Page 1

ON ÎÊÒÎÌÂÐÈ 2013

ÎÒÍÎÂÎ ÀÊÒÈÂÍÈ ON

ON

ON

ON

ON

ON

ON

ÌÅÑÅÖ ÍÀ ÔÈÒÍÅÑÀ

12

6ëâ0

Потник MY TOP


Голяма част от предлагането е с марката Domyos. Хората все още не я познават, разкажи ни повече за нея? Нашата марка съществува като такава от 1998 г., дотогава вътрешното ни производство е носело марката Декатлон. Тя се налага все поуспешно навсякъде по света и е лидер в много от страните, в които присъства, благодарение на невероятното съотношение цена/качество, което предлага. Спечелила е доверието на стотици хиляди хора по света и съм сигурен, че ще спечели и българите. По нищо не отстъпва като дизайн на световните спортни гиганти, дори по някои характеристики ги надминава.

ДАНИЕЛ КОЛЕВ

Ръководител отдел Фитнес в Декатлон Витоша

„Фитнесът не е само мускули, в него има и много психология.”

Накрая – защо октомври е месецът на фитнеса? Това е месецът, през който започваме да трупаме телесна маса килограми, всички фитнес маниаци знаят, че започваме да тренираме по-усилено. Сезонът на летните почивки по морето е зад гърба ни и се връщаме отново в залата. Пожелавам на всички приятни тренировки, съчетани с правилно хранене. А ако се нуждаете от екипировка, вече знаете къде ще намерите всичко необходимо!

Години: 28 г. живее в София от 10 Роден в гр. Силистра, лизация Маркетинг администрация, специа Образование: Бизнес 1 дете с ен, жен : ние оже Семейно пол 3 г. В Декатлон от май 201 Спорт: фитнес фитнес) Хоби: фотография (и

История на Domyos Как попадна в Декатлон? Видях обявата в интернет и тъй като фитнесът винаги ми е бил страст, веднага изпратих CV и мотивационно писмо. Страшно много се надявах да ме вземат, тъй като компанията е нова, различна от тези, които познаваме тук. Защо фитнес? Това е спортът, с който се занимавам още от 16годишен и до днес не спирам да го практикувам, почти всеки ден съм в залата, страст ми е. Как събра екипа? Тук всеки ръководител отдел избира екипа си напълно самостоятелно. Не съм се обръщал към приятели и познати, реших, че щом аз получих шанс да работя в Декатлон чрез обява, ще избера по същия начин и хората от отдела ми. Щастлив съм, че с мен работят петима енергични млади хора – Георги, Деси, Танита, Катина и Петър. Всички те практикуват редовно някой

от спортовете в отдела - така могат да споделят опита, който са придобили, с клиентите и това е едно от най-важните неща.

Какво е благотворното влияние на фитнеса? Първо, при фитнеса не е задължително да правим мускулна маса, както повечето хора си мислят, напротив, това е чудесен начин да сме здрави и тонизирани. Тренировките ни помагат да се освободим от напрежението, натрупано през деня, и да сме по-работоспособни, спокойни и заредени позитивно. Фитнесът не е само мускули, в него има и много психология. Какви продукти има в отдел Фитнес в Декатлон Витоша? Предлагаме всичко за фитнес, йога, пилатес, танци, балет, бойни изкуства. Обръща се специално внимание на бебетата – екипираме ги от 6-месечна възраст. Като цяло имаме от една страна облекло и от друга – уреди и аксесоари.

Dom yos е една от собствените марки на групата на Декатлон. Tя е посветена на фитнеса, танците, гимнастиката и бойните спортове. Името Domyos е неологизъм, изкован около гръцкия корен «mys, myos», което значи мускул. Марката е патентована на 9 февруари 1998 г. Седалището й се намира в сърцето на огромен фитнес център в близост до гр. Лил, Франция. Първоначалната инвестиция за създаването й възлиза на 25 милиона евро.

Мисия Да правим спортовете за поддържане на добра физическа форма достъпни за възможно най-много хора – малки и големи, начинаещи и напреднали. Тренировките за постигане и поддържане на здраво и силно тяло или подобряване на физическата подготовка могат да се осъществяват индивидуално или групово, вкъщи или в залата. Каквото и да предпочете, Domyos е партньор, който превръща тези моменти в истинско удоволствие.Фитнес, гимнастика, бойни спортове или танци, независимо от възрастта и нивото на спортуващия, марката предлага всичко необходимо, за да осигури оптимални условия на сигурност и удобство.

