__MAIN_TEXT__

Page 1

DISKBÄNK AR OCH TILLBEHÖR

2019


Katalogproduktion: GoBrave.se • Tryck: Hylte Tryck


MED KÄNSLA FÖR DETALJER Du har säkert märkt det själv. Att det är de där små detaljerna som gör skillnad. Detaljer som får en produkt att skilja sig från de andra. Som visar upp hantverkskunnandet och noggrannheten vid tillverkningen. Och som ger dig en produkt med egenskaper och design som håller över tid och därför gör ditt köp till en investering. Vi på Decosteel vill ge alla våra produkter just dessa egenskaper – och samtidigt kunna ge dig en unik produkt som du är ensam om. Din vision i kombination med vårt kunnande och vår erfarenhet samt materialens egenskaper ger som resultat en unik diskbänk. En hantverksprodukt som gör ditt kök vackrare och ditt arbete enklare. Men framför allt en stolthet över att ha valt hantverk framför massproduktion. Valt personlighet framför anpassning. Valt kvalitet istället för – ja du förstår säkert vad vi menar. Du väljer något som bara en känsla för detaljer kan skapa. Välkommen till oss.

DECOSTEEL 2018 3


ROSTFRITT – MATERIAL MED MÖJLIGHETER

10

DECODESIGN Specialtillverkad diskbänk

Läs mer om vår lösning för dig som vill bestämma allt själv när det gäller din nya diskbänk.

40 DECOSTANDARD LUX

Standarddiskbänkar

Här väljer du ur vårt standardsortiment – naturligtvis med samma höga Decosteelkvalitet som alla andra produkter.

28

DECOLIGHT

Måttanpassad diskbänk

Bestäm längd, djup och antalet hoar – och få priset direkt. Leveranstid från en vecka.

44

INSATSBÄNKAR OCH DISKHOAR

Vårt breda sortiment av insatsbänkar och diskhoar för montage i andra bänkskivor. 4 DECOSTEEL 2019


SVERIGES MÄSTERKOCK 2018 ERIK HAMMAR

6 26 36

INNEHÅLL LÄSVÄRT

Är du nyfiken på hur din diskbänk blir till? Vill du veta varför vi älskar rostfritt? Nyfiken på Sveriges mästerkock 2018? Varsågod – tre läsvärda reportage.

84

ROSTFRI INTERIÖR

Rostfri interiör är valet för både proffs och privatkunder. Här får du veta varför!

LÄSVÄRT Din diskbänk blir till Det ska vara rostfritt Kockens val

6 26 36

DECODESIGN

10

DECOLIGHT

28

DECOSTANDARD LUX OCH SKOLBÄNK 40 INSATSBÄNKAR OCH DISKHOAR

44

ROSTFRI INTERIÖR

84

TILLBEHÖR

94

Blandare

98

Tillbehör och rengöring 100 Avfallskvarnar 102 Avloppsdetaljer 103 DECOPRO

104

PRODUKTÖVERSIKT 110

TILLBEHÖR Våra smarta tillbehör av högsta kvalitet gör din vardag i köket både enklare och snyggare.

94 DECOSTEEL 2019 5


DIN DISKBÄNK BLIR TILL Vi möter produkten i stort sett varje dag. Den kan tyckas vardaglig och tas kanske för given. Vi pratar om diskbänken – en stryktålig kompis i köket. – För oss är en diskbänk i rostfritt stål en investering som man har nytta och glädje av – länge. Orden kommer från Kennet Andersson, produktionschef på Decosteel. Vi står utanför dörren till fabriken i Hyltebruk där företaget funnits sedan starten 1992. Men kunnandet och passionen för rostfritt är äldre än så. I bygden har flera företag jobbat med rostfritt i många år och stoltheten över hantverket är stort hos Decosteel. – Allt handlar om kvalitet från början, fortsätter Kennet och berättar att allt är kundorderstyrt. Ritningar från återförsäljare och privatpersoner går rakt in i produktionsplaneringen och alla order är unika. Och man jobbar bara med ett enda material – rostfritt stål.

6 DECOSTEEL 2019

– Vårt stål kommer främst från nordiska leverantörer och det känner vi oss trygga med, säger Kennet när vi inleder vår rundvandring i fabriken. DETALJERNA MÄRKS PÅ HELHETEN – Omsorg i varje detalj och moment är något som kännetecknar allt vi gör på Decosteel, menar vd Thomas Wuttke. Allt ifrån kundbemötande till slutleverans av kundens produkt ska hålla högsta kvalitet. Företagets fokus på kvalitet har varit tydligt redan från starten och det kommer inte att ändras framöver, menar Thomas och fortsätter: – Vi kommer att fortsätta leverera diskbänkar i ett material vi älskar och behärskar – rostfritt stål.


Det är fü i branschen som klarar detta Kennet Andersson, produktionschef

DECOSTEEL 2019 7


1

RITNING. Ritningar från återförsäljare och privatpersoner går rakt in i produktionsplaneringen och alla order är unika.

2 2

STANS OCH LASER. Första anhalten är anpassning av plåtarken. I moderna och effektiva maskiner görs grovjobbet med att stansa och skära plåtarna enligt kundens önskemål. Det gnistrar från lasermaskinen som effektivt och med högsta precision skär till plåtarna. Många olika storlekar och former talar sitt tydliga språk om flexibiliteten i produktionen – ingenting är omöjligt.

3

KANTBOCK. Diskbänkarna går sedan vidare till bockningen där kanter och bakkanter skapas i enlighet med ritningen. Skarpa ögon och vana händer ser till att varje diskbänk möter de höga kvalitetskraven.

4

4

SVETS OCH SÖM. Nästa moment är att hoarna ska sammanfogas med diskbänken. Beroende på kundens val väljs hoarna ut och sammanfogas med diskbänken med hjälp av sömsvetsning. Denna teknik innebär att maskinen smälter samman materialen till en enhet och fogen blir osynlig utan att påverka hållfastheten negativt. I mer komplicerade moment, till exempel i snäva hörn och kanter krävs manuell svetsning. ”Det är ett äkta hantverk att få svetsen så här bra. Det är få i branschen som klarar detta”, menar Kennet.

8 DECOSTEEL 2019


5

5

SLIP OCH BORSTNING. Nu är diskbänken i princip klar men några få men ack så viktiga moment kvarstår – den slutliga finishen. Alla svetssömmar slipas för att få dem så jämna och ”osynliga” som möjligt och hela bänkytan borstas.

6

TVÄTT. Varje diskbänk handtvättas och avfettas manuellt. På så sätt får vi också en extra kvalitetskontroll där diskbänken synas.

7

LIM. Efter tvätten plastas diskbänken in direkt för att skydda ytorna under vidare bearbetning. Nu monteras även den underliggande vattentåliga spån- eller MDF-skivan som ger diskbänken dess unika stabilitet. Den limmas och sätts sedan i press för att härda ordentligt.

8

EMBALLERING. Den färdiga diskbänken ska nu levereras till kund. För att säkerställa att produkten inte skadas under transporten lägger vi stor vikt vid emballaget. En del av de skräddarsydda diskbänkarna får även skräddarsytt emballage som skapas av våra medarbetare på leveransavdelningen. De vet vilka påfrestningar som godset utsätts för under transport och hur viktigt det är att godset levereras oskadat och i rätt tid för att passa in i slutkundens byggplan.

DECOSTEEL 2019

9


DECO DESIGN

10 DECODESIGN


DECODESIGN

100 PROCENT SKRÄDDARSYTT

Med Decodesign skapar du själv din egen unika diskbänk. Det finns i princip inga begränsningar utan du väljer fritt bland hoar, former, längd, djup, kanter, höjd – ja egentligen kan du bestämma allt! Din design – steg för steg

12

Inspiration 14 Alla möjligheter med decodesign

16

Din egen designbänk

18

Kanter, bakkanter och gavlar

19

Produktöversikt

20

Mer information om Decodesign

22

Solidstålsbänkar 24

DECODESIGN 11


DIN DESIGN – STEG FÖR STEG Med Decodesign bestämmer du själv. Längd, djup, höjd, former, kanter, antalet hoar – möjligheterna är oändliga. Vi skapar unika möjligheter för unika kunder.

1

INSPIRERAS AV BILDERNA – HITTA DIN STIL

2

SKISSA UPP DIN BÄNK VAR DU VILL

3

I katalogen, på webben och på Instagram hittar du lösningar som andra kunder valt. Inspireras men låt inte det stoppa dig från att designa just din diskbänk.

Du kan rita på papper men enklast blir det i vårt designprogram Decodesign som du hittar på decosteel.se.

VÄND DIG TILL EN ÅTERFÖRSÄLJARE De är utbildade på våra produkter och kan guida dig till den absolut bästa lösningen och ser till att din beställning blir precis som du tänkt dig. Återförsäljare hittar du på decosteel.se

4

DECOSTEEL SER TILL ATT DIN EGEN DESIGN KOMMER TILL RÄTT PLATS I RÄTT TID Hemleverans eller leverans via din köksåterförsäljare – välj det som är bekvämast för dig.


DISKBÄNKEN DU UTFORMAR SJÄLV PRECIS SOM DU VILL

URTAG I HÖRN

BILDTEXT


SOLIDSTÅL 6 MM

HÖG BAKKANT

RUNDAT HÖRN

BILDTEXT

NEDSÄNKT DEL

PLANMONTERAD SPISHÄLL

ANPASSNING MOT HÖGSKÅP

TJOCKT ELLER TUNT – ELLER BÅDE OCH!


ALLA MÖJLIGHETER MED DECODESIGN HÄR FÖLJER NÅGRA EXEMPEL PÅ DE MÖJLIGHETER DECODESIGN GER DIG Rak bänk, vinkelbänk, hörnmodul eller Solid 6 mm. Över 60 st olika diskhoar för insvetsning (sid 20–21). Måttanpassad diskho, Decobox R=10 mm. Stor valfrihet av kantsektioner (sid 19). Urtag för häll, infälld eller planmonterad. Även möjlighet att svetsa in gashäll finns, kontakta oss för mer information. Urtag för exempelvis murstock eller ventilationstrumma. Nedpressad del, du kan själv bestämma vilket område som ska ha den praktiska droppkanten. Perfekt vid långa bänkar med spishäll och köksö. Runda eller fasade hörn. Mattborstad eller standardborstad yta (sid 22).

VINKELBÄNK

RAK BÄNK

RAK BÄNK

ÖVER 60 ST OLIKA HOAR FÖR INSVETSNING


UPPVIKT BAKKANT Höjd 30–120 mm. Bredd 12–20 mm. Går att få med täckt utsida. Lämpligt om den är synlig bakifrån.

NEDPRESSAD DEL Storlek går att skräddarsy. Praktiskt runt hoar där man jobbar med vatten.

URTAG FÖR AVFALL Går att få runt eller rektangulärt, med eller utan plåtskodd kant.

URTAG HÖRN Går att få med flera olika kanter.

RUNDAT HÖRN MED VALFRI RADIE Helt slät, eller med kant.

URTAG FÖR PELARE/MURSTOCK ELLER LIKNANDE Med valfri kant

FASAT HÖRN Storlek kan anpassas efter behov

URTAG FÖR HÄLL/PLANMONTERAD HÄLL Storlek och montage anpassas efter vald häll

UPPVIKT GAVEL MED RUNDAT AVSLUT, S.10 ELLER S.11 Går också att få med rakt avslut, och i valfritt mått

BÅGFORMAD BAKKANT, S.10 ELLER S.11 Snyggt i ett klassiskt kök.Bågens höjd kan anpassas.

UPPVIKT GAVEL MED TÄCKT UTSIDA, S.11 Höjd 30–120 mm. Bredd 12–20 mm


DIN EGEN DESIGNBÄNK Ritprogrammet är utvecklat för att du själv ska kunna styra hur din nya diskbänk ska vara designad. Logga in, prova och lek dig fram eller ta hjälp av någon av våra utbildade återförsäljare för att skapa just din unika diskbänk.

VALFRITT Rak eller i vinkel? Solid 6 mm? Bakkant, gavlar? Rund eller kantig låda? Långa bänkar över 3 m? Mattborstad eller blank? Tjocklek 80 mm?


KANTER 20 20-120

20-120

20-120

30

20

S3 S1-G 20

S1-G 30

Vy ovanifrån

S3

Vy ovanifrån

Vy ovanifrån

30

15

12-120

TJOCKLEK FRÅN 12 MM

10

S7

30

S15

BAKKANTER OCH GAVLAR 12-20

20-120

30-120

12-20

20-120

20/30 10

S1-G Kakel

S10

Bredd på fasning 20 eller 30 mm

12-20

30-120

12-20

Häftsvets

20-120

Häftsvets

S10-3

S11

S11-3

DECODESIGN 19


PRODUKTÖVERSIKT DISKHOAR FÖR INSVETSNING Bredd

up Dj

DECOBOX R10

Höjd

DECOBOX

SKRÄDDARSYDD DISKLÅDA

Skräddarsy din egen radie 10 disklåda för insvetsning i en DecoDesign diskbänk. Måttsätt bredd, djup och höjd per millimeter helt efter egna önskemål. Maxbredd 750 mm.

Skåpbredd från 30 cm

VARIANT 110

IB 1840

RIO

XV 18

XV 23

DI ART 20

OHIO 1840

MATRIX 2, 18

Skåpbredd från 40 cm

VARIANT 40K

XV 34

L18 4035 Finns även med djup 100 mm

IB 4040

MATRIX 2, 34

Skåpbredd från 50 cm R18

OHIO 4040

370 OKG

Skåpbredd från 60 cm

VARIANT 10 Finns även med djup 250 mm

V40K+L18 Vändbar

XV 50

XV 55

OHIO 5040

MATRIX 2, 50

IB 5040

XV 34+18 Vändbar

MATRIX 2, 34+18 Vändbar

OTTAWA

DI ART 53

INTEGRATO 50

DI COMBO 3418 Vändbar

DI ART 3320 Vändbar

COMBO SLIM 3420 Vändbar

EXTREME DELUXE 3420 Vändbar

För mått och specifikationer se sid 54–76. 20 DECODESIGN


MER ÄN 60 VARIANTER AV DISKHOAR FÖR INSVETSNING

Skåpbredd från 80 cm

V40K+V40K

DI COMBO 3434

DI ART 3636

EXTREME DELUXE 5022

V10+L18 Vändbar

COMBO SLIM 3636

DI ART 5320 Vändbar

OHIO 50+18 Vändbar

REGENT 15

L18 35D40 OKG Finns även med djup 100 mm och propp

IB 50+18 Vändbar

XV 34+34

XV 70

XV 50+18 Vändbar

OHIO 40+18 Vändbar OBS! Passar även 70 cm skåp

DI ART 73

DI MATRIX 34+34

EXTREME INTEGRATO 3434

MATRIX 2, 50+18 Vändbar

EXTREME INTEGRATO 70

MATRIX 2, 70

Skåpbredd från 90 cm V10+V40K Vändbar

XV 50+23 Vändbar

XV 55+23 Vändbar

OHIO 40+40

Skåpbredd från 100 cm OHIO 50+40 Vändbar

MANHATTAN 700

1000

1300

För mått och specifikationer se sid 54–76. DECODESIGN 21


OLIKA YTOR PÅ DISKBÄNKEN Välj vilken yta du vill ha samt kombinera med önskad disklåda.

BORSTAD YTA Plåten vi använder har en borstad yta. Dessutom efterborstas alla bänkar i vår fabrik före leverans. På så vis får du en snygg lättskött och hygienisk yta. Detta är vår standard.

MATTBORSTAD YTA Ett tillval där handarbete krävs. Vi bryter den naturliga borstriktningen på plåten för att på så sätt skapa en mattare yta.


MER INFORMATION OM DECODESIGN 25 % MER PLÅT FAKTA

MÅTT VINKELBÄNKAR

Plåttjocklek från 1,25 mm.

Längd

Plåten limmas på fukttrög MDF eller spånskiva för bästa stabilitet och ljuddämpning. Inbyggd blandarförstärkning. Skräddarsytt emballage i trä eller dubbelwellpapp för säkra leveranser. Handtvättas och synas innan leverans. Leveranstid 2–5 arbetsveckor. Svensktillverkat.

En vinkel kan vara hur lång som helst (se info om maxlängd under rubriken Mått raka bänkar), den andra vinkeln har maxmått på 2 500 mm på grund av transporttekniska skäl.

MÖJLIGHETER Rak bänk, vinkelbänk eller hörnmodul. Över 60 st olika diskhoar för insvetsning (sid 20–21). Måttanpassad diskho, Decobox R.10. Stor valfrihet av kantsektioner (sid 19).

MÅTT RAKA BÄNKAR Längd

Upp till 4 000 mm utan skarv. Över 4 000 mm måste vi svetsa ihop två plåtar, beroende på skarvens placering kan det förekomma att den inte blir helt osynlig.

Maxlängd – det som sätter stopp för längden är transporten och att få in diskbänken i ert kök.

Tjocklek

6 mm (massivt rostfritt stål) eller från 12 mm upp till 120 mm. Möjligheten att göra över 120 mm finns men begränsas av bänkens mått, kontakta oss för mer information.

Djup

Max 800 mm för bänkar över 2 800 mm Max 1 300 mm för bänkar mindre än 2 800 mm.

Stabil undersida med förborrade hål för Blandare & DM pump

Urtag för häll, infälld eller planmonterad (sid 17). Även möjlighet att svetsa in gashäll finns, kontakta oss för mer information. Urtag för exempelvis murstock eller ventilationstrumma (sid 19). Nedpressad del, du kan själv bestämma vilket område som ska ha den praktiska droppkanten (sid 17) Perfekt vid långa bänkar med spishäll och köksö. Runda eller fasade hörn (sid 17). Mattborstad eller standardborstad yta. Välkommen att kontakta oss för bästa möjliga lösning!


GÅR ATT RITA I VÅRT RITPROGRAM!

