Page 1

ÄÅÊÅÌÂÐÈ 2013

ÄÅÊÀÒËÎÍ ÈÄÂÀ ÎÙÅ ÏÎ-ÁËÈÇÎ ÄÎ ÂÀÑ! ÎÒÊÐÈÂÀÍÅ ÍÀ ÄÅÊÀÒËÎÍ ÏÎÄÓßÍÅ:

28 ÍÎÅÌÂÐÈ

ÀÄÐÅÑ: ÁÓË.ÂËÀÄÈÌÈÐ ÂÀÇÎÂ 31

ÑÏÎÐÒÍÀ ÊÎËÅÄÀ

ÑÀÌÎ ÍÀ 6 ÌÈÍÓÒÈ ÎÒ ÁÓË. ÄÎÍÄÓÊÎÂ


Александър Рангелов Директор на магазин Декатлон Подуяне

„Построихме сграда от бъдещето” Как попадна в Декатлон? След като завърших втората си магистратура във Франция, на едно интервю за работа разказвах колко съм запален по спорта и интервюиращият ме попита „А защо не кандидатствате в спортна институция?” Ето тогава осъзнах, че всъщност искам точно това – да съчетая хобито си с работата. Само два месеца по-късно започнах в Декатлон и днес, пет години по-късно, съм безкрайно щастлив, че се доверих на интуицията си. Как събра екипа на Декатлон Подуяне? Не беше лесно, но съм много горд с резултата. Хората са най-ценният капитал за компанията и след като вече седмици наред работя рамо до рамо

Декатлон Подуяне > търговска площ: 2600 кв.м. > брой паркоместа: 240 > паркинг за велосипеди > достъп с градски транспорт – тролей 1, автобуси 78 и 100 > само на 6 с минути с кола от бул. Дондуков

ÄÎÁÐÅ ÄÎØËÈ Â

Години: 31 Роден в София и" атура "Бизнес стратеги Образование: магистр н ене неж : ние оже Семейно пол ни В Декатлон от: 5 годи с Спорт: футбол, ски, тени пътувания Хоби: музика, филми,

със Северина, Анатолий, Георги, Мартин и Калоян, не се съмнявам, че ще постигнем много заедно. Бих искал да им благодаря за отдадеността и да ги уверя, че всичките им усилия ще се отплатят. За колко време подредихте магазина? За по-малко от месец! Но нямаше да се справим без помощта на хората от Витоша.. Успехът ни е плод на работата и общите усилия на много хора – заедно сме по-силни. Наистина ли и ти даваш дежурства и разтоварваш камиони? Да, аз всеки ден идвам пръв и си тръгвам последен, а разтоварването на камионите ме зарежда като фитнес, тонизира ме и наистина ми харесва! Ти на практика участваш в този проект от самото начало – какво е усещането да го видиш завършен? Дълбоко удовлетворение. Стартирах проекта от нулата и преминах през 9-те кръга на ада, докато превърнем едно бунище в сграда от бъдещето, но нямаше да се справя без помощта на хората, с които работих.

ÎÒÁÎÐÀ

EÊÑÊËÓÇÈÂÍÀ ÎÔÅÐÒÀ

ÊÀÐÒÀ ÄÅÊÀÒËÎÍ

ÍÀ 28 È 29 ÍÎÅÌÂÐÈ

ÑÏÄÂÅÀ ÏÚ×ÒÈÅÏÎËÂÅÅ×ÅÒÅ ÒÎ×ÊÈ ÇÀ ËÎßËÍÎÑÒ!*

в Декатлон Подуяне, ще ви * Всяка покупка, направена лоялен клиент. носи удвоен брой точки за

Повече информация за Карта Декатлон: adecathlon/ http://www.decathlon.bg/kart

С какво е специална сградата? Забелязвате ли колко е светло? Когато е дори леко слънчево, лампите изобщо не се включват. Това е само дребен пример за всички предимства на зелената сграда. Проектът е изпълнен по американския стандарт LEED* – вярвам, че това е бъдещето на строителството – с грижа към природата и здравето на хората.