ÅÑÀ ÌÅÑÅÖ ÍÀ ÔÈÒÍ

Екипът на отдел фитнес е винаги във форма!


45

ÔÈÒÍÅÑ

50 ëâ

Потник с вградено бюстие ACTIZEN

Усещане за истинска втора кожа! Потник от линията Actizen за динамична йога - изключително лек и удобен, не се набира по тялото при обърнати пози.

36

40 ëâ

Блуза с 3/4 ръкави За лека гимнастика и йога. Удобна и мека за максимален комфорт.

ÅÑÀ ÌÅÑÅÖ ÍÀ ÔÈÒÍ

36

40 ëâ

Горнище с качулка

За спортни дейности, свързани с тонизиране и укрепване на мускулите. Меката подплата топли преди, по време на и след тренировката. Лесно обличане и събличане между сериите. Материята съдържа памук и абсорбира потта.

Клин SALTO За спортни дейности, свързани с тонизиране и укрепване на мускулите. Удобен и прилепващ клин - винаги с вас.

Тениска TEEGOOD 50

9 лв00

За интензивни кардио тренировки за максимално изгаряне на калории. Дишаща и лека тениска – запазва тялото сухо по време на и след спорт. Абсорбира потта и я отвежда навън, за да се чувствате комфортно и да тренирате с удоволствие.

Тениска SPORTEE Изключително семпла и удобна тениска за лека гимнастика, йога и пилатес. Ще я носите дълго, тъй като Domyos гарантира запазването на формата и цветовете, доказано с тестове.

4 лв50

12 лв60

12 лв60 Потник MY TOP

За спортни дейности, подобряващи сърдечносъдовите и сърдечнодихателните способности и спомагащи изгарянето на калории. Удобен и дишащ, за да тренирате с удоволствие. Много мека материя, която отвежда потта и запазва тялото сухо дори при продължителни тренировки.

Постелка за фитнес ESSENTIAL

5 лв30

За упражнения на земя в домашни условия

3


ÔÈÒÍÅÑ

728

00 ëâ

ÊÀÐÄÈÎ Бягаща или ходеща пътека TC2

Идеалната пътека за джогинг и ходене с нормално до умерено темпо. За неинтензивни до редовни тренировки (до 5 ч. употреба седмично, тоест по 1 тренировка от 45 мин/ден);

Удобно използване

- Здравина - Скорост: 1-14 км/ч. - Двигател: 2 CV безшумен - Автоматична промяна на наклона: 0-10%.

Бягаща повърхност: 41 X 127 см. Омекотяваща дъска.

Измерване на физическата активност

Информация: време, разстояние, скорост, изгорени калории. Автоматично сканиране.

Интерактивност

4 програми за калории и 4 за постижения. Съвместима с Coaching MP3 DomyosJiwok.

Лесно подреждане

Вертикално сгъване, осигурено чрез бутало. Колелца за лесно транспортиране.

40

00 ëâ

Пулсомер ONRHYTHM 100 ЧЕРЕН Лесен и надежден пулсомер на ниска цена за спортуващите неинтензивно, които искат да следят сърдечния си ритъм и да коригират натоварването.

23ëâ0

Изотонични напитки TONUS и приток на енергия. За хидратиране

ÅÑÀ ÌÅÑÅÖ ÍÀ ÔÈÒÍ

10

80 ëâ

Постелка и торба 2 в 1 Постелка, за да стъпвате на сухо в съблекалнята, и торба за влажното бельо в един продукт.

14

50 ëâ

Сгъваем спортен сак 30л За ФИТНЕС. Лек сак, който се сгъва и прибира в джоба си.


: ÖÅËÎÃÎÄÈØÍÎ

ÏËÀÍÈÍÑÊÈ ÒÓÐÈÇÚÌ

ÒÎÂÀ ÍÅ Å ÏÐÎÌÎÖÈß, À ÐÅÀËÍÈÒÅ ÖÅÍÈ Â Мъжко

Дамско

63

70 ëâ

Яке ARPENAZ 300

Непромокаемо яке за предпазване от дъжд и вятър по време на ПРЕХОДИ. Класическият му стил и мултифункционалната му концепция ще ви накарат да го обикнете и да го носите не само в планината.