KURIOSA

Tunt men rejält – 1 m2 av vårt solidstål väger 48 kg. OVANPÅLIGGANDE HÄLL

SOLIDSTÅL – MASSIVT ROSTFRITT 6 MM

MODERNT OCH AVSKALAT

PLANMONTERAD HÄLL

ENBART BÄNKSKIVA – TÅLIGARE FINNS INTE!

PERFEKT TILL KÖKSÖ


SOLIDSTÅL

SOLIDSTÅL 6 MM

Elegant och minimalistiskt men samtidigt rejält och extremt tåligt. Går att få i nästan vilken form som helst, och med urtag för häll eller planmonterad häll. Borstad eller mattborstad yta.Passar speciallt bra med diskhoar med tunn mellanvägg (se nedan).

6 Bänkskiva i massivt rostfritt stål.

DISKHOAR FÖR SOLIDSTÅL KOMBINERAS EFTER ÖNSKEMÅL

NYHET! EXTREME INTEGRATO 50

NYHET!

70

3434

EXTREME DELUXE 3420

5022

DI COMBO 3418

NYHET!

3434

DI COMBO SLIM 3420

3636

IB 4040

5040

XV 18

23

34

50

55

70

3320

3636

DI ART 20

53

73

5320

NYHET! MATRIX 2 18

34

50

70

3418

3434

5018

MANHATTAN 700

1000

1300

DECODESIGN 25


26 ROSTFRITT STÃ…L


DET SKA VARA ROSTFRITT! LÄTTSKÖTT

ENKEL INSTALLATION

Lukt och fläckar sätter sig inte. Rostfritt behöver inte oljas in eller underhållas som andra bänkskivor. Allt som behövs är en enkel avtorkning med trasa när du använt den.

En rostfri diskbänk från oss är gediget och stabilt uppbyggd och kan enkelt läggas på plats direkt när den levereras.

HYGIENISKT HÅLLBART En rostfri bänk spricker inte, ändrar inte färg och får inte fläckar. En bänk som tål att användas!

Rostfritt är ett mycket hygieniskt underlag och material. Här finns inga sprickor eller porer där bakterier frodas. En enkel rengöring, sedan är bänken som ny. Det är ingen slump att proffskockar väljer rostfritt i sina kök.

TIDLÖST En rostfri bänk kommer att poleras av användandet. Den kommer bara att bli vackrare med tiden.

MÖJLIGHETER

MILJÖVÄNLIGT

Det rostfria materialet ger dig möjligheter som kanske inget annat material. Du kan välja mellan en uppsjö av olika kanter, skärningar och diskhoar. Med rostfritt får du bänken precis som du vill.

Rostfritt är 100procent återvinningsbart, och mycket av det vi använder kommer från återvunnet material.

PRISVÄRT

DESIGNNEUTRALT

En heltäckande rostfri bänk är mycket bänk för pengarna. Den tål att jämföras med bänkskivor i andra material.

Rostfritt fungerar med alla färger, och med alla material. Det kan till och med framhäva det vackra hos omgivande material. Det passar lika bra i ett modernt kök som i ett gammeldags rustikt kök.

VAD ÄR ROSTFRITT STÅL? Rostfritt stål uppfanns år 1912 i engelska Sheffield när man experimenterade med olika legeringar och upptäckte att järn-kromlegeringar inte rostade. Det finns många olika typer av rostfria stål som framställs kommersiellt, alla med sina unika egenskaper och speciella användningsområden, men de kan delas in i mindre grupper av rostfria stål efter användningsområde och struktur. ROSTFRITT STÅL 27


DECO LIGHT


DECOLIGHT

MÅTTBESTÄLLD VALFRIHET SNABBT & ENKELT

Tänk dig att du kan bestämma på millimetern hur lång din nya diskbänk ska vara och dessutom få priset direkt. Sedan kan du fritt bestämma djup, tjocklek, framkant och diskho, och allt ingår! Och bäst av allt är att det är kort leveranstid – från en vecka. Inspiration

30

Decolight i fyra enkla steg

32

Mått och priser

34

DECOLIGHT 29


LÅDA MED R15 MM DESIGNAD BOTTENVENTIL (MAGNETIC COVER)

DUBBELHO FÖR 800 MM SKÅP


BLANDARE STEEL ACCESS SKÄRBRÄDA

LÅNG DECOLIGHTBÄNK MED UPPVIKT BAKKANT OCH URTAG FÖR HÄLL

DUBBELHO FÖR 600 MM SKÅP TILLBEHÖR CM230/24003


DECOLIGHT

Produkten bedömd i SundaHus Miljödata

I FYRA ENKLA STEG

I vårt ritprogram Decolight skapar du enkelt din nya diskbänk. I några enkla steg bestämmer du hur diskbänken ska se ut och sedan kan du se priset direkt. Enkelt, eller hur?

1.

TILLVAL – Uppvikt bakkant

LÄNGD

600–3 000 mm Måttbeställning per mm.

Alla bänkar har täckta gavlar. Alla uppvikta bakkanter är 60 mm höga och 20 mm djupa. Modell beror på val av framkant.

2.

DJUP

590, 600, 610, 620, 635 eller 640 mm

4.

DISKHOAR

3.

Fem standardhoar ingår i DECOLIGHT TILLVAL – Fyrkantiga hoar

TJOCKLEK

20, 30 eller 40 mm

DECOLIGHT SQUARE

KANT

TIPS! VI KAN TILLVERKA EN DECOLIGHT PÅ FEM ARBETSDAGAR.

Kant S3

Kant S7

Kant S1G-20

SNABB LEVERANSTID Leveranstid från fem arbetsdagar.* Normal leveranstid 2 arbetsveckor. * Gäller vid beställning via ritprogrammet. snabbordertillägg tillkommer.


UPPVIKT BAKKANT

Gör ditt tillval med uppvikt bakkant – 2 304 kr exkl moms. 2 880 kr inkl moms. TILLVAL – UPPVIKT BAKKANT

20

60

Alla bänkar har täckta gavlar. Alla uppvikta bakkanter är 60 mm höga och 20 mm djupa.

Bakkant S10-3

Bakkant S10

Bakkant S10-1

RITPROGRAM HITTAR DU PÅ DECOSTEEL.SE

MER INFORMATION OM DECOLIGHT FAKTA

MÅTT

Plåttjocklek 1,0 mm

Längd

600–3 000 mm, måttbeställning per mm

Plåten limmas på fukttrög MDF för bästa stabilitet och ljuddämpning.

Djup

590, 600, 610, 620, 635 och 640 mm

Tjocklek 20, 30 eller 40 mm

Inbyggd blandarförstärkning. MÖJLIGHETER

Funktionella diskhoar med bra djup. Bottenventiler har placering i bakkant på lådan för att enklare ge plats åt exempelvis sopsortering

Urtag för häll

Polerad yta för hög finish och enklare rengöring.

3 st kantalternativ

Alla hörn är helsvetsade och invikta runt om på undersidan. Skräddarsytt emballage i trä eller dubbelwellpapp för säkra leveranser. Handtvättas och synas innan leverans. Leveranstid 1*–2 arbetsveckor (*=snabborder mot extra tilläggskostnad)

10 st olika varianter av diskhoar Uppvikt bakkant (60 mm) Hål för blandare och exempelvis diskmedelspump ingår utan extra kostnad Välkommen att kontakta oss för bästa möjliga lösning!

Svensktillverkat. Ritprogram på decosteel.se

BORSTAD YTA Plåten vi använder på Decolight har en borstad yta. Dessutom efterborstas alla bänkar i vår fabrik före leverans. På så vis får du en snygg lättskött och hygienisk yta.

Stabil undersida med förborrade hål för blandare och diskmedelspump.


MÅTT OCH PRISER DISKHOAR DECOLIGHT STANDARD Valfri placering av diskhoar i bänkytan

A

2 st 340x400x180 mm Tillbehör A C D E

B

C

1 st 340x400x180 mm 1 st 180x400x130 mm Tillbehör A C D E Vändbar

1 st 480x400x180 mm Tillbehör B

D

1 st 340x400x180 mm Tillbehör A C E

E

1 st 180x400x130 mm 1 st 480x400x180 mm Tillbehör B D Vändbar

Här kan du enkelt se priset din nya diskbänk. Samtliga hoar ovan ingår i priset nedan. Decolight finns även med uppvikt bakkant. Exempel: För 1 437 mm längd betalar du för DL 15 Decolight Maximal längd i decimeter

exkl moms

inkl moms

Decolight Maximal längd i decimeter

exkl moms

inkl moms

DL 6

4 507 kr

5 634 kr

DL 19

5 980 kr

7 475 kr

DL 7

4 559 kr

5 699 kr

DL 20

6 107 kr

7 634 kr

DL 8

4 610 kr

5 763 kr

DL 21

6 386 kr

7 983 kr

DL 9

4 662 kr

5 828 kr

DL 22

6 613 kr

8 266 kr

DL 10

4 739 kr

5 924 kr

DL 23

6 791 kr

8 489 kr

DL 11

4 916 kr

6 145 kr

DL 24

6 994 kr

8 743 kr

DL 12

5 068 kr

6 335 kr

DL 25

7 171 kr

8 964 kr

DL 13

5 169 kr

6 461 kr

DL 26

7 349 kr

9 186 kr

DL 14

5 246 kr

6 558 kr

DL 27

7 550 kr

9 438 kr

DL 15

5 347 kr

6 684 kr

DL 28

7 727 kr

9 659 kr

DL 16

5 547 kr

6 934 kr

DL 29

7 905 kr

9 881 kr

DL 17

5 674 kr

7 093 kr

DL 30

8 082 kr

10 103 kr

DL 18

5 803 kr

7 254 kr

exkl moms

inkl moms

2 304 kr

2 880 kr

URTAG FÖR HÄLL

795 kr

994 kr

EMBALLAGE

342 kr

428 kr

UPPVIKT BAKKANT

Vid köp av Decolight ingår Decopolish rengöring. Värde 134 kr. 75 ml art 23336. Exkl moms 107 kr. Inkl moms 134 kr.

Frakt tillkommer

UTBYTESALTERNATIV

Silbricka

art 13606

Propp

art 13605

Kostnadsfritt vid köp av Decolight

34 DECOLIGHT

TILLBEHÖR TILL DECOLIGHT STANDARD

A Skärbräda art 1016018 Exkl 425 kr Inkl 531 kr 240x360 mm Bok

B Skärbräda

art 1016019 Exkl 425 kr Inkl 531 kr 300x420 mm Bok

C

Diskkorg art 26207 Exkl 410 kr Inkl 513 kr 320x375 mm Vit

D CM 230 Skölj/ förvaringslåda art 24003 Exkl 215 kr Inkl 269 kr 85x230x90 mm Plast

E Rostfri trådkorg

art 24009 Exkl 974 kr Inkl 1218 kr 325x358 mm Rostfri


DISKHOAR DECOLIGHT SQUARE Valfri placering av diskhoar i bänkytan

A

2 st 340x400x200 mm, radie 15 mm. Tillbehör A B

B

1 st 340x400x200 mm 1 st 180x400x170 mm, radie 15 mm. Tillbehör A B Vändbar

C

1 st 500x400x200 mm, radie 15 mm. Tillbehör A B

D

1 st 700x400x200 mm, radie 15 mm. Tillbehör A B

E

1 st 500x400x200 mm 1 st 180x400x170 mm, radie 15 mm. Tillbehör A B Vändbar

Här kan du enkelt se priset din nya diskbänk. Decolight Square finns även med uppvikt bakkant. Exempel: För 1 437 mm längd betalar du för DSQL 15 Diskho C D Decolight Square Maximal längd i decimeter

Lådkombination A B E

Lådkombination A B E

Decolight Square Maximal längd i decimeter

exkl moms

inkl moms

exkl moms

12 560 kr

DSQ 19

8 427 kr

10 534 kr

11 170 kr

13 963 kr

10 096 kr

12 620 kr

DSQ 20

8 530 kr

10 663 kr

11 263 kr

14 079 kr

10 135 kr

12 669 kr

DSQ 21

8 755 kr

10 944 kr

11 473 kr

14 341 kr

10 173 kr

12 716 kr

DSQ 22

8 941 kr

11 176 kr

11 646 kr

14 558 kr

10 232 kr

12 790 kr

DSQ 23

9 085 kr

11 356 kr

11 772 kr

14 715 kr

10 365 kr

12 956 kr

DSQ 24

9 251 kr

11 564 kr

11 934 kr

14 918 kr

10 481 kr

13 101 kr

DSQ 25

9 395 kr

11 744 kr

12 067 kr

15 084 kr

10 556 kr

13 195 kr

DSQ 26

9 539 kr

11 924 kr

12 201 kr

15 251 kr

10 613 kr

13 266 kr

DSQ 27

9 704 kr

12 130 kr

12 354 kr

15 443 kr

exkl moms

inkl moms

exkl moms

7 228 kr

9 035 kr

10 048 kr

DSQ 7

7 271 kr

9 089 kr

DSQ 8

7 312 kr

9 140 kr

DSQ 9

7 353 kr

9 191 kr

DSQ 10

7 415 kr

9 269 kr

DSQ 11

7 560 kr

9 450 kr

DSQ 12

7 684 kr

9 605 kr

DSQ 13

7 767 kr

9 709 kr

DSQ 14

7 827 kr

9 784 kr

DSQ 6

Diskho C D

inkl moms

inkl moms

DSQ 15

7 911 kr

9 889 kr

10 689 kr

13 361 kr

DSQ 28

9 849 kr

12 311 kr

12 488 kr

15 610 kr

DSQ 16

8 075 kr

10 094 kr

10 927 kr

13 659 kr

DSQ 29

9 992 kr

12 490 kr

12 621 kr

15 776 kr

DSQ 30

10 138 kr

12 673 kr

12 755 kr

15 944 kr

DSQ 17

8 178 kr

10 223 kr

10 938 kr

13 673 kr

DSQ 18

8 282 kr

10 352 kr

11 033 kr

13 791 kr

exkl moms

inkl moms

2 304 kr

2 880 kr

URTAG FÖR HÄLL

795 kr

994 kr

Vid köp av Decolight ingår Decopolish rengöring. Värde 134 kr.

EMBALLAGE

342 kr

428 kr

75 ml art 23336. Exkl moms 107 kr. Inkl moms 134 kr.

UPPVIKT BAKKANT

Frakt tillkommer

UTBYTESALTERNATIV

Silbricka

art 13606

TILLBEHÖR TILL DECOLIGHT SQUARE

Propp

art 13605

Kostnadsfritt vid köp av Decolight

A VD21 Skärbräda art 29315 Exkl 1 297 kr Inkl 1 621 kr 330x420 mm Polyetenplast

B

F500 sköljlåda art 28360 Exkl 563 kr, inkl 704 kr Yttermått 173x416 mm Innermått 155x396x55 mm Slät rostfri plåt

Täckbrickan Magnetic cover ingår. DECOLIGHT 35


RENT PÅ BÄNKEN

– RENA SMAKER PÅ TALLRIKEN Sveriges Mästerkock Erik Hammar vet hur enkelt det är att laga mat på rostfritt stål. Det är hygieniskt, snyggt och väldigt smidigt att knåda deg på. – Rostfritt stål ger en clean känsla, säger han. >>


På decosteel.se kan du hitta Erik Hammars recept på en god svamppasta med champinjoner, dragon och parmesan.

Rostfritt stål är inte bara tidlöst snyggt utan även funktionellt. Sedan han vann Sveriges Mästerkock 2018 har hans liv tagit en ny riktning. Inga fler dagar på kontoret som marknadsanalytiker. Nu jobbar han heltid med att inspirera med sin, oftast franska, matlagning. Han turnerar med köksföretag och bidrar med recept till stora matsajter. – Det roligaste är nog ändå när okända människor kommer fram till mig på stan och säger att de inspirerats av mig. Då blir jag extra glad, säger Erik. SKRÄCKBLANDAD FÖRTJUSNING Innan han var med i programmet var han ett inbitet fan

38 KOCKENS VAL

ERIK HAMMAR Vann tv-programmet Sveriges Mästerkock år 2018. 32 år och bor i Stockholm tillsammans med flickvännen Maria. Gillar det franska köket och har gett ut kokboken ”Min franska matresa”. Jobbade tidigare som marknadsanalytiker.


Mästerkocksvinnaren visar Decosteels läsare hur man lyckas med en riktig bra pastadeg

som brukade se varje avsnitt hemma i tv-soffan. Erik var sugen på att vara med själv, men det blev inte av att han anmälde sig. Till slut tog hans vänner tag i det och skickade in ansökan åt honom. – Jag är verkligen glad att jag kom med. Att stiga in i mästerkocksköket var som en dröm. Jag var skräckslagen, men samtidigt förtjust. Allt eftersom tog det roliga över och i dag kan jag sakna det. Inspelningarna var nog det roligaste jag gjort.

PASTADEG 4,75 dl durumvete 4 hela ägg 2 äggulor 1 tsk olivolja 1 krm salt

GILLAR ROSTFRITT För Erik är rostfritt stål idealiskt att jobba med i ett kök. Det är inte bara tidlöst snyggt utan även funktionellt. Det är lätt att hålla rent.

Tillagning Gör en vulkan av mjölet på en kall bänkyta, gärna i rostfritt stål. Vispa försiktigt upp ägg, äggula, salt och olivolja i en bunke. Tillsätt en tredjedel av äggblandningen i vulkanen och blanda försiktigt ner mjöl från sidorna med en gaffel. Tillsätt resten av äggblandningen stegvis tills den är helt inarbetad i mjölet.

– Det går snabbt att snygga till. All fukt försvinner bara man drar över med trasan vilket ger en mycket bra känsla när man lagar mat.

Mjöla in dina händer och gör en boll av degen. Knåda degen i minst 10 minuter tills den känns elastisk. Om degen känns för torr kan du tillsätta lite vatten och om den är för blöt lite extra mjöl.

Dessutom går det bra att knåda deg rakt på materialet. Som till en pizza eller en hemgjord pasta.

