__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

DISKBÄNK AR OCH TILLBEHÖR

2018


ROSTFRITT I GENERNA Det kan låta märkligt men lite så är det. I trakten runt Hyltebruk finns en lång tradition av att använda rostfritt stål. En tradition som vi på Decosteel i högsta grad lever upp till – och utvecklar. Med stort hantverkskunnande och en modern maskinpark skapar vi unika produkter helt enligt våra kunders önskemål. Inspirerade av småländsk klurighet strävar vi efter att ge dig så mycket diskbänk för pengarna som möjligt utan att göra avkall på varken kvalitet eller funktion. Något vi g jort sedan starten och något vi kommer att fortsätta med. Så när du ska byta diskbänk – tänk Decosteel. Ett val du inte behöver ångra. Vi lovar.

DECOSTEEL 2018 3


ROSTFRITT – MATERIAL MED MÖJLIGHETER

12

DECODESIGN Läs mer om vår lösning för dig som vill bestämma allt själv när det gäller din nya diskbänk.

30

DECOLIGHT

42 DECOSTANDARD LUX

Här väljer du ur vårt standardsortiment – naturligtvis med samma höga Decosteelkvalitet som alla andra produkter.

Bestäm längd, djup och antalet hoar – och få priset direkt. Leveranstid från en vecka.

48

INSATSBÄNKAR OCH DISKHOAR

Vårt breda sortiment av insatsbänkar och diskhoar för montage i andra bänkskivor. 4 DECOSTEEL 2018


8 28 38

INNEHÅLL LÄSVÄRT

Är du nyfiken på hur din diskbänk blir till? Vill du veta varför vi älskar rostfritt? Nyfiken på hur en av våra nöjda kunder ser på Decosteel? Varsågod – tre läsvärda reportage.

90

ROSTFRI INTERIÖR

Rostfri interiör är valet för både proffs och privatkunder. Här får du veta varför!

Därför Decosteel

6

LÄSVÄRT Din diskbänk blir till Det ska vara rostfritt Hemma hos Herrlins

8 28 38

DECODESIGN

12

DECOLIGHT

30

DECOSTANDARD LUX OCH SKOLBÄNK 42 INSATSBÄNKAR OCH DISKHOAR

48

ROSTFRI INTERIÖR

90

TILLBEHÖR

100

Blandare Tillbehör och rengöring Avfallskvarnar Avloppsdetaljer

104 106 108 109

DECOPRO

110

PRODUKTÖVERSIKT 116

100

TILLBEHÖR Våra smarta tillbehör av högsta kvalitet gör din vardag i köket både enklare och snyggare.

DECOSTEEL 2018 5


DÄRFÖR DECOSTEEL Man märker skillnaden. Det där som gör att något står ut från det andra. En känsla för detaljer. En omsorg om hantverket. Något som gör att du känner förtroende och som får dig att känna att du valt rätt. Allt det vill vi bygga in i våra produkter – inte bara praktiska egenskaper och noga utvalda material. Vi vill skapa en känsla av unikitet. Din vision i kombination med vårt hantverkskunnande och materialens egenskaper ger dig en unik diskbänk – något du är ensam om och stolt över. Något som kommer att ge dig glädje i köket och en känsla av att ha g jort rätt val. Valt hantverk framför massproduktion. Valt personlighet framför anpassning. Valt kvalitet istället för – ja du förstår säkert vad vi menar. Därför väljer du Decosteel. Välkommen till oss.

6 DECODESIGN DECOSTEEL 2018


DECODESIGN 7


DIN DISKBÄNK BLIR TILL Vi möter produkten i stort sett varje dag. Den kan tyckas vardaglig och tas kanske för given. Vi pratar om diskbänken – en stryktålig kompis i köket. – För oss är en diskbänk i rostfritt stål en investering som man har nytta och glädje av – länge. Orden kommer från Kennet Andersson, produktionschef på Decosteel. Vi står utanför dörren till fabriken i Hyltebruk där företaget funnits sedan starten 1992. Men kunnandet och passionen för rostfritt är äldre än så. I bygden har flera företag jobbat med rostfritt i många år och stoltheten över hantverket är stort hos Decosteel. – Allt handlar om kvalitet från början, fortsätter Kennet och berättar att allt är kundorderstyrt. Ritningar från återförsäljare och privatpersoner går rakt in i produktionsplaneringen och alla order är unika. Och man jobbar bara med ett enda material – rostfritt stål.

8 KAPITELNAMN

– Vårt stål kommer främst från nordiska leverantörer och det känner vi oss trygga med, säger Kennet när vi inleder vår rundvandring i fabriken. DETALJERNA MÄRKS PÅ HELHETEN – Omsorg i varje detalj och moment är något som kännetecknar allt vi gör på Decosteel, menar vd Thomas Wuttke. Allt ifrån kundbemötande till slutleverans av kundens produkt ska hålla högsta kvalitet. Företagets fokus på kvalitet har varit tydligt redan från starten och det kommer inte att ändras framöver, menar Thomas och fortsätter: – Vi kommer att fortsätta leverera diskbänkar i ett material vi älskar och behärskar – rostfritt stål.


Det är få i branschen som klarar detta Kennet Andersson, produktionschef

KAPITELNAMN 9


1

RITNING. Ritningar från återförsäljare och privatpersoner går rakt in i produktionsplaneringen och alla order är unika.

2 2

STANS OCH LASER. Första anhalten är anpassning av plåtarken. I moderna och effektiva maskiner görs grovjobbet med att stansa och skära plåtarna enligt kundens önskemål. Det gnistrar från lasermaskinen som effektivt och med högsta precision skär till plåtarna. Många olika storlekar och former talar sitt tydliga språk om flexibiliteten i produktionen – ingenting är omöjligt.

3

KANTBOCK. Diskbänkarna går sedan vidare till bockningen där kanter och bakkanter skapas i enlighet med ritningen. Skarpa ögon och vana händer ser till att varje diskbänk möter de höga kvalitetskraven.

4

4

SVETS OCH SÖM. Nästa moment är att hoarna ska sammanfogas med diskbänken. Beroende på kundens val väljs hoarna ut och sammanfogas med diskbänken med hjälp av sömsvetsning. Denna teknik innebär att maskinen smälter samman materialen till en enhet och fogen blir osynlig utan att påverka hållfastheten negativt. I mer komplicerade moment, till exempel i snäva hörn och kanter krävs manuell svetsning. ”Det är ett äkta hantverk att få svetsen så här bra. Det är få i branschen som klarar detta”, menar Kennet.

10 DECODESIGN


5

5

SLIP OCH BORSTNING. Nu är diskbänken i princip klar men några få men ack så viktiga moment kvarstår – den slutliga finishen. Alla svetssömmar slipas för att få dem så jämna och ”osynliga” som möjligt och hela bänkytan borstas.

6

TVÄTT. Varje diskbänk handtvättas och avfettas manuellt. På så sätt får vi också en extra kvalitetskontroll där diskbänken synas.

7

LIM. Efter tvätten plastas diskbänken in direkt för att skydda ytorna under vidare bearbetning. Nu monteras även den underliggande vattentåliga spån- eller MDF-skivan som ger diskbänken dess unika stabilitet. Den limmas och sätts sedan i press för att härda ordentligt.

8

EMBALLERING. Den färdiga diskbänken ska nu levereras till kund. För att säkerställa att produkten inte skadas under transporten lägger vi stor vikt vid emballaget. En del av de skräddarsydda diskbänkarna får även skräddarsytt emballage som skapas av våra medarbetare på leveransavdelningen. De vet vilka påfrestningar som godset utsätts för under transport och hur viktigt det är att godset levereras oskadat och i rätt tid för att passa in i slutkundens byggplan.

DECODESIGN 11


DECO DESIGN

12 DECODESIGN


DECODESIGN

100 PROCENT SKRÄDDARSYTT

Med Decodesign skapar du själv din egen unika diskbänk. Det finns i princip inga begränsningar utan du väljer fritt bland lådor, former, längd, bredd, kanter, höjd – ja egentligen kan du bestämma allt! Din design – steg för steg

14

Inspiration 16 Alla möjligheter med decodesign

18

Din egen designbänk

20

Kanter, bakkanter och gavlar

22

Produktöversikt

24

Mer information om Decodesign

26

DECODESIGN 13


DIN DESIGN – STEG FÖR STEG Med Decodesign bestämmer du själv. Längd, bredd, höjd, former, kanter, antalet lådor – möjligheterna är oändliga. Vi skapar unika möjligheter för unika kunder.

1

INSPIRERAS AV BILDERNA – HITTA DIN STIL

2

SKISSA UPP DIN BÄNK VAR DU VILL

3 4

I katalogen, på webben och på Instagram hittar du lösningar som andra kunder valt. Inspireras men låt inte det stoppa dig från att designa just din diskbänk.

Du kan rita på papper men enklast blir det i vårt designprogram Decodesign som du hittar på decosteel.se.

VÄND DIG TILL EN ÅTERFÖRSÄLJARE De är utbildade på våra produkter och kan guida dig till den absolut bästa lösningen och ser till att din beställning blir precis som du tänkt dig.

DECOSTEEL SER TILL ATT DIN EGEN DESIGN KOMMER TILL RÄTT PLATS I RÄTT TID Hemleverans eller leverans via din köksåterförsäljare – välj det som är bekvämast för dig.


DISKBÄNKEN DU UTFORMAR SJÄLV PRECIS SOM DU VILL

URTAG I HÖRN

BILDTEXT


SOLIDSTÅL 6 MM

HÖG BAKKANT

RUNDAT HÖRN

BILDTEXT

NEDSÄNKT DEL

PLANMONTERAD SPISHÄLL

ANPASSNING MOT HÖGSKÅP

TJOCKT ELLER TUNT – ELLER BÅDE OCH!


ALLA MÖJLIGHETER MED DECODESIGN HÄR FÖLJER NÅGRA EXEMPEL PÅ DE MÖJLIGHETER DECODESIGN GER DIG Rak bänk, vinkelbänk, hörnmodul eller Solid 6 mm. Över 60 st olika diskhoar för insvetsning (sid 24–25). Måttanpassad diskho, Decobox R=10 mm. Stor valfrihet av kantsektioner (sid 23). Urtag för häll, infälld eller planmonterad. Även möjlighet att svetsa in gashäll finns, kontakta oss för mer information. Urtag för exempelvis murstock eller ventilationstrumma. Nedpressad del, du kan själv bestämma vilket område som ska ha den praktiska droppkanten. Perfekt vid långa bänkar med spishäll och köksö. Runda eller fasade hörn. Mattborstad eller standardborstad yta (sid 26).


1

2 VINKELBÄNK

3

4 5 RAK BÄNK

9

8

6

7

10

ÖVER 60 ST OLIKA HOAR FÖR INSVETSNING

RAK BÄNK

11

HÖRNBÄNK

1 Uppvikt bakkant, S.10 eller S.11 2 Nedpressad del 3 Urtag för avfall 4 Urtag hörn 5 Rundat hörn med valfri radie 6 Urtag för pelare/murstock el. liknande

7 Fasat hörn 8 Urtag för häll/planmonterad häll 9 Uppvikt gavel med rundat avslut, S.10 eller S.11 10 Bågformad bakkant, S.10 eller S.11 11 Uppvikt gavel med täckt utsida, S.11

DECODESIGN 19


MED RITPROGRAMMET SKAPAR DU ENKELT OCH SNABBT

DIN EGEN DESIGNBÄNK Ritprogrammet är utvecklat för att du själv ska kunna styra hur din nya diskbänk ska vara designad. Logga in, prova och lek dig fram eller ta hjälp av någon av våra utbildade återförsäljare för att skapa just din unika diskbänk.

VALFRITT Rak eller i vinkel? Solid 6 mm? Bakkant, gavlar? Rund eller kantig låda? Långa bänkar över 3 m? Mattborstad eller blank? Tjocklek 80 mm?


KURIOSA

Tunt men rejält – 1 m2 av vårt solidstål väger 48 kg.

SOLIDSTÅL – MASSIVT ROSTFRITT 6 MM

SOLIDSTÅL 6 MM

DISKHOAR FÖR SOLIDSTÅL KOMBINERAS EFTER ÖNSKEMÅL

6

DI COMBO

Bänkskiva i massivt rostfritt stål. 3418

3434

XV 18

23

34

50

55

70

3320

3636

DI ART 20

53

73

DI MATRIX 18

34

50

70

IB 4040

5040

MANHATTAN 700

1000

1300

5320


KANTER 20 20-120

20-120

20-120

30

20

S3 S1-G 20

S1-G 30

Vy ovanifrån

S3

Vy ovanifrån

Vy ovanifrån

30

15

12-120

TJOCKLEK FRÅN 12 MM

10

S7

30

S15

BAKKANTER OCH GAVLAR 12-20

20-120

30-120

12-20

20-120

20/30 10

S1-G Kakel

S10

Bredd på fasning 20 eller 30 mm

12-20

30-120

12-20

Häftsvets

30-120

Häftsvets

S10-3

S11

S11-3

DECODESIGN 23


PRODUKTÖVERSIKT DISKHOAR FÖR INSVETSNING Bredd

up Dj

DECOBOX R10

Höjd

DECOBOX

SKRÄDDARSYDD DISKLÅDA

Skräddarsy din egen radie 10 disklåda för insvetsning i en DecoDesign diskbänk. Måttsätt bredd, djup och höjd per millimeter helt efter egna önskemål. Maxbredd 750 mm.

Skåpbredd från 30 cm

VARIANT 110

IB 1840

RIO

XV 18

XV 23

DI ART 20

OHIO 1840

DI MATRIX 18

Skåpbredd från 40 cm

VARIANT 40K

XV 34

DI MATRIX 34

L18 4035 Finns även med djup 100 mm

IB 4040

DI-0358

Skåpbredd från 50 cm OHIO 4040

Skåpbredd från 60 cm

VARIANT 10 Finns även med djup 250 mm

XV 50

OHIO 5040

V40K+L18 Vändbar

XV 55

DI MATRIX 50

IB 5040

XV 34+18 Vändbar

OTTAWA

DI ART 53

DI COMBO 3418 Vändbar

DI ART 3320 Vändbar

DI MATRIX 34+18 Vändbar

För mått och specifikationer se sid 54–99. 24 DECODESIGN


MER ÄN 60 ST OLIKA DISKHOAR FÖR INSVETSNING

Skåpbredd från 80 cm

V40K+V40K

DI COMBO 3434

V10+L18 Vändbar

L18 35D40 OKG Finns även med djup 100 mm och propp

IB 50+18 Vändbar

XV 34+34

XV 50+18 Vändbar

DI ART 3636

DI ART 5320 Vändbar

DI ART 73

OHIO 50+18 Vändbar

DI MATRIX 34+34

DI MATRIX 50+18 Vändbar

REGENT 15

XV 70

OHIO 40+18 Vändbar OBS! Passar även 70 cm skåp

DI MATRIX 70

Skåpbredd från 90 cm V10+V40K Vändbar

XV 50+23 Vändbar

XV 55+23 Vändbar

OHIO 40+40

Skåpbredd från 100 cm OHIO 50+40 Vändbar

MANHATTAN 700

1000

1300

För mått och specifikationer se sid 54–99. DECODESIGN 25


OLIKA YTOR PÅ DISKBÄNKEN Välj vilken yta du vill ha samt kombinera med önskad disklåda.

BORSTAD YTA Plåten vi använder har en borstad yta. Dessutom efterborstas alla bänkar i vår fabrik före leverans. Detta är vår standard.

MATTBORSTAD YTA Ett tillval där handarbete krävs. Vi bryter den naturliga borstriktningen på plåten för att på så sätt skapa en mattare yta.


MER INFORMATION OM DECODESIGN 25 % MER PLÅT FAKTA

MÅTT VINKELBÄNKAR

Plåttjocklek från 1,25 mm.

Längd

Plåten limmas på fukttrög MDF eller spånskiva för bästa stabilitet och ljuddämpning. Inbyggd blandarförstärkning. Skräddarsytt emballage i trä eller dubbelwellpapp för säkra leveranser. Handtvättas och synas innan leverans. Leveranstid 2–5 arbetsveckor. Svensktillverkat.

En vinkel kan vara hur lång som helst (se info om maxlängd under rubriken Mått raka bänkar), den andra vinkeln har maxmått på 2 500 mm på grund av transporttekniska skäl.

MÖJLIGHETER Rak bänk, vinkelbänk eller hörnmodul. Över 60 st olika diskhoar för insvetsning (sid 24–25). Måttanpassad diskho, Decobox R.10. Stor valfrihet av kantsektioner (sid 23).

MÅTT RAKA BÄNKAR Längd

Upp till 4 000 mm utan skarv. Över 4 000 mm måste vi svetsa ihop två plåtar, beroende på skarvens placering kan det förekomma att den inte blir helt osynlig.

Maxlängd – det som sätter stopp för längden är transporten och att få in diskbänken i ert kök.

Tjocklek

6 mm (massivt rostfritt stål) eller från 12 mm upp till 120 mm. Möjligheten att göra över 120 mm finns men begränsas av bänkens mått, kontakta oss för mer information.