255

40 ëâ

16 лв30

GPS KEYMAZE 500

Детско яке RAINCUT Момичета

За ефикасна защита от дъжд при ПРЕХОДИ. 100% непромокаемо и дишащо яке на невероятна цена. Якето е много практично и удобно за носене – сгъва се и се прибира в джоба си.

GPS за визуализация на профила на терена. За спортистите, които искат да анализират маршрута си и да бъдат направлявани.

Момчета

Дамски

Мъжки

30

90 ëâ

27

00 лв

Туристически обувки FORCLAZ 50 За ПРЕХОДИ на равен терен в сухо време, подходящи за неинтензивна употреба. Подметка от каучук за по-дълъг живот на обувките и по-добро сцепление. Средно високи за сигурност и удобство при придвижване в планината.

23

Раница FORCLAZ 20 За полудневни или целодневни планински ПРЕХОДИ. Лека, удобна и проветрива тази раница събира всичко необходимо за вашия излет в планината - бутилка, малък комплект за пикник, връхна дреха и дребни предмети.

Мъжки

60

Момчета

Момичета

9 лв00

ëâ

Детски полар FORCLAZ 500

Полар FORCLAZ 20

Запазва топлината на тялото на вашето дете по време на ПРЕХОДИ. Топъл, удобен, лек и лесен за обличане полар с цип по цялата дължина.

Топъл, лек и удобен полар за всякакъв вид ПРЕХОДИ. Дамски

5


ÁßÃÀÍÅ

ÒÎÂÀ ÍÅ Å ÏÐÎÌÎÖÈß, À ÐÅÀËÍÈÒÅ ÖÅÍÈ Â

: ÖÅËÎÃÎÄÈØÍÎ

Мъжки

Дамски

26

50 ëâ

Обувки за бягане EKIDEN 50 За бягане за здраве и добра физическа форма на къси разстояния ( до 30 мин.) по равни терени и пътища. Леки и удобни обувки за бягане за начинаещи на отлична цена Мъжки / Дамски

109

40 ëâ

Дамски обувки за бягане ELIORUN LADY

За дамите, които търсят леки и удобни обувки за бягане 3-4 пъти седмично на средно дълги разстояния през деня или през нощта.

109

18

40

10

ëâ

ëâ

Мъжки обувки за бягане ELIORUN

За спортисти, трениращи бягане по 1 час 3-4 пъти седмично по равни терени и пътища. За леко, свободно и приятно бягане.

Дамски

Мъжки

Клин за бягане ESSENTIAL За бягане В ТОПЛО ВРЕМЕ. Клинът осигурява добро придържане на мускулите. А благодарение на материята Equarea позволява много добро отвеждане на изпотяването. И всичко това на отлична цена.

Щамповане на име номер ÔÓÒÁÎË

+

10ëâ80

Мъжки футболни чорапи F300 За неинтензивни футболни тренировки и мачове (веднъж седмично). Идеални за първи стъпки във футбола. Поддържат се лесно. Материята остава здрава и стегната, а цветовете не избледняват.

За неинтензивни футболни тренировки и мачове (веднъж седмично). Идеална за първи стъпки във футбола. Лесна за поддръжка футболна фланелка. Материята остава здрава и стегната, а цветовете не избледняват.

Мъжки футболни шорти F300

За неинтензивни футболни тренировки и мачове (веднъж седмично). Идеални за първи стъпки във футбола. Лесни за поддръжка футболни шорти. Материята остава здрава и стегната, а цветовете не избледняват.

ëâ

5 ëâ40

Мъжка футболна фланелка F300

10ëâ80

4

00

5 ëâ30

Маркировъчен потник За различаване на играчите от двата отбора при тренировка. Свободна кройка, подходяща за колективни спортове

3640ëâ

1810ëâ

За футболисти, играещи футбол на твърда или синтетична настилка. Удобни футболни обувки с мека и гъвкава горна част и подметка с бутони.

За редовни футболни тренировки и мачове на трева или изкуствен терен. Подходяща за деца до 12 години. Топката съответства на изискванията на международните футболни федерации.

