Page 1

UN PAS SPRE VIITOR CU INOVAȚIILE DECATHLON

28 SEPTEMBRIE - 14 OCTOMBRIE


Descoperiți selecția noastră de inovații pentru 2012 Misiunea noastră este ca sportul să fie o plăcere accesibilă tuturor. Iată de ce, an de an, vă punem la dispoziție produse inovative atent gândite și create de către echipele laboratoarelor noastre. La Decathlon, inovația nu înseamnă doar tehnicitate și performanță. Echipele noastre, în colaborare cu Mărcile Pasiune, creează produse de fiecare dată mai confortabile, mai sigure, la prețuri de fiecare dată accesibile. Continuăm astfel să vă surprindem mereu cu sporturi tot mai noi și tehnologii performante.

MAI MULTĂ STABILITATE Unele sporturi oferă senzații tari, dar pot fi periculoase. Inovațiile noastre vă lasă să vă bucurați în voie de senzațiile tari, oferindu-vă mai multă siguranță prin tehnologie.

MAI MULTĂ SIGURANȚĂ ȘI REGLARE MAI UȘOARĂ

Pentru noi, siguranța sportivilor este pe primul loc. Pentru ei, utilizarea ușoară a produsului este esențială. Le îmbinăm cu plăcere într-o cască inovativă !

BONUS* PUNCTE

50

309,90 LEI

Trotineta DTX Drift Scooter permite mai multă stabilitate datorită roților late, putând fi adaptată pentru oricine cu cele 3 niveluri de reglare: începător, mediu, avansat. Placa lată are o lunTROTINETĂ gime mai mare decât cea a trotinetelor DTX DRIFT SCOOTER tradiționale, iar roata din spate conferă o libertate de alunecare de 120°. Senzații de derapaj sub control total!

*bonusul se acordă în maxim două săptâmâni după încheierea perioadei de valabilitate a ofertei.

59,90

LEI

CASCĂ UNSCAR JR

Sistem Suiteasy pentru reglare foarte simplă. Rotiță de susținere occipitală și curea ajustabilă. Spumă pentru confort situată pe interior. 4 puncte de ventilație. Structură din poliester expandat și carcasă ABS.

1

YG


REGĂSIȚI TOATE ACESTE PRODUSE ÎN MAGAZINELE

2!

GOLF ACCESIBIL TUTUROR Unele sporturi pot părea dificile sau elitiste, însă, ascultându-i pe clienții noștri, am înțeles că trebuie ca orice sport să fie accesibil oricui. Misiunea noastră: să facem din golf un sport popular !

CONFORT ÎN TRANSPORT

FOTBAL ACUM POSIBIL ORIUNDE

Sportul înseamnă plăcere și relaxare. Pescuitul cere însă și tehnicitate. Un pat care se transformă în roabă de transport? O idee năstrușnică și un produs inovație care simplifică totul !

Un joc adevărat presupune un echipament complet. Noi vă punem la dispoziție tot ceea ce puteți transporta ușor, pe orice teren, ca să puteți gusta din plin plăcerea jocului de fotbal !

BONUS* PUNCTE

50

139,90

GOLF 2

ȘI PE

LEI

Mingile din spumă permit practicarea jocului în siguranță, atât în aer liber, cât și în interior. Cap și grip intuitive pentru lansarea mingilor. Setul se vinde cu husa prevăzută cu mâner și bandulieră, pentru un transport ușor. Set friends: 2 crose adulți, 4 mingi, 1 țintă.

129,90 LEI

POARTĂ FOTBAL THE KAGE

Poarta este ușor de transportat oriunde, ușor de instalat (sistem automat de depliere) și este flexibilă în fața oricărei lovituri. Husă cu diametrul de 38cm. Greutate totală: 1kg. Material rezistent pe orice tip de suprafață (asfalt, iarbă, nisip etc.) Buzunare laterale și posterioare pentru fixarea elementelor stabilizatoare.

569

LEI

PAT MOBIL PESCUIT

Ideal pentru cei care nu doresc să facă multe drumuri între mașină și locul de pescuit. Un pat multifuncțional care poate transporta până la 50 kg și poate fi astfel folosit pentru odihnă, dar și pentru transport. Cele 8 picioare reglabile oferă stabilitate optimă.

3

Ofertele sunt valabile în limita stocului. Produsele care nu sunt disponibile în magazin pot fi comandate


MAI MULTĂ SIGURANȚĂ! Siguranță în timpul practicării sportului a fost dintotdeauna una din prioritățile noastre. Iată de ce ne perfecționăm permanent produsele, prin brevete ingenioase și idei cât mai practice. Un set pentru tir cu arc, cu săgeți cu ventuză, este cel mai bun exemplu.

MAI MULT CONFORT!