Djup

Max 800 mm för bänkar över 2 800 mm Max 1 300 mm för bänkar mindre än 2 800 mm.

Stabil undersida med förborrade hål för Blandare & DM pump

Urtag för häll, infälld eller planmonterad (sid 19). Även möjlighet att svetsa in gashäll finns, kontakta oss för mer information. Urtag för exempelvis murstock eller ventilationstrumma (sid 19). Nedpressad del, du kan själv bestämma vilket område som ska ha den praktiska droppkanten (sid 19) Perfekt vid långa bänkar med spishäll och köksö. Runda eller fasade hörn (sid 19). Mattborstad eller standardborstad yta. Välkommen att kontakta oss för bästa möjliga lösning!


VAD ÄR ROSTFRITT STÅL? Rostfritt stål uppfanns år 1912 i engelska Sheffield när man experimenterade med olika legeringar och upptäckte att järn-kromlegeringar inte rostade. Det finns många olika typer av rostfria stål som framställs kommersiellt, alla med sina unika egenskaper och speciella användningsområden, men de kan delas in i mindre grupper av rostfria stål efter användningsområde och struktur.

28 ROSTFRITT STÅL


DET SKA VARA ROSTFRITT! LÄTTSKÖTT

ENKEL INSTALLATION

Lukt och fläckar sätter sig inte. Rostfritt behöver inte oljas in eller underhållas som andra bänkskivor. Allt som behövs är en enkel avtorkning med trasa när du använt den.

En rostfri diskbänk från oss är gediget och stabilt uppbyggd och kan enkelt läggas på plats direkt när den levereras.

HYGIENISKT HÅLLBART En rostfri bänk spricker inte, ändrar inte färg och får inte fläckar. En bänk som tål att användas!

Rostfritt är ett mycket hygieniskt underlag och material. Här finns inga sprickor eller porer där bakterier frodas. En enkel rengöring, sedan är bänken som ny. Det är ingen slump att proffskockar väljer rostfritt i sina kök.

TIDLÖST En rostfri bänk kommer att poleras av användandet. Den kommer bara att bli vackrare med tiden.

MÖJLIGHETER

MILJÖVÄNLIGT

Det rostfria materialet ger dig möjligheter som kanske inget annat material. Du kan välja mellan en uppsjö av olika kanter, skärningar och disklådor. Med rostfritt får du bänken precis som du vill.

Rostfritt är 100procent återvinningsbart, och mycket av det vi använder kommer från återvunnet material.

PRISVÄRT

DESIGNNEUTRALT

En heltäckande rostfri bänk är mycket bänk för pengarna. Den tål att jämföras med bänkskivor i andra material.

Rostfritt fungerar med alla färger, och med alla material. Det kan till och med framhäva det vackra hos omgivande material. Det passar lika bra i ett modernt kök som i ett gammeldags rustikt kök.

ROSTFRITT STÅL 29


DECO LIGHT


DECOLIGHT

MÅTTBESTÄLLD VALFRIHET SNABBT & ENKELT

Tänk dig att du kan bestämma på millimetern hur lång din nya diskbänk ska vara och dessutom få priset direkt. Sedan kan du fritt bestämma djup, tjocklek, framkant och diskho, och allt ingår! Och bäst av allt är att det är kort leveranstid – från en vecka. Inspiration

32

Dags för light

34

Mått och priser

36

Uppvikt bakkant

37

Mer information om Decolight

37

DECOLIGHT 31


LÅDA MED R15 MM DESIGNAD BOTTENVENTIL (MAGNETIC COVER)

DUBBELHO FÖR 800 MM SKÅP


BLANDARE STEEL ACCESS 70010 SKÄRBRÄDA 1016019

LÅNG DECOLIGHTBÄNK MED UPPVIKT BAKKANT OCH URTAG FÖR HÄLL

DUBBELHO FÖR 600 MM SKÅP TILLBEHÖR CM230/24003


DAGS FÖR LIGHT! I vårt ritprogram Decolight skapar du enkelt din nya diskbänk. I fyra enkla steg bestämmer du hur diskbänken ska se ut och sedan kan du se priset direkt. Enkelt, eller hur?

1 2

DIMENSIONER Här väljer du längd, djup och tjocklek. Längd: 600–3 000 mm Bredd: 590, 600, 610, 620, 635 eller 640 mm Tjocklek: 20, 30 eller 40 mm

KANT Du kan välja mellan tre olika kantprofiler och även uppvikt bakkant mot tillägg. Vilken passar dig bäst? Kant S3

3 4 5

Kant S7

DISKLÅDOR Fem stycken olika kombinationer – både i Decolight standard och Decolight square. Du väljer själv var hoarna ska placeras och du kan även spegelvända dem.

TILLVAL OCH TILLBEHÖR Sedan kan du välja tillval som uppvikt bakkant och hål för blandare, diskmedelspump eller spishäll. Dessutom finns det gott om praktiska tillbehör.

SNABB LEVERANSTID Leveranstid från 1 arbetsvecka* * (snabbordertillägg – normal leveranstid 2 arbetsveckor)

Kant S1G-20


DISKLÅDOR DECOLIGHT STANDARD Valfri placering av diskhoar i bänkytan

A

2 st 340x400x180 mm Tillbehör A C D E

B

1 st 340x400x180 mm 1 st 180x400x130 mm Tillbehör A C D E Vändbar

D

1 st 340x400x180 mm Tillbehör A C E

E

1 st 180x400x130 mm 1 st 480x400x180 mm Tillbehör B D Vändbar

TILLBEHÖR TILL DECOLIGHT STANDARD

UTBYTESALTERNATIV

Silbricka

C

1 st 480x400x180 mm Tillbehör B

Propp

art 13605

art 13606

A Skärbräda art 1016018 Exkl 409 kr Inkl 511 kr 240x360 mm Bok

Kostnadsfritt vid köp av Decolight

B Skärbräda

art 1016019 Exkl 409 kr Inkl 509 kr 300x420 mm Bok

C

Diskkorg art 26207 Exkl 394 kr Inkl 493 kr 320x375 mm Vit

D CM 230 Skölj/ förvaringslåda art 24003 Exkl 207 kr Inkl 259 kr 85x230x90 mm Plast

E Rostfri trådkorg

art 24009 Exkl 937 kr Inkl 1 171 kr 325x358 mm Rostfri

DISKLÅDOR DECOLIGHT SQUARE Valfri placering av diskhoar i bänkytan

A

2 st 340x400x200 mm, radie 15 mm. Tillbehör A B

UTBYTESALTERNATIV

Silbricka

art 13606

B

1 st 340x400x200 mm 1 st 180x400x170 mm, radie 15 mm. Tillbehör A B Vändbar

C

D

1 st 500x400x200 mm, 1 st 700x400x200 mm, radie 15 mm. radie 15 mm. Tillbehör A B Tillbehör A B

TILLBEHÖR TILL DECOLIGHT SQUARE

E

1 st 500x400x200 mm 1 st 180x400x170 mm, radie 15 mm. Tillbehör A B Vändbar

NYHET!

Propp

art 13605

Kostnadsfritt vid köp av Decolight

A VD21 Skärbräda art 29315 Exkl 1 247 kr Inkl 1 559 kr 330x420 mm Polyetenplast

B

F500 sköljlåda art 28360 Exkl 541 kr, inkl 676 kr Yttermått 173x416 mm Innermått 155x396x55 mm Slät rostfri plåt

Täckbrickan Magnetic cover ingår.

DECOLIGHT 35


MÅTT OCH PRISER Här kan du enkelt se hur mycket din nya diskbänk kommer att kosta. Siffran anger maximal längd i decimeter. Decolight finns även med uppvikt bakkant. Decolight Square är med fyrkantig låda (finns även med uppvikt bakkant).

Exempel: För 1 437 mm längd betalar du för DL 15

Exempel: För 1 437 mm längd betalar du för DSQ 15

DECOLIGHT inkl moms

DL 6

4 334 kr

5 418 kr

DL 7

4 384 kr

5 480 kr

DL 8

4 433 kr

5 541 kr

DL 9

4 483 kr

5 604 kr

DL 10

4 557 kr

5 696 kr

DL 11

4 727 kr

5 909 kr

DL 12

4 873 kr

6 091kr

DL 13

4 970 kr

6 213 kr

DL 14

5 044 kr

6 305 kr

DL 15

5 141 kr

6 426 kr

DL 16

5 334 kr

6 668 kr

DL 17

5 456 kr

6 820 kr

DL 18

5 580 kr

6 975 kr

DL 19

5 750 kr

7 188 kr

DL 20

5 872 kr

7 340 kr

DL 21

6 140 kr

7 675 kr

DL 22

6 359 kr

7 949 kr

DL 23

6 530 kr

8 163kr

DL 24

6 725 kr

8 406 kr

DL 25

6 895 kr

8 619 kr

DL 26

7 066 kr

8 833 kr

DL 27

7 260 kr

9 075 kr

DL 28

7 430 kr

9 288 kr

DL 29

7 601 kr

9 501 kr

DL 30

7 771 kr

9 714 kr

exkl moms

inkl moms

2 215 kr

2 769 kr

Urtag för häll

764 kr

955 kr

Emballage

329 kr

411 kr

Uppvikt bakkant

Frakt tillkommer

36 DECOLIGHT

DECOLIGHT SQUARE exkl moms

Lådkombination A B E exkl moms

Diskho C D

inkl moms

exkl moms

inkl moms

DSQ 6

9 662 kr

12 078 kr

6 950 kr

8 688 kr

DSQ 7

9 708 kr

12 135 kr

6 991 kr

8 739 kr

DSQ 8

9 745 kr

12 181 kr

7 031 kr

8 789 kr 8 838 kr

DSQ 9

9 782 kr

12 228 kr

7 070 kr

DSQ 10

9 838 kr

12 298 kr

7 130 kr

8 913 kr

DSQ 11

9 966 kr

12 458 kr

7 269 kr

9 086 kr

DSQ 12

10 078 kr

12 598 kr

7 388 kr

9 235 kr

DSQ 13

10 150 kr

12 688 kr

7 468 kr

9 335 kr

DSQ 14

10 205 kr

12 756 kr

7 526 kr

9 408 kr

DSQ 15

10 278 kr

12 848 kr

7 607 kr

9 509 kr

DSQ 16

10 507 kr

13 134 kr

7 764 kr

9 705 kr

DSQ 17

10 517 kr

13 146 kr

7 863 kr

9 829 kr

DSQ 18

10 609 kr

13 261 kr

7 963 kr

9 954 kr

DSQ 19

10 740 kr

13 425 kr

8 103 kr

10 129 kr

DSQ 20

10 830 kr

13 538 kr

8 202 kr

10 523 kr

DSQ 21

11 032 kr

13 790 kr

8 418 kr

10 252 kr

DSQ 22

11 198 kr

13 998 kr

8 597 kr

10 746 kr

DSQ 23

11 319 kr

14 149 kr

8 736 kr

10 920 kr

DSQ 24

11 475 kr

14 344 kr

8 895 kr

11 119 kr

DSQ 25

11 603 kr

14 504 kr

9 034 kr

11 293 kr

DSQ 26

11 732 kr

14  665 kr

9 172 kr

11 465 kr

DSQ 27

11 879 kr

14  849 kr

9 331 kr

11 664 kr

DSQ 28

12 008 kr

15 010 kr

9 470 kr

11 838 kr

DSQ 29

12 136 kr

15 170 kr

9 608 kr

12 010 kr

DSQ 30

12 264 kr

15 330 kr

9 748 kr

12 185kr

Vid köp av Decolight ingår Decopolish rengöring. Värde 129 kr. 75 ml art 23336. Exkl moms 103 kr. Inkl moms 129 kr.


UPPVIKT BAKKANT

Gör ditt tillval med uppvikt bakkant – 2 215 kr exkl moms. 2769 inkl moms. TILLVAL – UPPVIKT BAKKANT

60

20

Alla bänkar har täckta gavlar. Alla gavlar är 60 mm höga och 20 mm djupa.

Bakkant S10-3

Bakkant S10

Bakkant S10-1

RITPROGRAM HITTAR DU PÅ DECOSTEEL.SE

MER INFORMATION OM DECOLIGHT FAKTA

MÅTT

Plåttjocklek 1,0 mm

Längd

600–3 000 mm, måttbeställning per mm

Plåten limmas på fukttrög MDF för bästa stabilitet och ljuddämpning.

Djup

590, 600, 610, 620, 635 och 640 mm

Tjocklek 20, 30 eller 40 mm

Inbyggd blandarförstärkning. MÖJLIGHETER

Funktionella diskhoar med bra djup. Bottenventiler har placering i bakkant på lådan för att enklare ge plats åt exempelvis sopsortering

Urtag för häll

Polerad yta för hög finish och enklare rengöring.

3 st kantalternativ

Alla hörn är helsvetsade och invikta runt om på undersidan. Skräddarsytt emballage i trä eller dubbelwellpapp för säkra leveranser. Handtvättas och synas innan leverans. Leveranstid 1*–2 arbetsveckor (*=snabborder mot extra tilläggskostnad) Svensktillverkat. Ritprogram på decosteel.se

Stabil undersida med förborrade hål för blandare och diskmedelspump.

10 st olika varianter av diskhoar Uppvikt bakkant (60 mm) Hål för blandare och exempelvis diskmedelspump ingår utan extra kostnad Välkommen att kontakta oss för bästa möjliga lösning!


38 HEMMA HOS HERRLINS


DRÖMKÖKET BLEV VERKLIGHET

Ida och Oskar Herrlin har inrett sitt kök ljust och modernt, med mycket vitt och rostfritt. "Diskbänken bryter av fint mot det vita och ger ett lite mjukare uttryck." >>

HEMMA HOS HERRLINS 39


Snyggt, lättskött och hållbart Så summerar Ida och Oskar Herrlin sitt val av rostfri bänk, ho och blandare från Decosteel i sitt ljusa och moderna kök.

Hemma för familjen Herrlin är en vitmålad 20-talsdröm på två plan, som de ägt i nio år. När paret köpte huset var det ganska litet, men hade stor potential. – Vi hade letat efter hus länge, men det var den första visningen vi gick på. Vi kände direkt att här måste vi bo, säger Ida. PERSONLIGT OCH STILRENT Sedan inflyttningen har huset renoverats, byggts ut och blivit större. De två planen är förbundna med en öppen trappa, ommålad i vitt. Kontrasterna i svart och vitt går igen överallt i möbler och övrig inredning. Helhetsintrycket är både personligt och stilrent på samma gång, så även i köket. Parets filosofi är att det ska

40 HEMMA HOS HERRLINS

vara enkelt att leva och umgås, och vardagen måste flyta på. – Vi gillar inredning båda två. Men samtidigt som vi vill ha fint och i ordning så måste det få synas att det är vi som bor här och barnen ska kunna leka och ha kul, säger hon. Vad är viktigast när man ska planera sitt kök? – Att tänka långsiktigt. Eftersom vårt kök är relativt litet valde vi att bygga en köksö för att skapa mer förvaringsmöjligheter, arbetsyta och en naturlig samlingsplats. För att inte rummet skulle bli för vitt ville vi bryta av med en diskbänk i rostfritt, Decolight från Decosteel. Det har visat sig vara ett mycket bra val, säger Oskar. – Vi är verkligen jättenöjda. Vi gillar även att det rostfria går igen i övrig utrustning. Vill vi förändra så kan det


räcka med att byta ut blommor eller textilier. Det är detaljerna som gör det. Vad är fördelarna med rostfritt som ni ser det? – Rostfritt har många fördelar, men kanske framför allt att det är så lättskött och vi slipper lägga onödig tid och energi på att hålla rent. Sedan är det jätteskönt att man kan spilla vad som helst på bänken utan att det blir fläckar. Förutom att det är praktiskt så har vi fått en tålig och snygg yta som håller i längden, säger Oskar. – Vi ville ha ett ljust, snyggt kök som är enkelt att jobba i och att hålla rent, och de val vi gjorde har stått sig väldigt bra. Vi är jättenöjda och det har blivit ett rum som hela familjen gillar att vara i, avslutar Ida.

FAMILJEN HERRLIN Ida, Oskar, barnen Ossian, 8, och Elis, 6. Bor I en 2-plansvilla på 195 kvadratmeter i Växjö, byggd 1924. Diskbänk Decolight med kantsektionen S7. En stor disklåda med täcklock korgventil krom. Blandare Steel Access, Decosteel. Skärbräda Passar i diskhon men kan också placeras uppe på diskbänken. Vinkyl Med dubbel isolering och elegant finish i borstat rostfritt stål.

HEMMA HOS HERRLINS 41


DECO STANDARD LUX OCH SKOLBÄNKAR


DECO STANDARD LUX OCH SKOLBÄNKAR

VI HAR KVALITET PÅ LAGER!

