Ook willen wij demonstreren wat er allemaal mogelijk is bij Autocentrum Vlemmix. Heeft u een kleine deuk in uw auto? Tijdens de open dag kunt u dit deukje al vanaf €25,- uit laten deuken!(voor grote of meerdere deuken kunt u ter plekke een vervolgafspraak maken.) Ook maken de kinderen kans op een waardebon ter waarde van €50,die ze kunnen besteden bij de Intertoys, wanneer ze onze kleurplaat(te vinden beneden aan deze pagina) inleveren tijdens de open dag.

Tijdens deze open dag zijn APK keuringen, onderhoud en schadeherstel niet mogelijk, hiervoor kunt u wel ter plekke een afspraak maken. Hiervoor hebben wij nog steeds een hele mooie actie voor de maand April:

Ter tentoonstelling staan er een Porsche 911GT3 RS en een Donkevoort op locatie.

Wij hopen u graag terug te zien op onze open dag, 28 april aanstaande!

s Tijden ag en d p o e d ,5 2 € vanaf KEN

Laat uw auto APK keuren voor maar €12,50! (€25,- voor een diesel) Tevens krijgt u 12,5% korting op ALLES!* Dus 12,5% korting op schadeherstel, onderhoud enzovoorts! Deze actie is alleen geldig voor de maand April, maar wanneer u op de open dag alvast een afspraak maakt, dan geldt deze actie tijdens uw afspraak nog steeds!

*Uitgezonderd bepaalde onderdelen. Deze acties zijn niet geldig in combinatie met andere acties. Aan bovenstaande tekst kunnen geen rechten worden ontleent.

U E D T I U er spuiten) (zond

OPE N ZAT DAG ERD AG

28 A PRIL 201 2

LAAT UW AUTO APK KEUREN VOOR MAAR

€ 12,50

erop d r e v Kijk uitgave e in dez vet coole nze o r o o v t en a a l p r kleu oie o m n win ee ijs! pr Hoge Akkers 36, 5554GC Valkenswaard, [T] 040-2055415, info@autocentrumvlemmix.nl www.autocentrumvlemmix.nl, Openingstijden: Maandag t/m vrijdag 8.00 - 18:00

DEZE ACTIE IS ALLEEN GELDIG VOOR DE MAAND APRIL, MAAR WANNEER U OP DE OPEN DAG ALVAST EEN AFSPRAAK MAAKT, DAN GELDT DEZE ACTIE TIJDENS UW AFSPRAAK NOG STEEDS!


2


3

WIE IS AUTOCENTRUM VLEMMIX? WIJ BIEDEN U DE VOLGENDE SERVICES: • Gratis vervangend vervoer(alleen bij schadeherstel) • Geen eigen risico (mits standaard) • U krijgt 2 jaar Focwa garantie PLUS 2 jaar Vlemmix garantie op de herstelde schade • 24 uur per dag bereikbaar (040-2055415) • Complete afwikkeling met uw verzekeringsmaatschappij Tevens kunnen wij u persoonlijke service verlenen in onze vernieuwde receptie.

Autocentrum Vlemmix bestaat uit een team van drie broers; Leo, Ambro en Rob Vlemmix. Wij hebben van onze hobby, auto’s, ons werk kunnen maken. Dit is mede mogelijk gemaakt door vader Vlemmix, die in de beginjaren zijn stallen ter beschikking stelde. Tevens heeft hij eigenhandig onze eerste spuitcabine gebouwd. Na 15 jaar hobby besloten wij in 1999 ons eigen commerciele autoschade herstelbedrijf te openen. In onze huidige bedrijfs-

WIST U DAT? • U ten allen tijden vrij bent in het kiezen van een autoschade herstelbedrijf?

• Wij alle administratie naar uw

verzekeringsmaatschappij kunnen doen?

• Autoschade Vlemmix gevestigd is in Valkenswaard?

• Wij u graag helpen bij het invullen van het schadeformulier?

• U geen eigen risico bij ons heeft (mits standaard)?

• Wanneer u dat als u een no-claim beschermer heeft, een keer per jaar een schade mag claimen zonder no-claim verlies te hebben?

ruimte zijn alle benodigde voorzieningen in een ruime opzet opgesteld. In onze werkplaats hebben wij vier autobruggen tot onze beschikking, waardoor wij Uw auto op ieder moment aan een inspectie kunnen onderwerpen. Vanaf 2010 kunt u ook bij ons terecht voor het onderhoud van uw auto, en anno 2011 zijn wij zelfs RDW erkend om uw auto APK te keuren. Niet voor niets hebben wij onze naam dan ook aangepast naar de huidige naam Autocentrum Vlemmix.

