__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

DISKBÄNK AR OCH TILLBEHÖR

2021


Katalogproduktion: Alice Wagner Design studio • Tryck: Hylte Tryck


DÄR DITT HEM BLIR UNIKT Man brukar säga att det sitter i detaljerna. Och vem kan argumentera? När du valt varenda liten detalj skapar du ditt unika hem. Som gör det till ditt hem, ingen annans. Där varje val har betydelse. Där varje val har varit ditt - utan kompromisser. Det är sådana detaljer vi vill bidra med till ditt hem. Genom ett fint hantverk får du en unik lösning som passar just dig, ditt liv och ditt kök. Här kan du visionera om exakt hur du vill ha det och vi löser det. Med ett noggrant svenskt hantverk skapar vi den perfekta och unika diskbänken till ditt hem. I vår fabrik är varje produkt unik. Precis som ditt hem. Precis som du. Här får du och ditt hem precis allt det förtjänar. Kvalitet, hantverk och unika lösningar. Välkommen till vår värld!

DECOSTEEL 2021 3


ROSTFRITT – MATERIAL MED MÖJLIGHETER

10

DECODESIGN Specialtillverkad diskbänk

Läs mer om vår lösning för dig som vill bestämma allt själv när det gäller din nya diskbänk.

40 DECO CLASSIC

Standarddiskbänkar

Bänkar vi har på lager för omgående leverans.

28

DECOLIGHT

Måttanpassad diskbänk

Bestäm längd, djup och antalet hoar – och få priset direkt. Leveranstid från en vecka.

42

INSATSBÄNKAR OCH DISKHOAR

Vårt breda sortiment av insatsbänkar och diskhoar för montage i andra bänkskivor.

4 DECOSTEEL 2021


6 26

INNEHÅLL LÄSVÄRT

Är du nyfiken på hur din diskbänk blir till? Vill du veta varför vi älskar rostfritt? Varsågod – här finns läsvärda reportage.

86

ROSTFRI INTERIÖR

Rostfri interiör är valet för både proffs och privatkunder. Här får du veta varför!

96

LÄSVÄRT Följ med till Fabriken Det ska vara rostfritt

6 26

DECODESIGN

10

DECOLIGHT

28

DECO CLASSIC

40

INSATSBÄNKAR OCH DISKHOAR

42

ROSTFRI INTERIÖR

86

TILLBEHÖR

96

Blandare

98

Tillbehör och rengöring 102 Avloppsdetaljer 103 DECOPRO

104

PRODUKTÖVERSIKT 110

TILLBEHÖR Våra smarta tillbehör av högsta kvalitet gör din vardag i köket både enklare och snyggare.

DECOSTEEL 2021 5


FÖLJ MED TILL Här tillverkas kökets stryktåliga kompis av stål. Det som i mångas vardag tas förgivet omges av en stor omsorg och noggranna materialval. Följ med in i fabriken.

Fabriken ligger i Hyltebruk där Decosteel funnits sedan 1992. Här produceras dagligen någonstans mellan 25 till 40 helt unika diskbänkar. Nät man talar med någon av de 18 medarbetarna i fabriken är det tydligt att det finns en stor stolthet i arbetet. Att det är något speciellt med att jobba med något man vet att människor använder varje dag. Det är ett hantverk som verkligen betyder något i vardagen. Inne i produktion kan man följa en diskbänk från en unik ritning från en återförsäljare eller slutkund, genom tillverkningen och till att den lastas på en lastbil för leverans. Om du är mer nyfiken på hur en diskbänk tas fram så spana in nästa uppslag.

– En grundförutsättning för att vi ska kunna leverera produkter av hög kvalitet är självklart att materialet håller våra kvalitetskrav. Vi ställer lika höga krav på våra leverantörer som vi ställer på oss själva, berättar produktionschef Kennet Andersson. Han menar att kvalitet och hantverk kännetecknar varenda detalj i tillverkningen. Kennet avslutar: – När man jobbar med unika produkter är kvaliteten avgörande och vi sätter stor stolthet i allt vi gör. Det har vi gjort sedan 1992 och kommer att göra även i framtiden.

Allt på Decosteel tillverkas från av rostfritt stål, främst från leverantörer i Norden, och man tar råvaran på stort allvar.

Hyltebruk

6 DECOSTEEL 2021


FABRIKEN

DECOSTEEL 2021 7


1

RITNING. Ritningar från återförsäljare och privatpersoner går rakt in i produktionsplaneringen och alla order är unika.

2 2

STANS OCH LASER. Första anhalten är anpassning av plåtarken. I moderna och effektiva maskiner görs grovjobbet med att stansa och skära plåtarna enligt kundens önskemål. Det gnistrar från lasermaskinen som effektivt och med högsta precision skär till plåtarna. Många olika storlekar och former talar sitt tydliga språk om flexibiliteten i produktionen – ingenting är omöjligt.

3

KANTBOCK. Diskbänkarna går sedan vidare till bockningen där kanter och bakkanter skapas i enlighet med ritningen. Skarpa ögon och vana händer ser till att varje diskbänk möter de höga kvalitetskraven.

4

4

SVETS OCH SÖM. Nästa moment är att hoarna ska sammanfogas med diskbänken. Beroende på kundens val väljs hoarna ut och sammanfogas med diskbänken med hjälp av sömsvetsning. Denna teknik innebär att maskinen smälter samman materialen till en enhet och fogen blir osynlig utan att påverka hållfastheten negativt. I mer komplicerade moment, till exempel i snäva hörn och kanter krävs manuell svetsning. ”Det är ett äkta hantverk att få svetsen så här bra. Det är få i branschen som klarar detta”, menar Kennet.

8 DECOSTEEL 2021


5

5

SLIP OCH BORSTNING. Nu är diskbänken i princip klar men några få men ack så viktiga moment kvarstår – den slutliga finishen. Alla svetssömmar slipas för att få dem så jämna och ”osynliga” som möjligt och hela bänkytan borstas.

6

TVÄTT. Varje diskbänk handtvättas och avfettas manuellt. På så sätt får vi också en extra kvalitetskontroll där diskbänken synas.

7

LIM. Efter tvätten plastas diskbänken in direkt för att skydda ytorna under vidare bearbetning. Nu monteras även den underliggande vattentåliga spån- eller MDF-skivan som ger diskbänken dess unika stabilitet. Den limmas och sätts sedan i press för att härda ordentligt.

8

EMBALLERING. Den färdiga diskbänken ska nu levereras till kund. För att säkerställa att produkten inte skadas under transporten lägger vi stor vikt vid emballaget. En del av de skräddarsydda diskbänkarna får även skräddarsytt emballage som skapas av våra medarbetare på leveransavdelningen. De vet vilka påfrestningar som godset utsätts för under transport och hur viktigt det är att godset levereras oskadat och i rätt tid för att passa in i slutkundens byggplan.

DECOSTEEL 2021 9


DECO DESIGN


DECODESIGN

100 PROCENT SKRÄDDARSYTT

Med Decodesign skapar du själv din egen unika diskbänk. Det finns i princip inga begränsningar utan du väljer fritt bland hoar, former, längd, djup, kanter, höjd – ja egentligen kan du bestämma allt! Inspiration

12

Alla möjligheter med decodesign

14

Din design – steg för steg

16

Produktöversikt 18 Mer information om Decodesign

20

Solidstålsbänkar 22

DECODESIGN 11


DISKBÄNKEN DU UTFORMAR SJÄLV PRECIS SOM DU VILL

PLANMONTERAD SPISHÄLL

URTAG I HÖRN

BILDTEXT 12 DECODESIGN


VINKELBÄNK

HÖG BAKKANT

RUNDAT HÖRN

U-FORMAD BILDTEXT

NEDSÄNKT DEL ANPASSNING MOT HÖGSKÅP

RETROKANT 8 MM HÖG

DECODESIGN 13


ALLA MÖJLIGHETER MED DECODESIGN Rak bänk, vinkelbänk, hörnmodul eller Solid 6 mm.

Urtag för exempelvis murstock eller ventilationstrumma.

Över 60 st olika diskhoar för insvetsning (sid 18–19).

Nedpressad del, du kan själv bestämma vilket område som ska ha den praktiska droppkanten. Perfekt vid långa bänkar med spishäll och köksö.

Måttanpassad diskho, Decobox R=10 mm. Stor valfrihet av kantsektioner (sid 19).

Runda eller fasade hörn.

Urtag för häll, infälld eller planmonterad. Även möjlighet att svetsa in gashäll finns, kontakta oss för mer information.

Mattborstad eller standardborstad yta (sid 20). ÖVER 60 ST OLIKA HOAR FÖR INSVETSNING

KANTER

S1-G 30

S3

Vy ovanifrån

TJOCKLEK FRÅN 12 MM

Vy ovanifrån

15

12-120

20

30

8

20-120

Vy ovanifrån

3

20-120

20-120

20-120

S1-G 20

20

30

20

S7

14 DECODESIGN

10

S15

30

S3H

Vy ovanifrån


UPPVIKT BAKKANT

RUNDAT HÖRN MED VALFRI RADIE

Höjd 30–120 mm. Bredd 12–20 mm. Går att få med täckt utsida. Lämpligt om den är synlig bakifrån.

Helt slät, eller med kant S7 eller S3.

NEDPRESSAD DEL

URTAG FÖR PELARE/MURSTOCK ELLER LIKNANDE

UPPVIKT GAVEL MED RUNDAT AVSLUT, S.10 ELLER S.11 Går också att få med rakt avslut, och i valfritt mått

Storlek går att skräddarsy. Praktiskt runt hoar där man jobbar med vatten.

Med valfri kant

BÅGFORMAD BAKKANT, S.10 ELLER S.11 Snyggt i ett klassiskt kök. Bågens höjd kan anpassas.

URTAG FÖR AVFALL

FASAT HÖRN

UPPVIKT GAVEL MED TÄCKT UTSIDA, S.11

Går att få runt eller rektangulärt, med eller utan plåtskodd kant.

Storlek kan anpassas efter behov

Höjd 30–120 mm. Bredd 12–20 mm

URTAG HÖRN

URTAG FÖR HÄLL/ PLANMONTERAD HÄLL Storlek och montage anpassas efter vald häll

BAKKANTER OCH GAVLAR

20-120

20-120

20/30 10

S1-G Kakel

12-20

12-20

S10

S10-3

Bredd på fasning 20 eller 30 mm

12-20

12-20

Häftsvets

30-120

20-120

Häftsvets

S11

30-120

Går att få med flera olika kanter.

S11-3

DECODESIGN 15


DIN DESIGN – NYTT RITPROGRAM! Nu med ännu fler möjligheter Ännu längre bänkar – Ny Retrokant Fler diskhoar – Fasat hörn – Radie i hörn Urtag för ex. pelare – Urtag i hörn Gå in på decosteel.se och prova själv! Nu ännu tydligare, med rekomenderade bruttopriser till konsument.

16 DECODESIGN


STEG FÖR STEG Ritprogrammet är utvecklat för att du själv ska kunna styra hur din nya diskbänk ska vara designad. Logga in, prova och lek dig fram eller ta hjälp av någon av våra utbildade återförsäljare för att skapa just din unika diskbänk. Med Decodesign bestämmer du själv. Längd, djup, höjd, former, kanter, antalet hoar – möjligheterna är oändliga. Vi skapar unika möjligheter för unika kunder.

1 2 3

INSPIRERAS AV BILDERNA – HITTA DIN STIL I katalogen, på webben och på Instagram hittar du lösningar som andra kunder valt. Inspireras men låt inte det stoppa dig från att designa just din diskbänk.

SKISSA UPP DIN BÄNK VAR DU VILL Du kan rita på papper men enklast blir det i vårt designprogram Decodesign som du hittar på decosteel.se.

Rekommenderat bruttopris direkt på skärmen.

VÄND DIG TILL EN ÅTERFÖRSÄLJARE De är utbildade på våra produkter och kan guida dig till den absolut bästa lösningen och ser till att din beställning blir precis som du tänkt dig. Återförsäljare hittar du på decosteel.se

4

DECOSTEEL SER TILL ATT DIN EGEN DESIGN KOMMER TILL RÄTT PLATS I RÄTT TID Hemleverans eller leverans via din köksåterförsäljare – välj det som är bekvämast för dig.

VALFRITT Rak eller i vinkel – Solid 6 mm – Bakkant, gavlar – Rund eller kantig diskho Långa bänkar över 3 m – Mattborstad eller blank – Tunn eller tjock

DECODESIGN 17


DISKHOAR FÖR INSVETSNING Skåp

Variant

IB

VARIANT 110

IB 18

VARIANT 40K

IB 40

XV

DI-ART

Ohio

SQ

DI ART 20

OHIO 18

SQ 18

300 XV 18

XV 23

400 XV 34

SQ 34

500 OHIO 40

600 VARIANT 10

IB 50

XV 50

DI ART 53

OHIO 50

SQ 50

600 XV 55

600 VARIANT 40K + L18

XV 3418

DI ART 3320

XV 3434

DI ART 3333

OHIO 40+18

SQ 3434

XV 5018

DI ART 5320

OHIO 50+18

SQ 5018

XV 70

DI ART 70

800 V40K + V40K

IB 50 + IB 18

800 VARIANT 10 + L18

800 SQ 70

900 VARIANT 10 + VARIANT 40

XV 5023

OHIO 40+40

XV 5523

OHIO 50+40

900/ 1000

18 DECODESIGN


DECOBOX

Bredd

DECOBOX R10

Höjd

up Dj

SKRÄDDARSYDD DISKLÅDA

Clean

Combo

Combo Slim

Skräddarsy din egen radie 10 disklåda för insvetsning i en DecoDesign diskbänk. Måttsätt bredd, djup och höjd per MER 60 VARIANTER AV millimeter helt efter egnaÄN önskemål. Maxbredd 750 mm.

DISKHOAR FÖR INSVETSNING

Extreme DeLuxe

Extreme Integrato

Övriga

CLEAN 18

RIO

CLEAN 34

MANHATTAN 280

EXTREME INTEGRATO 50

CLEAN 3418

COMBO 3418

COMBO SLIM 3420

CLEAN 3434

COMBO 3434

COMBO SLIM 3636

CLEAN 70

L18 4035

OTTAWA

CLEAN 50

CLEAN 5018

R18 370 OKG

EXTREME DELUXE 3420

EXTREME INTEGRATO 3434

EXTREME DELUXE 5020

MANHATTAN 700

EXTREME INTEGRATO 70

MANHATTAN 1000

För mått och specifikationer se sid 50–78.

DECODESIGN 19


OLIKA YTOR PÅ DISKBÄNKEN Välj vilken yta du vill ha samt kombinera med önskad disklåda.

BORSTAD YTA Plåten vi använder har en borstad yta. Dessutom efterborstas alla bänkar i vår fabrik före leverans. På så vis får du en snygg lättskött och hygienisk yta. Detta är vår standard.

MATTBORSTAD YTA Ett tillval där handarbete krävs. Vi bryter den naturliga borstriktningen på plåten för att på så sätt skapa en mattare yta.

20 DECODESIGN


MER INFORMATION OM DECODESIGN 25 % MER PLÅT FAKTA

MÅTT VINKELBÄNKAR

Plåttjocklek från 1,25 mm.

Längd

Plåten limmas på fukttrög MDF eller spånskiva för bästa stabilitet och ljuddämpning. Inbyggd blandarförstärkning. Skräddarsytt emballage i trä eller dubbelwellpapp för säkra leveranser. Handtvättas och synas innan leverans. Leveranstid 2–5 arbetsveckor. Svensktillverkat.

En vinkel kan vara hur lång som helst (se info om maxlängd under rubriken Mått raka bänkar), den andra vinkeln har maxmått på 2 500 mm på grund av transporttekniska skäl.

MÖJLIGHETER Rak bänk, vinkelbänk eller hörnmodul. Över 60 st olika diskhoar för insvetsning (sid 20–21). Måttanpassad diskho, Decobox R.10. Stor valfrihet av kantsektioner (sid 19).

MÅTT RAKA BÄNKAR Längd

Upp till 4 000 mm utan skarv. Över 4 000 mm måste vi svetsa ihop två plåtar, beroende på skarvens placering kan det förekomma att den inte blir helt osynlig.