Unele sporturi pot fi dure, de la sporturi de luptă până la dans dinamic. Mișcările bruște și puternice pot provoca un inconfort real. Noi vă propunem o tehnologie care scade impactul șocurilor asupra corpului și care garantează o sedință de sport cât mai placută.

BONUS* PUNCTE

50

219,90 LEI

Produsul este conceput pentru descoperirea tirului cu arcul de către copii, acasă sau în cadrul activităților de grup. Setul include o țintă compactă, cu KIT TIR CU ARCUL susținere proprie, 65 x 65 cm, STARTECH JR 1 arc Junior, 1 suport săgeți, coardă, 2 săgeți Geosoft 27. Ținta are formă de servietă, cu compartament interior pentru arc și săgeți, și este ușor de depozitat sau transportat.

MAI MULTE EXERCIȚII

Cu inovațiile noastre, puteți profita de mai multe exerciții folosind un singur produs ! Tonifiați mușchii (spatele, brațele, umerii, pectoralii etc) fără a merge la sală și fiți în formă în orice moment ! În plus, același produs practic este estetic și poate fi ușor confundat cu un accesoriu de decor! BONUS*

50

PUNCTE

109,90 LEI

FEEL BEAUTIFUL

*bonusul se acordă în maxim două săptâmâni după încheierea perioadei de valabilitate a ofertei.

Sutienul Feel Beautiful a fost conceput pentru fitness: step, alergare pe bandă, aerodance, etc. Oferă un aspect plăcut bustului și tonifiază mușchii, fără a fi vizibil pe sub echipamentul de sport. Sutien fără cusături și fără efect de compresie.

199,90 LEI

TONIFIT

Tonifit este conceput pentru dezvoltarea și tonifierea tuturor grupelor de mușchi. Nu necesită montare și este prevăzut cu o husă care poate fi spălată automat și care acoperă pernițele din spumă. Disponibil în mai multe culori.


REGĂSIȚI TOATE ACESTE PRODUSE ÎN MAGAZINELE

MAI MULTĂ REZISTENȚĂ! MAI ECO ! Nimic nu este mai rezistent decât natura. Forța naturii îmbină tehnologiile laboratoarelor noastre pentru a crea produse sigure pentru om, sigure pentru mediu.

MAI MULT VOLUM!

Pentru pasionații de drumeții, noi am ales să îmbinăm pasiunea cu tehnicitatea. De acum, nu va mai trebui să vă faceți griji pentru spațiul de depozitare a lucrurilor sau de efortul depus pentru transportul lor. Drumeția devine o plăcere cu un echipament ușor !

ȘI PE

MAI MULTE STILURI!

Inovațiile sunt pentru noi șansa de a vă oferi mai multe stiluri într-un singur produs. Un look adaptat pentru momentul dorit !

BONUS* PUNCTE

50

119,90 LEI

KIT TIR CU ARCUL STARTECH JR

Ghetele Steppe 100 sunt concepute pentru vânatoare pentru vreme uscată, dar pot de asemenea completa o ținută ca un accesoriu frumos, rezistent și eco ! Talpă rezistentă la abraziune. Material exterior din poliester reciclat. Impact redus asupra mediului : material produs prin reciclare (recipiente din plastic și cochilii de stridii).

139,90 LEI

RUCSAC EXTEND

Rucsac extensibil, cu capacitate de 0 până la 12 litri, foarte ușor (260g), cu buzunar pentru recipient de apă de 2L (410g). Este prevăzut cu buzunare: 1 extern cu fermoar, 2 la centură. Se vinde împreună cu punga pentru apă de 2L.

69,90

decât să asociați talpa LEI NuONEtrebuie cu încălțămintea MANY de

MANY de la

29,90 LEI

TALPĂ ONE

culoarea dorită. Talpa vă oferă tehnicitate și confort, încălțămintea conferă stilul. Talpa este amortizantă, absorbind șocurile, respirantă (spuma cu microfibre lasă pielea să respire) și asigură o susținere foarte bună prin stabilizatorul pentru bolta plantară. Față Many: respinge apa.

5

Ofertele sunt valabile în limita stocului. Produsele care nu sunt disponibile în magazin pot fi comandate


FARĂ ANTRENAMENT. FĂRĂ PERICOL. FRÂNĂ PE CĂLCÂI. BONUS* PUNCTE

50

229,90 LEI

Role Diabolo Junior

Frâna cu sistem Diabolo : nimic mai simplu !

Susținere Închidere clasică prin șireturi. Cataramă de strângere la gleznă. Strap de fixare. Frânare Mecanismul inovant permite o frânare progresivă. Simplu și intuitiv : se acționează cu călcâiul 1. Distanța de frânare este redusă cu 38%. 2. Frâna Diabolo este ușor de declanșat de către oricine. 3. 83% dintre cei care au testat rolele au apreciat frâna Diabolo ca fiind cea mai ușoară. 4. Frâna Diabolo înseamnă mai multă stabilitate și mai puține șocuri în mișcare. Alunecare optimă Control perfect asupra vitezei, atât pe teren plat cât și la coborâre. *bonusul se acordă în maxim două săptâmâni după încheierea perioadei de valabilitate a ofertei.