OPEN D ZATER AG DAG

KLEINE LETTERTJES? Graag willen wij u op de ´kleine lettertjes´ wijzen van uw autoverzekering. ´Goedkope’ autoverzekeringen zijn vaak redenen om de huidige autoverzekering om te zetten, waarbij de verzekerde als consument zich niet realiseert dat dit gevolgen kan hebben als men autoschade heeft. In de uitzending van het TROS Radar programma op 12 april jl. is naar voren gekomen dat de polisvoorwaarden van een aantal autoverzekeraars onduidelijke en onbegrijpelijke taal bevatten. Taal die de consument niet begrijpt. Tijdens de uitzending bleek dat zelfs de medewerkers bij de helpdesk van de betreffende verzekeraars geen uitleg kunnen geven over de ´kleine´ lettertjes. Autoschade

Vlemmix is een grote voorstander van helder en gemakkelijk te begrijpen taal. Want, als u onverhoopt schade aan uw auto heeft, zijn de ‘kleine lettertjes in de polisvoorwaarden van uw autoverzekering’ van cruciaal belang over de wijze waarop uw autoschade kan worden hersteld. Eén van onze belangrijkste adviezen ten aanzien van autoverzekeringen luidt dan ook: Onderzoek voorafgaand aan het sluiten van een nieuwe autoverzekering zelf en vraag specifiek naar wat uw rechten en plichten zijn bij eventuele autoschade. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de hoogte van uw eigen risico, heeft u recht op vervangend vervoer, enz.

Hoge Akkers 36, 5554GC Valkenswaard, [T] 040-2055415, info@autocentrumvlemmix.nl www.autocentrumvlemmix.nl, Openingstijden: Maandag t/m vrijdag 8.00 - 18:00

28 APR IL 2012

Als u zeggenschap wilt blijven hebben over uw eigen auto, zodat u ook zelf beslist dat u in geval van autoschade door Autocentrum Vlemmix geholpen wordt, let hier dan op. En heeft u onverhoopt autoschade, dan staan wij van Autocentrum Vlemmix voor u klaar!


4

Slapeloze nachten of heerlijke nachtrust?

Complete woningstoffering

Vloerbedekking • Vinyl • Vloerkleden • Vouwgordijnen • Vitrage • Overgordijnen • Binnenzonwering • Laminaat • Horren

Complete woningstoffering

Vloerbedekking • Vinyl • Vloerkleden • Vouwgordijnen Vitrage HOU DE MUGGEN MOOI BUITEN MET HORREN VAN•UNILUX • Overgordijnen • Binnenzonwering • Laminaat • Horren

Van Linschotenstraat 4a

HOU DEPM MUGGEN MOOI BUITEN MET VAN UNILUX 5554 Valkenswaard Tel.HORREN 040-2046222 Slapeloze nachten, overmatig zweten en een slecht humeur de volgende dag: het warme zomerweer zorgt bij bijna de helft van de Nederlanders (44 procent) voor vermoeidheid. Met name het zweten in bed door de zomerse temperaturen houdt hen wakker. Bel voor een vrijblijvende offerte op maat en geniet van uw nachtrust met een Toshiba airconditioning van Airquipment tijdens de jubileum maanden, vanaf:

€ 1.190,-

Deze aanbieding is geldig t/m 31 augustus 2012

Woondecoratie d r a a w s n e k l a V Woondecoratie

Van Linschotenstraat 4a 5554 PM Valkenswaard Tel. 040-2046222

Valkenswaard

42695210-23

42695210-23


5

ONDERHOUD U kunt voor het onderhoud van uw auto terecht bij Autocentrum Vlemmix. Wij bieden compleet onderhoud van A tot Z. Het onderhoud van uw auto kunt u volledig uit handen geven bij ons. U kunt niet alleen bij ons terecht voor de grote en de kleine beurt, maar bijvoorbeeld ook voor het onderhoud van uw airco. Ook voor het uitlezen van storingen bent u bij ons aan het juiste adres! Wanneer u bij ons een grote beurt laat doen, dan is de APK ALTIJD gratis! Dus als uw auto wel aan een grote beurt toe is, maar nog niet APK gekeurd hoeft te worden, krijgt u bij ons een APK voucher.