Kvalitet för omgående leverans, till bästa möjliga pris. Här kan du välja mellan standardiserade produkter i fasta mått men med samma Decosteelkänsla som i hela sortimentet. Decostandard Lux

44

Skolbänkar

47

DECOSTANDARD LUX 43


ALLA DISKBÄNKAR ÄR VÄNDBARA Lagervara för omgående leverans Alla hörn är svetsade och plåten är invikt på undersidan runt om Diskbänken är heldämpad med fukttrög MDF eller spånskiva

MDF framför och bakom diskhoar Inbyggd blandarförstärkning Plåttjocklek 1 mm Djup 610 mm

F10 art SL-F10 Pris exkl moms Pris inkl moms Min. skåpstrl Yttermått Lådmått Levereras med Material VÄNDBAR Lagervara Utbytesalternativ

1 000

610

105

30

340

3 611 kr 4 514 kr 400 mm 1 000x610x30 mm 340x400x185 mm Komplett vattenlås inkl korgventil Slät rostfri plåt

Silbricka

630

Propp

F12 art SL-F12 1 200

610

105

30

340

Pris exkl moms Pris inkl moms Min skåpstrl Yttermått Lådmått Levereras med Material VÄNDBAR Lagervara Utbytesalternativ

1 000

610

105

550

420

1 200

610

105

44 DECOSTANDARD LUX

550

620

Pris exkl moms Pris inkl moms Min skåpstrl Yttermått Lådmått Levereras med Material VÄNDBAR Lagervara Utbytesalternativ

Propp

4 441 kr 5 551 kr 600 mm 1 000x610x30 mm 340x400x185 mm 180x400x130 mm Komplett vattenlås inkl korgventil Slät rostfri plåt

Silbricka

G12 art SL-G12

30

3 903 kr 4 879 kr 400 mm 1 200x610x30 mm 340x400x185 mm Komplett vattenlås inkl korgventil Slät rostfri plåt

Silbricka

830

G10 art SL-G10

30

Pris exkl moms Pris inkl moms Min skåpstrl Yttermått Lådmått Levereras med Material VÄNDBAR Lagervara Utbytesalternativ

Propp

4 759 kr 5 949 kr 600 mm 1 200x610x30 mm 340x400x185 mm 180x400x130 mm Komplett vattenlås inkl korgventil Slät rostfri plåt

Silbricka

Propp DECO STANDARD LUX 44


G1220 art SL-G1220 Pris exkl moms Pris inkl moms Min skåpstrl Yttermått Lådmått Levereras med Material VÄNDBAR Lagervara Utbytesalternativ

1 220

610

105

30

550

640

4 854 kr 6 068 kr 600 mm 1 220x610x30 mm 340x400x185 mm 180x400x130 mm Komplett vattenlås inkl korgventil Slät rostfri plåt

Silbricka

Propp

H8 art SL-H8 800

Pris exkl moms Pris inkl moms Min skåpstrl Yttermått Lådmått Levereras med Material VÄNDBAR Lagervara Utbytesalternativ

610

105

45

710

45

4 319 kr 5 399 kr 800 mm 800x610x30 mm 340x400x185 mm, 2 st Komplett vattenlås inkl korgventil Slät rostfri plåt

Silbricka

Propp

H14 art SL-H14 1 400

Pris exkl moms Pris inkl moms Min skåpstrl Yttermått Lådmått Levereras med Material VÄNDBAR Lagervara Utbytesalternativ

610

105

45

710

645

4 928 kr 6 160 kr 800 mm 1 400x610x30 mm 340x400x185 mm, 2 st Komplett vattenlås inkl korgventil Slät rostfri plåt

Silbricka

Propp

H1420 art SL-H1420 1 420

610

105

45

45 DECO STANDARD LUX

710

665

Pris exkl moms Pris inkl moms Min skåpstrl Yttermått Lådmått Levereras med Material VÄNDBAR Lagervara Utbytesalternativ

5 025 kr 6 281 kr 800 mm 1 420x610x30 mm 340x400x185 mm, 2 st Komplett vattenlås inkl korgventil Slät rostfri plåt

Silbricka

Propp

DECOSTANDARD LUX 45


H16 art SL-H16 1 600

610

105

45

710

Pris exkl moms Pris inkl moms Min skåpstrl Yttermått Lådmått Levereras med Material VÄNDBAR Lagervara Utbytesalternativ

5 220 kr 6 525 kr 800 mm 1 600x610x30 mm 340x400x185 mm, 2 st Komplett vattenlås inkl korgventil Slät rostfri plåt

Silbricka

845

Propp

H1620 art SL-H1620 1 620

610

105

45

710

Pris exkl moms Pris inkl moms Min skåpstrl Yttermått Lådmått Levereras med Material VÄNDBAR Lagervara Utbytesalternativ

Silbricka

865

SMARTA TILLBEHÖR

Skärbräda art 1016018 Exkl 409 kr, inkl 511 kr 240x360 mm Bok

Diskkorg vit art 26207 Exkl 394 kr, inkl 493 kr 320x375 mm Vit

CM 230 Skölj/förvaringslåda art 24003 Exkl 207 kr, inkl 259 kr 85x230x90 mm Plast Passar ej F-modell

46 DECOSTANDARD LUX

5 342 kr 6 678 kr 800 mm 1 620x610x30 mm 340x400x185 mm, 2 st Komplett vattenlås inkl korgventil Slät rostfri plåt

Propp


SKOLBÄNKAR 1 000 / 1 200

Samtliga modeller är vändbara! 340

450 / 470

50

400

ROSTFRI SKOLBÄNK Dj 450 mm art D-SB450rf

ROSTFRI SKOLBÄNK Dj 470 mm art D-SB470rf

L 1000

L 1200

L1000

L 1200

Exkl moms Inkl moms

Exkl moms Inkl moms

Exkl moms Inkl moms

Exkl moms Inkl moms

4 129 kr 5 161 kr

4 247 kr 5 309 kr

4 185 kr 5 231 kr

SYRAFAST SKOLBÄNK Dj 450 mm art D-SB450sy

SYRAFAST SKOLBÄNK Dj 470 mm art D-SB470sy

L 1000

L 1200

L1 000

L1200

Exkl moms Inkl moms

Exkl moms Inkl moms

Exkl moms Inkl moms

Exkl moms Inkl moms

4 525 kr 5 656 kr

4 631 kr 5 789 kr

4 575 kr 5 719 kr

4 278 kr 5 348 kr

4 592 kr 5 740 kr

Utbytesalternativ Silbricka

Propp

DECOSTANDARD LUX 47


INSATSBÄNKAR & DISKHOAR


INSATSBÄNKAR & DISKHOAR

FÖR MONTAGE I BÄNKSKIVOR

Oavsett Här har vivilket en text material som beskriver du väljer för att detta din bänkskiva är ”handmade”. har vi insatsbänkar Förståelse och hoar för att somstorlekarna passar. kanske inte är 100 på halvmillimetern. Insatsbänkar 50 Porslin

54

Lådor med tapwing

55

Diskhoar 60 Lådor med PVC-beläggning

84

INSATSBÄNKAR & DISKHOAR 49


NYHET!

INSATSBÄNKAR OBS! Tänk på att insatsbänkar och diskhoar med ett djup på över 500 mm kan behöva en bänkskiva djupare än 600 mm. 1

2

3

4

5

6

A

170

A

B

C

C

47,5

ATLANTIC 10 art 24004

B

D

500

405

D

1

2

3

4

37

340

F

130

190

B

Codice: satinato F3"

Modifiche

A termini di legge la ditta si riserva la proprieta' di questo disegno, con divieto di riprodurlo o renderlo comunque noto a terzi senza autorizzazione scritta.

11-01-18

Scala

1:7

C

File cad n°:

45

Produzione Lavelli e Top Inox

Note: foro incasso 835x475 base 450 500 se inizio composizione

H

36050 Cartigliano (VI), Via delle Industrie 133-Tel. 0424/592030-Fax 0424/598980 - Internet: www.cm-spa.it-Email: info@cm-spa.it

D

335

410

500

D

45

E 2

3

47

342

30

4

5

145

A

6

436 A

1000

F

170

F

B

A termini di legge la ditta si riserva la proprieta' di questo disegno, con divieto di riprodurlo o renderlo comunque noto a terzi senza autorizzazione scritta.

Modifiche

Codice: satinato F3" Controllato: Data 11-01-18

1:8 C

47,5

Note: foro incasso 975x475 base 600 800 se inizio 5composizione 4

Produzione Lavelli 3 e Top Inox

2

H

6

D

36050 Cartigliano (VI), Via delle Industrie 133-Tel. 0424/592030-Fax 0424/598980 - Internet: www.cm-spa.it-Email: info@cm-spa.it

405

A

Scala

File cad n°:

1

500

D

A

E

47,5

E

F

C

70

170

B

340

B

70 F

E

Codice: satinato F3" Data

C

G

Disegnato: Fraccaro Davide

47,5

Controllato: Data

11-01-18

Scala

1:7

File cad n°:

Produzione Lavelli e Top Inox

Note: foro incasso 835x475 base 800 900 se inizio composizione

H

D

36050 Cartigliano (VI), Via delle Industrie 133-Tel. 0424/592030-Fax 0424/598980 - Internet: www.cm-spa.it-Email: info@cm-spa.it

47,5

500

Modifiche

405

H

40

Atlantic 86x50 2v no foro

G N°

D

340

860

A termini di legge la ditta si riserva la proprieta' di questo disegno, con divieto di riprodurlo o renderlo comunque noto a terzi senza autorizzazione scritta.

ATLANTIC 30 art 24007

E

37

340

40

340

403

1160

F

F

SMARTA TILLBEHÖR Atlantic 116x50 2v no foro

G

A Skärbräda art 24010 Exkl 827 kr, inkl 1 034 kr 265x425 mm Bok 50 INSATSBÄNKAR & DISKHOAR

A termini di legge la ditta si riserva la proprieta' di questo disegno, con divieto di riprodurlo o renderlo comunque noto a terzi senza autorizzazione scritta.

H

1 995kr 2 395 kr 800 mm 860x500 mm 340x405x170 mm, 2 st korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

Pris exkl moms Pris inkl moms Min skåpstrl Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Vändbar Montering

2 156 kr 2 695 kr 800 mm 1 160x500 mm 340x405x170 mm, 2 st korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

G

Disegnato: Fraccaro Davide

Data

C

H

Pris exkl moms Pris inkl moms Min skåpstrl Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

ABC

B

Atlantic 100x50 2vasche saldate no foro

G

ATLANTIC 20 art 24006

2  156 kr 2 695 kr 600 mm 1 000x500 mm 340x410x185 mm 145x335x130 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

G

Controllato:

1

Pris exkl moms Pris inkl moms Min skåpstrl Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Vändbar Montering

AC

Disegnato: Fraccaro Davide

Data

Data

E

1 596 kr 1 995 kr 400 mm 860x500 mm 340x405x170 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

B

Atlantic 86x50 1v no foro

G

H

A

483 860

F

C

6 E

A

ATLANTIC 15 art 24005

5

47,5

E

Pris exkl moms Pris inkl moms Min skåpstrl Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Vändbar Montering

Modifiche

Codice: satinato F3" Data

G

Disegnato: Fraccaro Davide Controllato: Data

11-01-18

Scala

1:9

File cad n°:

Produzione Lavelli e Top Inox

Note: foro incasso 1135x475 base 800 900 se inizio composizione

36050 Cartigliano (VI), Via delle Industrie 133-Tel. 0424/592030-Fax 0424/598980 - Internet: www.cm-spa.it-Email: info@cm-spa.it

B

Sköljlåda art 24008 Exkl 720 kr, inkl 900 kr Yttermått 173x416 mm Innermått 155x396x55 mm Slät rostfri plåt

C

Trådkorg art 24009 Exkl 937 kr, inkl 1 171 kr 325x358 mm Rostfri

H

AC

AC


SYMBOLFÖRKLARING MONTERING

Undermontage

Planmontage

Infällnad

Slimtop

Insvetsning

Insatsbänken placeras under bänkskivan. Används mest för montering i granit och laminat-bänkskivor.

Insatsbänken placeras över bänken, men nedfälld så det inte blir en kant mellan diskbänk och bänkskiva.Passar till granit, komposit, laminat och trä.

Man sågar ett hål i bänken och placerar insatsbänken ovanifrån.

Samma som infällnad, men här är disklådans kant som ligger ovanpå bänkskivan plan och bara en plåttjocklek.

Insatsbänken svetsas fast.

REGENT 15 art 26110

REGENT 20 art 26111

REGENT 25 art 26112

REGENT 30 art 26113

Pris exkl moms Pris inkl moms Min skåpstrl Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Vändbar Montering

2 238 kr 2 798 kr 800 mm 805x480 mm 400x400x170 mm 280x400x130 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

Pris exkl moms Pris inkl moms Min skåpstrl Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

2 238 kr 2 798 kr 800 mm 805x480 mm 340x400x170 mm, 2 st korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

Pris exkl moms Pris inkl moms Min skåpstrl Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Vändbar Montering

2 666 kr 3 333 kr 800 mm 1 190x480 mm 400x400x170 mm 280x400x130 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

Pris exkl moms Pris inkl moms Min skåpstrl Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Vändbar Montering

2 666 kr 3 333 kr 800 mm 1 190x480 mm 340x400x170 mm, 2 st korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

BCD

ACD

BCD

ACD

SMARTA TILLBEHÖR

A Skärbräda plast vit

art 26199 Exkl 973 kr, inkl 1 216 kr 364x425 mm Polyetenplast vit

B Skärbräda trä art 26169 Exkl 568 kr, inkl 710 kr 265x425 mm Bok

C

F500 sköljlåda rostfri art 28360 Exkl 541 kr, inkl 676 kr Yttermått 173x416 mm Innermått 155x396x55 mm Slät rostfri plåt

D Diskkorg

art 26202 Exkl 1 123 kr, inkl 1 404 kr 325x358 mm Rostfri

INSATSBÄNKAR & DISKHOAR 51


MINISTER 10 art 26103

MINISTER 25 art 26106

MINISTER 25

Pris exkl moms Pris inkl moms Min skåpstrl Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Vändbar Montering

3 556 kr 4 445 kr 600 mm 1 000x500 mm 520x420x200 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

Pris exkl moms Pris inkl moms Min skåpstrl Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Vändbar Montering

4 209 kr 5 261 kr 800 mm 1 000x500 mm 520x420x200 mm 180x400x138 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

A

A


Planmontage

Undermontage

Infällnad

Slimtop

Insvetsning

LINE MAXIM 10 art 23140

Pris exkl moms 3 749 kr Pris inkl moms 4  686 kr Min skåpstrl 600 mm Yttermått 985x505 mm Lådmått 340x400x190 mm 148x300x130 mm Levereras med korgventil, vattenlås Material Slät rostfri plåt Tillbehör ABCDEF Vändbar Montering

LINE MAXIM 20 art 23142

Pris exkl. moms 2 880 kr Pris inkl. moms 3  600 kr Min skåpstrl. 400 mm Yttermått 860x500 mm Lådmått 340x400x190 mm Levereras med korgventil, vattenlås Material Slät rostfri plåt Tillbehör ABCDEF Vändbar Montering

LINE MAXIM 50 art 23145

Pris exkl moms 3 624 kr Pris inkl moms 4  526 kr Min skåpstrl 600 mm Yttermått 620x505 mm Lådmått 340x400x190 mm 148x300x130mm Levereras med korgventil, vattenlås Material Slät rostfri plåt Tillbehör ABCDEF Vändbar Montering

LINE MAXIM 90 art 23150

Pris exkl moms 3  292 kr Pris inkl. moms 4 115 kr Min skåpstrl 800 mm Yttermått 795x505 mm Lådmått 340x400x190 mm, 2 st Levereras med korgventil, vattenlås Material Slät rostfri plåt Tillbehör ABCDEF Montering

LINE MAXIM 100 art 23155, Vändbar

Pris exkl moms 4  198 kr Pris inkl moms 5  248 kr Min skåpstrl 800 mm Yttermått 1 165x505 mm Lådmått 340x400x190, 2 st Levereras med korgventil, vattenlås Material Slät rostfri plåt Tillbehör ABCDEF Montering

SMARTA TILLBEHÖR

A

Sköljbricka rostfri art 1062605 Exkl 351 kr Inkl 439 kr 171x360 mm Slät rostfri plåt

B

PASSAR IHOP MED A B C

Bricka rostfri art 1062607 Exkl 376 kr Inkl 470 kr 171x360 mm Slät rostfri plåt

C Sköljlåda rostfri

art 1062602 Exkl 612 kr Inkl 765 kr 171x360x65 mm Slät rostfri plåt

D Skärbräda glas vit/svart

art 1063063 Exkl 580 kr Inkl 725 kr 215x355 mm Härdat glas svart/vit

E Skärbräda trä stor art 1064565 Exkl 522 kr Inkl 653 kr 220x360 mm Bok

F Skärbräda trä liten art 1064566 Exkl 296 kr Inkl 370 kr 156x162 mm Bok INSATSBÄNKAR & DISKHOAR 53


PORSLIN OMNIA 60 art 30101

OMNIA 70 art 30104

För skåp 700 mm

OMNIA 80 art 30100 235 125 500 65

465

760 795

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Min skåpstrl. Yttermått Lådmått Levereras med Material

6 264 kr 7 830 kr 600 mm 595x500x200 mm (tolerans +/- 3%) 555x430x180 mm Propp, vattenlås Porslin

Emballagekostnad exkl. moms inkl. moms

329 kr 411 kr

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Min skåpstrl. Yttermått Lådmått Levereras med Material

6 849 kr 8 561 kr 700 mm 695x500x200 mm (tolerans +/- 3%) 655x430x180 mm Propp, vattenlås Porslin

Emballagekostnad exkl. moms inkl. moms

329 kr 411 kr

Pris exkl. moms 7 480 kr Pris inkl. moms 9 350 kr Min skåpstrl. 800 mm Yttermått 795x500x220 mm (tolerans +/- 3%) Lådmått 370x465x200 mm, 2 st Levereras med Propp, vattenlås Material Porslin Emballagekostnad exkl. moms inkl. moms

329 kr 411 kr

OBS! P.g.a. storlekstoleransen rekommenderas att produkten kontrollmäts innan mötande bänkskivor beställs.