REGĂSIȚI TOATE ACESTE PRODUSE ÎN MAGAZINELE

PENTRU PRIMA OARĂ, INSTABILITATEA ESTE UN AVANTAJ!

ȘI PE

139,90

LEI ABDO GAIN

Un joc de echilibru! Poziție optimizată Dispozitivul este adaptat la forma spatelui (a mușchilor fesieri). Utlizare ușoară Simplu și ușor. Se poate transporta oriunde. Perfect pentru un abdomen plat.

7

Ofertele sunt valabile în limita stocului. Produsele care nu sunt disponibile în magazin pot fi comandate


NICIODATĂ PREA FRIG. NICIODATĂ PREA CALD.

99,90 LEI

Bluză Isolate Evolutiv

O bluză revoluționară, care reglează temperatura corpului !

Ofertele sunt valabile în limita stocului. Produsele care nu sunt disponibile în magazin pot fi comandate

Izolare termică Conceptul Stratermic oferă protecție împotriva frigului. Ventilare Sistem de aerisire mecanic Guler cu fermoar autoblocant, pentru o aerisire mai bună. Respirabilitate Concept Equarea în zonele predispuse la transpirație. Protecție Materialul din partea superioară a bustului oferă protecție împotriva vântului. Libertate de mișcare Elasticitatea materialului permite libertate în mișcări. Vizibilitate Elemente reflectorizante în față și în spate. Ușor de strâns Alte culori disponibile: Bărbați: negru/roșu, negru/verde, negru/galben, negru/portocaliu.


REGĂSIȚI TOATE ACESTE PRODUSE ÎN MAGAZINELE

UITĂ DE GRIJI CU PNEURILE INCASABILE!

799

ȘI PE

LEI Cauciucuri anti - pană

BICICLETĂ B’COOOL Facilitatea utilizării BONUS* PUNCTE

50

Cutie de viteze automată (bicicleta trece automat în viteza a 2-a, la 16 km/h). Rezistență Componente simple și fiabile. Cauciucuri anti-pană, cu întărituri din Kevlar. Facilitatea întreținerii Cutie automată, lanț anti-coroziune, frână de picior. Ușor de întreținut. Capacitate de manipulare Ghidon confortabil și ușor de manevrat. Adaptabilitate Mărime universală (pentru bărbați și femei). Șa reglabilă în înălțime. Compactare Bicicletă compactă, ușor de stocat. Roți de 24 inchi. Restricții de utilizare : Nu se recomandă pentru terenurile accidentate. 9 *bonusul se acordă în maxim două săptâmâni după încheierea perioadei de valabilitate a ofertei.


ÎNCĂLȚĂMINTEA CARE TE DUCE DEPARTE… ȘI RAPID ! 19%

94,90 LEI

109,90 L

Tookepar

O încălțăminte și două avantaje: respirabilitate și rezistență !

Branț respirabil. Talpă rezistentă și susținere optimă. Închidere ușoară (sistem extrem de rapid). Mărimi disponibile: 28 - 39. Culori : diverse. Modelul din imagine este cu titlu informativ. Alte culori disponibil în magazin.

Ofertele sunt valabile în limita stocului. Produsele care nu sunt disponibile în magazin pot fi comandate


REGĂSIȚI TOATE ACESTE PRODUSE ÎN MAGAZINELE

SE MONTEAZĂ CÂT AI SPUNE… ”2 SECUNDE” ! BONUS* PUNCTE

50

ȘI PE

239

LEI

CORT 2 SECUNDE II VERDE EASY

Incredibil de ușor de instalat și de strâns.

2

sec

Montare/demontare Monatre instantanee în 2 secunde. Se strânge în 15 secunde, prin tragerea unei corzi (sistem inedit). Impermeabilitate Cortul a fost testat în laborator (sub 200 litri/h/ m2) și în misiune test. Culori disponibile: Albastru și verde.

11

*bonusul se acordă în maxim două săptâmâni după încheierea perioadei de valabilitate a ofertei.


NOUL ANTRENOR PENTRU GIMNASTICA ACVATICĂ

64,90 LEI

Pullpush

Testează rezistența ta și pe cea a apei! Eficiență Produsul este conceput pentru practicarea gimnasticii acvatice și de aqua-running cu fixopié. Dinamism Pullpush permite efectuarea de exerciții pentru musculatura părții superioare a corpului. Facilitatea transportului Suport pentru a-l fixa de rucsac și a-l usca. Compatibilitate Dacă îl folosiți împreună cu un fixopié, puteți practica aquarunning. Flexibilitate Poate fi folosit cu sau fără fixopié. Mâner ergonomic. Culori disponibile: violet si albastru.