Maxlängd – det som sätter stopp för längden är transporten och att få in diskbänken i ert kök.

Tjocklek

6 mm (massivt rostfritt stål) eller från 12 mm upp till 120 mm. Möjligheten att göra över 120 mm finns men begränsas av bänkens mått, kontakta oss för mer information.

Djup

Max 800 mm för bänkar över 2 800 mm Max 1 300 mm för bänkar mindre än 2 800 mm.

Ovansida förberedd för blandare. Levereras med ytan helt inplastad för att förhindra repor.

Urtag för häll, infälld eller planmonterad (sid 17). Även möjlighet att svetsa in gashäll finns, kontakta oss för mer information. Urtag för exempelvis murstock eller ventilationstrumma (sid 19). Nedpressad del, du kan själv bestämma vilket område som ska ha den praktiska droppkanten (sid 17) Perfekt vid långa bänkar med spishäll och köksö. Runda eller fasade hörn (sid 17). Mattborstad eller standardborstad yta. Välkommen att kontakta oss för bästa möjliga lösning!

Stabil undersida med förborrade hål för Blandare och diskmedelspump. Uppbygd ram runt om för enkelt montage.

Vinkelbänk med helsvetsad skarv.

DECODESIGN 21


SOLIDSTÅL

Elegant och minimalistiskt men samtidigt rejält och extremt tåligt. Går att få i nästan vilken form som helst, och med urtag för häll eller planmonterad häll. Borstad eller mattborstad yta. Passar speciallt bra med diskhoar med tunn mellanvägg (se nästa uppslag).

22 DECODESIGN


STÄNKSKYDD I 6 MM SOLIDSTÅL

SVÄVANDE KÄNSLA LÄCKERT ÖVERHÄNG

Kan kräva konsol

GÅR ATT RITA I VÅRT RITPROGRAM! PRIS DIREKT! MATTBORSTAD YTA

DECODESIGN 23


KURIOSA

Tunt men rejält – 1 m2 av vårt solidstål väger 48 kg.

SOLIDSTÅL – MASSIVT ROSTFRITT 6 MM

MODERNT OCH AVSKALAT

PLANMONTERAD HÄLL

ENBART BÄNKSKIVA – TÅLIGARE FINNS INTE!

PERFEKT TILL KÖKSÖ

24 DECODESIGN


HOAR MED TUNN MELLANVÄGG MATCHAR DEN 6 MM TUNNA SKIVAN PERFEKT!

DISKHOAR FÖR SOLIDSTÅL KOMBINERAS EFTER ÖNSKEMÅL

SOLIDSTÅL 6 MM

EXTREME INTEGRATO 50

70

3434

EXTREME DELUXE

6 Bänkskiva i massivt rostfritt stål. 3420

5022

DI COMBO 3418 *

3434

DI COMBO SLIM 3420 *

3636

XV 18

23

34

50

55 *

70

3320

3636

DI ART 20

53

73

5320

MANHATTAN 700

1000 280

Hoar med tunn mellanvägg matchar den 6 mm tunna skivan perfekt! * Kan kräva ingrepp i skåp. DECODESIGN 25


DET SKA VARA HYGIENISKT OCH HÅLLBART Med en rostfri bänkyta har du en långsiktig och hygienisk kamrat i köket. Det är kanske just därför man ofta ser rostfritt i restaurangkök. Enkelt att hålla rent, enkelt i matlagningen och håller i många, många år. Som en bonus är det många maträtter som gillar att tillagas mot en kall rostfri yta. Är du en pizza- och pastafantast? Då ska du utan tvekan ha en rostfri yta i köket.

Hygieniskt

Hållbart

TIDLÖST OCH STILRENT Tidlöst

Designneutralt

Redan i slutet på 1800-talet kunde man hitta diskbänkar i de svenska hemmen. Sedan dess har de utvecklats. Nya material har kommit in och marmorn har i många fall bytts mot den mer praktiska rostfria diskhon. Med möjligheterna som finns idag passar rostfritt i alla typ av kök. En rostfri bänk kommer att poleras av användandet, och bara bli vackrare med tiden.

LÄTT ATT SKÖTA, LÄTT ATT INSTALLERA Man ska inte underskatta det praktiska med en rostfri bänkskiva. Den tillåter varken lukt och fläckar att sätta sig. Den behöver inte slipas, oljas eller underhållas. Torka av med en trasa och du är färdig! Och vill du göra lite extra rent någon gång – då finns Decopolish som polerar upp ytan så den blir som ny. När du har monterat dina skåpstommar så är en rostfri bänk från oss färdig att läggas på plats när den levererats.

Lättskött

26 DECODESIGN

Enkel installation


ROSTFRITT! STORA MÖJLIGHETER OCH PRISVÄRT Den rostfria bänken ger oändliga möjligheter och kan bli precis som du vill. Vill du ha fasad kant eller en extra bred diskho? Allt är möjligt. En rostfri diskbänk är prisvärd, och priset tål att jämföras med bänkskivor i andra material.

Möjligheter

Prisvärt

MILJÖVÄNLIGT Visste du att rostfria produkter är 100 procent återvinningsbara? Mycket av materialet vi använder i vår produktion kommer från återvunnet material. Både miljövänligt och hållbart.

Miljövänligt

DECODESIGN 27


DECO LIGHT


DECOLIGHT

MÅTTBESTÄLLD VALFRIHET SNABBT & ENKELT

Tänk dig att du kan bestämma på millimetern hur lång din nya diskbänk ska vara och dessutom få priset direkt. Sedan kan du fritt bestämma djup, tjocklek, framkant och diskho, och allt ingår! Och bäst av allt är att det är kort leveranstid – från en vecka. Inspiration

30

Decolight i fyra enkla steg

32

Mått och priser

35

DECOLIGHT

29


LÅDA MED R15 MM DESIGNAD BOTTENVENTIL (MAGNETIC COVER)

DUBBELHO FÖR 800 MM SKÅP

30 DECOLIGHT


BLANDARE STEEL ACCESS D SKÄRBRÄDA 1016019

DECOLIGHTBÄNK MED UPPVIKT BAKKANT I RETROKÖK MED BLANDARE STEEL SQUARE D. DUBBELHO FÖR 600 MM SKÅP TILLBEHÖR CM230/24003

DECOLIGHT

31


DECOLIGHT

Produkten bedömd i SundaHus Miljödata

I FEM ENKLA STEG

I vårt ritprogram Decolight skapar du enkelt din nya diskbänk. I några enkla steg bestämmer du hur diskbänken ska se ut och sedan kan du se priset direkt. Enkelt, eller hur?

1.

TILLVAL – Uppvikt bakkant / Urtag för häll

LÄNGD

600–3 000 mm Måttbeställning per mm.

Alla bänkar har täckta gavlar. Alla uppvikta bakkanter är 60 mm höga och 20 mm djupa. Modell beror på val av framkant.

2.

DJUP

590, 600, 610, 620, 635 eller 640 mm

5.

DISKHOAR

3.

TJOCKLEK

20, 30, 38 eller 40 mm

Fem standardhoar ingår i DECOLIGHT TILLVAL – Fyrkantiga hoar

4.

DECOLIGHT SQUARE

KANT

Kant S3

Kant S7

Kant S1G-20

TIPS! VI KAN TILLVERKA EN DECOLIGHT PÅ FEM ARBETSDAGAR. SNABB LEVERANSTID Leveranstid från fem arbetsdagar.* Normal leveranstid 2 arbetsveckor. * Gäller vid beställning via ritprogrammet. snabbordertillägg tillkommer.

32 DECOSTEEL 2021


UPPVIKT BAKKANT

Gör ditt tillval med uppvikt bakkant – 2 455 kr exkl moms. 3 069 kr inkl moms. TILLVAL – UPPVIKT BAKKANT

Bakkant S10-3

Bakkant S10

Bakkant S10-1

Kant S3

Kant S7

Kant S1G-20

Alla bänkar har täckta gavlar. Alla uppvikta bakkanter är 60 mm höga och 20 mm djupa.

MER INFORMATION OM DECOLIGHT FAKTA

MÅTT

Plåttjocklek 1,0 mm

Längd

600–3 000 mm, måttbeställning per mm

Plåten limmas på fukttrög MDF för bästa stabilitet och ljuddämpning.

Djup

590, 600, 610, 620, 635 och 640 mm

Tjocklek 20, 30, 38 eller 40 mm

Inbyggd blandarförstärkning. MÖJLIGHETER

Funktionella diskhoar med bra djup. Bottenventiler har placering i bakkant på lådan för att enklare ge plats åt exempelvis sopsortering

Urtag för häll

Polerad yta för hög finish och enklare rengöring.

3 st kantalternativ

Alla hörn är helsvetsade och invikta runt om på undersidan. Skräddarsytt emballage i trä eller dubbelwellpapp för säkra leveranser. Handtvättas och synas innan leverans. Leveranstid 1*–2 arbetsveckor (*=snabborder mot extra tilläggskostnad)

11 st olika varianter av diskhoar Uppvikt bakkant (60 mm) Hål för blandare och exempelvis diskmedelspump ingår utan extra kostnad Välkommen att kontakta oss för bästa möjliga lösning!

Svensktillverkat. Ritprogram på decosteel.se

RITPROGRAM HITTAR DU PÅ DECOSTEEL.SE

BORSTAD YTA Plåten vi använder på Decolight har en borstad yta. Dessutom efterborstas alla bänkar i vår fabrik före leverans. På så vis får du en snygg lättskött och hygienisk yta.

Stabil undersida med förborrade hål för blandare och diskmedelspump.

DECOSTEEL 2021 33


NU MÖLIGT ATT RITA ENBART ETT ROSTFRITT PLAN. FLER TJOCKLEKAR.

NYTT RITPROGRAM! Vi har uppdaterat även vårt ritprogram för DecoLight. Nytt fräscht utseende, men fortfarande marknaden enklaste ritprogram att använda! Gå in på decosteel.se och prova själv!

Ritprogrammet är utvecklat för att du själv ska kunna styra hur din nya diskbänk ska vara designad. Logga in, prova och lek dig fram eller ta hjälp av någon av våra utbildade återförsäljare för att skapa just din unika diskbänk.

34 DECOLIGHT


DECOLIGHT PLAN UTAN DISKLÅDA Här kan du enkelt se priset på din nya bänk. Decolight Plan finns även med uppvikt bakkant. Exempel: För 1 437 mm längd betalar du för DLP 15 Decolight Plan Maximal längd i millimeter

exkl moms

inkl moms

Decolight Plan Maximal längd i millimeter

DLP 6 – 600 mm

3 881 kr

4 851 kr

DLP 7 – 700 mm

3 881 kr

4 851 kr

DLP 8 – 800 mm

3 881 kr

DLP 9 – 900 mm

3 933 kr

DLP 10 – 1 000 mm DLP 11 – 1 100 mm

exkl moms

inkl moms

DLP 19 – 1 900 mm

5 312 kr

6 640 kr

DLP 20 – 2 000 mm

5 445 kr

6 806 kr

4 851 kr

DLP 21 – 2 100 mm

5 734 kr

7 168 kr

4 916 kr

DLP 22 – 2 200 mm

5 972 kr

7 465 kr

4 013 kr

5 016 kr

DLP 23 – 2 300 mm

6 157 kr

7 696 kr

4 199 kr

5 249 kr

DLP 24 – 2 400 mm

6 370 kr

7 963 kr

DLP 12 – 1 200 mm

4 357 kr

5 446 kr

DLP 25 – 2 500 mm

6 555 kr

8 194 kr

DLP 13 – 1 300 mm

4 464 kr

5 580 kr

DLP 26 – 2 600 mm

6 819 kr

8 524 kr

DLP 14 – 1 400 mm

4 545 kr

5 681 kr

DLP 27 – 2 700 mm

6 954 kr

8 693 kr

DLP 15 – 1 500 mm

4 650 kr

5 813 kr

DPL 28 – 2 800 mm

7 137 kr

8 921 kr

DLP 16 – 1 600 mm

4 861 kr

6 076 kr

DLP 29 – 2 900 mm

7 324 kr

9 155 kr

DLP 17 – 1 700 mm

4 992 kr

6 240 kr

DLP 30 – 3 000 mm

7 507 kr

9 384 kr

DLP 18 – 1 800 mm

5 125 kr

6 406 kr

exkl moms

inkl moms

2 455 kr

3 069 kr

URTAG FÖR HÄLL

848 kr

1 060 kr

EMBALLAGE

365 kr

456 kr

UPPVIKT BAKKANT

Vid köp av Decolight ingår Decopolish rengöring. Värde 142 kr. 75 ml art 23336. Exkl moms 114 kr. Inkl moms 142 kr.

Frakt tillkommer

NÄR DU BEHÖVER EN PRAKTISK SLÄT ARBETSYTA, ELLER KANSKE ETT PLAN MED SPISHÄLL

DECOLIGHT

35


36 DECOLIGHT


DISKHOAR DECOLIGHT MED STOR RADIE Valfri placering av diskhoar i bänkytan

Lådkombination A

Lådkombination B

Diskho C

Diskho D

Lådkombination E

2 st 340x400x180 mm Tillbehör A D E

1 st 340x400x180 mm 1 st 180x400x130 mm Tillbehör A D E Vändbar

1 st 480x400x180 mm Tillbehör B

1 st 340x400x180 mm Tillbehör A E

1 st 180x400x130 mm 1 st 480x400x180 mm Tillbehör B D Vändbar

Här kan du enkelt se priset på din nya diskbänk. Samtliga hoar ovan ingår i priset nedan. Decolight finns även med uppvikt bakkant. Exempel: För 1 437 mm längd betalar du för DL 15 Decolight Maximal längd i millimeter

exkl moms

inkl moms

Decolight Maximal längd i millimeter

exkl moms

inkl moms

DL 6 – 600 mm

4 804 kr

6 005 kr

DL 19 – 1 900 mm

6 374 kr

7 968 kr

DL 7 – 700 mm

4 860 kr

6 075 kr

DL 20 – 2 000 mm

6 510 kr

8 138 kr

DL 8 – 800 mm

4 914 kr

6 143 kr

DL 21 – 2 100 mm

6 807 kr

8 509 kr

DL 9 – 900 mm

4 969 kr

6 211 kr

DL 22 – 2 200 mm

7 050 kr

8 813 kr

DL 10 – 1 000 mm

5 052 kr

6 315 kr

DL 23 – 2 300 mm

7 240 kr

9 050 kr

DL 11 – 1 100 mm

5 241 kr

6 551 kr

DL 24 – 2 400 mm

7 456 kr

9 320 kr

DL 12 – 1 200 mm

5 403 kr

6 754 kr

DL 25 – 2 500 mm

7 644 kr

9 555 kr

DL 13 – 1 300 mm

5 510 kr

6 888 kr

DL 26 – 2 600 mm

7 834 kr

9 793 kr

DL 14 – 1 400 mm

5 592 kr

6 990 kr

DL 27 – 2 700 mm

8 048 kr

10 060 kr

DL 15 – 1 500 mm

5 700 kr

7 125 kr

DL 28 – 2 800 mm

8 237 kr

10 296 kr

DL 16 – 1 600 mm

5 913 kr

7 391 kr

DL 29 – 2 900 mm

8 427 kr

10 534 kr

DL 17 – 1 700 mm

6 049 kr

7 561 kr

DL 30 – 3 000 mm

8 615 kr

10 769 kr

DL 18 – 1 800 mm

6 186 kr

7 733 kr

exkl moms

inkl moms

2 455 kr

3 069 kr

URTAG FÖR HÄLL

848 kr

1 060 kr

EMBALLAGE

365 kr

456 kr

UPPVIKT BAKKANT

Vid köp av Decolight ingår Decopolish rengöring. Värde 142 kr. 75 ml art 23336. Exkl moms 114 kr. Inkl moms 142 kr.

Frakt tillkommer

TILLBEHÖR TILL DECOLIGHT STANDARD

UTBYTESALTERNATIV

Silbricka

art 3106018

Propp

art 3106018

Kostnadsfritt vid köp av Decolight

A Skärbräda

art 1016018 Exkl 453 kr Inkl 566 kr

B Skärbräda

art 1016019 Exkl 453 kr Inkl 566 kr

Pris mått och fler tillbehör finns på sidan 72.