KLASSISKT FÖR TVÅ MONTAGE


Planmontage

Undermontage

Infällnad

Slimtop

Insvetsning

LÅDOR MED TAPWING * * plåthylla för blandarplacering

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Min skåpstrl. Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

OHIO 4040 TAPWING art 26039

3 782 kr 4 728 kr 500 mm 440x510 mm 403x403x180 mm Radie 26,5 Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

ABCDE

OBS! Kan ej kompletteras med avfallskvarn, silbricka eller propp OHIO 5040 TAPWING art 26040

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Min skåpstrl. Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

3 947 kr 4 934 kr 600 mm 540X510 mm 503x403x200 mm Radie 26,5 Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

ABCDE

OBS! Kan ej kompletteras med avfallskvarn, silbricka eller propp SMARTA TILLBEHÖR

A VD21 Skärbräda plast art 29315 Exkl 1 247 kr Inkl 1 559 kr 330x420 mm Polyetenplast

B

TriTop 340 Avrinningsplan art 1084327 Exkl 993 kr Inkl 1 241 kr 349x419 mm Slät rostfri plåt

OHIO TAPWING RADIE 26,5 MM

C TriTop 400 Avrinningsplan art 1084325 Exkl 1 106 kr Inkl 1 383 kr 409x419 mm Slät rostfri plåt

D F500 sköljlåda

art 28360 Exkl 541 kr Inkl 676 kr Ytterm. 173x416 mm Innerm. 155x396x55 mm Slät rostfri plåt


XV TAPWING DESIGN OCH UTVECKLING ETT STEG LÄNGRE

PERFEKT FÖR KÖKSÖ

SMARTA TILLBEHÖR

A VD21 Skärbräda art 29315 Exkl 1 247 kr Inkl 1 559 kr 330x420 mm Polyetenplast

56 INSATSBÄNKAR & DISKHOAR

B Sköljlåda Eco

art 28500 Exkl 952 kr Inkl 1 190 kr 330x420 mm Polyetenplast

C

TriTop 340 Avrinningsplan art 1084327 Exkl 993 kr Inkl 1 241 kr 349x419 mm Slät rostfri plåt

D TriTop 400 Avrinningsplan art 1084325 Exkl 1 106 kr Inkl 1 383 kr 409x419 mm Slät rostfri plåt

E

F F500 sköljlåda art 28360 Exkl 541 kr Inkl 676 kr Ytterm. 173x416 mm Innerm. 155x396x55 mm Slät rostfri plåt

CM 400 sköljlåda art 24001 Exkl 1 061 kr Inkl 1 326 kr Ytterm. 230x410 mm Innerm. 197x377x130 mm Slät rostfri plåt


Undermontage

Planmontage

XV 23 TAPWING art 29410

Infällnad

Slimtop

Pris exkl moms Pris inkl moms Min skåpstrl Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

Insvetsning

4 893 kr 6 116 kr 300 mm 280x510 mm 230x400x170 mm radie 15 korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

CDEF

PERFEKT FÖR KÖKSÖ

XV 50 TAPWING art 29430

XV 55 TAPWING art 29440

XV 70 TAPWING art 29450

XV 5023 TAPWING stor låda vänster art 29470 XV 2350 TAPWING stor låda höger art 29480

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Min skåpstrl. Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

Pris exkl moms Pris inkl moms Min skåpstrl Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

Pris exkl moms Pris inkl. moms Min skåpstrl Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

Pris exkl moms Pris inkl moms Min skåpstrl Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

5 784 kr 7 230 kr 600 mm 550x510 mm 500x400x200 mm radie 15 korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

ABCDEF

6 051 kr 7 564 kr 600 mm 600x510 mm 550x400x200 mm radie 15 korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

ABCDEF

6 854 kr 8 568 kr 800 mm 750x510 mm 700x400x200 mm radie 15 korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

ABCDEF

10 685 kr 13 356 kr 800 mm 805x510 mm 500x400x200 230x400x170 mm radie 15 korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

ABCDEF

FÖR SKÅP 800 MM

INSATSBÄNKAR & DISKHOAR 57


DI TAPWING 70-25 art 28130

DI TAPWING 3418-25 art 28120

DI TAPWING 3434-25 art 28150

DI TAPWING 70-10 art 28190

DI TAPWING 3418-10 art 28180

58 INSATSBÄNKAR & DISKHOAR

Pris exkl moms Pris inkl moms Min skåpstrl Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

4 208 kr 5 260 kr 800 mm 760x506 mm 690x380x180 mm Radie 25 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

Pris exkl moms Pris inkl moms Min skåpstrl Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

4 914 kr 6 143 kr 600 mm 616x506 mm 340x380x180 mm 180x380x130 mm Radie 25 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

Pris exkl moms Pris inkl moms Min. skåpstrl Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

4 914 kr 6 143kr 800 mm 776x506 mm 340x380x180 mm, 2 st Radie 25 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

Pris exkl moms Pris inkl moms Min. skåpstrl Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

4 737 kr 5 921 kr 800 mm 760x506 mm 690x380x180 mm Radie 10 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

Pris exkl moms Pris inkl moms Min skåpstrl Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

5 620 kr 7 025 kr 600 mm 616x506 mm 340x380x180 mm 180x380x130 mm Radie 10 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

A

A

A

A

A


Undermontage

DI TAPWING 3434-10 art 28200

SMARTA TILLBEHÖR

A

CM 380 sköljlåda art 24002 Exkl 1 019 kr Inkl 1 274 kr Ytterm. 230x390mm Innerm. 197x357x133mm Slät rostfri plåt (passar ej i diskho 180 mm)

Planmontage

Infällnad

Slimtop

Pris exkl moms Pris inkl moms Min skåpstrl Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

Insvetsning

5 620 kr 7 025 kr 800 mm 776x506 mm 340x380x180 mm, 2 st Radie 10 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt A


DISKHOAR XV

XV 23 – Unikt mått i bredd 230 mm, perfekt för köksö

XV 55 – Maximera 600 skåpet och få plats för större ugnsplåtar

XV 5023 – Passar 800 skåp

XV 5523 – Den perfekta kombinationen för köket. För 900 skåp.

60 INSATSBÄNKAR & DISKHOAR


DESIGN OCH KVALITET ETT STEG LÄNGRE


XV 18 art 29100

XV 23 art 29110

PERFEKT FÖR KÖKSÖ

XV 34 art 29120

XV 50 art 29130

XV 55 art 29140

XV 70 art 29150

62 INSATSBÄNKAR & DISKHOAR

Pris exkl moms Pris inkl moms Min skåpstrl Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Min skåpstrl. Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering Pris exkl. moms Pris inkl. moms Min skåpstrl. Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Min skåpstrl. Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering Pris exkl. moms Pris inkl. moms Min skåpstrl. Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

3 824 kr 4 780 kr 300 mm 220x440 mm 180x400x170 mm radie 15 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

CDEG

3 932 kr 4 915 kr 300 mm 270x440 mm 230x400x170 mm radie 15 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

CDEFG

4 088 kr 5 110 kr 400 mm 380x440 mm 340x400x200 mm radie 15 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

ABCDEFG

4 453 kr 5 566 kr 600 mm 540x440 mm 500x400x200 mm radie 15 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

ABCDEFG

4 787 kr 5 984 kr 600 mm 590x440 mm 550x400x200 mm radie 15 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

ABCDEFG

Pris exkl. moms 5 138 kr Pris inkl. moms 6 423 kr Min skåpstrl. 800 mm Yttermått 740x440 mm Lådmått 700x400x200 mm radie 15 mm Levereras med korgventil, vattenlås Material slät rostfri plåt Tillbehör ABCDEFG Montering


Planmontage

Undermontage

Infällnad

Slimtop

Insvetsning

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Min skåpstrl. Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

XV 3418 stor låda vänster art 29200 XV 1834 stor låda höger art 29210

XV 3434 art 29220

Pris exkl moms Pris inkl. moms Min skåpstrl. Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering Pris exkl moms Pris inkl. moms Min skåpstrl. Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

XV 5018 stor låda vänster art 29230 XV 1850 stor låda höger art 29240

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Min skåpstrl. Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

XV 5023 stor låda vänster art 29270 XV 2350 stor låda höger art 29280

FÖR SKÅP 800 MM

7 346 kr 9 183 kr 600 mm 585x440 mm 340x400x200 mm 180x400x170 mm radie 15 mm korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

ABCDEFG

7 779 kr 9 724 kr 800 mm 745x440 mm 340x400x200 mm, 2 st radie 15 mm korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

ABCDEFG

7 779 kr 9 724 kr 800 mm 745x440 mm 500x400x200 mm 180x400x170 mm radie 15 mm korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

A BC D E FG

8 384 kr 10 480 kr 800 mm 795x440 mm 500x400x200 mm 230x400x170 mm radie 15 mm korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

ABCDEFG

Pris exkl. moms 9 509 kr Pris inkl. moms 11 886 kr Min skåpstrl. 900 mm Yttermått 845x440 mm Lådmått 550x400x200 mm 230x400x170 mm radie 15 mm Levereras med korgventil, vattenlås Material slät rostfri plåt Tillbehör ABCDEFG Montering

XV 5523 stor låda vänster art 29250 XV 2355 stor låda höger art 29260

FÖR SKÅP 900 MM

SMARTA TILLBEHÖR

A VD21 Skärbräda art 29315 Exkl 1 247 kr Inkl 1 559 kr 330x420 mm Polyetenplast

B Sköljlåda Eco

art 28500 Exkl 952 kr Inkl 1 190 kr 330x420 mm Polyetenplast

C

TriTop 340 Avrinningsplan art 1084327 Exkl 993 kr Inkl 1 241 kr 349x419 mm Slät rostfri plåt

D TriTop 400 Avrinningsplan art 1084325 Exkl 1 106 kr Inkl 1 383 kr 409x419 mm Slät rostfri plåt

E

F F500 sköljlåda art 28360 Exkl 541 kr Inkl 676 kr Ytterm. 173x416 mm Innerm. 155x396x55 mm Slät rostfri plåt

CM 400 sköljlåda art 24001 Exkl 1 061 kr Inkl 1 326 kr Ytterm. 230x410 mm Innerm. 197x377x130 mm Slät rostfri plåt (passar ej i disklho bredd 180 mm)

INSATSBÄNKAR & DISKHOAR 63


EXTREME EXTREMT TUNN MELLANVÄGG, BÅDE SNYGGT OCH PRAKTISKT!

NYHET! Tillgänglig från maj 2018

MINIMALISTISK MELLANVÄGG 4 MM

SMARTA TILLBEHÖR

A Sköljlåda Eco

art 28500 Exkl 952 kr Inkl 1 190 kr 330x420 mm Polyetenplast

64 INSATSBÄNKAR & DISKHOAR

B Avrinningsbricka

art 28501 Exkl 1 112 kr Inkl 1 390 kr 330x420 mm Rostfri

C Avrinningsbricka Antracit art 28502 Exkl 1 560 kr Inkl 1 950 kr 330x420 mm

D Extreme Sköljlåda art 28503 Exkl 1 240 kr Inkl 1 550 kr 330x420 mm

E Extreme Sköljlåda Antracit art 28504 Exkl 1 844 kr Inkl 2 305 kr 330x420 mm

F Extreme Skärbräda art 28505 Exkl 952 kr Inkl 1 190 kr 330x420 mm


Undermontage

EXTREME 22 art 28510

EXTREME 34 art 28511

EXTREME 50 art 28512

EXTREME 3416 stor låda vänster art 28513 EXTREME 1634 stor låda höger art 28514

EXTREME 3434 art 28515

EXTREME 5022 stor låda vänster art 28516 EXTREME 2250 stor låda höger art 28517

Planmontage

Infällnad

Slimtop

Insvetsning

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Min skåpstrl. Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

3 192kr 3 990 kr 300 mm 265x440 mm 225x400x160 mm Radie 15 Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Min skåpstrl. Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

3 672 kr 4 590kr 400 mm 380x440 mm 340x400x200 mm Radie 15 Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Min skåpstrl. Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

3 912 kr 4 890 kr 600 mm 540x440 mm 500x400x200 mm Radie 15 Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Min skåpstrl. Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

6 392 kr 7 990 kr 600 mm 544x440 mm 340x400x200 mm 160x400x160 mm Radie 15 Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

DE

ABCDEF

ABCDEF

ABCDEF

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Min skåpstrl. Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

6 792 kr 8 490 kr 800 mm 724x440 mm 340x400x200 mm, 2 st Radie 15 Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Min skåpstrl. Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

6 792 kr 8 490 kr 800 mm 769x440 mm 500x400x200 mm 225x400x160 mm Radie 15 Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

ABCDEF

ABCDEF

INSATSBÄNKAR & DISKHOAR 65


DI ART

UNIKA MÅTT, UNIK DESIGN

NEDSÄNKT MELLANVÄGG – 10 MM BRED

SMARTA TILLBEHÖR

A VD21 Skärbräda art 29315 Exkl 1 247 kr Inkl 1 559 kr 330x420 mm Polyetenplast

66 INSATSBÄNKAR & DISKHOAR

B DI Art Avrinningsplan art 28407 Exkl 898 kr Inkl 1 123 kr 317x419 mm Slät rostfri plåt

C DI Art Sköljbricka

art 28406 Exkl 816 kr Inkl 1 020 kr Ytterm. 230x420 mm Innerm. 214x395x25 mm Slät rostfri plåt (passar ej i diskho bredd 200 mm)

D F500 sköljlåda

art 28360 Exkl 541 kr Inkl 676 kr Ytterm. 173x416 mm Innerm. 155x396x55 mm Slät rostfri plåt

E

CM 400 sköljlåda art 24001 Exkl 1 061 kr Inkl 1 326 kr Ytterm. 230x410 mm Innerm. 197x377x130 mm Slät rostfri plåt (passar ej i disklho bredd 200 mm)


Undermontage

DI ART 20 art 28410

DI ART 53 art 28411

DI ART 73 art 28412

DI ART 3320 stor låda vänster art 28413 DI ART 2033 stor låda höger art 28414

DI ART 3636 art 28417

DI ART 5320 stor låda vänster art 28415 DI ART 2053 stor låda höger art 28416

Planmontage

Infällnad

Slimtop

Insvetsning

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Min skåpstrl. Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

2 550 kr 3 188 kr 300 mm 240x440 mm 200x400x180 mm Radie 15 Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Min skåpstrl. Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

3 292 kr 4 115 kr 600 mm 570x440 mm 530x400x180 mm Radie 15 Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Min skåpstrl. Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

4 363 kr 5 454 kr 800 mm 770x440 mm 730x400x180 mm Radie 15 Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Min skåpstrl. Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

5 599 kr 6 999 kr 600 mm 580x440 mm 330x400x180 mm 200x400x180 mm Radie 15 Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Min skåpstrl. Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

5 929 kr 7 411 kr 800 mm 770x440 mm 360x400x180 mm, 2 st Radie 15 Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Min skåpstrl. Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

5 929 kr 7 411 kr 800 mm 780x440 mm 530x400x180 mm 200x400x180 mm Radie 15 Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

BDF

ABCDEF

ABCDEF

ABCDEF

ABCDEF

ABCDEF

INSATSBÄNKAR & DISKHOAR 67


PRAKTISK DISKHO MED LÅG MELLANVÄGG

DJUP 180 MM DI COMBO 3434


Planmontage

Undermontage

Infällnad

Slimtop

Insvetsning

DI COMBO DI COMBO 3418 stor låda vänster art 28400 DI COMBO 1834 stor låda höger art 28401

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Min skåpstrl. Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

5 254 kr 6 568 kr 600 mm 585x440 mm 340x400x180 mm 180x400x180 mm Radie 10 Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt ABCDEFG

72

180

DI COMBO 3434 art 28403

Pris exkl. moms 5 678 kr Pris inkl. moms 7 098kr Min skåpstrl. 800 mm Yttermått 745x440 mm Lådmått 340x400x180 mm, 2 st Radie 10 Levereras med Korgventil, vattenlås Material Slät rostfri plåt Tillbehör ABCDEFG Montering 72

180

SMARTA TILLBEHÖR

A VD21 Skärbräda art 29315 Exkl 1 247 kr Inkl 1 559 kr 330x420 mm Polyetenplast

B Sköljlåda Eco

art 28500 Exkl 952 kr Inkl 1 190 kr 330x420 mm Polyetenplast

C

TriTop 340 Avrinningsplan art 1084327 Exkl 993 kr Inkl 1 241 kr 349x419 mm Slät rostfri plåt

