Page 1

Over De Helpen Buurtsport De Helpen is een (leer)bedrijf dat momenteel bestaat uit vier sportstudenten en twee communicatiestudenten onder begeleiding van Han Stoffer. Samen willen we ervoor zorgen dat jongeren en ouderen in Beijum de kans krijgen te bewegen en kennis te maken met allerlei sporten. Dat doen we door een heleboel verschilllende activiteiten en projecten te organiseren. De Buurtdancecursus is hier een voorbeeld van. Op www. dehelpen.nl kun je veel meer informatie over ons vinden.

SUPERCOOL! Break- en Streetdance zijn beide een manier van dansen die horen bij Hip Hop. Deze dansen waren beide voor het eerst te zien in Amerika. Sinds die tijd zijn heel veel vette moves verzonnen! Bij break- en streetdance draait alles om het hebben van je eigen stijl. Zorg dus dat je anders bent en doet dan de rest!

Het sportbegeleidingsteam van De Helpen aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele nadelige gevolgen van sportbeoefening en/of andere activiteiten.

Groenesteinlaan 16 9722 BX Groningen 050-5290189 / dehelpen.nl / info@dehelpen.nl

BUURTDANCE ALS

DOE

EEN ECHTE

PRO!

Geef je SNEL op voor onze cursus!


Hoi! Heb jij ook coole break- en streetdance acts

SUPERSTOER! Info

De cursusussen zijn bedoeld voor jongens en meiden uit groep 5 6, 7 en 8. De cursussen duren 12 lessen en beginnen vanaf 1 februari.

gezien bij So you think you can dance? Lijkt jou dit ook tof? Ben je enthousiast en zou je willen leren break- of streetdancen? Dat kan!

De break- en streetdancecursus kosten elk â‚Ź 20,00 per deelnemer. De cursussen wordt door Buurtsport De Helpen georganiseerd in samenwerking met bewonersplatform Heel de Buurt en de scholen in de wijk.

Dat kan!

ALLES OP EEN RIJTJE Buurtsport De Helpen organiseert cursussen waarbij je omgetoverd wordt tot een echte break- of streetdancer! Aan het eind van de cursus gaan we een keer optreden en kun je laten zien wat je allemaal geleerd hebt.

Enthousiast over deze leerzame en spannende cursus?

KEIGAAF!

Geef je dan nu op via internet:

www.dehelpen.nl

Wat? Wie? Waar? Wanneer? Vanaf? Duur? Kosten? Opgave:

Break- of streetdance Kinderen uit klas 5, 6, 7 en 8 Heerdenhoes en Kleihorn Tussen 15.30 - 16.15 uur en Tussen 16:15 - 17:00 uur op dinsdag- en donderdagmiddag 1 februari 2011 12 lessen â‚Ź 20,00 Online via:

www.dehelpen.nl

Buurtdance Folder  

Dit is de folder met alle informatie over buurtdance.

Advertisement