Ofertele sunt valabile în limita stocului. Produsele care nu sunt disponibile în magazin pot fi comandate


REGĂSIȚI TOATE ACESTE PRODUSE ÎN MAGAZINELE

ȘI PE

319,90

LEI NABAIJI MP3 1.0

BONUS* PUNCTE

50

APA TRECE, MUZICA RĂMÂNE!

Bucurați- vă de apă și de muzică! Acest MP3 înregistrează distanța și timpii de înot. Compatibilitate MP3 etanș, cu funcție de înregsitrare a “lungimilor de bazin”. Eficiența 2Go. Înregistrează timpul și distanța. Ecran luminat. Muzică. Alte culori disponibile: Violet și albastru.

13

* bonusul se acordă în maxim două săptămâni după încheierea perioadei de valabilitate a ofertei.


AVEȚI CARD DE FIDELITATE ?

BONUS 50 PUNCTE

CARDUL CADOU B2B

*

28 SEPTEMBRIE - 14 OCTOMBRIE * Bonusul se acordă doar pentru produsele semnalate, în maxim două săptămani după încheierea perioadei de valabilitate a ofertei. BUCUREȘTI

BUCUREȘTI

MILITARI SHOPPING, IULIU MANIU GRAND ARENA, BERCENI PROGRAM PROGRAM DE LUNI PÂNĂ VINERI 9,30 - 22,00 DE LUNI PÂNĂ VINERI 9,30 - 22,00 SÂMBĂTĂ 9,00 - 22,00 SÂMBĂTĂ 9,00 - 22,00 DUMININICĂ 9,00 - 21,00 DUMININICĂ 10,00 - 21,00 TELEFON: 021 408 50 00 TELEFON: 021 380 76 13 GPS: 44° 26’ 13.94’’ ,25° 58’ 57.44’’ GPS: 44° 22’ 29.64’’ ,26° 07’ 3.25’’

BUCUREȘTI

CLUJ-NAPOCA

UN CARD PENTRU COMPANIA TA!

Alege cadoul potrivit pentru premiere, recunoașterea meritelor, motivarea și concursurile interne ale angajațilo tăi. Discounturi disponibile companiilor la achiziție. BRAȘOV

IAȘI

PITEȘTI

CENTRUL COMERCIAL PALLADY POLUS CENTER CALEA BUCUREȘTI, NR. 152 ERA SHOPPING PARK CENTRUL COMERCIAL JUPITER PROGRAM PROGRAM PROGRAM PROGRAM PROGRAM DE LUNI PÂNĂ VINERI 9,30 - 22,00 DE LUNI PÂNĂ DUMINICĂ DE LUNI PÂNĂ VINERI 10,00 - 21,30 DE LUNI PÂNĂ DUMINICĂ DE LUNI PÂNĂ VINERI 10,00 - 21,30 SÂMBĂTĂ 9,00 - 22,00 10,00 - 22,00 SÂMBĂTĂ 9,00 - 21,30 10,00 - 21,00 SÂMBĂTĂ 9,30 - 21,30 DUMININICĂ 10,00 - 21,00 TELEFON: 036 410 01 40 DUMININICĂ 10,00 - 20,00 TELEFON: 023 220 61 00 DUMININICĂ 10,00 - 21,00 TELEFON: 031 102 06 50 GPS: 44° 24’ 23.647’’,26° 12’ 7.585’’ TELEFON: 026 833 72 00 GPS: 47° 10’ 1.092’’, 27° 30’ 48.419 TELEFON: 0248 54 10 26 GPS: 44° 24’ 24.70’’,26° 12’ 7.33’’ GPS: 45° 37’ 41.196’’,25° 38’ 22.230’’ GPS: 44° 49’ 5.1384’’, 24° 56’ 27.8196’’

TIMIȘOARA

CALEA ARADULUI, NR. 65 PROGRAM DE LUNI SÂMBĂTĂ 10,00 - 22,00 DUMININICĂ 10,00 - 21,00 TELEFON: 0356 100 061 GPS: 45°47’15.7812’’,21°13’4.2738’’

Toate produsele (în culorile și mărimile prezentate în catalog) sunt disponibile în limita stocului în fiecare magazin. În cazul în care produsul dorit nu se mai află în stoc, contactați magazinul dvs. DECATHLON pentru a afla dacă este disponibil pe comandă. Bicicletele au termen de garanție de 5 ani pentru cadru și 3 ani pentru alte componente. Pozele nu sunt contractuale. interzisă aruncarea în spațiul public. Informațiile despre articole și prețuri sunt prezentate sub rezerva erorilor de tipar .

Catalog Inovatii Decathlon 2012  

Descopera Inovatiile Decathlon 2012