КАКВО Е LEED? *Сертификатът LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) е свидетелство за независима, тристепенна проверка, че даден проект е в съответствие с найсериозните зелени изисквания в областта на строителството. Обхваща целия жизнен цикъл на сградата - проектиране и строителство, експлоатация и поддръжка, модернизация и реконструкция. Отдава предимство на използването на местни и естествени материали, както и на възобновяеми източници на енергия. Освен грижата за околната среда, системата LEED взима предвид и комфорта, здравето и продуктивността на обитателите на дадената сграда. Показателите за оценка в системата са шест: избор на място, материали и ресурси, енергия и атмосфера, водна ефективност, качество на вътрешната околна среда и иновации в дизайна. Изчислено е, че една такава сграда годишно спестява емисии въглероден двуокис, условно равняващи се на спирането на 70 автомобила от движение.

Каква е мисията на Декатлон Подуяне? В кварталите наоколо живеят хора със средни и ниски доходи – сега вече и те имат наблизо магазин, в който да намерят достъпна екипировка за семейните излети, за часовете по физическо на децата си, да откриват нови спортове и да бъдат във форма. Мисията ни е да направим спорта достъпен за възможно най-много хора.


36

ëâ

За семейна игра на голф без ограничения за терена. Играйте голф навсякъде и по всяко време.

Шейната е лесна и забавна за използване. Просто седнете в нея и се насладете на пързалянето.Шейната е снабдена с две ръчни спирачки, за да се контролира скоростта.

492

ëâ

ëâ

Комплект за голф YGOLF

Шейна EDA X-STYLE

50

ÇÀ ÑÅÌÅÉÑÒÂÎÒÎ

27

40

20

Тенис маса ARTENGO 744 0

За семейна игра на тенис на маса на открито в свободното време. Масата е снабдена със система Lock Click System за безопасна игра.

30

90 ëâ

Комплект ARTENGO ROLLNET 610

С Rollnet можете да играете навсякъде и по всяко време! Мрежата е дълга 2 м, държачите се фиксират към маси с плот до 5 см, а с компактната чантичка носите комплекта удобно навсякъде.

ÏÀÊÅÒÍÀÀ ÎÔÅÐÒ

+

Тенис маса + хилки + топчета

Хилки и топчета за тенис на маса

Тенис маса ARTENGO FT 720

Комплект от 4 хилки и 3 топчета за тенис на маса.

326

60 ëâ

=

МО ЗА

ЗАЕДНО СА

290

00 ëâ

За семейна игра на тенис на маса на закрито в свободното време. С опростена конструкция: 2 отделни плота, свързани с профилите за мрежата, и сгъваеми крака, за да я прибирате по-лесно.

Мултифункционален фитнес уред DOMYOS BM 490

За редовни домашни тренировки за изграждане на мускулатурата (до 5 ч. на седмица). Лежанката се сгъва, за да не заема място, и само с едно движение на обезопасената ключалка под облегалката отново я поставяте във вертикално положение.

27

30 ëâ

Електронна мишена CIBLE ED110

Открийте играта на дартс и играйте сами, със семейството или с приятели. Съвместима със сарбакан с пластмасови връхчета.

3


: ÖÅËÎÃÎÄÈØÍÎ

ÇÀ ÄÅÖÀÒÀ

ÒÎÂÀ ÍÅ Å ÏÐÎÌÎÖÈß, À ÐÅÀËÍÈÒÅ ÖÅÍÈ Â

41

23

60 ëâ

Детски ботуши WEASY

80

Топли, непромокаеми и леки. Подвижната подплата предпазва от студа през зимата.

ëâ

Детски туристически обувки ARPENAZ SNOW 200

За сухи и топли крака по време на ПРЕХОД в студено време и на заснежен терен. Подходящи са и за игри в снега.

úò Ñúâåíò à

83

à

åðò ï ñ ê Å

Дидо, ръководител отдел Колоездене в Декатлон Витоша.

Така наречените велосипеди за равновесие или за бутане са от изключително значение за правилното развитие на детето. С тях то интуитивно схваща идеята на колелото и се научава да стои правилно върху велосипеда. Силно препоръчвам нашия Run Ride, който освен всичко е и на наистина много добра цена.