Slå in degen i plastfolie när den är färdigknådad och låt den vila 20 minuter i kylen. Kavla sedan ut degen, mjöla din pastamaskin och gör läcker tagliatelle. Strö lite mjöl över den färdiga pastan så att den inte klibbar ihop innan kokning.

– Det är bara att slänga på lite mjöl och börja jobba. Det släpper bra mot stålet. Pizza och pasta mår bra av att tillredas mot kalla ytor, säger han.

KOCKENS VAL 39


DECO STANDARD LUX OCH SKOLBÄNKAR


DECO STANDARD LUX

VI HAR KVALITET PÅ LAGER!

Kvalitet för omgående leverans, till bästa möjliga pris. Här kan du välja mellan standardiserade produkter i fasta mått men med samma Decosteelkänsla som i hela sortimentet. Decostandard Lux

42

Skolbänkar

43

DECOSTANDARD LUX 41


ALLA DISKBÄNKAR ÄR VÄNDBARA Lagervara för omgående leverans Alla hörn är svetsade och plåten är invikt på undersidan runt om

Diskbänken är heldämpad med fukttrög MDF eller spånskiva MDF framför och bakom diskhoar

F10 art SL-F10

Inbyggd blandarförstärkning Plåttjocklek 1 mm Djup 610 mm

F12 art SL-F12 1 000

1 200

610

610

105

105

30

340

30

630

Pris exkl moms Min. skåpstrl Lådmått Levereras med

3 755 kr 400 mm 340x400x185 mm Komplett vattenlås inkl korgventil

Pris inkl moms 4 694 kr Yttermått 1 000x610x30 mm Material Slät rostfri plåt VÄNDBAR Lagervara

340

830

Pris exkl moms Min skåpstrl Lådmått Levereras med

4 059 kr 400 mm 340x400x185 mm Komplett vattenlås inkl korgventil

Pris inkl moms 5 074 kr Yttermått 1 200x610x30 mm Material Slät rostfri plåt VÄNDBAR Lagervara

G12 art SL-G12

G10 art SL-G10

1 200

1 000

610

610

105

105

30

550

Pris exkl moms Pris inkl moms Min skåpstrl Yttermått Lådmått

420

30

4 619 kr 5 774 kr 600 mm 1 000x610x30 mm 340x400x185 mm 180x400x130 mm

Levereras med Material VÄNDBAR Lagervara

Komplett vattenlås inkl korgventil Slät rostfri plåt

550

620

Pris exkl moms Pris inkl moms Min skåpstrl Yttermått Lådmått

G1220 art SL-G1220

4 949 kr 6 186 kr 600 mm 1 200x610x30 mm 340x400x185 mm 180x400x130 mm

Levereras med Komplett vattenlås inkl korgventil Material Slät rostfri plåt VÄNDBAR Lagervara

H8 art SL-H8 800

1 220

610

610

105

105

30

550

Pris exkl moms Pris inkl moms Min skåpstrl Yttermått Lådmått 42 DECOSTANDARD LUX

45

640

5 048 kr 6 310 kr 600 mm 1 220x610x30 mm 340x400x185 mm 180x400x130 mm

Levereras med Material VÄNDBAR Lagervara

Komplett vattenlås inkl korgventil Slät rostfri plåt

710

Pris exkl moms Pris inkl moms Min skåpstrl Yttermått Lådmått

45

4 492 kr 5 615 kr 800 mm 800x610x30 mm 340x400x185 mm, 2 st

Levereras med Komplett vattenlås inkl korgventil Material Slät rostfri plåt VÄNDBAR Lagervara


UTBYTESALTERNATIV

SMARTA TILLBEHÖR

Skärbräda art 1016018 Exkl 425 kr, inkl 531 kr 240x360 mm Bok

Diskkorg vit art 26207 Exkl 410 kr, inkl 513 kr 320x375 mm Vit

Silbricka

art 13606

Propp

art 13605

Kostnadsfritt vid köp av standardbänk och/eller skolbänk.

H14 art SL-H14

H1420 art SL-H1420 1 420

1 400

610

610

105

105

45

710

Pris exkl moms Pris inkl moms Min skåpstrl Yttermått Lådmått

45

645

5 125 kr 6 406 kr 800 mm 1 400x610x30 mm 340x400x185 mm, 2 st

Levereras med Komplett vattenlås inkl korgventil Material Slät rostfri plåt VÄNDBAR Lagervara

710

Pris exkl moms Pris inkl moms Min skåpstrl Yttermått Lådmått

665

5 226 kr 6 533 kr 800 mm 1 420x610x30 mm 340x400x185 mm, 2 st

Levereras med Material VÄNDBAR Lagervara

Komplett vattenlås inkl korgventil Slät rostfri plåt

H1620 art SL-H1620

H16 art SL-H16 1 600

1 620

610

610

105

105

45

710

Pris exkl moms Pris inkl moms Min skåpstrl Yttermått Lådmått

45

845

5 429 kr 6 786 kr 800 mm 1 600x610x30 mm 340x400x185 mm, 2 st

Levereras med Material VÄNDBAR Lagervara

Komplett vattenlås inkl korgventil Slät rostfri plåt

Pris exkl moms Pris inkl moms Min skåpstrl Yttermått Lådmått

710

865

5 556 kr 6 945 kr 800 mm 1 620x610x30 mm 340x400x185 mm, 2 st

Levereras med Material VÄNDBAR Lagervara

Komplett vattenlås inkl korgventil Slät rostfri plåt

SKOLBÄNKAR 1 000 / 1 200

340

450 / 470

50

ROSTFRI SKOLBÄNK Dj 450 mm art D-SB450rf

ROSTFRI SKOLBÄNK Dj 470 mm art D-SB470rf

L 1000

L 1200

L1000

L 1200

Exkl moms 4 294 kr Inkl moms 5 368 kr

Exkl moms 4 417 kr Inkl moms 5 521 kr

Exkl moms 4 352 kr Inkl moms 5 440 kr

Exkl moms 4 449 kr Inkl moms 5 561 kr

400

Samtliga modeller är vändbara! Ej lagervara.

SYRAFAST SKOLBÄNK Dj 450 mm art D-SB450sy

SYRAFAST SKOLBÄNK Dj 470 mm art D-SB470sy

L 1000

L 1200

L1 000

L1200

Exkl moms 4 706 kr Inkl moms 5 883 kr

Exkl moms 4 816 kr Inkl moms 6 020 kr

Exkl moms 4 758 kr Inkl moms 5 948 kr

Exkl moms 4 776 kr Inkl moms 5 970 kr

DECOSTANDARD LUX 43


INSATSBÄNKAR & DISKHOAR


INSATSBÄNKAR & DISKHOAR

FÖR MONTAGE I BÄNKSKIVOR

Oavsett Här har vivilket en text material som beskriver du väljer för att detta din bänkskiva är ”handmade”. har vi insatsbänkar Förståelse och hoar för att somstorlekarna passar. kanske inte är 100 på halvmillimetern. Insatsbänkar 46 Porslin Diskhoar med tapwing

50 51

Diskhoar 54 Smarta tillbehör

72

Färgade hoar med PVD-beläggning

78

INSATSBÄNKAR & DISKHOAR 45


INSATSBÄNKAR OBS! Tänk på att insatsbänkar och diskhoar med ett djup på över 500 mm kan behöva en bänkskiva djupare än 600 mm. 1

2

3

4

5

6

A

170

A

B

C

C

47,5

ATLANTIC 10 art 24004

B

D

500

405

D

1

2

3

4

37

340

F

130

190

B

Codice: satinato F3"

Modifiche

A termini di legge la ditta si riserva la proprieta' di questo disegno, con divieto di riprodurlo o renderlo comunque noto a terzi senza autorizzazione scritta.

11-01-18

Scala

1:7

C

File cad n°:

45

Produzione Lavelli e Top Inox

Note: foro incasso 835x475 base 450 500 se inizio composizione

H

36050 Cartigliano (VI), Via delle Industrie 133-Tel. 0424/592030-Fax 0424/598980 - Internet: www.cm-spa.it-Email: info@cm-spa.it

D

335

410

500

D

45

E 2

3

47

342

30

4

5

145

A

6

436 A

1000

F

170

F

B

A termini di legge la ditta si riserva la proprieta' di questo disegno, con divieto di riprodurlo o renderlo comunque noto a terzi senza autorizzazione scritta.

Modifiche

Codice: satinato F3" Controllato: Data 11-01-18

1:8 C

47,5

Note: foro incasso 975x475 base 600 800 se inizio 5composizione 4

Produzione Lavelli 3 e Top Inox

2

H

6

D

36050 Cartigliano (VI), Via delle Industrie 133-Tel. 0424/592030-Fax 0424/598980 - Internet: www.cm-spa.it-Email: info@cm-spa.it

405

A

Scala

File cad n°:

1

500

D

A

E

47,5

E

F

C

70

170

B

340

B

70 F

E

Codice: satinato F3" Data

C

G

Disegnato: Fraccaro Davide

47,5

Controllato: Data

11-01-18

Scala

1:7

File cad n°:

Produzione Lavelli e Top Inox

Note: foro incasso 835x475 base 800 900 se inizio composizione

H

D

36050 Cartigliano (VI), Via delle Industrie 133-Tel. 0424/592030-Fax 0424/598980 - Internet: www.cm-spa.it-Email: info@cm-spa.it

47,5

500

Modifiche

405

H

40

Atlantic 86x50 2v no foro

G N°

D

340

860

A termini di legge la ditta si riserva la proprieta' di questo disegno, con divieto di riprodurlo o renderlo comunque noto a terzi senza autorizzazione scritta.

ATLANTIC 30 art 24007

E

37

340

40

340

403

1160

F

F

SMARTA TILLBEHÖR Atlantic 116x50 2v no foro

G

A Skärbräda art 24010 Exkl 860 kr, inkl 1 075 kr 265x425 mm Bok 46 INSATSBÄNKAR & DISKHOAR

A termini di legge la ditta si riserva la proprieta' di questo disegno, con divieto di riprodurlo o renderlo comunque noto a terzi senza autorizzazione scritta.

H

2 075 kr 2 594 kr 800 mm 860x500 mm 340x405x170 mm, 2 st korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

Pris exkl moms Pris inkl moms Min skåpstrl Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Vändbar Montering

2 242 kr 2 803 kr 800 mm 1 160x500 mm 340x405x170 mm, 2 st korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

G

Disegnato: Fraccaro Davide

Data

C

H

Pris exkl moms Pris inkl moms Min skåpstrl Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

ABC

B

Atlantic 100x50 2vasche saldate no foro

G

ATLANTIC 20 art 24006

2  242 kr 2 803 kr 600 mm 1 000x500 mm 340x410x185 mm 145x335x130 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

G

Controllato:

1

Pris exkl moms Pris inkl moms Min skåpstrl Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Vändbar Montering

AC

Disegnato: Fraccaro Davide

Data

Data

E

1 660 kr 2 075 kr 400 mm 860x500 mm 340x405x170 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

B

Atlantic 86x50 1v no foro

G

H

A

483 860

F

C

6 E

A

ATLANTIC 15 art 24005

5

47,5

E

Pris exkl moms Pris inkl moms Min skåpstrl Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Vändbar Montering

Modifiche

Codice: satinato F3" Data

G

Disegnato: Fraccaro Davide Controllato: Data

11-01-18

Scala

1:9

File cad n°:

Produzione Lavelli e Top Inox

Note: foro incasso 1135x475 base 800 900 se inizio composizione

36050 Cartigliano (VI), Via delle Industrie 133-Tel. 0424/592030-Fax 0424/598980 - Internet: www.cm-spa.it-Email: info@cm-spa.it

B

Sköljlåda art 24008 Exkl 749 kr, inkl 936 kr Yttermått 173x416 mm Innermått 155x396x55 mm Slät rostfri plåt

C

Trådkorg art 24009 Exkl 974 kr, inkl 1 218 kr 325x358 mm Rostfri

H

AC

AC


SYMBOLFÖRKLARING MONTERING

Undermontage

Planmontage

Infällnad

Slimtop

Insvetsning

Insatsbänken placeras under bänkskivan. Används mest för montering i granit och laminat-bänkskivor.

Insatsbänken placeras över bänken, men nedfälld så det inte blir en kant mellan diskbänk och bänkskiva.Passar till granit, komposit, laminat och trä.

Man sågar ett hål i bänken och placerar insatsbänken ovanifrån.

Samma som infällnad, men här är disklådans kant som ligger ovanpå bänkskivan plan och bara en plåttjocklek.

Insatsbänken svetsas fast.

REGENT 15 art 26110

REGENT 20 art 26111

REGENT 25 art 26112

REGENT 30 art 26113

Pris exkl moms Pris inkl moms Min skåpstrl Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Vändbar Montering

2 328 kr 2 910 kr 800 mm 805x480 mm 400x400x170 mm 280x400x130 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

Pris exkl moms Pris inkl moms Min skåpstrl Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

2 328 kr 2 910 kr 800 mm 805x480 mm 340x400x170 mm, 2 st korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

Pris exkl moms Pris inkl moms Min skåpstrl Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Vändbar Montering

2 773 kr 3 466 kr 800 mm 1 190x480 mm 400x400x170 mm 280x400x130 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

Pris exkl moms Pris inkl moms Min skåpstrl Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Vändbar Montering

2 773 kr 3 466 kr 800 mm 1 190x480 mm 340x400x170 mm, 2 st korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

BCD

ACD

BCD

ACD

SMARTA TILLBEHÖR

A Skärbräda plast vit

art 26199 Exkl 1 012 kr, inkl 1 265 kr 364x425 mm Polyetenplast vit

B Skärbräda trä art 26169 Exkl 591 kr, inkl 739 kr 265x425 mm Bok

C

F500 sköljlåda rostfri art 28360 Exkl 563 kr, inkl 704 kr Yttermått 173x416 mm Innermått 155x396x55 mm Slät rostfri plåt

D Diskkorg

art 26202 Exkl 1 168 kr, inkl 1 460 kr 325x358 mm Rostfri

INSATSBÄNKAR & DISKHOAR 47


MINISTER 10 art 26103

MINISTER 10

Pris exkl moms Pris inkl moms Min skåpstrl Yttermått Lådmått Levereras med Material Vändbar Montering

3 698 kr 4 623 kr 600 mm 1 000x500 mm 520x420x200 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt


Planmontage

Undermontage

Infällnad

Slimtop

Insvetsning

LINE MAXIM 10 art 23140

Pris exkl moms 3 899 kr Pris inkl moms 4  874 kr Min skåpstrl 600 mm Yttermått 985x505 mm Lådmått 340x400x190 mm 148x300x130 mm Levereras med korgventil, vattenlås Material Slät rostfri plåt Tillbehör ABCDEF Vändbar Montering

LINE MAXIM 20 art 23142

Pris exkl. moms 2 995 kr Pris inkl. moms 3  744 kr Min skåpstrl. 400 mm Yttermått 860x500 mm Lådmått 340x400x190 mm Levereras med korgventil, vattenlås Material Slät rostfri plåt Tillbehör DE Vändbar Montering

LINE MAXIM 50 art 23145

Pris exkl moms 3 766 kr Pris inkl moms 4  708 kr Min skåpstrl 600 mm Yttermått 620x505 mm Lådmått 340x400x190 mm 148x300x130mm Levereras med korgventil, vattenlås Material Slät rostfri plåt Tillbehör ABCDEF Vändbar Montering

LINE MAXIM 90 art 23150

Pris exkl moms 3  424 kr Pris inkl. moms 4 280 kr Min skåpstrl 800 mm Yttermått 795x505 mm Lådmått 340x400x190 mm, 2 st Levereras med korgventil, vattenlås Material Slät rostfri plåt Tillbehör DE Montering

LINE MAXIM 100 art 23155

Pris exkl moms 4  366 kr Pris inkl moms 5  458 kr Min skåpstrl 800 mm Yttermått 1 165x505 mm Lådmått 340x400x190, 2 st Levereras med korgventil, vattenlås Material Slät rostfri plåt Tillbehör DE Vändbar Montering

SMARTA TILLBEHÖR

A

Sköljbricka rostfri art 1062605 Exkl 365 kr Inkl 456 kr 171x360 mm Slät rostfri plåt

B

PASSAR IHOP MED A B C

Bricka rostfri art 1062607 Exkl 391 kr Inkl 489 kr 171x360 mm Slät rostfri plåt

C Sköljlåda rostfri

art 1062602 Exkl 636 kr Inkl 795 kr 171x360x65 mm Slät rostfri plåt

D Skärbräda glas vit/svart

art 1063063 Exkl 603 kr Inkl 754 kr 215x355 mm Härdat glas svart/vit

E Skärbräda trä stor art 1064565 Exkl 543 kr Inkl 679 kr 220x360 mm Bok

F Skärbräda trä liten art 1064566 Exkl 308 kr Inkl 385 kr 156x162 mm Bok INSATSBÄNKAR & DISKHOAR 49


PORSLIN OMNIA 60 art 30101

OMNIA 70 art 30104

FÖR SKÅP 700 MM

OMNIA 80 art 30100 235 125 500 65

465

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Min skåpstrl. Yttermått Lådmått Levereras med Material

6 515 kr 8 144 kr 600 mm 595x500x200 mm (tolerans +/- 3%) 555x430x180 mm Propp, vattenlås Porslin

Emballagekostnad exkl. moms inkl. moms

342 kr 428 kr

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Min skåpstrl. Yttermått Lådmått Levereras med Material

7 123 kr 8 904 kr 700 mm 695x500x200 mm (tolerans +/- 3%) 655x430x180 mm Propp, vattenlås Porslin

Emballagekostnad exkl. moms inkl. moms

342 kr 428 kr

Pris exkl. moms 7 779 kr Pris inkl. moms 9 724 kr Min skåpstrl. 800 mm Yttermått 795x500x220 mm (tolerans +/- 3%) Lådmått 370x465x200 mm, 2 st Levereras med Propp, vattenlås Material Porslin Emballagekostnad exkl. moms inkl. moms

760 795

342 kr 428 kr

OBS! P.g.a. storlekstoleransen rekommenderas att produkten kontrollmäts innan mötande bänkskivor beställs.

