__MAIN_TEXT__

Page 1

DISKBÄNK AR OCH TILLBEHÖR

2020


Katalogproduktion: GoBrave.se • Tryck: Hylte Tryck


DÄR DITT HEM BLIR UNIKT Man brukar säga att det sitter i detaljerna. Och vem kan argumentera? När du valt varenda liten detalj skapar du ditt unika hem. Som gör det till ditt hem, ingen annans. Där varje val har betydelse. Där varje val har varit ditt - utan kompromisser. Det är sådana detaljer vi vill bidra med till ditt hem. Genom ett fint hantverk får du en unik lösning som passar just dig, ditt liv och ditt kök. Här kan du visionera om exakt hur du vill ha det och vi löser det. Med ett noggrant svenskt hantverk av skapar vi den perfekta och unika diskbänken till ditt hem. I vår fabrik är varje produkt unik. Precis som ditt hem. Precis som du. Här får du och ditt hem precis allt det förtjänar. Kvalitet, hantverk och unika lösningar. Välkommen till vår värld!

DECOSTEEL 2020 3


ROSTFRITT – MATERIAL MED MÖJLIGHETER

10

DECODESIGN Specialtillverkad diskbänk

Läs mer om vår lösning för dig som vill bestämma allt själv när det gäller din nya diskbänk.

38 DECO CLASSIC

Standarddiskbänkar

Bänkar vi har på lager för omgående leverans.

28

DECOLIGHT

Måttanpassad diskbänk

Bestäm längd, djup och antalet hoar – och få priset direkt. Leveranstid från en vecka.

40

INSATSBÄNKAR OCH DISKHOAR

Vårt breda sortiment av insatsbänkar och diskhoar för montage i andra bänkskivor.

4 DECOSTEEL 2020


6 26

INNEHÅLL LÄSVÄRT

Är du nyfiken på hur din diskbänk blir till? Vill du veta varför vi älskar rostfritt? Varsågod – här finns läsvärda reportage.

84

ROSTFRI INTERIÖR

Rostfri interiör är valet för både proffs och privatkunder. Här får du veta varför!

94

LÄSVÄRT Följ med till Fabriken Det ska vara rostfritt

6 26

DECODESIGN

10

DECOLIGHT

28

DECO CLASSIC

38

INSATSBÄNKAR OCH DISKHOAR

40

ROSTFRI INTERIÖR

84

TILLBEHÖR

94

Blandare

96

Tillbehör och rengöring Avloppsdetaljer

98 99

DECOPRO

100

PRODUKTÖVERSIKT 106

TILLBEHÖR Våra smarta tillbehör av högsta kvalitet gör din vardag i köket både enklare och snyggare.

DECOSTEEL 2020 5


FÖLJ MED TILL Här tillverkas kökets stryktåliga kompis av stål. Det som i mångas vardag tas förgivet omges av en stor omsorg och noggranna materialval. Följ med in i fabriken.

Fabriken ligger i Hyltebruk där Decosteel funnits sedan 1992. Här produceras dagligen någonstans mellan 25 till 40 helt unika diskbänkar. Nät man talar med någon av de 18 medarbetarna i fabriken är det tydligt att det finns en stor stolthet i arbetet. Att det är något speciellt med att jobba med något man vet att människor använder varje dag. Det är ett hantverk som verkligen betyder något i vardagen. Inne i produktion kan man följa en diskbänk från en unik ritning från en återförsäljare eller slutkund, genom tillverkningen och till att den lastas på en lastbil för leverans. Om du är mer nyfiken på hur en diskbänk tas fram så spana in nästa uppslag.

– En grundförutsättning för att vi ska kunna leverera produkter av hög kvalitet är självklart att materialet håller våra kvalitetskrav. Vi ställer lika höga krav på våra leverantörer som vi ställer på oss själva, berättar produktionschef Kennet Andersson. Han menar att kvalitet och hantverk kännetecknar varenda detalj i tillverkningen. Kennet avslutar: – När man jobbar med unika produkter är kvaliteten avgörande och vi sätter stor stolthet i allt vi gör. Det har vi gjort sedan 1992 och kommer att göra även i framtiden.

Allt på Decosteel tillverkas från av rostfritt stål, främst från leverantörer i Norden, och man tar råvaran på stort allvar.

Hyltebruk

6 DECOSTEEL 2020


FABRIKEN

DECOSTEEL 2020 7


1

RITNING. Ritningar från återförsäljare och privatpersoner går rakt in i produktionsplaneringen och alla order är unika.

2 2

STANS OCH LASER. Första anhalten är anpassning av plåtarken. I moderna och effektiva maskiner görs grovjobbet med att stansa och skära plåtarna enligt kundens önskemål. Det gnistrar från lasermaskinen som effektivt och med högsta precision skär till plåtarna. Många olika storlekar och former talar sitt tydliga språk om flexibiliteten i produktionen – ingenting är omöjligt.

3

KANTBOCK. Diskbänkarna går sedan vidare till bockningen där kanter och bakkanter skapas i enlighet med ritningen. Skarpa ögon och vana händer ser till att varje diskbänk möter de höga kvalitetskraven.

4

4

SVETS OCH SÖM. Nästa moment är att hoarna ska sammanfogas med diskbänken. Beroende på kundens val väljs hoarna ut och sammanfogas med diskbänken med hjälp av sömsvetsning. Denna teknik innebär att maskinen smälter samman materialen till en enhet och fogen blir osynlig utan att påverka hållfastheten negativt. I mer komplicerade moment, till exempel i snäva hörn och kanter krävs manuell svetsning. ”Det är ett äkta hantverk att få svetsen så här bra. Det är få i branschen som klarar detta”, menar Kennet.

8 DECOSTEEL 2020


5

5

SLIP OCH BORSTNING. Nu är diskbänken i princip klar men några få men ack så viktiga moment kvarstår – den slutliga finishen. Alla svetssömmar slipas för att få dem så jämna och ”osynliga” som möjligt och hela bänkytan borstas.

6

TVÄTT. Varje diskbänk handtvättas och avfettas manuellt. På så sätt får vi också en extra kvalitetskontroll där diskbänken synas.

7

LIM. Efter tvätten plastas diskbänken in direkt för att skydda ytorna under vidare bearbetning. Nu monteras även den underliggande vattentåliga spån- eller MDF-skivan som ger diskbänken dess unika stabilitet. Den limmas och sätts sedan i press för att härda ordentligt.

8

EMBALLERING. Den färdiga diskbänken ska nu levereras till kund. För att säkerställa att produkten inte skadas under transporten lägger vi stor vikt vid emballaget. En del av de skräddarsydda diskbänkarna får även skräddarsytt emballage som skapas av våra medarbetare på leveransavdelningen. De vet vilka påfrestningar som godset utsätts för under transport och hur viktigt det är att godset levereras oskadat och i rätt tid för att passa in i slutkundens byggplan.

DECOSTEEL 2020 9


DECO DESIGN


DECODESIGN

100 PROCENT SKRÄDDARSYTT

Med Decodesign skapar du själv din egen unika diskbänk. Det finns i princip inga begränsningar utan du väljer fritt bland hoar, former, längd, djup, kanter, höjd – ja egentligen kan du bestämma allt! Inspiration

12

Alla möjligheter med decodesign

14

Din design – steg för steg

16

Produktöversikt 18 Mer information om Decodesign

20

Solidstålsbänkar 22

DECODESIGN 11


DISKBÄNKEN DU UTFORMAR SJÄLV PRECIS SOM DU VILL

PLANMONTERAD SPISHÄLL

URTAG I HÖRN

BILDTEXT 12 DECODESIGN


SOLIDSTÅL 6 MM

HÖG BAKKANT

RUNDAT HÖRN

TUNN, OCH RIKTIGT LÅNG BILDTEXT

NEDSÄNKT DEL ANPASSNING MOT HÖGSKÅP

NYHET! RETROKANT 8 MM HÖG

DECODESIGN 13


ALLA MÖJLIGHETER MED DECODESIGN Rak bänk, vinkelbänk, hörnmodul eller Solid 6 mm.

Urtag för exempelvis murstock eller ventilationstrumma.

Över 60 st olika diskhoar för insvetsning (sid 18–19).

Nedpressad del, du kan själv bestämma vilket område som ska ha den praktiska droppkanten. Perfekt vid långa bänkar med spishäll och köksö.

Måttanpassad diskho, Decobox R=10 mm. Stor valfrihet av kantsektioner (sid 19).

Runda eller fasade hörn.

Urtag för häll, infälld eller planmonterad. Även möjlighet att svetsa in gashäll finns, kontakta oss för mer information.

Mattborstad eller standardborstad yta (sid 20). ÖVER 60 ST OLIKA HOAR FÖR INSVETSNING

KANTER

S3

Vy ovanifrån

TJOCKLEK FRÅN 12 MM

Vy ovanifrån

NYHET! RETRO KANT

15

12-120

20

30

8

20-120

S1-G 30

Vy ovanifrån

3

20-120

20-120

20-120

S1-G 20

20

30

20

S7

14 DECODESIGN

10

S15

30

S3H

Vy ovanifrån


UPPVIKT BAKKANT

RUNDAT HÖRN MED VALFRI RADIE

Höjd 30–120 mm. Bredd 12–20 mm. Går att få med täckt utsida. Lämpligt om den är synlig bakifrån.

Helt slät, eller med kant S7 eller S3.

NEDPRESSAD DEL

URTAG FÖR PELARE/MURSTOCK ELLER LIKNANDE

UPPVIKT GAVEL MED RUNDAT AVSLUT, S.10 ELLER S.11 Går också att få med rakt avslut, och i valfritt mått

Storlek går att skräddarsy. Praktiskt runt hoar där man jobbar med vatten.

Med valfri kant

BÅGFORMAD BAKKANT, S.10 ELLER S.11 Snyggt i ett klassiskt kök. Bågens höjd kan anpassas.

URTAG FÖR AVFALL

FASAT HÖRN

UPPVIKT GAVEL MED TÄCKT UTSIDA, S.11

Går att få runt eller rektangulärt, med eller utan plåtskodd kant.

Storlek kan anpassas efter behov

Höjd 30–120 mm. Bredd 12–20 mm

URTAG HÖRN

URTAG FÖR HÄLL/ PLANMONTERAD HÄLL Storlek och montage anpassas efter vald häll

BAKKANTER OCH GAVLAR

20-120

20-120

20/30 10

S1-G Kakel

12-20

12-20

S10

S10-3

Bredd på fasning 20 eller 30 mm

12-20

12-20

Häftsvets

30-120

20-120

Häftsvets

S11

30-120

Går att få med flera olika kanter.

S11-3

DECODESIGN 15


DIN DESIGN – NYTT RITPROGRAM! Nu med ännu fler möjligheter Ännu längre bänkar – Ny Retrokant Fler lådor – Fasat hörn – Radie i hörn Urtag för ex. pelare – Urtag i hörn Gå in på decosteel.se och prova själv! Kommer Q1 2020!

16 DECODESIGN


STEG FÖR STEG Ritprogrammet är utvecklat för att du själv ska kunna styra hur din nya diskbänk ska vara designad. Logga in, prova och lek dig fram eller ta hjälp av någon av våra utbildade återförsäljare för att skapa just din unika diskbänk. Med Decodesign bestämmer du själv. Längd, djup, höjd, former, kanter, antalet hoar – möjligheterna är oändliga. Vi skapar unika möjligheter för unika kunder.

1 2 3

INSPIRERAS AV BILDERNA – HITTA DIN STIL I katalogen, på webben och på Instagram hittar du lösningar som andra kunder valt. Inspireras men låt inte det stoppa dig från att designa just din diskbänk.

SKISSA UPP DIN BÄNK VAR DU VILL Du kan rita på papper men enklast blir det i vårt designprogram Decodesign som du hittar på decosteel.se.

VÄND DIG TILL EN ÅTERFÖRSÄLJARE De är utbildade på våra produkter och kan guida dig till den absolut bästa lösningen och ser till att din beställning blir precis som du tänkt dig. Återförsäljare hittar du på decosteel.se

4

DECOSTEEL SER TILL ATT DIN EGEN DESIGN KOMMER TILL RÄTT PLATS I RÄTT TID Hemleverans eller leverans via din köksåterförsäljare – välj det som är bekvämast för dig.

VALFRITT Rak eller i vinkel – Solid 6 mm – Bakkant, gavlar – Rund eller kantig låda Långa bänkar över 3 m – Mattborstad eller blank – Tunn eller tjock

DECODESIGN 17


DISKHOAR FÖR INSVETSNING Bredd

up Dj

DECOBOX R10

Höjd

DECOBOX

SKRÄDDARSYDD DISKLÅDA

Skräddarsy din egen radie 10 disklåda för insvetsning i en DecoDesign diskbänk. Måttsätt bredd, djup och höjd per millimeter helt efter egna önskemål. Maxbredd 750 mm.

Skåpbredd från 30 cm

VARIANT 110

IB 1840

RIO

XV 18

XV 23

DI ART 20

OHIO 1840

MATRIX 2, 18

Skåpbredd från 40 cm

VARIANT 40K

XV 34

MATRIX 2, 34

L18 4035 Finns även med djup 100 mm

IB 4040

R18 370 OKG

Skåpbredd från 50 cm OHIO 4040

Skåpbredd från 60 cm

VARIANT 10

V40K+L18 Vändbar

XV 50

XV 55

OHIO 5040

MATRIX 2, 50

IB 5040

XV 34+18 Vändbar

MATRIX 2, 34+18 Vändbar

OTTAWA

DI ART 53

INTEGRATO 50

DI COMBO 3418 Vändbar

DI ART 3320 Vändbar

COMBO SLIM 3420 Vändbar

EXTREME DELUXE 3420 Vändbar

För mått och specifikationer se sid 50–78.

18 DECODESIGN


MER ÄN 60 VARIANTER AV DISKHOAR FÖR INSVETSNING

Skåpbredd från 80 cm

V40K+V40K

DI COMBO 3434

DI ART 3636

EXTREME DELUXE 5022

V10+L18 Vändbar

COMBO SLIM 3636

DI ART 5320 Vändbar

OHIO 50+18 Vändbar

IB 50+18 Vändbar

XV 34+34

DI MATRIX 34+34

XV 70

XV 50+18 Vändbar

OHIO 40+18 Vändbar OBS! Passar även 70 cm skåp

DI ART 73

REGENT 15

L18 35D40 OKG Finns även med djup 100 mm och propp

EXTREME INTEGRATO 70

EXTREME INTEGRATO 3434

MATRIX 2, 50+18 Vändbar

MATRIX 2, 70

Skåpbredd från 90 cm V10+V40K Vändbar

XV 50+23 Vändbar

XV 55+23 Vändbar

OHIO 40+40

Skåpbredd från 100 cm OHIO 50+40 Vändbar

MANHATTAN 700

1000 280

För mått och specifikationer se sid 50–78.

DECODESIGN 19


OLIKA YTOR PÅ DISKBÄNKEN Välj vilken yta du vill ha samt kombinera med önskad disklåda.

BORSTAD YTA Plåten vi använder har en borstad yta. Dessutom efterborstas alla bänkar i vår fabrik före leverans. På så vis får du en snygg lättskött och hygienisk yta. Detta är vår standard.

MATTBORSTAD YTA Ett tillval där handarbete krävs. Vi bryter den naturliga borstriktningen på plåten för att på så sätt skapa en mattare yta.

20 DECODESIGN


MER INFORMATION OM DECODESIGN 25 % MER PLÅT FAKTA

MÅTT VINKELBÄNKAR

Plåttjocklek från 1,25 mm.

Längd

Plåten limmas på fukttrög MDF eller spånskiva för bästa stabilitet och ljuddämpning. Inbyggd blandarförstärkning. Skräddarsytt emballage i trä eller dubbelwellpapp för säkra leveranser. Handtvättas och synas innan leverans. Leveranstid 2–5 arbetsveckor.

En vinkel kan vara hur lång som helst (se info om maxlängd under rubriken Mått raka bänkar), den andra vinkeln har maxmått på 2 500 mm på grund av transporttekniska skäl.

