Page 1

ÄÅÊÅÌÂÐÈ 2013

ÄÅÊÀÒËÎÍ ÈÄÂÀ ÎÙÅ ÏÎ-ÁËÈÇÎ ÄÎ ÂÀÑ! ÎÒÊÐÈÂÀÍÅ ÍÀ ÄÅÊÀÒËÎÍ ÏÎÄÓßÍÅ:

28 ÍÎÅÌÂÐÈ

ÀÄÐÅÑ: ÁÓË.ÂËÀÄÈÌÈÐ ÂÀÇÎÂ 31

ÑÏÎÐÒÍÀ ÊÎËÅÄÀ

ÑÀÌÎ ÍÀ 6 ÌÈÍÓÒÈ ÎÒ ÁÓË. ÄÎÍÄÓÊÎÂ


Александър Рангелов Директор на магазин Декатлон Подуяне

„Построихме сграда от бъдещето” Как попадна в Декатлон? След като завърших втората си магистратура във Франция, на едно интервю за работа разказвах колко съм запален по спорта и интервюиращият ме попита „А защо не кандидатствате в спортна институция?” Ето тогава осъзнах, че всъщност искам точно това – да съчетая хобито си с работата. Само два месеца по-късно започнах в Декатлон и днес, пет години по-късно, съм безкрайно щастлив, че се доверих на интуицията си. Как събра екипа на Декатлон Подуяне? Не беше лесно, но съм много горд с резултата. Хората са най-ценният капитал за компанията и след като вече седмици наред работя рамо до рамо

Декатлон Подуяне > търговска площ: 2600 кв.м. > брой паркоместа: 240 > паркинг за велосипеди > достъп с градски транспорт – тролей 1, автобуси 78 и 100 > само на 6 с минути с кола от бул. Дондуков

ÄÎÁÐÅ ÄÎØËÈ Â

Години: 31 Роден в София и" атура "Бизнес стратеги Образование: магистр н ене неж : ние оже Семейно пол ни В Декатлон от: 5 годи с Спорт: футбол, ски, тени пътувания Хоби: музика, филми,

със Северина, Анатолий, Георги, Мартин и Калоян, не се съмнявам, че ще постигнем много заедно. Бих искал да им благодаря за отдадеността и да ги уверя, че всичките им усилия ще се отплатят. За колко време подредихте магазина? За по-малко от месец! Но нямаше да се справим без помощта на хората от Витоша.. Успехът ни е плод на работата и общите усилия на много хора – заедно сме по-силни. Наистина ли и ти даваш дежурства и разтоварваш камиони? Да, аз всеки ден идвам пръв и си тръгвам последен, а разтоварването на камионите ме зарежда като фитнес, тонизира ме и наистина ми харесва! Ти на практика участваш в този проект от самото начало – какво е усещането да го видиш завършен? Дълбоко удовлетворение. Стартирах проекта от нулата и преминах през 9-те кръга на ада, докато превърнем едно бунище в сграда от бъдещето, но нямаше да се справя без помощта на хората, с които работих.

ÎÒÁÎÐÀ

EÊÑÊËÓÇÈÂÍÀ ÎÔÅÐÒÀ

ÊÀÐÒÀ ÄÅÊÀÒËÎÍ

ÍÀ 28 È 29 ÍÎÅÌÂÐÈ

ÑÏÄÂÅÀ ÏÚ×ÒÈÅÏÎËÂÅÅ×ÅÒÅ ÒÎ×ÊÈ ÇÀ ËÎßËÍÎÑÒ!*

в Декатлон Подуяне, ще ви * Всяка покупка, направена лоялен клиент. носи удвоен брой точки за

Повече информация за Карта Декатлон: adecathlon/ http://www.decathlon.bg/kart

С какво е специална сградата? Забелязвате ли колко е светло? Когато е дори леко слънчево, лампите изобщо не се включват. Това е само дребен пример за всички предимства на зелената сграда. Проектът е изпълнен по американския стандарт LEED* – вярвам, че това е бъдещето на строителството – с грижа към природата и здравето на хората.