Футболни обувки AGILITY 300

Футболна топка F300


10

23

80 ëâ

Тениска STEPPE 100

72

Устойчив и практичен ловен панталон. Идеален за лов по следа. За неорганизиран групов лов. Устойчив и с много джобове, този панталон е приспособен за лов на дребен дивеч.

72

ëâ

Бинокъл ESSENTIALS 10X32 За наблюдаване на природата, животни и птици или отдалечени обекти при всякакво време. Много компактен.

90 ëâ

Камуфлажно яке SIBIR 100

За лов и дейности на открито в СТУДЕНО ВРЕМЕ. Много добър топлинен баланс.

36

ëâ

Панталон STEPPE 100

Мека, топла, удобна и устойчива тениска за лов. Идеална за неорганизиран групов лов. Мекота и устойчивост на многократно пране. Тениска, адаптирана за лов на дребен дивеч.

90

60

30

70 ëâ

Храна за кучета OUTDOG 100 За храна на ВЪЗРАСТНИ КУЧЕТА ОТ ВСЯКАКВИ ПОРОДИ в период на нормална активност. Пълноценна, балансирана и на добра цена.

40 ëâ

Каска SAFETY За защита на главата на ездача в случай на падане. Каската може да намали сериозността на нараняванията по главата. Всеки размер каска покрива три последователни номера/обиколки на главата. Регулирането се извършва автоматично чрез ластичните каишки.

23

60 ëâ

Детски ботуши за езда SCHOOLING За малкия начинаещ ЕЗДАЧ. Лесна поддръжка. Идеални за мокри и влажни терени.

2720 ëâ

Детска тениска с яка с къси ръкави EMOTION

70 лв 3 2 Детски панталон за езда SCHOOLING ЕЗДАЧ. За малкия начинаещ носене за н яте при и Удобен през цялата година.

За малкия ЕЗДАЧ в топло време. Много удобна тениска. Различни щампи и бродерии.

7


ÒÎÂÀ ÍÅ Å ÏÐÎÌÎÖÈß, À ÐÅÀËÍÈÒÅ ÖÅÍÈ Â

45

: ÖÅËÎÃÎÄÈØÍÎ

50 ëâ

Сутиен FEEL BEAUTIFUL

Domyos са новатори в областта на спортното бельо. Този спортен сутиен е създаден за интензивни ФИТНЕС тренировки: степаеробика, бягаща пътека, танци.

Тонизиране

Запазва естественото движение на гърдите и тонизира гръдните мускули.

Динамична поддръжка

Натискът върху гърдите е намален с най-малко 50% (Teхнология Supportiv2).

Мултифункционалност

Добре дошли в ОТБОРА

2 позиции на презрамките - успоредни и кръстосани, невидими под дрехите.

Свобода на движение Структура без шевове, без банели и без натиск.

АМЕ ОЧАКВ ВИ!

БУЛ. „АЛЕКСАНДЪР МАЛИНОВ”

Мила Докова 2090459161184 При нас можете сами да изберете как да изглежда вашата карта ДЕКАТЛОН. Бързо и лесно, напълно безплатно – принтира се за секунди, направо в магазина. За удобно и сигурно пазаруване, за да следите събитията, които организираме, както и новините около любимите ви спортове. Лоялността ви ще бъде възнаградена!

ПОСОК А ПЛОВД ИВ

ОКОЛО

ВРЕМЕННО ЗАТВОРЕН

*

Младост 4 БИЗНЕС ПАРК СОФИЯ

* Пътят е временно затворен поради строеж на метрото

ВРЪСТ

ПОСОКА ПЕРНИК

ЕН ПЪ Т

ОКОЛОВРЪСТЕН ПЪТ

b

Автобус 111 в.з. "Малинова долина"

b

Автобус 314 ул. "Рачо Петков Казанджията"

на продуктите в този каталог може ! Цветовете да изглеждат различно на живо. Възможно е не всички продукти да са налични в магазина.

Работно време

Всеки ден от 10 до 20 ч.

facebook.com/decathlonbulgaria contactbg@decathlon.com 02 / 902 10 10 www.decathlon.bg

Каталог на Декатлон, октомври 2013 г.  

Каталогът на Декатлон за месец октомври. Месецът на Domyos!

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you