MÖJLIGHETER Rak bänk, vinkelbänk eller hörnmodul. Över 60 st olika diskhoar för insvetsning (sid 20–21).

Svensktillverkat.

Måttanpassad diskho, Decobox R.10. Stor valfrihet av kantsektioner (sid 19).

MÅTT RAKA BÄNKAR Längd

Upp till 4 000 mm utan skarv. Över 4 000 mm måste vi svetsa ihop två plåtar, beroende på skarvens placering kan det förekomma att den inte blir helt osynlig.

Maxlängd – det som sätter stopp för längden är transporten och att få in diskbänken i ert kök.

Tjocklek

6 mm (massivt rostfritt stål) eller från 12 mm upp till 120 mm. Möjligheten att göra över 120 mm finns men begränsas av bänkens mått, kontakta oss för mer information.

Djup

Max 800 mm för bänkar över 2 800 mm Max 1 300 mm för bänkar mindre än 2 800 mm.

Ovansida förberedd för blandare. Levereras med ytan helt inplastad för att förhindra repor.

Urtag för häll, infälld eller planmonterad (sid 17). Även möjlighet att svetsa in gashäll finns, kontakta oss för mer information. Urtag för exempelvis murstock eller ventilationstrumma (sid 19). Nedpressad del, du kan själv bestämma vilket område som ska ha den praktiska droppkanten (sid 17) Perfekt vid långa bänkar med spishäll och köksö. Runda eller fasade hörn (sid 17). Mattborstad eller standardborstad yta. Välkommen att kontakta oss för bästa möjliga lösning!

Stabil undersida med förborrade hål för Blandare och diskmedelspump. Uppbygd ram runt om för enkelt montage.

DECODESIGN 21


SOLIDSTÅL

Elegant och minimalistiskt men samtidigt rejält och extremt tåligt. Går att få i nästan vilken form som helst, och med urtag för häll eller planmonterad häll. Borstad eller mattborstad yta. Passar speciallt bra med diskhoar med tunn mellanvägg (se nästa uppslag).

22 DECODESIGN


STÄNKSKYDD I 6 MM SOLIDSTÅL

SVÄVANDE KÄNSLA LÄCKERT ÖVERHÄNG

Kan kräva konsol

GÅR ATT RITA I VÅRT RITPROGRAM! MATTBORSTAD YTA

DECODESIGN 23


KURIOSA

Tunt men rejält – 1 m2 av vårt solidstål väger 48 kg.

SOLIDSTÅL – MASSIVT ROSTFRITT 6 MM

MODERNT OCH AVSKALAT

PLANMONTERAD HÄLL

ENBART BÄNKSKIVA – TÅLIGARE FINNS INTE!

PERFEKT TILL KÖKSÖ

24 DECODESIGN


HOAR MED TUNN MELLANVÄGG MATCHAR DEN 6 MM TUNNA SKIVAN PERFEKT!

DISKHOAR FÖR SOLIDSTÅL KOMBINERAS EFTER ÖNSKEMÅL

SOLIDSTÅL 6 MM

EXTREME INTEGRATO 50

70

3434

EXTREME DELUXE

6 Bänkskiva i massivt rostfritt stål. 3420

5022

DI COMBO 3418 *

3434

DI COMBO SLIM 3420 *

3636

XV 18

23

34

50

55 *

70

3320

3636

DI ART 20

53

73

5320

MANHATTAN 700

1000 280

Hoar med tunn mellanvägg matchar den 6 mm tunna skivan perfekt! * Kan kräva ingrepp i skåp. DECODESIGN 25


DET SKA VARA HYGIENISKT OCH HÅLLBART Med en rostfri bänkyta har du en långsiktig och hygienisk kamrat i köket. Det är kanske just därför man ofta ser rostfritt i restaurangkök. Enkelt att hålla rent, enkelt i matlagningen och håller i många, många år. Som en bonus är det många maträtter som gillar att tillagas mot en kall rostfri yta. Är du en pizza- och pastafantast? Då ska du utan tvekan ha en rostfri yta i köket.

TIDLÖST OCH STILRENT Redan i slutet på 1800-talet kunde man hitta diskbänkar i de svenska hemmen. Sedan dess har de utvecklats. Nya material har kommit in och marmorn har i många fall bytts mot den mer praktiska rostfria diskhon. Med möjligheterna som finns idag passar rostfritt i alla typ av kök. En rostfri bänk kommer att poleras av användandet, och bara bli vackrare med tiden.

MILJÖVÄNLIGT Visste du att rostfria produkter är 100 procent återvinningsbara? Mycket av materialet vi använder i vår produktion kommer från återvunnet material. Både miljövänligt och hållbart.

26 DECODESIGN


ROSTFRITT! LÄTT ATT SKÖTA, LÄTT ATT INSTALLERA Man ska inte underskatta det praktiska med en rostfri bänkskiva. Den tillåter varken lukt och fläckar att sätta sig. Den behöver inte slipas, oljas eller underhållas. Torka av med en trasa och du är färdig! Och vill du göra lite extra rent någon gång – då finns Decopolish som polerar upp ytan så den blir som ny. När du har monterat dina skåpstommar så är en rostfri bänk från oss färdig att läggas på plats när den levererats.

STORA MÖJLIGHETER OCH PRISVÄRT Den rostfria bänken ger oändliga möjligheter och kan bli precis som du vill. Vill du ha fasad kant eller en extra bred diskho? Allt är möjligt. En rostfri diskbänk är prisvärd, och priset tål att jämföras med bänkskivor i andra material.

DECODESIGN 27


DECO LIGHT


DECOLIGHT

MÅTTBESTÄLLD VALFRIHET SNABBT & ENKELT

Tänk dig att du kan bestämma på millimetern hur lång din nya diskbänk ska vara och dessutom få priset direkt. Sedan kan du fritt bestämma djup, tjocklek, framkant och diskho, och allt ingår! Och bäst av allt är att det är kort leveranstid – från en vecka. Inspiration

30

Decolight i fyra enkla steg

32

Mått och priser

35

DECOLIGHT

29


LÅDA MED R15 MM DESIGNAD BOTTENVENTIL (MAGNETIC COVER)

DUBBELHO FÖR 800 MM SKÅP

30 DECOLIGHT


BLANDARE STEEL ACCESS D SKÄRBRÄDA 1016019

DECOLIGHTBÄNK MED UPPVIKT BAKKANT I RETROKÖK MED BLANDARE STEEL SQUARE D. DUBBELHO FÖR 600 MM SKÅP TILLBEHÖR CM230/24003

DECOLIGHT

31


DECOLIGHT

Produkten bedömd i SundaHus Miljödata

I FEM ENKLA STEG

I vårt ritprogram Decolight skapar du enkelt din nya diskbänk. I några enkla steg bestämmer du hur diskbänken ska se ut och sedan kan du se priset direkt. Enkelt, eller hur?

1.

TILLVAL – Uppvikt bakkant

LÄNGD

600–3 000 mm Måttbeställning per mm.

Alla bänkar har täckta gavlar. Alla uppvikta bakkanter är 60 mm höga och 20 mm djupa. Modell beror på val av framkant.

2.

DJUP

590, 600, 610, 620, 635 eller 640 mm

5.

DISKHOAR

3.

TJOCKLEK

20, 30, 38 eller 40 mm NYHET!

Fem standardhoar ingår i DECOLIGHT TILLVAL – Fyrkantiga hoar

4.

DECOLIGHT SQUARE

KANT

Kant S3

Kant S7

Kant S1G-20

TIPS! VI KAN TILLVERKA EN DECOLIGHT PÅ FEM ARBETSDAGAR. SNABB LEVERANSTID Leveranstid från fem arbetsdagar.* Normal leveranstid 2 arbetsveckor. * Gäller vid beställning via ritprogrammet. snabbordertillägg tillkommer.

32 DECOSTEEL 2020


UPPVIKT BAKKANT

Gör ditt tillval med uppvikt bakkant – 2 396 kr exkl moms. 2 995 kr inkl moms. TILLVAL – UPPVIKT BAKKANT

20

60

Alla bänkar har täckta gavlar. Alla uppvikta bakkanter är 60 mm höga och 20 mm djupa.

Bakkant S10-3

Bakkant S10

Bakkant S10-1

RITPROGRAM HITTAR DU PÅ DECOSTEEL.SE

MER INFORMATION OM DECOLIGHT FAKTA

MÅTT

Plåttjocklek 1,0 mm

Längd

600–3 000 mm, måttbeställning per mm

Plåten limmas på fukttrög MDF för bästa stabilitet och ljuddämpning.

Djup

590, 600, 610, 620, 635 och 640 mm

Tjocklek 20, 30, 38 eller 40 mm

Inbyggd blandarförstärkning. MÖJLIGHETER

Funktionella diskhoar med bra djup. Bottenventiler har placering i bakkant på lådan för att enklare ge plats åt exempelvis sopsortering

Urtag för häll

Polerad yta för hög finish och enklare rengöring.

3 st kantalternativ

Alla hörn är helsvetsade och invikta runt om på undersidan. Skräddarsytt emballage i trä eller dubbelwellpapp för säkra leveranser. Handtvättas och synas innan leverans. Leveranstid 1*–2 arbetsveckor (*=snabborder mot extra tilläggskostnad)

10 st olika varianter av diskhoar Uppvikt bakkant (60 mm) Hål för blandare och exempelvis diskmedelspump ingår utan extra kostnad Välkommen att kontakta oss för bästa möjliga lösning!

Svensktillverkat. Ritprogram på decosteel.se

BORSTAD YTA Plåten vi använder på Decolight har en borstad yta. Dessutom efterborstas alla bänkar i vår fabrik före leverans. På så vis får du en snygg lättskött och hygienisk yta.

Stabil undersida med förborrade hål för blandare och diskmedelspump.

DECOSTEEL 2020 33


NU MÖLIGT ATT RITA ENBART ETT ROSTFRITT PLAN. FLER TJOCKLEKAR.

NYTT RITPROGRAM! Vi har uppdaterat även vårt ritprogram för DecoLight. Nytt fräscht utseende, men fortfarande marknaden enklaste ritprogram att använda! Gå in på decosteel.se och prova själv! Kommer Q1 2020!

Ritprogrammet är utvecklat för att du själv ska kunna styra hur din nya diskbänk ska vara designad. Logga in, prova och lek dig fram eller ta hjälp av någon av våra utbildade återförsäljare för att skapa just din unika diskbänk.

34 DECOLIGHT


DECOLIGHT PLAN UTAN DISKLÅDA Här kan du enkelt se priset på din nya bänk. Decolight Plan finns även med uppvikt bakkant. Exempel: För 1 437 mm längd betalar du för DLP 15 Decolight Plan Maximal längd i millimeter

exkl moms

inkl moms

Decolight Plan Maximal längd i millimeter

DLP 6 – 600 mm

3 786 kr

4 733 kr

DLP 19 – 1 900 mm

5 182 kr

6 477 kr

DLP 7 – 700 mm

3 786 kr

4 733 kr

DLP 20 – 2 000 mm

5 312 kr

6 640 kr

DLP 8 – 800 mm

3 786 kr

4 733 kr

DLP 21 – 2 100 mm

5 594 kr

6 992 kr

DLP 9 – 900 mm

3 837 kr

4 796 kr

DLP 22 – 2 200 mm

5 826 kr

7 283 kr

DLP 10 – 1 000 mm

3 915 kr

4 894 kr

DLP 23 – 2 300 mm

6 007 kr

7 509 kr

DLP 11 – 1 100 mm

4 097 kr

5 121 kr

DLP 24 – 2 400 mm

6 215 kr

7 769 kr

exkl moms

inkl moms

DLP 12 – 1 200 mm

4 251 kr

5 314 kr

DLP 25 – 2 500 mm

6 395 kr

7 994 kr

DLP 13 – 1 300 mm

4 355 kr

5 444 kr

DLP 26 – 2 600 mm

6 653 kr

8 317 kr

DLP 14 – 1 400 mm

4 434 kr

5 542 kr

DLP 27 – 2 700 mm

6 784 kr

8 480 kr

DLP 15 – 1 500 mm

4 537 kr

5 671 kr

DPL 28 – 2 800 mm

6 963 kr

8 704 kr

DLP 16 – 1 600 mm

4 742 kr

5 927 kr

DLP 29 – 2 900 mm

7 145 kr

8 932 kr

DLP 17 – 1 700 mm

4 870 kr

6 087 kr

DLP 30 – 3 000 mm

7 324 kr

9 155 kr

DLP 18 – 1 800 mm

5 000 kr

6 250 kr

exkl moms

inkl moms

2 396 kr

2 995 kr

URTAG FÖR HÄLL

827 kr

1 034 kr

EMBALLAGE

356 kr

445 kr

UPPVIKT BAKKANT

Vid köp av Decolight ingår Decopolish rengöring. Värde 139 kr. 75 ml art 23336. Exkl moms 111 kr. Inkl moms 139 kr.

Frakt tillkommer

NÄR DU BEHÖVER EN PRAKTISK SLÄT ARBETSYTA, ELLER KANSKE ETT PLAN MED SPISHÄLL

DECOLIGHT

35


DISKHOAR DECOLIGHT MED STOR RADIE Valfri placering av diskhoar i bänkytan

Lådkombination A

Lådkombination B

Diskho C

Diskho D

Lådkombination E

2 st 340x400x180 mm Tillbehör A C D E

1 st 340x400x180 mm 1 st 180x400x130 mm Tillbehör A C D E Vändbar

1 st 480x400x180 mm Tillbehör B

1 st 340x400x180 mm Tillbehör A C E

1 st 180x400x130 mm 1 st 480x400x180 mm Tillbehör B D Vändbar

Här kan du enkelt se priset på din nya diskbänk. Samtliga hoar ovan ingår i priset nedan. Decolight finns även med uppvikt bakkant. Exempel: För 1 437 mm längd betalar du för DL 15 Decolight Maximal längd i millimeter

exkl moms

inkl moms

Decolight Maximal längd i millimeter

exkl moms

inkl moms

DL 6 – 600 mm

4 687 kr

5 859 kr

DL 19 – 1 900 mm

6 219 kr

7 774 kr

DL 7 – 700 mm

4 741 kr

5 926 kr

DL 20 – 2 000 mm

6 351 kr

7 939 kr

DL 8 – 800 mm

4 794 kr

5 993 kr

DL 21 – 2 100 mm

6 641 kr

8 301 kr

DL 9 – 900 mm

4 848 kr

6 060 kr

DL 22 – 2 200 mm

6 878 kr

8 598 kr

DL 10 – 1 000 mm

4 929 kr

6 161 kr

DL 23 – 2 300 mm

7 063 kr

8 829 kr

DL 11 – 1 100 mm

5 113 kr

6 391 kr

DL 24 – 2 400 mm

7 274 kr

9 093 kr

DL 12 – 1 200 mm

5 271 kr

6 589 kr

DL 25 – 2 500 mm

7 458 kr

9 323 kr

DL 13 – 1 300 mm

5 376 kr

6 720 kr

DL 26 – 2 600 mm

7 643 kr

9 554 kr

DL 14 – 1 400 mm

5 456 kr

6 820 kr

DL 27 – 2 700 mm

7 852 kr

9 815 kr

DL 15 – 1 500 mm

5 561 kr

6 951 kr

DL 28 – 2 800 mm

8 036 kr

10 045 kr

DL 16 – 1 600 mm

5 769 kr

7 211 kr

DL 29 – 2 900 mm

8 221 kr

10 276 kr

DL 30 – 3 000 mm

8 405 kr

10 506 kr

DL 17 – 1 700 mm

5 901 kr

7 376 kr

DL 18 – 1 800 mm

6 035 kr

7 544 kr

exkl moms

inkl moms

2 396 kr

2 995 kr

URTAG FÖR HÄLL

827 kr

1 034 kr

EMBALLAGE

356 kr

445 kr

UPPVIKT BAKKANT

Vid köp av Decolight ingår Decopolish rengöring. Värde 139 kr. 75 ml art 23336. Exkl moms 111 kr. Inkl moms 139 kr.

