Page 8

Gouda.terugblik 8

Kinderen konden zaterdag door middel van allerlei spelletjes die door de stad verspreid waren, het Geheim van Sinterklaas ontdekken. Leden van De Klup toonden zaterdag een dag hun werk op de expositiezolder van De Mallemolen.

Kinderen van Quadrant Kindercentra maakten kennis met kunst via het project ‘KunstQuadrant’, dat in samenwerking met Kunstpuntgouda werd georganiseerd. Afgelopen zaterdag waren de ‘kunstwerken’ van de kinderen te zien en te koop. De opbrengst gaat naar Speelgoedbank Gouda.

Schoentje zetten bij circustent

Oproep: Wie maakt de mooiste surprise? De tijd van lekker knutselen komt er weer aan. Rond Sinterklaas worden de mooiste knutselwerken in elkaar gezet. Zonde om alleen in familie- of vriendenkring van het resultaat te genieten. Stuur ons een foto van je surprise! De mooiste exemplaren Foto Pinterest

Kinderen mogen zaterdag 26 november hun schoentje zetten in de binnenstad van Gouda. Dit keer kan dat bij de voortent van het Circus van Sinterklaas op de Markt. De ochtend erna mogen ze hun schoen, met daarin een verrassing, weer ophalen. De schoen brengen kan zaterdag tussen 12.00 en 17.00 uur. Ophalen kan zondagmorgen tussen 10.00 en 12.00 uur.

krijgen (anoniem) een plek in weekblad deGouda en voor de allermooiste hebben we een leuke verrassing. Doe mee en mail je foto naar info@degouda.nl.

Weekblad deGouda, 24 november 2016  
Weekblad deGouda, 24 november 2016  

Weekblad deGouda, 24 november 2016

Advertisement