182

40 ëâ

Детски велосипед 14 GIRA

Подходящ за деца от 3 до 5 години (90-105 см). Велосипедът е с пълно оборудване - калник, звънец, помощни колела. Звънец

16

80 ëâ

Детски велосипед RUN RIDE Подходящ за развиване на чувството за равновесие на деца от 2 до 4 години.

18

10 ëâ

Детска каска KIDDY ONE

Каска за безопасно каране на колело, подходяща за деца от 3 до 10 години.

Момчета

Момичета

Помощни колела

60 ëâ

Детски анцуг WARM’Y Топъл, мек и здрав анцуг, идеален за игрите на децата.

Наличността на цветовете и размерите варира според магазина. Ако вашият цвят и размер не е наличен, можем да го поръчаме напълно безплатно.


45

кънки за лед 50 Детски PLAY3

ëâ

Детски ролери за обучение и усвояване на основните движения. Адаптират се към три размера на крака. За деца от 4 до 10 години. За бърз напредък и безопасно каране.

Момчета Момичета Момчета

Момичета

Момичета

Момчета

72

90 ëâ

27

Ролери PLAY5

За напреднали в карането на ролери, подходящи за каране на дълги разстояния.

Момичета

Момчета

20 Комплект от 3 протектора ëâ

PLAY РОЗОВИ / СИНИ

За деца, каращи ролери, скейтборд, тротинетка или кънки на лед. Лесни за слагане. При каране на ролери препоръчваме освен протектори, децата да носят и каска, за да се предпазва и главата.

Момчета

36 лв40 Тротинетка PLAY3

36 лв40

За деца от 4 до 6 години, които правят първите си стъпки в пазенето на равновесие с тротинетка.

Ролери PLAY3

Създадени за деца, които не са карали ролери: за да се научат максимално сигурно и лесно. Затягат се в три размера. За деца от 4 до 10 години. За сигурност и прогрес.

5


ÇÀ ÍÅß / ÍÅÃÎ

164

20 ëâ

Видеокамера G-EYE 720 За всички спортисти, които искат да снимат и споделят спортните си преживявания с прикрепена камера.

12

109

60 ëâ

ëâ

Тротинетка TOWN 3

Терморъкавици TAKE HEAT TOUCH

Подходяща за къси разстояния в градски условия.

Топли и удобни терморъкавици, позволяващи работа със сензорен екран.

Размер от 145 до 185 см.

82 91

40

00 ëâ

MP3 плейър MP3 DELIGHT**

Слушайте музика докато плувате с MP3 плейъра за плуване NABAIJI DELIGHT. С батерия, издържаща 15 часа без зареждане, и памет 2 GB този MP3 плейър е идеалният избор.

10

273

или вземи броя

2 за

ëâ

BLUETOOTH устройство EAR PAD

ëâ

Подходящи за НАЧИНАЕЩИ / НЕИНТЕНЗИВНО играещи голф играчи.

Âåëîåðãîìåòúð FOLD 3

úò Ñúâåíò à

10 ëâ

За удобно и безшумно каране на колело в домашни условия с 50% по-компактен сгънат и лесен за преместване уред. Размер в сгънат вид: 48 x 45,4 x 111 см

à

åðò Åêñï

Минимално пространство, максимален ефект!

363

ëâ

Мъжки комплект за голф KIT 1/2 3.0*

00 0 5 1

BLUETOOTH устройство за персонализиране на ски каска Wed’ze.

60

Размер в разгънат вид: 97,5 x 45,4 x 111 см

Даниел Колев, ръководител отдел Фитнес в Декатлон Витоша.

Препоръчвам го на всеки, който търси стабилен, компактен и ефективен модел на приемлива цена. Лесен за употреба. Със системата easy fold заема 2 пъти по-малко място и естествено има 2 години гаранция!


ÒÎÂÀ ÍÅ Å

ÏÐÎÌÎÖÈß, À ÐÅÀËÍÈÒÅ ÖÅÍÈ Â

: ÖÅËÎÃÎÄÈØÍÎ

36

ÏÀÊÅÒÍÀÀ

40

+

82

Боксови ръкавици за чувал GDNC 790 Подходящи за за боксови тренировки с чувал.