D TriTop 400 Avrinningsplan art 1084325 Exkl 1 106 kr Inkl 1 383 kr 409x419 mm Slät rostfri plåt

E

F F500 sköljlåda art 28360 Exkl 541 kr Inkl 676 kr Ytterm. 173x416 mm Innerm. 155x396x55 mm Slät rostfri plåt

CM 400 sköljlåda art 24001 Exkl 1 061 kr Inkl 1 326 kr Ytterm. 230x410 mm Innerm. 197x377x130 mm Slät rostfri plåt (passar ej i disklho bredd 180 mm)

INSATSBÄNKAR & DISKHOAR 69


OHIO 5040 RADIE 26,5 MM


Planmontage

Undermontage

Infällnad

Slimtop

Insvetsning

OHIO OHIO 1840 art 26035

Pris exkl moms 2  550 kr Pris inkl moms 3  188 kr Min skåpstrl 300 mm Yttermått 220x440 mm Lådmått 183x403x145 mm Radie 26,5 mm Levereras med korgventil, vattenlås Material slät rostfri plåt Tillbehör CDEG Montering OBS! Kan ej kompletteras med avfallskvarn, silbricka eller propp

OHIO 4040 art 26036

Pris exkl moms 3  292 kr Pris inkl moms 4 115 kr Min skåpstrl 500 mm Yttermått 440x440 mm Lådmått 403x403x180 mm Radie 26,5 mm Levereras med korgventil, vattenlås Material slät rostfri plåt Tillbehör ACDEFG Montering OBS! Kan ej kompletteras med avfallskvarn, silbricka eller propp

OHIO 5040 art 26037

Pris exkl moms 3  621 kr Pris inkl moms 4  526 kr Min skåpstrl 600 mm Yttermått 540x440 mm Lådmått 503x403x200 mm Radie 26,5 mm Levereras med korgventil, vattenlås Material slät rostfri plåt Tillbehör ACDEFG Montering OBS! Kan ej kompletteras med avfallskvarn, silbricka eller propp

OHIO 5040 + 1840 stor låda vänster art 26043 OHIO 1840 + 5040 stor låda höger art 26044

Pris exkl moms 7  222 kr Pris inkl moms 9 028 kr Min skåpstrl 800 mm Yttermått 753x440 mm Lådmått 503x403x200 mm 183x403x145 mm Radie 26,5 mm Levereras med korgventil, vattenlås Material slät rostfri plåt Tillbehör ACDEFG Montering OBS! Kan ej kompletteras med avfallskvarn, silbricka eller propp

SMARTA TILLBEHÖR

A VD21 Skärbräda art 29315 Exkl 1 247 kr Inkl 1 559 kr 330x420 mm Polyetenplast

B Sköljlåda Eco

art 28500 Exkl 952 kr Inkl 1 190 kr 330x420 mm Polyetenplast

C

TriTop 340 Avrinningsplan art 1084327 Exkl 993 kr Inkl 1 241 kr 349x419 mm Slät rostfri plåt

D TriTop 400 Avrinningsplan art 1084325 Exkl 1 106 kr Inkl 1 383 kr 409x419 mm Slät rostfri plåt

E

F F500 sköljlåda art 28360 Exkl 541 kr Inkl 676 kr Ytterm. 173x416 mm Innerm. 155x396x55 mm Slät rostfri plåt

CM 400 sköljlåda art 24001 Exkl 1 061 kr Inkl 1 326 kr Ytterm. 230x410 mm Innerm. 197x377x130 mm Slät rostfri plåt (passar ej i disklho bredd 180 mm)

INSATSBÄNKAR & DISKHOAR 71


MATRIX MATRIX 18 art 28270

MATRIX 34 art 28280

MATRIX 50 art 28240

Pris exkl moms 2 176 kr Pris inkl moms 2 720 kr Min skåpstrl 300 mm Yttermått 220x420 mm Lådmått 180x380x130 mm Radie 25 mm Levereras med korgventil, vattenlås Material Slät rostfri plåt Tillbehör A Montering

OBS! Utan bräddavlopp

Pris exkl moms Pris inkl moms Min skåpstrl Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

2 441 kr 3 051 kr 400 mm 380x420 mm 340x380x180 mm Radie 25 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

Pris exkl moms Pris inkl moms Min skåpstrl Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

AB

3 148 kr 3 935 kr 600 mm 540x420 mm 500x380x180 mm Radie 25 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

AB

MATRIX 70 art 28340

Pris exkl moms Pris inkl moms Min skåpstrl Yttermått Lådmått Levereras med Material Montering

4 320 kr 5 400 kr 800 mm 760x480 mm 710x430x220 mm Radie 25 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

MATRIX 3418L stor låda vänster art 28300 MATRIX 3418R stor låda höger art 28310

Pris exkl moms Pris inkl moms Min skåpstrl Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

5 531 kr 6 914 kr 600 mm 590x420 mm 340x380x180 mm 180x380x130 mm Radie 25 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

72 INSATSBÄNKAR & DISKHOAR

AB


Undermontage

Planmontage

MATRIX 3434 art 28290

Infällnad

Slimtop

Pris exkl moms Pris inkl moms Min skåpstrl Yttermått Lådmått Radie 25 mm Levereras med Material Tillbehör Montering

MATRIX 5018L stor låda vänster art 28320 MATRIX 5018R stor låda höger art 28330

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Min skåpstrl Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

Insvetsning

5 973 kr 7 466 kr 800 mm 750x420 mm 340x380x180 mm, 2 st

korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

AB

5 973 kr 7 466 kr 800 mm 750x420 mm 500x380x180 mm 180x380x130 mm Radie 25 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

AB

RADIE 25 MM – STRAMT MEN ÄNDÅ PRAKTISKT

DI MATRIX 3434

SMARTA TILLBEHÖR

B

CM 380 sköljlåda art 24002 Exkl 1 019 kr Inkl 1 274 kr Ytterm. 230x390mm Innerm. 197x357x133mm Slät rostfri plåt (passar ej i diskho 180 mm)

INSATSBÄNKAR & DISKHOAR 73


Undermontage

Planmontage

Infällnad

Slimtop

Insvetsning

IB IB 1840 art 26138

Pris exkl moms 1  854 kr Pris inkl moms 2  318 kr Min skåpstrl 300 mm Yttermått 220x440 mm Lådmått 180x400x130 mm Radie 65 mm Levereras med korgventil, vattenlås Material slät rostfri plåt Tillbehör B Montering

IB 4040 art 26130

Pris exkl moms 2  629 kr Pris inkl moms 3  286 kr Min skåpstrl 500 mm Yttermått 440x440 mm Lådmått 400x400x180 mm Radie 60 mm Levereras med korgventil, vattenlås Material slät rostfri plåt Tillbehör AB Montering

IB 5040 art 26133

Pris exkl moms 2  958 kr Pris inkl moms 3  698 kr Min skåpstrl 600 mm Yttermått 540x440 mm Lådmått 500x400x200 mm Radie 60 mm Levereras med korgventil, vattenlås Material slät rostfri plåt Tillbehör AB Montering

IB 5040+1840 stor låda vänster art 26139 IB 1840+5040 stor låda höger art 26140

Pris exkl moms 5 042 kr Pris inkl moms 6  303 kr Min skåpstrl 800 mm Yttermått 750x440 mm Lådmått 500x400x200 mm 180x400x130 mm Radie 60/65 mm Levereras med korgventil, vattenlås Material slät rostfri plåt Tillbehör AB Montering

SMARTA TILLBEHÖR

A

74 INSATSBÄNKAR & DISKHOAR

F500 sköljlåda art 28360 Exkl 541 kr Inkl 676 kr Ytterm. 173x416 mm Innerm. 155x396x55 mm Slät rostfri plåt (passar ej i diskho,bredd 180mm)


IB 5040+1840 TRADITIONELL MED RADIE 60 MM


SMARTA IDEÉR

BRA TILLBEHÖR SOM FÖRENKLAR VARDAGEN

F500 SKÖLJLÅDA

RULLMATTA

VD21 SKÄRBRÄDA

SMART MAGNETFUNKTION FÖR REDSKAP

TRITOP 340

SKÖLJLÅDA ECO


AVRINNINGSBRICKA art 28501 PASSAR TILL XV TAPWING DI COMBO XV OHIO DI ART EXTREME

Pris exkl. moms 1  112 kr Pris inkl. moms 1  390 kr Mått 330x420 mm Material Rostfri

SKÖLJLÅDA ECO art 28500 PASSAR TILL XV TAPWING DI COMBO XV OHIO DI ART EXTREM

Pris exkl. moms 952 kr Pris inkl. moms 1  190 kr Mått 330x420 mm Material Polyenplast

PASSAR TILL XV TAPWING DI COMBO XV OHIO DI ART EXTREME

Pris exkl. moms 952 kr Pris inkl. moms 1  190 kr Mått 330x420 mm Material Bambu

EXTREME SKÄRBRÄDA art 28505

AVRINNINGSPLAN ROSTFRI TriTop 340 art 1084327 PASSAR TILL XV TAPWING DI COMBO XV OHIO DI ART EXTREME

VD21 SKÄRBRÄDA PLAST art 29315 PASSAR TILL DECOLIGHT SQUARE XV TAPWING DI COMBO XV OHIO DI ART EXTREME

F500 SKÖLJLÅDA ROSTFRI art 28360 PASSAR TILL XV TAPWING DI COMBO XV OHIO IB DI ART EXTREME

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Mått Material

993 kr 1  241 kr 349x419 mm Slät rostfri plåt

Pris exkl. moms 1 247 kr Pris inkl. moms 1 559 kr Mått 330X420 mm Material Polyetenplast

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Yttermått Innermått Material

541 kr 676 kr 173x416 mm 155x396x55 mm Slät rostfri plåt

INSATSBÄNKAR & DISKHOAR 77


Undermontage

Planmontage

Infällnad

ÖVRIGA ENKELHOAR

300

L 18 2330 art 26256

PERFEKT FÖR KÖKSÖ!

Insvetsning

(Sorterat efter skåpsstorlek)

VARIANT 110 art 230101

148

Slimtop

Pris exkl moms Pris inkl moms Min skåpstrl Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

1 188 kr 1 485 kr 300 mm 148x300x120 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Min skåpstrl. Yttermått Lådmått Levereras med Material Montering

1 904 kr 2 380 kr 300 mm 285x345 mm 236x296x150 mm Radie 52 Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

D

IB 1840 art 26138

Pris exkl moms 1  854 kr Pris inkl moms 2  318 kr Min skåpstrl 300 mm Yttermått 220x440 mm Lådmått 180x400x130 mm Radie 65 mm Levereras med korgventil, vattenlås Material slät rostfri plåt Montering

AQUA-LINE RIO art 26243

Pris exkl moms 1 774 kr Pris inkl moms 2 218 kr Min skåpstrl 300 mm Yttermått Ø 290 mm Lådmått Ø 250x125 mm Levereras med bottenventil special, vattenlås Material slät rostfri plåt Ytfinish blankpolerad Montering

VARIANT 40 K art 23006

Pris exkl moms Pris inkl moms Min skåpstrl Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

VARIANT 40 K FS art 23006-FS

PLANMONTERING!

AC

Pris exkl. moms 2  389 kr Pris inkl. moms 2  986 kr Min skåpstrl. 400 mm Yttermått 386x446mm Lådmått 340x400x180mm Levereras med Korgventil, vattenlås Material Slät rostfri plåt Tillbehör AC Montering

78 INSATSBÄNKAR & DISKHOAR

1 591 kr 1 989 kr 400 mm 368x428 mm 340x400x180 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt


L18 2330 MÅTT 236X296 MM

PERFEKT FÖR KÖKSÖ


Pris exkl moms Pris inkl moms Min skåpstrl Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

1 8 28 kr 2 285 kr 500 mm 445x393 mm 405x353x150 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

DI-0307 art 28220

Pris exkl moms Pris inkl moms Min skåpstrl Yttermått Lådmått Levereras med Material Montering

2 021kr 2 526 kr 500 mm 468x498 mm 400x340x160 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

BOSTON art 26097

Pris exkl moms Pris inkl moms Skåpstorlek Yttermått Lådmått Levereras med Material Montering

1 962kr 2 453 kr 500 mm 490x490 mm 420x353x160 mm propp, vattenlås slät rostfri plåt

Pris exkl moms Pris inkl moms Min skåpstrl Yttermått Lådmått Levereras med Material Montering

2 056kr 2 570 kr 500 mm Ø 520 mm Ø 390x180 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

L18 4035 art 26026

NYHET!

MOSCOW art 26120

A

DI-0358 art 28370

Pris exkl moms Pris inkl moms Min skåpstrl Yttermått Lådmått Levereras med Material Montering

1 777 kr 2 221 kr 500 mm Ø 430 mm Ø 370x180 mm korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt

VARIANT 10 art 23002

Pris exkl moms Pris inkl moms Min skåpstrl Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

2 153 kr 2 691 kr 600 mm 508x428 mm 480x400x180 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

80 INSATSBÄNKAR & DISKHOAR

BC


Undermontage

VARIANT 10 FS art 23002-FS

PLANMONTERING!

Planmontage

Infällnad

Slimtop

Insvetsning

Pris exkl. moms 3 065 kr Pris inkl. moms 3  831 kr Min skåpstrl. 600 mm Yttermått 526x446 mm Lådmått 480x400x180 mm Levereras med Korgventil, vattenlås Material Slät rostfri plåt Tillbehör BC Montering

VARIANT 10 art 23001 dj 250 mm

DJUP 250 MM

DI-0302 art 28350

Pris exkl moms Pris inkl moms Min skåpstrl Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

2 396 kr 2 995 kr 600 mm 508x428 mm 480x400x250 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt BC

Pris exkl moms 2 572 kr Pris inkl moms 3 215 kr Min skåpstrl 600 mm Yttermått 550x498 mm Lådmått 482x342x180 mm Levereras med Korgventil, vattenlås Material Slät rostfri plåt Montering

ORLANDO art 26098

Pris exkl moms Pris inkl moms Skåpstorlek Yttermått Lådmått Levereras med Material Montering

2 497kr 3 121kr 600 mm 575x505 mm 505x368x185 mm propp, vattenlås slät rostfri plåt

OTTAWA art 26127

Pris exkl moms Pris inkl moms Skåpstorlek Yttermått Lådmått Levereras med Material Montering

3 546 kr 4 433 kr 600 mm 550x450 mm 500x400x225 mm propp, vattenlås slät rostfri plåt

OTTAWA art 26269 Väggmontage

Pris exkl moms 3 546 kr Pris inkl moms 4 433 kr Skåpstorlek 600 mm Yttermått 550x450 mm Lådmått 500x400x225 mm Levereras med propp, vattenlås, väggkonsoller Material slät rostfri plåt

NYHET!

VÄGGMONTAGE

INSATSBÄNKAR & DISKHOAR 81


ÖVRIGA DUBBELHOAR

UNDERMONTERAD DUO 30


Undermontage

Planmontage

Infällnad

Slimtop

DUO 30 art 23014

PRINCESS 80 art 26016

Insvetsning

Pris exkl moms Pris inkl moms Min skåpstrl Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

4 094kr 5 118kr 800 mm 752x440 mm 340x400x180 mm, 2 st korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

Pris exkl moms Pris inkl moms Min skåpstrl Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

4 631 kr 5 789 kr 800 mm 765x440 mm 340x400x160 mm, 2 st korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

AC

E

DALLAS art 26272 Vändbar Pris exkl. moms 3 963 kr Pris inkl. moms 4 954 kr Min skåpstrl. 800 mm Yttermått 765x440 Lådmått 400x400x200 mm 280x400x170 mm Levereras med Korgventil, vattenlås Material Slät rostfri plåt Tillbehör E Montering

L18 35D40 art 26268 Pris exkl moms Pris inkl moms Skåpstorlek Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

3 637 kr 4 546 kr 800 mm 790x445 mm 355x405x150 mm, 2 st korgventil, vattenlås slät rostfri plåt E

SMARTA TILLBEHÖR

A Skärbräda art 1016018 Exkl 409 kr, inkl 511 kr 240x360 mm Bok

B Skärbräda art 1016019 Exkl 409 kr, inkl 511 kr 300x420 mm Bok

C Diskkorg art 26207 Exkl 394 kr, inkl 493 kr 320x375 mm Vit

D Sköljlåda art 1056616

Exkl 799 kr, inkl 999 kr 165x317x80 mm Slät rostfri plåt

E Diskkorg rostfri

art 26202 Exkl 1 123 kr, inkl 1 404 kr 325x358 mm Rostfri

INSATSBÄNKAR & DISKHOAR 83


Undermontage

Planmontage

Infällnad

Slimtop

Insvetsning

LÅDOR MED PVD-BELÄGGNING

Skötselanvisning, se sid 113

DI ART GOLD DI ART GOLD 20 art 28420

DI ART GOLD 53 art 28421

DI ART GOLD 73 art 28422

DI ART GOLD 3320 stor låda vänster art 28423 DI ART GOLD 2033 stor låda höger art 28424

DI ART GOLD 3636 art 28427

DI ART GOLD 5320 stor låda vänster art 28425 DI ART GOLD 2053 stor låda höger art 28426

84 INSATSBÄNKAR & DISKHOAR

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Min skåpstrl. Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

5 348 kr 6 685 kr 300 mm 240x440 mm 200x400x180 mm Radie 15 Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt/PVD

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Min skåpstrl. Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

6 172 kr 7 715 kr 600 mm 570x440 mm 530x400x180 mm Radie 15 Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt/PVD

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Min skåpstrl. Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

7 078 kr 8 848 kr 800 mm 770x440 mm 730x400x180 mm Radie 15 Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt/PVD

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Min skåpstrl. Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

7 902 kr 9 878 kr 600 mm 580x440 mm 330x400x180 mm 200x400x180 mm Radie 15 Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt/PVD

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Min skåpstrl. Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

8 730 kr 10 913 kr 800 mm 770x440 mm 360x400x180 mm, 2 st Radie 15 Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt/PVD

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Min skåpstrl. Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

8 730 kr 10 913 kr 800 mm 780x440 mm 530x400x180 mm 200x400x180 mm Radie 15 Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt/PVD

A

ABC

ABC

ABC

ABC

ABC


DI ART GOLD 2053 UNIKA MÅTT OCH FÄRG I GULD

MINIMALISTISKT MELLANVÄGG – ENDAST 10 MM

EN FUSION AV ROSTFRITT STÅL OCH KERAMISK BORNITRID Ytan av rostfritt stål beläggs med en tunn film av keramiskt nitrid i en process som kallas Physical Vapour Deposition (PVD). Nitriden produceras av ädelmetaller som förångas och joniseras i en vakuumkammare. Nitriden accelereras därefter med hög energi i vakuum och avsätts slutligen som ett extra tunt och extremt slitstarkt skikt av keramisk nitrid på en rostfri diskbänk. Resultatet är en rostfri diskbänk med inte bara en unik färgton utan också överlägsen reptålighet. OBS! avikelser i färg kan förekomma. På grund av karaktären av ytbehandlingsprocessen slutar varje produkt med unik färg som praktiskt sett inte kan vara 100% repeterbar.

