Page 1

Bizzer Krant JANUARI 20, 2009

JAARGANG 2, NUMMER 1

Inleiding Adverteer hier voor maar €0,05 !

Welkom bij weer een nieuwe Bizzer Krant van de bizzer! We hebben weer kers vers nieuws. Zeker de moeite waard om te lezen. Het is het 1e nummer van 2009 wordt het een dubbel dik nummer! Wij hopen dat u veel leesplezier hebt.

De Bizzer Site

Adverteer hier voor maar €0,05 !

De Bizzer site heeft weer een goeie update gehad. We hebben het menu in orde gemaakt, en 2 nieuwe pagina’s toegevoegd. Credits en Video Stream. Op de Credits pagina kunt u naar ons nieuwe credits systeem gaan. En op de pagina Video Stream kunt u lekker kijken en luisteren naar onze Bizzer TV. Het nieuws systeem is tijdelijk uitgeschakeld. Dat komt door onderhoud.

Enquete We hebben sinds kort een enquete gestart, om te kijken wat u van ons vindt. Wilt u nou ook de enquete invullen? Stuur dan even een mailtje naar contact@debizzer.nl of bel met 414414 en geef uw email adres door. Adverteer hier voor maar €0,05 !

Wij hopen dat we door de enquete onze diensten en producten kunnen verbeteren, zodat u nog meer tevreden bent. Natuurlijk willen wij wel serieuze antwoorden hebben. Wij stellen het zeer op prijs als u de enquete invult. Heeft u nou ideëen voor De Bizzer? Neem dan snel contact met ons op!


Chat Wij hebben onze oude chat vervangen door een nieuwe chat! Ga snel kijken. Misschien is er wel iemand. Wij kunnen zien wat er gezegt wordt, dus pas op! Link naar de chat: www.debizzer.nl/chat Adverteer hier voor maar â‚Ź0,05 !

Producten Wij zijn momenteel bezig om nieuwe producten te ontwikkelen. Graag ontvangen wij ideĂŤen! Stuur ze snel op, en misschien wordt het wel uitgevoerdt.

De Bizzer Oesterstraat 43 4301 ZL Zierikzee Telefoon 0111 414414

E-mail Contact@debizzer.nl Bezoek onze website! www.debizzer.nl


B izzer Krant J ANUARI 20, 2009

DEEL 2

Zoals u ziet op de bizzer site zijn er een paar dingen veranderd. Op de voorpagina staat er een Media Player. U kunt naar muziek luisteren zodra wij aan het streamen zijn. Adverteer hier

Op de pagina Video S tream, is er een NonS top S tream van filmpjes en muziek. S oms zijn we ook op de Video S tream Live!

voor maar €0,05 !

De afgelopen tijd kon je schaatsen. Helaas is de schaatspret nu voorbij. Het is niet meer aan het vriezen. Maar, wilt u toch nog blijven schaatsen? Ga dan naar een ijsbaan.

Adverteer hier

Het bizzer credits systeem is succes vol gelanceerd! Er kan volop gebruik van worden gemaakt. J e vindt het systeem op de pagina Credits.

voor maar €0,05 !

B ij deze B izzer Krant wordt een Kalender bijgeleverd.

B izzercredits Heeft u nog geen account op het bizzercredits systeem? Neem dan gauw contact me ons op. Op de voorkant en op de stempel staan onze adres gegevens. B ij deze B izzer Krant wordt een waarde bon meegeleverd.

Adverteer hier voor maar €0,05 !

W e zijn van plan om heel de site te veranderen. En dan bedoel ik ook alles. Niet de inhoud wordt veranderd, ja wel een klein beetje maar de layout, dus de stijl wordt anders. Dit is nog niet zeker! W ebshop Het is wel zeker dat de webshop wordt veranderd. Zodat alle reclame weg is, en het makkelijker is voor u! De webshop zal ook mooier worden.


Reclame Gratis, snel en Gemakkelijk Smen? Dat kan! Op SmsFreakz.nl Geen abbonement dienst!

MyTelevionNL – De beste Muziek, Shows en VJ’s! www.mogulus.com/mytelevisionnl Bizzer Op de Bizzer site hebben we nu ook een nieuwssysteem toegevoegd. De nieuws pagina is trouwens ook weer in werking. Mist u wat op De Bizzer site? Neem dan snel contact met ons op! Directie Er zal binnenkort een Directie bij de bizzer komen. Verschillende mensen komen daar in. Ook zal de Bizzer krant onder leiding van meer mensen komen. Netzoals de Site, de Webshop en andere dingen. Er zal binnenkort een aanmeldingsformulier ervoor komen. LET OP Als je je aanmeldt, betekend het nog niet dat je aangenomen bent!

Links: www.debizzer.nl www.bizzershop.nl.tt www.mogulus.com/debizzer www.codeplace.nl www.mastaline.com www.jwvddoel.nl www.spele.nl

© Copyright by De Bizzer. www.debizzer.nl

Bizzer Krant Januari  

Dit is de bizzer krant van januari

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you