KLASSISK HO FÖR TVÅ MONTAGE


Undermontage

Planmontage

Infällnad

Slimtop

Insvetsning

DISKHOAR MED TAPWING * * plåthylla för blandarplacering

OHIO TAPWING RADIE 26,5 MM

OHIO 4040 TAPWING Pris exkl. moms Pris inkl. moms Min skåpstrl. Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

OHIO 4040 TAPWING art 26039

3 933 kr 4 916 kr 500 mm 440x510 mm 403x403x180 mm Radie 26,5 Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

ABCD

OBS! Kan ej kompletteras med avfallskvarn, silbricka eller propp Pris exkl. moms Pris inkl. moms Min skåpstrl. Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

OHIO 5040 TAPWING art 26040

4 105 kr 5 131 kr 600 mm 540X510 mm 503x403x200 mm Radie 26,5 Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

ABCD

OBS! Kan ej kompletteras med avfallskvarn, silbricka eller propp SMARTA TILLBEHÖR

A VD21 Skärbräda plast art 29315 Exkl 1 297 kr Inkl 1 621 kr 330x420 mm Polyetenplast

B

TriTop 340 Avrinningsplan art 1084327 Exkl 1 033 kr Inkl 1 291 kr 349x419 mm Slät rostfri plåt

C

TriTop 400 Avrinningsplan art 1084325 Exkl 1 150 kr Inkl 1 438 kr 409x419 mm Slät rostfri plåt

D F500 sköljlåda

art 28360 Exkl 563 kr Inkl 704 kr Ytterm. 173x416 mm Innerm. 155x396x55 mm Slät rostfri plåt

OBS! Tänk på att valt montagesätt kan påverka vilka tillbehör som går att använda.

INSATSBÄNKAR & DISKHOAR 51


BOSTON art 26097

Pris exkl moms Pris inkl moms Skåpstorlek Yttermått Lådmått Levereras med Material Montering

2 040 kr 2 550 kr 500 mm 490x490 mm 420x353x160 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

Pris exkl moms Pris inkl moms Skåpstorlek Yttermått Lådmått Levereras med Material Montering

2 597 kr 3 246 kr 600 mm 575x505 mm 505x368x185 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

ORLANDO art 26098

XV TAPWING DESIGN OCH UTVECKLING ETT STEG LÄNGRE

PERFEKT FÖR KÖKSÖ


Planmontage

Undermontage

Infällnad

XV 23 TAPWING art 29410

Slimtop

Pris exkl moms Pris inkl moms Min skåpstrl Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

PERFEKT FÖR KÖKSÖ

XV 50 TAPWING art 29430

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Min skåpstrl. Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering Pris exkl moms Pris inkl moms Min skåpstrl Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

XV 55 TAPWING art 29440

Pris exkl moms Pris inkl. moms Min skåpstrl Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

XV 70 TAPWING art 29450

XV 5023 TAPWING stor låda vänster art 29470 XV 2350 TAPWING stor låda höger art 29480

Pris exkl moms Pris inkl moms Min skåpstrl Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

FÖR SKÅP 800 MM

Insvetsning

5 089 kr 6 361 kr 300 mm 280x510 mm 230x400x170 mm radie 15 korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

CDEF

6 015 kr 7 519 kr 600 mm 550x510 mm 500x400x200 mm radie 15 korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

ABCDEF

6 293 kr 7 866 kr 600 mm 600x510 mm 550x400x200 mm radie 15 korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

ABCDEF

7 128 kr 8 910 kr 800 mm 750x510 mm 700x400x200 mm radie 15 korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

ABCDEF

11 112 kr 13 890 kr 800 mm 805x510 mm 500x400x200 230x400x170 mm radie 15 korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

ABCDEF

SMARTA TILLBEHÖR

A VD21 Skärbräda art 29315 Exkl 1 297 kr Inkl 1 621 kr 330x420 mm Polyetenplast

B Sköljlåda Eco

art 28500 Exkl 952 kr Inkl 1190 kr 279x422 mm

Polyetenplast

C

TriTop 340 Avrinningsplan art 1084327 Exkl 1 033 kr Inkl 1 291 kr 349x419 mm Slät rostfri plåt

D TriTop 400 Avrinningsplan art 1084325 Exkl 1 150 kr Inkl 1 438 kr 409x419 mm Slät rostfri plåt

E

F500 sköljlåda art 28360 Exkl 563 kr Inkl 704 kr Ytterm. 173x416 mm Innerm. 155x396x55 mm Slät rostfri plåt

OBS! Tänk på att valt montagesätt kan påverka vilka tillbehör som går att använda.

F

CM 400 sköljlåda art 24001 Exkl 1 103 kr Inkl 1 379 kr Ytterm. 230x410 mm Innerm. 197x377x130 mm Slät rostfri plåt

INSATSBÄNKAR & DISKHOAR 53


DISKHOAR XV

Produkten bedömd i SundaHus Miljödata

DESIGN OCH KVALITET I ABSOLUT TOPPKLASS.

XV 23 – Unikt mått i bredd 230 mm, perfekt för köksö

XV 55 – Maximera 600 skåpet och få plats för större ugnsplåtar

XV 5023 – Maximera 800 skåpet

XV 5523 – Den perfekta kombinationen för köket. För 900 skåp.

54 INSATSBÄNKAR & DISKHOAR


XV 5023

DESIGN OCH KVALITET ETT STEG LÄNGRE


XV 18 art 29100

XV 23 art 29110

PERFEKT FÖR KÖKSÖ

XV 34 art 29120

XV 50 art 29130

XV 55 art 29140

XV 70 art 29150

56 INSATSBÄNKAR & DISKHOAR

Pris exkl moms Pris inkl moms Min skåpstrl Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Min skåpstrl. Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering Pris exkl. moms Pris inkl. moms Min skåpstrl. Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Min skåpstrl. Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering Pris exkl. moms Pris inkl. moms Min skåpstrl. Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

3977 kr 4 971 kr 300 mm 220x440 mm 180x400x170 mm radie 15 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

CDE

4 089 kr 5 111 kr 300 mm 270x440 mm 230x400x170 mm radie 15 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

CDEF

4 252 kr 5 315 kr 400 mm 380x440 mm 340x400x200 mm radie 15 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

ABCDEF

4 631 kr 5 789 kr 600 mm 540x440 mm 500x400x200 mm radie 15 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

ABCDEF

4 978 kr 6 223 kr 600 mm 590x440 mm 550x400x200 mm radie 15 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

ABCDEF

Pris exkl. moms 5 344kr Pris inkl. moms 6 680 kr Min skåpstrl. 800 mm Yttermått 740x440 mm Lådmått 700x400x200 mm radie 15 mm Levereras med korgventil, vattenlås Material slät rostfri plåt Tillbehör ABCDEF Montering


Planmontage

Undermontage

Infällnad

Slimtop

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Min skåpstrl. Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

XV 3418 stor låda vänster art 29200 XV 1834 stor låda höger art 29210

XV 3434 art 29220

Pris exkl moms Pris inkl. moms Min skåpstrl. Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering Pris exkl moms Pris inkl. moms Min skåpstrl. Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

XV 5018 stor låda vänster art 29230 XV 1850 stor låda höger art 29240

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Min skåpstrl. Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

XV 5023 stor låda vänster art 29270 XV 2350 stor låda höger art 29280

FÖR SKÅP 800 MM

Insvetsning

7 640 kr 9 550 kr 600 mm 585x440 mm 340x400x200 mm 180x400x170 mm radie 15 mm korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

ABCDEF

8 090 kr 10 113 kr 800 mm 745x440 mm 340x400x200 mm, 2 st radie 15 mm korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

ABCDEF

8 090 kr 10 113 kr 800 mm 745x440 mm 500x400x200 mm 180x400x170 mm radie 15 mm korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

A BC D E F

8 719 kr 10 899 kr 800 mm 795x440 mm 500x400x200 mm 230x400x170 mm radie 15 mm korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

ABCDEF

Pris exkl. moms 9 889 kr Pris inkl. moms 12 361 kr Min skåpstrl. 900 mm Yttermått 845x440 mm Lådmått 550x400x200 mm 230x400x170 mm radie 15 mm Levereras med korgventil, vattenlås Material slät rostfri plåt Tillbehör ABCDEF Montering

XV 5523 stor låda vänster art 29250 XV 2355 stor låda höger art 29260

FÖR SKÅP 900 MM

SMARTA TILLBEHÖR

A VD21 Skärbräda art 29315 Exkl 1 297 kr Inkl 1 621 kr 330x420 mm Polyetenplast

B Sköljlåda Eco

art 28500 Exkl 952 kr Inkl 1190 kr 279x422 mm

Polyetenplast

C

TriTop 340 Avrinningsplan art 1084327 Exkl 1 033 kr Inkl 1 291 kr 349x419 mm Slät rostfri plåt

D TriTop 400 Avrinningsplan art 1084325 Exkl 1 150 kr Inkl 1 438 kr 409x419 mm Slät rostfri plåt

E

F500 sköljlåda art 28360 Exkl 563 kr Inkl 704 kr Ytterm. 173x416 mm Innerm. 155x396x55 mm Slät rostfri plåt

F

CM 400 sköljlåda art 24001 Exkl 1 103 kr Inkl 1 379 kr Ytterm. 230x410 mm Innerm. 197x377x130 mm Slät rostfri plåt (passar ej i disklho bredd 180 mm)

INSATSBÄNKAR & DISKHOAR 57


EXTREME EXTREMT TUNN MELLANVÄGG, BÅDE SNYGGT OCH PRAKTISKT!

MINIMALISTISK MELLANVÄGG 4 MM

SMARTA TILLBEHÖR

B Sköljlåda Eco

art 28500 Exkl 952 kr Inkl 1190 kr 279x422 mm

Polyetenplast

58 INSATSBÄNKAR & DISKHOAR

B Avrinningsbricka

art 28501 Exkl 1 112 kr Inkl 1 390 kr 425x360x22 mm Rostfri

C Avrinningsbricka Antracit art 28502 Exkl 1 560 kr Inkl 1 950 kr 425x360x22 mm

D Extreme Sköljlåda art 28503 Exkl 1 240 kr Inkl 1 550 kr 166x427x95 mm

E Extreme Sköljlåda Antracit art 28504 Exkl 1 844 kr Inkl 2 305 kr 166x427x95 mm

F Extreme Skärbräda art 28505 Exkl 952 kr Inkl 1 190 kr 300x417 mm


Undermontage

EXTREME 22 art 28510

PRISSÄNKT! EXTREME 34 art 28511

PRISSÄNKT! EXTREME 50 art 28512

PRISSÄNKT! EXTREME 3416 stor låda vänster art 28513 EXTREME 1634 stor låda höger art 28514

PRISSÄNKT! EXTREME 3434 art 28515

PRISSÄNKT! EXTREME 5022 stor låda vänster art 28516 EXTREME 2250 stor låda höger art 28517

PRISSÄNKT!

Planmontage

Infällnad

Slimtop

Insvetsning

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Min skåpstrl. Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

2 068kr 2 585 kr 300 mm 265x440 mm 225x400x160 mm Radie 15 Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Min skåpstrl. Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

2 339 kr 2 924kr 400 mm 380x440 mm 340x400x200 mm Radie 15 Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Min skåpstrl. Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

2 772 kr 3 465 kr 600 mm 540x440 mm 500x400x200 mm Radie 15 Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Min skåpstrl. Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

4 792 kr 5 990 kr 600 mm 544x440 mm 340x400x200 mm 160x400x160 mm Radie 15 Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

DE

ABCDEF

ABCDEF

ABCDEF

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Min skåpstrl. Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

5 272 kr 6 590 kr 800 mm 724x440 mm 340x400x200 mm, 2 st Radie 15 Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Min skåpstrl. Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

5 272 kr 6 590 kr 800 mm 769x440 mm 500x400x200 mm 225x400x160 mm Radie 15 Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

ABCDEF

ABCDEF

INSATSBÄNKAR & DISKHOAR 59


EXTREME DELUXE HANDGJORDA KVALITETSHOAR MED MASSOR AV MÖJLIGHETER. FÖR ALLA MONTAGE. PERFEKT ÄVEN FÖR INSVETSNING.

Tillgänglig från februari 2019. EXTREME DELUXE 3420

NYHET!

EXTREME DELUXE 3420 stor låda vänster art 24019 EXTREME DELUXE 2034 stor låda höger art 24020

EXTREME DELUXE 5022 stor låda vänster art 24021 EXTREME DELUXE 2250 stor låda höger art 24022

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Min skåpstrl. Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

7 372 kr 9 215 kr 600 mm 585x440 mm 545x400x200 mm Radie 10 Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Min skåpstrl. Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

7 768 kr 9 710 kr 800 mm 770x440 mm 730x400x200 mm Radie 10 Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

ABCDEF

ABCDEF

SMARTA TILLBEHÖR

A Sköljlåda Eco

art 28500 Exkl 952 kr Inkl 1 190 kr 279x422x147 mm Polyetenplast

60 INSATSBÄNKAR & DISKHOAR

B Avrinningsbricka

art 28501 Exkl 1 112 kr Inkl 1 390 kr 425x360x22 mm Rostfri

C Avrinningsbricka Antracit art 28502 Exkl 1 560 kr Inkl 1 950 kr 425x360x22 mm

D Extreme Sköljlåda art 28503 Exkl 1 240 kr Inkl 1 550 kr 166x427x95 mm

E Extreme Sköljlåda Antracit art 28504 Exkl 1 844 kr Inkl 2 305 kr 166x427x95 mm

F Extreme Skärbräda art 28505 Exkl 952 kr Inkl 1 190 kr 300x417 mm


Planmontage

Undermontage

Infällnad

Slimtop

Insvetsning

EXTREME INTEGRATO DÖLJ DISKEN UNDER ETT TÄCKLOCK I SVART GLAS OCH SKAPA MER ARBETSYTA. EXTREME INTEGRATO ÄR HANDGJORDA HOAR FÖR ALLA MONTAGE OCH PERFEKTA FÖR INSVETSNING.

Tillgänglig från mars 2019.

NYHET MED SMARTA TILLBEHÖR

EXTREME INTEGRATO 70

EXTREME INTEGRATO3434

EXTREME INTEGRATO 50 art 28528

R10

EXTREME INTEGRATO 70 art 28529

R10

EXTREME INTEGRATO 3434 art 28530

R10

4

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Min skåpstrl. Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

5 432 kr 6 790 kr 600 mm 540x450 mm 500x410x215 mm Radie 10 Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Min skåpstrl. Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

6 072 kr 7 590 kr 800 mm 740x450 mm 700x410x215 mm Radie 10 Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Min skåpstrl. Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

7 192 kr 8 990 kr 800 mm 724x450 mm 340/340x410x215 mm Radie 10 Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

ABCD

ABCD

ABCD

SMARTA TILLBEHÖR

A Skärbräda bambu art 28531 Exkl 438 kr Inkl 548 kr

B RF Sköljlåda art 28532 Exkl 942 kr Inkl 1 178 kr

C Avrinningsplan art 28533 Exkl 1 014 kr Inkl 1 268 kr

D Diskställ

art 28534 Exkl 491 kr Inkl 614 kr 325x394x155 mm

Täcklock i svart glas ingår! INSATSBÄNKAR & DISKHOAR 61


DI ART UNIKA MÅTT I KOMBINATION MED UNIK DESIGN.

NEDSÄNKT MELLANVÄGG – 10 MM BRED DI ART 2053 BLANDARE STEEL ACCESS D SMARTA TILLBEHÖR

A VD21 Skärbräda art 29315 Exkl 1 297 kr Inkl 1 621 kr 330x420 mm Polyetenplast

62 INSATSBÄNKAR & DISKHOAR

B DI Art Avrinningsplan art 28407 Exkl 934 kr Inkl 1 168 kr 317x419 mm Slät rostfri plåt

C DI Art Sköljbricka

art 28406 Exkl 849 kr Inkl 1 061 kr Ytterm. 230x420 mm Innerm. 214x395x25 mm Slät rostfri plåt (passar ej i diskho bredd 200 mm)

D F500 sköljlåda

art 28360 Exkl 563 kr Inkl 704 kr Ytterm. 173x416 mm Innerm. 155x396x55 mm Slät rostfri plåt

E

CM 400 sköljlåda art 24001 Exkl 1 103 kr Inkl 1 379 kr Ytterm. 230x410 mm Innerm. 197x377x130 mm Slät rostfri plåt (passar ej i disklho bredd 200 mm)


Undermontage

DI ART 20 art 28410

DI ART 53 art 28411

DI ART 73 art 28412

DI ART 3320 stor låda vänster art 28413 DI ART 2033 stor låda höger art 28414

DI ART 3636 art 28417

DI ART 5320 stor låda vänster art 28415 DI ART 2053 stor låda höger art 28416

Planmontage

Infällnad

Slimtop

Insvetsning

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Min skåpstrl. Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

2 652 kr 3 315 kr 300 mm 240x440 mm 200x400x180 mm Radie 15 Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Min skåpstrl. Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

3 424 kr 4 280 kr 600 mm 570x440 mm 530x400x180 mm Radie 15 Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Min skåpstrl. Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

4 538 kr 5 673 kr 800 mm 770x440 mm 730x400x180 mm Radie 15 Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Min skåpstrl. Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

5 823 kr 7 279 kr 600 mm 580x440 mm 330x400x180 mm 200x400x180 mm Radie 15 Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Min skåpstrl. Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

6 166 kr 7 708 kr 800 mm 770x440 mm 360x400x180 mm, 2 st Radie 15 Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Min skåpstrl. Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

6 166 kr 7 708 kr 800 mm 780x440 mm 530x400x180 mm 200x400x180 mm Radie 15 Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

BD

ABCDE

ABCDE

ABCDE

ABCDE

ABCDE

INSATSBÄNKAR & DISKHOAR 63


DI COMBO DEN PERFEKTA BLANDNINGEN MELLAN EN HO OCH EN HOKOMBINATION.