SMARTA TILLBEHÖR

A DI Art Gold Avrinningsplan art 28409 Exkl 1 557 kr Inkl 1 946 kr 317x419 mm Slät rostfri plåt/PVD

B DI Art Gold Sköljbricka

art 28408 Exkl 1 475 kr Inkl 1 844 kr Ytterm. 230x420 mm Innerm. 214x395x25 mm Slät rostfri plåt/PVD (passar ej i diskho bredd 200 mm)

C VD21 Skärbräda art 29315 Exkl 1 247 kr Inkl 1 559 kr 330x420 mm Polyetenplast

Steel Access Sand art 70011 Exkl 4 940 kr Inkl 6 175 kr Rostfritt stål/PVD

Steel Curve Sand art 70021 Exkl 3 127 kr Inkl 3 909 kr Rostfritt stål/PVD

För mer info se sid 104

För mer info se sid 105

DM Pump Guld art 70051 Exkl 716 kr Inkl 895 kr Rostfritt stål/PVD För mer info se sid 101 INSATSBÄNKAR & DISKHOAR 85


EXTREME ANTRACIT

NYHET!

EXTREMT TUNN MELLANVÄGG, BÅDE SNYGGT OCH PRAKTISKT!

Tillgänglig från maj 2018

Undermontage

Planmontage

EXTREME ANTRACIT 22 art 28520

EXTREME ANTRACIT 34 art 28521

EXTREME ANTRACIT 50 art 28522

EXTREME ANTRACIT 3416 stor låda vänster art 28523 EXTREME ANTRACIT 1634 stor låda höger art 28524

86 INSATSBÄNKAR & DISKHOAR

Infällnad

Slimtop

Insvetsning

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Min skåpstrl. Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

3 830kr 4 788kr 300 mm 265x440 mm 225x400x160 mm Radie 15 Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt / PVD

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Min skåpstrl. Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

4 144 kr 5 180kr 400 mm 380x440 mm 340x400x200 mm Radie 15 Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt / PVD

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Min skåpstrl. Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

4 694 kr 5 868 kr 600 mm 540x440 mm 500x400x200 mm Radie 15 Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt / PVD

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Min skåpstrl. Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

7 670 kr 9 588kr 600 mm 544x440 mm 340x400x200 mm 160x400x160 mm Radie 15 Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt / PVD

C

ABCD

ABCD

ABCD


MINIMALISTISK MELLANVÄGG 4 MM

EXTREME ANTRACIT 3434 art 28525

Pris exkl. moms Pris inkl. moms Min skåpstrl. Yttermått Lådmått Levereras med Material Tillbehör Montering

EXTREME ANTRACIT 5022 stor låda vänster art 28526

8 150kr 10 188 kr 800 mm 724x440 mm 340x400x200 mm, 2 st Radie 15 Korgventil, vattenlås Slät rostfri plåt / PVD ABCD

EXTREME ANTRACIT 2250 stor låda höger art 28527

SMARTA TILLBEHÖR

A Sköljlåda Eco

art 28500 Exkl 952 kr Inkl 1 190 kr 330x420 mm Polyetenplast

B Avrinningsbricka Antracit C Extreme Sköljlåda Antracit D Extreme Skärbräda art 28502 Exkl 1 560 kr Inkl 1 950 kr 330x420 mm

art 28504 Exkl 1 844 kr Inkl 2 305 kr 330x420 mm

art 28505 Exkl 952 kr Inkl 1 190 kr 330x420 mm

Steel Access Svart art 70012 Exkl 5 096kr Inkl 6 370 kr Rostfritt stål/PVD För mer info se sid 100

Steel Curve Svart art 70022 Exkl 3 196 kr Inkl 3 995 kr Rostfritt stål/PVD För mer info se sid 101

DM Pump svart art 70052 Exkl 796kr Inkl 995 kr Rostfritt stål/PVD För mer info se sid 101

INSATSBÄNKAR & DISKHOAR 87


MONARCH VARIANT 10 GULD

MONARCH VARIANT 10 KOPPAR

MONARCH QUADRIX 50FS ANTRACIT Foto: Sven Persson

SMARTA TILLBEHÖR

Steel Access Sand art 70011 Exkl 4 940 kr Inkl 6 175 kr Rostfritt stål/PVD För mer info se sid 100 88 INSATSBÄNKAR & DISKHOAR

Steel Curve Sand art 70021 Exkl 3 127 kr Inkl 3 909 kr Rostfritt stål/PVD För mer info se sid 101

Steel Access Svart art 70012 Exkl 5 096kr Inkl 6 370 kr Rostfritt stål/PVD För mer info se sid 100

Steel Curve Svart art 70022 Exkl 3 196 kr Inkl 3 995 kr Rostfritt stål/PVD För mer info se sid 101

DM Pump Guld art 70051 Exkl 716 kr Inkl 895 kr Rostfritt stål/PVD För mer info se sid 101

DM Pump svart art 70052 Exkl 796kr Inkl 995 kr Rostfritt stål/PVD För mer info se sid 101


Planmontage

Undermontage

Infällnad

Slimtop

Insvetsning

MONARCH GULD

KOPPAR

ANTRACIT

MONARCH QUADRIX 20FS Guld

art 23650

Antracit art 23651 Brons

art 23647

MONARCH QUADRIX 30FS Guld

art 23652

Antracit art 23653 Brons

art 23648

MONARCH QUADRIX 50FS Guld

art 23600

Antracit art 23601 Brons

art 23599

MONARCH VARIANT 10

Guld

art 23612

Antracit art 23611 Koppar art 23610 Brons

art 23609

MONARCH VARIANT 40 D Guld

art 23605

Antracit art 23606 Koppar art 23607 Brons

Skötselanvisning, se sid 113 För bottenventil som tillhör, se sid 107

BRONS

art 23604

Pris exkl moms Pris inkl moms Min skåpstrl Yttermått Lådmått Levereras med Material Montering

9 254 kr 11 568 kr 400 mm 390x450 mm 340x400x200 mm Radie 10 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt / PVD

Pris exkl moms Pris inkl moms Min skåpstrl Yttermått Lådmått Levereras med Material Montering

9 443 kr 11 804 kr 500 mm 450x450 mm 400x400x200 mm Radie 10 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt / PVD

Pris exkl moms Pris inkl moms Min skåpstrl Yttermått Lådmått Levereras med Material Montering

9 678 kr 12 098 kr 600 mm 550x450 mm 500x400x200 mm Radie 10 mm korgventil och vattenlås slät rostfri plåt / PVD

Pris exkl moms Pris inkl moms Min skåpstrl Yttermått Lådmått Levereras med Material Montering

5 400 kr 6 750 kr 600 mm 508x428 mm 480x400x180 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt / PVD

Pris exkl moms Pris inkl moms Min. skåpstrl Yttermått Lådmått Levereras med Material Montering

3 918 kr 4 898 kr 400 mm 368x428 mm 340x400x185 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt / PVD

Pris exkl moms Pris inkl moms Min skåpstrl Lådmått Levereras med Material Montering

2 966 kr 3 708 kr 300 mm 148x300x120 mm korgventil, vattenlås slät rostfri plåt / PVD

OBS! Vid montering av två stycken variant 40D i kombination krävs minst 60 mm mellanrum pga bräddavlopp.

MONARCH VARIANT 110 Guld

art 23618 30 0

Antracit art 23620 Koppar art 23619 Brons

art 23617 148

OBS! Vid montering ihop med Variant 40D i kombination krävs minst 60 mm mellanrum pga bräddavlopp. INSATSBÄNKAR & DISKHOAR 89


ROSTFRI INTERIÖR


ROSTFRI INTERIÖR

DESIGN MED PERSONLIGHET

Rostfritt stål är inte bara det perfekta materialet i köket ur ett funktionsperspektiv. Det är också ett material med karaktär och uttryck som verkligen ger ditt kök personlighet. Vägghyllor 92 Frihängande hyllor

94

Golvhylla/stödben 94 Väggskenor och hyllplan

95

Stödben 96 Benstativ 97 Diverse interiör

98

ROSTFRI INTERIÖR 91


VÄGGHYLLA LÅG Med plats för 2 st hyllplan Höjd 350 mm, djup 350 mm

exkl moms

inkl moms

6 301 kr 6 585 kr

7 876 kr 8 231kr

- 1 339 kr

- 1 674 kr

Höjd 350 mm, djup 350 mm

exkl moms

inkl moms

Bredd 400-1000 mm, art 29017 Bredd 1001-1400 mm, art 29018

7 731 kr 8 187 kr

9 664 kr 10 234 kr

- 1 339 kr

- 1 674 kr

Höjd 405 mm, djup 350 mm

exkl moms

inkl moms

Bredd 400-1000 mm, art 29019 Bredd 1001-1400mm, art 29020

7 731 kr 8 187 kr

9 664 kr 10 234 kr

- 1 379 kr

- 1724 kr

Bredd 400–1000 mm, art 29015 Bredd 1001–1400 mm, art 29016 Grundutförande är slipade svetsskarvar Avdrag för oslipade svetsskarvar, art 29071

VÄGGHYLLA LÅG, GLASHÄNGARE INUTI Med plats för 2 st hyllplan

Grundutförande är slipade svetsskarvar Avdrag för oslipade svetsskarvar, art 29071

VÄGGHYLLA LÅG, GLASHÄNGARE UNDER Med plats för 2 st hyllplan

Grundutförande är slipade svetsskarvar Avdrag för slipade osvetsskarvar, art 29071

VÄGGHYLLA HÖG Med plats för 3 st hyllplan Höjd 680 mm, djup 350 mm Bredd 400 –1000 mm, art 29021 Bredd 1001–1400 mm, art 29022 Grundutförande är slipade svetsskarvar Avdrag för oslipade svetsskarvar, art 29071

92 ROSTFRI INTERIÖR

exkl moms

inkl moms

6 755 kr 9 526 kr

8 444 kr 11 908 kr

- 1 379 kr

- 1 724 kr


EGNA IDEÉR? KONTAKTA OSS FÖR OFFERT!

VÄGGHYLLA HÖG, GLASHÄNGARE INUTI Med plats för 3 st hyllplan Höjd 680mm, djup 350 mm

exkl moms

inkl moms

Bredd 400-1000 mm, art 29023 Bredd 1001-1400 mm, art 29024

8 182 kr 11 129 kr

10 228 kr 13 911 kr

Grundutförande är slipade svetsskarvar Avdrag för oslipade svetsskarvar, art 29071

- 1 339 kr

- 1 674 kr

Höjd 735 mm, djup 350 mm

exkl moms

inkl moms

Bredd 400-1000 mm, art 29025 Bredd 1001-1400 mm, art 29026

8 182 kr 11129 kr

10 228 kr 13 911 kr

- 1 379 kr

- 1 724 kr

VÄGGHYLLA HÖG, GLASHÄNGARE UNDER Med plats för 3 st hyllplan

Grundutförande är slipade svetsskarvar Avdrag för slipade osvetsskarvar, art 29071

TILLBEHÖR Hyllplan rostfri, tjocklek 12 mm, bredd 400–1000 mm, art 29065 Hyllplan rostfri, tjocklek 12 mm, bredd 1001–1400 mm, art 29066 Gallerhyllplan rostfri, bredd 400–1000 mm, art 29067 Gallerhyllplan rostfri, bredd 1001–1400 mm, art 29068 Hyllplan 6 mm solidstål 400–1000 mm, art 29069 Hyllplan 6 mm solidstål 1001–1400 mm, art 29070

exkl moms

inkl moms

1 758 kr 1 981 kr 2 235 kr 3 575 kr 2 324 kr 2 921 kr

2 198 kr 2 476 kr 2 794 kr 4 469 kr 2 905 kr 3 651 kr

ROSTFRI INTERIÖR 93


FRIHÄNGANDE TAKHYLLA LÅG Med plats för 2 st hyllplan Höjd 800–1200, djup 350 mm Bredd 400–1000 mm, art 29027 Bredd 1001–1400 mm, art 29028 Grundutförande är slipade svetsskarvar Avdrag för oslipade svetsskarvar, art 29071

exkl moms

inkl moms

6 301 kr 6 585 kr

7 876 kr 8 231 kr

- 1 339 kr

- 1 674 kr

FRIHÄNGANDE TAKHYLLA LÅG, GLASHÄNGARE INUTI Med plats för 2 st hyllplan Höjd 800–1200, djup 350 mm Bredd 400–1000 mm, art 29031 Bredd 1001–1400 mm, art 29032 Grundutförande är slipade svetsskarvar Avdrag för oslipade svetsskarvar, art 29071

exkl moms

inkl moms

7 730 kr 8 187 kr

9 663 kr 10 234 kr

- 1 339 kr

- 1 674 kr

FRIHÄNGANDE TAKHYLLA LÅG, GLASHÄNGARE UNDER Med plats för 2 st hyllplan Höjd 800–1200, djup 350 mm Bredd 400–1000 mm, art 29035 Bredd 1001–1400 mm, art 29036 Grundutförande är slipade svetsskarvar Avdrag för olipade svetsskarvar, art 29071

exkl moms

inkl moms

7 730 kr 8 187 kr

9 663 kr 10 234 kr

- 1 339 kr

- 1 674 kr

GOLVHYLLA/STÖDBEN Med plats för 2 st hyllplan Höjd 750 - 950 mm, djup 350 mm med justerbar metallfot

exkl moms

inkl moms

Golvhylla 400-1000 mm, art 29039 Golvhylla 1001-1400 mm, art 29040

6 755 kr 9 526 kr

8 444 kr 11 908 kr

Grundutförande är slipade svetsskarvar Avdrag för oslipade svetsskarvar, art 29071

- 1 379 kr

- 1 724 kr

TILLBEHÖR Hyllplan rostfri, tjocklek 12 mm, bredd 400–1000 mm, art 29065 Hyllplan rostfri, tjocklek 12 mm, bredd 1001–1400 mm, art 29066 Gallerhyllplan rostfri, bredd 400–1000 mm, art 29067 Gallerhyllplan rostfri, bredd 1001–1400 mm, art 29068 Hyllplan 6 mm solidstål 400–1000 mm, art 29069 Hyllplan 6 mm solidstål 1001–1400 mm, art 29070 94 ROSTFRI INTERIÖR

exkl moms

inkl moms

1 758 kr 1 981 kr 2 235 kr 3 575 kr 2 324 kr 2 921 kr

2 198 kr 2 476 kr 2 794 kr 4 469 kr 2 905 kr 3 651 kr


VÄGGSKENOR Art 11004 L400 mm Art 11006 L600 mm Art 11008 L800 mm Art 11010 L1000 mm Art 11015 L1500 mm Art 11020 L2000 mm

exkl moms

321 kr 353 kr 381 kr 406 kr 480 kr 843 kr

Rek. antal väggskenor 2 st 3 st 4 st ROSTFRI KONSOL FÖR VÄGGSKENA

inkl moms

401 kr 441 kr 476 kr 508 kr 600 kr 1 054 kr Hyllängd

400 –1199 mm 1200 –1999 mm 2000 – 2500 mm 155 kr

194 kr

1 655 kr 2 034 kr 2 415 kr 2 793 kr 3 175 kr

2 069 kr 2 543 kr 3 019 kr 3 491 kr 3 969 kr

200 – 500 mm 501 – 1000 mm

1 655 kr 2 034 kr

2 069 kr 2 543 kr

1001 – 1500 mm 1501 – 2000 mm 2001 – 2500 mm

2 415 kr 2 793 kr 3 175 kr

3 019 kr 3 491 kr 3 969 kr

HYLLPLAN 300x20 mm – plåt på båda sidor. 200 – 500 mm 501 – 1000 mm 1001 – 1500 mm 1501 – 2000 mm 2001 – 2500 mm GALLERHYLLPLAN 300x25 mm

