Page 1

2010 Buitengewoon genieten met Kerst


Uw onvergetelijke feestdagen...

beginnen op De Buitenplaats!


★ ★ ★ KeFamilie ★ rstcircus ★ “Sander’s ★ Variété-sho w” ★ ★ ★ ★ ★

In restaurant De Buitenplaats brandt de open haard en is een echte Kerstsfeer al voelbaar. Dit jaar ontvangen wij tijdens de Kerstdagen het familie Kerstcircus en kunt u met de hele familie of het gezin genieten van een heerlijk Kerstdiner en een sprankelende Kerstshow op 25 en 26 december.

De gezelligheid rond de feestdagen hangt voor velen van ons samen met lekker eten en genietend van elkaars gezelschap. Het kerstdiner is iets waar weken en soms maanden naar wordt uitgekeken. Culinaire verwennerij en verrassende gerechten staan bij De Buitenplaats op het menu. Kerstdiner in Restaurant De Buitenplaats is een belevenis op zich. Gastvrij verwelkomen onze medewerkers u en uw gasten om kennis te maken met de verfijnde heerlijkheden die door onze keukenbrigade zijn bereid. U kunt met de hele familie genieten van onze buffetten, onze sprankelende brunches of een spetterende start maken van 2011.

Entertainment en lekker eten gaan voortreffelijk samen. Tijdens de beide Kerstdagen kunt u in ons Grand Theater, voorafgaand aan een heerlijk buffet, een voorstelling bijwonen van het Familie Kerstcircus. Iets verder in deze brochure vindt u meer informatie omtrent het Kerstcircus. Wij heten u heel graag welkom op een van beide Kerstdagen en maken er samen met u en het Kerstcircus een groot feest van. Wij verheugen ons op uw komst! Jan Adema, Horeca & Events manager Harry Gerritsma, Chefkok en medewerkers van De Buitenplaats


1

e

e

en 2 Kerstdag

Zaterdag 25 december 2010 en Zondag 26 december 2010

 Het Grote Familie KerstBuffet  Buffet Kerstcircus en buffet

Aanvang 17.00 à 17.30 uur 15.30 à 16.00 uur

Einde ± 20.30 uur 20.30 uur

Fonkelende lichtjes, heerlijk geurende kerstbomen en prachtige muziek op de achtergrond. Met de hele familie gezellig aan tafel. Een goed gesprek, een heerlijk glas wijn en ons prachtige Grote Familie Kerstbuffet staat klaar. Als extra verwennerij kunt u genieten van ons spetterende dessertbuffet met een scala aan lekkernijen en een heuse chocoladefontein. Dit is Kerst in Restaurant De Buitenplaats. Er is speciale aandacht voor de kinderen in uw gezelschap. Nadat zij naar hartenlust hebben Prijs per persoon: Volwassenen Kinderen 4 t/m 12 jr Kinderen t/m 3 jr.

Alleen buffet € 34,75 € 14,50 Gratis

gekozen en gegeten van het KinderKerstBuffet is er tijd voor de knutsel-, wii of videohoek. We hebben zelfs gehoord dat de Kerstman even langs komt met een presentje voor de kleintjes…. Als de jeugdige gasten zich vermaken, hebben de (groot)ouders ook echt een avondje uit. Het koud en warm KerstBuffet is uitstekend te combineren met het Familie Kerstcircus dat voorafgaand aan dit buffet in ons Grand Theater optreedt. Meer informatie over het Familie Kerstcircus vindt u elders in deze brochure.

Kerstcircus en buffet € 44,75 € 24,50 € 12,50

Losse toegangskaarten van het Kerstcircus bedragen € 12,50 p.p. ongeacht leeftijd. Reserveren gewenst!


e

2 Kerstdag

Zondag 26 december 2010

 Feestelijke Kerstbrunch  Aanvang Kerstbrunch 11.00 à 11.15 uur Kerstbrunch en Kerstcircus 11.00 à 11.15 uur

Tweede kerstdag begint bij Restaurant De Buitenplaats met een feestelijke brunch. Een betere start van deze kerstdag kunt u zich niet wensen... Een uitgebreid en luxe brunchbuffet met sprankelende champagne, heerlijke gerechten en een werkelijk spetterend dessertbuffet met lekkernijen zoals slagroomsoesjes, vers fruit en een feestelijke chocoladefontein.

Prijs per persoon: Volwassenen Kinderen 4 t/m 12 jr Kinderen t/m 3 jr.

Alleen brunch € 23,75 € 12,50 Gratis

Einde ± 13.30 uur 14,45 uur

Voor de kleine gasten is er een wii- en videohoek. De Kerstbrunch is uitstekend te combineren met het Familie Kerstcircus in ons Grand Theater. Meer informatie over het Familie Kerstcircus vindt u elders in deze brochure.

Kerstcircus en brunch € 33,75 € 22,50 € 12,50

Losse toegangskaarten van het Kerstcircus bedragen € 12,50 p.p. ongeacht leeftijd. Reserveren gewenst!


★ ★ ★ ★ ★ Familie ★ Kerstcirc s ★ “Sande u★ r’s V a r ★ iété-show” ★ ★ ★ ★ SBS

★ ★★ ★

★ ★ ★

★ ★ ★ ★★ ★ ★★

 Het familie Kerstcircus “Sander’s Variété-show”  Samen met “Harrie Harrewar”, bekend van Holland’s Got Talent 2010 van SBS6. Elk jaar maakt de Sander’s Variétéshow een speciale Kerstvoorstelling. Dit jaar weet het circus zich gesteund door “Harrie Harrewar” die de halve finale bereikte van deze SBS6 talentenjacht met zijn komische honden- en eendennummer. Samen verzorgen zij een sprankelende show die al bij binnenkomst van het publiek begint. In deze gevarieerde kindershow presenteert de allround variété artiest Sander allerlei disciplines. Zo ontpopt Sander zich als een snelle jongleur met zowel jongleerballen als vlijmscherpe messen en gloeiend hete vuurfakkels tot een magisch entertainer met springende konijnen die hij nauwelijks de baas is. Zijn spectaculaire balansact met een groot zwaard op een ladder wilt u niet missen. Ook neemt hij het publiek mee in de wondere en magische wereld van Harry Potter!

Voor hilariteit zorgt de buikspreekact met de brutale vogel Charlie en “Master of Ceremony, Dorus. Rasartiest Sander presenteert een zeer afwisselende voorstelling boordevol interactie, humor, spektakel en verwondering. Het is genieten voor jong en oud. Tot ziens in ons Grand Theater bij het Familie Kerstcircus van “Sander’s Variétéshow”. 1e Kerstdag 25 december 16.00 uur 2e Kerstdag 26 december 13.00 uur en 15.30 uur Losse toegangskaart: € 12,50 p.p. Het Kerstcircus is uitstekend te combineren met een van onze buffetten of met een Brunch. Voorverkoop: De Buitenplaats Earnewâld, Telefoon 0511 - 53 98 08


■ Restaurant & bar ■ Zalen ■ Terras aan het water

U kunt voor de Kerst bij ons reserveren: - Telefoon: 0511 - 539 808 - Internet: www.de-buitenplaats.nl Vraag naar de aantrekkelijke combinatie mogelijkheden.

De Buitenplaats is uw locatie voor: ■ Familiefeesten ■ Bedrijfsevents en Personeelsfeesten ■ Congressen, seminars ■ Sportieve, Natuur en watergebonden activiteiten

Koaidyk 8 l Earnewâld l 0511 - 539 808 l www.de-buitenplaats.nl

Kerstbrochure  

Kerstbrochure 2010

Advertisement