Frakt tillkommer

TILLBEHÖR TILL DECOLIGHT STANDARD

UTBYTESALTERNATIV

Silbricka

art 3106018

Propp

art 3106018

Kostnadsfritt vid köp av Decolight

A Skärbräda

art 1016018 Exkl 442 kr Inkl 552 kr

B Skärbräda

art 1016019 Exkl 442 kr Inkl 552 kr

Pris mått och fler tillbehör finns på sidan 72.

36 DECOLIGHT

C

Diskkorg art 26207 Exkl 426 kr Inkl 533 kr

D CM 230 Skölj/

förvaringslåda art 24003 Exkl 424 kr Inkl 280 kr 85x230x90 mm

E Rostfri trådkorg

art 24009 Exkl 1 013 kr Inkl 1 266 kr


DISKHOAR DECOLIGHT SQUARE MED LITEN RADIE Valfri placering av diskhoar i bänkytan

Lådkombination A

Lådkombination B

Diskho C

Diskho D

Lådkombination E

2 st 340x400x200 mm, radie 15 mm. Tillbehör A B

1 st 340x400x200 mm 1 st 180x400x170 mm, radie 15 mm. Tillbehör A B Vändbar

1 st 500x400x200 mm, radie 15 mm. Tillbehör A B

1 st 700x400x200 mm, radie 15 mm. Tillbehör A B

1 st 500x400x200 mm 1 st 180x400x170 mm, radie 15 mm. Tillbehör A B Vändbar

Här kan du enkelt se priset på din nya diskbänk. Decolight Square finns även med uppvikt bakkant. Exempel: För 1 437 mm längd betalar du för DSQ 15 Diskho C D Decolight Square Maximal längd i millimeter

exkl moms

inkl moms

Lådkombination A B E exkl moms

Diskho C D

Lådkombination A B E

Decolight Square Maximal längd i millimeter

exkl moms

inkl moms

13 063 kr DSQ 19 – 1 900 mm

8 764 kr

10 955 kr

11 617 kr

14 521 kr

8 871 kr

11 089 kr

11 714 kr

14 643 kr

inkl moms

exkl moms

inkl moms

DSQ 6 – 600 mm

7 517 kr

9 396 kr

10 450 kr

DSQ 7 – 700 mm

7 562 kr

9 453 kr

10 500 kr

DSQ 8 – 800 mm

7 604 kr

9 505 kr

10 540 kr

13 175 kr DSQ 21 – 2 100 mm

9 105 kr

11 381 kr

11 932 kr

14 915 kr

DSQ 9 – 900 mm

7 647 kr

9 559 kr

10 580 kr

13 225 kr DSQ 22 – 2 200 mm

9 299 kr

11 624 kr

12 112 kr

15 140 kr

DSQ 10 – 1 000 mm

7 712 kr

9 640 kr

10 641 kr

13 301 kr DSQ 23 – 2 300 mm

9 448 kr

11 810 kr

12 243 kr

15 304 kr

DSQ 11 – 1 100 mm

7 862 kr

9 828 kr

10 780 kr

13 475 kr DSQ 24 – 2 400 mm

9 621 kr

12 026 kr

12 411 kr

15 514 kr

13 125 kr DSQ 20 – 2 000 mm

DSQ 12 – 1 200 mm

7 991 kr

9 989 kr

10 900 kr

13 625 kr DSQ 25 –2 500 mm

9 771 kr

12 214 kr

12 550 kr

15 688 kr

DSQ 13 – 1 300 mm

8 078 kr

10 098 kr

10 978 kr

13 723 kr DSQ 26 – 2 600 mm

9 921 kr

12 401 kr

12 689 kr

15 861 kr

DSQ 14 – 1 400 mm

8 140 kr

10 175 kr

11 038 kr

13 798 kr DSQ 27 – 2 700 mm

10 092 kr

12 615 kr

12 848 kr

16 060 kr

DSQ 15 – 1 500 mm

8 227 kr

10 284 kr

11 117 kr

13 896 kr DSQ 28 – 2 800 mm

10 243 kr

12 804 kr

12 988 kr

16 235 kr

DSQ 16 – 1 600 mm

8 398 kr

10 498 kr

11 364 kr

14 205 kr DSQ 29 – 2 900 mm

10 392 kr

12 990 kr

13 126 kr

16 408 kr

DSQ 17 – 1 700 mm

8 505 kr

10 631 kr

11 376 kr

14 220 kr DSQ 30 – 3 000 mm

10 544 kr

13 180 kr

13 265 kr

16 581 kr

DSQ 18 – 1 800 mm

8 613 kr

10 766 kr

11 474 kr

14 343 kr

exkl moms

inkl moms

2 396 kr

2 995 kr

URTAG FÖR HÄLL

827 kr

1 034 kr

EMBALLAGE

356 kr

445 kr

UPPVIKT BAKKANT

Vid köp av Decolight ingår Decopolish rengöring. Värde 139 kr. 75 ml art 23336. Exkl moms 111 kr. Inkl moms 139 kr.

Frakt tillkommer

UTBYTESALTERNATIV

Silbricka

art 3106018

TILLBEHÖR TILL DECOLIGHT SQUARE

Propp

art 3106018

A VD21 Skärbräda

Kostnadsfritt vid köp av Decolight

art 29315 Exkl 1 349 kr Inkl 1 686 kr 330x420 mm

B

F500 sköljlåda art 28360 Exkl 586 kr Inkl 733 kr 173x416x60 mm

Täckbrickan Magnetic cover ingår.

Pris mått och fler tillbehör finns på sidan 72.

DECOLIGHT

37


DECO CLASSIC STANDARDBÄNKAR


NY MODELL – 600 MM DJUP Bänkar för omgående leverans, till bästa möjliga pris. Här kan du välja mellan standardiseradeprodukter i fasta mått.

ALLA DISKBÄNKAR ÄR VÄNDBARA Lagervara för omgående leverans Alla hörn är svetsade och plåten är invikt på undersidan runt om

Diskbänken är heldämpad med MDF eller spånskiva Träram för enkelt montage

Classic Pro 70 F10 art 23700 DECO CLASSIC

DECO CLASSIC G10 art 23710

L

600

400

Levereras med Material VÄNDBAR Lagervara

Komplett vattenlås inkl korgventil Slät rostfri plåt

148 Pris 340 exkl moms 3 160 kr 1000 Pris inkl moms 3 950 kr Min skåpstrl 600 mm Yttermått 1000x600x30 mm Lådmått 340x400x185 mm 148x300x130 mm 130

55

2 556 kr 3 195 kr 1000x600x30 mm 340x400x185 mm

190

340

1000 Pris exkl moms Pris inkl moms Yttermått Lådmått

Levereras med Material VÄNDBAR Lagervara

Komplett vattenlås inkl korgventil Slät rostfri plåt

DECO CLASSIC Classic Pro 110 H14 art 23730

DECO CLASSIC G12 art 23720

Pris exkl moms Pris inkl moms Yttermått Lådmått

3 480 kr 4 350 kr 1200x600x30 mm 340x400x185 mm 148x300x130 mm

Levereras med Material VÄNDBAR Lagervara

Komplett vattenlås inkl korgventil Slät rostfri plåt

600

400

L

190

190

55

600

400

L

Pris 340 exkl moms 340 3 640 kr 1400 Pris inkl moms 4 550 kr Yttermått 1 1400x600x30 mm Lådmått 2 st 340x400x185 mm

SMARTA TILLBEHÖR

UTBYTESALTERNATIV

Skärbräda art 1016018

Silbricka

Diskkorg vit art 26207

Pris, mått och fler tillbehör finns på sidan 70.

art 3106018

Levereras med Komplett vattenlås inkl korgventil Material Slät rostfri plåt VÄNDBAR Lagervara

Propp

art 3106018

Kostnadsfritt vid köp av standardbänk och/eller skolbänk.

DECO CL ASSIC 39


INSATSBÄNKAR & DISKHOAR


INSATSBÄNKAR & DISKHOAR

FÖR MONTAGE I BÄNKSKIVOR

Oavsett Här har vilket vi enmaterial text som dubeskriver väljer föratt dindetta bänkskiva är har”handmade”. vi insatsbänkar Förståelse och hoarför som attpassar. storlekarna kanske inte är 100 på halvmillimetern. Insatsbänkar 42 Porslin

44

Diskhoar med tapwing

45

Diskhoar 48 Smarta tillbehör

70

Färgade hoar med PVD-beläggning

78

INSATSBÄNKAR OCH DISKHOAR 41


INSATSBÄNKAR OBS! Tänk på att insatsbänkar och diskhoar med ett djup på över 500 mm kan behöva en bänkskiva djupare än 600 mm.

SYMBOLFÖRKLARING MONTERING

Undermontage

Planmontage

Infällnad

Slimtop

Insvetsning

Insatsbänken placeras under bänkskivan. Används mest för montering i granit och laminat-bänkskivor.

Insatsbänken placeras över bänken, men nedfälld så det inte blir en kant mellan diskbänk och bänkskiva.Passar till granit, komposit, laminat och trä.

Man sågar ett hål i bänken och placerar insatsbänken ovanifrån.

Samma som infällnad, men här är disklådans kant som ligger ovanpå bänkskivan plan och bara en plåttjocklek.

Insatsbänken svetsas fast.

Skåpstorlek

Radie

Mått anger minsta möjliga skåpbredd.

Anger diskhons radie.

Extra information

LINE MAXIM 90 art 23150 Pris exkl moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

LINE MAXIM 100 art 23155

A

Skärbräda glas vit/svart art 1063063 Exkl 627 kr Inkl 784 kr 215x355 mm Härdat glas svart/vit

42 INSATSBÄNKAR & DISKHOAR

AB

Pris exkl moms 4 541 kr Pris inkl moms 5 676 kr Yttermått 1 165x505 mm Lådmått 340x400x190, 2 st Levereras med korgventil, vattenlås Material Slät rostfri plåt Tillbehör AB Vändbar Montering

TILLBEHÖR LINE MAXIM

3 561 kr 4 451 kr 795x505 mm 340x400x190 mm, 2 st korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

B Skärbräda trä stor art 1064565 Exkl 565 kr Inkl 706 kr 220x360 mm Bok


ATLANTIC 30

1

2

3

4

5

6

A

170

A

B

C

C

Pris exkl moms Pris inkl moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Vändbar Montering

47,5

ATLANTIC 10 art 24004

B

D

500

405

D

1

3

340 860

Codice: satinato F3"

190

Modifiche

G

Disegnato: Fraccaro Davide

Data

A termini di legge la ditta si riserva la proprieta' di questo disegno, con divieto di riprodurlo o renderlo comunque noto a terzi senza autorizzazione scritta.

11-01-18

Scala

1:7

45

File cad n°: Note: foro incasso 835x475 base 450 500 se inizio composizione

Produzione Lavelli e Top Inox

H

410

500

335 2

45

1

3

47

A

342

4

30

5

145

E

6

436

A

1000 170

F

B

ATLANTIC 20 art 24006

D

36050 Cartigliano (VI), Via delle Industrie 133-Tel. 0424/592030-Fax 0424/598980 - Internet: www.cm-spa.it-Email: info@cm-spa.it

F

Atlantic 100x50 2vasche saldate no foro N°

Modifiche

Codice: satinato F3" C

Controllato: Data 11-01-18

Scala

1:8

File cad n°:

1

2

4 Note: foro incasso5975x475

3

base 600 800 se inizio composizione D

Produzione Lavelli e Top Inox

D

405

500

Pris exkl moms Pris inkl moms Yttermått Lådmått Levereras med A Material Tillbehör Montering

G

Disegnato: Fraccaro Davide

Data

47,5

A termini di legge la ditta si riserva la proprieta' di questo disegno, con divieto di riprodurlo o renderlo comunque noto a terzi senza autorizzazione scritta.

C

A

H

6

36050 Cartigliano (VI), Via delle Industrie 133-Tel. 0424/592030-Fax 0424/598980 - Internet: www.cm-spa.it-Email: info@cm-spa.it

E

47,5

E

F

C

70

170

B

340

Modifiche

ABC

Codice: satinato F3"

Pris exkl moms Pris inkl moms Yttermått D Lådmått Levereras med Material E Tillbehör Vändbar Montering C

G

Controllato:

47,5

11-01-18

Scala

1:7

File cad n°:

Produzione Lavelli e Top Inox

Note: foro incasso 835x475 base 800 900 se inizio composizione

H

36050 Cartigliano (VI), Via delle Industrie 133-Tel. 0424/592030-Fax 0424/598980 - Internet: www.cm-spa.it-Email: info@cm-spa.it

37

340

340

403

1160

F

AC

B

Disegnato: Fraccaro Davide Data

40

2 158 kr 2 698 kr 860x500 mm 340x405x170 mm, 2 st korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

F

Data

47,5

500 E

70

405

H

40

Atlantic 86x50 2v no foro N°

D

340

860

G A termini di legge la ditta si riserva la proprieta' di questo disegno, con divieto di riprodurlo o renderlo comunque noto a terzi senza autorizzazione scritta.

ATLANTIC 30 art 24007

2  332 kr 2 915 kr 1 000x500 mm 340x410x185 mm 145x335x130 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

B

G

H

Pris exkl moms Pris inkl moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Vändbar Montering

C

Controllato: Data

E

AC

B

H

A

F

Atlantic 86x50 1v no foro

G

D

6

483

130

F

B

C

5

E

37

ATLANTIC 15 art 24005

4

47,5

E

A

2

1 726 kr 2 158 kr 860x500 mm 340x405x170 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

2 332 kr 2 915 kr 1 160x500 mm 340x405x170 mm, 2 st korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

AC

F

TILLBEHÖR ATLANTIC Atlantic 116x50 2v no foro

G

H

A Skärbräda art 24010 Exkl 894 kr, inkl 1 118 kr 265x425 mm Bok

A termini di legge la ditta si riserva la proprieta' di questo disegno, con divieto di riprodurlo o renderlo comunque noto a terzi senza autorizzazione scritta.

Data

G

Disegnato: Fraccaro Davide Controllato: Data

11-01-18

Scala

1:9

File cad n°:

Produzione Lavelli e Top Inox

B

Codice: satinato F3"

Modifiche

Sköljlåda art 24008 Exkl 779 kr, inkl 974 kr Yttermått 173x416 mm Innermått 155x396x55 mm Slät rostfri plåt

Note: foro incasso 1135x475 base 800 900 se inizio composizione

H

C

Trådkorg art 24009 Exkl 1 013 kr, inkl 1 266 kr 325x358 mm Rostfri

36050 Cartigliano (VI), Via delle Industrie 133-Tel. 0424/592030-Fax 0424/598980 - Internet: www.cm-spa.it-Email: info@cm-spa.it

INSATSBÄNKAR OCH DISKHOAR 43


PORSLIN OMNIA 60 art 30101

OMNIA 80 art 30100 235 125 500 65

465

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material

6 776 kr 8 470 kr 595x500x200 mm (tolerans +/- 3%) 555x430x180 mm Propp, vattenlås Porslin

Emballagekostnad exkl. moms inkl. moms

356 kr 445 kr

Pris exkl. moms 8 090 kr Pris inkl. moms 10 113 kr Yttermått 795x500x220 mm (tolerans +/- 3%) Lådmått 370x465x200 mm, 2 st Levereras med Propp, vattenlås Material Porslin Emballagekostnad exkl. moms inkl. moms

760 795

356 kr 445 kr

OBS! P.g.a. storlekstoleransen rekommenderas att produkten kontrollmäts innan mötande bänkskivor beställs.