D CM 230 Skölj/

förvaringslåda art 24003 Exkl 230 kr Inkl 288 kr 85x230x90 mm

E Rostfri trådkorg

art 24009 Exkl 1 098 kr Inkl 1 298 kr

DECOLIGHT

37


38 DECOLIGHT


SÄNKT PRIS

DISKHOAR DECOLIGHT SQUARE MED LITEN RADIE NYHET!

Valfri placering av diskhoar i bänkytan

Lådkombination A

Lådkombination B Diskho C

Diskho D

Lådkombination E

Diskho F

2 st 340x400x200 mm, radie 25 mm. Tillbehör A B

1 st 340x400x200 mm 1 st 180x400x170 mm, radie 25 mm. Tillbehör A B Vändbar

1 st 700x400x200 mm, radie 25 mm. Tillbehör A B

1 st 500x400x200 mm 1 st 180x400x170 mm, radie 25 mm. Tillbehör A B Vändbar

1 st 340x400x200 mm, radie 25 mm. Tillbehör A B

1 st 500x400x200 mm, radie 25 mm. Tillbehör A B

Här kan du enkelt se priset på din nya diskbänk. Decolight Square finns även med uppvikt bakkant. Exempel: För 1 437 mm längd betalar du för DSQ 15 Diskho C D F Decolight Square Maximal längd i millimeter

exkl moms

Lådkombination A B E

inkl moms

exkl moms

inkl moms

Diskho C D F

Lådkombination A B E

Decolight Square Maximal längd i millimeter

exkl moms

inkl moms

exkl moms

inkl moms

DSQ 6 – 600 mm

6 761 kr

8 451 kr

9 405 kr

11 756 kr DSQ 19 – 1 900 mm

7 882 kr

9 853 kr

10 448 kr

13 060 kr

DSQ 7 – 700 mm

6 801 kr

8 501 kr

9 450 kr

11 812 kr DSQ 20 – 2 000 mm

7 979 kr

9 974 kr

10 536 kr

13 170 kr

DSQ 8 – 800 mm

6 839 kr

8 549 kr

9 481 kr

11851 kr DSQ 21 – 2 100 mm

8 190 kr

10 238 kr

10 732 kr

13 415 kr

DSQ 9 – 900 mm

6 878 kr

8 598 kr

9 517 kr

11 896 kr DSQ 22 – 2 200 mm

8 364 kr

10 455 kr

10 895 kr

13 619 kr

DSQ 10 – 1 000 mm

6 936 kr

8 670 kr

9 571 kr

11 964 kr DSQ 23 – 2 300 mm

8 498 kr

10 623 kr

11 012 kr

13 765 kr

DSQ 11 – 1 100 mm

7 072 kr

8 840 kr

9 697 kr

12 121 kr DSQ 24 – 2 400 mm

8 654 kr

10 818 kr

11 163 kr

13 954 kr

DSQ 12 – 1 200 mm

7 187 kr

8 984 kr

9 805 kr

12 256 kr DSQ 25 –2 500 mm

8 789 kr

10 986 kr

11 288 kr

14 110 kr

DSQ 13 – 1 300 mm

7 266 kr

9 083 kr

9 874 kr

12 343 kr DSQ 26 – 2 600 mm

8 924 kr

11 155 kr

11 413 kr

14 266 kr

DSQ 14 – 1 400 mm

7 322 kr

9 153 kr

9 928 kr

12 410 kr DSQ 27 – 2 700 mm

9 077 kr

11 346 kr

11 556 kr

14 445 kr

DSQ 15 – 1 500 mm

7 400 kr

9 250 kr

9 999 kr

12 499 kr DSQ 28 – 2 800 mm

9 213 kr

11 516 kr

11 682 kr

14 603 kr

DSQ 16 – 1 600 mm

7 554 kr

9 443 kr

10 221 kr

12 776 kr DSQ 29 – 2 900 mm

9 347 kr

11 684 kr

11 806 kr

14 758 kr

DSQ 17 – 1 700 mm

7 650 kr

9 563 kr

10 232 kr

12 790 kr DSQ 30 – 3 000 mm

9 484 kr

11 855 kr

11 931 kr

14 914 kr

DSQ 18 – 1 800 mm

7 746 kr

9 683 kr

10 320 kr

12 900 kr

exkl moms

inkl moms

2 455 kr

3 069 kr

URTAG FÖR HÄLL

848 kr

1 060 kr

EMBALLAGE

365 kr

456 kr

UPPVIKT BAKKANT

Vid köp av Decolight ingår Decopolish rengöring. Värde 142 kr. 75 ml art 23336. Exkl moms 114 kr. Inkl moms 142 kr.

Frakt tillkommer

UTBYTESALTERNATIV

Silbricka

art 3106018

TILLBEHÖR TILL DECOLIGHT SQUARE

Propp

art 3106018

A VD21 Skärbräda

Kostnadsfritt vid köp av Decolight

art 29315 Exkl 1 383 kr Inkl 1 729 kr 330x420 mm

B F400 sköljlåda art 28509 Exkl 601 kr Inkl 751 kr 156x428x63,5 mm

Täckbrickan Magnetic cover ingår.

Pris mått och fler tillbehör finns på sidan 72.

DECOLIGHT

39


DECO CLASSIC STANDARDBÄNKAR


NY MODELL – 600 MM DJUP Bänkar för omgående leverans, till bästa möjliga pris. Här kan du välja mellan standardiseradeprodukter i fasta mått.

ALLA DISKBÄNKAR ÄR VÄNDBARA Lagervara för omgående leverans Alla hörn är svetsade och plåten är invikt på undersidan runt om

Diskbänken är heldämpad med MDF eller spånskiva Träram för enkelt montage Pressade standardbänkar med fall mot diskhoar

DECO CLASSIC F10 art 23700 Classic Pro 70

DECO CLASSIC G10 art 23710

L

600

400

Levereras med Material VÄNDBAR Lagervara

Komplett vattenlås inkl korgventil Slät rostfri plåt

Pris exkl moms 3 239 kr Pris inkl moms 4 039 kr 55 148 Min 340 skåpstrl 600 mm 1000 Yttermått 1000x600x30 mm Lådmått 340x400x185 mm 148x300x130 mm 130

2 620 kr 3 275 kr 1000x600x30 mm 340x400x185 mm

190

Pris exkl moms Pris inkl moms 340 Yttermått 1000 Lådmått

190

DECO CLASSIC G12 art 23720

Levereras med Material VÄNDBAR Lagervara

Komplett vattenlås inkl korgventil Slät rostfri plåt

DECO CLASSIC H14 art 23730

Classic Pro 110

Pris exkl moms Pris inkl moms Yttermått Lådmått

3 567 kr 4 459 kr 1200x600x30 mm 340x400x185 mm 148x300x130 mm

Levereras med Material VÄNDBAR Lagervara

600

400

L

Pris exkl moms 3 731 kr Pris inkl moms 4 664 kr 340 Yttermått 3401400 1 400x600x30 mm Lådmått 2 st 340x400x185 mm

Komplett vattenlås inkl korgventil Slät rostfri plåt 190

55

600

400

L

SMARTA TILLBEHÖR

UTBYTESALTERNATIV

Skärbräda art 1016018

Silbricka

Pris, mått och fler tillbehör finns på sidan 72.

Kostnadsfritt vid köp av standardbänk och/eller skolbänk.

art 3106018

Levereras med Komplett vattenlås inkl korgventil Material Slät rostfri plåt VÄNDBAR Lagervara

Propp

art 3106018

DECO CL ASSIC 41


INSATSBÄNKAR & DISKHOAR


INSATSBÄNKAR & DISKHOAR

FÖR MONTAGE I BÄNKSKIVOR

Oavsett Här har vilket vi enmaterial text som dubeskriver väljer föratt dindetta bänkskiva är har”handmade”. vi insatsbänkar Förståelse och hoarför som attpassar. storlekarna kanske inte är 100 på halvmillimetern. Insatsbänkar 44 Porslin

46

Diskhoar med tapwing

47

Diskhoar 50 Smarta tillbehör

72

Färgade hoar med PVD-beläggning

80

INSATSBÄNKAR OCH DISKHOAR 43


INSATSBÄNKAR OBS! Tänk på att insatsbänkar och diskhoar med ett djup på över 500 mm kan behöva en bänkskiva djupare än 600 mm.

SYMBOLFÖRKLARING MONTERING

Undermontage

Planmontage

Infällnad

Slimtop

Insvetsning

Insatsbänken placeras under bänkskivan. Används mest för montering i granit och laminat-bänkskivor.

Insatsbänken placeras över bänken, men nedfälld så det inte blir en kant mellan diskbänk och bänkskiva.Passar till granit, komposit, laminat och trä.

Man sågar ett hål i bänken och placerar insatsbänken ovanifrån.

Samma som infällnad, men här är disklådans kant som ligger ovanpå bänkskivan plan och bara en plåttjocklek.

Insatsbänken svetsas fast.

Extra information

Skåpstorlek

Radie

Mått anger minsta möjliga skåpbredd.

Anger diskhons radie.

LINE MAXIM 90 art 23150 Pris exkl moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

LINE MAXIM 100 art 23155

A

Skärbräda glas vit/svart art 1063063 Exkl 642 kr Inkl 803 kr 215x355 mm Härdat glas svart/vit

44 INSATSBÄNKAR & DISKHOAR

AB

Pris exkl moms 4 655 kr Pris inkl moms 5 819 kr Yttermått 1 165x505 mm Lådmått 340x400x190, 2 st Levereras med korgventil, vattenlås Material Slät rostfri plåt Tillbehör AB Vändbar Montering

TILLBEHÖR LINE MAXIM

3 650 kr 4 563 kr 795x505 mm 340x400x190 mm, 2 st korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

B Skärbräda trä stor art 1064565 Exkl 579 kr Inkl 724 kr 220x360 mm Bok


ATLANTIC 30

1

2

3

4

5

6

A

170

A

B

C

C

Pris exkl moms Pris inkl moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Vändbar Montering

47,5

ATLANTIC 10 art 24004

B

D

500

405

D

1

3

340 860

Codice: satinato F3"

190

Modifiche

G

Disegnato: Fraccaro Davide

Data

A termini di legge la ditta si riserva la proprieta' di questo disegno, con divieto di riprodurlo o renderlo comunque noto a terzi senza autorizzazione scritta.

11-01-18

Scala

1:7

45

File cad n°: Note: foro incasso 835x475 base 450 500 se inizio composizione

Produzione Lavelli e Top Inox

H

410

500

335 2

45

1

3

47

A

342

4

30

5

145

E

6

436

A

1000 170

F

B

Atlantic 100x50 2vasche saldate no foro

G N°

C

H

Modifiche

Codice: satinato F3" C

47,5

Data 11-01-18

Scala

1:8

File cad n°:

1

2

4 Note: foro incasso5975x475

3

base 600 800 se inizio composizione D

Produzione Lavelli e Top Inox

405

500

Pris exkl moms Pris inkl moms Yttermått Lådmått Levereras med A Material Tillbehör Montering

G

Disegnato: Fraccaro Davide

Data

Controllato:

D

A

H

6

36050 Cartigliano (VI), Via delle Industrie 133-Tel. 0424/592030-Fax 0424/598980 - Internet: www.cm-spa.it-Email: info@cm-spa.it

E

47,5

E

F

C

70

170

B

340

Modifiche

ABC

Codice: satinato F3"

Pris exkl moms Pris inkl moms Yttermått D Lådmått Levereras med Material E Tillbehör Vändbar Montering C

G

Controllato:

47,5

11-01-18

Scala

1:7

File cad n°:

Produzione Lavelli e Top Inox

Note: foro incasso 835x475 base 800 900 se inizio composizione

H

36050 Cartigliano (VI), Via delle Industrie 133-Tel. 0424/592030-Fax 0424/598980 - Internet: www.cm-spa.it-Email: info@cm-spa.it

37

340

340

403

1160

F

AC

B

Disegnato: Fraccaro Davide Data

40

2 212 kr 2 765 kr 860x500 mm 340x405x170 mm, 2 st korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

F

Data

47,5

500 E

70

405

H

40

Atlantic 86x50 2v no foro N°

D

340

860

G A termini di legge la ditta si riserva la proprieta' di questo disegno, con divieto di riprodurlo o renderlo comunque noto a terzi senza autorizzazione scritta.

ATLANTIC 30 art 24007

2  390 kr 2 998 kr 1 000x500 mm 340x410x185 mm 145x335x130 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

B

A termini di legge la ditta si riserva la proprieta' di questo disegno, con divieto di riprodurlo o renderlo comunque noto a terzi senza autorizzazione scritta.

ATLANTIC 20 art 24006

D

36050 Cartigliano (VI), Via delle Industrie 133-Tel. 0424/592030-Fax 0424/598980 - Internet: www.cm-spa.it-Email: info@cm-spa.it

F

Pris exkl moms Pris inkl moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Vändbar Montering

C

Controllato: Data

E

AC

B

H

A

F

Atlantic 86x50 1v no foro

G

D

6

483

130

F

B

C

5

E

37

ATLANTIC 15 art 24005

4

47,5

E

A

2

1 769 kr 2 211 kr 860x500 mm 340x405x170 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

2 390 kr 2 988 kr 1 160x500 mm 340x405x170 mm, 2 st korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

AC

F

TILLBEHÖR ATLANTIC Atlantic 116x50 2v no foro

G

H

A Skärbräda art 24010 Exkl 916 kr, inkl 1 145 kr 265x425 mm Bok

A termini di legge la ditta si riserva la proprieta' di questo disegno, con divieto di riprodurlo o renderlo comunque noto a terzi senza autorizzazione scritta.

Data

G

Disegnato: Fraccaro Davide Controllato: Data

11-01-18

Scala

1:9

File cad n°:

Produzione Lavelli e Top Inox

B

Codice: satinato F3"

Modifiche

Sköljlåda art 24008 Exkl 798 kr, inkl 998 kr Yttermått 173x416 mm Innermått 155x396x55 mm Slät rostfri plåt

Note: foro incasso 1135x475 base 800 900 se inizio composizione

H

C

Trådkorg art 24009 Exkl 1 038 kr, inkl 1 298 kr 325x358 mm Rostfri

36050 Cartigliano (VI), Via delle Industrie 133-Tel. 0424/592030-Fax 0424/598980 - Internet: www.cm-spa.it-Email: info@cm-spa.it

INSATSBÄNKAR OCH DISKHOAR 45


PORSLIN OMNIA 60 art 30101

OMNIA 80 art 30100 235 125 500 65

465

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material

6 945 kr 8 681 kr 595x500x200 mm (tolerans +/- 3%) 555x430x180 mm Propp, vattenlås Porslin

Emballagekostnad exkl. moms inkl. moms

365 kr 456 kr

Pris exkl. moms 8 292 kr Pris inkl. moms 10 365 kr Yttermått 795x500x220 mm (tolerans +/- 3%) Lådmått 370x465x200 mm, 2 st Levereras med Propp, vattenlås Material Porslin Emballagekostnad exkl. moms inkl. moms

760 795

365 kr 456 kr

OBS! P.g.a. storlekstoleransen rekommenderas att produkten kontrollmäts innan mötande bänkskivor beställs.

KLASSISK HO FÖR TVÅ MONTAGE


Planmontage

Undermontage

Infällnad

Slimtop

Insvetsning

DISKHOAR MED TAPWING * * plåthylla för blandarplacering

SQ 34 – TAPWING art 28780

R10

Ø38

NYHET!

R25

505 400

340 390

SQ 50 – TAPWING art 28790

R10 R10

Ø38Ø38

NYHET!

R25 R25

505

505 400

400

500 340 550 380

OHIO 4040 TAPWING art 26039 Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

4 192 kr 5 240 kr 440x510 mm 403x403x180 mm Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

ABCD

OHIO 5040 TAPWING art 26040 Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

4 376 kr 5 470 kr 540x510 mm 503x403x200 mm Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

ABCD

SMARTA TILLBEHÖR

A VD21 Skärbräda plast art 29315

B

TriTop 340 Avrinningsplan art 1084327

C

TriTop 400 Avrinningsplan art 1084325

D F400 sköljlåda

art 28509

Pris, mått och fler tillbehör finns på sidan 72. OBS! Tänk på att valt montagesätt kan påverka vilka tillbehör som går att använda. INSATSBÄNKAR OCH DISKHOAR

47


BOSTON art 26097 Pris exkl moms Pris inkl moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Montering

2 175 kr 2 719 kr 490x490 mm 420x353x160 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

Pris exkl moms Pris inkl moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Montering

2 769 kr 3 461 kr 575x505 mm 505x368x185 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

7 074 kr 8 843 kr 585x500 mm 340x400x190 mm 195x400x190 mm Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

ORLANDO art 26098

COMBO SLIM TAPWING 3420 stor låda vänster art 28543 COMBO SLIM TAPWING 2034 stor låda höger art 28544

ABCDEF

COMBO SLIM TAPWING 3636 art 28545 Pris exkl. moms 7 500 kr Pris inkl. moms 9 375 kr Yttermått 771x500 mm Lådmått 360x400x190 mm, 2 st Levereras med Korgventil, vattenlås Material Slät rostfri plåt Tillbehör ABCDEF Montering

Denna ho är maximerad för att passa i skåpet, justering i stommen eller skåpsluckan kan krävas.

PRAKTISKT MED LÅG MELLANVÄGG, NEDSÄNKT 72 MM

48 INSATSBÄNKAR & DISKHOAR


Planmontage

Undermontage

Infällnad

Slimtop

Insvetsning

XV 23 TAPWING art 29410 Pris exkl moms Pris inkl moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

PERFEKT FÖR KÖKSÖ

5 425 kr 6 781 kr 280x510 mm 230x400x170 mm korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

CDEF

XV 50 TAPWING art 29430 Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

6 412 kr 8 015 kr 550x510 mm 500x400x200 mm korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

ABCDEF

XV 55 TAPWING art 29440 Pris exkl moms Pris inkl moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

6 709 kr 8 386 kr 600x510 mm 550x400x200 mm korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

ABCDEF

XV 70 TAPWING art 29450 Pris exkl moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering XV 5023 TAPWING stor låda vänster art 29470 XV 2350 TAPWING stor låda höger art 29480

Pris exkl moms Pris inkl moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

FÖR SKÅP 800 MM

7 598 kr 9 498 kr 750x510 mm 700x400x200 mm korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

ABCDEF

11 845 kr 14 806 kr 805x510 mm 500x400x200 230x400x170 mm korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

ABCDEF

SMARTA TILLBEHÖR

A VD21 Skärbräda art 29315

B Sköljlåda Eco

art 28500

C

TriTop 340 Avrinningsplan art 1084327

D

TriTop 400 Avrinningsplan art 1084325

E

F

F400 sköljlåda art 28509

CM 400 sköljlåda art 24001

Pris, mått och fler tillbehör finns på sidan 72. OBS! Tänk på att valt montagesätt kan påverka vilka tillbehör som går att använda. INSATSBÄNKAR OCH DISKHOAR 49


DISKHOAR XV

Produkten bedömd i SundaHus Miljödata

DESIGN OCH KVALITET I ABSOLUT TOPPKLASS.

XV 23 – PERFEKT FÖR KÖKSÖ

XV 23 – Unikt mått i bredd 230 mm

XV 55 – Maximera 600 skåpet och få plats för större ugnsplåtar

XV 5023 – Maximera 800 skåpet

50 INSATSBÄNKAR & DISKHOAR


XV5023 CURVE SHADOW

DESIGN OCH KVALITET ETT STEG LÄNGRE

INSATSBÄNKAR OCH DISKHOAR 51


XV 23 art 29110 Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

4 359 kr 5 449 kr 270x440 mm 230x400x170 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

CDEF

PERFEKT FÖR KÖKSÖ

XV 34 art 29120 Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

4 533 kr 5 666 kr 380x440 mm 340x400x200 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

ABCDEF

XV 50 art 29130 Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

4 939 kr 6 174 kr 540x440 mm 500x400x200 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

ABCDEF

XV 55 art 29140 Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

5 306 kr 6 633 kr 590x440 mm 550x400x200 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

ABCDEF

XV 70 art 29150 Pris exkl. moms 5 697 kr Pris inkl. moms 7 121 kr Yttermått 740x440 mm Lådmått 700x400x200 mm Levereras med korgventil, vattenlås Material slät rostfri plåt Tillbehör ABCDEF Montering

Denna ho är maximerad för att passa i skåpet, justering i stommen eller skåpsluckan kan krävas. 52 INSATSBÄNKAR & DISKHOAR


Planmontage

Undermontage

Infällnad

Slimtop

XV 3418 stor låda vänster art 29200 XV 1834 stor låda höger art 29210

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

XV 3434 art 29220

Pris exkl moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

XV 5018 stor låda vänster art 29230 XV 1850 stor låda höger art 29240

Pris exkl moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

Insvetsning

8 145 kr 10 181 kr 585x440 mm 340x400x200 mm 180x400x170 mm korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

ABCDEF

8 624 kr 10 780 kr 745x440 mm 340x400x200 mm, 2 st korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

ABCDEF

8 624 kr 10 780 kr 745x440 mm 500x400x200 mm 180x400x170 mm korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

A BC D E F

XV 5023 stor låda vänster art 29270 XV 2350 stor låda höger art 29280 Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

FÖR SKÅP 800 MM

9 295 kr 11 619 kr 795x440 mm 500x400x200 mm 230x400x170 mm korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

ABCDEF

SMARTA TILLBEHÖR

A VD21 Skärbräda art 29315

B Sköljlåda Eco

art 28500

C

TriTop 340 Avrinningsplan art 1084327

D

TriTop 400 Avrinningsplan art 1084325

E

F400 sköljlåda art 28509

F

CM 400 sköljlåda art 24001 (passar ej i disklho bredd 180 mm)

Pris, mått och fler tillbehör finns på sidan 72.

Denna ho är maximerad för att passa i skåpet, justering i stommen eller skåpsluckan kan krävas. INSATSBÄNKAR OCH DISKHOAR 53


EXTREME EXTREMT TUNN MELLANVÄGG, BÅDE SNYGGT OCH PRAKTISKT!

MINIMALISTISK MELLANVÄGG 4 MM

EXTREME 1634

SMARTA TILLBEHÖR

A Sköljlåda Eco

art 28500

B Avrinningsbricka art 28501

C Avrinningsbricka Antracit art 28502

Pris, mått och fler tillbehör finns på sidan 72.

54 INSATSBÄNKAR & DISKHOAR

D Extreme Sköljlåda art 28503

E Extreme Sköljlåda Antracit art 28504

F Extreme Skärbräda art 28505


Undermontage

Planmontage

Infällnad

Slimtop

Insvetsning

EXTREME 22 art 28510 Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

2 205 kr 2 756 kr 265x440 mm 225x400x160 mm Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

DE

EXTREME 34 art 28511 Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

2 494 kr 3 118 kr 380x440 mm 340x400x200 mm Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

ABCDEF

EXTREME 50 art 28512 Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

EXTREME 3416 stor låda vänster art 28513 EXTREME 1634 stor låda höger art 28514

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

2 955 kr 3 694 kr 540x440 mm 500x400x200 mm Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

ABCDEF

5 109 kr 6 386 kr 544x440 mm 340x400x200 mm 160x400x120 mm Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

ABCDEF

EXTREME 3434 art 28515 Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

EXTREME 5022 stor låda vänster art 28516 EXTREME 2250 stor låda höger art 28517

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

5 620 kr 7 025 kr 724x440 mm 340x400x200 mm, 2 st Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

ABCDEF

5 620 kr 7 025 kr 769x440 mm 500x400x200 mm 225x400x160 mm Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

ABCDEF

INSATSBÄNKAR OCH DISKHOAR 55


EXTREME DELUXE

PRISSÄNKT!

HANDGJORDA KVALITETSHOAR MED MASSOR AV MÖJLIGHETER. FÖR ALLA MONTAGE. PERFEKT ÄVEN FÖR INSVETSNING.

EXTREME DELUXE 3420

EXTREME DELUXE 5022

EXTREME DELUXE 3420 stor låda vänster art 24019 EXTREME DELUXE 2034 stor låda höger art 24020 Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

6 632 kr 8 290 kr 585x440 mm 545x400x200 mm Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

ABCDEF

EXTREME DELUXE 5022 stor låda vänster art 24021 EXTREME DELUXE 2250 stor låda höger art 24022 Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

6 952 kr 8 690 kr 770x440 mm 730x400x200 mm Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

ABCDEF

SMARTA TILLBEHÖR

A Sköljlåda Eco art 28500

B Avrinningsbricka art 28501

C Avrinningsbricka Antracit art 28502

Pris, mått och fler tillbehör finns på sidan 72.

56 INSATSBÄNKAR & DISKHOAR

D Extreme Sköljlåda art 28503

E Extreme Sköljlåda Antracit art 28504

F Extreme Skärbräda art 28505


Undermontage

Planmontage

Infällnad

Slimtop

Insvetsning

EXTREME INTEGRATO

PRISSÄNKT!

DÖLJ DISKEN UNDER ETT TÄCKLOCK I SVART GLAS OCH SKAPA MER ARBETSYTA. EXTREME INTEGRATO ÄR HANDGJORDA HOAR FÖR ALLA MONTAGE OCH PERFEKTA FÖR INSVETSNING.

EXTREME INTEGRATO 70

EXTREME INTEGRATO 3434

EXTREME INTEGRATO 50 art 28528

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

R10

4 636 kr 5 795 kr 540x450 mm 500x410x215 mm Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

ABCD

EXTREME INTEGRATO 70 art 28529 Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

R10

EXTREME INTEGRATO 3434 art 28530

R10

4

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

5 116 kr 6 395 kr 740x450 mm 700x410x215 mm Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

ABCD

6 556 kr 8 195 kr 724x450 mm 340/340x410x215 mm Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

ABCD

SMARTA TILLBEHÖR

A Skärbräda bambu art 28531 Exkl 467 kr Inkl 584 kr

B RF Sköljlåda art 28532 Exkl 1 005 kr Inkl 1 256 kr

C Avrinningsplan art 28533 Exkl 1 081 kr Inkl 1 351 kr

D Diskställ

art 28534 Exkl 524 kr Inkl 655 kr 325x394x155 mm

Täcklock i svart glas ingår!

INSATSBÄNKAR OCH DISKHOAR 57


DI ART UNIKA MÅTT I KOMBINATION MED UNIK DESIGN.

NEDSÄNKT MELLANVÄGG – 10 MM BRED DI ART 5320 SMARTA TILLBEHÖR

A VD21 Skärbräda art 29315

B Avrinningsbricka art 28501

Pris, mått och fler tillbehör finns på sidan 72.

58 INSATSBÄNKAR & DISKHOAR

C Extreme Sköljlåda art 28503

D F400 sköljlåda

art 28509

E

CM 400 sköljlåda art 24001 (passar ej i disklho bredd 200 mm)


Undermontage

Planmontage

Infällnad

Slimtop

Insvetsning

Produkten bedömd i SundaHus Miljödata

DI ART 20 art 28410 Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering DI ART 53 art 28411

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

2 827 kr 3 534 kr 240x440 mm 200x400x180 mm Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

BD

3 650 kr 4 563 kr 570x440 mm 530x400x180 mm Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

ABCDE

DI ART 73 art 28412 Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering DI ART 3320 stor låda vänster art 28413 DI ART 2033 stor låda höger art 28414

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

4 838 kr 6 048 kr 770x440 mm 730x400x180 mm Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

ABCDE

6 207 kr 7 759 kr 580x440 mm 330x400x180 mm 200x400x180 mm Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

ABCDE

DI ART 3636 art 28417 Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering DI ART 5320 stor låda vänster art 28415 DI ART 2053 stor låda höger art 28416

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

6 573 kr 8 216 kr 770x440 mm 360x400x180 mm, 2 st Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

ABCDE

6 573 kr 8 216 kr 780x440 mm 530x400x180 mm 200x400x180 mm Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

ABCDE

INSATSBÄNKAR OCH DISKHOAR 59


DI COMBO DEN PERFEKTA BLANDNINGEN MELLAN EN HO OCH EN HOKOMBINATION.

PRAKTISK DISKHO MED LÅG MELLANVÄGG

DI COMBO 3434

DI COMBO 3418 stor låda vänster art 28400 DI COMBO 1834 stor låda höger art 28401 Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

5 825 kr 7 281 kr 585x440 mm 340x400x190 mm 180x400x190 mm Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt ABCDEF

DI COMBO 3434 art 28403 Pris exkl. moms 6 295 kr Pris inkl. moms 7 869 kr Yttermått 745x440 mm Lådmått 340x400x190 mm, 2 st Levereras med Korgventil, vattenlås Material Slät rostfri plåt Tillbehör ABCDEF Montering

NYHET!

PRAKTISKT MED LÅG MELLANVÄGG, NEDSÄNKT 72 MM

60 INSATSBÄNKAR & DISKHOAR

Samtliga modeller, nu även i Guld & Antracite. Se sidan 80 och 84. Denna ho är maximerad för att passa i skåpet, justering i stommen eller skåpsluckan kan krävas.


Planmontage

Undermontage

Infällnad

Slimtop

Insvetsning

COMBO SLIM EN UTVECKLING AV FÖRSÄLJNINGSSUCCÉN DI COMBO – MED TUNN MELLANVÄGG!

TIPS! PASSAR VÄLDIGT BRA MED SOLID STÅLSBÄNK SE SID 22.

COMBO SLIM 3420

COMBO SLIM 3420 stor låda vänster art 28540 COMBO SLIM 2034 stor låda höger art 28541 Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

6 647 kr 8 309 kr 585x440 mm 340x400x190 mm 195x400x190 mm Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt ABCDEF

COMBO SLIM 3636 art 28542 Pris exkl. moms 7 074 kr Pris inkl. moms 8 843 kr Yttermått 771x440 mm Lådmått 360x400x190 mm, 2 st Levereras med Korgventil, vattenlås Material Slät rostfri plåt Tillbehör ABCDEF Montering

SMARTA TILLBEHÖR

A VD21 Skärbräda art 29315

B Sköljlåda Eco

art 28500

C

TriTop 340 Avrinningsplan art 1084327

D

TriTop 400 Avrinningsplan art 1084325

Pris, mått och fler tillbehör finns på sidan 72. E

F400 sköljlåda art 28509

F

CM 400 sköljlåda art 24001

OBS! Tänk på att valt montagesätt kan påverka vilka tillbehör som går att använda.

INSATSBÄNKAR OCH DISKHOAR 61


CLEAN REN DESIGN, MED ETT AVLOPP SOM MINIMERAR RISKEN FÖR ATT SKRÄP SAMLAS

COMFORT WASTE – Nytt Hygieniskt avlopp, enkelt att hålla rent.

CLEAN 18 art 26300 Pris exkl. moms 2 718 kr Pris inkl. moms 3 398 kr Yttermått 220x440 mm Lådmått 183x403x145 mm Levereras med Comfort waste, korgventil Material Slät rostfri plåt Tillbehör ABCDEF Montering

CLEAN 34 art 26301

Pris exkl. moms 3 211 kr Pris inkl. moms 4 014 kr Yttermått 380x440 mm Lådmått 343x403x180 mmt Levereras med Comfort waste, korgventil Material Slät rostfri plåt Tillbehör ABCDEF Montering

CLEAN 50 art 26302 Pris exkl. moms 3 326 kr Pris inkl. moms 4 158 kr Yttermått 540x440 mm Lådmått 503x403x200 mm Levereras med Comfort waste, korgventil / Material Slät rostfri plåt Tillbehör ABCDEF Montering

SMARTA TILLBEHÖR

A Sköljlåda Eco art 28500

B Avrinningsbricka art 28501

C Avrinningsbricka Antracit art 28502

Pris, mått och fler tillbehör finns på sidan 72. 62 INSATSBÄNKAR & DISKHOAR

D Extreme Sköljlåda art 28503

E Extreme Sköljlåda Antracit art 28504

F Extreme Skärbräda art 28505


Undermontage

Planmontage

Infällnad

Slimtop

Insvetsning

Matt yta som gör att repor syns mindre Pressad botten med 16 mm fall för bästa avrinning.

CLEAN 5018 art 26304 CLEAN 1850 art 26305 Pris exkl. moms 6 369 kr Pris inkl. moms 7 961 kr Yttermått 740x440 mm Lådmått 503/183x403x200/145 mm Levereras med Comfort waste, korgventil Material Slät rostfri plåt Tillbehör ABCDEF Montering

CLEAN 70 art 26303 Pris exkl. moms 5 087 kr Pris inkl. moms 6 359 kr Yttermått 760x440 mm Lådmått 723x403x220 mm Levereras med Korgventil, vattenlås Material Slät rostfri plåt Tillbehör ABCDEF Montering

NYHET! Ej med Comfort waste Rostfria hoar med färg är en tydlig trend. Därför har vi med en avancerad pulverlackeringsteknik tagit fram en helt svart ho. Vi kallar färgen Jet Black.

Clean 18, 50 och 70 – Jet Black. Mer information finns på sidan 83.

OBS! Comfort waste kan ej kompletteras med avfallskvarn, silbricka eller propp.

INSATSBÄNKAR OCH DISKHOAR 63


OHIO 5040 RADIE 26,5 MM

64 INSATSBÄNKAR & DISKHOAR


Planmontage

Undermontage

Infällnad

Slimtop

Insvetsning

OHIO OHIO 1840 art 26035

Pris exkl moms 2  827 kr Pris inkl moms 3  534 kr Yttermått 220x440 mm Lådmått 183x403x145 mm Levereras med korgventil, vattenlås Material slät rostfri plåt Tillbehör CDE Montering

OHIO 4040 art 26036 Pris exkl moms 3  650 kr Pris inkl moms 4 563 kr Yttermått 440x440 mm Lådmått 403x403x180 mm Levereras med korgventil, vattenlås Material slät rostfri plåt Tillbehör ACDE Montering

OHIO 5040 art 26037 Pris exkl moms 4 015 kr Pris inkl moms 5 019 kr Yttermått 540x440 mm Lådmått 503x403x200 mm Levereras med korgventil, vattenlås Material slät rostfri plåt Tillbehör ACDE Montering

SMARTA TILLBEHÖR

A VD21 Skärbräda art 29315

B Sköljlåda Eco

art 28500

C

TriTop 340 Avrinningsplan art 1084327

D TriTop 400 Avrinningsplan art 1084325

E

F400 sköljlåda art 28509

Pris, mått och fler tillbehör finns på sidan 72.

INSATSBÄNKAR OCH DISKHOAR 65


NYHET!

PRAKTISKA DISKHOAR TILL FANTASTISKT PRIS.

SQ SQ 20 art 28710

R10

Pris exkl moms 1 878 kr Pris inkl moms 2 348 kr Yttermått 240x440 mm Lådmått 200x400x150 mm Levereras med korgventil, vattenlås Material Slät rostfri plåt Tillbehör E Montering

R25

440

400

200 240

SQ 34 art 28720

R10

Pris exkl moms Pris inkl moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

R25

440

400

2 116 kr 2 645 kr 380x440 mm 340x400x200 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

ABCEF

340 380

SQ 50 art 28730

R10

Pris exkl moms Pris inkl moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

R25

440

400

2 292 kr 2 865 kr 540x440 mm 500x400x200 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

ABCDEF

500 540

SQ 70 art 28740

R10 R10 R25 R25

440

400

440

400

710

500

750

540

Pris exkl moms Pris inkl moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

4 059 kr 5 074 kr 750x440 mm 710x400x200 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

ABCDEF

SMARTA TILLBEHÖR

A VD21 Skärbräda art 29315

B Sköljlåda Eco

art 28500

C

TriTop 340 Avrinningsplan art 1084327

Pris, mått och fler tillbehör finns på sidan 72.

66 INSATSBÄNKAR & DISKHOAR

D TriTop 400 Avrinningsplan art 1084325

E

F400 sköljlåda art 28509

F

CM 400 sköljlåda art 24001 (passar ej i disklho 180 mm)


Planmontage

Undermontage

Infällnad

SQ 5020 stor låda vänster art 28750 SQ 2050 stor låda höger art 28760

Slimtop

Insvetsning

R10 R10 R25

R25

440

400

440

400

500

500

200

Pris exkl moms Pris inkl moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

4 879 kr 6 099 kr 760x440 mm 500x400x200 mm 200x400x150 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

ABCDEF

540

760

SQ 34 och 50 – Tapwing. Mer information finns på sidan 45.

SQ 5020

RADIE 25 MM – STRAMT MEN ÄNDÅ PRAKTISKT

INSATSBÄNKAR OCH DISKHOAR 67


Undermontage

Planmontage

Infällnad

Slimtop

IB IB 1840 art 26138 Pris exkl moms 2 055 kr Pris inkl moms 2  569 kr Yttermått 220x440 mm Lådmått 180x400x130 mm Levereras med korgventil, vattenlås Material slät rostfri plåt Montering

IB 4040 art 26130 Pris exkl moms 2  914 kr Pris inkl moms 3  643 kr Yttermått 440x440 mm Lådmått 400x400x180 mm Levereras med korgventil, vattenlås Material slät rostfri plåt Tillbehör A Montering

IB 5040 art 26133 Pris exkl moms Pris inkl moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

SMARTA TILLBEHÖR

A

F400 sköljlåda art 28509

Pris, mått och fler tillbehör finns på sidan 72.

68 INSATSBÄNKAR & DISKHOAR

3 279 kr 4 099 kr 540x440 mm 500x400x200 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt A

Insvetsning


BLANDARE STEEL ACCENT D

IB 5040 TRADITIONELL MED RADIE 60 MM

INSATSBÄNKAR OCH DISKHOAR 69


Undermontage

Planmontage

Infällnad

Slimtop

Insvetsning

MANHATTAN PRAKTISKA OCH SMARTA LÖSNINGAR FÖR ALLA BÄNKSKIVOR.

MANHATTAN 1000

MANHATTAN 700 ART 26500 Pris exkl moms Pris inkl moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Montering

5 539 kr 6 924 kr 685x195 mm 630x140x217 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

Med plats för 2 st tillbehör

MANHATTAN 1000 ART 26501 Pris exkl moms Pris inkl moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Montering

6 163 kr 7 704 kr 1000x195 mm 945x140x217 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

Med plats för 3 st tillbehör

FLASKHÅLLARE art 26510 Exkl 1 696 kr, inkl 2 120 kr 314x139x110 mm, 100 mm Ø Slät rostfri plåt

Passar ej till Manhattan 280 70 INSATSBÄNKAR & DISKHOAR

AVRINNINGSBRICKA art 26518 Exkl 709 kr, inkl 886 kr 314x139x20 mm Slät rostfri plåt

BEHÅLLARE 3 st art 26514 Exkl 2 059 kr, inkl 2 574 kr 314x139x80 mm, innermått 80x114 mm Slät rostfri plåt


MANHATTAN 280 FÖR TVÅ VALFRIA TILLBEHÖR NEDAN ÄVEN FÖR INSVETSNING

MANHATTAN 280 ART 26503 Pris exkl moms 3 774 kr Pris inkl moms 4 718 kr Yttermått 335x370 mm Innermått 280x315mm Levereras med korgventil, vattenlås Material slät rostfri plåt Montering Med plats för 2 st tillbehör

PERFEKT SOM EXTRALÅDA ELLER I KÖKSÖ.

KNIVBLOCK art 26516 Exkl 365 kr, inkl 456 kr 314x139x20 mm Bambu

SKÖLJLÅDA art 26511 Exkl 1 481 kr, inkl 1 851 kr 314x139x105 mm, innermått 289x114 mm Slät rostfri plåt

SKÄRBRÄDOR 3 st art 26512 Exkl 2 059 kr, inkl 2 574 kr 314x139x420/370/320 mm Slät rostfri plåt/bambu

INSATSBÄNKAR OCH DISKHOAR 71


SMARTA IDEÉR

BRA TILLBEHÖR SOM FÖRENKLAR VARDAGEN

VIKMATTA ANTRACIT

VD21 SKÄRBRÄDA

SMART MAGNETFUNKTION FÖR REDSKAP

TRITOP 340

SKÖLJLÅDA ECO


AVRINNINGSBRICKA art 28501 PASSAR TILL DECOLIGHT SQUARE XV TAPWING XV OHIO DI ART ALLA COMBO ALLA EXTREME MATRIX2 CLEAN

Pris exkl. moms 1  185 kr Pris inkl. moms 1  445 kr Mått 425x360x22 mm Material Rostfri

AVRINNINGSBRICKA ANTRACIT art 28502 AVRINNINGSBRICKA GOLD art 28506 PASSAR TILL DECOLIGHT SQUARE EXTREME XV DI ART EXTREME DELUXE DI COMBO COMBO SLIM SQ CLEAN

Pris exkl. moms 1 663 kr Pris inkl. moms 2 079 kr Mått 425x360x22 mm Material Rostfri/PVD

AVRINNINGSPLAN ROSTFRI TriTop 340 art 1084327 PASSAR TILL DECOLIGHT SQUARE XV TAPWING XV OHIO DI ART ALLA COMBO ALLA EXTREME

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Mått Material

1 101 kr 1  376 kr 349x419 mm Slät rostfri plåt

AVRINNINGSPLAN ROSTFRI TriTop 400 art 1084325 PASSAR TILL EXTREME XV DI ART EXTREME DELUXE DI COMBO COMBO SLIM OHIO TAPWING OHIO CLEAN SQ

VIKMATTA ROSTFRI art 28546 VIKMATTA GOLD art 28547 VIKMATTA ANTRACIT art 28548

NYHET!

PASSAR TILL EXTREME XV DI ART DECOLIGHT EXTREME DELUXE DI COMBO COMBO SLIM OHIO TAPWING OHIO CLEAN SQ

Pris exkl. moms 1  226 kr Pris inkl. moms 1  533 kr Mått 409x419 mm Material Rostfri

Pris exkl. moms 543 kr Pris inkl. moms 679 kr Mått 440x378x7 mm Material Rostfri

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Mått Material

815 kr 1 019 kr 440x378x7 mm PVD, Gold & Antracit

INSATSBÄNKAR OCH DISKHOAR 73


CM 400 SKÖLJLÅDA art 24001 PASSAR TILL EXTREME XV DI ART EXTREME DELUXE DI COMBO COMBO SLIM SQ

F 400 SKÖLJLÅDA art 28509

NYHET!

EXTREME SKÖLJLÅDA art 28503

Pris exkl. moms 1 176 kr Pris inkl. moms 1  470 kr Innermått 197x377x130 mm Material Rostfri

PASSAR TILL DECOLIGHT SQUARE EXTREME XV DI ART EXTREME DELUXE DI COMBO COMBO SLIM SQ CLEAN

Pris exkl. moms 601 kr Pris inkl. moms 751 kr Innermått 140x396x63 mm Material Rostfri

PASSAR TILL DECOLIGHT SQUARE EXTREME XV DI ART EXTREME DELUXE DI COMBO COMBO SLIM SQ CLEAN

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Mått Material

1 322 kr 1  653 kr 427x166x90 mm Slät rostfri plåt

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Mått Material

1 966 kr 2 458kr

EXTREME SKÖLJLÅDA ANTRACIT art 28504 EXTREME SKÖLJLÅDA GOLD art 28507 PASSAR TILL DECOLIGHT SQUARE EXTREME XV DI ART EXTREME DELUXE DI COMBO COMBO SLIM SQ CLEAN

427X166X90 mm

Rostfri/PVD, Gold & Antracit

SKÖLJLÅDA art 1056616 PASSAR TILL VARIANT 110 DECO CLASSIC

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Mått Material

886 kr 1  108 kr 165x317x80 mm Slät rostfri plåt

SKÖLJLÅDA ECO art 28500 PASSAR TILL DECOLIGHT SQUARE XV TAPWING XV OHIO DI ART ALLA COMBO ALLA EXTREME MATRIX2 CLEAN

Pris exkl. moms 1 015 kr Pris inkl. moms 1  269 kr Mått 279x422x147 mm Material Polyenplast

CM230 SKÖLJ & FÖRVARING art 24003 PASSAR TILL DECOLIGHT CLASSIC PRO SAMTLIGA LÅDOR MED EN MELLANVÄGG 74 INSATSBÄNKAR & DISKHOAR

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Innermått Material

230 kr 288 kr 85x230x90 mm 155x396x55 mm Tranparent plast


SKÄRBRÄDA art 1016018

PASSAR TILL VARIANT 40 DUO 30 DECO CLASSIC

Pris exkl. moms 453 kr Pris inkl. moms 566 kr Mått 240x360 mm Material Bok

SKÄRBRÄDA art 1016019 PASSAR TILL VARIANT 10

Pris exkl. moms 453 kr Pris inkl. moms 566 kr Mått 240x360 mm Material Bok

EXTREME SKÄRBRÄDA art 28505

PASSAR TILL DECOLIGHT SQUARE XV TAPWING XV OHIO DI ART ALLA COMBO ALLA EXTREME SQ CLEAN

VD21 SKÄRBRÄDA PLAST art 29315 PASSAR TILL DECOLIGHT SQUARE XV TAPWING XV OHIO DI ART ALLA COMBO ALLA EXTREME

Pris exkl. moms 1 015 kr Pris inkl. moms 1  269 kr Mått 300x417 mm Material Bambu

Pris exkl. moms 1 383 kr Pris inkl. moms 1 729 kr Mått 330X420 mm Material Polyetenplast

DISKKORG ROSTFRI art 26202 PASSAR TILL PRINCESS 80 DALLAS L18 35D40

Pris exkl. moms 1 245 kr Pris inkl. moms 1 556 kr Mått 325x358 mm Material Rostfri

TRÅDKORG ROSTFRI art 24009

PASSAR TILL DECOLIGHT DECO CLASSIC ATLANTIC VARIANT40 DUO

Pris exkl. moms 1 038 kr Pris inkl. moms 1 298 kr Yttermått 342x380 mm Material Rostfri

INSATSBÄNKAR OCH DISKHOAR 75


Undermontage

Planmontage

Infällnad

ÖVRIGA ENKELHOAR

Slimtop

Insvetsning

(Sorterat efter skåpsstorlek)

300

VARIANT 110 art 230101

148

Pris exkl moms Pris inkl moms Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

1 317 kr 1 646 kr 148x300x120 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

D

IB 1840 art 26138 Pris exkl moms 2 055 kr Pris inkl moms 2  569 kr Yttermått 220x440 mm Lådmått 180x400x130 mm Levereras med korgventil, vattenlås Material slät rostfri plåt Montering

AQUA-LINE RIO art 26243 Pris exkl moms 1 967 kr Pris inkl moms 2 459 kr Yttermått Ø 290 mm Lådmått Ø 250x125 mm Levereras med bottenventil special, vattenlås Material slät rostfri plåt Ytfinish blankpolerad Montering VARIANT 40 K art 23006

VARIANT 40 K FS art 23006-FS

PLANMONTERING!

Pris exkl moms Pris inkl moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

1 764 kr 2 205 kr 368x428 mm 340x400x180 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

A

Pris exkl. moms 2  649 kr Pris inkl. moms 3 311 kr Yttermått 386x446mm Lådmått 340x400x180mm Levereras med Korgventil, vattenlås Material Slät rostfri plåt Tillbehör A Montering

OTTAWA art 26127

76 INSATSBÄNKAR & DISKHOAR

Pris exkl moms Pris inkl moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Montering

3 932 kr 4 915 kr 550x450 mm 500x400x225 mm propp, vattenlås slät rostfri plåt


CM 2333 MÅTT 235X330 MM

PERFEKT FÖR KÖKSÖ

CM 2333 art 24018 Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Montering

2 110 kr 2 638 kr 262x358 mm 235x330x160 mm Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

INSATSBÄNKAR OCH DISKHOAR 77


Undermontage

Planmontage

Infällnad

Slimtop

L18 4035 art 26026 Pris exkl moms Pris inkl moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Montering

2 026 kr 2 533 kr 445x393 mm 405x353x150 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

Pris exkl moms Pris inkl moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Montering

2 280 kr 2 850 kr Ø 520 mm Ø 390x180 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

MOSCOW art 26120

R18 370 OKG art 26119 Pris exkl moms Pris inkl moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Montering

1 894 kr 2 368 kr Ø 420 mm Ø 370x150 mm korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

Pris exkl moms Pris inkl moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

2 387 kr 2 984 kr 508x428 mm 480x400x180 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

VARIANT 10 art 23002

VARIANT 10 FS art 23002-FS

PLANMONTERING!

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

78 INSATSBÄNKAR & DISKHOAR

B

3 399 kr 4 249 kr 526x446 mm 480x400x180 mm Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt B

Insvetsning


ÖVRIGA DUBBELHOAR

DUO 30

DUO 30 art 23014 Pris exkl moms Pris inkl moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

4 539 kr 5 674 kr 752x440 mm 340x400x180 mm, 2 st korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

A

PRINCESS 80 art 26016 Pris exkl moms Pris inkl moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

5 134 kr 6  418 kr 765x440 mm 340x400x160 mm, 2 st korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

E

L18 35D40 art 26268 Pris exkl moms Pris inkl moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

4 031 kr 5 039 kr 790x445 mm 355x405x150 mm, 2 st korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

E

SMARTA TILLBEHÖR

A Skärbräda

art 1016018

B Skärbräda

art 1016019

D Sköljlåda art 1056616

E Diskkorg rostfri

art 26202

Pris, mått och fler tillbehör finns på sidan 72. INSATSBÄNKAR OCH DISKHOAR 79


Undermontage

Planmontage

Infällnad

Slimtop

Insvetsning

FÄRGADE DISKHOAR *

DECOSTEEL GULDHOAR

Skötselanvisning, se sid 109.

UNIK DESIGN SOM SÄTTER GULDKANT PÅ TILLVARON

DI ART GOLD 20 art 28420 Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

5 929 kr 7 411 kr 240x440 mm 200x400x180 mm Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt/PVD

A

DI ART GOLD 53 art 28421 Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

6 843 kr 8 554 kr 570x440 mm 530x400x180 mm Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt/PVD

ABC

DI ART GOLD 73 art 28422 Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

7 846 kr 9 808 kr 770x440 mm 730x400x180 mm Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt/PVD

ABC

DI COMBO GOLD 3418 stor låda vänster art 28600 DI COMBO GOLD 1834 stor låda höger art 28601

NYHET!

Nedsänkt mittbalk - se bild till höger

DI COMBO GOLD 3434 art 28603

NYHET!

Nedsänkt mittbalk - se bild till höger Denna ho är maximerad för att passa i skåpet, justering i stommen eller skåpsluckan kan krävas.

80 INSATSBÄNKAR & DISKHOAR


*EN FUSION AV ROSTFRITT STÅL OCH KERAMISK BORNITRID Ytan av rostfritt stål beläggs med en tunn film av keramiskt nitrid i en process som kallas Physical Vapour Deposition (PVD). Nitriden produceras av ädelmetaller som förångas och joniseras i en vakuumkammare. Nitriden accelereras därefter med hög energi i vakuum och avsätts slutligen som ett extra tunt och extremt slitstarkt skikt av keramisk nitrid på en rostfri diskho. Resultatet är en rostfri diskho med inte bara en unik färgton utan också överlägsen reptålighet. OBS! avikelser i färg kan förekomma. På grund av karaktären av ytbehandlingsprocessen slutar varje produkt med unik färg som praktiskt sett inte kan vara 100% repeterbar.

DI COMBO 3434 GOLD Unika mått och färg i guld.

STORSÄLJAREN DI COMBO – NU ÄVEN I GOLD SMARTA TILLBEHÖR

A Avrinningsbricka Gold art 28506

B Sköljlåda Gold art 28507

C VD21 Skärbräda

Pris, mått och fler tillbehör finns på sidan 72.

art 29315

Blandare i passande färg hittar du på sid 98.

INSATSBÄNKAR OCH DISKHOAR 81


DECOSTEEL ANTRACIT HOAR EXTREMT TUNN MELLANVÄGG I TRENDIG ANTRACITFÄRG

Skötselanvisning, se sid 109. Undermontage

Planmontage

Infällnad

Slimtop

Insvetsning

EXTREME ANTRACIT 22 art 28520 Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

3 966 kr 4 958 kr 265x440 mm 225x400x160 mm Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt / PVD

C

EXTREME ANTRACIT 34 art 28521 Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

4 477 kr 5 596 kr 380x440 mm 340x400x200 mm Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt / PVD

ABCD

EXTREME ANTRACIT 50 art 28522 Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

4 904 kr 6 130 kr 540x440 mm 500x400x200 mm Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt / PVD

ABCD

EXTREME ANTRACIT 3416 stor låda vänster art 28523 EXTREME ANTRACIT 1634 stor låda höger art 28524 Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

82 INSATSBÄNKAR & DISKHOAR

8 059 kr 10 074 kr 544x440 mm 340x400x200 mm 160x400x120 mm Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt / PVD

ABCD


EXTREME ANTRACIT 3434 Med avrinningsplan och sköljlåda.

EXTREME ANTRACIT 3434 art 28525 Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

8 485 kr 10 606 kr 724x440 mm 340x400x200 mm, 2 st Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt / PVD

ABCD

EXTREME ANTRACIT 5022 stor låda vänster art 28526 EXTREME ANTRACIT 2250 stor låda höger art 28527 Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

8 485 kr 10 606 kr 769x440 mm 500x400x200 mm 225x400x160 mm Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt / PVD

ABCD

SMARTA TILLBEHÖR

A Sköljlåda Eco art 28500

B Avrinningsbricka Antracit C Exteme Sköljlåda Antracit D Extreme Skärbräda art 28502

art 28504

Pris, mått och fler tillbehör finns på sidan 72.

art 28505

Blandare i passande färg hittar du på sid 98.

INSATSBÄNKAR OCH DISKHOAR 83


NYHET!

DI COMBO ANTRACIT 3434

DI COMBO ANTRACIT 3418 art 28610 DI COMBO ANTRACIT 1834 art 28611

DI COMBO ANTRACIT 3434 art 28613

Denna ho är maximerad för att passa i skåpet, justering i stommen eller skåpsluckan kan krävas.

84 INSATSBÄNKAR & DISKHOAR


DECOSTEEL JET BLACK

Rostfria hoar med färg är en tydlig trend. Därför har vi med en avancerad pulverlackeringsteknik tagit fram en helt svart ho. Vi kallar färgen Jet Black. CLEAN 18 – JET BLACK art 26310

Pris exkl. moms 3 945 kr Pris inkl. moms 4 931 kr Yttermått 220x440 mm Lådmått 183x403x145 mm Levereras med Korgventil, vattenlås Material Svart rostfri Tillbehör ABCDEF Montering

CLEAN 50 – JET BLACK art 26312 Pris exkl. moms 4 905 kr Pris inkl. moms 6 131 kr Yttermått 540x440 mm Lådmått 503x403x200 mm Levereras med Korgventil, vattenlås Material Svart rostfri Tillbehör ABCDEF Montering

CLEAN 70 – JET BLACK art 26313 Pris exkl. moms 6 385 kr Pris inkl. moms 7 981 kr Yttermått 760x440 mm Lådmått 723x403x220 mm Levereras med Korgventil, vattenlås Material Svart rostfri Tillbehör ABCDEF Montering

SMARTA TILLBEHÖR

A Sköljlåda Eco art 28500

B Avrinningsbricka art 28501

C Avrinningsbricka Antracit art 28502

D Extreme Sköljlåda art 28503

E Extreme Sköljlåda Antracit art 28504

F Extreme Skärbräda art 28505

Pris, mått och fler tillbehör finns på sidan 72.

INSATSBÄNKAR OCH DISKHOAR 85


ROSTFRI INTERIÖR


ROSTFRI INTERIÖR

DESIGN MED PERSONLIGHET

Rostfritt stål är inte bara det perfekta materialet i köket ur ett funktionsperspektiv. Det är också ett material med karaktär och uttryck som verkligen ger ditt kök personlighet. Vägghyllor 88 Frihängande hyllor

90

Väggskenor och hyllplan

91

Stödben och benstativ

92

Diverse interiör

93

ROSTFRI INTERÖR 87


NU ÄVEN I SVART.

VÄGGHYLLA LÅG Med plats för 2 st hyllplan Höjd 350 mm, djup 350 mm

artikelnummer

exkl moms

inkl moms

29016

7 019 kr

8 774 kr

Bredd 400–1 400 mm

Grundutförande är slipade svetsskarvar artikelnummer

exkl moms

inkl moms

29071

- 1 529 kr

- 1 793 kr

29071-1

2 000 kr

2 500 kr

Avdrag för oslipade svetsskarvar Tillägg för svartlackering

NU ÄVEN I SVART.

VÄGGHYLLA LÅG, GLASHÄNGARE UNDER Med plats för 2 st hyllplan Höjd 405 mm, djup 350 mm

artikelnummer

exkl moms

inkl moms

29020

8 727 kr

10 909 kr

artikelnummer

exkl moms

inkl moms

29071

- 1 529 kr

- 1 793 kr

29071-1

2 000 kr

2 500 kr

Bredd 400–1 400 mm

Grundutförande är slipade svetsskarvar Avdrag för oslipade svetsskarvar Tillägg för svartlackering

NU ÄVEN I SVART.

VÄGGHYLLA HÖG Med plats för 3 st hyllplan Höjd 680 mm, djup 350 mm Bredd 400–1 400 mm

artikelnummer

exkl moms

inkl moms

29022

10 155 kr

12 694 kr

Grundutförande är slipade svetsskarvar artikelnummer

exkl moms

inkl moms

29071

- 1 529 kr

- 1 793 kr

29071-1

2 000 kr

2 500 kr

Avdrag för oslipade svetsskarvar Tillägg för svartlackering

NU ÄVEN I SVART.

VÄGGHYLLA HÖG, GLASHÄNGARE UNDER Med plats för 3 st hyllplan Höjd 735 mm, djup 350 mm Bredd 400–1 400 mm

artikelnummer

exkl moms

inkl moms

29026

11 863 kr

14 829 kr

Grundutförande är slipade svetsskarvar Avdrag för oslipade svetsskarvar Tillägg för svartlackering

88 ROSTFRI INTERÖR

artikelnummer

exkl moms

inkl moms

29071

- 1 529 kr

- 1 793 kr

29071-1

2 000 kr

2 500 kr


EGNA IDEÉR? KONTAKTA OSS FÖR OFFERT!

TILLBEHÖR Hyllplan rostfri, tjocklek 12 mm, bredd 400–1 400 mm

artikelnummer

exkl moms

inkl moms

29066

2 196 kr

2 745 kr

Gallerhyllplan rostfri, bredd 400–1 400 mm

29068

3 964 kr

4 955 kr

Hyllplan 6 mm solidstål 400–1 400 mm

29070

3 239 kr

4 049 kr

ROSTFRI INTERÖR 89


NU ÄVEN I SVART.

FRIHÄNGANDE TAKHYLLA LÅG Med plats för 2 st hyllplan Höjd 800–1200, djup 350 mm Bredd 400–1 400 mm

artikelnummer

29028

exkl moms

7  019 kr

inkl moms

8 774 kr

Grundutförande är slipade svetsskarvar artikelnummer

exkl moms

inkl moms

29071

- 1 529 kr

- 1 793 kr

29071-1

2 000 kr

2 500 kr

Avdrag för oslipade svetsskarvar Tillägg för svartlackering

NU ÄVEN I SVART.

FRIHÄNGANDE TAKHYLLA LÅG, GLASHÄNGARE UNDER Med plats för 2 st hyllplan Höjd 800–1200, djup 350 mm Bredd 400–1 400 mm

artikelnummer

29036

exkl moms

8 727 kr

inkl moms

10 909 kr

Grundutförande är slipade svetsskarvar artikelnummer

exkl moms

inkl moms

29071

- 1 529 kr

- 1 793 kr

29071-1

2 000 kr

2 500 kr

Avdrag för oslipade svetsskarvar Tillägg för svartlackering

NU ÄVEN I SVART.

GOLVHYLLA/STÖDBEN Med plats för 2 st hyllplan Höjd 750 - 950 mm, djup 350 mm med justerbar metallfot Golvhylla 400–1 400 mm

artikelnummer

29040

exkl moms

10 155 kr

inkl moms

12 694 kr

Grundutförande är slipade svetsskarvar Avdrag för oslipade svetsskarvar Tillägg för svartlackering

TILLBEHÖR Hyllplan rostfri, tjocklek 12 mm, bredd 400–1 400 mm

90 ROSTFRI INTERÖR

artikelnummer

exkl moms

inkl moms

29071

- 1 529 kr

- 1 793 kr

29071-1

2 000 kr

2 500 kr

artikelnummer

exkl moms

inkl moms

29066

2 142 kr

2 678 kr

Gallerhyllplan rostfri, bredd 400–1 400 mm

29068

3 867 kr

4 834 kr

Hyllplan 6 mm solidstål 400–1 400 mm

29070

3 160 kr

3 950 kr


VÄGGSKENOR Art 11004 L400 mm Art 11006 L600 mm Art 11008 L800 mm Art 11010 L1000 mm Art 11015 L1500 mm Art 11020 L2000 mm

exkl moms

inkl moms

342 kr 376 kr 406 kr 433 kr 511 kr 899 kr

428 kr 470 kr 507 kr 541 kr 639 kr 1 124 kr

Rek. antal väggskenor 2 st 3 st 4 st ROSTFRI KONSOL FÖR VÄGGSKENA

Hyllängd

400 –1199 mm 1200 –1999 mm 2000 – 2500 mm 171 kr

214 kr

1 835 kr 2 255 kr 2 677 kr 3 097 kr 3 520 kr

2 294 kr 2 819 kr 3 346 kr 3 871 kr 4 400 kr

200 – 500 mm 501 – 1000 mm

1 835 kr 2 255 kr

2 294 kr 2 819 kr

1001 – 1500 mm 1501 – 2000 mm 2001 – 2500 mm

2 677 kr 3 097 kr 3 520 kr

3 346 kr 3 871 kr 4 400 kr

Art 6627DG HYLLPLAN 300x20 mm – plåt på båda sidor. Art 69330-P2 200 – 500 mm 501 – 1000 mm 1001 – 1500 mm 1501 – 2000 mm 2001 – 2500 mm GALLERHYLLPLAN 300x25 mm Art 5100-04

ROSTFRI INTERÖR 91


längd

NU ÄVEN I SVART.

STÖDBEN 1 MED RAM, JUSTERBAR METALLFOT Höjd 750–950 mm, längd 400–1600 mm Ram gavel 30x30mm, övrigt 25x25 mm artikelnummer

exkl moms

inkl moms

29044

5 113 kr

6 391 kr

artikelnummer

exkl moms

inkl moms

29071

- 1 529 kr

- 1 793 kr

29071-1

2 000 kr

2 500 kr

Bredd 400–1 400 mm

höjd

Specialmått mot offert.

Metallfot

Justerbar höjd -5 mm till +10 mm bredd

Grundutförande är slipade svetsskarvar Avdrag för oslipade svetsskarvar Tillägg för svartlackering

längd

NU ÄVEN I SVART. höjd

STÖDBEN 2 MED RAM, JUSTERBAR METALLFOT Höjd 750-950, Längd 400-1600mm Ben 40x40 mm, övrigt 50x25 mm artikelnummer

exkl moms

inkl moms

29046

5 958 kr

7 448 kr

Bredd 400–1 400 mm

Specialmått mot offert.

Metallfot

Justerbar höjd -5 mm till +10 mm bredd

Grundutförande är slipade svetsskarvar Avdrag för oslipade svetsskarvar Tillägg för svartlackering

artikelnummer

exkl moms

inkl moms

29071

- 1 529 kr

- 1 793 kr

29071-1

2 000 kr

2 500 kr

BENSTATIV LÅG, JUSTERBAR METALLFOT Höjd 100 – 300 mm, djup 500–600 mm, ben 30x30 mm, ram 25x25 mm Specialmått mot offert.

Metallfot

Justerbar höjd -5 mm till +10 mm

92 ROSTFRI INTERÖR

Bredd 800–1600 mm, 2 benpar Bredd 1700–2400 mm, 3 benpar Bredd 2500–3000 mm, 4 benpar

artikelnummer

exkl moms

inkl moms

29050 29051 29052

3 353 kr 4 533 kr 5 708 kr

4 191 kr 5 666 kr 7 135 kr


HUGGKUBBE MED HJUL i massiv ask, 170 mm Hylla solidstål 6 mm, designhjul i grått

artikelnummer

Höjd 860 mm, djup 500 mm, bredd 500 mm

29001

exkl moms

9 990 kr

inkl moms

12 488 kr

VINSTÄLL Djup 330 mm A A A A

Bredd 500–800 mm A Låg del B Hög del C Bottendel med ben

artikelnummer

exkl moms

inkl moms

29075 29076 29074

1 244 kr 1 351 kr 1 582 kr

1 555 kr 1 689 kr 1 978 kr

Specialmått mot offert. bredd

B

C

Bilden visar: Bredd 800 mm. Bottenplatta på ben, 1 st hög del och fyra stycken låga delar.

1 flaska

A

2 flaskor på höjden

B C

ROSTFRI INTERÖR 93


VINGLASHYLLA För undermontage tillval - hylla

Bredd 500–800 mm

artikelnummer

exkl moms

inkl moms

29077

1 154 kr

1 443 kr

artikelnummer

exkl moms

inkl moms

29078

1 564 kr

1 955 kr

artikelnummer

exkl moms

inkl moms

29012 29013 29014

1 468 kr 1 583 kr 1 776 kr

1 835 kr 1 979 kr 2 220 kr

29071-2

500 kr

625 kr

artikelnummer

exkl moms

inkl moms

29002 29003

744 kr 395 kr

930 kr 494 kr

29071-2

500 kr

625 kr

VINGLASHYLLA Med rostfri topp Bredd 500–800 mm

skruvhål för montering i skåp

Specialmått mot offert.

Vinglashängare

NU ÄVEN I SVART.

JH

GLASHÄNGARE VÄGGMONTERAD 25x25 mm, djup 325 mm Bredd 800 mm, med plats för 5 rader glas Bredd 1000 mm, med plats för 6 rader glas Bredd 1200 mm, med plats för 7 rader glas

Bilden visar 29014

Tillägg för svartlackering Specialmått mot offert.

NU ÄVEN I SVART.

VIN/FLASKHÅLLARE Höjd 90 mm, djup 100 mm, bredd 250 mm, tjocklek 2 mm 2 pack 1 st Tillägg för svartlackering

VINKYLARE Vinkylare Decosteel med dubbel isolering och elegant finish i borstat rostfritt stål. Diameter 120 mm, höjd 193 mm. Vinkylare

94 ROSTFRI INTERÖR

artikelnummer

exkl moms

inkl moms

23338

438 kr

548 kr


NU ÄVEN I SVART.

VÄGGHYLLA SOLID Höjd 50 mm, djup 100 mm, tjocklek 2 mm artikelnummer

exkl moms

Bredd 500 mm

29004

439 kr

549 kr

Bredd 1000 mm

29005

670 kr

838 kr

Bredd 1500 mm

29006

890 kr

1 113 kr

29071-2

500 kr

625 kr

inkl moms

Tillägg för svartlackering

inkl moms

Specialmått mot offert.

NU ÄVEN I SVART.

TAVELLIST SOLID Höjd 50 mm, djup 100 mm, tjocklek 2 mm artikelnummer

exkl moms

Bredd 500 mm

29009

488 kr

610 kr

Bredd 1000 mm

29010

727 kr

909 kr

Bredd 1500 mm

2901 1

1 017 kr

1 271 kr

29071-2

500 kr

625 kr

Tillägg för svartlackering Specialmått mot offert.

MÅTTANPASSAD STÄNKPANEL Tjocklek: Bredd: Höjd:

1 mm (endast plåt) 12 mm (på fukttrög MDF) 20 mm (på fukttrög spånskiva) upp till 4 000 mm upp till 1 000 mm

Måttbeställning per mm. Stänkbleck H=0–500 mm Startpris Löpmeterpris

1 mm

1 2/20 mm

Tjocklek: 1 mm Tjocklek: 12/20 mm

Exkl moms

364 kr 1 269 kr

Inkl moms

455 kr 1 586 kr

Exkl moms

629 kr 952 kr

Inkl moms

786 kr 1 190 kr

Stänkbleck H=501–1 000 mm Startpris Löpmeterpris

Tjocklek 1 mm Tjocklek 12/20 mm

Exkl moms

364 kr 1 269 kr

Inkl moms

455 kr 1 586 kr

Exkl moms

1 258 kr 1 903 kr

Inkl moms

1 572 kr 2 379 kr

Övriga mått – begär offert!

MÅTTANPASSAD GOLVSOCKEL Täckta gavlar Tjocklek: 20 mm (på fukttrög spånskiva) Bredd: upp till 4 000 mm Höjd: upp till 200 mm Måttbeställning per mm. Sockel höjd 1–200 mm

Tjocklek 20 mm

Exkl moms

1 269 kr

Startpris Löpmeterpris Inkl moms

1 586 kr

Exkl moms

322 kr

Inkl moms

402 kr

Övriga mått – begär offert!

ROSTFRI INTERÖR 95


TILLBEHÖR


TILLBEHÖR

ENKLARE, BÄTTRE OCH SNYGGARE

Rätt tillbehör gör ditt köksliv både roligare och snyggare. Vi erbjuder genomtänkta och funktionella tillbehör som förenklar din vardag.

Blandare Tillbehör och rengöring

98 102

Avloppsdetaljer 103

TILLBEHÖR 97


ROSTFRIA BLANDARE FÖR KÖK Köksblandare i rostfritt stål har många fördelar. Materialet är hållbart, hygieniskt och återvinningsbart. Framför allt är blandarna helt blyfria, vilket är extra viktigt för hälsan när det gäller dricksvatten. Blandarens insida är slät och korrosionsfri, vilket minskar risken för avlagringar och skadliga utfällningar.

Certifiering

Produkten bedömd i SundaHus Miljödata

Lagervara: STEEL ACCESS D

Med diskmaskinsavstängning Färg

Art nr

Original Sand Shadow

70010 70011 70012

Sand

Shadow

Pris

exkl moms

4 424 kr 5 572 kr 5 736 kr

Pris

inkl moms

5 530 kr 6 965 kr 7 170 kr

Beställningsvara (normal lev.tid 2–3 dagar): STEEL ACCESS

UTDRAGBAR PIP

Utan diskmaskinsavstängning Färg

Art nr

Original Sand Shadow

Original

70007 70008 70009

Pris

exkl moms

3 676 kr 4 636 kr 4 876 kr

Pris

inkl moms

4 595 kr 5 795 kr 6 095 kr

Teknisk data Håltagning 35 mm Håltagning 40 mm* Vridbar 3600 Vridbar 3600 eller 1100

Köksblandare i rostfritt stål med utdragbart munstycke som förenklar rengöring av disk och diskho. Tidlös form med smarta funktioner.

*med diskmaskinsavstängning

Lagervara: STEEL ACCENT D

Med diskmaskinsavstängning Färg

Art nr

Sand

SMAL UTDRAGBAR PIP

Shadow

Coal

Original Sand Shadow Coal

70040 70041 70042 70043

Pris

exkl moms

4 588 kr 5 654 kr 5 982 kr 6 636 kr

Pris

inkl moms

5 735 kr 7 068 kr 7 478 kr 8 295 kr

Beställningsvara (normal lev.tid 2–3 dagar): STEEL ACCENT Utan diskmaskinsavstämning Färg

Art nr

Original

Köksblandare i rostfritt stål med utdragbart munstycke som förenklar rengöring av disk och diskho. Slimmat utförande, modern design och smarta funktioner. 98 TILLBEHÖR

Original Sand Shadow Coal

70037 70038 70039 70036

Pris

exkl moms

3 196 kr 4 796 kr 5 196 kr 5 996 kr

Teknisk data Håltagning 35 mm Håltagning 40 mm* Vridbar 3600

*med diskmaskinsavstängning

Pris

inkl moms

4 895 kr 5 995 kr 6 495 kr 7 495 kr


Lagervara: STEEL CURVE D

Med diskmaskinsavstängning Färg

Art nr

Sand

Shadow

Original Sand Shadow

70020 70021 70022

Pris

exkl moms

2 702 kr 3 604 kr 3 850 kr

Pris

inkl moms

3 378 kr 4 405 kr 4 813 kr

Beställningsvara (normal lev.tid 2–3 dagar): STEEL CURVE Utan diskmaskinsavstängning Färg

Art nr

Original Sand Shadow

70017 70018 70019

Original

Pris

exkl moms

1 996 kr 2 556 kr 2 956 kr

Pris

inkl moms

2 495 kr 3 195 kr 3 695 kr

Teknisk data Håltagning 35 mm Vridbar 3600 eller 00 Vridbar 1100*

Köksblandare i rostfritt stål. Tidlös klassiker i avskalad tappning med rundad form.

*med diskmaskinsavstängning

Lagervara: STEEL EQUIP D

Med diskmaskinsavstängning Färg

Art nr

Sand

Shadow

Original Sand Shadow

70070 70071 70072

Pris

exkl moms

2 769 kr 3 676 kr 3 916 kr

Pris

inkl moms

3 461 kr 4 595 kr 4 895 kr

Beställningsvara (normal lev.tid 2–3 dagar): STEEL EQUIP Utan diskmaskinsavstängning Färg

Art nr

Original

Köksblandare i rostfritt stål. Modern slimmad tolkning av en tidlös klassiker.

Original Sand Shadow

70067 70068 70069

Pris

exkl moms

2 156 kr 2 716 kr 3 116 kr

Pris

inkl moms

2 695 kr 3 395 kr 3 895 kr

Teknisk data Håltagning 35 mm Vridbar 3600 eller 00 Vridbar 1100* *med diskmaskinsavstängning

TILLBEHÖR 99


Lagervara: STEEL SQUARE D

Med diskmaskinsavstängning Färg

Art nr

Original Shadow

Shadow

70030 70031

Pris

exkl moms

2 784 kr 3 932 kr

Pris

inkl moms

3 480 kr 4 915 kr

Beställningsvara (normal lev.tid 2–3 dagar): STEEL SQUARE Utan diskmaskinsavstängning Färg

Art nr

Original Sand

Original

70028 70029

Pris

exkl moms

2 076 kr 3 036 kr

Pris

inkl moms

2 595 kr 3 795 kr

Teknisk data Håltagning 35 mm Vridbar 3600 Vridbar 1100*

Köksblandare i rostfritt stål. Elegant, ren och enkel design som passar i alla miljöer.

*med diskmaskinsavstängning

Lagervara: STEEL ACCENT SQUARE D Med diskmaskinsavstängning Färg

Art nr

Shadow

Coal

Original Shadow Coal

70060 70061 70062

Pris

exkl moms

4 716 kr 5 756 kr 6 876 kr

Pris

inkl moms

5 895 kr 7 195 kr 8 595 kr

Beställningsvara (normal lev.tid 2–3 dagar): STEEL ACCENT SQUARE Utan diskmaskinsavstängning Färg

Art nr

Original Shadow Coal

Original

70058 70059 70057

Pris

exkl moms

4 156 kr 5 436 kr 6 236 kr

Pris

inkl moms

5 195 kr 6 795 kr 7 795 kr

Teknisk data Håltagning 35 mm Håltagning 40 mm* Vridbar 3600 eller 00 Vridbar 1100*

Köksblandare i rostfritt stål med utdragbart munstycke som förenklar rengöring av disk och diskho. Mjuka minimalistiska former, slimmat utförande och smarta funktioner.

*med diskmaskinsavstängning

Lagervara: STEEL MOOD D

Med diskmaskinsavstämning Färg

Art nr

Shadow

Original Shadow

70080 70081

Pris

exkl moms

Pris

inkl moms

2 876 kr 3 595 kr 3 996 kr  4 995 kr

Besställningsvara (normal lev.tid 2–3 dagar): STEEL MOOD Utan diskmaskinsavstängning Färg

Art nr

Original Sand Original

Köksblandare i rostfritt stål. Enkla, minimalistiska former i slimmat utförande. 100 TILLBEHÖR

70078 70079

Pris

exkl moms

2 236 kr 3 196 kr

Teknisk data Håltagning 35 mm Vridbar 3600 eller 00 Vridbar 1100* *med diskmaskinsavstängning

Pris

inkl moms

2 795 kr 3 995 kr


Lagervara: STEEL PRO D

Med diskmaskinsavstängning Färg

Art nr

Original

70035

Pris

Pris

exkl moms

inkl moms

5 490 kr

6 836 kr

Teknisk data Håltagning 35 mm Vridbar 3600 Vridbar 1100* *med diskmaskinsavstängning VIT OCH SVART SLANG MEDFÖLJER UTAN KOSTNAD

Köksblandare i rostfritt stål med löstagbart munstycke. Levereras med rostfri stålfjäder som standard. Matt svartoch matt vit dekorgummislang medföljer och är lätt att byta.

OM HANDTAGET ÄR FÖR NÄRA VÄGGEN! DÅ KAN MAN ENKELT BYTA HANDTAG TILL ETT KORTARE.

HANDTAG KORT

HANDTAG KORT 5 MM

RF art 71000

Pris exkl moms Pris inkl moms

70 kr 88 kr

RF art 72000

Pris exkl moms Pris inkl moms

138 kr 173 kr

SAND art 71001

Pris exkl moms Pris inkl moms

103 kr 129 kr

SAND art 72001

Pris exkl moms Pris inkl moms

261 kr 326 kr

SHADOW art 71003 Pris exkl moms Pris inkl moms

111 kr 139 kr

SHADOW art 72003

Pris exkl moms Pris inkl moms

319 kr 399 kr

Passar: Accent, Accent square, Mood och Equip.

Passar: Curve, Access, Square, Pro.

ROSTFRI BLANDARE Rostfria blandare är helt blyfria

Rostfritt gäller när det ställs höga krav på hygien

Rostfritt är två gånger hårdare än mässing

Rostfritt har en hållbarhet upp till 30 år med lätt rengöring

Rostfritt innehåller inga ämnen som är skadliga för människor eller naturen

Blandarens insida är slät, vilket gör den hygienisk

Rostfritt kan med lätthet återvinnas till 100%

TILLBEHÖR 101


1.

2.

3. ENKEL PÅFYLLNING UPPIFRÅN

TÄCKLOCK KORGVENTIL KROM

DESIGNAD BOTTENVENTIL MAGNETIC COVER

DISKMEDELSPUMP KROM  art 1065462

DISKMEDELSPUMP ROSTFRI  art 28508

Pris exkl moms Pris inkl moms Volym Max tjocklek Håltagningsmått Piputsprång

Pris exkl moms Pris inkl moms Volym Max tjocklek Håltagningsmått Piputsprång

602 kr 753 kr 0,5 liter 60 mm Ø 28 mm 90 mm

820 kr 1 025 kr 0,35 liter 57 mm Ø 28 mm 90 mm

DISKMEDELSPUMP SAND  art 70051

DISKMEDELSPUMP SHADOW  art 70052

Pris exkl moms Pris inkl moms Volym Max tjocklek Håltagningsmått Piputsprång

Pris exkl moms Pris inkl moms Volym Max tjocklek Håltagningsmått Piputsprång

860 kr 1 075 kr 0,35 liter 60 mm Ø 28 mm 90 mm

1 019 kr 1 274 kr 0,35 liter 60 mm Ø 28 mm 90 mm

Samtliga diskmedelspumparfylls på ovanifrån DISKMASKINSAVSTÄNGNING KROM art 300700

TÄCKLOCK KORGVENTIL KROM art 300336

Pris exkl moms Pris inkl moms Max tjocklek Håltagningsmått

Pris exkl moms Pris inkl moms

983 kr 1 229 kr 40 mm Ø 28 mm

201 kr 251 kr

MATTBORSTAD art 300337 Pris exkl moms Pris inkl moms

228 kr 285 kr

BRÄDDAVLOPPSBRICKA I FÄRG INGÅR!

BOTTENVENTIL PVD GULD art 3409018

BOTTENVENTIL PVD KOPPAR ART 3409020

BOTTENVENTIL PVD BLACK ART 3409021

Pris exkl moms Pris inkl moms

Pris exkl moms Pris inkl moms

Pris exkl moms Pris inkl moms

670 kr 838 kr

670 kr 838 kr

670 kr 838 kr

OBS! Enbart för rostfria diskhoar. Passar till Decosteels vattenlås 126617 och 126891.

DECOPOLISH Polerpasta som rengör oxidskikt, kraftig smuts och starka beläggningar på den rostfria ytan skonsamt. Använd minst en gång per vecka för en skinande och ren yta. 75 ML art 23336 Pris exkl moms 114 kr Pris inkl moms 142 kr (finns även i butiksförpackat och storpack, kontakta oss för mer information) 102 TILLBEHÖR

MAGNETIC COVER Snygg täckbricka med Decosteel logo till din diskho. Den är lätt att lyfta bort men sitter ändå stadigt tack vare magneten. Magnetiskt täcklock art 13751 Pris exkl moms 175 kr Pris inkl moms 219 kr


Ingår normalt i alla våra leveranser. Nedan hittar du reservdelar och detaljer för utbyte.

VATTENLÅS art 126841 Enkelt smartloc vattenlås med gängad anslutning

VATTENLÅS art 126617 Enkelt smartloc vattenlås med korgventil

Pris exkl moms 195 kr Pris inkl moms 244 kr

Pris exkl moms 474 kr Pris inkl moms 593 kr

VATTENLÅS art 126891 Dubbelt smartloc vattenlås med korgventil

VATTENLÅS art 126973 Dubbelt smartloc vattenlås med gängad anslutning

Pris exkl moms 752 kr Pris inkl moms 940 kr

Pris exkl moms 265 kr Pris inkl moms 331 kr

BOTTENVENTIL art 128971 Utbytbar del med vridreglage- vajerstyrning (passar till 126891, 126617)

BOTTENVENTIL SIL & PROPP art 3106018 Utbytbar del som ger sil eller propp i diskho (passar till 126891, 126617)

Pris exkl moms 458 kr Pris inkl moms 573 kr

Pris exkl moms Pris inkl moms

201 kr 251 kr

Håltagning D30 mm

KORGVENTIL art 13884 Universal korgventil för Decosteels äldre bottenventiler

KORGVENTIL SMARTLOC art 3100174 Universal korgventil för Decosteela bottenventiler

Pris exkl moms 99 kr Pris inkl moms 124 kr

Pris exkl moms 98 kr Pris inkl moms 123 kr

SILBRICKA 3106018

PASSAR SAMTLIGA DISKHOAR* MED 3,5 " HÅL ANPASSAT FÖR KORGVENTIL

Gäller ej hoar med Comfort waste.

PROPP 3106018

BOTTENVENTIL GULD

PASSAR SAMTLIGA DISKHOAR* MED 3,5 " HÅL ANPASSAT FÖR KORGVENTIL

Gäller ej hoar med Comfort waste.

TILLBEHÖR 103


DECOPRO


DECOPRO

MÅTTANPASSAT FÖR PROFFS ELLER HEMMAMILJÖ

Oavsett om du jobbar i ett hemmakök, restaurangkök, i ett lab eller sjukhusmiljö så kommer DecoPro att leva upp till dina högt ställda förväntningar. Våra stativbänkar och konsolbänkar kan naturligtvis måttbeställas efter dina önskemål och är utformade för att möta högsta krav på hygien och arbetsmiljö.

DECOPRO 105


Prova vår nya produktväljare på decosteel.se/decolab/decolabsida. Här hittar du produktblad, planeringsguide och produktväljare.

106 DECOPRO


Här hittar du endast ett litet urval av våra produkter. VI KAN TILLVERKA DET MESTA I ROSTFRITT! Hör av dig för mer information!

DECOPRO 107


En rostfri diskbänk har en lång livslängd, och blir bara vackrare med åren. Trots små repor från den dagliga användningen mister den aldrig glansen, bara du torkar av den när du använt den. Använd aldrig hårda eller vassa föremål på bänkens yta om du vill undvika repor.

108 DECOSTEEL 2020


Komplett monering och skötsel finns på decosteel.se

FÖRDELARNA MED ROSTFRITT ÄR MÅNGA!

ATT TÄNKA PÅ Vi tillbringar mängder av tid i köket. Och hela 60% av den tiden står vi vid diskbänken. Med andra ord en möbel som det är värt att lägga lite extra tid på att välja. Här har vi samlat tips och råd att tänka på!

3 Börja med att fundera över hur köket ska användas. Lagar man ofta mat? Bakar man? Behöver man stora arbetsytor?

3 Hur stor plats finns för diskbänken? Ska det vara en heltäckande bänk eller en infällnadsbänk?

Lättskött

Hållbart

3 Har man en bänkskiva av trä kan det vara praktiskt med en diskbänk med avställningsyta. Det gör att man alltid har en yta att ställa disken på, utan att skada bänkskivan.

3 Om diskbänken ska byggas in i bänkskivan kanske en speciell diskbänk krävs.

3 Behövs avrinningsyta? I så fall, på vilken sida?

3 Vilka tillbehör vill man ha? Skärbräda? Sköljlåda? Eller en diskmedelspump som är anpassad för diskbänken?

3 Propp eller korgventil? Tänk på att alla diskbänkar inte kan levereras med alla typer av ventiler.

3 Källsorterar man? Då behövs plats för fler avfallshinkar i köksskåpet och man bör också välja en bänk med tillbakadraget vattenlås. Eller man kanske vill få plats med en avfallskvarn.

3 Hur vill man montera diskbänken? Nedfällning, underlimning och planlimning är olika monteringsformer som ger varje bänk ett eget uttryck.

TA HAND OM DISKBÄNKEN

Tidlöst

En diskbänk ska hålla länge. Den ska användas ofta och stå i blickfånget för var och en som kommer in i köket. Visst är den värd någon extra minut om dagen för att hållas skinande blank? RENGÖRING

Miljövänligt

3 Torka alltid av din diskbänk när du har använt den

3 Använd diskmedel och rent vatten

3 Låt inte vatten eller andra vätskor torka in i det rostfria stålet – på så vis undviker du en grå beläggning på ytan

3 För att ta bort oxidskikt, kraftig smuts och beläggningar rekommenderar vi att använda Decosteels egna rengöringsprodukter, Decopolish och Decoblank

MISSFÄRGNING Missfärgning kommer oftast från smuts i vattnet eller från vätskor som använts i matlagning. Om du rengör din diskbänk som beskrivs ovan, så undviker du missfärgning.

Designneutralt

Får du missfärgningar på bänken finns det olika sätt att bli av med dem:

3 Speciella polermedel för rostfritt stål

3 Ett lätt rengöringsmedel

3 På matta partier kan man polera med Decopolish på en mjuk trasa

UNDVIK

Enkel installation

Hygieniskt

3 Klorlösningar

3 Silverputsmedel – ger fläckar som inte kan tas bort

3 Vissa matvaror innehåller syror som angriper rostfritt stål, exempelvis juicer, salt, senap, majonnäs med mer. Torka snabbt bort rester från dessa produkter.

3 Skurpulver och stålull – det kan repa ytan, men också lämna små partiklar som efter ett tag kan bli rostangrepp

3 Ställ aldrig en varm kastrull direkt på diskbänken – använd alltid ett underlägg

SKÖTSELANVISNING PVD-FÄRGADE HOAR

3 Undvik kontakt med rengöringsmedel som innehåller natriumhydroxid (t.ex. kaustiksoda och ugnsrengöring), skölj alltid med rent vatten efteråt

3 Undvik kontakt med rengöringsmedel som innehåller aktivt klor (t.ex. blekmedel och ugnsrengöring) skölj med rent vatten omedelbart efteråt

3 Undvik även putsmedel för silver, mässing och koppar vilket ger fläckar som inte går att ta bort

3 Vissa matvaror innehåller syror som angriper rostfritt stål, ex. juicer, salt,senap, majonnäs m.m. Torka snabbt bort rester från dessa produkter.

3 Följ bruksanvisningar som följer med angående rengöringsmedel, om du är osäker, testa på ett icke synligt område först (t.ex. undersidan av diskhon)

ALLMÄN INFORMATION

Special- och måttanpassade produkter är kundunika och handtillverkade, så variation i struktur, slipning och polering mellan produkter och leverans kan förekomma.

Möjligheter

Prisvärt

Läs mer om fördelarna med rostfritt på sidan 26.

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel, prisändringar, produktförändringar och felaktig färgåtergivning.

DECOSTEEL 2020 109


PRODUKTÖVERSIKT INSATSBÄNKAR OCH DISKHOAR


SKÅPBREDD FRÅN 30 CM IB 1840 art 26138

Variant 110 art 230101

Extreme 22 art 28510

Extreme Antracit 22 art 28520

Sid 68 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Sid 76 Undermontage Insvetsning

Sid 53 Undermontage Planmontage Slimtop

Aqua-Line Rio art 26243

XV 23 art 29110

DI Art 20 art 28410

DI Art Gold 20 art 28420

Ohio 1840 art 26035

Sid 74 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Sid 52 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Sid 59 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Sid 80 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 65 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

SQ 18 art 28450

XV 23 Tapwing art 29410

Clean 18 art 26300

Clean 18 Jet Black art 26310

Sid 75 Undermontage Slimtop

Sid 80 Undermontage Planmontage Slimtop

NYHET!

NYHET!

Sid 66 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

CM 2333 art 24018

Sid 49 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 62 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Sid 85 Undermontage Planmontage Slimtop

Extreme 34 art 28511

Extreme Antracit 34 art 28521

SKÅPBREDD FRÅN 40 CM Variant 40K art 23006

Variant 40K FS art 23006-FS

SQ 34 art 28452 NYHET!

Sid 76 Undermontage Insvetsning

Sid 76 Planmontage Slimtop

Sid 55 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 82 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 66 Undermontage Insvetsning Planmontage Slimtop

XV 34 art 29120

Atlantic 10 Vändbar art 24004

Clean 34 art 26301

SQ 34 – Tapwing art 28780 NYHET!

Sid 52 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Sid 45 Undermontage Infällnad

Sid 62 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 47 Undermontage Insvetsning Planmontage Slimtop

SKÅPBREDD FRÅN 50 CM IB 4040 art 26130

L 18 4035 art 26026

Moscow art 26120

Ohio 4040 art 26036

Sid 68 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Sid 78 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Sid 78 Infällnad

Sid 65 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Ohio 4040 Tapwing art 26039

R18 370 OKG art 26119

Boston art 26097

Sid 78 Undermontage Slimtop Insvetsning

Sid 48 Undermontage Slimtop

Sid 47 Undermontage Planmontage Slimtop

PRODUKTÖVERSIKT SKÅPBREDD 111


SKÅPBREDD FRÅN 60 CM IB 5040 art 26133

Variant 10 art 23002

Variant 10 FS art 23002-FS

Ottawa art 26127

Orlando art 26098

Sid 68 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Sid 78 Undermontage Insvetsning

Sid 78 Planmontage Slimtop

Sid 76 Undermontage Infällnad Insvetsning

Sid 48 Undermontage Infällnad

Extreme 50 art 28512

Extreme Antracit 50 art 28522

Extreme 3416 art V 28513 H -14

Extreme Antracit 3416 art V 28523 H -24

Sid 55 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 82 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 55 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 82 Undermontage Planmontage Slimtop

XV 50 art 29130

DI Art Gold 53 art 28421

Ohio 5040 art 26037

SQ 50 art 28730 NYHET!

Sid 52 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Sid 80 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 65 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Sid 66 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

XV 50 Tapwing art 29430

XV 55 art 29140

DI Art 53 art 28411

DI Combo 3418 art V 28400, H -01

XV 3418 art V 29200, H -10

Sid 49 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 52 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Sid 59 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Sid 60 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Sid 53 Undermontage Planmontage Slimtop

DI Art 3320 art V 28413 H-14

DI Combo Gold 3418 Vändba art V 28600 H-01

Ohio 5040 Tapwing art 26040

Clean 50 art 26302

Clean 50 – Jet Black art 26312

Sid 62 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Sid 85 Undermontage Planmontage Slimtop

Atlantic 15 Vändbar art 24005

Extreme Deluxe 3420 Vändbar art V 24019, H -20

Sid 45 Undermontage Infällnad

Sid 56 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

NYHET!

Sid 59 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Sid 80 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 47 Undermontage Planmontage Slimtop

Omnia 60 art 30101

XV 55 Tapwing art 29440

SQ 50 - Tapwing art 28790 NYHET!

Sid 46

Sid 49 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 47 Undermontage Planmontage Infällnad

Extreme Integrato 50 art 28528

Combo Slim 3420 Vändbar art V 28540, H -41

Combo Slim Tapwing 3420 Vändbar art V 28543, H -44

Sid 57 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Sid 61 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

112 PRODUKTÖVERSIKT SKÅPBREDD

Sid 49 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning


EXTREME DELUXE 3420 BLANDARE STEEL ACCESS D


SKÅPBREDD FRÅN 80 CM Clean 5018 art V 26304 H-05

Clean 70 art 26303

L18 35D40 art 26268

Duo 30 art 23014

Sid 63 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Sid 63 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Sid 79 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Sid 79 Undermontage

DI Combo 3434 art 28403

XV 3434 art 29220

XV 5018 art V 29230 H-40

XV 5023 art V 29270, H -80

XV 70 art 29150

Sid 60 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Sid 53 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 53 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 53 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 52 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

DI Art 3636 art 28417

DI Art 5320 art V 28415 H-16

DI Combo Gold 3434 art 28603

DI Art 73 art 28412

NYHET!

Sid 59 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Sid 59 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 80 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 59 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

DI Art Gold 73 art 28422

SQ 5020 art V 28750 H-60

SQ 70 art 28740

XV 70 Tapwing art 29450

NYHET!

NYHET!

Sid 80 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 67 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Sid 66 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Sid 49 Undermontage Planmontage Slimtop

Atlantic 20 art 24006

Princess 80 art 26016

Line Maxim 90 art 23150

XV 5023 Tapwing art V 29470, H -80

Atlantic 30 Vändbar art 24007

Sid 45 Undermontage Infällnad

Sid 79 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 44 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 49 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 45 Undermontage Infällnad

Line Maxim 100 Vändbar art 23155

Omnia 80 art 30100

Extreme 3434 art 28515

Extreme Antracit 3434 art 28525

Extreme 5022 art V 28516 H -17

Sid 44 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 46

Sid 55 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 83 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 55 Undermontage Planmontage Slimtop

Extreme Antracit 5022 art V 28526 H -27

Extreme Deluxe 5022 art V 24021 H -22

Extreme Integrato 70 art 28530

Extreme Integrato 3434 art 28530

Combo Slim 3636 art 28542

Sid 83 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 56 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Sid 57 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Sid 57 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Sid 61 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Combo Slim Tapwing 3636 art 28545

Clean 70 – Jet Black art 26313 NYHET!

Sid 48 Undermontage Planmontage Slimtop 114 PRODUKTÖVERSIKT SKÅPBREDD

Sid 85 Undermontage Planmontage Slimtop


COMBO SLIM 3420


Vi på Decosteel är stolta över vårt företag och vår kompetens. Med motiverade medarbetare och prisvärda produkter levererar vi diskbänkar som passar varje kund. Specialdesignat eller standardiserat. Äkta hantverk eller maskintillverkat. Komplext eller enkelt. Men alltid på småländska. Välkommen till oss på Decosteel.

Södra Ekeryd 115, 314 93 Hyltebruk Tel 0345–406 40 info@decosteel.se För kontaktuppgifter och leveransvillkor se decosteel.se

Produktion: Alice Wagner Design studio AB Tryck: hyltetryck.se

VI GER DIG MER

Profile for Klas Johanson

Decosteel Diskbänkar och tillbehör 2021