Page 1


Niet zomaar leverancier, maar grafisch partner. Wij leveren alle producten en diensten om uw bedrijf op de juiste wijze te presenteren en te profileren. Drukken, printen en ontwerpen. Huisstijlen, reclame items, verbruiksartikelen, direct-mailings, alle vormen van reclame, (buitenreclame, gadgets, auto- en pandbelettering, presentatiemiddelen, etc.). Niet alleen maken we het, we verzinnen en ontwerpen het ook. Dat noemen we One Stop Shopping. Alles voor je bedrijf onder 1 dak. En wij stoppen hierin heel veel enthousiasme, daarin zijn wij toegewijd en is onze service oneindig. Wij gaan voor de persoonlijke aanpak.

“Je krijgt nooit een 2e kans om een 1e indruk te maken...�


Distributieweg 21 – 2404 CM Alphen aan den Rijn – t 0172 74 55 50 – f 0172 74 55 59 – www.etbhogenes.nl – info @ etbhogenes.nl

Distributieweg 21 – 2404 CM Alphen aan den Rijn

Ferdinand Hogenes directeur 06 20 44 38 55 f.hogenes @ etbhogenes.nl Distributieweg 21 – 2404 CM Alphen aan den Rijn t 017 274 55 50 – f 0172 74 55 59 www.etbhogenes.nl – info @ etbhogenes.nl

visitekaartje hogenes DEF.indd 1

17-03-11 14:07

Rabobank 32 59 52 078 ABN Amro 56 91 23 305 ING Bank 41 17 36 G.rekening 99 40 41 861 Kvk Den Haag 28108653 BTW nr. NL 8154.76.589.B01 Van toepassing zijn de Algemene Leveringsvoorwaarden Installerende bedrijven 1992 (ALIB ’92). Indien de opdrachtgever consument is, zijn de Algemene Voorwaarden Consumentenwerk Installerende Bedrijven van toepassing. Beide – door Uneto vastgestelde – algemene voorwaarden liggen bij ons ter inzage en zullen op verzoek onverwijld en kostenloos worden toegezonden. De ALIB ’92 is tevens gedeponeerd ter Griffie van de Arrondissementsrechtbank te Den Haag onder nummer 192 / 1992.

Zakelijk & sfeer! Hogenes vroeg, DecaPrint leverde: Visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, verhuisberichten + mailen, canvasdoeken, reclameborden en parkeerborden.


Elketro technisch bureau A. Hogenes bv verhuisde van Koudekerk naar Alphen a/d Rijn. Wij brachten de sfeer en het uitzicht van het oude pand in het nieuwe, middels Canvasdoeken (o.a. 1 van 6 meter!). Voor buiten een reclamebord en parkeerborden.


creatief Stijl, uitstraling, pakkend, bruikbaar. “Een huisstijl is een essentieel onderdeel van een bedrijfsimago. Hoe positiever het imago, des te meer sympathie van het publiek.” Toe aan vernieuwing? Een eigen bedrijf? Een bijpassende huisstijl werken wij uit òf verzinnen een geheel nieuw concept! Een logo, briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, reclame drukwerk, magazines, etc,...... en onze oneindige service! We will be there for you.

‘’Naast de snelle levering, goede opmaak en leuke personen die bij DecaPrint werken, hebben ze mij veel werk uit handen genomen, iets wat een “internet drukkerij” niet doet. Nick Goedhart, Goedhart Bedrijfsmakelaardij


Ford model T "Je kunt hem bij ons in alle kleuren kopen, als het maar zwart is." Henry Ford


Waarom oude techniek? Waarom alleen in zwart....?


we bring you


personaliseren + kleur + korte levertijd prijs + uitvoering alles = bereikbaar


Gelegenheid : “Grand Opening” H&M store, de Dam in Amsterdam. Gevraagd : 3 soorten custom-made promotietassen. Probleem : Zweeds hoofdbedrijf kan niet op tijd leveren. Oplossing : Decaprint organiseert en levert vanuit de fabriek in Italië, precies op tijd, en nog goedkoper ook.

Wij maken ook voor H&M: de huisstijl, de paskamerlabels, verbruiksartikelen voor in de winkels en in het distributie centrum, etiketten en nog vele andere items.