КАКВО Е LEED? *Сертификатът LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) е свидетелство за независима, тристепенна проверка, че даден проект е в съответствие с найсериозните зелени изисквания в областта на строителството. Обхваща целия жизнен цикъл на сградата - проектиране и строителство, експлоатация и поддръжка, модернизация и реконструкция. Отдава предимство на използването на местни и естествени материали, както и на възобновяеми източници на енергия. Освен грижата за околната среда, системата LEED взима предвид и комфорта, здравето и продуктивността на обитателите на дадената сграда. Показателите за оценка в системата са шест: избор на място, материали и ресурси, енергия и атмосфера, водна ефективност, качество на вътрешната околна среда и иновации в дизайна. Изчислено е, че една такава сграда годишно спестява емисии въглероден двуокис, условно равняващи се на спирането на 70 автомобила от движение.

Каква е мисията на Декатлон Подуяне? В кварталите наоколо живеят хора със средни и ниски доходи – сега вече и те имат наблизо магазин, в който да намерят достъпна екипировка за семейните излети, за часовете по физическо на децата си, да откриват нови спортове и да бъдат във форма. Мисията ни е да направим спорта достъпен за възможно най-много хора.


36

ëâ

За семейна игра на голф без ограничения за терена. Играйте голф навсякъде и по всяко време.

Шейната е лесна и забавна за използване. Просто седнете в нея и се насладете на пързалянето.Шейната е снабдена с две ръчни спирачки, за да се контролира скоростта.

492

ëâ

ëâ

Комплект за голф YGOLF

Шейна EDA X-STYLE

50

ÇÀ ÑÅÌÅÉÑÒÂÎÒÎ

27

40

20

Тенис маса ARTENGO 744 0

За семейна игра на тенис на маса на открито в свободното време. Масата е снабдена със система Lock Click System за безопасна игра.

30

90 ëâ

Комплект ARTENGO ROLLNET 610

С Rollnet можете да играете навсякъде и по всяко време! Мрежата е дълга 2 м, държачите се фиксират към маси с плот до 5 см, а с компактната чантичка носите комплекта удобно навсякъде.

ÏÀÊÅÒÍÀÀ ÎÔÅÐÒ

+

Тенис маса + хилки + топчета

Хилки и топчета за тенис на маса

Тенис маса ARTENGO FT 720

Комплект от 4 хилки и 3 топчета за тенис на маса.

326

60 ëâ

=

МО ЗА

ЗАЕДНО СА

290

00 ëâ

За семейна игра на тенис на маса на закрито в свободното време. С опростена конструкция: 2 отделни плота, свързани с профилите за мрежата, и сгъваеми крака, за да я прибирате по-лесно.

Мултифункционален фитнес уред DOMYOS BM 490

За редовни домашни тренировки за изграждане на мускулатурата (до 5 ч. на седмица). Лежанката се сгъва, за да не заема място, и само с едно движение на обезопасената ключалка под облегалката отново я поставяте във вертикално положение.

27

30 ëâ

Електронна мишена CIBLE ED110

Открийте играта на дартс и играйте сами, със семейството или с приятели. Съвместима със сарбакан с пластмасови връхчета.

3


: ÖÅËÎÃÎÄÈØÍÎ

ÇÀ ÄÅÖÀÒÀ

ÒÎÂÀ ÍÅ Å ÏÐÎÌÎÖÈß, À ÐÅÀËÍÈÒÅ ÖÅÍÈ Â

41

23

60 ëâ

Детски ботуши WEASY

80

Топли, непромокаеми и леки. Подвижната подплата предпазва от студа през зимата.

ëâ

Детски туристически обувки ARPENAZ SNOW 200

За сухи и топли крака по време на ПРЕХОД в студено време и на заснежен терен. Подходящи са и за игри в снега.

úò Ñúâåíò à

83

à

åðò ï ñ ê Å

Дидо, ръководител отдел Колоездене в Декатлон Витоша.

Така наречените велосипеди за равновесие или за бутане са от изключително значение за правилното развитие на детето. С тях то интуитивно схваща идеята на колелото и се научава да стои правилно върху велосипеда. Силно препоръчвам нашия Run Ride, който освен всичко е и на наистина много добра цена.