PRAKTISK DISKHO MED LÅG MELLANVÄGG

DJUP 180 MM DI COMBO 3434

DI COMBO 3418 stor låda vänster art 28400 DI COMBO 1834 stor låda höger art 28401

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Min skåpstrl. Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

DI COMBO 3434 art 28403

5 464 kr 6 830 kr 600 mm 585x440 mm 340x400x180 mm 180x400x180 mm Radie 10 Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt ABCDEF

Pris exkl. moms 5 905 kr Pris inkl. moms 7 381 kr Min skåpstrl. 800 mm Yttermått 745x440 mm Lådmått 340x400x180 mm, 2 st Radie 10 Levereras med Korgventil, vattenlås Material Slät rostfri plåt Tillbehör ABCDEF Montering

SMARTA TILLBEHÖR. Passar även combo slim.

A VD21 Skärbräda art 29315 Exkl 1 297 kr Inkl 1 621 kr 330x420 mm Polyetenplast

B Sköljlåda Eco art 28500 Exkl 952 kr Inkl 1 190 kr 297x422 mm Polyetenplast

C

TriTop 340 Avrinningsplan art 1084327 Exkl 1 033 kr Inkl 1 291 kr 349x419 mm Slät rostfri plåt

D TriTop 400 Avrinningsplan art 1084325 Exkl 1 150 kr Inkl 1 438 kr 409x419 mm Slät rostfri plåt

E

F500 sköljlåda art 28360 Exkl 563 kr Inkl 704 kr Ytterm. 173x416 mm Innerm. 155x396x55 mm Slät rostfri plåt

F

64 INSATSBÄNKAR & DISKHOAR

CM 400 sköljlåda art 24001 Exkl 1 103 kr Inkl 1 379 kr Ytterm. 230x410 mm Innerm. 197x377x130 mm Slät rostfri plåt (passar ej i disklho bredd 180 mm)


Undermontage

Planmontage

Infällnad

Slimtop

Insvetsning

COMBO SLIM EN UTVECKLING AV FÖRSÄLJNINGSSUCCÉN DI COMBO – NU ÄVEN MED TAPWING!

Tillgänglig från februari 2019.

NYHET! NU ÄVEN MED STÖRRE HOAR OCH MELLANVÄGG 10 MM. FINNS ÄVEN MED TAPWING.

COMBO SLIM 3636

COMBO SLIM 3420 stor låda vänster art 28540 COMBO SLIM 2034 stor låda höger art 28541

COMBO SLIM 3636

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Min skåpstrl. Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

6 236 kr 7 795 kr 600 mm 585x440 mm 340x400x190 mm 195x400x190 mm Radie 10 Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt ABCDEF

COMBO SLIM 3636 art 28542

Pris exkl. moms 6 636 kr Pris inkl. moms 8 295 kr Min skåpstrl. 800 mm Yttermått 771x440 mm Lådmått 360x400x190 mm, 2 st Radie 10 Levereras med Korgventil, vattenlås Material Slät rostfri plåt Tillbehör ABCDEF Montering

COMBO SLIM TAPWING 3420 stor låda vänster art 28543 COMBO SLIM TAPWING 2034 stor låda höger art 28544

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Min skåpstrl. Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

COMBO SLIM TAPWING 3636 art 28545

6 636 kr 8 295 kr 600 mm 585x500 mm 340x400x190 mm 195x400x190 mm Radie 10 Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt ABCDEF

Pris exkl. moms 7 036 kr Pris inkl. moms 8 795 kr Min skåpstrl. 800 mm Yttermått 771x500 mm Lådmått 360x400x190 mm, 2 st Radie 10 Levereras med Korgventil, vattenlås Material Slät rostfri plåt Tillbehör ABCDEF Montering INSATSBÄNKAR & DISKHOAR 65


OHIO 5040 RADIE 26,5 MM


Planmontage

Undermontage

Infällnad

Slimtop

Insvetsning

OHIO OHIO 1840 art 26035

Pris exkl moms 2  652 kr Pris inkl moms 3  315 kr Min skåpstrl 300 mm Yttermått 220x440 mm Lådmått 183x403x145 mm Radie 26,5 mm Levereras med korgventil, vattenlås Material slät rostfri plåt Tillbehör CDE Montering OBS! Kan ej kompletteras med avfallskvarn, silbricka eller propp

OHIO 4040 art 26036

Pris exkl moms 3  424 kr Pris inkl moms 4 280 kr Min skåpstrl 500 mm Yttermått 440x440 mm Lådmått 403x403x180 mm Radie 26,5 mm Levereras med korgventil, vattenlås Material slät rostfri plåt Tillbehör ACDE Montering OBS! Kan ej kompletteras med avfallskvarn, silbricka eller propp

OHIO 5040 art 26037

Pris exkl moms 3  766 kr Pris inkl moms 4  708 kr Min skåpstrl 600 mm Yttermått 540x440 mm Lådmått 503x403x200 mm Radie 26,5 mm Levereras med korgventil, vattenlås Material slät rostfri plåt Tillbehör ACDE Montering OBS! Kan ej kompletteras med avfallskvarn, silbricka eller propp

SMARTA TILLBEHÖR

A VD21 Skärbräda art 29315 Exkl 1 297 kr Inkl 1 621 kr 330x420 mm Polyetenplast

B Sköljlåda Eco

art 28500 Exkl 952 kr Inkl 1190 kr 279x422 mm

Polyetenplast

C

TriTop 340 Avrinningsplan art 1084327 Exkl 1 033 kr Inkl 1 291 kr 349x419 mm Slät rostfri plåt

D TriTop 400 Avrinningsplan art 1084325 Exkl 1 150 kr Inkl 1 438 kr 409x419 mm Slät rostfri plåt

E

F500 sköljlåda art 28360 Exkl 563 kr Inkl 704 kr Ytterm. 173x416 mm Innerm. 155x396x55 mm Slät rostfri plåt

INSATSBÄNKAR & DISKHOAR 67


NYTT BÄTTRE DJUP – 400 MM. TUNNARE MELLANVÄGG – 20 MM. SAMMA LÅGA PRIS!

MATRIX 2 MATRIX 2, 18 art 28450

Pris exkl moms 2 176 kr Pris inkl moms 2 720 kr Min skåpstrl 300 mm Yttermått 220x440 mm Lådmått 180x400x130 mm Radie 20 mm Levereras med korgventil, vattenlås Material Slät rostfri plåt Tillbehör E Montering

MATRIX 2, 34 art 28452

Pris exkl moms Pris inkl moms Min skåpstrl Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

2 441 kr 3 051 kr 400 mm 380x440 mm 340x400x180 mm Radie 20 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

Pris exkl moms Pris inkl moms Min skåpstrl Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

3 148 kr 3 935 kr 600 mm 540x440 mm 500x400x180 mm Radie 20 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

MATRIX 2, 50 art 28454

MATRIX 2, 70 art 28456

Pris exkl moms Pris inkl moms Min skåpstrl Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

ABCEF

ABCDEF

4 320 kr 5 400 kr 800 mm 750x450 mm 700x400x200 mm Radie 20 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

ABCDEF

SMARTA TILLBEHÖR

A VD21 Skärbräda art 29315 Exkl 1 297 kr Inkl 1 621 kr 330x420 mm Polyetenplast

68 INSATSBÄNKAR & DISKHOAR

B Sköljlåda Eco

art 28500 Exkl 952 kr Inkl 1190 kr 379x422 mm

Polyetenplast

C

TriTop 340 Avrinningsplan art 1084327 Exkl 1 033 kr Inkl 1 291 kr 349x419 mm Slät rostfri plåt

D TriTop 400 Avrinningsplan art 1084325 Exkl 1 150 kr Inkl 1 438 kr 409x419 mm Slät rostfri plåt

E

F500 sköljlåda art 28360 Exkl 563 kr Inkl 704 kr Ytterm. 173x416 mm Innerm. 155x396x55 mm Slät rostfri plåt

F

CM 400 sköljlåda art 24001 Exkl 1 103 kr Inkl 1 379 kr Ytterm. 230x410 mm Innerm. 197x377x130 mm Slät rostfri plåt (passar ej i disklho 180 mm)


Undermontage

MATRIX 2, 3418 stor låda vänster art 28460 MATRIX 2, 1834 stor låda höger art 28462

MATRIX 2, 3434 art 28458

MATRIX 2, 5018 stor låda vänster art 28464 MATRIX 2, 1850 stor låda höger art 28466

Planmontage

Infällnad

Slimtop

Pris exkl moms Pris inkl moms Min skåpstrl Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

Pris exkl moms Pris inkl moms Min skåpstrl Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Min skåpstrl Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

Insvetsning

5 531 kr 6 914 kr 600 mm 580x440 mm 340x400x180 mm 180x400x130 mm Radie 20 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

ABCDEF

5 973 kr 7 466 kr 800 mm 740x440 mm 340x400x180 mm, 2 st Radie 20 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

ABCDEF

5 973 kr 7 466 kr 800 mm 740x440 mm 500x400x180 mm 180x400 x130 mm Radie 20 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

ABCDEF

MATRIX 2, 3434

RADIE 20 MM – STRAMT MEN ÄNDÅ PRAKTISKT


Undermontage

Planmontage

Infällnad

Slimtop

Insvetsning

IB IB 1840 art 26138

Pris exkl moms 1  928 kr Pris inkl moms 2  410 kr Min skåpstrl 300 mm Yttermått 220x440 mm Lådmått 180x400x130 mm Radie 65 mm Levereras med korgventil, vattenlås Material slät rostfri plåt Montering

IB 4040 art 26130

Pris exkl moms 2  734 kr Pris inkl moms 3  418 kr Min skåpstrl 500 mm Yttermått 440x440 mm Lådmått 400x400x180 mm Radie 60 mm Levereras med korgventil, vattenlås Material slät rostfri plåt Tillbehör A Montering

IB 5040 art 26133

Pris exkl moms 3 076 kr Pris inkl moms 3  845 kr Min skåpstrl 600 mm Yttermått 540x440 mm Lådmått 500x400x200 mm Radie 60 mm Levereras med korgventil, vattenlås Material slät rostfri plåt Tillbehör A Montering

IB 5040+1840 stor låda vänster art 26139 IB 1840+5040 stor låda höger art 26140

Pris exkl moms 5 244 kr Pris inkl moms 6  555 kr Min skåpstrl 800 mm Yttermått 750x440 mm Lådmått 500x400x200 mm 180x400x130 mm Radie 60/65 mm Levereras med korgventil, vattenlås Material slät rostfri plåt Tillbehör A Montering

SMARTA TILLBEHÖR

A

70 INSATSBÄNKAR & DISKHOAR

F500 sköljlåda art 28360 Exkl 563 kr Inkl 704 kr Ytterm. 173x416 mm Innerm. 155x396x55 mm Slät rostfri plåt (passar ej i diskho,bredd 180mm)


IB 5040+1840 TRADITIONELL MED RADIE 60 MM


SMARTA IDEÉR

BRA TILLBEHÖR SOM FÖRENKLAR VARDAGEN

F500 SKÖLJLÅDA

VD21 SKÄRBRÄDA

SMART MAGNETFUNKTION FÖR REDSKAP

TRITOP 340

SKÖLJLÅDA ECO


AVRINNINGSBRICKA art 28501 PASSAR TILL DECOLIGHT SQUARE XV TAPWING XV OHIO DI ART ALLA COMBO ALLA EXTREME

Pris exkl. moms 1  112 kr Pris inkl. moms 1  390 kr Mått 425x360x22 mm Material Rostfri

PASSAR TILL DECOLIGHT SQUARE XV TAPWING XV OHIO DI ART ALLA COMBO ALLA EXTREME

Pris exkl. moms 952 kr Pris inkl. moms 1  190 kr Mått 279x422x147 mm Material Polyenplast

PASSAR TILL DECOLIGHT SQUARE XV TAPWING XV OHIO DI ART ALLA COMBO ALLA EXTREME

Pris exkl. moms 952 kr Pris inkl. moms 1  190 kr Mått 300x417 mm Material Bambu

SKÖLJLÅDA ECO art 28500

EXTREME SKÄRBRÄDA art 28505

AVRINNINGSPLAN ROSTFRI TriTop 340 art 1084327

PASSAR TILL DECOLIGHT SQUARE XV TAPWING XV OHIO DI ART ALLA COMBO ALLA EXTREME

VD21 SKÄRBRÄDA PLAST art 29315 PASSAR TILL DECOLIGHT SQUARE XV TAPWING XV OHIO DI ART ALLA COMBO ALLA EXTREME

F500 SKÖLJLÅDA ROSTFRI art 28360 PASSAR TILL DECOLIGHT SQUARE XV TAPWING XV OHIO IB DI ART ALLA COMBO ALLA EXTREME

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Mått Material

1 033 kr 1  291 kr 349x419 mm Slät rostfri plåt

Pris exkl. moms 1 297 kr Pris inkl. moms 1 621 kr Mått 330X420 mm Material Polyetenplast

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Innermått Material

563 kr 704 kr 173x416 mm 155x396x55 mm Slät rostfri plåt

INSATSBÄNKAR & DISKHOAR 73


Undermontage

Planmontage

Infällnad

ÖVRIGA ENKELHOAR

Insvetsning

(Sorterat efter skåpsstorlek)

300

VARIANT 110 art 230101

148

Slimtop

Pris exkl moms Pris inkl moms Min skåpstrl Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

1 236 kr 1 545 kr 300 mm 148x300x120 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt D

IB 1840 art 26138

Pris exkl moms 1  928 kr Pris inkl moms 2  410 kr Min skåpstrl 300 mm Yttermått 220x440 mm Lådmått 180x400x130 mm Radie 65 mm Levereras med korgventil, vattenlås Material slät rostfri plåt Montering

AQUA-LINE RIO art 26243

Pris exkl moms 1 845 kr Pris inkl moms 2 306 kr Min skåpstrl 300 mm Yttermått Ø 290 mm Lådmått Ø 250x125 mm Levereras med bottenventil special, vattenlås Material slät rostfri plåt Ytfinish blankpolerad Montering

VARIANT 40 K art 23006

Pris exkl moms Pris inkl moms Min skåpstrl Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

VARIANT 40 K FS art 23006-FS

PLANMONTERING!

1 655 kr 2 069 kr 400 mm 368x428 mm 340x400x180 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt AC

Pris exkl. moms 2  485 kr Pris inkl. moms 3 106 kr Min skåpstrl. 400 mm Yttermått 386x446mm Lådmått 340x400x180mm Levereras med Korgventil, vattenlås Material Slät rostfri plåt Tillbehör AC Montering

OTTAWA art 26127

74 INSATSBÄNKAR & DISKHOAR

Pris exkl moms Pris inkl moms Skåpstorlek Yttermått Lådmått Levereras med Material Montering

3 688 kr 4 610 kr 600 mm 550x450 mm 500x400x225 mm propp, vattenlås slät rostfri plåt


CM 2333 MÅTT 235X330 MM

PERFEKT FÖR KÖKSÖ

CM 2333 art 24018

INSATSBÄNKAR & DISKHOAR 75


Undermontage

Planmontage

Infällnad

Slimtop

Insvetsning

L18 4035 art 26026

Pris exkl moms Pris inkl moms Min skåpstrl Yttermått Lådmått Levereras med Material Montering

1 901 kr 2 376 kr 500 mm 445x393 mm 405x353x150 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

MOSCOW art 26120

Pris exkl moms Pris inkl moms Min skåpstrl Yttermått Lådmått Levereras med Material Montering

2 138 kr 2 673 kr 500 mm Ø 520 mm Ø 390x180 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

R18 370 OKG art 26119

Pris exkl moms Pris inkl moms Min skåpstrl Yttermått Lådmått Levereras med Material Montering

1 777 kr 2 221 kr 500 mm Ø 420 mm Ø 370x150 mm korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

VARIANT 10 art 23002

Pris exkl moms Pris inkl moms Min skåpstrl Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

2 239 kr 2 799 kr 600 mm 508x428 mm 480x400x180 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

BC

VARIANT 10 FS art 23002-FS

PLANMONTERING!

Pris exkl. moms 3 188 kr Pris inkl. moms 3  985 kr Min skåpstrl. 600 mm Yttermått 526x446 mm Lådmått 480x400x180 mm Levereras med Korgventil, vattenlås Material Slät rostfri plåt Tillbehör BC Montering

VARIANT 10 art 23001 dj 250 mm

DJUP 250 MM

76 INSATSBÄNKAR & DISKHOAR

Pris exkl moms Pris inkl moms Min skåpstrl Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

2 492 kr 3 115 kr 600 mm 508x428 mm 480x400x250 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt BC


ÖVRIGA DUBBELHOAR

DUO 30 art 23014

PRINCESS 80 art 26016

Pris exkl moms Pris inkl moms Min skåpstrl Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

4 258 kr 5 323 kr 800 mm 752x440 mm 340x400x180 mm, 2 st korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

Pris exkl moms Pris inkl moms Min skåpstrl Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

4 816 kr 6  020 kr 800 mm 765x440 mm 340x400x160 mm, 2 st korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

AC

E

DALLAS art 26272 Vändbar

Pris exkl. moms 4 122 kr Pris inkl. moms 5 153 kr Min skåpstrl. 800 mm Yttermått 765x440 Lådmått 400x400x200 mm 280x400x170 mm Levereras med Korgventil, vattenlås Material Slät rostfri plåt Tillbehör E Montering

L18 35D40 art 26268

Pris exkl moms Pris inkl moms Skåpstorlek Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

3 782 kr 4 728 kr 800 mm 790x445 mm 355x405x150 mm, 2 st korgventil, vattenlås slät rostfri plåt E

SMARTA TILLBEHÖR

A Skärbräda art 1016018 Exkl 425 kr, inkl 531 kr 240x360 mm Bok

B Skärbräda art 1016019 Exkl 425 kr, inkl 531 kr 300x420 mm Bok

C Diskkorg art 26207 Exkl 410 kr, inkl 513 kr 320x375 mm Vit

D Sköljlåda art 1056616

Exkl 831 kr, inkl 1 039 kr 165x317x80 mm Slät rostfri plåt

E Diskkorg rostfri

art 26202 Exkl 1 168 kr, inkl 1 460 kr 325x358 mm Rostfri INSATSBÄNKAR & DISKHOAR 77


Undermontage

Planmontage

Infällnad

Slimtop

Insvetsning

FÄRGADE DISKHOAR *

DI ART GOLD

UNIK DESIGN SOM SÄTTER GULDKANT PÅ TILLVARON

DI ART GOLD 20 art 28420

DI ART GOLD 53 art 28421

DI ART GOLD 73 art 28422

DI ART GOLD 3320 stor låda vänster art 28423 DI ART GOLD 2033 stor låda höger art 28424

DI ART GOLD 3636 art 28427

DI ART GOLD 5320 stor låda vänster art 28425 DI ART GOLD 2053 stor låda höger art 28426

78 INSATSBÄNKAR & DISKHOAR

Skötselanvisning, se sid 109.