Prijzen: Kleine Beurt vanaf €73,50.* Grote Beurt (60.000 Km) vanaf €180,- *(inclusief bougies en een APK keuring) *Bijvoorbeeld Citroën C1, Peugeot 107, Toyota Aygo. Bovenstaande prijzen zijn vanaf prijzen, voor een precieze prijsopgave voor uw model auto kunt u contact met ons opnemen. Voor meer informatie of vragen over onderhoud kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 040-2055415, of een mailtje te sturen naar info@autocentrumvlemmix.nl.

APK KEURING U kunt ook bij ons terecht voor de APK keuring van uw auto. De kosten voor de APK  van een benzine auto zijn € 45,-. De kosten voor de APK van een diesel auto zijn € 65,  Wanneer moet mijn auto APK gekeurd worden? De vervaldatum van de APK-keuring van uw auto  kunt u vinden via de site van de RDW via  de applicatie Voertuiggegevens online raadplegen. Uw voertuig moet dus vóór of op die vervaldatum gekeurd zijn.

U kunt uw voertuig tot twee maanden vóór de eerstvolgende APK-vervaldatum laten keuren. De oude vervaldatum wordt dan, afhankelijk van de geldende keuringsfrequentie, met 1 of 2 jaar verlengd. Laat u uw voertuig meer dan twee maanden vóór de APK-vervaldatum keuren, dan krijgt uw voertuig een nieuwe APK-vervaldatum. Hoevaak moet mijn auto APK gekeurd worden? Dit is afhankelijk van het soort brandstof. Een bezine auto moet de eerste keer na 4 jaar op keuring, daarna 2x om de 2 jaar en vervolgens ieder jaar. Bij een diesel auto is dat anders. Deze zal de eerste keer na 3 jaar op keuring gaan en vervolgens ieder jaar. 

Autocentrum Vlemmix maakt gebruik van de olie van Mobil 1. Mobil 1 is ‘s Werelds meest toonaangevende synthetische motorolie. Na vier decennia lang verfijnen en uitbreiden van Mobil’s innovatieve technologie is MOBIL 1 één van ‘s werelds marktleiders op het gebied van synthetische motorolie. Mobil 1 staat voor: • Een geavanceerde bescherming van de motor voor optimale prestaties. U kunt rekenen op een lager brandstofverbruik en betere be-

Hoge Akkers 36, 5554GC Valkenswaard, [T] 040-2055415, info@autocentrumvlemmix.nl www.autocentrumvlemmix.nl, Openingstijden: Maandag t/m vrijdag 8.00 - 18:00

scherming tegen slijtage. Dit leidt tot een langere levensduur van de motor. • MOBIL1 houdt de motor langer schoon en gaat afzetting tegen. Verder zorgt het voor een goede start bij lagere temperaturen. • Bovendien werkt MOBIL1 bij alle temperaturen en zal de katalysator efficiënter werken. Dit helpt de uitstoot van de motoren te verminderen, waardoor de impact op het milieu mogelijk wordt verminderd.

De meest voorkomende auto-onderdelen zoals accu’s, bougies, en remdelen gebruiken wij van het merk Bosch. Ook gebruiken wij de ruitenwissers van Bosch, die meervoudig als winnaar uit ruitenwissertests zijn gekomen.  


6

enS d J i t n e p ooK om ropienoingdstiejde!n e p r e de Zo wij variabele n

tere wel han

Kleine Kaart Heerlijke soepen tomatensoep

€ 3,50

Groentensoep

€ 3,50

erwtensoep (seizoen)

€ 3,50

aspergesoep (seizoen)

€ 3,50

clam chowter (californische vissoep)