182

40 ëâ

Детски велосипед 14 GIRA

Подходящ за деца от 3 до 5 години (90-105 см). Велосипедът е с пълно оборудване - калник, звънец, помощни колела. Звънец

16

80 ëâ

Детски велосипед RUN RIDE Подходящ за развиване на чувството за равновесие на деца от 2 до 4 години.

18

10 ëâ

Детска каска KIDDY ONE

Каска за безопасно каране на колело, подходяща за деца от 3 до 10 години.

Момчета

Момичета

Помощни колела

60 ëâ

Детски анцуг WARM’Y Топъл, мек и здрав анцуг, идеален за игрите на децата.

Наличността на цветовете и размерите варира според магазина. Ако вашият цвят и размер не е наличен, можем да го поръчаме напълно безплатно.


45

кънки за лед 50 Детски PLAY3

ëâ

Детски ролери за обучение и усвояване на основните движения. Адаптират се към три размера на крака. За деца от 4 до 10 години. За бърз напредък и безопасно каране.

Момчета Момичета Момчета

Момичета

Момичета

Момчета

72

90 ëâ

27

Ролери PLAY5

За напреднали в карането на ролери, подходящи за каране на дълги разстояния.

Момичета

Момчета

20 Комплект от 3 протектора ëâ

PLAY РОЗОВИ / СИНИ

За деца, каращи ролери, скейтборд, тротинетка или кънки на лед. Лесни за слагане. При каране на ролери препоръчваме освен протектори, децата да носят и каска, за да се предпазва и главата.

Момчета

36 лв40 Тротинетка PLAY3

36 лв40

За деца от 4 до 6 години, които правят първите си стъпки в пазенето на равновесие с тротинетка.

Ролери PLAY3

Създадени за деца, които не са карали ролери: за да се научат максимално сигурно и лесно. Затягат се в три размера. За деца от 4 до 10 години. За сигурност и прогрес.

5


ÇÀ ÍÅß / ÍÅÃÎ

164

20 ëâ

Видеокамера G-EYE 720 За всички спортисти, които искат да снимат и споделят спортните си преживявания с прикрепена камера.

12

109

60 ëâ

ëâ

Тротинетка TOWN 3

Терморъкавици TAKE HEAT TOUCH

Подходяща за къси разстояния в градски условия.

Топли и удобни терморъкавици, позволяващи работа със сензорен екран.

Размер от 145 до 185 см.

82 91

40

00 ëâ

MP3 плейър MP3 DELIGHT**

Слушайте музика докато плувате с MP3 плейъра за плуване NABAIJI DELIGHT. С батерия, издържаща 15 часа без зареждане, и памет 2 GB този MP3 плейър е идеалният избор.

10

273

или вземи броя

2 за

ëâ

BLUETOOTH устройство EAR PAD

ëâ

Подходящи за НАЧИНАЕЩИ / НЕИНТЕНЗИВНО играещи голф играчи.

Âåëîåðãîìåòúð FOLD 3

úò Ñúâåíò à

10 ëâ

За удобно и безшумно каране на колело в домашни условия с 50% по-компактен сгънат и лесен за преместване уред. Размер в сгънат вид: 48 x 45,4 x 111 см

à

åðò Åêñï

Минимално пространство, максимален ефект!

363

ëâ

Мъжки комплект за голф KIT 1/2 3.0*

00 0 5 1

BLUETOOTH устройство за персонализиране на ски каска Wed’ze.

60

Размер в разгънат вид: 97,5 x 45,4 x 111 см

Даниел Колев, ръководител отдел Фитнес в Декатлон Витоша.

Препоръчвам го на всеки, който търси стабилен, компактен и ефективен модел на приемлива цена. Лесен за употреба. Със системата easy fold заема 2 пъти по-малко място и естествено има 2 години гаранция!