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Min skåpstrl. Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

5 562 kr 6 953 kr 300 mm 240x440 mm 200x400x180 mm Radie 15 Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt/PVD

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Min skåpstrl. Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

6 419 kr 8 024 kr 600 mm 570x440 mm 530x400x180 mm Radie 15 Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt/PVD

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Min skåpstrl. Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

7 361 kr 9 201 kr 800 mm 770x440 mm 730x400x180 mm Radie 15 Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt/PVD

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Min skåpstrl. Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

8 218 kr 10 273 kr 600 mm 580x440 mm 330x400x180 mm 200x400x180 mm Radie 15 Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt/PVD

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Min skåpstrl. Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

9 079 kr 11 349 kr 800 mm 770x440 mm 360x400x180 mm, 2 st Radie 15 Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt/PVD

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Min skåpstrl. Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

9 079 kr 11 349 kr 800 mm 780x440 mm 530x400x180 mm 200x400x180 mm Radie 15 Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt/PVD

A

ABC

ABC

ABC

ABC

ABC


BLANDARE STEEL CURVE SAND D

DI ART GOLD 5320 UNIKA MÅTT OCH FÄRG I GULD

NEDSÄNKT MELLANVÄGG – 10 MM BRED

*EN FUSION AV ROSTFRITT STÅL OCH KERAMISK BORNITRID Ytan av rostfritt stål beläggs med en tunn film av keramiskt nitrid i en process som kallas Physical Vapour Deposition (PVD). Nitriden produceras av ädelmetaller som förångas och joniseras i en vakuumkammare. Nitriden accelereras därefter med hög energi i vakuum och avsätts slutligen som ett extra tunt och extremt slitstarkt skikt av keramisk nitrid på en rostfri diskbänk. Resultatet är en rostfri diskbänk med inte bara en unik färgton utan också överlägsen reptålighet. OBS! avikelser i färg kan förekomma. På grund av karaktären av ytbehandlingsprocessen slutar varje produkt med unik färg som praktiskt sett inte kan vara 100% repeterbar.

SMARTA TILLBEHÖR

A DI Art Gold Avrinningsplan art 28409 Exkl 1 619 kr Inkl 2 024 kr 317x419 mm Slät rostfri plåt/PVD

B DI Art Gold Sköljbricka

art 28408 Exkl 1 534 kr Inkl 1 918 kr Ytterm. 230x420 mm Innerm. 214x395x25 mm Slät rostfri plåt/PVD (passar ej i diskho bredd 200 mm)

C VD21 Skärbräda art 29315 Exkl 1 297 kr Inkl 1 621 kr 330x420 mm Polyetenplast

Steel Access Sand D art 70011 Exkl 5 036 kr Inkl 6 295 kr Rostfritt stål/PVD

Steel Accent Sand D art 70041 Exkl 5 196 kr Inkl 6 495 kr Rostfritt stål/PVD

Steel Curve Sand D art 70021 Exkl 3 196 kr Inkl 3 995 kr Rostfritt stål/PVD

DM Pump Sand art 70051 Exkl 759 kr Inkl 949 kr Rostfritt stål/PVD

För mer info se sid 98

För mer info se sid 98

För mer info se sid 99

För mer info se sid 101

INSATSBÄNKAR & DISKHOAR 79


EXTREME ANTRACIT EXTREMT TUNN MELLANVÄGG I TRENDIG ANTRACITFÄRG

Skötselanvisning, se sid 109. Undermontage

Planmontage

EXTREME ANTRACIT 22 art 28520

EXTREME ANTRACIT 34 art 28521

EXTREME ANTRACIT 50 art 28522

EXTREME ANTRACIT 3416 stor låda vänster art 28523 EXTREME ANTRACIT 1634 stor låda höger art 28524

80 INSATSBÄNKAR & DISKHOAR

Infällnad

Slimtop

Insvetsning

PRISSÄNKT! Pris exkl. moms Pris inkl. moms Min skåpstrl. Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

3 720 kr 4 650 kr 300 mm 265x440 mm 225x400x160 mm Radie 15 Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt / PVD

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Min skåpstrl. Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

4 200 kr 5 250 kr 400 mm 380x440 mm 340x400x200 mm Radie 15 Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt / PVD

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Min skåpstrl. Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

4 600 kr 5 750 kr 600 mm 540x440 mm 500x400x200 mm Radie 15 Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt / PVD

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Min skåpstrl. Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

7 560 kr 9 450 kr 600 mm 544x440 mm 340x400x200 mm 160x400x160 mm Radie 15 Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt / PVD

C

PRISSÄNKT!

ABCD

PRISSÄNKT!

ABCD

PRISSÄNKT!

ABCD


DISKMEDELSPUMP SHADOW BLANDARE STEEL CURVE SHADOW D

EXTREME ANTRACIT 5022

PRISSÄNKT!

EXTREME ANTRACIT 3434 art 28525

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Min skåpstrl. Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

7 960 kr 9 950 kr 800 mm 724x440 mm 340x400x200 mm, 2 st Radie 15 Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt / PVD ABCD

PRISSÄNKT! EXTREME ANTRACIT 5022 stor låda vänster art 28526 EXTREME ANTRACIT 2250 stor låda höger art 28527

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Min skåpstrl. Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

7 960 kr 9 950 kr 800 mm 769x440 mm 500x400x200 mm 225x400x160 mm Radie 15 Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt / PVD ABCD

SMARTA TILLBEHÖR

A Sköljlåda Eco

art 28500 Exkl 952 kr Inkl 1 190 kr 179x422x147 mm Polyetenplast

B Avrinningsbricka Antracit C Exteme Sköljlåda Antracit D Extreme Skärbräda art 28502 Exkl 1 560 kr Inkl 1 950 kr 425x360x22 mm

art 28504 Exkl 1 844 kr Inkl 2 305 kr 166x427x95 mm

art 28505 Exkl 952 kr Inkl 1 190 kr 300x417 mm

Steel Access Shadow D art 70012 Exkl 5 436 kr Inkl 6 705 kr Rostfritt stål/PVD För mer info se sid 98

Steel Accent Shadow D art 70042 Exkl 5 596 kr Inkl 6 995 kr Rostfritt stål/PVD För mer info se sid 98

Steel Curve Shadow D art 70022 Exkl 3 436 kr Inkl 4 295 kr Rostfritt stål/PVD För mer info se sid 99

DM Pump Shadow art 70052 Exkl 879 kr Inkl 1 099 kr Rostfritt stål/PVD För mer info se sid 101

INSATSBÄNKAR & DISKHOAR 81


MONARCH VARIANT 10 GULD

MONARCH QUADRIX 50FS GULD

MONARCH VARIANT 10 KOPPAR


Planmontage

Undermontage

Infällnad

Slimtop

Insvetsning

MONARCH ROSTFRIA DISKHOAR I OLIKA KULÖRER GULD

ANTRACIT

Skötselanvisning, se sid 109. För bottenventil som tillhör, se sid 101.

KOPPAR

PRISSÄNKT! MONARCH QUADRIX 50FS Guld

art 23600

MONARCH VARIANT 10

Guld

art 23612

Antracit art 23611 Koppar art 23610

Pris exkl moms Pris inkl moms Min skåpstrl Yttermått Lådmått Levereras med Material Montering

8 395 kr 10 494 kr 600 mm 550x450 mm 500x400x200 mm Radie 10 mm korgventil och vattenlås slät rostfri plåt / PVD

Pris exkl moms Pris inkl moms Min skåpstrl Yttermått Lådmått Levereras med Material Montering

4 950 kr 6 188 kr 600 mm 508x428 mm 480x400x180 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt / PVD

Pris exkl moms Pris inkl moms Min. skåpstrl Yttermått Lådmått Levereras med Material Montering

3 895 kr 4 869 kr 400 mm 368x428 mm 340x400x185 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt / PVD

Pris exkl moms Pris inkl moms Min skåpstrl Lådmått Levereras med Material Montering

2 895 kr 3 619 kr 300 mm 148x300x120 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt / PVD

PRISSÄNKT!

PRISSÄNKT! MONARCH VARIANT 40 D Guld

art 23605

Antracit art 23606 Koppar art 23607

OBS! Vid montering av två stycken variant 40D i kombination krävs minst 60 mm mellanrum pga bräddavlopp.

MONARCH VARIANT 110 Guld

art 23618 30 0

Antracit art 23620 Koppar art 23619

PRISSÄNKT!

148

OBS! Vid montering ihop med Variant 40D i kombination krävs minst 60 mm mellanrum pga bräddavlopp.

SMARTA TILLBEHÖR

Steel Access Sand D art 70011 Exkl 5 036 kr Inkl 6 295 kr Rostfritt stål/PVD För mer info se sid 98

Steel Accent Sand D art 70041 Exkl 5 196 kr Inkl 6 495 kr Rostfritt stål/PVD För mer info se sid 98

Steel Curve Sand D art 70021 Exkl 3 196 kr Inkl 3 995 kr Rostfritt stål/PVD För mer info se sid 99

Steel Access Shadow D art 70012 Exkl 5 436 kr Inkl 6 705 kr Rostfritt stål/PVD För mer info se sid 98

Steel Accent Shadow D art 70042 Exkl 5 596 kr Inkl 6 995 kr Rostfritt stål/PVD För mer info se sid 98

Steel Curve Shadow D art 70022 Exkl 3 436 kr Inkl 4 295 kr Rostfritt stål/PVD För mer info se sid 99

DM Pump Sand art 70051 Exkl 759 kr Inkl 949 kr Rostfritt stål/PVD För mer info se sid 101

DM Pump Shadow art 70052 Exkl 879 kr Inkl 1 099 kr Rostfritt stål/PVD För mer info se sid 101

INSATSBÄNKAR & DISKHOAR 83


ROSTFRI INTERIÖR


ROSTFRI INTERIÖR

DESIGN MED PERSONLIGHET

Rostfritt stål är inte bara det perfekta materialet i köket ur ett funktionsperspektiv. Det är också ett material med karaktär och uttryck som verkligen ger ditt kök personlighet. Vägghyllor 86 Frihängande hyllor

88

Väggskenor och hyllplan

89

Stödben och benstativ

90

Diverse interiör

91

ROSTFRI INTERIÖR 85


VÄGGHYLLA LÅG Med plats för 2 st hyllplan Höjd 350 mm, djup 350 mm

artikelnummer

exkl moms

inkl moms

29015 29016

6 553 kr 6 848 kr

8 191 kr 8 560 kr

Bredd 400–1000 mm Bredd 1001–1400 mm

Grundutförande är slipade svetsskarvar artikelnummer

exkl moms

inkl moms

29071

- 1 434 kr

- 1 793 kr

artikelnummer

exkl moms

inkl moms

Bredd 400-1000 mm

29017

8 040 kr

10 050 kr

Bredd 1001-1400 mm

29018

8 514 kr

10 643 kr

Avdrag för oslipade svetsskarvar

VÄGGHYLLA LÅG, GLASHÄNGARE INUTI Med plats för 2 st hyllplan Höjd 350 mm, djup 350 mm

Grundutförande är slipade svetsskarvar artikelnummer

exkl moms

inkl moms

29071

- 1 434 kr

- 1 793 kr

Avdrag för oslipade svetsskarvar

VÄGGHYLLA LÅG, GLASHÄNGARE UNDER Med plats för 2 st hyllplan Höjd 405 mm, djup 350 mm

artikelnummer

exkl moms

inkl moms

Bredd 400-1000 mm

29019

8 040 kr

10 050 kr

Bredd 1001-1400mm

29020

8 514 kr

10 643 kr

artikelnummer

exkl moms

inkl moms

29071

- 1 434 kr

- 1 793 kr

artikelnummer

exkl moms

inkl moms

Grundutförande är slipade svetsskarvar Avdrag för oslipade svetsskarvar

VÄGGHYLLA HÖG Med plats för 3 st hyllplan Höjd 680 mm, djup 350 mm Bredd 400 –1000 mm

29021

7 025 kr

8 781 kr

Bredd 1001–1400 mm

29022

9 907 kr

12 384 kr

artikelnummer

exkl moms

inkl moms

29071

- 1 434 kr

- 1 793 kr

Grundutförande är slipade svetsskarvar Avdrag för oslipade svetsskarvar

86 ROSTFRI INTERIÖR


EGNA IDEÉR? KONTAKTA OSS FÖR OFFERT!

VÄGGHYLLA HÖG, GLASHÄNGARE INUTI Med plats för 3 st hyllplan Höjd 680mm, djup 350 mm

artikelnummer

exkl moms

inkl moms

29023 29024

8 509 kr 11 574 kr

10 636 kr 14 468 kr

Bredd 400-1000 mm Bredd 1001-1400 mm Grundutförande är slipade svetsskarvar

artikelnummer

exkl moms

inkl moms

29071

- 1 434 kr

- 1 793 kr

Avdrag för oslipade svetsskarvar

VÄGGHYLLA HÖG, GLASHÄNGARE UNDER Med plats för 3 st hyllplan Höjd 735 mm, djup 350 mm

artikelnummer

exkl moms

inkl moms

Bredd 400-1000 mm

29025

8 509 kr

10 636 kr

Bredd 1001-1400 mm

29026

11 574 kr

14 468 kr

artikelnummer

exkl moms

inkl moms

29071

- 1 434 kr

- 1 793 kr

Grundutförande är slipade svetsskarvar Avdrag för oslipade svetsskarvar

TILLBEHÖR Hyllplan rostfri, tjocklek 12 mm, bredd 400–1000 mm

artikelnummer

exkl moms

inkl moms

29065

1 828 kr

2 285 kr

Hyllplan rostfri, tjocklek 12 mm, bredd 1001–1400 mm

29066

2 060 kr

2 575 kr

Gallerhyllplan rostfri, bredd 400–1000 mm

29067

2 324 kr

2 905 kr

Gallerhyllplan rostfri, bredd 1001–1400 mm

29068

3 718 kr

4 648 kr

Hyllplan 6 mm solidstål 400–1000 mm

29069

2 417 kr

3 021 kr

Hyllplan 6 mm solidstål 1001–1400 mm

29070

3 038 kr

3 798 kr

ROSTFRI INTERIÖR 87


FRIHÄNGANDE TAKHYLLA LÅG Med plats för 2 st hyllplan Höjd 800–1200, djup 350 mm

artikelnummer

exkl moms

inkl moms

29027 29028

6 553 kr 6 848 kr

8 191 kr 8 560 kr

Bredd 400–1000 mm Bredd 1001–1400 mm Grundutförande är slipade svetsskarvar

artikelnummer

exkl moms

inkl moms

29071

- 1 434 kr

- 1 793 kr

Avdrag för oslipade svetsskarvar

FRIHÄNGANDE TAKHYLLA LÅG, GLASHÄNGARE INUTI Med plats för 2 st hyllplan Höjd 800–1200, djup 350 mm

artikelnummer

exkl moms

inkl moms

29031 29032

8 039 kr 8 514 kr

10 049 kr 10 643 kr

artikelnummer

exkl moms

inkl moms

29071

- 1 434 kr

- 1 793 kr

Bredd 400–1000 mm Bredd 1001–1400 mm

Grundutförande är slipade svetsskarvar Avdrag för oslipade svetsskarvar

FRIHÄNGANDE TAKHYLLA LÅG, GLASHÄNGARE UNDER Med plats för 2 st hyllplan Höjd 800–1200, djup 350 mm

artikelnummer

exkl moms

inkl moms

29035 29036

8 039 kr 8 514 kr

10 049 kr 10 643 kr

Bredd 400–1000 mm Bredd 1001–1400 mm Grundutförande är slipade svetsskarvar

artikelnummer

exkl moms

inkl moms

29071

- 1 434 kr

- 1 793 kr

Avdrag för oslipade svetsskarvar

GOLVHYLLA/STÖDBEN Med plats för 2 st hyllplan Höjd 750 - 950 mm, djup 350 mm med justerbar metallfot

artikelnummer

exkl moms

inkl moms

29039 29040

7 025 kr 9 907 kr

8 781 kr 12 384 kr

Golvhylla 400-1000 mm Golvhylla 1001-1400 mm Grundutförande är slipade svetsskarvar Avdrag för oslipade svetsskarvar

88 ROSTFRI INTERIÖR

artikelnummer

exkl moms

inkl moms

29071

- 1 434 kr

- 1 793 kr

TILLBEHÖR Hyllplan rostfri, tjocklek 12 mm, bredd 400–1000 mm

artikelnummer

exkl moms

inkl moms

29065

1 828 kr

2 285 kr

Hyllplan rostfri, tjocklek 12 mm, bredd 1001–1400 mm

29066

2 060 kr

2 575 kr

Gallerhyllplan rostfri, bredd 400–1000 mm

29067

2 324 kr

2 905 kr

Gallerhyllplan rostfri, bredd 1001–1400 mm

29068

3 718 kr

4 648 kr

Hyllplan 6 mm solidstål 400–1000 mm

29069

2 417 kr

3 021 kr

Hyllplan 6 mm solidstål 1001–1400 mm

29070

3 038 kr

3 798 kr


VÄGGSKENOR Art 11004 L400 mm Art 11006 L600 mm Art 11008 L800 mm Art 11010 L1000 mm Art 11015 L1500 mm Art 11020 L2000 mm

exkl moms

inkl moms

334 kr 367 kr 396 kr 422 kr 499 kr 877 kr

418 kr 459 kr 495 kr 528 kr 624 kr 1 096 kr

Rek. antal väggskenor 2 st 3 st 4 st ROSTFRI KONSOL FÖR VÄGGSKENA

Hyllängd

400 –1199 mm 1200 –1999 mm 2000 – 2500 mm 161 kr

201 kr

1 721 kr 2 115 kr 2 512 kr 2 905 kr 3 302 kr

2 151 kr 2 644 kr 3 140 kr 3 631 kr 4 128 kr

1 721 kr 2 115 kr

2 151 kr 2 644 kr

2 512 kr 2 905 kr 3 302 kr

3 140 kr 3 631 kr 4 128 kr

Art 6627DG HYLLPLAN 300x20 mm – plåt på båda sidor. Art 69330-P2 200 – 500 mm 501 – 1000 mm 1001 – 1500 mm 1501 – 2000 mm 2001 – 2500 mm GALLERHYLLPLAN 300x25 mm Art 5100-04 200 – 500 mm 501 – 1000 mm 1001 – 1500 mm 1501 – 2000 mm 2001 – 2500 mm

ROSTFRI INTERIÖR 89


STÖDBEN 1 MED RAM, JUSTERBAR METALLFOT Höjd 750–950 mm, längd 400–1600 mm Ram gavel 30x30mm, övrigt 25x25 mm artikelnummer

exkl moms

inkl moms

29043 29044

4 634 kr 4 988 kr

5 793 kr 6 235 kr

artikelnummer

exkl moms

inkl moms

29071

- 1 434 kr

- 1 793 kr

Bredd 600–800 mm Bredd 801–1000 mm Specialmått mot offert.