ROSTFRI INTERIÖR 95


STÖDBEN 1 MED RAM, JUSTERBAR METALLFOT Höjd 750–950 mm, längd 400–1600 mm Ram gavel 30x30mm, övrigt 25x25 mm

exkl moms

inkl moms

Bredd 600–800 mm, art 29043 Bredd 801–1000 mm, art 29044

4 456 kr 4 796 kr

5570 kr 5 995 kr

Grundutförande är slipade svetsskarvar Avdrag för oslipade svetsskarvar, art 29071

- 1 379 kr

- 1 724 kr

Metallfot

STÖDBEN 2 MED RAM, JUSTERBAR METALLFOT Höjd 750-950, Längd 400-1600mm Ben 40x40 mm, övrigt 50x30 mm

Metallfot

96 ROSTFRI INTERIÖR

exkl moms

inkl moms

Bredd 600–800 mm, art 29045 Bredd 801–1000 mm, art 29046

5 365 kr 5 589 kr

6 706 kr 6 986 kr

Grundutförande är slipade svetsskarvar Avdrag för oslipade svetsskarvar, art 29071

- 1 379 kr

- 1 724 kr


BENSTATIV DELUX

BENSTATIV LÅG, JUSTERBAR METALLFOT Höjd 100 – 170 mm, djup 500–600 mm, ben 30x30 mm, ram 25x25 mm Längd 800–1600 mm, 2 benpar, art 29050 Längd 1700–2400 mm, 3 benpar, art 29051 Längd 2500–3000 mm, 4 benpar, art 29052

exkl moms

inkl moms

3 024 kr 4 088 kr 5 149 kr

3 780 kr 5 110 kr 6 436 kr

Metallfot

BENSTATIV HÖG, JUSTERBAR METALLFOT Höjd 171–300 mm, djup 500–600 mm, ben 30x30 mm, ram 25x25 mm Längd 800–1600 mm, 2 benpar, art 29056 Längd 1700–2400 mm, 3 benpar, art 29057 Längd 2500–3000 mm, 4 benpar, art 29058 Extra benpar, art 29073

exkl moms

inkl moms

3 218 kr 4 339 kr 5 460 kr

4 023 kr 5 424 kr 6 825 kr

637 kr

796 kr

exkl moms

inkl moms

BENSTATIV DELUXE, JUSTERBAR METALLFOT Höjd 150–300 mm, djup 500–600 mm med överliggande ram 15x30 mm, ben 30x30 mm, ram 25x25 mm

Metallfot

Längd 800–1600 mm, 2 benpar, art 29062

4 569 kr

5 711 kr

Längd 1700–2400 mm, 3 benpar, art 29063

6 104 kr

7 630 kr

Längd 2500–3000 mm, 4 benpar, art 29064

7 638 kr

9 548 kr

637 kr

796 kr

Extra benpar, art 29073

ROSTFRI INTERIÖR 97


HUGGKUBBE MED HJUL, Ask 170 mm, art 29001 Hylla solidstål 6 mm, designhjul i grått Höjd 860 mm, djup 500 mm, bredd 500 mm

exkl moms

inkl moms

14 420 kr

18 025 kr

GLASHÄNGARE VÄGGMONTERAD

Bilden visar 29014

25x25 mm, djup 330 mm

exkl moms

inkl moms

Bredd 800 mm, med plats för 4 rader glas, art 29012 Bredd 1000 mm, med plats för 6 rader glas, art 29013 Bredd 1200 mm, med plats för 7 rader glas, art 29014

1 324 kr 1 428 kr 1 602 kr

1 655 kr 1 785 kr 2 003 kr

Specialmått mot offert.

VIN/FLASKHÅLLARE Höjd 90 mm, djup 100 mm, bredd 250 mm, tjocklek 2 mm 2 pack, art 29002 1 st, art 29003

exkl moms

inkl moms

671 kr

839 kr

356 kr

445 kr

exkl moms

inkl moms

395 kr

494 kr

VINKYLARE Vinkylare Decosteel med dubbel isolering och elegant finish i borstat rostfritt stål. Diameter 120 mm, höjd 193 mm. art 23338

98 ROSTFRI INTERIÖR


VÄGGHYLLA SOLID Höjd 50 mm, djup 100 mm, tjocklek 2 mm

exkl moms

inkl moms

Bredd 500 mm, art 29004

396 kr

495 kr

Bredd 1000 mm, art 29005

605 kr

756 kr

Bredd 1500 mm, art 29006

803 kr

1 004 kr

exkl moms

inkl moms

Bredd 1000 mm, art 29010

656 kr

820 kr

Bredd 1500 mm, art 29011

917 kr

1 146 kr

Specialmått mot offert.

TAVELLIST SOLID Höjd 50 mm, djup 100 mm, tjocklek 2 mm Bredd 500 mm, art 29009

440 kr

550 kr

Specialmått mot offert.

MÅTTANPASSAD STÄNKPANEL Tjocklek: Längd: Höjd:

1 mm (endast plåt) 12 mm (på fukttrög MDF) 20 mm (på fukttrög spånskiva) upp till 4 000 mm upp till 1 000 mm

Måttbeställning per mm. Stänkbleck H=0–500 mm

1 mm

1 2/20 mm

Startpris

Löpmeterpris

Inkl moms

Exkl moms

Stänkbleck H=501–1 000 mm Startpris

Löpmeterpris

Tjocklek: 1 mm Tjocklek: 12/20 mm

Tjocklek 1 mm Tjocklek 12/20 mm

Exkl moms

350 kr 1 220 kr

Exkl moms

350 kr 1 220 kr

438 kr 1 525 kr

Inkl moms

580 kr 880 kr

Exkl moms

438 kr 1 525 kr

1 160 kr 1 760 kr

Måttbeställning per mm. Sockel höjd 1–200 mm

Starpris

Löpmeterpris

Exkl moms

Inkl moms

725 kr 1 100 kr

Inkl moms

1 450 kr 2 200 kr

Övriga mått – begär offert!

MÅTTANPASSAD GOLVSOCKEL Täckta gavlar Tjocklek: 20 mm (på fukttrög spånskiva) Längd: upp till 4 000 mm Höjd: upp till 200 mm

Tjocklek 20 mm

1  220 kr

Inkl moms

1 525 kr

Exkl moms

300 kr

Inkl moms

375 kr

Övriga mått – begär offert!

ROSTFRI INTERIÖR 99


TILLBEHÖR


TILLBEHÖR

ENKLARE, BÄTTRE OCH SNYGGARE

Rätt tillbehör gör ditt köksliv både roligare och snyggare. Vi erbjuder genomtänkta och funktionella tillbehör som förenklar din vardag.

Manhattan 102 Blandare

104

Tillbehör och rengöring

106

Avfallskvarnar

108

Avloppsdetaljer 109

TILLBEHÖR 101


Undermontage

Planmontage

Infällnad

Slimtop

Insvetsning

MANHATTAN 1000

MANHATTAN 700 ART 26500

Pris exkl moms Pris inkl moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Montering

4 996 kr 6 245 kr 685x195 mm 630x140x217 mm radie 0 korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

Med plats för 2 st tillbehör

MANHATTAN 1000 ART 26501

Pris exkl moms Pris inkl moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Montering

5 560 kr 6 950 kr 1000x195 mm 945x140x217 mm radie 0 korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

Med plats för 3 st tillbehör

MANHATTAN 1300 ART 26502

PERFEKT ATT SVETSA IN I EN ROSTFRI KÖKSÖ!

Pris exkl moms Pris inkl moms Yttermått Lådmått Levereras med Material Montering

6 688 kr 8 360 kr 1315x195 mm 1260x140x217 mm radie 0 korgventil, vattenlås slät rostfri plåt

Med plats för 4 st tillbehör

102 TILLBEHÖR


HELA SORTIMENTET PRISSÄNKT!

MANHATTAN 1300

FLASKHÅLLARE art 26510 Exkl 1 530 kr, inkl 1 913 kr 314x139x150 mm, 100 mm Ø Slät rostfri plåt

AVRINNINGSBRICKA art 26518 Exkl 639 kr, inkl 799 kr 314x139x20 mm Slät rostfri plåt

BEHÅLLARE 3 st art 26514 Exkl 1 858 kr, inkl 2 323 kr 314x139x80 mm, innermått 80x114 mm Slät rostfri plåt

KNIVBLOCK art 26516 Exkl 329 kr, inkl 411 kr 314x139x20 mm Bambu

SKÖLJLÅDA art 26511 Exkl 1 336 kr, inkl 1 670 kr 314x139x105 mm, innermått 289x114 mm Slät rostfri plåt

SKÄRBRÄDOR 3 st art 26512 Exkl 1 858 kr, inkl 2 323 kr 314x139x420/370/320 mm Slät rostfri plåt/bambu

TILLBEHÖR 103


ROSTFRIA BLANDARE FÖR KÖK Köksblandare i rostfritt stål har många fördelar. Materialet är hållbart, hygieniskt och återvinningsbart. Framför allt är blandarna helt blyfria, vilket är extra viktigt för hälsan när det gäller dricksvatten. Blandarens insida är slät och korrosionsfri, vilket minskar risken för avlagringar och skadliga utfällningar.

Certifiering

STEEL ACCESS

STEEL ACCESS art 70010

STEEL ACCESS SAND art 70011

STEEL ACCESS SHADOW art 70012

Pris exkl moms Pris inkl moms

Pris exkl moms Pris inkl moms

Pris exkl moms Pris inkl moms

4 033 kr 5 041 kr

4 940 kr 6 175 kr

Material Rostfritt stål/PVD Håltagningsmått 38 mm Vridbar 360* Övrigt Utdragbar pip Diskmaskinsavstängning

104 TILLBEHÖR

5 096 kr 6 370 kr


STEEL CURVE art 70020

STEEL CURVE SAND art 70021

STEEL CURVE SHADOW art 70022

Pris exkl moms 2 385 kr Pris inkl moms 2 981 kr

Pris exkl moms 3127 kr Pris inkl moms 3 909 kr

Pris exkl moms Pris inkl moms

3 196 kr 3 995x kr

Material Rostfritt stål/PVD Håltagningsmått 35 mm Vridbar 110* Övrigt Diskmaskinsavstängning

STEEL SQUARE art 70030

Pris exkl moms 2 468 kr Pris inkl moms 3 085 kr Material Rostfritt stål Håltagningsmått 35 mm Vridbar 110* Övrigt Diskmaskinsavstängning

Samtliga modeller går att få utan diskmaskinsavstängning som beställningsvara! TILLBEHÖR 105


TÄCKLOCK KORGVENTIL KROM

MONARCH BOTTENVENTIL GULD

DESIGNAD BOTTENVENTIL MAGNETIC COVER

NYHET!


DISKMEDELSPUMP KROM  art 1065462

DISKMEDELSPUMP ROSTFRI  art 1065463

Pris exkl moms Pris inkl moms Volym Max tjocklek Håltagningsmått Piputsprång

Pris exkl moms Pris inkl moms Volym Max tjocklek Håltagningsmått Piputsprång

542 kr 678 kr 0,5 liter 60 mm Ø 28 mm 90 mm

932 kr 1 165 kr 0,5 liter 60 mm Ø 28 mm 90 mm

DISKMEDELSPUMP GULD  art 70051

DISKMEDELSPUMP SVART  art 70052

Pris exkl moms Pris inkl moms Volym Max tjocklek Håltagningsmått Piputsprång

Pris exkl moms Pris inkl moms Volym Max tjocklek Håltagningsmått Piputsprång

716 kr 895 kr 0,35 liter 60 mm Ø 28 mm 90 mm

796 kr 995 kr 0,35 liter 60 mm Ø 28 mm 90 mm

Samtliga fylls på ovanifrån

DISKMASKINSAVSTÄNGNING KROM art 300700

TÄCKLOCK KORGVENTIL KROM art 300336

Pris exkl moms Pris inkl moms Max tjocklek Håltagningsmått

Pris exkl moms Pris inkl moms

887 kr 1 109 kr 40 mm Ø 28 mm

181 kr 226 kr

MATTBORSTAD art 300337 Pris exkl moms Pris inkl moms

205 kr 256 kr

MONARCH BOTTENVENTIL GULD art 23643

MONARCH BOTTENVENTIL KOPPAR ART 23644

MONARCH BOTTENVENTIL ANTRACIT ART 23645

MONARCH BOTTENVENTIL BRONS ART 23646

Pris exkl moms Pris inkl moms

Pris exkl moms Pris inkl moms

Pris exkl moms Pris inkl moms

Pris exkl moms Pris inkl moms

643 kr 804 kr

643 kr 804 kr

643 kr 804 kr

643 kr 804 kr

OBS! Enbart för rostfria diskhoar. DECOPOLISH Polerpasta som rengör oxidskikt, kraftig smuts och starka beläggningar på den rostfria ytan skonsamt. Använd minst en gång per vecka för en skinande och ren yta. 75 ML art 23336 Pris exkl moms 103 kr Pris inkl moms 129 kr

NYHET!

MAGNETIC COVER Snygg täckbricka till din diskho. Den är lätt att lyfta bort men sitter ändå stadigt tack vare magneten. Loggat Magnetiskt lock art 13751 Pris exkl moms 158 kr Pris inkl moms 198 kr

(finns även i butiksförpackat och storpack, kontakta oss för mer information) TILLBEHÖR 107


En avfallskvarn kan beskrivas som en rostfri behållare med ett rivjärn som tar hand om det mesta av matavfallet

EZ Mounting system Vårt monteringssystem har endast sex komponenter och kan installeras på några minuter utan verktyg.

Spola bara ner det organiska matavfallet tillsammans med vatten i kvarnen, så följer det med avloppet ut. Soporna minskar i hushållet, vilket på sikt minskar kostnaden för sophämtning. Och som en extra fördel slipper man dålig lukt från matavfall i soporna.

Våra avfallskvarnar är utrustade med CycloneTM Permanent Magnet DC Motor and Grinding System och har datorritade och balanserade komponenter som i kombination ger utmärkt vridmomenthastighet vid malning och lång livslängd för systemet.

Exempel på vad man kan mala Små ben, kycklingben, fiskhuvuden,fiskben, äggskal, majskolvar, grönsaker, fruktavfall, grapefrukt halvor, melonskal, nötskal, kaffesump, teblad, servetter. Använd kallvatten på medium flöde. Låt vatten rinna ca 25 sekunder efter, för att spola rent rören. OBS! Kontakta din kommun om vad som gäller vid installation av köksavfallskvarn där du bor.

Kvarnarna är behandlade med ett antibakteriellt medel på insidan som skyddar mot bakterietillväxt som orsakar dålig lukt.

PRISSÄNKT!

DECO 750 ART 27102

DECO 1000 ART 27101

Pris exkl moms 2  392 kr Pris inkl moms 2 990 kr Yttermått H405 mm, Ø 210 mm Hålstorlek 3,5” HP 0,75 (550 W) Spänning 230 V Ström 3,25 A Frekvens 50 Hz Varvtal 2600 rpm Vikt 5,5 kg Isolering B

Pris exkl moms 3  288 kr Pris inkl moms 4 110kr Yttermått H405 mm, Ø 210 mm Hålstorlek 3,5” HP 1,0 (746 W) Spänning 230 V Ström 4,80 A Frekvens 50 Hz Varvtal 2600 rpm Vikt 5,7 kg Isolering B Levereras med inbyggd luftströmbrytare. Hålmått för strömbrytare i bänkskiva 33 mm

Levereras med inbyggd luftströmbrytare. Hålmått för strömbrytare i bänkskiva 33 mm

VATTENLÅS AVFALLSKVARNAR (Ingår vid köp av avfallskvarn och diskbänk ihop)

Enkelt vattenlås med Gängad anslutning art 13728 Pris exkl moms Pris inkl moms

108 TILLBEHÖR

247 kr 309 kr

Dubbelt vattenlås med gängad anslutning och korgventil

Dubbelt vattenlås med gängad anslutning

art 13729 Pris exkl moms Pris inkl moms

art 13730 Pris exkl moms Pris inkl moms

732 kr 915 kr

523 kr 654 kr


Ingår normalt i alla våra leveranser. Nedan hittar du reservdelar och detaljer för utbyte.