AMSTERDAM YOUR NEW FAVOURITE STORE

“De kleding ligt in de schappen, de paspoppen zijn aangekleed en de promotietassen gevuld: Hennes & Mauritz (H&M) is klaar voor de opening van zijn vlaggenschip, de nieuwe zaak op de Dam.”


Decaprint for rivièra maison Voor Rivièra Maison verzorgen wij naast de huisstijl, reclame en verbruiksmaterialen, ook alle promotieartikelen voor in meer dan 90 winkels. Uitnodigingen voor een gote mailing, banners, posters, meubelkaarten, accesoire labels, schapstroken, you name it... Maar naast de productie, doen wij ook de packaging en verzending naar alle (ook buitenlandse) adressen. 12, 13, 14 & 15* mei


Voor het gerenomeerde cosmetica merk Ariane Inden Cosmetics ontwierpen wij merk-logo’s, een bedrijfswapen en verpakkingen, wij produceerden bijsluiters, folders, en vele andere items waaronder de gehele huisstijl. Ook verzorgden wij de gevelreclame van een aantal winkelpanden in o.a. Arnhem, Wassenaar en Nijmegen.


MET E CODE SCAN D TPHONE JE SMAR


WAT IS HET EN HOE WERKT HET

? na lt

ou

ch

Een Quick Response Code scan je met je smartphone. Hiermee wordt een link gemaakt tussen reclame-object en interactieve media. Deze codes zijn te customizen en verschillend toe te passen:

�

QR CODE

er

so

hyperlink naar website

n et

ee

persoons- of bedrijfsgegevens

e,

m

leesbare tekst

Stickers Posters Flyers

m to m us ,c

R

ze ak ij m

Q

Textiel

W

Visitekaartjes

en

Billboards Direct Mailings

CO

ad

direct sms-en of bellen

Publiceren op: Verpakkingen

DE

“p

locatie op Google maps


In aanvulling op drukken, printen en vormgeving van Decaprint, levert Decapromotion alles waar een logo op geplaatst kan worden. Wij denken én doen graag mee om uw bedrijf onder de aandacht van uw klanten te krijgen en te hoúden. Presentatiemiddelen, reclame-uitingen, bedrukt textiel, relatiegeschenken; bedenk het maar -of beter nog- vraag ons eens om een idee. Profiteer van onze ervaring en ons uitgebreide netwerk en laat de huisstijlbewaking en het regelwerk aan ons over. “Van actie komt reactie.”

Quickbanner

Kliklijst

Poster-stretcher

Posterklem


l-up Rol nner Ba 85 cm x 205

€99

f usie int incl rp+pr as e gt w ont e draa x +lu

Rollupbanner

“The Magic behind promotion.....”


Decaprint en milieu... Met al die logo’s van keurmerken zien we af en toe door de bomen het bos niet meer. Iedereen roept de mooiste dingen. Maar denkt Decaprint wel aan het milieu? Natuurlijk denken wij daar aan, dat doen (of beweren) we toch allemaal? Maar tussen zeggen en doen zit een wereld van verschil. Decaprint gebruikt al vele jaren geen druppel chemie meer, en bijna ieder stukje papier dat we gebruiken is FSC of PEFC gecertificeerd. FSC- Forest Stewardship Council (Raad voor Goed Bosbeheer) Een internationale organisatie die verantwoord bosbeheer stimuleert, stelt wereldwijde standaarden voor bosbeheer op om verbetering van het bosbeheer te realiseren en certificeert nieuw en gerecycleerd papier. PEFC - Programme for the Endorsment of Forest Certification Een ecologisch label dat aantoont of een hout of papierproduct afkomstig is van een duurzaam beheerd bos.

Onze drukplaten zijn z.g. “chemie-loze platen”, onze drukinkten gebaseerd op natuurlijke olieën, en onze (minimale) afvalstromen gecontroleerd en verantwoord. DecaPrint is dus zeker...

milieu bewust


telefoon: 0172 469 320 e-mail: info@decaprint.nl maatschapslaan 29 2404 cl alphen aan den rijn www.decaprint.nl

WE WILL BE THERE FOR YOU  

Wat kan DecaPrint voor u betekenen.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you