Metallfot

Grundutförande är slipade svetsskarvar Avdrag för oslipade svetsskarvar

STÖDBEN 2 MED RAM, JUSTERBAR METALLFOT Höjd 750-950, Längd 400-1600mm Ben 40x40 mm, övrigt 50x30 mm artikelnummer

exkl moms

inkl moms

29045 29046

5 580 kr 5 813 kr

6 975 kr 7 266 kr

Bredd 600–800 mm Bredd 801–1000 mm Specialmått mot offert.

Metallfot

Grundutförande är slipade svetsskarvar artikelnummer

exkl moms

inkl moms

29071

- 1 434 kr

- 1 793 kr

Avdrag för oslipade svetsskarvar

BENSTATIV LÅG, JUSTERBAR METALLFOT Höjd 100 – 300 mm, djup 500–600 mm, ben 30x30 mm, ram 25x25 mm Metallfot

Specialmått mot offert.

Bredd 800–1600 mm, 2 benpar Bredd 1700–2400 mm, 3 benpar Bredd 2500–3000 mm, 4 benpar

90 ROSTFRI INTERIÖR

artikelnummer

exkl moms

inkl moms

29050 29051 29052

3 145 kr 4 252 kr 5 355 kr

3 931 kr 5 315 kr 6 394 kr


HUGGKUBBE MED HJUL i massiv ask, 170 mm Hylla solidstål 6 mm, designhjul i grått Höjd 860 mm, djup 500 mm, bredd 500 mm

artikelnummer

exkl moms

inkl moms

29001

14 997 kr

18 746 kr

VINSTÄLL Djup 330 mm Bredd 500–800 mm Bottendel med ben Låg del Hög del

artikelnummer

exkl moms

inkl moms

29074 29075 29076

1 484 kr 1 167 kr 1 267 kr

1 855 kr 1 584 kr 1 584 kr

Specialmått mot offert. bredd

1 flaska 2 flaskor på höjden Bilden visar: Bredd 800 mm. Bottenplatta på ben, 1 st hög del och fyra stycken låga delar.

ROSTFRI INTERIÖR 91


VINGLASHYLLA För undermontage Bredd 500–800 mm

artikelnummer

exkl moms

inkl moms

29077

1 083 kr

1 354 kr

artikelnummer

exkl moms

inkl moms

29078

1 467 kr

1 834 kr

artikelnummer

exkl moms

inkl moms

29012 29013 29014

1 377 kr 1 485 kr 1 666 kr

1 721 kr 1 856 kr 2 083 kr

artikelnummer

exkl moms

inkl moms

29002 29003

698 kr 370 kr

873 kr 463 kr

VINGLASHYLLA Med rostfri topp Bredd 500–800 mm Specialmått mot offert.

GLASHÄNGARE VÄGGMONTERAD 25x25 mm, djup 330 mm

Bilden visar 29014

Bredd 800 mm, med plats för 4 rader glas Bredd 1000 mm, med plats för 6 rader glas Bredd 1200 mm, med plats för 7 rader glas Specialmått mot offert.

VIN/FLASKHÅLLARE Höjd 90 mm, djup 100 mm, bredd 250 mm, tjocklek 2 mm 2 pack 1 st

VINKYLARE Vinkylare Decosteel med dubbel isolering och elegant finish i borstat rostfritt stål. Diameter 120 mm, höjd 193 mm. Vinkylare

92 ROSTFRI INTERIÖR

artikelnummer

exkl moms

inkl moms

23338

411 kr

514 kr


VÄGGHYLLA SOLID Höjd 50 mm, djup 100 mm, tjocklek 2 mm artikelnummer

exkl moms

Bredd 500 mm

29004

412 kr

inkl moms

515 kr

Bredd 1000 mm

29005

629 kr

786 kr

Bredd 1500 mm

29006

835 kr

1 044 kr

Specialmått mot offert.

TAVELLIST SOLID Höjd 50 mm, djup 100 mm, tjocklek 2 mm artikelnummer

exkl moms

inkl moms

Bredd 500 mm

29009

458 kr

573 kr

Bredd 1000 mm

29010

682 kr

853 kr

Bredd 1500 mm

29011

954 kr

1 193 kr

Specialmått mot offert.

MÅTTANPASSAD STÄNKPANEL Tjocklek: Bredd: Höjd:

1 mm (endast plåt) 12 mm (på fukttrög MDF) 20 mm (på fukttrög spånskiva) upp till 4 000 mm upp till 1 000 mm

Måttbeställning per mm. Stänkbleck H=0–500 mm Startpris Löpmeterpris

1 mm

1 2/20 mm

Tjocklek: 1 mm Tjocklek: 12/20 mm

Exkl moms

350 kr 1 220 kr

Inkl moms

438 kr 1 525 kr

Exkl moms

605 kr 915 kr

Inkl moms

756 kr 1 144 kr

Stänkbleck H=501–1 000 mm Startpris Löpmeterpris

Tjocklek 1 mm Tjocklek 12/20 mm

Exkl moms

350 kr 1 220 kr

Inkl moms

438 kr 1 525 kr

Exkl moms

1 210 kr 1 830 kr

Inkl moms

1 513 kr 2 288 kr

Övriga mått – begär offert!

MÅTTANPASSAD GOLVSOCKEL Täckta gavlar Tjocklek: 20 mm (på fukttrög spånskiva) Bredd: upp till 4 000 mm Höjd: upp till 200 mm Måttbeställning per mm. Sockel höjd 1–200 mm

Tjocklek 20 mm

Exkl moms

1  220 kr

Startpris Löpmeterpris Inkl moms

1 525 kr

Exkl moms

310 kr

Inkl moms

388 kr

Övriga mått – begär offert!

ROSTFRI INTERIÖR 93


TILLBEHÖR


TILLBEHÖR

ENKLARE, BÄTTRE OCH SNYGGARE

Rätt tillbehör gör ditt köksliv både roligare och snyggare. Vi erbjuder genomtänkta och funktionella tillbehör som förenklar din vardag.

Manhattan 96 Blandare

98

Tillbehör och rengöring

100

Avfallskvarnar

102

Avloppsdetaljer 103

TILLBEHÖR 95


Undermontage

Planmontage

Infällnad

Slimtop

Insvetsning

MANHATTAN 1000

MANHATTAN 700 ART 26500

PERFEKT ATT SVETSA IN I EN ROSTFRI KÖKSÖ!

Pris exkl moms Pris inkl moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Montering

5 196 kr 6 495 kr 685x195 mm 630x140x217 mm radie 0 korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

Med plats för 2 st tillbehör

MANHATTAN 1000 ART 26501

PERFEKT ATT SVETSA IN I EN ROSTFRI KÖKSÖ!

Pris exkl moms Pris inkl moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Montering

5 782 kr 7 228 kr 1000x195 mm 945x140x217 mm radie 0 korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

Med plats för 3 st tillbehör

MANHATTAN 1300 ART 26502

PERFEKT ATT SVETSA IN I EN ROSTFRI KÖKSÖ!

Pris exkl moms Pris inkl moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Montering

6 956 kr 8 695 kr 1315x195 mm 1260x140x217 mm radie 0 korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

Med plats för 4 st tillbehör

96 TILLBEHÖR


MANHATTAN 700 INSVESTSAD I BÄNK

FLASKHÅLLARE art 26510 Exkl 1 591 kr, inkl 1 989 kr 314x139x110 mm, 100 mm Ø Slät rostfri plåt

AVRINNINGSBRICKA art 26518 Exkl 665 kr, inkl 831 kr 314x139x20 mm Slät rostfri plåt

BEHÅLLARE 3 st art 26514 Exkl 1 932 kr, inkl 2 415 kr 314x139x80 mm, innermått 80x114 mm Slät rostfri plåt

KNIVBLOCK art 26516 Exkl 342 kr, inkl 428 kr 314x139x20 mm Bambu

SKÖLJLÅDA art 26511 Exkl 1 389 kr, inkl 1 736 kr 314x139x105 mm, innermått 289x114 mm Slät rostfri plåt

SKÄRBRÄDOR 3 st art 26512 Exkl 1 932 kr, inkl 2 415 kr 314x139x420/370/320 mm Slät rostfri plåt/bambu

TILLBEHÖR 97


ROSTFRIA BLANDARE FÖR KÖK Köksblandare i rostfritt stål har många fördelar. Materialet är hållbart, hygieniskt och återvinningsbart. Framför allt är blandarna helt blyfria, vilket är extra viktigt för hälsan när det gäller dricksvatten. Blandarens insida är slät och korrosionsfri, vilket minskar risken för avlagringar och skadliga utfällningar.

Certifiering

Produkten bedömd i SundaHus Miljödata

STEEL ACCESS D

STEEL ACCESS D art 70010

STEEL ACCESS SAND D art 70011

STEEL ACCESS SHADOW D art 70012

Pris exkl moms Pris inkl moms

Pris exkl moms Pris inkl moms

Pris exkl moms Pris inkl moms

Material

3 996 kr 4 995 kr

Rostfritt stål/PVD

STEEL ACCENT D art 70040

5 036 kr 6 295 kr

5 436 kr 6 795 kr

Håltagningsmått 38 mm

Vridbar 3600

STEEL ACCENT SAND D art 70041

STEEL ACCENT SHADOW D art 70042

Övrigt Utdragbar pip Diskmaskinsavstängning

SMAL PIP – 21 MM

Pris exkl moms Pris inkl moms

Material 98 TILLBEHÖR

4 156 kr 5 195 kr

Rostfritt stål/PVD

Pris exkl moms Pris inkl moms

5 196 kr 6 495 kr

Håltagningsmått 38 mm

Pris exkl moms Pris inkl moms

Vridbar 3600

5 596 kr 6 995 kr

Övrigt Utdragbar pip Diskmaskinsavstängning


STEEL CURVE D art 70020

STEEL CURVE SAND D art 70021

STEEL CURVE SHADOW D art 70022

Pris exkl moms 2 396 kr Pris inkl moms 2 995 kr

Pris exkl moms 3 196 kr Pris inkl moms 3 995 kr

Pris exkl moms Pris inkl moms

Material

Håltagningsmått 35 mm

Vridbar

Rostfritt stål/PVD

STEEL SQUARE D art 70030

STEEL SQUARE SHADOW D art 70031

Pris exkl moms 2 476 kr Pris inkl moms 3 095 kr

Pris exkl moms 3 516 kr Pris inkl moms 4 395 kr

Material

Håltagningsmått 35 mm

Rostfritt stål

Vridbar

3 436kr 4 295 kr

1100

Övrigt

Diskmaskinsavstängning

1100

Övrigt

Diskmaskinsavstängning

STEEL PRO D art 70035 Pris exkl moms 5 036 kr Pris inkl moms 6 295 kr Material Rostfritt stål Håltagningsmått 35 mm Vridbar 1100 Övrigt Diskmaskinsavstängning VIT OCH SVART SLANG MEDFÖLJER UTAN KOSTNAD

Samtliga modeller går att få utan diskmaskinsavstängning som beställningsvara!

ROSTFRI BLANDARE Rostfria blandare är helt blyfria

Rostfritt gäller när det ställs höga krav på hygien

Rostfritt är två gånger hårdare än mässing

Rostfritt har en hållbarhet upp till 30 år med lätt rengöring

Rostfritt innehåller inga ämnen som är skadliga för människor eller naturen

Blandarens insida är slät, vilket gör den hygienisk

Rostfritt kan med lätthet återvinnas till 100%

TILLBEHÖR 99


TÄCKLOCK KORGVENTIL KROM

MONARCH BOTTENVENTIL GULD

DESIGNAD BOTTENVENTIL MAGNETIC COVER


DISKMEDELSPUMP KROM  art 1065462

DISKMEDELSPUMP ROSTFRI  art 1065463

Pris exkl moms Pris inkl moms Volym Max tjocklek Håltagningsmått Piputsprång

Pris exkl moms Pris inkl moms Volym Max tjocklek Håltagningsmått Piputsprång

564 kr 705 kr 0,5 liter 60 mm Ø 28 mm 90 mm

969 kr 1 211 kr 0,5 liter 60 mm Ø 28 mm 90 mm

DISKMEDELSPUMP SAND  art 70051

DISKMEDELSPUMP SHADOW  art 70052

Pris exkl moms Pris inkl moms Volym Max tjocklek Håltagningsmått Piputsprång

Pris exkl moms Pris inkl moms Volym Max tjocklek Håltagningsmått Piputsprång

759 kr 949 kr 0,35 liter 60 mm Ø 28 mm 90 mm

879 kr 1 079 kr 0,35 liter 60 mm Ø 28 mm 90 mm

Samtliga diskmedelspumparfylls på ovanifrån

DISKMASKINSAVSTÄNGNING KROM art 300700

TÄCKLOCK KORGVENTIL KROM art 300336

Pris exkl moms Pris inkl moms Max tjocklek Håltagningsmått

Pris exkl moms Pris inkl moms

922 kr 1 152 kr 40 mm Ø 28 mm

188 kr 235 kr

MATTBORSTAD art 300337 Pris exkl moms Pris inkl moms

213 kr 266 kr

MONARCH BOTTENVENTIL GULD art 23643

MONARCH BOTTENVENTIL KOPPAR ART 23644

MONARCH BOTTENVENTIL ANTRACIT ART 23645

MONARCH BOTTENVENTIL BRONS ART 23646

Pris exkl moms Pris inkl moms

Pris exkl moms Pris inkl moms

Pris exkl moms Pris inkl moms

Pris exkl moms Pris inkl moms

669 kr 836 kr

669 kr 836 kr

669 kr 836 kr

669 kr 836 kr

OBS! Enbart för rostfria diskhoar. DECOPOLISH Polerpasta som rengör oxidskikt, kraftig smuts och starka beläggningar på den rostfria ytan skonsamt. Använd minst en gång per vecka för en skinande och ren yta. 75 ML art 23336 Pris exkl moms 107 kr Pris inkl moms 134 kr

MAGNETIC COVER Snygg täckbricka till din diskho. Den är lätt att lyfta bort men sitter ändå stadigt tack vare magneten. Loggat Magnetiskt lock art 13751 Pris exkl moms 164 kr Pris inkl moms 205 kr

(finns även i butiksförpackat och storpack, kontakta oss för mer information) TILLBEHÖR 101


En avfallskvarn kan beskrivas som en rostfri behållare med ett rivjärn som tar hand om det mesta av matavfallet

EZ Mounting system Vårt monteringssystem har endast sex komponenter och kan installeras på några minuter utan verktyg.

Spola bara ner det organiska matavfallet tillsammans med vatten i kvarnen, så följer det med avloppet ut. Soporna minskar i hushållet, vilket på sikt minskar kostnaden för sophämtning. Och som en extra fördel slipper man dålig lukt från matavfall i soporna.

Våra avfallskvarnar är utrustade med CycloneTM Permanent Magnet DC Motor and Grinding System och har datorritade och balanserade komponenter som i kombination ger utmärkt vridmomenthastighet vid malning och lång livslängd för systemet.

Exempel på vad man kan mala Små ben, kycklingben, fiskhuvuden,fiskben, äggskal, majskolvar, grönsaker, fruktavfall, grapefrukt halvor, melonskal, nötskal, kaffesump, teblad, servetter. Använd kallvatten på medium flöde. Låt vatten rinna ca 25 sekunder efter, för att spola rent rören. OBS! Kontakta din kommun om vad som gäller vid installation av köksavfallskvarn där du bor.

DECO 750 ART 27102

Kvarnarna är behandlade med ett antibakteriellt medel på insidan som skyddar mot bakterietillväxt som orsakar dålig lukt.