ÒÎÂÀ ÍÅ Å

ÏÐÎÌÎÖÈß, À ÐÅÀËÍÈÒÅ ÖÅÍÈ Â

: ÖÅËÎÃÎÄÈØÍÎ

36

ÏÀÊÅÒÍÀÀ

40

+

82

Боксови ръкавици за чувал GDNC 790 Подходящи за за боксови тренировки с чувал.

00 Боксова круша TB390 ëâ

Подходяща за усилени тренировки на удара.

10

80

=

МО ЗА

ЗАЕДНО СА

100

Регулируема вилка

00 ëâ

Дискови спирачки

ëâ

Постелка и торба 2 в 1 Постелка, за да стъпвате на сухо в съблекалнята, и торба за влажното бельо в един продукт.

54

ÎÔÅÐÒ

ëâ

60

547

00 ëâ

Планински велосипед ROCKRIDER 5.2

За спортисти, които практикуват планинско колоездене в селски и планински райони.

ëâ

Уред за коремни преси ABDO GAIN ЧЕРВЕН / ЧЕРЕН / СИН За коремни преси в домашни условия. Коремните преси укрепват дълбоките коремни мускули.

63

за коремни преси 70 Уред GAIN TRAINER

ëâ

РОЗОВ / ЧЕРЕН

Основна цел - атлетично тяло. За коремни преси и тонизиране на цялото тяло.

40 лв00

18

10 ëâ

Калъф за ръка за смартфон

За спортисти и любители, които искат да слушат музика, докато бягат. Прозрачна предна част, за да виждате дисплея и да имате достъп до клавиатурата. Голям калъф, подходящ за повечето марки и модели смартфони.

Пулсомер ONRHYTHM 100 ЧЕРЕН

Лесен и надежден пулсомер на ниска цена за спортуващите неинтензивно, които искат да следят сърдечния си ритъм и да коригират натоварването.

7


„ УЛ. БИ Я АРА БЕС

ДЕКАТЛОН ПОДУЯНЕ

ИТ УЛ. „В ИНЯ”

ИТ УЛ. „В ИНЯ”

УЛ. „

РЕЗ

БАР СКА ”

Автобус 78, Тролейбус 1 ул. "Витиня" БУЛ

. „ВЛ

Автобус 100

b Пътностроителна техника

” ИР ВАЗОВ АДИМ

Декатлон Подуяне бул. Владимир Вазов 31 тел. 02 904 6710

bb

ОВ”

Р ВАЗ

И АДИМ

ВЛ БУЛ. „

Автобус 78, 100, Тролейбус 1

ПОСОК А ПЛОВД ИВ

ОКОЛО

БУЛ. „АЛЕКСАНДЪР МАЛИНОВ”

ДЕКАТЛОН ВИТОША

*На стойност между 10 до 500 лв, които могат да се използват наведнъж или на няколкло пъти за всички стоки и услуги в магазините на Декатлон. За повече информация, посетете decathlon.bg

ТИНЯ

ИНЯ”

Всички спортове в една карта! Не знаете какво да подарите? Решението е Карта-подарък* от Декатлон! Подарете на близките си спорт = здраве и усмивки!

И УЛ. „В

ИТ УЛ. „В

Стадион „Георги Аспарухов”

bb ул. "Витиня"

ВРЕМЕННО ЗАТВОРЕН

*

Младост 4 БИЗНЕС ПАРК СОФИЯ

* Пътят е временно затворен поради строеж на метрото

ВРЪСТ

ПОСОКА ПЕРНИК

ЕН ПЪ Т

ОКОЛОВРЪСТЕН ПЪТ

b

Автобус 111 в.з. "Малинова долина"

Декатлон Витоша ул. Олимпийска 4 тел. 02 902 10 10 на продуктите в този каталог може ! Цветовете да изглеждат различно на живо. Възможно е не всички продукти да са налични в магазина.

b

Автобус 314 ул. "Рачо Петков Казанджията"

Работно време

Всеки ден от 10 до 20 ч.

facebook.com/decathlonbulgaria contactbg@decathlon.com www.decathlon.bg

Каталог на Декатлон, декември 2013  

Каталогът на Декатлон за месец декември. Откриване на Декатлон Подуяне!

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you