00 Боксова круша TB390 ëâ

Подходяща за усилени тренировки на удара.

10

80

=

МО ЗА

ЗАЕДНО СА

100

Регулируема вилка

00 ëâ

Дискови спирачки

ëâ

Постелка и торба 2 в 1 Постелка, за да стъпвате на сухо в съблекалнята, и торба за влажното бельо в един продукт.

54

ÎÔÅÐÒ

ëâ

60

547

00 ëâ

Планински велосипед ROCKRIDER 5.2

За спортисти, които практикуват планинско колоездене в селски и планински райони.

ëâ

Уред за коремни преси ABDO GAIN ЧЕРВЕН / ЧЕРЕН / СИН За коремни преси в домашни условия. Коремните преси укрепват дълбоките коремни мускули.

63

за коремни преси 70 Уред GAIN TRAINER

ëâ

РОЗОВ / ЧЕРЕН

Основна цел - атлетично тяло. За коремни преси и тонизиране на цялото тяло.

40 лв00

18

10 ëâ

Калъф за ръка за смартфон

За спортисти и любители, които искат да слушат музика, докато бягат. Прозрачна предна част, за да виждате дисплея и да имате достъп до клавиатурата. Голям калъф, подходящ за повечето марки и модели смартфони.

Пулсомер ONRHYTHM 100 ЧЕРЕН

Лесен и надежден пулсомер на ниска цена за спортуващите неинтензивно, които искат да следят сърдечния си ритъм и да коригират натоварването.

7


„ УЛ. БИ Я АРА БЕС

ДЕКАТЛОН ПОДУЯНЕ

ИТ УЛ. „В ИНЯ”

ИТ УЛ. „В ИНЯ”

УЛ. „

РЕЗ

БАР СКА ”

Автобус 78, Тролейбус 1 ул. "Витиня" БУЛ

. „ВЛ

Автобус 100

b Пътностроителна техника

” ИР ВАЗОВ АДИМ

Декатлон Подуяне бул. Владимир Вазов 31 тел. 02 904 6710

bb

ОВ”

Р ВАЗ

И АДИМ

ВЛ БУЛ. „

Автобус 78, 100, Тролейбус 1

ПОСОК А ПЛОВД ИВ

ОКОЛО

БУЛ. „АЛЕКСАНДЪР МАЛИНОВ”

ДЕКАТЛОН ВИТОША

*На стойност между 10 до 500 лв, които могат да се използват наведнъж или на няколкло пъти за всички стоки и услуги в магазините на Декатлон. За повече информация, посетете decathlon.bg

ТИНЯ

ИНЯ”

Всички спортове в една карта! Не знаете какво да подарите? Решението е Карта-подарък* от Декатлон! Подарете на близките си спорт = здраве и усмивки!

И УЛ. „В

ИТ УЛ. „В

Стадион „Георги Аспарухов”

bb ул. "Витиня"

ВРЕМЕННО ЗАТВОРЕН

*

Младост 4 БИЗНЕС ПАРК СОФИЯ

* Пътят е временно затворен поради строеж на метрото

ВРЪСТ

ПОСОКА ПЕРНИК

ЕН ПЪ Т

ОКОЛОВРЪСТЕН ПЪТ

b

Автобус 111 в.з. "Малинова долина"

Декатлон Витоша ул. Олимпийска 4 тел. 02 902 10 10 на продуктите в този каталог може ! Цветовете да изглеждат различно на живо. Възможно е не всички продукти да са налични в магазина.

b

Автобус 314 ул. "Рачо Петков Казанджията"

Работно време

Всеки ден от 10 до 20 ч.

facebook.com/decathlonbulgaria contactbg@decathlon.com www.decathlon.bg

Каталог на Декатлон, декември 2013  

Каталогът на Декатлон за месец декември. Откриване на Декатлон Подуяне!

Каталог на Декатлон, декември 2013  

Каталогът на Декатлон за месец декември. Откриване на Декатлон Подуяне!

Advertisement