Page 1


1

decoranda.be leef buitengewoon binnen


“Decoranda is zoveel meer dan een verandabouwer. Laat u inspireren in onze showrooms in Gent of Maldegem.” EMMANUEL CONS TANDT / Z A A K VOER DER

Decoranda maakt al 20 jaar zélf het mooie weer Een goede veranda is niet zomaar een aanbouw: het vormt een volwaardige uitbreiding van uw woning én de ideale verbinding met uw tuin. Decoranda heeft het materiaal en de merken in huis om van uw verandadroom een droomveranda te maken. U droomt van een victoriaanse tuinkamer? Een design Garden House? Of houdt u het liever bij klassiek? Decoranda heeft gegarandeerd een aluminiumveranda in de gewenste stijl. Op elk type past zowel een glazen zadeldak als een gesloten plat dak. Wist u dat u bij Decoranda ook terecht kan voor een stijlvolle terrasoverkapping, zonwering, tuinkamer of glazen vouwwand? We maken u graag wegwijs in het buitengewone gamma van Decoranda.

Uw tevredenheidgarantie Laat uw veranda bouwen door een specialist. Decoranda heeft twintig jaar ervaring en knowhow in huis. Zo bent u 100 procent zeker van een kwalitatief resultaat, op maat van uw smaak en budget. Inspiratie Wilt u ideeën opdoen over uw toekomstige veranda? Of uw plannen met ons bespreken? Laat u inspireren in onze showrooms in Gent of Maldegem. Wij zitten graag met u samen, om een goed beeld te krijgen van wat u écht wilt. Op basis daarvan gaan we aan de slag, zodat u in geen tijd geniet van een prachtige, nieuwe veranda.

Leef buitengewoon binnen www.decoranda.be


VERANDA’S MODERN

Veranda’s modern

Strakke steel look Een volwaardige uitbreiding, als een glazen pareltje dat uw nieuwbouw- of renovatieproject meteen naar een hoger niveau tilt. Een designveranda is een uniek ontwerp. Desgewenst gebruikt Decoranda extra strakke en smalle profielen voor een stijlvolle steel look. Ook deze kan u kiezen in een eigentijdse kleur naar keuze. Absolute zekerheid met aluminiumprofielen van Reynaers Decoranda werkt al jaren met de thermisch onderbroken profielen van Reynaers Aluminium. Zo bent u zeker van optimale isolatie en luchtdichte plaatsing. Transparantie troef met vouwwanden Met een glazen vouwwand – ingenieuze combinatie van aluminiumprofielen en glaspartijen –hebt u de buitenwereld binnen handbereik. Deze glazen ruimtescheiding kan een wereld van verschil maken in uw woning, appartement, winkel of kantoor.

03

decoranda.be leef buitengewoon binnen


4


5

decoranda.be leef buitengewoon binnen


6


VERANDA’S CLASSIC

Veranda’s classic

Tijdloze meerwaarde Een klassieke veranda combineert degelijkheid met uitstraling en een gunstige prijs. Decoranda biedt u bovendien een waaier aan mogelijkheden. In het gamma Classic-veranda’s van Decoranda vormen een strakke look en eenvoud de rode draad. Dankzij de verschillende afwerkingsmogelijkheden kan u binnen dit gamma uw persoonlijke favoriet samenstellen. Kies voor de aluminium profielen uit een waaier aan RAL-kleuren. De dakbedekking is naar keuze met glas of plexi. Een klassieke veranda past bij élke woningstijl, dus ook bij de uwe!

07

decoranda.be leef buitengewoon binnen


8


VERANDA’S VICTORIAANS 9

decoranda.be leef buitengewoon binnen


Veranda’s victoriaans

Sprekende details Een victoriaanse veranda staat voor elegantie en sierlijkheid. Tel daar het vakmanschap van Decoranda bij en u krijgt een eeuwigheidswaarde. Elke veranda biedt haast eindeloze mogelijkheden qua stijl, oriëntatie en materialen. Maar één ding is zeker: met een victoriaanse veranda kunt u alleen maar scoren. Daar zorgen de sprekende details wel voor. Zo is het perfect mogelijk om uw victoriaanse veranda uit te voeren met een zadeldak dat uitmondt in een waaiervorm. Ook molures en kruiskozijnen kunnen perfect, net als een hanenkam of sierpin (die tegelijk de vogels van uw dak weghoudt). Het zijn deze details die het verschil maken en uw veranda een unieke look geven.