€ 4,00

heerlijke voorgerechten champignons in look

€ 4,95

carpaccio klein

€ 4,95

carpaccio groot

€ 7,50

hollandse garnalen cocktail klein

€ 4,95

hollandse garnalen cocktail groot

€ 7,95

heerlijke hoofdgerechten Friet met Schnitzel

€ 9,95

Friet met biefstuk & champignons

€ 9,95

Friet met kip saté overgoten met saté saus

€ 9,95

Friet met halve haan gedrapeerd met zoetzure saus

€ 9,95

Friet met garnalenspies gebakken in knoflook

€ 9,95

Friet met sliptong

€ 9,95

Friet met gebakken zalm moot

€ 9,95

Spaghetti aglio olio met garnalen

€ 9,95

maaltijd salade met pikant gemarineerde garnalen en toast

€ 9,95

maaltijd salade met gemarineerde kipreepjes en toast

€ 9,95

heerlijke nagerechten Zie hiervoor onze dessertkaart of probeer een van onze Ben & Jerry ijsjes! (7 verschillende soorten)

Voor al uw feestjes en gezellige uitjes bent u bij ons aan het goede adres! Het enige restaurant in de omstreken waar u onbeperkt kunt: • Brunch-Bowlen • Gourmetten • SteenGrillen • eilandGrillen • Spiderpannen • Fun cooKer • hap & Sap arranGementen u kunt bij ons ook terecht voor: • KinderFeeSten • VriJGeZellen-FeeSten • BedriJFSFeeSten • KoFFietaFel • warme & Koude BuFFetten

Keuken geopend: wo t/m zo tot 21.30 uur peperstraat 24 • tel. 040 - 201 74 99 • Kijk ook eens op: www.BowlinGValKenSwaard.nl


7

SCHADEHERSTEL Voor het volledige schadeherstelproces kunt u bij ons terecht. Naast het herstellen van uw auto, kunnen wij ook alle andere zaken rondom het herstellen van uw auto regelen. Denk hierbij aan de complete afwikkeling met uw verzekeringsmaatschappij, en bijvoorbeeld gratis vervangend vervoer(alleen bij schadeherstel), zodat u toch nog de weg op kunt. Tevens heeft u bij ons geen eigen risico(mits standaard), krijgt u 2 jaar Focwa garantie PLUS 2 jaar Vlemmix garantie, en zijn wij 24 uur per dag bereikbaar via het nummer 040-2055415   Ook  kunt u bij ons ook terecht voor alternatieve schadeherstelmethoden, zoals uitdeuken zonder spuiten. Voor meer in-

€ 50 VOOR

KEN BIJ UITZOE YS INTERTO

Alternatief schadeherstel is er voor kleine reparaties aan uw auto. Sneller, voordeliger én zichtbaar mooier! Dankzij deze innovatieve reparatiemethode en ons vakmanschap heeft u voortaan “lak” aan kleine schades. Bumperreparatie Uw bumper of kunststofdelen lassen we met ons kunststof lassysteem en gecombineerd met een spotrepair is uw auto weer als nieuw. Glasreparatie Sterretje in uw ruit? blijf niet

naam: Adres: Telefoonnummer

rijden en kom langs. Klaar terwijl u wacht! Spot repair Een kleine lakbeschadiging? Uw lak beschadigd met een krasje of een deukje? Makkelijk te maken voor ons, onzichtbaar en voor de prijs hoeft u het niet te laten. Steenslagreparatie Door middel van geavanceerde techniek kunnen wij de steenslagbeschadiging inkleuren. Uitdeuken zonder spuiten u krijgt een kopje koffie en wij wrijven het deukje eruit.

K L E U RW E D S

WIN! ,-

formatie over de alternatieve schadeherstelmethoden die wij aanbieden, kunt u lezen bij Alternatief Schadeherstel.

ALTERNATIEF SCHADEHERSTEL

TRIJD

Wil je hem liever downloaden en printen? Dat kan via onze site of via QR code.

Lever deze kleurplaat in tijdens onze open dag op 28 april, en maak kans op een waardebon van €50,van de Intertoys! Met de winnaar zal na de open dag telefonisch contact worden opgenomen.

Hoge Akkers 36, 5554GC Valkenswaard, [T] 040-2055415, info@autocentrumvlemmix.nl www.autocentrumvlemmix.nl, Openingstijden: Maandag t/m vrijdag 8.00 - 18:00


8

autocentrum vlemmix  

Autocentrum Vlemmix bestaat uit een team van drie broers; Leo, Ambro en Rob Vlemmix. Wij hebben van onze hobby, auto’s, ons werk kunnen make...

autocentrum vlemmix  

Autocentrum Vlemmix bestaat uit een team van drie broers; Leo, Ambro en Rob Vlemmix. Wij hebben van onze hobby, auto’s, ons werk kunnen make...

Advertisement