KLASSISK HO FÖR TVÅ MONTAGE


Undermontage

Planmontage

Infällnad

Slimtop

Insvetsning

DISKHOAR MED TAPWING * * plåthylla för blandarplacering

OHIO TAPWING RADIE 26,5 MM

OHIO 4040 TAPWING

OHIO 4040 TAPWING art 26039 Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

4 090 kr 5 113 kr 440x510 mm 403x403x180 mm Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

ABCD

OHIO 5040 TAPWING art 26040 Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

4 269 kr 5 336 kr 540X510 mm 503x403x200 mm Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

ABCD

SMARTA TILLBEHÖR

A VD21 Skärbräda plast art 29315

B

TriTop 340 Avrinningsplan art 1084327

C

TriTop 400 Avrinningsplan art 1084325

D F500 sköljlåda

art 28360

Pris, mått och fler tillbehör finns på sidan 70. OBS! Tänk på att valt montagesätt kan påverka vilka tillbehör som går att använda. INSATSBÄNKAR OCH DISKHOAR

45


BOSTON art 26097 Pris exkl moms Pris inkl moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Montering

2 122 kr 2 653 kr 490x490 mm 420x353x160 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

Pris exkl moms Pris inkl moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Montering

2 701 kr 3 376 kr 575x505 mm 505x368x185 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

6 901 kr 8 626 kr 585x500 mm 340x400x190 mm 195x400x190 mm Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

ORLANDO art 26098

COMBO SLIM TAPWING 3420 stor låda vänster art 28543 COMBO SLIM TAPWING 2034 stor låda höger art 28544

ABCDEF

COMBO SLIM TAPWING 3636 art 28545 Pris exkl. moms 7 317 kr Pris inkl. moms 9 146 kr Yttermått 771x500 mm Lådmått 360x400x190 mm, 2 st Levereras med Korgventil, vattenlås Material Slät rostfri plåt Tillbehör ABCDEF Montering

Denna ho är maximerad för att passa i skåpet, justering i stommen eller skåpsluckan kan krävas.

PRAKTISKT MED LÅG MELLANVÄGG, NEDSÄNKT 72 MM

46 INSATSBÄNKAR & DISKHOAR


Planmontage

Undermontage

Infällnad

Slimtop

Insvetsning

XV 23 TAPWING art 29410 Pris exkl moms Pris inkl moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

PERFEKT FÖR KÖKSÖ

5 293 kr 6 616 kr 280x510 mm 230x400x170 mm korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

CDEF

XV 50 TAPWING art 29430 Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

6 256 kr 7 820 kr 550x510 mm 500x400x200 mm korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

ABCDEF

XV 55 TAPWING art 29440 Pris exkl moms Pris inkl moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

6 545 kr 8 181 kr 600x510 mm 550x400x200 mm korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

ABCDEF

XV 70 TAPWING art 29450 Pris exkl moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering XV 5023 TAPWING stor låda vänster art 29470 XV 2350 TAPWING stor låda höger art 29480

Pris exkl moms Pris inkl moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

FÖR SKÅP 800 MM

7 413 kr 9 266 kr 750x510 mm 700x400x200 mm korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

ABCDEF

11 556 kr 14 445 kr 805x510 mm 500x400x200 230x400x170 mm korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

ABCDEF

SMARTA TILLBEHÖR

A VD21 Skärbräda art 29315

B Sköljlåda Eco

art 28500

C

TriTop 340 Avrinningsplan art 1084327

D

TriTop 400 Avrinningsplan art 1084325

E

F

F500 sköljlåda art 28360

CM 400 sköljlåda art 24001

Pris, mått och fler tillbehör finns på sidan 70. OBS! Tänk på att valt montagesätt kan påverka vilka tillbehör som går att använda. INSATSBÄNKAR OCH DISKHOAR 47


DISKHOAR XV

Produkten bedömd i SundaHus Miljödata

DESIGN OCH KVALITET I ABSOLUT TOPPKLASS.

XV 23 – PERFEKT FÖR KÖKSÖ

XV 23 – Unikt mått i bredd 230 mm

XV 55 – Maximera 600 skåpet och få plats för större ugnsplåtar

XV 5023 – Maximera 800 skåpet

XV 5523 – Den perfekta kombinationen för köket. För 900 skåp.

48 INSATSBÄNKAR & DISKHOAR


XV5023 CURVE SHADOW

DESIGN OCH KVALITET ETT STEG LÄNGRE

INSATSBÄNKAR OCH DISKHOAR 49


XV 18 art 29100

XV 23 art 29110

Pris exkl moms Pris inkl moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

4 136 kr 5 170 kr 220x440 mm 180x400x170 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

CDE

4 253 kr 5 316 kr 270x440 mm 230x400x170 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

CDEF

PERFEKT FÖR KÖKSÖ

XV 34 art 29120

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

4 422 kr 5 528 kr 380x440 mm 340x400x200 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

ABCDEF

XV 50 art 29130 Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

XV 55 art 29140

XV 70 art 29150

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

ABCDEF

5 177 kr 6 471 kr 590x440 mm 550x400x200 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

ABCDEF

Pris exkl. moms 5 558 kr Pris inkl. moms 6 948 kr Yttermått 740x440 mm Lådmått 700x400x200 mm Levereras med korgventil, vattenlås Material slät rostfri plåt Tillbehör ABCDEF Montering

Denna ho är maximerad för att passa i skåpet, justering i stommen eller skåpsluckan kan krävas. 50 INSATSBÄNKAR & DISKHOAR

4 816 kr 6 020 kr 540x440 mm 500x400x200 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt


Planmontage

Undermontage

Infällnad

Slimtop

XV 3418 stor låda vänster art 29200 XV 1834 stor låda höger art 29210

Insvetsning

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

XV 3434 art 29220

Pris exkl moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

XV 5018 stor låda vänster art 29230 XV 1850 stor låda höger art 29240

Pris exkl moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

XV 5023 stor låda vänster art 29270 XV 2350 stor låda höger art 29280

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

FÖR SKÅP 800 MM

XV 5523 stor låda vänster art 29250 XV 2355 stor låda höger art 29260

7 946 kr 9 933 kr 585x440 mm 340x400x200 mm 180x400x170 mm korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

ABCDEF

8 414 kr 10 518 kr 745x440 mm 340x400x200 mm, 2 st korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

ABCDEF

8 414 kr 10 518 kr 745x440 mm 500x400x200 mm 180x400x170 mm korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

A BC D E F

9 068 kr 11 335 kr 795x440 mm 500x400x200 mm 230x400x170 mm korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

ABCDEF

Pris exkl. moms 10 285 kr Pris inkl. moms 12 856 kr Yttermått 845x440 mm Lådmått 550x400x200 mm 230x400x170 mm Levereras med korgventil, vattenlås Material slät rostfri plåt Tillbehör ABCDEF Montering

FÖR SKÅP 900 MM

SMARTA TILLBEHÖR

A VD21 Skärbräda art 29315

B Sköljlåda Eco

art 28500

C

TriTop 340 Avrinningsplan art 1084327

D

TriTop 400 Avrinningsplan art 1084325

E

F500 sköljlåda art 28360

F

CM 400 sköljlåda art 24001 (passar ej i disklho bredd 180 mm)

Pris, mått och fler tillbehör finns på sidan 70. Denna ho är maximerad för att passa i skåpet, justering i stommen eller skåpsluckan kan krävas. INSATSBÄNKAR OCH DISKHOAR 51


EXTREME EXTREMT TUNN MELLANVÄGG, BÅDE SNYGGT OCH PRAKTISKT!

MINIMALISTISK MELLANVÄGG 4 MM

EXTREME 1634

SMARTA TILLBEHÖR

A Sköljlåda Eco

art 28500

B Avrinningsbricka art 28501

C Avrinningsbricka Antracit art 28502

Pris, mått och fler tillbehör finns på sidan 70.

52 INSATSBÄNKAR & DISKHOAR

D Extreme Sköljlåda art 28503

E Extreme Sköljlåda Antracit art 28504

F Extreme Skärbräda art 28505


Undermontage

Planmontage

Infällnad

Slimtop

Insvetsning

EXTREME 22 art 28510 Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

2 151 kr 2 689 kr 265x440 mm 225x400x160 mm Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

DE

EXTREME 34 art 28511 Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

2 433 kr 3 041 kr 380x440 mm 340x400x200 mm Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

ABCDEF

EXTREME 50 art 28512 Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

EXTREME 3416 stor låda vänster art 28513 EXTREME 1634 stor låda höger art 28514

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

2 883 kr 3 604 kr 540x440 mm 500x400x200 mm Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

ABCDEF

4 984 kr 6 230 kr 544x440 mm 340x400x200 mm 160x400x130 mm Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

ABCDEF

EXTREME 3434 art 28515 Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

EXTREME 5022 stor låda vänster art 28516 EXTREME 2250 stor låda höger art 28517

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

5 483 kr 6 854 kr 724x440 mm 340x400x200 mm, 2 st Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

ABCDEF

5 483 kr 6 854 kr 769x440 mm 500x400x200 mm 225x400x160 mm Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

ABCDEF

INSATSBÄNKAR OCH DISKHOAR 53


EXTREME DELUXE HANDGJORDA KVALITETSHOAR MED MASSOR AV MÖJLIGHETER. FÖR ALLA MONTAGE. PERFEKT ÄVEN FÖR INSVETSNING.

EXTREME DELUXE 3420

EXTREME DELUXE 5022

EXTREME DELUXE 3420 stor låda vänster art 24019 EXTREME DELUXE 2034 stor låda höger art 24020 Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

7 667 kr 9 584 kr 585x440 mm 545x400x200 mm Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

ABCDEF

EXTREME DELUXE 5022 stor låda vänster art 24021 EXTREME DELUXE 2250 stor låda höger art 24022 Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

8 079 kr 10 099 kr 770x440 mm 730x400x200 mm Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

ABCDEF

SMARTA TILLBEHÖR

A Sköljlåda Eco art 28500

B Avrinningsbricka art 28501

C Avrinningsbricka Antracit art 28502

Pris, mått och fler tillbehör finns på sidan 70.

54 INSATSBÄNKAR & DISKHOAR

D Extreme Sköljlåda art 28503

E Extreme Sköljlåda Antracit art 28504

F Extreme Skärbräda art 28505


Undermontage

Planmontage

Infällnad

Slimtop

Insvetsning

EXTREME INTEGRATO DÖLJ DISKEN UNDER ETT TÄCKLOCK I SVART GLAS OCH SKAPA MER ARBETSYTA. EXTREME INTEGRATO ÄR HANDGJORDA HOAR FÖR ALLA MONTAGE OCH PERFEKTA FÖR INSVETSNING.

EXTREME INTEGRATO 70

EXTREME INTEGRATO3434

EXTREME INTEGRATO 50 art 28528

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

R10

5 649 kr 7 061 kr 540x450 mm 500x410x215 mm Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

ABCD

EXTREME INTEGRATO 70 art 28529 Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

R10

EXTREME INTEGRATO 3434 art 28530

R10

4

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

6 315 kr 7 894 kr 740x450 mm 700x410x215 mm Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

ABCD

7 480 kr 9 350 kr 724x450 mm 340/340x410x215 mm Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

ABCD

SMARTA TILLBEHÖR

A Skärbräda bambu art 28531 Exkl 456 kr Inkl 570 kr

B RF Sköljlåda art 28532 Exkl 980 kr Inkl 1 225 kr

C Avrinningsplan art 28533 Exkl 1 055 kr Inkl 1 319 kr

D Diskställ

art 28534 Exkl 511 kr Inkl 639 kr 325x394x155 mm

Täcklock i svart glas ingår!

INSATSBÄNKAR OCH DISKHOAR 55


DI ART UNIKA MÅTT I KOMBINATION MED UNIK DESIGN.

NEDSÄNKT MELLANVÄGG – 10 MM BRED DI ART 5320 SMARTA TILLBEHÖR

A VD21 Skärbräda art 29315

B DI Art Avrinningsplan art 28407

Pris, mått och fler tillbehör finns på sidan 70.

56 INSATSBÄNKAR & DISKHOAR

C DI Art Sköljbricka

art 28406 (passar ej i diskho bredd 200 mm)

D F500 sköljlåda

art 28360

E

CM 400 sköljlåda art 24001 (passar ej i disklho bredd 200 mm)


Undermontage

Planmontage

Infällnad

Slimtop

Insvetsning

Produkten bedömd i SundaHus Miljödata

DI ART 20 art 28410 Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering DI ART 53 art 28411

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

2 758 kr 3 448 kr 240x440 mm 200x400x180 mm Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

BD

3 561 kr 4 451 kr 570x440 mm 530x400x180 mm Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

ABCDE

DI ART 73 art 28412 Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering DI ART 3320 stor låda vänster art 28413 DI ART 2033 stor låda höger art 28414

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

4 720 kr 5 900 kr 770x440 mm 730x400x180 mm Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

ABCDE

6 056 kr 7 570 kr 580x440 mm 330x400x180 mm 200x400x180 mm Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

ABCDE

DI ART 3636 art 28417 Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering DI ART 5320 stor låda vänster art 28415 DI ART 2053 stor låda höger art 28416

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

6 413 kr 8 016 kr 770x440 mm 360x400x180 mm, 2 st Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

ABCDE

6 413 kr 8 016 kr 780x440 mm 530x400x180 mm 200x400x180 mm Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

ABCDE

INSATSBÄNKAR OCH DISKHOAR 57


DI COMBO DEN PERFEKTA BLANDNINGEN MELLAN EN HO OCH EN HOKOMBINATION.

PRAKTISK DISKHO MED LÅG MELLANVÄGG

DJUP 180 MM MELLANVÄGG NEDSÄNKT 72 MM DI COMBO 3418 SKÄLJLÅDA F500

DI COMBO 3418 stor låda vänster art 28400 DI COMBO 1834 stor låda höger art 28401 Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

5 683 kr 7 104 kr 585x440 mm 340x400x180 mm 180x400x180 mm Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

ABCDEF

DI COMBO 3434 art 28403 Pris exkl. moms 6 141 kr Pris inkl. moms 7 676 kr Yttermått 745x440 mm Lådmått 340x400x180 mm, 2 st Levereras med Korgventil, vattenlås Material Slät rostfri plåt Tillbehör ABCDEF Montering

Denna ho är maximerad för att passa i skåpet, justering i stommen eller skåpsluckan kan krävas.

PRAKTISKT MED LÅG MELLANVÄGG, NEDSÄNKT 72 MM 58 INSATSBÄNKAR & DISKHOAR


Planmontage

Undermontage

Infällnad

Slimtop

Insvetsning

COMBO SLIM EN UTVECKLING AV FÖRSÄLJNINGSSUCCÉN DI COMBO – MED TUNN MELLANVÄGG!

TIPS! PASSAR VÄLDIGT BRA MED SOLID STÅLSBÄNK SE SID 22.

COMBO SLIM 3420

COMBO SLIM 3420 stor låda vänster art 28540 COMBO SLIM 2034 stor låda höger art 28541 Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

6 485 kr 8 106 kr 585x440 mm 340x400x190 mm 195x400x190 mm Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

ABCDEF

COMBO SLIM 3636 art 28542 Pris exkl. moms 6 901 kr Pris inkl. moms 8 626 kr Yttermått 771x440 mm Lådmått 360x400x190 mm, 2 st Levereras med Korgventil, vattenlås Material Slät rostfri plåt Tillbehör ABCDEF Montering

SMARTA TILLBEHÖR

A VD21 Skärbräda art 29315

B Sköljlåda Eco

art 28500

C

TriTop 340 Avrinningsplan art 1084327

D

TriTop 400 Avrinningsplan art 1084325

E

F500 sköljlåda art 28360

F

CM 400 sköljlåda art 24001

Pris, mått och fler tillbehör finns på sidan 70. INSATSBÄNKAR OCH DISKHOAR OBS! Tänk på att valt montagesätt kan påverka vilka tillbehör som går att använda.

59


NYHET!

CLEAN REN DESIGN, MED ETT AVLOPP SOM MINIMERAR RISKEN FÖR ATT SKRÄP SAMLAS

COMFORT WASTE – Nytt Hygieniskt avlopp, enkelt att hålla rent.