VATTENLÅS art 126841 Enkelt vattenlås med gängad anslutning

VATTENLÅS art 126617 Enkelt vattenlås med korgventil

Pris exkl moms 213 kr Pris inkl moms 266 kr

Pris exkl moms 515 kr Pris inkl moms 644 kr

VATTENLÅS art 126891 Dubbelt vattenlås med korgventil

VATTENLÅS art 126973 Dubbelt vattenlås med gängad anslutning

Pris exkl moms 808 kr Pris inkl moms 1 010 kr

Pris exkl moms 289 kr Pris inkl moms 361 kr

BOTTENVENTIL art 128971 Utbytbar del med vridreglage- vajerstyrning (passar till 126891, 126617)

BOTTENVENTIL art 13605 Utbytbar del som ger propp i diskho (passar till 126891, 126617)

Pris exkl moms 430 kr Pris inkl moms 538 kr

Pris exkl moms 271 kr Pris inkl moms 339 kr

BOTTENVENTIL art 13606 Utbytbar del som ger silbricka i diskho (passar till 126891, 126617)

BOTTENVENTIL art 13611 Utbytbar del som ger silbricka, alt propp i diskho (passar till 126973, 126841)

Pris exkl moms 271 kr Pris inkl moms 339 kr

Pris exkl moms 306 kr Pris inkl moms 383 kr

KORGVENTIL art 13884 Universal korgventil för Decosteel bottenventiler

BOTTENVENTIL SILHINK art 28404 Utbytbar del som ger silhink i diskho (passar till 126973, 126841)

Pris exkl moms 91 kr Pris inkl moms 114 kr

SILBRICKA 13606

PASSAR SAMTLIGA DISKHOAR* MED 3,5 " HÅL ANPASSAT FÖR KORGVENTIL

*Gäller ej OHIO-lådorna

Pris exkl moms Pris inkl moms

350 kr 438 kr

PROPP 13605

PASSAR SAMTLIGA DISKHOAR* MED 3,5 " HÅL ANPASSAT FÖR KORGVENTIL

*Gäller ej OHIO-lådorna

SILHINK 28404

PASSAR SAMTLIGA DISKHOAR* MED 3,5 " HÅL ANPASSAT FÖR KORGVENTIL

*Gäller ej OHIO-lådorna TILLBEHÖR 109


DECOPRO


DECOPRO

MÅTTANPASSAT FÖR PROFFS ELLER HEMMAMILJÖ

Oavsett om du jobbar i ett restaurangkök eller hemmakök kommer DecoPro att leva upp till dina högt ställda förväntningar. Våra stativbänkar och konsolbänkar kan naturligtvis måttbeställas efter dina önskemål och är utformade för att möta högsta krav på hygien och arbetsmiljö.

DECOPRO 111


STATIV OCH KONSOLBÄNKAR

20

30/40

Kant S3

30/40

Kant S7

10

STATIVBÄNK inkl. diskho och gallerhylla (plåthylla finns som alternativ)

KONSOLBÄNK inkl. diskho och plåthylla (gallerhylla finns som alternativ)

Bakkant S10-3

60

20

Med täckta gavlar

HYLLSYSTEM

VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA OSS FÖR OFFERT OCH DIN BÄSTA ROSTFRIA LÖSNING

MÅTTANPASSADE HYLLOR

BÄNK OCH VÄGGSKÅP

BÄNKSKÅP 800D

BÄNKSKÅP 600E

LÅDHURTS 400/3

VÄGGSKÅP 800D

VÄGGSKÅP 600E

(Integrerat lutande tak som alternativ)

– STOMMAR: 20 MM – GÅNGJÄRN: BLUM 110 GRADER – LÅDBESLAG: BLUM – HANDTAG: BYGELHANDTAG SOM STANDARD, INFÄLLDA HANDTAG FINNS SOM ALTERNATIV

112 DECOPRO


Här hittar du endast ett litet urval av våra produkter. VI KAN TILLVERKA DET MESTA! Hör av dig för mer information!


En rostfri diskbänk har en lång livslängd, och blir bara vackrare med åren. Trots små repor från den dagliga användningen mister den aldrig glansen, bara du torkar av den när du använt den. Använd aldrig hårda eller vassa föremål på bänkens yta om du vill undvika repor.


FÖRDELARNA MED ROSTFRITT ÄR MÅNGA!

ATT TÄNKA PÅ Vi tillbringar mängder av tid i köket. Och hela 60% av den tiden står vi vid diskbänken. Med andra ord en möbel som det är värt att lägga lite extra tid på att välja. Här har vi samlat tips och råd att tänka på!

3 Börja med att fundera över hur köket ska användas. Lagar man ofta mat? Bakar man? Behöver man stora arbetsytor?

3 Hur stor plats finns för diskbänken? Ska det vara en heltäckande bänk eller en infällnadsbänk?

Lättskött

Hållbart

3 Har man en bänkskiva av trä kan det vara praktiskt med en diskbänk med avställningsyta. Det gör att man alltid har en yta att ställa disken på, utan att skada bänkskivan.

3 Om diskbänken ska byggas in i bänkskivan kanske en speciell diskbänk krävs.

3 Behövs avrinningsyta? I så fall, på vilken sida?

3 Vilka tillbehör vill man ha? Skärbräda? Sköljlåda? Eller en diskmedelspump som är anpassad för diskbänken?

3 Propp eller korgventil? Tänk på att alla diskbänkar inte kan levereras med alla typer av ventiler.

3 Källsorterar man? Då behövs plats för fler avfallshinkar i köksskåpet och man bör också välja en bänk med tillbakadraget vattenlås. Eller man kanske vill få plats med en avfallskvarn.

3 Hur vill man montera diskbänken? Nedfällning, underlimning och planlimning är olika monteringsformer som ger varje bänk ett eget uttryck.

TA HAND OM DISKBÄNKEN

Tidlöst

En diskbänk ska hålla länge. Den ska användas ofta och stå i blickfånget för var och en som kommer in i köket. Visst är den värd någon extra minut om dagen för att hållas skinande blank? RENGÖRING

Miljövänligt

3 Torka alltid av din diskbänk när du har använt den

3 Använd diskmedel och rent vatten

3 Låt inte vatten eller andra vätskor torka in i det rostfria stålet – på så vis undviker du en grå beläggning på ytan

3 För att ta bort oxidskikt, kraftig smuts och beläggningar rekommenderar vi att använda Decosteels egna rengöringsprodukter, Decopolish och Decoblank

Missfärgning kommer oftast från smuts i vattnet eller från vätskor som använts i matlagning. Om du rengör din diskbänk som beskrivs ovan, så undviker du missfärgning.

Designneutralt

Enkel installation

Hygieniskt

Får du missfärgningar på bänken finns det olika sätt att bli av med dem:

3 Speciella polermedel för rostfritt stål

3 Ett lätt rengöringsmedel

3 På matta partier kan man polera med Decopolish på en mjuk trasa

UNDVIK

3 Klorlösningar

3 Silverputsmedel – ger fläckar som inte kan tas bort

3 Vissa matvaror innehåller syror som angriper rostfritt stål, exempelvis juicer, salt, senap, majonnäs med mer. Torka snabbt bort rester från dessa produkter.

3 Skurpulver och stålull – det kan repa ytan, men också lämna små partiklar som efter ett tag kan bli rostangrepp

3 Ställ aldrig en varm kastrull direkt på diskbänken – använd alltid ett underlägg

3 Undvik kontakt med rengöringsmedel som innehåller natriumhydroxid (t.ex. kaustiksoda och ugnsrengöring), skölj alltid med rent vatten efteråt

3 Undvik kontakt med rengöringsmedel som innehåller aktivt klor (t.ex. blekmedel och ugnsrengöring) skölj med rent vatten omedelbart efteråt

3 Undvik även putsmedel för silver, mässing och koppar vilket ger fläckar som inte går att ta bort

3 Vissa matvaror innehåller syror som angriper rostfritt stål, ex. juicer, salt,senap, majonnäs m.m. Torka snabbt bort rester från dessa produkter.

3 Följ bruksanvisningar som följer med angående rengöringsmedel, om du är osäker, testa på ett icke synligt område först (t.ex. undersidan av diskhon)

ALLMÄN INFORMATION

Special- och måttanpassade produkter är kundunika och handtillverkade, så variation i struktur, slipning och polering mellan produkter och leverans kan förekomma.

SKÖTSELANVISNING MONARCH COLLECTION /DI ART GOLD Möjligheter

Prisvärt

Läs mer om fördelarna med rostfritt på sidan 28.

Katalogproduktion: GoBrave.se • Tryck: Hylte Tryck • Vi reserverar oss för eventuella tryckfel, prisändringar, produktförändringar och felaktig färgåtergivning.

MISSFÄRGNING

DECOSTEEL 2018 115


PRODUKTÖVERSIKT INSATSBÄNKAR OCH DISKHOAR

Skåpbredd från 30 cm

IB 1840 art 26138

Monarch Variant 110

Extreme 22 art 28510 NYHET!

Sid 74 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Sid 78 Undermontage Insvetsning

Sid 89 Undermontage

Sid 65 Undermontage Planmontage Slimtop

Variant 40K art 23006

Variant 40K FS art 23006-FS

Monarch Variant 40 D

Extreme 34 art 28511

Skåpbredd från 40 cm

NYHET!

Sid 78 Undermontage Insvetsning

Skåpbredd från 50 cm

Variant 110 art 230101

IB 4040 art 26130

Sid 78 Planmontage Slimtop L 18 4035 art 26026

Extreme Antracit 22 art 28520 L18 2330 art 26256

Rio art 26243

NYHET!

Sid 86 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 78 Undermontage Planmontage Slimtop

Extreme Antracit 34 art 28521 Monarch Quadrix 20

Sid 78 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning Matrix 34 art 28280

NYHET!

Sid 89 Undermontage

Sid 65 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 86 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 89 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 72 Undermontage Insvetsning

Moscow art 26120

Monarch Quadrix 30

Ohio 4040 art 26036

Ohio 4040 Tapwing art 26039

DI-0307 art 28220

Sid 80 Infällnad

Sid 89 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 71 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Sid 55 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 80 Undermontage Slimtop

Finns i djup 100 mm, art 26026GL Se sid 97

Sid 74 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

116 PRODUKTÖVERSIKT SKÅPBREDD

Sid 80 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning


XV 18 art 29100

XV 23 art 29110

DI Art 20 art 28410

DI Art Gold 20 art 28420

Ohio 1840 art 26035

Matrix 18 art 28270

Sid 62 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Sid 62 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Sid 67 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Sid 89 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 71 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Sid 72 Undermontage Insvetsning

Antlantic 10 Vändbar art 24004

Line Maxim 20 Vändbar art 23142

NYHET!

Sid 50 Undermontage Infällnad

Sid 53 Planmontage Slimtop

DI-0358 art 28370

Boston art 26018 NYHET!

Sid 80 Undermontage Slimtop Insvetsning

Sid 80 Undermontage Slimtop

PRODUKTÖVERSIKT SKÅPBREDD 117


IB 5040 art 26133

Variant 10 art 23002

Variant 10 FS art 23002-FS

Ottawa art 26127

Orlando art 26019

Skåpbredd från 60 cm

NYHET!

Sid 74 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Sid 80 Undermontage Insvetsning

Monarch Variant 10

DI Art Gold 53 art 28421

Sid 89 Undermontage

Sid 81 Planmontage Slimtop

Sid 81 Undermontage Infällnad Insvetsning

Sid 81 Undermontage Infällnad

Ohio 5040 art 26037

Matrix 50 art 28240

XV 50 Tapwing art 29430

Sid 84 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 71 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Sid 72 Undermontage Insvetsning

Sid 57 Undermontage Planmontage Slimtop

Ohio 5040 Tapwing art 26040

DI-0302 art 28350

Line Maxim 50 Vändbar art 23145

Line Maxim 10 Vändbar art 23140

Omnia 60 art 30101

Sid 55 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 81 Undermontage Slimtop

Sid 53 Planmontage Slimtop

Sid 53 Planmontage Slimtop

Sid 54

IB 5040+1840 art V 26139 H -40

Princess 80 art 26016

L18 35D40 art 26268

Dallas art 26272

Duo 30 art 23014

Sid 74 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 83 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 83 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Sid 83 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 83 Undermontage

DI Art Gold 3636 art 28427

DI Art 5320 art V 28415 H-16

DI Art Gold 5320 art V 28425 H-26

DI Art 73 art 28412

DI Art Gold 73 art 28422

Sid 84 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 67 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 84 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 67 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Sid 84 Undermontage Planmontage Slimtop

Antlantic 20 art 24006

Regent 15 Vändbar art 26110

Regent 20 art 26111

Line Maxim 90 art 23150

XV 5023 Tapwing art V 29470, H -80

Sid 50 Undermontage Infällnad

Sid 51 Undermontage Infällnad Insvetsning

Sid 51 Undermontage Infällnad Insvetsning

Sid 53 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 57 Undermontage Planmontage Slimtop

Minister 25 Vändbar art 26106

Omnia 70 art 30104

Omnia 80 art 30100

Sid 52 Undermontage Infällnad

Sid 54

Sid 54

Finns även som väggmontage.

Skåpbredd från 80 cm

NYHET!

XV 5523 art V 29250 H-60

Skåpbredd från 90 cm Sid 63 Undermontage Planmontage Slimtop

118 PRODUKTÖVERSIKT SKÅPBREDD


Extreme 50 art 28512

Extreme Antracit 50 art 28522

NYHET!

Extreme 3416 art V 28513 H -14

NYHET!

Extreme Antracit 3416 art V 28523 H -24 Monarch Quadrix 50

NYHET!

XV 50 art 29130

NYHET!

Sid 65 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 86 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 65 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 86 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 89 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 62 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

XV 55 art 29140

DI Art 53 art 28411

DI Combo 3418 art V 28400, H -01

XV 3418 art V 29200, H -10

DI Art 3320 art V 28413 H-14

DI Art Gold 3320 art V 28423 H-24

Sid 62 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Sid 67 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Sid 69 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Sid 63 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 67 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 84 Undermontage Planmontage Slimtop

Matrix 3418 art V 28300, H -10

XV 55 Tapwing art 29440

DI Tapwing 3418-25 art 28120

DI Tapwing 3418-10 art 28180

Minister 10 Vändbar art 26103

Atlantic 15 Vändbar art 24005 NYHET!

Sid 72 Undermontage

Sid 57 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 58 Undermontage Slimtop

Sid 58 Undermontage Slimtop

Sid 52 Undermontage Slimtop

Sid 50 Undermontage Infällnad

DI Combo 3434 art 28403

XV 3434 art 29220

XV 5018 art V 29230 H-40

XV 5023 art V 29270, H -80

XV 70 art 29150

DI Art 3636 art 28417

Sid 69 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Sid 63 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 63 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 63 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 62 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Sid 67 Undermontage Planmontage Slimtop Insvetsning

Matrix 3434 art 28290

Matrix 5018 art V 28320, H -30

Matrix 70 art 28340

XV 70 Tapwing art 29450

DI Tapwing 70-10 art 28190

DI Tapwing 70-25 art 28130

Sid 73 Undermontage

Sid 73 Undermontage

Sid 72 Undermontage Insvetsning

Sid 57 Undermontage Planmontage Slimtop

Sid 58 Undermontage Slimtop

Sid 58 Undermontage Slimtop

DI Tapwing 3434-25 art 28150

DI Tapwing 3434-10 art 28200

Atlantic 30 Vändbar art 24007

Regent 25 Vändbar art 26112

Regent 30 Vändbar art 26113

Line Maxim 100 Vändbar art 23155

Sid 51 Undermontage Infällnad Insvetsning

Sid 51 Undermontage Infällnad Insvetsning

Sid 53 Undermontage Planmontage Slimtop

NYHET!

Sid 58 Undermontage Slimtop

Sid 59 Undermontage Slimtop

Sid 50 Undermontage Infällnad

Extreme 3434 art 28515

Extreme Antracit 3434 art 28525

Extreme 5022 art V 28516 H -17

Extreme Antracit 5022 art V 28526 H -

27 NYHET!

Sid 65 Undermontage Planmontage Slimtop

NYHET!

Sid 87 Undermontage Planmontage Slimtop

NYHET!

Sid 65 Undermontage Planmontage Slimtop

NYHET!

Sid 87 Undermontage Planmontage Slimtop

PRODUKTÖVERSIKT SKÅPBREDD 119


Vi på Decosteel är stolta över vårt företag och vår kompetens. Med motiverade medarbetare och prisvärda produkter levererar vi diskbänkar som passar varje kund. Specialdesignat eller standardiserat. Äkta hantverk eller maskintillverkat. Komplext eller enkelt. Men alltid på småländska. Välkommen till oss på Decosteel.

Södra Ekeryd 115, 314 93 Hyltebruk Tel 0345–406 40 Fax 0345–406 49 info@decosteel.se För kontaktuppgifter och leveransvillkor se decosteel.se

Produktion: gobrave.se Tryck: hyltetryck.se

VI GER DIG MER

Profile for Klas Johanson

Decosteel katalog2018 highres ny  

Decosteel Produktkatalog 2018

Decosteel katalog2018 highres ny  

Decosteel Produktkatalog 2018

Profile for decosteel

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded