Page 1


=x

x= minimale witruimte


Origineel Wanneer er in kleur gewerkt wordt op een lichte achtergrond, dit zal in de meeste gevallen zijn, zal dit logo geplaatst worden.

Zwart-wit Wanneer er in zwart-wit gewerkt wordt, zal het logo niet standaard omgezet kunnen worden van rood naar zwart-twit. Dit zou een te donkere kleur geven, terwijl de kinderlijn een lichte uitstraling behoort te hebben. Daarom zal dit logo geplaatst moeten worden.


Logo met banner Wanneer het logo op de banner geplaatst wordt, zal het binnenste vierkant van het logo niet meer transparant zijn, maar wit. Het logo moet hierin namelijk centraal staan, de banner hoeft er niet doorheen te schijnen.

Donkere achtergrond Wanneer het logo op een donkere, egale achtergrond geplaatst wordt, wat zoveel mogelijk zal worden vermeden, zal het logo een witte kleur aannemen.


Foto achtergrond Wanneer het logo op een foto achtergrond geplaatst wordt, zal het logo een witte kleur aannemen. In de meeste gevallen zal er ook een banner achter het logo staan. Hierover wordt gesproken in de categorie ‘banner’.


Losstaand logo Wanneer het logo los geplaatst moet worden, dient het linksbovenin de hoek gezet te worden, rekening houdend met de minimale witruimte.


Logo met banner Het logo zal veelal geplaatst worden met een banner die bestaat uit een geblokt lint en een titel. Dit met het oog op het speelse en Hollandse karakter van de kinderlijn. Het logo wordt geplaatst op het geblokte lint aan de linkerkant, met de minimale witruimte aan de linkerrand van het geblokte lint. Meer info hierover is te vinden bij ‘banner’.


Foto achtergrond (horizontaal) De productfoto’s op de website, zullen zonder logo afgebeeld worden. Echter bij losstaande, productbeelden, bijvoorbeeld binnen social media en/of advertenties, zal het logo volgens onderstaande regels geplaats worden. Om het logo een juiste maat en plek te geven op een foto, dient de foto verticaal opgedeelt te worden in drie gelijke vlakken. Het logo zal links-onderin geplaatst worden in het onderste vlak, met de vereiste minimale witruimte eromheen.


Foto achtergrond (verticaal) De productfoto’s op de website, zullen zonder logo afgebeeld worden. Echter bij losstaande, productbeelden, bijvoorbeeld binnen social media en/of advertenties, zal het logo volgens onderstaande regels geplaats worden. Om het logo een juiste maat en plek te geven op een foto, dient de foto horizontaal opgedeelt te worden in drie gelijke vlakken. Het logo zal links-onderin geplaatst worden in het linkse vlak, met de vereiste minimale witruimte eromheen.


Banner Het logo zal veelal geplaatst worden met een banner die bestaat uit een geblokt lint en een titel. Dit met het oog op het speelse en Hollandse karakter van de kinderlijn. De titel zal in het algemeen ‘Puur Hollans’ zijn. Wanneer er een specifiek onderdeel moet worden aangegeven, waarboven deze titel zich bevindt, zal deze titel kort worden weergegeven in de banner. De grootte van het geblokte lint wordt bepaald door de grootte van één blokje. Deze dient zo groot te zijn als de minimale witruimte van het logo. Het logo wordt geplaatst op het geblokte lint aan de linkerkant, met de minimale witruimte aan de rand, dus één blokje. De bovenkant van het geblokte lint dient de bovenkant van de grote ‘DW’ te raken in het logo. De breedte van het geblokte lint, hangt af van de breedte van hetgeen waarop het geplaatst word. Indien deze plek bijvoorbeeld 800px breed is, zal het geblokte lint dit opvullen. De titel die zich op het geblokte lint bevindt als toevoeging, dient 2x de minimale witruimte verwijderd te zijn van het logo, aan de rechterkant. De titel heeft een rotatie van 15 graden en heeft een hoogte van 2 blokjes uit het lint, dus 2x de minimale witruimte om het logo.


Styleguide_DutchWoodKids  

Dit is de eerste versie van de styleguide voor DutchWood Kids.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you