DECO 1000 ART 27101

Pris exkl moms 2  488 kr Pris inkl moms 3 110 kr Yttermått H405 mm, Ø 210 mm Hålstorlek 3,5” HP 0,75 (550 W) Spänning 230 V Ström 3,25 A Frekvens 50 Hz Varvtal 2600 rpm Vikt 5,5 kg Isolering B

Pris exkl moms 3  420 kr Pris inkl moms 4 275 kr Yttermått H405 mm, Ø 210 mm Hålstorlek 3,5” HP 1,0 (746 W) Spänning 230 V Ström 4,80 A Frekvens 50 Hz Varvtal 2600 rpm Vikt 5,7 kg Isolering B Levereras med inbyggd luftströmbrytare. Hålmått för strömbrytare i bänkskiva 33 mm

Levereras med inbyggd luftströmbrytare. Hålmått för strömbrytare i bänkskiva 33 mm

VATTENLÅS AVFALLSKVARNAR (Ingår vid köp av avfallskvarn och diskbänk ihop)

Enkelt vattenlås med Gängad anslutning art 13728 Pris exkl moms Pris inkl moms

102 TILLBEHÖR

257 kr 321 kr

Dubbelt vattenlås med gängad anslutning och korgventil

Dubbelt vattenlås med gängad anslutning

art 13729 Pris exkl moms Pris inkl moms

art 13730 Pris exkl moms Pris inkl moms

761 kr 951 kr

544 kr 680 kr


Ingår normalt i alla våra leveranser. Nedan hittar du reservdelar och detaljer för utbyte.

VATTENLÅS art 126841 Enkelt smartloc vattenlås med gängad anslutning

VATTENLÅS art 126617 Enkelt smartloc vattenlås med korgventil

Pris exkl moms 213 kr Pris inkl moms 266 kr

Pris exkl moms 515 kr Pris inkl moms 644 kr

VATTENLÅS art 126891 Dubbelt smartloc vattenlås med korgventil

VATTENLÅS art 126973 Dubbelt smartloc vattenlås med gängad anslutning

Pris exkl moms 808 kr Pris inkl moms 1 010 kr

Pris exkl moms 289 kr Pris inkl moms 361 kr

BOTTENVENTIL art 128971 Utbytbar del med vridreglage- vajerstyrning (passar till 126891, 126617)

BOTTENVENTIL SIL & PROPP art 3106018 Utbytbar del som ger silhink i diskho (passar till 126891, 126617)

Pris exkl moms 430 kr Pris inkl moms 538 kr

Pris exkl moms Pris inkl moms

188 kr 235 kr

Håltagning D30 mm

KORGVENTIL art 13884 Universal korgventil för Decosteels äldre bottenventiler

KORGVENTIL SMARTLOC art 3100174 Universal korgventil för Decosteela bottenventiler

Pris exkl moms 95 kr Pris inkl moms 119 kr

Pris exkl moms 92 kr Pris inkl moms 115 kr

SILBRICKA 3106018

PASSAR SAMTLIGA DISKHOAR* MED 3,5 " HÅL ANPASSAT FÖR KORGVENTIL

*Gäller ej OHIO-hoarna

PROPP 3106018

PASSAR SAMTLIGA DISKHOAR* MED 3,5 " HÅL ANPASSAT FÖR KORGVENTIL

*Gäller ej OHIO-hoarna

BOTTENVENTIL SILHINK art 28404 Utbytbar del som ger silhink i diskho (passar till 126973, 126841) Pris exkl moms Pris inkl moms

364 kr 455 kr

SILHINK 28404

PASSAR SAMTLIGA DISKHOAR* MED 3,5 " HÅL ANPASSAT FÖR KORGVENTIL

*Gäller ej OHIO-hoarna TILLBEHÖR 103


DECOPRO


DECOPRO

MÅTTANPASSAT FÖR PROFFS ELLER HEMMAMILJÖ

Oavsett om du jobbar i ett restaurangkök eller hemmakök kommer DecoPro att leva upp till dina högt ställda förväntningar. Våra stativbänkar och konsolbänkar kan naturligtvis måttbeställas efter dina önskemål och är utformade för att möta högsta krav på hygien och arbetsmiljö.

DECOPRO 105


STATIV OCH KONSOLBÄNKAR

20

30/40

Kant S3

30/40

Kant S7

10

STATIVBÄNK inkl. diskho och gallerhylla (plåthylla finns som alternativ)

KONSOLBÄNK inkl. diskho och plåthylla (gallerhylla finns som alternativ)

Bakkant S10-3

60

20

Med täckta gavlar

HYLLSYSTEM

VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA OSS FÖR OFFERT OCH DIN BÄSTA ROSTFRIA LÖSNING

MÅTTANPASSADE HYLLOR

BÄNK OCH VÄGGSKÅP

BÄNKSKÅP 800D

BÄNKSKÅP 600E

LÅDHURTS 400/3

VÄGGSKÅP 800D

VÄGGSKÅP 600E

(Integrerat lutande tak som alternativ)

– STOMMAR: 20 MM – GÅNGJÄRN: BLUM 110 GRADER – LÅDBESLAG: BLUM – HANDTAG: BYGELHANDTAG SOM STANDARD, INFÄLLDA HANDTAG FINNS SOM ALTERNATIV

106 DECOPRO


Här hittar du endast ett litet urval av våra produkter. VI KAN TILLVERKA DET MESTA I ROSTFRITT! Hör av dig för mer information!


En rostfri diskbänk har en lång livslängd, och blir bara vackrare med åren. Trots små repor från den dagliga användningen mister den aldrig glansen, bara du torkar av den när du använt den. Använd aldrig hårda eller vassa föremål på bänkens yta om du vill undvika repor.


FÖRDELARNA MED ROSTFRITT ÄR MÅNGA!

ATT TÄNKA PÅ Vi tillbringar mängder av tid i köket. Och hela 60% av den tiden står vi vid diskbänken. Med andra ord en möbel som det är värt att lägga lite extra tid på att välja. Här har vi samlat tips och råd att tänka på!

3 Börja med att fundera över hur köket ska användas. Lagar man ofta mat? Bakar man? Behöver man stora arbetsytor?

3 Hur stor plats finns för diskbänken? Ska det vara en heltäckande bänk eller en infällnadsbänk?

Lättskött

Hållbart

3 Har man en bänkskiva av trä kan det vara praktiskt med en diskbänk med avställningsyta. Det gör att man alltid har en yta att ställa disken på, utan att skada bänkskivan.

3 Om diskbänken ska byggas in i bänkskivan kanske en speciell diskbänk krävs.

3 Behövs avrinningsyta? I så fall, på vilken sida?

3 Vilka tillbehör vill man ha? Skärbräda? Sköljlåda? Eller en diskmedelspump som är anpassad för diskbänken?

3 Propp eller korgventil? Tänk på att alla diskbänkar inte kan levereras med alla typer av ventiler.

3 Källsorterar man? Då behövs plats för fler avfallshinkar i köksskåpet och man bör också välja en bänk med tillbakadraget vattenlås. Eller man kanske vill få plats med en avfallskvarn.

3 Hur vill man montera diskbänken? Nedfällning, underlimning och planlimning är olika monteringsformer som ger varje bänk ett eget uttryck.

TA HAND OM DISKBÄNKEN

Tidlöst

En diskbänk ska hålla länge. Den ska användas ofta och stå i blickfånget för var och en som kommer in i köket. Visst är den värd någon extra minut om dagen för att hållas skinande blank? RENGÖRING

Miljövänligt

3 Torka alltid av din diskbänk när du har använt den

3 Använd diskmedel och rent vatten

3 Låt inte vatten eller andra vätskor torka in i det rostfria stålet – på så vis undviker du en grå beläggning på ytan

3 För att ta bort oxidskikt, kraftig smuts och beläggningar rekommenderar vi att använda Decosteels egna rengöringsprodukter, Decopolish och Decoblank

MISSFÄRGNING Missfärgning kommer oftast från smuts i vattnet eller från vätskor som använts i matlagning. Om du rengör din diskbänk som beskrivs ovan, så undviker du missfärgning.

Designneutralt

Får du missfärgningar på bänken finns det olika sätt att bli av med dem:

3 Speciella polermedel för rostfritt stål

3 Ett lätt rengöringsmedel

3 På matta partier kan man polera med Decopolish på en mjuk trasa

UNDVIK

Enkel installation

Hygieniskt

3 Klorlösningar

3 Silverputsmedel – ger fläckar som inte kan tas bort

3 Vissa matvaror innehåller syror som angriper rostfritt stål, exempelvis juicer, salt, senap, majonnäs med mer. Torka snabbt bort rester från dessa produkter.

3 Skurpulver och stålull – det kan repa ytan, men också lämna små partiklar som efter ett tag kan bli rostangrepp

3 Ställ aldrig en varm kastrull direkt på diskbänken – använd alltid ett underlägg

SKÖTSELANVISNING PVD-FÄRGADE HOAR

3 Undvik kontakt med rengöringsmedel som innehåller natriumhydroxid (t.ex. kaustiksoda och ugnsrengöring), skölj alltid med rent vatten efteråt

3 Undvik kontakt med rengöringsmedel som innehåller aktivt klor (t.ex. blekmedel och ugnsrengöring) skölj med rent vatten omedelbart efteråt

3 Undvik även putsmedel för silver, mässing och koppar vilket ger fläckar som inte går att ta bort

3 Vissa matvaror innehåller syror som angriper rostfritt stål, ex. juicer, salt,senap, majonnäs m.m. Torka snabbt bort rester från dessa produkter.

3 Följ bruksanvisningar som följer med angående rengöringsmedel, om du är osäker, testa på ett icke synligt område först (t.ex. undersidan av diskhon)

ALLMÄN INFORMATION

Special- och måttanpassade produkter är kundunika och handtillverkade, så variation i struktur, slipning och polering mellan produkter och leverans kan förekomma.

Möjligheter

Prisvärt

Läs mer om fördelarna med rostfritt på sidan 28.

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel, prisändringar, produktförändringar och felaktig färgåtergivning. DECOSTEEL 2019 109


PRODUKTÖVERSIKT INSATSBÄNKAR OCH DISKHOAR

110 PRODUKTÖVERSIKT SKÅPBREDD


SKÅPBREDD FRÅN 30 CM IB 1840 art 26138

Variant 110 art 230101

Monarch Variant 110

Extreme 22 art 28510

Sid 70 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Sid 74 Undermontage Insvetsning

Sid 83 Undermontage

Sid 59 Undermontage Planmontage Slimtop

CM 2333 art 2418

Aqua-Line Rio art 26243

XV 18 art 29100

XV 23 art 29110

DI Art 20 art 28410

Sid 75 Undermontage Slimtop

Sid 74 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Sid 56 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Sid 56 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Sid 63 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

DI Art Gold 20 art 28420

Ohio 1840 art 26035

Matrix 2 18 art 28450

XV 23 Tapwing art 29410

Sid 78 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 67 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Sid 68 Undermontage Slimtop Insvetsning

Sid 53 Undermontage Planmontage Slimtop

Extreme Antracit 22 art 28520

Sid 80 Undermontage Planmontage Slimtop

SKÅPBREDD FRÅN 40 CM Variant 40K art 23006

Variant 40K FS art 23006-FS

Monarch Variant 40 D

Extreme 34 art 28511

Extreme Antracit 34 art 28521

Sid 74 Undermontage Insvetsning

Sid 74 Planmontage Slimtop

Sid 83 Undermontage

Sid 59 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 80 Undermontage Planmontage Slimtop

Matrix 2, 34 art 28452

XV 34 art 29120

Atlantic 10 Vändbar art 24004

Line Maxim 20 Vändbar art 23142

Sid 68 Undermontage Insvetsning

Sid 56 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Sid 46 Undermontage Infällnad

Sid49 Planmontage Slimtop

Moscow art 26120

Ohio 4040 art 26036

Sid 67 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

SKÅPBREDD FRÅN 50 CM IB 4040 art 26130

L 18 4035 art 26026 Finns i djup 100 mm, art 26026GL Se sid 97

Sid 70 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Sid 76 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Sid 76 Infällnad

Ohio 4040 Tapwing art 26039

R18 370 OKG art 26119

Boston art 26097

Sid 76 Undermontage Slimtop Insvetsning

Sid 52 Undermontage Slimtop

Sid 51 Undermontage Planmontage Slimtop

PRODUKTÖVERSIKT SKÅPBREDD 111


SKÅPBREDD FRÅN 60 CM IB 5040 art 26133

Variant 10 art 23002

Variant 10 FS art 23002-FS

Ottawa art 26127

Orlando art 26098

Sid 76 Planmontage Slimtop

Sid 74 Undermontage Infällnad Insvetsning

Sid 52 Undermontage Infällnad

djup 250 mm art 23001 Sid 70 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Sid 76 Undermontage Insvetsning

Extreme 50 art 28512

Extreme Antracit 50 art 28522

Finns även som väggmontage.

Extreme 3416 art V 28513 H -14

Extreme Antracit 3416 art V 28523

Monarch Quadrix 50

H -24

Sid 59 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 80 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 59 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 80 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 83 Undermontage Planmontage Slimtop

XV 50 art 29130

Monarch Variant 10

DI Art Gold 53 art 28421

Ohio 5040 art 26037

Matrix 2, 50 art 28454

Sid 56 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Sid 83 Undermontage

Sid 78 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 67 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Sid 68 Undermontage Slimtop Insvetsning

XV 50 Tapwing art 29430

XV 55 art 29140

DI Art 53 art 28411

DI Combo 3418 art V 28400, H -01

XV 3418 art V 29200, H -10

Sid 53 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 56 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Sid 63 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Sid 64 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Sid 57 Undermontage Planmontage Slimtop

DI Art 3320 art V 28413 H-14

DI Art Gold 3320 art V 28423 H-24

Ohio 5040 Tapwing art 26040

Line Maxim 50 Vändbar art 23145

Line Maxim 10 Vändbar art 23140

Sid 63 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Sid 78 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 51 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 49 Planmontage Slimtop

Sid 49 Planmontage Slimtop

Omnia 60 art 30101

Matrix 2, 3418 art V 28460, H -62

XV 55 Tapwing art 29440

Minister 10 Vändbar art 26103

Atlantic 15 Vändbar art 24005

Sid 50

Sid 69 Undermontage Slimtop

Sid 53 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 48 Undermontage Slimtop

Sid 46 Undermontage Infällnad

Extreme Deluxe 3420 Vändbar art V 24019, H -20

Extreme Integrato 50 art 28528

Combo Slim 3420 Vändbar art V 28540, H -41

Combo Slim Tapwing 3420 Vändbar art V 28543, H -44

NYHET!

NYHET!

NYHET!

Sid 60 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

112 PRODUKTÖVERSIKT SKÅPBREDD

Sid 61 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Sid 65 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

NYHET!

Sid 65 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning


EXTREME DELUXE 3420 BLANDARE STEEL ACCESS D


SKÅPBREDD FRÅN 80 CM IB 5040+1840 art V 26139 H -40

Princess 80 art 26016

L18 35D40 art 26268

Dallas art 26272

Duo 30 art 23014

Sid 70 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 77 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 77 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Sid 77 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 77 Undermontage

DI Combo 3434 art 28403

XV 3434 art 29220

XV 5018 art V 29230 H-40

XV 5023 art V 29270, H -80

XV 70 art 29150

Sid 64 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Sid 57 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 57 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 57 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 56 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

DI Art 3636 art 28417

DI Art Gold 3636 art 28427

DI Art 5320 art V 28415 H-16

DI Art Gold 5320 art V 28425 H-26

DI Art 73 art 28412

Sid 63 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Sid 78 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 63 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 78 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 63 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

DI Art Gold 73 art 28422

Matrix 2, 3434 art 28458

Matrix 2, 5018 art V 28464, H -66

Matrix 2, 70 art 28456

XV 70 Tapwing art 29450

Sid 78 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 69 Undermontage Slimtop

Sid 69 Undermontage Slimtop

Sid 68 Undermontage Slimtop Insvetsning

Sid 53 Undermontage Planmontage Slimtop

Atlantic 20 art 24006

Regent 15 Vändbar art 26110

Regent 20 art 26111

Line Maxim 90 art 23150

XV 5023 Tapwing art V 29470, H -80

Sid 46 Undermontage Infällnad

Sid 47 Undermontage Infällnad Insvetsning

Sid 47 Undermontage Infällnad

Sid 49 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 53 Undermontage Planmontage Slimtop

Atlantic 30 Vändbar art 24007

Regent 25 Vändbar art 26112

Regent 30 Vändbar art 26113

Line Maxim 100 Vändbar art 23155

Omnia 70 art 30104

Sid 46 Undermontage Infällnad

Sid 47 Undermontage Infällnad

Sid 47 Undermontage Infällnad

Sid 49 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 50

Omnia 80 art 30100

Extreme 3434 art 28515

Extreme Antracit 3434 art 28525

Extreme 5022 art V 28516 H -17

Extreme Antracit 5022 art V 28526 H -27

Sid 50

Sid 59 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 81 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 59 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 81 Undermontage Planmontage Slimtop

Extreme Deluxe 5022 art V 24021 H -22

Extreme Integrato 70 art 28530

Sid 60 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning 114 PRODUKTÖVERSIKT SKÅPBREDD

Extreme Integrato 3434 art 28530

Sid 61 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Combo Slim 3636 art 28542

NYHET!

NYHET!

NYHET!

Sid 61 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Combo Slim Tapwing 3636 art 28545 NYHET!

NYHET!

Sid 65 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Sid 65 Undermontage Planmontage Slimtop


SKÅPBREDD FRÅN 90 CM XV 5523 art V 29250 H-60

Sid 57 Undermontage Planmontage Slimtop

XV 5023


Vi på Decosteel är stolta över vårt företag och vår kompetens. Med motiverade medarbetare och prisvärda produkter levererar vi diskbänkar som passar varje kund. Specialdesignat eller standardiserat. Äkta hantverk eller maskintillverkat. Komplext eller enkelt. Men alltid på småländska. Välkommen till oss på Decosteel.

Södra Ekeryd 115, 314 93 Hyltebruk Tel 0345–406 40 info@decosteel.se För kontaktuppgifter och leveransvillkor se decosteel.se

Produktion: gobrave.se Tryck: hyltetryck.se

VI GER DIG MER

Profile for Klas Johanson

Decosteel Diskbänkar och tillbehör 2019  

Huvodkatalog

Decosteel Diskbänkar och tillbehör 2019  

Huvodkatalog

Profile for decosteel