10


GARDEN HOUSES 11

decoranda.be leef buitengewoon binnen


Garden houses

Zomer en winter genieten van uw tuin Met een tuinkamer krijgt uw tuin extra cachet. Midden in het groen komt u pas echt tot rust. Mooi weer? Dan zet u in een handomdraai de glasschuifwanden open en wordt uw tuinkamer een openluchtterras. Omdat we het platformdak perfect isoleren en er desgewenst een lichtstraat inwerken, geniet u ook in de winter volop van uw tuin. De Garden House-tuinkamer – verkrijgbaar in verschillende standaardafmetingen - kan u volledig naar eigen smaak inrichten. Zo kiest u niet alleen de buitenafwerking (hout, aluminium lamellen, gevelsteen, ...), maar ook het plafond, de muren en vloeren helemaal zelf. De perfecte illustratie van de slogan van Decoranda: buitengewoon binnen leven.

12


13


14


OUTDOOR LIVING

Outdoor living

Het hele jaar door een buitengevoel Een sfeervolle buitenruimte voor alle seizoenen, zonder last van regen, wind of felle zon ... Met een terrasoverkapping leeft u écht buitengewoon binnen: u geniet het hele jaar door van uw terras en tuin, en dat ongeacht de weersomstandigheden. Decoranda verdeelt de kwalitatief hoogstaande terrasoverkappingen van Renson. Wij bieden drie types terrasoverkapping aan: • • • • •

de Lagune, die met doek wordt uitgewerkt. U bent beschermd tegen de zon en regen met behoud van een optimale hoeveelheid licht. de Algarve, met kantelbare lamellen. Met een druk op de knop kiest u zelf de ideale lichtinval en ventilatie. Deze kan ook los in de tuin of naast het zwembad geplaatst worden. de Camargue skye met hoogwaardige kantelbare en open schuivende aluminiumlamellen. U kan er screens, glazen of houten schuifwanden in plaatsen. de Camargue met hoogwaardige kantelbare aluminiumlamellen. U kan er screens, glazen of houten schuifwanden in plaatsen. de Lapure, Terrasoverkapping met water-, wind en zonwerend screendak en open panoramisch zicht.

Ervaar hoe uw leven verandert als u meer tijd buiten kan doorbrengen. Dit is genieten in stijl!

15

decoranda.be leef buitengewoon binnen


16


17

decoranda.be leef buitengewoon binnen


18


ZONWERING


Zonwering

Screens en structurele zonwering Zonlicht en zonnewarmte kunnen heel aangenaam zijn, maar teveel is teveel. De duurzame, stijlvolle zonweringen van Decoranda houden hitte, fel zonlicht én schadelijke uv-stralen feilloos tegen. Zonwering is in de eerste plaats functioneel, maar het oog wil ook wat ... Daarom selecteert Decoranda alleen die producten die uw veranda, terras of andere ruimte comfortabeler én mooier maken. Concreet verdelen wij de gerenommeerde outdoorproducten van Renson Sunprotection. Vier types zonwering: • dakzonwering (voor op verandadaken of lichtstraten) • luifels (ideaal voor uw terras) • verticale zonwering (voor de ramen van uw woning of veranda) • Structurele zonwering: vaste of beweegbare aluminium lamellen die verticaal of horizontaal voor de ramen worden bevestigd aan een verankerde draagstructuur op de gevel. Welk zonweringtype heeft het gewenste effect in uw ruimte? Wij denken met u mee over de beste oplossing tegen zonlicht en zonnewarmte.

20


HORECA

Horeca

Geef uw zaak een nieuwe touch Decoranda realiseerde doorheen de jaren al tal van horeca uitbreidingen. Het zijn stuk voor stuk realisaties die een meerwaarde bieden aan de bestaande uitbating. Als u op zoek bent naar meer licht en ruimte dan denken wij graag met u mee. Ons team van ervaren deskundigen stelt voor u de passende oplossing samen. Deze horeca uitbreiding geeft uw zaak een nieuwe dimensie.

21


22


Hoofdzetel MALDEGEM Krommewege 40B 9990 Maldegem (Industrieterrein) t 050 72 70 80 Showroom GENT (Oostakker) Antwerpsesteenweg 945, 9041 Oostakker (R4 afrit 3) Showroom KNOKKE NatiĂŤnlaan 265, 8300 Knokke

www.decoranda.be info@decoranda.be

onze partners:

Decoranda Brochure 2017  

Een goede veranda is niet zomaar een aanbouw: het vormt een volwaardige uitbreiding van uw woning én de ideale verbinding met uw tuin. Decor...

Decoranda Brochure 2017  

Een goede veranda is niet zomaar een aanbouw: het vormt een volwaardige uitbreiding van uw woning én de ideale verbinding met uw tuin. Decor...

Advertisement