CLEAN 18 art 26300 Pris exkl. moms 2 652 kr Pris inkl. moms 3 315 kr Yttermått 220x440 mm Lådmått 183x403x145 mm Levereras med Comfort waste, korgventil Material Slät rostfri plåt Tillbehör ABCDEF Montering

CLEAN 34 art 26301

Pris exkl. moms 3 133 kr Pris inkl. moms 3 916 kr Yttermått 380x440 mm Lådmått 343x403x180 mmt Levereras med Comfort waste, korgventil Material Slät rostfri plåt Tillbehör ABCDEF Montering

CLEAN 50 art 26302 Pris exkl. moms 3 245 kr Pris inkl. moms 4 056 kr Yttermått 540x440 mm Lådmått 503x403x200 mm Levereras med Comfort waste, korgventil Material Slät rostfri plåt Tillbehör ABCDEF Montering

SMARTA TILLBEHÖR

A Sköljlåda Eco art 28500

B Avrinningsbricka art 28501

C Avrinningsbricka Antracit art 28502

Pris, mått och fler tillbehör finns på sidan 70. 60 INSATSBÄNKAR & DISKHOAR

D Extreme Sköljlåda art 28503

E Extreme Sköljlåda Antracit art 28504

F Extreme Skärbräda art 28505


Undermontage

Planmontage

Infällnad

Slimtop

Insvetsning

Matt yta som gör att repor syns mindre Pressad botten med 16 mm fall för bästa avrinning.

CLEAN 5018 art 26304 CLEAN 1850 art 26305 Pris exkl. moms 6 214 kr Pris inkl. moms 7 768 kr Yttermått 740x440 mm Lådmått 503/183x403x200/145 mm Levereras med Comfort waste, korgventil Material Slät rostfri plåt Tillbehör ABCDEF Montering

CLEAN 70 art 26303 Pris exkl. moms 4 963 kr Pris inkl. moms 6 205 kr Yttermått 760x440 mm Lådmått 723x403x220 mm Levereras med Korgventil, vattenlås Material Slät rostfri plåt Tillbehör ABCDEF Montering

CLEAN 50 – JET BLACK art 26312 Pris exkl. moms 4 785 kr Pris inkl. moms 5 981 kr Yttermått 540x440 mm Lådmått 503x403x200 mm Levereras med Korgventil, vattenlås Material Svart rostfri Tillbehör ABCDEF Montering Tillgänglig fr.o.m mars

Ej med Comfort waste Rostfria hoar med färg är en tydlig trend. Därför har vi med en avancerad pulverlackerings teknik tagit fram en helt svart ho. Vi kallar färgen Jet Black. OBS! Comfort waste kan ej kompletteras med avfallskvarn, silbricka eller propp.

INSATSBÄNKAR OCH DISKHOAR 61


OHIO 5040 RADIE 26,5 MM

62 INSATSBÄNKAR & DISKHOAR


Planmontage

Undermontage

Infällnad

Slimtop

Insvetsning

OHIO OHIO 1840 art 26035

Pris exkl moms 2  758 kr Pris inkl moms 3  448 kr Yttermått 220x440 mm Lådmått 183x403x145 mm Levereras med korgventil, vattenlås Material slät rostfri plåt Tillbehör CDE Montering

OHIO 4040 art 26036 Pris exkl moms 3  561 kr Pris inkl moms 4 451 kr Yttermått 440x440 mm Lådmått 403x403x180 mm Levereras med korgventil, vattenlås Material slät rostfri plåt ACDE Tillbehör Montering

OHIO 5040 art 26037 Pris exkl moms 3  917 kr Pris inkl moms 4  896 kr Yttermått 540x440 mm Lådmått 503x403x200 mm Levereras med korgventil, vattenlås Material slät rostfri plåt Tillbehör ACDE Montering

SMARTA TILLBEHÖR

A VD21 Skärbräda art 29315

B Sköljlåda Eco

art 28500

C

TriTop 340 Avrinningsplan art 1084327

D TriTop 400 Avrinningsplan art 1084325

E

F500 sköljlåda art 28360

Pris, mått och fler tillbehör finns på sidan 70.

INSATSBÄNKAR OCH DISKHOAR 63


PRISSÄNKT!

UTGÅENDE PRODUKTER. BEGRÄNSAT ANTAL.

MATRIX 2 MATRIX 2, 18 art 28450 Pris exkl moms 1 741 kr Pris inkl moms 2 176 kr Yttermått 220x440 mm Lådmått 180x400x195 mm Levereras med korgventil, vattenlås Material Slät rostfri plåt Tillbehör E Montering

MATRIX 2, 34 art 28452 Pris exkl moms Pris inkl moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

1 953 kr 2 441 kr 380x440 mm 340x400x195 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

ABCEF

MATRIX 2, 50 art 28454 Pris exkl moms Pris inkl moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

2 518 kr 3 148 kr 540x440 mm 500x400x200 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

ABCDEF

MATRIX 2, 70 art 28456 Pris exkl moms Pris inkl moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

3 456 kr 4 320 kr 750x450 mm 700x400x200 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

ABCDEF

SMARTA TILLBEHÖR

A VD21 Skärbräda art 29315

B Sköljlåda Eco

art 28500

C

TriTop 340 Avrinningsplan art 1084327

Pris, mått och fler tillbehör finns på sidan 70.

64 INSATSBÄNKAR & DISKHOAR

D TriTop 400 Avrinningsplan art 1084325

E

F500 sköljlåda art 28360

F

CM 400 sköljlåda art 24001 (passar ej i disklho 180 mm)


Undermontage

Planmontage

Infällnad

Slimtop

Insvetsning

MATRIX 2, 3418 stor låda vänster art 28460 MATRIX 2, 1834 stor låda höger art 28462 Pris exkl moms Pris inkl moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

4 425 kr 5 531 kr 580x440 mm 340x400x180 mm 180x400x195 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

ABCDEF

MATRIX 2, 3434 art 28458 Pris exkl moms Pris inkl moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

MATRIX 2, 5018 stor låda vänster art 28464 MATRIX 2, 1850 stor låda höger art 28466

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

4 778 kr 5 973 kr 740x440 mm 340x400x195 mm, 2 st korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

ABCDEF

4 778 kr 5 973 kr 740x440 mm 500x400x200 mm 180x400x195 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

ABCDEF

MATRIX 2, 3434

RADIE 20 MM – STRAMT MEN ÄNDÅ PRAKTISKT

INSATSBÄNKAR OCH DISKHOAR 65


Undermontage

Planmontage

Infällnad

Slimtop

IB IB 1840 art 26138 Pris exkl moms 2 005 kr Pris inkl moms 2  506 kr Yttermått 220x440 mm Lådmått 180x400x130 mm Levereras med korgventil, vattenlås Material slät rostfri plåt Montering

IB 4040 art 26130 Pris exkl moms 2  843 kr Pris inkl moms 3  554 kr Yttermått 440x440 mm Lådmått 400x400x180 mm Levereras med korgventil, vattenlås Material slät rostfri plåt Tillbehör A Montering

IB 5040 art 26133 Pris exkl moms 3 199 kr Pris inkl moms 3  999 kr Yttermått 540x440 mm Lådmått 500x400x200 mm Levereras med korgventil, vattenlås Material slät rostfri plåt Tillbehör A Montering

SMARTA TILLBEHÖR

A

F500 sköljlåda art 28360

Pris, mått och fler tillbehör finns på sidan 70.

66 INSATSBÄNKAR & DISKHOAR

Insvetsning


BLANDARE STEEL ACCENT D

IB 5040 TRADITIONELL MED RADIE 60 MM

INSATSBÄNKAR OCH DISKHOAR 67


Undermontage

Planmontage

Infällnad

Slimtop

Insvetsning

MANHATTAN PRAKTISKA OCH SMARTA LÖSNINGAR FÖR ALLA BÄNKSKIVOR.

MANHATTAN 1000

MANHATTAN 700 ART 26500

PERFEKT ATT SVETSA IN I EN ROSTFRI KÖKSÖ!

Pris exkl moms Pris inkl moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Montering

5 404 kr 6 755 kr 685x195 mm 630x140x217 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

Med plats för 2 st tillbehör

MANHATTAN 1000 ART 26501

PERFEKT ATT SVETSA IN I EN ROSTFRI KÖKSÖ!

Pris exkl moms Pris inkl moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Montering

6 013 kr 7 516 kr 1000x195 mm 945x140x217 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

Med plats för 3 st tillbehör

MANHATTAN 280 ART 26503 Pris exkl moms 3 682 kr Pris inkl moms 4 603 kr Yttermått 335x370 mm Innermått 280x315mm Levereras med korgventil, vattenlås Material slät rostfri plåt Montering

NYHET!

PERFEKT SOM EXTRALÅDA ELLER I KÖKSÖ.

68 INSATSBÄNKAR & DISKHOAR


MANHATTAN 280 FÖR TVÅ VALFRIA TILLBEHÖR NEDAN ÄVEN FÖR INSVETSNING

FLASKHÅLLARE art 26510 Exkl 1 655 kr, inkl 2 069 kr 314x139x110 mm, 100 mm Ø Slät rostfri plåt

AVRINNINGSBRICKA art 26518 Exkl 692 kr, inkl 865 kr 314x139x20 mm Slät rostfri plåt

BEHÅLLARE 3 st art 26514 Exkl 2 009 kr, inkl 2 511 kr 314x139x80 mm, innermått 80x114 mm Slät rostfri plåt

KNIVBLOCK art 26516 Exkl 356 kr, inkl 445 kr 314x139x20 mm Bambu

SKÖLJLÅDA art 26511 Exkl 1 445 kr, inkl 1 806 kr 314x139x105 mm, innermått 289x114 mm Slät rostfri plåt

SKÄRBRÄDOR 3 st art 26512 Exkl 2 009 kr, inkl 2 511 kr 314x139x420/370/320 mm Slät rostfri plåt/bambu

Passar ej till Manhattan 280 INSATSBÄNKAR OCH DISKHOAR 69


SMARTA IDEÉR

BRA TILLBEHÖR SOM FÖRENKLAR VARDAGEN

F500 SKÖLJLÅDA

VD21 SKÄRBRÄDA

SMART MAGNETFUNKTION FÖR REDSKAP

TRITOP 340

SKÖLJLÅDA ECO


AVRINNINGSBRICKA art 28501 PASSAR TILL DECOLIGHT SQUARE XV TAPWING XV OHIO DI ART ALLA COMBO ALLA EXTREME MATRIX2 CLEAN

Pris exkl. moms 1  156 kr Pris inkl. moms 1  445 kr Mått 425x360x22 mm Material Rostfri

AVRINNINGSPLAN ROSTFRI TriTop 340 art 1084327 PASSAR TILL DECOLIGHT SQUARE XV TAPWING XV OHIO DI ART ALLA COMBO ALLA EXTREME

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Mått Material

1 074 kr 1  343 kr 349x419 mm Slät rostfri plåt

AVRINNINGSPLAN ROSTFRI TriTop 400 art 1084325 PASSAR TILL EXTREME XV DI ART EXTREME DELUXE DI COMBO COMBO SLIM OHIO TAPWING OHIO CLEAN MATRIX2

DI ART AVRINNINGSPLAN art 28407 PASSAR TILL EXTREME XV DI ART EXTREME DELUXE DI COMBO COMBO SLIM

Pris exkl. moms 1  196 kr Pris inkl. moms 1  495 kr Mått 409x419 mm Material Rostfri

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Mått Material

971 kr 1 214 kr 317x419x18/10 mm Slät rostfri plåt

AVRINNINGSBRICKA ANTRACIT art 28502 PASSAR TILL DECOLIGHT SQUARE EXTREME XV DI ART EXTREME DELUXE DI COMBO COMBO SLIM MATRIX2 CLEAN

DI ART SKÖLJBRICKA art 28406 PASSAR TILL EXTREME XV DI ART EXTREME DELUXE DI COMBO COMBO SLIM

Pris exkl. moms 1 622 kr Pris inkl. moms 2 028 kr Mått 425x360x22 mm Material Rostfri/PVD

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Innermått Material

883 kr 1 104 kr 173x416 mm 155x396x55 mm Slät rostfri plåt

INSATSBÄNKAR OCH DISKHOAR 71


CM 400 SKÖLJLÅDA art 24001 PASSAR TILL EXTREME XV DI ART EXTREME DELUXE DI COMBO COMBO SLIM MATRIX2

F500 SKÖLJLÅDA ROSTFRI art 28360

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Innermått Material

586 kr 733 kr 173x416 mm 155x396x55 mm Slät rostfri plåt

PASSAR TILL DECOLIGHT SQUARE EXTREME XV DI ART EXTREME DELUXE DI COMBO COMBO SLIM MATRIX2 CLEAN

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Mått Material

1 290 kr 1  613 kr 427x166x90 mm Slät rostfri plåt

PASSAR TILL VARIANT 110 DECO CLASSIC

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Mått Material

864kr 1  080 kr 165x317x80 mm Slät rostfri plåt

PASSAR TILL DECOLIGHT SQUARE XV TAPWING XV OHIO IB DI ART ALLA COMBO ALLA EXTREME

EXTREME SKÖLJLÅDA art 28503

Pris exkl. moms 1 147 kr Pris inkl. moms 1  434 kr Innermått 197x377x130 mm Material Rostfri

SKÖLJLÅDA art 1056616

SKÖLJLÅDA ECO art 28500 PASSAR TILL DECOLIGHT SQUARE XV TAPWING XV OHIO DI ART ALLA COMBO ALLA EXTREME MATRIX2 CLEAN

Pris exkl. moms 990 kr Pris inkl. moms 1  238 kr Mått 279x422x147 mm Material Polyenplast

EXTREME SKÖLJLÅDA ANTRACIT art 28504 PASSAR TILL DECOLIGHT SQUARE EXTREME XV DI ART EXTREME DELUXE DI COMBO COMBO SLIM MATRIX2 CLEAN

Pris exkl. moms 1 918 kr Pris inkl. moms 2 398 kr Mått 427X166X90 mm Material Rostfri/PVD

CM230 SKÖLJ & FÖRVARING art 24003 PASSAR TILL DECOLIGHT CLASSIC PRO SAMTLIGA LÅDOR MED EN MELLANVÄGG 72 INSATSBÄNKAR & DISKHOAR

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Innermått Material

224 kr 280 kr 85x230x90 mm 155x396x55 mm Tranparent plast


SKÄRBRÄDA art 1016018

PASSAR TILL VARIANT 40 DUO 30 DECO CLASSIC

Pris exkl. moms 442 kr Pris inkl. moms 553 kr Mått 240x360 mm Material Bok

SKÄRBRÄDA art 1016019 PASSAR TILL VARIANT 10

Pris exkl. moms 442 kr Pris inkl. moms 553 kr Mått 240x360 mm Material Bok

EXTREME SKÄRBRÄDA art 28505

PASSAR TILL DECOLIGHT SQUARE XV TAPWING XV OHIO DI ART ALLA COMBO ALLA EXTREME MATRIX2 CLEAN

VD21 SKÄRBRÄDA PLAST art 29315 PASSAR TILL DECOLIGHT SQUARE XV TAPWING XV OHIO DI ART ALLA COMBO ALLA EXTREME

Pris exkl. moms 990 kr Pris inkl. moms 1  238 kr Mått 300x417 mm Material Bambu

Pris exkl. moms 1 349 kr Pris inkl. moms 1 686 kr Mått 330X420 mm Material Polyetenplast

DISKKORG VIT art 26207 Pris exkl. moms Pris inkl. moms Mått Material

426 kr 533 kr 320x375 mm Vit tråd

PASSAR TILL DECOLIGHT DECO CLASSIC VARIANT DUO

PASSAR TILL PRINCESS 80 DALLAS L18 35D40

Pris exkl. moms 1 215 kr Pris inkl. moms 1 519 kr Mått 325x358 mm Material Rostfri

DISKKORG ROSTFRI art 26202

TRÅDKORG ROSTFRI art 24009 PASSAR TILL DECOLIGHT DECO CLASSIC ATLANTIC VARIANT40 DUO

Pris exkl. moms 1 014 kr Pris inkl. moms 1 266 kr Yttermått 342x380 mm Material Rostfri

INSATSBÄNKAR OCH DISKHOAR 73


Undermontage

Planmontage

Infällnad

ÖVRIGA ENKELHOAR

Slimtop

Insvetsning

(Sorterat efter skåpsstorlek)

300

VARIANT 110 art 230101

148

Pris exkl moms Pris inkl moms Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

1 285 kr 1 606 kr 148x300x120 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

D

IB 1840 art 26138 Pris exkl moms 2 005 kr Pris inkl moms 2  506 kr Yttermått 220x440 mm Lådmått 180x400x130 mm Levereras med korgventil, vattenlås Material slät rostfri plåt Montering

AQUA-LINE RIO art 26243 Pris exkl moms 1 919 kr Pris inkl moms 2 399 kr Yttermått Ø 290 mm Lådmått Ø 250x125 mm Levereras med bottenventil special, vattenlås Material slät rostfri plåt Ytfinish blankpolerad Montering VARIANT 40 K art 23006

VARIANT 40 K FS art 23006-FS

PLANMONTERING!

Pris exkl moms Pris inkl moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

1 721 kr 2 151 kr 368x428 mm 340x400x180 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

AC

Pris exkl. moms 2  584 kr Pris inkl. moms 3 230 kr Yttermått 386x446mm Lådmått 340x400x180mm Levereras med Korgventil, vattenlås Material Slät rostfri plåt Tillbehör AC Montering

OTTAWA art 26127

74 INSATSBÄNKAR & DISKHOAR

Pris exkl moms Pris inkl moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Montering

3 836 kr 4 795 kr 550x450 mm 500x400x225 mm propp, vattenlås slät rostfri plåt


CM 2333 MÅTT 235X330 MM

PERFEKT FÖR KÖKSÖ

CM 2333 art 24018 Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Montering

2 059 kr 2 574 kr 262x358 mm 235x330x160 mm Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

INSATSBÄNKAR OCH DISKHOAR 75


Undermontage

Planmontage

Infällnad

Slimtop

L18 4035 art 26026 Pris exkl moms Pris inkl moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Montering

1 977 kr 2 471 kr 445x393 mm 405x353x150 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

Pris exkl moms Pris inkl moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Montering

2 224 kr 2 780 kr Ø 520 mm Ø 390x180 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

MOSCOW art 26120

R18 370 OKG art 26119

VARIANT 10 art 23002

VARIANT 10 FS art 23002-FS

PLANMONTERING!

Pris exkl moms Pris inkl moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Montering

1 848 kr 2 310 kr Ø 420 mm Ø 370x150 mm korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

Pris exkl moms Pris inkl moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

2 329 kr 2 911 kr 508x428 mm 480x400x180 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

76 INSATSBÄNKAR & DISKHOAR

BC

3 316 kr 4 145 kr 526x446 mm 480x400x180 mm Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

BC

Insvetsning


ÖVRIGA DUBBELHOAR

DUO 30 art 23014 Pris exkl moms Pris inkl moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering PRINCESS 80 art 26016

Pris exkl moms Pris inkl moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

DALLAS art 26272 Vändbar

4 428 kr 5 535 kr 752x440 mm 340x400x180 mm, 2 st korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

AC

5 009 kr 6  261 kr 765x440 mm 340x400x160 mm, 2 st korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

E

Pris exkl. moms 4 287 kr Pris inkl. moms 5 359 kr Yttermått 765x440 Lådmått 400x400x200 mm 280x400x170 mm Levereras med Korgventil, vattenlås Material Slät rostfri plåt E Tillbehör Montering

L18 35D40 art 26268

Pris exkl moms Pris inkl moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

3 933 kr 4 916 kr 790x445 mm 355x405x150 mm, 2 st korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

E

SMARTA TILLBEHÖR

A Skärbräda

art 1016018

B Skärbräda

art 1016019

C Diskkorg

art 26207

D Sköljlåda art 1056616

E Diskkorg rostfri

art 26202

Pris, mått och fler tillbehör finns på sidan 70. INSATSBÄNKAR OCH DISKHOAR 77


Undermontage

Planmontage

Infällnad

Slimtop

Insvetsning

FÄRGADE DISKHOAR *

DI ART GOLD

Skötselanvisning, se sid 105.

UNIK DESIGN SOM SÄTTER GULDKANT PÅ TILLVARON

DI ART GOLD 20 art 28420

DI ART GOLD 53 art 28421

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

5 784 kr 7 230 kr 240x440 mm 200x400x180 mm Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt/PVD

A

6 676 kr 8 345 kr 570x440 mm 530x400x180 mm Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt/PVD

ABC

DI ART GOLD 73 art 28422 Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering DI ART GOLD 3320 stor låda vänster art 28423 DI ART GOLD 2033 stor låda höger art 28424

DI ART GOLD 3636 art 28427

DI ART GOLD 5320 stor låda vänster art 28425 DI ART GOLD 2053 stor låda höger art 28426

78 INSATSBÄNKAR & DISKHOAR

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

7 655 kr 9 569 kr 770x440 mm 730x400x180 mm Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt/PVD

ABC

8 547 kr 10 684 kr 580x440 mm 330x400x180 mm 200x400x180 mm Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt/PVD

ABC

9 442 kr 11 803 kr 770x440 mm 360x400x180 mm, 2 st Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt/PVD

ABC

9 442 kr 11 803 kr 780x440 mm 530x400x180 mm 200x400x180 mm Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt/PVD

ABC


BLANDARE STEEL ACCESS SAND D

*EN FUSION AV ROSTFRITT STÅL OCH KERAMISK BORNITRID Ytan av rostfritt stål beläggs med en tunn film av keramiskt nitrid i en process som kallas Physical Vapour Deposition (PVD). Nitriden produceras av ädelmetaller som förångas och joniseras i en vakuumkammare. Nitriden accelereras därefter med hög energi i vakuum och avsätts slutligen som ett extra tunt och extremt slitstarkt skikt av keramisk nitrid på en rostfri diskho. Resultatet är en rostfri diskho med inte bara en unik färgton utan också överlägsen reptålighet. OBS! avikelser i färg kan förekomma. På grund av karaktären av ytbehandlingsprocessen slutar varje produkt med unik färg som praktiskt sett inte kan vara 100% repeterbar. Miljöbilderna är foton, övriga är illustrationer.

DI ART GOLD 3420 Unika mått och färg i guld. Med avrinningsplan.

NEDSÄNKT MELLANVÄGG – 10 MM BRED SMARTA TILLBEHÖR

A DI Art Gold Avrinningsplan art 28409

B DI Art Gold Sköljbricka

art 28408 (passar ej i diskho bredd 200 mm)

C VD21 Skärbräda

Pris, mått och fler tillbehör finns på sidan 70.

art 29315

Steel Access Sand D art 70011 Exkl 5 436 kr Inkl 6 795 kr Rostfritt stål/PVD

Steel Accent Sand D art 70041 Exkl 5 516 kr Inkl 6 895 kr Rostfritt stål/PVD

Steel Curve Sand D art 70021 Exkl 3 516 kr Inkl 4 395 kr Rostfritt stål/PVD

DM Pump Sand art 70051 Exkl 839 kr Inkl 1 049 kr Rostfritt stål/PVD

För mer info se sid 96

För mer info se sid 96

För mer info se sid 97

För mer info se sid 98

INSATSBÄNKAR OCH DISKHOAR 79


EXTREME ANTRACIT EXTREMT TUNN MELLANVÄGG I TRENDIG ANTRACITFÄRG

Skötselanvisning, se sid 109. Undermontage

Planmontage

Infällnad

Slimtop

Insvetsning

EXTREME ANTRACIT 22 art 28520 Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

3 869 kr 4 836 kr 265x440 mm 225x400x160 mm Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt / PVD

C

EXTREME ANTRACIT 34 art 28521 Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

4 368 kr 5 460 kr 380x440 mm 340x400x200 mm Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt / PVD

ABCD

EXTREME ANTRACIT 50 art 28522 Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

4 784 kr 5 980 kr 540x440 mm 500x400x200 mm Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt / PVD

ABCD

EXTREME ANTRACIT 3416 stor låda vänster art 28523 EXTREME ANTRACIT 1634 stor låda höger art 28524 Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

80 INSATSBÄNKAR & DISKHOAR

7 862 kr 9 828 kr 544x440 mm 340x400x200 mm 160x400x130 mm Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt / PVD

ABCD


EXTREME ANTRACIT 3434 Med avrinningsplan och sköljlåda.

EXTREME ANTRACIT 3434 art 28525 Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

8 278 kr 10 348 kr 724x440 mm 340x400x200 mm, 2 st Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt / PVD

ABCD

EXTREME ANTRACIT 5022 stor låda vänster art 28526 EXTREME ANTRACIT 2250 stor låda höger art 28527 Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

8 278 kr 10 348 kr 769x440 mm 500x400x200 mm 225x400x160 mm Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt / PVD

ABCD

SMARTA TILLBEHÖR

A Sköljlåda Eco art 28500

B Avrinningsbricka Antracit C Exteme Sköljlåda Antracit D Extreme Skärbräda art 28502

art 28504

Pris, mått och fler tillbehör finns på sidan 70.

art 28505

Steel Access Shadow D art 70012 Exkl 5 596 kr Inkl 6 995 kr Rostfritt stål/PVD För mer info se sid 96

Steel Accent Shadow D art 70042 Exkl 5 836 kr Inkl 7 295 kr Rostfritt stål/PVD För mer info se sid 96

Steel Curve Shadow D art 70022 Exkl 3 756 kr Inkl 4 95 kr Rostfritt stål/PVD För mer info se sid 97

DM Pump Shadow art 70052 Exkl 999 kr Inkl 1 249 kr Rostfritt stål/PVD För mer info se sid 98

INSATSBÄNKAR OCH DISKHOAR 81


MONARCH VARIANT 10 GULD

MONARCH QUADRIX 50FS GULD

82 INSATSBÄNKAR & DISKHOAR


Planmontage

Undermontage

Infällnad

Slimtop

Insvetsning

MONARCH

ROSTFRIA DISKHOAR I PVD GULD Skötselanvisning, se sid 109. För bottenventil som tillhör, se sid 101.

MONARCH QUADRIX 50FS art 23600 Pris exkl moms Pris inkl moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Montering

8 731 kr 10 914 kr 550x450 mm 500x400x200 mm korgventil och vattenlås slät rostfri plåt / PVD

MONARCH VARIANT 10 art 23612 Pris exkl moms Pris inkl moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Montering

4 950 kr 6 188 kr 508x428 mm 480x400x180 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt / PVD

Pris exkl moms Pris inkl moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Montering

3 895 kr 4 869 kr 368x428 mm 340x400x185 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt / PVD

MONARCH VARIANT 40 D art 23605

OBS! Vid montering av två stycken variant 40D i kombination krävs minst 60 mm mellanrum pga bräddavlopp.

MONARCH VARIANT 110 art 23618

30 0

Pris exkl moms Pris inkl moms Lådmått Levereras med Material Montering

2 895 kr 3 619 kr 148x300x120 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt / PVD

148

OBS! Vid montering ihop med Variant 40D i kombination krävs minst 60 mm mellanrum pga bräddavlopp.

PASSAR BARA MONARCH 50FS

BLANDARE

SMARTA TILLBEHÖR

Steel Access Sand D art 70011 Exkl 5 436 kr Inkl 6 795 kr Rostfritt stål/PVD

Steel Accent Sand D art 70041 Exkl 5 516 kr Inkl 6 895 kr Rostfritt stål/PVD

Steel Curve Sand D art 70021 Exkl 3 516 kr Inkl 4 395 kr Rostfritt stål/PVD

DM Pump Sand art 70051 Exkl 839 kr Inkl 1 049 kr Rostfritt stål/PVD

A DI Art Gold Avrinningsplan

För mer info se sid 96

För mer info se sid 96

För mer info se sid 97

För mer info se sid 98

Pris, mått och fler tillbehör finns på sidan 70.

art 28409

B DI Art Gold Sköljbricka

art 28408 (passar ej i diskho bredd 200 mm)

C VD21 Skärbräda art 29315

INSATSBÄNKAR OCH DISKHOAR 83


ROSTFRI INTERIÖR


ROSTFRI INTERIÖR

DESIGN MED PERSONLIGHET

Rostfritt stål är inte bara det perfekta materialet i köket ur ett funktionsperspektiv. Det är också ett material med karaktär och uttryck som verkligen ger ditt kök personlighet. Vägghyllor 86 Frihängande hyllor

88

Väggskenor och hyllplan

89

Stödben och benstativ

90

Diverse interiör

91

ROSTFRI INTERÖR 85


VÄGGHYLLA LÅG Med plats för 2 st hyllplan Höjd 350 mm, djup 350 mm

artikelnummer

exkl moms

inkl moms

29016

6 848 kr

8 560 kr

Bredd 400–1 400 mm

Grundutförande är slipade svetsskarvar artikelnummer

exkl moms

inkl moms

29071

- 1 434 kr

- 1 793 kr

Avdrag för oslipade svetsskarvar

VÄGGHYLLA LÅG, GLASHÄNGARE UNDER Med plats för 2 st hyllplan Höjd 405 mm, djup 350 mm

artikelnummer

exkl moms

inkl moms

29020

8 514 kr

10 643 kr

artikelnummer

exkl moms

inkl moms

29071

- 1 434 kr

- 1 793 kr

Bredd 400–1 400 mm

Grundutförande är slipade svetsskarvar Avdrag för oslipade svetsskarvar

VÄGGHYLLA HÖG Med plats för 3 st hyllplan Höjd 680 mm, djup 350 mm Bredd 400–1 400 mm

artikelnummer

exkl moms

inkl moms

29022

9 907 kr

12 384 kr

Grundutförande är slipade svetsskarvar artikelnummer

exkl moms

inkl moms

29071

- 1 434 kr

- 1 793 kr

Avdrag för oslipade svetsskarvar

VÄGGHYLLA HÖG, GLASHÄNGARE UNDER Med plats för 3 st hyllplan Höjd 735 mm, djup 350 mm Bredd 400–1 400 mm

artikelnummer

exkl moms

inkl moms

29026

11 574 kr

14 468 kr

artikelnummer

exkl moms

inkl moms

29071

- 1 434 kr

- 1 793 kr

Grundutförande är slipade svetsskarvar Avdrag för oslipade svetsskarvar

86 ROSTFRI INTERÖR


EGNA IDEÉR? KONTAKTA OSS FÖR OFFERT!

TILLBEHÖR Hyllplan rostfri, tjocklek 12 mm, bredd 400–1 400 mm

artikelnummer

exkl moms

inkl moms

29066

2 142 kr

2 678 kr

Gallerhyllplan rostfri, bredd 400–1 400 mm

29068

3 867 kr

4 834 kr

Hyllplan 6 mm solidstål 400–1 400 mm

29070

3 160 kr

3 950 kr

ROSTFRI INTERÖR 87


FRIHÄNGANDE TAKHYLLA LÅG Med plats för 2 st hyllplan Höjd 800–1200, djup 350 mm Bredd 400–1 400 mm

artikelnummer

29028

exkl moms

6 848 kr

inkl moms

8 560 kr

Grundutförande är slipade svetsskarvar artikelnummer

exkl moms

inkl moms

29071

- 1 434 kr

- 1 793 kr

Avdrag för oslipade svetsskarvar

FRIHÄNGANDE TAKHYLLA LÅG, GLASHÄNGARE UNDER Med plats för 2 st hyllplan Höjd 800–1200, djup 350 mm Bredd 400–1 400 mm

artikelnummer

29036

exkl moms

8 514 kr

inkl moms

10 643 kr

Grundutförande är slipade svetsskarvar artikelnummer

exkl moms

inkl moms

29071

- 1 434 kr

- 1 793 kr

Avdrag för oslipade svetsskarvar

GOLVHYLLA/STÖDBEN Med plats för 2 st hyllplan Höjd 750 - 950 mm, djup 350 mm med justerbar metallfot Golvhylla 400–1 400 mm

artikelnummer

29040

exkl moms

9 907 kr

inkl moms

12 384 kr

Grundutförande är slipade svetsskarvar Avdrag för oslipade svetsskarvar

TILLBEHÖR Hyllplan rostfri, tjocklek 12 mm, bredd 400–1 400 mm

88 ROSTFRI INTERÖR

artikelnummer

exkl moms

inkl moms

29071

- 1 434 kr

- 1 793 kr

artikelnummer

exkl moms

inkl moms

29066

2 142 kr

2 678 kr

Gallerhyllplan rostfri, bredd 400–1 400 mm

29068

3 867 kr

4 834 kr

Hyllplan 6 mm solidstål 400–1 400 mm

29070

3 160 kr

3 950 kr


VÄGGSKENOR Art 11004 L400 mm Art 11006 L600 mm Art 11008 L800 mm Art 11010 L1000 mm Art 11015 L1500 mm Art 11020 L2000 mm

exkl moms

inkl moms

334 kr 367 kr 396 kr 422 kr 499 kr 877 kr

418 kr 459 kr 495 kr 528 kr 624 kr 1 096 kr

Rek. antal väggskenor 2 st 3 st 4 st ROSTFRI KONSOL FÖR VÄGGSKENA

Hyllängd

400 –1199 mm 1200 –1999 mm 2000 – 2500 mm 167 kr

209 kr

1 790 kr 2 200 kr 2 612 kr 3 021 kr 3 434 kr

2 237 kr 2 750 kr 3 266 kr 3 777 kr 4 293 kr

200 – 500 mm 501 – 1000 mm

1 790 kr 2 200 kr

2 237 kr 2 750 kr

1001 – 1500 mm 1501 – 2000 mm 2001 – 2500 mm

2 612 kr 3 021 kr 3 434 kr

3 266 kr 3 777 kr 4 293 kr

Art 6627DG HYLLPLAN 300x20 mm – plåt på båda sidor. Art 69330-P2 200 – 500 mm 501 – 1000 mm 1001 – 1500 mm 1501 – 2000 mm 2001 – 2500 mm GALLERHYLLPLAN 300x25 mm Art 5100-04

ROSTFRI INTERÖR 89


längd

STÖDBEN 1 MED RAM, JUSTERBAR METALLFOT Höjd 750–950 mm, längd 400–1600 mm Ram gavel 30x30mm, övrigt 25x25 mm artikelnummer

exkl moms

inkl moms

29044

4 988 kr

6 235 kr

Bredd 400–1 400 mm

höjd

Specialmått mot offert.

Metallfot bredd

Grundutförande är slipade svetsskarvar artikelnummer

exkl moms

inkl moms

29071

- 1 434 kr

- 1 793 kr

Avdrag för oslipade svetsskarvar

längd

STÖDBEN 2 MED RAM, JUSTERBAR METALLFOT Höjd 750-950, Längd 400-1600mm Ben 40x40 mm, övrigt 50x25 mm höjd

artikelnummer

exkl moms

inkl moms

29046

5 813 kr

7 266 kr

Bredd 400–1 400 mm

Specialmått mot offert.

Metallfot

Grundutförande är slipade svetsskarvar

bredd

artikelnummer

exkl moms

inkl moms

29071

- 1 434 kr

- 1 793 kr

Avdrag för oslipade svetsskarvar

BENSTATIV LÅG, JUSTERBAR METALLFOT Höjd 100 – 300 mm, djup 500–600 mm, ben 30x30 mm, ram 25x25 mm Metallfot

Specialmått mot offert.

Bredd 800–1600 mm, 2 benpar Bredd 1700–2400 mm, 3 benpar Bredd 2500–3000 mm, 4 benpar

90 ROSTFRI INTERÖR

artikelnummer

exkl moms

inkl moms

29050 29051 29052

3 271 kr 4 422 kr 5 569 kr

4 089 kr 5 528 kr 6 961 kr


HUGGKUBBE MED HJUL i massiv ask, 170 mm Hylla solidstål 6 mm, designhjul i grått

artikelnummer

Höjd 860 mm, djup 500 mm, bredd 500 mm

29001

exkl moms

9 990 kr

inkl moms

12 488 kr

PRISSÄNKT

VINSTÄLL Djup 330 mm A A A A

Bredd 500–800 mm A Låg del B Hög del C Bottendel med ben

artikelnummer

exkl moms

inkl moms

29075 29076 29074

1 214 kr 1 318 kr 1 543 kr

1 518 kr 1 648 kr 1 929 kr

Specialmått mot offert. bredd

B

C

Bilden visar: Bredd 800 mm. Bottenplatta på ben, 1 st hög del och fyra stycken låga delar.

1 flaska

A

2 flaskor på höjden

B C

ROSTFRI INTERÖR 91


VINGLASHYLLA För undermontage tillval - hylla

Bredd 500–800 mm

artikelnummer

exkl moms

inkl moms

29077

1 126 kr

1 408 kr

artikelnummer

exkl moms

inkl moms

29078

1 526 kr

1 908 kr

artikelnummer

exkl moms

inkl moms

29012 29013 29014

1 432 kr 1 544 kr 1 733 kr

1 790 kr 1 930 kr 2 166 kr

artikelnummer

exkl moms

inkl moms

29002 29003

726 kr 385 kr

908 kr 481 kr

VINGLASHYLLA Med rostfri topp Bredd 500–800 mm

skruvhål för montering i skåp

Specialmått mot offert.

Vinglashängare

Bilden visar 29014

JH

GLASHÄNGARE VÄGGMONTERAD 25x25 mm, djup 330 mm Bredd 800 mm, med plats för 5 rader glas Bredd 1000 mm, med plats för 6 rader glas Bredd 1200 mm, med plats för 7 rader glas Specialmått mot offert.

VIN/FLASKHÅLLARE Höjd 90 mm, djup 100 mm, bredd 250 mm, tjocklek 2 mm 2 pack 1 st

VINKYLARE Vinkylare Decosteel med dubbel isolering och elegant finish i borstat rostfritt stål. Diameter 120 mm, höjd 193 mm. Vinkylare

92 ROSTFRI INTERÖR

artikelnummer

exkl moms

inkl moms

23338

427 kr

534 kr


VÄGGHYLLA SOLID Höjd 50 mm, djup 100 mm, tjocklek 2 mm artikelnummer

exkl moms

inkl moms

Bredd 500 mm

29004

428 kr

535 kr

Bredd 1000 mm

29005

654 kr

818 kr

Bredd 1500 mm

29006

868 kr

1 085 kr

Specialmått mot offert.

TAVELLIST SOLID Höjd 50 mm, djup 100 mm, tjocklek 2 mm artikelnummer

exkl moms

Bredd 500 mm

29009

476 kr

inkl moms

595 kr

Bredd 1000 mm

29010

709 kr

886 kr

Bredd 1500 mm

2901 1

992 kr

1 240 kr

Specialmått mot offert.

MÅTTANPASSAD STÄNKPANEL Tjocklek: Bredd: Höjd:

1 mm (endast plåt) 12 mm (på fukttrög MDF) 20 mm (på fukttrög spånskiva) upp till 4 000 mm upp till 1 000 mm

Måttbeställning per mm. Stänkbleck H=0–500 mm Startpris Löpmeterpris

1 mm

1 2/20 mm

Tjocklek: 1 mm Tjocklek: 12/20 mm

Exkl moms

364 kr 1 269 kr

Inkl moms

455 kr 1 586 kr

Exkl moms

629 kr 952 kr

Inkl moms

786 kr 1 190 kr

Stänkbleck H=501–1 000 mm Startpris Löpmeterpris

Tjocklek 1 mm Tjocklek 12/20 mm

Exkl moms

364 kr 1 269 kr

Inkl moms

455 kr 1 586 kr

Exkl moms

1 258 kr 1 903 kr

Inkl moms

1 572 kr 2 379 kr

Övriga mått – begär offert!

MÅTTANPASSAD GOLVSOCKEL Täckta gavlar Tjocklek: 20 mm (på fukttrög spånskiva) Bredd: upp till 4 000 mm Höjd: upp till 200 mm Måttbeställning per mm. Sockel höjd 1–200 mm

Tjocklek 20 mm

Exkl moms

1 269 kr

Startpris Löpmeterpris Inkl moms

1 586 kr

Exkl moms

322 kr

Inkl moms

402 kr

Övriga mått – begär offert!

ROSTFRI INTERÖR 93


TILLBEHÖR


TILLBEHÖR

ENKLARE, BÄTTRE OCH SNYGGARE

Rätt tillbehör gör ditt köksliv både roligare och snyggare. Vi erbjuder genomtänkta och funktionella tillbehör som förenklar din vardag.

Blandare

96

Tillbehör och rengöring

98

Avloppsdetaljer 99

TILLBEHÖR 95


ROSTFRIA BLANDARE FÖR KÖK Köksblandare i rostfritt stål har många fördelar. Materialet är hållbart, hygieniskt och återvinningsbart. Framför allt är blandarna helt blyfria, vilket är extra viktigt för hälsan när det gäller dricksvatten. Blandarens insida är slät och korrosionsfri, vilket minskar risken för avlagringar och skadliga utfällningar. STEEL ACCESS D art 70010

STEEL ACCESS SAND D art 70011

Certifiering

Produkten bedömd i SundaHus Miljödata

STEEL ACCESS SHADOW D art 70012 UTDRAGBAR PIP – 28 MM

Pris exkl moms Pris inkl moms Material

4 316 kr 5 395 kr

Rostfritt stål/PVD

STEEL ACCENT D art 70040

Pris exkl moms Pris inkl moms

5 436 kr 6 795 kr

Pris exkl moms Pris inkl moms

5 596 kr 6 995 kr

Håltagningsmått 40 mm

Vridbar 3600

STEEL ACCENT SAND D art 70041

STEEL ACCENT SHADOW D art 70042

Övrigt Utdragbar pip Diskmaskinsavstängning

SMAL UTDRAGBAR PIP – 21 MM

Pris exkl moms Pris inkl moms Material

4 476 kr 5 595 kr

Rostfritt stål/PVD

Pris exkl moms Pris inkl moms

5 516 kr 6 895 kr

Håltagningsmått 40 mm

Pris exkl moms Pris inkl moms

5 836 kr 7 295 kr

Vridbar 3600

Övrigt Utdragbar pip Diskmaskinsavstängning

OM HANDTAGET ÄR FÖR NÄRA VÄGGEN! DÅ KAN MAN ENKELT BYTA HANDTAG TILL ETT KORTARE.

HANDTAG KORT RF art 71000

Pris exkl moms Pris inkl moms

68 kr 85 kr

RF art 72000

Pris exkl moms Pris inkl moms

135 kr 169 kr

SAND art 71001

Pris exkl moms Pris inkl moms

100 kr 125 kr

SAND art 72001

Pris exkl moms Pris inkl moms

255 kr 319 kr

SHADOW art 71003 Pris exkl moms Pris inkl moms

108 kr 135 kr

SHADOW art 72003

Pris exkl moms Pris inkl moms

311 kr 389 kr

Passar: Curve, Access, Square, Pro 96 TILLBEHÖR

HANDTAG KORT 5 MM

Passar: Accent


STEEL CURVE D art 70020

STEEL CURVE SAND D art 70021

STEEL CURVE SHADOW D art 70022

Pris exkl moms 2 636 kr Pris inkl moms 3 295 kr

Pris exkl moms 3 516 kr Pris inkl moms 4 395 kr

Pris exkl moms Pris inkl moms

Material

Håltagningsmått 35 mm

Vridbar

Rostfritt stål/PVD

STEEL SQUARE D art 70030

STEEL SQUARE SHADOW D art 70031

Pris exkl moms 2 716 kr Pris inkl moms 3 395 kr

Pris exkl moms 3 836 kr Pris inkl moms 4 795 kr

Material

Håltagningsmått 35 mm

Rostfritt stål

Vridbar

3 756kr 4 695 kr

1100

Övrigt

Diskmaskinsavstängning

1100

Övrigt

Diskmaskinsavstängning

STEEL PRO D art 70035 Pris exkl moms 5 356 kr Pris inkl moms 6 695 kr Material Rostfritt stål Håltagningsmått 35 mm Vridbar 1100 Övrigt Diskmaskinsavstängning VIT OCH SVART SLANG MEDFÖLJER UTAN KOSTNAD

Samtliga modeller går att få utan diskmaskinsavstängning som beställningsvara!

ROSTFRI BLANDARE Rostfria blandare är helt blyfria

Rostfritt gäller när det ställs höga krav på hygien

Rostfritt är två gånger hårdare än mässing

Rostfritt har en hållbarhet upp till 30 år med lätt rengöring

Rostfritt innehåller inga ämnen som är skadliga för människor eller naturen

Blandarens insida är slät, vilket gör den hygienisk

Rostfritt kan med lätthet återvinnas till 100%

TILLBEHÖR 97


TÄCKLOCK KORGVENTIL KROM

DESIGNAD BOTTENVENTIL MAGNETIC COVER

BOTTENVENTIL GULD

DISKMEDELSPUMP KROM  art 1065462

DISKMEDELSPUMP ROSTFRI  art 1065463

Pris exkl moms Pris inkl moms Volym Max tjocklek Håltagningsmått Piputsprång

Pris exkl moms Pris inkl moms Volym Max tjocklek Håltagningsmått Piputsprång

587 kr 734 kr 0,5 liter 60 mm Ø 28 mm 90 mm

1008 kr 1 260 kr 0,5 liter 60 mm Ø 28 mm 90 mm

DISKMEDELSPUMP SAND  art 70051

DISKMEDELSPUMP SHADOW  art 70052

Pris exkl moms Pris inkl moms Volym Max tjocklek Håltagningsmått Piputsprång

Pris exkl moms Pris inkl moms Volym Max tjocklek Håltagningsmått Piputsprång

839 kr 1 049 kr 0,35 liter 60 mm Ø 28 mm 90 mm

999 kr 1 249 kr 0,35 liter 60 mm Ø 28 mm 90 mm

Samtliga diskmedelspumparfylls på ovanifrån DISKMASKINSAVSTÄNGNING KROM art 300700

TÄCKLOCK KORGVENTIL KROM art 300336

Pris exkl moms Pris inkl moms Max tjocklek Håltagningsmått

Pris exkl moms Pris inkl moms

959 kr 1 199 kr 40 mm Ø 28 mm

196 kr 245 kr

MATTBORSTAD art 300337 Pris exkl moms Pris inkl moms

222 kr 278 kr

BOTTENVENTIL PVD GULD art 3409018

BOTTENVENTIL PVD KOPPAR ART 3409020

BOTTENVENTIL PVD BLACK ART 3409021

Pris exkl moms Pris inkl moms

Pris exkl moms Pris inkl moms

Pris exkl moms Pris inkl moms

654 kr 818 kr

654 kr 818 kr

654 kr 818 kr

OBS! Enbart för rostfria diskhoar. Passar till Decosteels vattenlås 126617 och 126891.

DECOPOLISH Polerpasta som rengör oxidskikt, kraftig smuts och starka beläggningar på den rostfria ytan skonsamt. Använd minst en gång per vecka för en skinande och ren yta. 75 ML art 23336 Pris exkl moms 134 kr Pris inkl moms 168 kr (finns även i butiksförpackat och storpack, kontakta oss för mer information) 98 TILLBEHÖR

MAGNETIC COVER Snygg täckbricka med Decosteel logo till din diskho. Den är lätt att lyfta bort men sitter ändå stadigt tack vare magneten. Magnetiskt täcklock art 13751 Pris exkl moms 171 kr Pris inkl moms 214 kr


Ingår normalt i alla våra leveranser. Nedan hittar du reservdelar och detaljer för utbyte.

VATTENLÅS art 126841 Enkelt smartloc vattenlås med gängad anslutning

VATTENLÅS art 126617 Enkelt smartloc vattenlås med korgventil

Pris exkl moms 195 kr Pris inkl moms 244 kr

Pris exkl moms 474 kr Pris inkl moms 593 kr

VATTENLÅS art 126891 Dubbelt smartloc vattenlås med korgventil

VATTENLÅS art 126973 Dubbelt smartloc vattenlås med gängad anslutning

Pris exkl moms 752 kr Pris inkl moms 940 kr

Pris exkl moms 265 kr Pris inkl moms 331 kr

BOTTENVENTIL art 128971 Utbytbar del med vridreglage- vajerstyrning (passar till 126891, 126617)

BOTTENVENTIL SIL & PROPP art 3106018 Utbytbar del som ger sil eller propp i diskho (passar till 126891, 126617)

Pris exkl moms 447 kr Pris inkl moms 559 kr

Pris exkl moms Pris inkl moms

196 kr 245 kr

Håltagning D30 mm

KORGVENTIL art 13884 Universal korgventil för Decosteels äldre bottenventiler

KORGVENTIL SMARTLOC art 3100174 Universal korgventil för Decosteela bottenventiler

Pris exkl moms 99 kr Pris inkl moms 124 kr

Pris exkl moms 96 kr Pris inkl moms 120 kr

SILBRICKA 3106018

PASSAR SAMTLIGA DISKHOAR* MED 3,5 " HÅL ANPASSAT FÖR KORGVENTIL

Gäller ej hoar med Comfort waste.

PROPP 3106018

PASSAR SAMTLIGA DISKHOAR* MED 3,5 " HÅL ANPASSAT FÖR KORGVENTIL

Gäller ej hoar med Comfort waste.

TILLBEHÖR 99


DECOPRO


DECOPRO

MÅTTANPASSAT FÖR PROFFS ELLER HEMMAMILJÖ

Oavsett om du jobbar i ett restaurangkök eller hemmakök kommer DecoPro att leva upp till dina högt ställda förväntningar. Våra stativbänkar och konsolbänkar kan naturligtvis måttbeställas efter dina önskemål och är utformade för att möta högsta krav på hygien och arbetsmiljö.

DECOPRO 101


Broschyr för nedladdning & produktblad finns på decosteel.se/decolab/decolabsida STATIV OCH KONSOLBÄNKAR

20

30/40

Kant S3

30/40

Kant S7

10

STATIVBÄNK inkl. diskho och gallerhylla (plåthylla finns som alternativ)

KONSOLBÄNK inkl. diskho och plåthylla (gallerhylla finns som alternativ)

Bakkant S10-3

60

20

Med täckta gavlar

HYLLSYSTEM

VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA OSS FÖR OFFERT OCH DIN BÄSTA ROSTFRIA LÖSNING

MÅTTANPASSADE HYLLOR

BÄNK OCH VÄGGSKÅP

BÄNKSKÅP 800D

BÄNKSKÅP 600E

LÅDHURTS 400/3

VÄGGSKÅP 800D

VÄGGSKÅP 600E

(Integrerat lutande tak som alternativ)

– STOMMAR: 20 MM – GÅNGJÄRN: BLUM 110 GRADER – LÅDBESLAG: BLUM – HANDTAG: BYGELHANDTAG SOM STANDARD, INFÄLLDA HANDTAG FINNS SOM ALTERNATIV

102 DECOPRO


Här hittar du endast ett litet urval av våra produkter. VI KAN TILLVERKA DET MESTA I ROSTFRITT! Hör av dig för mer information!

DECOPRO 103


En rostfri diskbänk har en lång livslängd, och blir bara vackrare med åren. Trots små repor från den dagliga användningen mister den aldrig glansen, bara du torkar av den när du använt den. Använd aldrig hårda eller vassa föremål på bänkens yta om du vill undvika repor.

104 DECOSTEEL 2020


Komplett monering och skötsel finns på decosteel.se

FÖRDELARNA MED ROSTFRITT ÄR MÅNGA!

ATT TÄNKA PÅ Vi tillbringar mängder av tid i köket. Och hela 60% av den tiden står vi vid diskbänken. Med andra ord en möbel som det är värt att lägga lite extra tid på att välja. Här har vi samlat tips och råd att tänka på! 3 Börja med att fundera över hur köket ska användas. Lagar man ofta mat? Bakar man? Behöver man stora arbetsytor?

Lättskött

Hållbart

3 Hur stor plats finns för diskbänken? Ska det vara en heltäckande bänk eller en infällnadsbänk?

3 Har man en bänkskiva av trä kan det vara praktiskt med en diskbänk med avställningsyta. Det gör att man alltid har en yta att ställa disken på, utan att skada bänkskivan.

3 Om diskbänken ska byggas in i bänkskivan kanske en speciell diskbänk krävs.

3 Behövs avrinningsyta? I så fall, på vilken sida?

3 Vilka tillbehör vill man ha? Skärbräda? Sköljlåda? Eller en diskmedelspump som är anpassad för diskbänken?

3 Propp eller korgventil? Tänk på att alla diskbänkar inte kan levereras med alla typer av ventiler.

3 Källsorterar man? Då behövs plats för fler avfallshinkar i köksskåpet och man bör också välja en bänk med tillbakadraget vattenlås. Eller man kanske vill få plats med en avfallskvarn.

3 Hur vill man montera diskbänken? Nedfällning, underlimning och planlimning är olika monteringsformer som ger varje bänk ett eget uttryck.

TA HAND OM DISKBÄNKEN

Tidlöst

En diskbänk ska hålla länge. Den ska användas ofta och stå i blickfånget för var och en som kommer in i köket. Visst är den värd någon extra minut om dagen för att hållas skinande blank? RENGÖRING

Miljövänligt

3 Torka alltid av din diskbänk när du har använt den

3 Använd diskmedel och rent vatten

3 Låt inte vatten eller andra vätskor torka in i det rostfria stålet – på så vis undviker du en grå beläggning på ytan

3 För att ta bort oxidskikt, kraftig smuts och beläggningar rekommenderar vi att använda Decosteels egna rengöringsprodukter, Decopolish och Decoblank

MISSFÄRGNING Missfärgning kommer oftast från smuts i vattnet eller från vätskor som använts i matlagning. Om du rengör din diskbänk som beskrivs ovan, så undviker du missfärgning.

Designneutralt

Får du missfärgningar på bänken finns det olika sätt att bli av med dem:

3 Speciella polermedel för rostfritt stål

3 Ett lätt rengöringsmedel

3 På matta partier kan man polera med Decopolish på en mjuk trasa

UNDVIK

Enkel installation

Hygieniskt

3 Klorlösningar

3 Silverputsmedel – ger fläckar som inte kan tas bort

3 Vissa matvaror innehåller syror som angriper rostfritt stål, exempelvis juicer, salt, senap, majonnäs med mer. Torka snabbt bort rester från dessa produkter.

3 Skurpulver och stålull – det kan repa ytan, men också lämna små partiklar som efter ett tag kan bli rostangrepp

3 Ställ aldrig en varm kastrull direkt på diskbänken – använd alltid ett underlägg

SKÖTSELANVISNING PVD-FÄRGADE HOAR

3 Undvik kontakt med rengöringsmedel som innehåller natriumhydroxid (t.ex. kaustiksoda och ugnsrengöring), skölj alltid med rent vatten efteråt

3 Undvik kontakt med rengöringsmedel som innehåller aktivt klor (t.ex. blekmedel och ugnsrengöring) skölj med rent vatten omedelbart efteråt

Möjligheter

Prisvärt

Läs mer om fördelarna med rostfritt på sidan 26.

3 Undvik även putsmedel för silver, mässing och koppar vilket ger fläckar som inte går att ta bort

3 Vissa matvaror innehåller syror som angriper rostfritt stål, ex. juicer, salt,senap, majonnäs m.m. Torka snabbt bort rester från dessa produkter.

3 Följ bruksanvisningar som följer med angående rengöringsmedel, om du är osäker, testa på ett icke synligt område först (t.ex. undersidan av diskhon)

ALLMÄN INFORMATION

Special- och måttanpassade produkter är kundunika och handtillverkade, så variation i struktur, slipning och polering mellan produkter och leverans kan förekomma. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel, prisändringar, produktförändringar och felaktig färgåtergivning.

DECOSTEEL 2020 105


PRODUKTÖVERSIKT INSATSBÄNKAR OCH DISKHOAR


SKÅPBREDD FRÅN 30 CM IB 1840 art 26138

Variant 110 art 230101

Monarch Variant 110 art 23618

Extreme 22 art 28510

Sid 66 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Sid 74 Undermontage Insvetsning

Sid 83 Undermontage

Sid 53 Undermontage Planmontage Slimtop

CM 2333 art 24018

Aqua-Line Rio art 26243

XV 18 art 29100

XV 23 art 29110

DI Art 20 art 28410

Sid 75 Undermontage Slimtop

Sid 74 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Sid 50 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Sid 50 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Sid 57 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

DI Art Gold 20 art 28420

Ohio 1840 art 26035

Matrix 2 18 art 28450

XV 23 Tapwing art 29410

Clean 18 art 26300

Extreme Antracit 22 art 28520

Sid 80 Undermontage Planmontage Slimtop

NYHET!

Sid 78 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 63 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Sid 64 Undermontage Slimtop Insvetsning

Sid 47 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 60 Undermontage Planmontage Slimtop

MONARCH VARIANT 40 D art 23605

SKÅPBREDD FRÅN 40 CM Variant 40K art 23006

Variant 40K FS art 23006-FS

Monarch Variant 40 D art 23605

Extreme 34 art 28511

Extreme Antracit 34 art 28521

Sid 74 Undermontage Insvetsning

Sid 74 Planmontage Slimtop

Sid 83 Undermontage

Sid 53 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 80 Undermontage Planmontage Slimtop

Matrix 2, 34 art 28452

XV 34 art 29120

Atlantic 10 Vändbar art 24004

Clean 34 art 26301 NYHET!

Sid 64 Undermontage Insvetsning

Sid 50 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Sid 43 Undermontage Infällnad

Sid 60 Undermontage Planmontage Slimtop

SKÅPBREDD FRÅN 50 CM IB 4040 art 26130

L 18 4035 art 26026

Moscow art 26120

Ohio 4040 art 26036

Sid 66 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Sid 75 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Sid 76 Infällnad

Sid 63 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Ohio 4040 Tapwing art 26039

R18 370 OKG art 26119

Boston art 26097

Sid 76 Undermontage Slimtop Insvetsning

Sid 46 Undermontage Slimtop

Sid 45 Undermontage Planmontage Slimtop

PRODUKTÖVERSIKT SKÅPBREDD 107


SKÅPBREDD FRÅN 60 CM IB 5040 art 26133

Variant 10 art 23002

Variant 10 FS art 23002-FS

Ottawa art 26127

Orlando art 26098

Sid 66 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Sid 76 Undermontage Insvetsning

Sid 76 Planmontage Slimtop

Sid 74 Undermontage Infällnad Insvetsning

Sid 456 Undermontage Infällnad

Extreme 50 art 28512

Extreme Antracit 50 art 28522

Extreme 3416 art V 28513 H -14

Extreme Antracit 3416 art V 28523 H -24

Monarch Quadrix 50FS art.nr 23600

Sid 53 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 80 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 59 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 80 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 83 Undermontage Planmontage Slimtop

XV 50 art 29130

Monarch Variant 10 art 23612

DI Art Gold 53 art 28421

Ohio 5040 art 26037

Matrix 2, 50 art 28454

Sid 50 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Sid 83 Undermontage

Sid 78 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 63 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Sid 64 Undermontage Slimtop Insvetsning

XV 50 Tapwing art 29430

XV 55 art 29140

DI Art 53 art 28411

DI Combo 3418 art V 28400, H -01

XV 3418 art V 29200, H -10

Sid 47 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 50 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Sid 57 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Sid 58 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Sid 51 Undermontage Planmontage Slimtop

DI Art 3320 art V 28413 H-14

DI Art Gold 3320 art V 28423 H-24

Ohio 5040 Tapwing art 26040

Clean 50 art 26302

Clean 50 – Jet Black art 26312 NYHET!

NYHET!

Sid 57 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Sid 78 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 45 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 60 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 60 Undermontage Planmontage Slimtop

Omnia 60 art 30101

Matrix 2, 3418 art V 28460, H -62

XV 55 Tapwing art 29440

Atlantic 15 Vändbar art 24005

Extreme Deluxe 3420 Vändbar art V 24019, H -20

Sid 44

Sid 65 Undermontage Slimtop

Sid 47 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 43 Undermontage Infällnad

Sid 54 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Extreme Integrato 50 art 28528

Combo Slim 3420 Vändbar art V 28540, H -41

Combo Slim Tapwing 3420 Vändbar art V 28543, H -44

Sid 55 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Sid 58 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

108 PRODUKTÖVERSIKT SKÅPBREDD

Sid 58 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning


EXTREME DELUXE 3420 BLANDARE STEEL ACCESS D


SKÅPBREDD FRÅN 80 CM Clean 5018 art V 26304 H-05

Clean 70 art 26303

NYHET!

L18 35D40 art 26268

Dallas art 26272

Duo 30 art 23014

NYHET!

Sid 60 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 60 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 77 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Sid 77 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 77 Undermontage

DI Combo 3434 art 28403

XV 3434 art 29220

XV 5018 art V 29230 H-40

XV 5023 art V 29270, H -80

XV 70 art 29150

Sid 58 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Sid 51 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 51 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 51 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 50 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

DI Art 3636 art 28417

DI Art Gold 3636 art 28427

DI Art 5320 art V 28415 H-16

DI Art Gold 5320 art V 28425 H-26

DI Art 73 art 28412

Sid 57 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Sid 78 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 57 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 78 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 57 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

DI Art Gold 73 art 28422

Matrix 2, 3434 art 28458

Matrix 2, 5018 art V 28464, H -66

Matrix 2, 70 art 28456

XV 70 Tapwing art 29450

Sid 78 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 65 Undermontage Slimtop

Sid 65 Undermontage Slimtop

Sid 64 Undermontage Slimtop Insvetsning

Sid 47 Undermontage Planmontage Slimtop

Atlantic 20 art 24006

Princess 80 art 26016

Line Maxim 90 art 23150

XV 5023 Tapwing art V 29470, H -80

Atlantic 30 Vändbar art 24007

Sid 43 Undermontage Infällnad

Sid 77 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 42 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 47 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 43 Undermontage Infällnad

Line Maxim 100 Vändbar art 23155

Omnia 80 art 30100

Extreme 3434 art 28515

Extreme Antracit 3434 art 28525

Extreme 5022 art V 28516 H -17

Sid 42 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 44

Sid 53 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 81 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 53 Undermontage Planmontage Slimtop

Extreme Antracit 5022 art V 28526 H -27

Extreme Deluxe 5022 art V 24021 H -22

Extreme Integrato 70 art 28530

Extreme Integrato 3434 art 28530

Combo Slim 3636 art 28542

Sid 81 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 54 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Sid 55 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Sid 55 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Sid 59 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Combo Slim Tapwing 3636 art 28545

Sid 46 Undermontage Planmontage Slimtop 110 PRODUKTÖVERSIKT SKÅPBREDD


SKÅPBREDD FRÅN 90 CM XV 5523 art V 29250 H-60

Sid 51 Undermontage Planmontage Slimtop

XV 5023


Vi på Decosteel är stolta över vårt företag och vår kompetens. Med motiverade medarbetare och prisvärda produkter levererar vi diskbänkar som passar varje kund. Specialdesignat eller standardiserat. Äkta hantverk eller maskintillverkat. Komplext eller enkelt. Men alltid på småländska. Välkommen till oss på Decosteel.

Södra Ekeryd 115, 314 93 Hyltebruk Tel 0345–406 40 info@decosteel.se För kontaktuppgifter och leveransvillkor se decosteel.se

Produktion: gobrave.se Tryck: hyltetryck.se

VI GER DIG MER

Profile for Klas Johanson

Diskbänkar och Tillbehör 2020  

Huvudkatalog Diskbänkar och Tillbehör 2020

Diskbänkar och Tillbehör 2020  

Huvudkatalog Diskbänkar och Tillbehör 2020

Profile for decosteel