Page 1

Neskončno razlogov za zadovoljstvo!

Z osebnim pristopom in svetovanjem vam zagotavljamo, da pri nas ne boste nikoli le številka. Zadovoljni uporabniki nam zaupajo že 15 let!

Več informacij na www.debitel.si in 041 400 112


Osebno svetovanje

o Vednn o, b e s o p vednoo. osebn

Najboljše za vas in vaše podjetje! Spoštovani, poslovni odnos je uspešen le, če temelji na medsebojnem zaupanju, pogovoru in iskrenosti. Ker želimo z vami sodelovati dolgoročno in upravičevati zaupanje, se nenehno trudimo, da prepoznavamo spreminjajoče se potrebe ter razvijamo storitve, ki vam delo olajšajo, obenem pa omogočajo večjo učinkovitost in odzivnost. Kot se sami dobro zavedate, je posel vse prej kot statičen, zato tudi mi dinamično prilagajamo ponudbo in se odzivamo na spremembe. V nadaljevanju vam predstavljamo kratek pregled naših osveženih storitev in paketov. Pregled je seveda le osnova, saj verjamemo v osebno svetovanje in skupno iskanje najboljših rešitev, ki jih po dogovoru prilagodimo vašim potrebam in željam.

02

Prav zato upamo, da se v kratkem slišimo in tudi v živo srečamo!

Gregor Žgur Vodja prodaje


Naše prednosti ... ... za vašo rast! ∞ Najsodobnejše omrežje v Sloveniji Debitel uporablja Mobitelovo tehnološko najsodobnejše in najzmogljivejše slovensko mobilno omrežje z 99,7 % pokritostjo prebivalstva. ∞ Ločen račun Omogočamo vam ločeno obračunavanje službene in zasebne porabe na službenih številkah. ∞ Gostovanje Svojim naročnikom omogočamo gostovanje v omrežjih številnih držav na svetu. Ažurno ponudbo preverite na 041 400 100. ∞ Debinet PRO – brezplačna storitev Brezplačna storitev Debinet PRO vam zagotavlja hiter in učinkovit nadzor nad vsemi naročniškimi razmerji in omogoča pošiljanje do 30 brezplačnih SMS/mesec, dolgih do kar 600 znakov.

∞ BlackBerry je storitev, s katero ste povezani s pisarno kjerkoli in kadarkoli. BlackBerry je stalno povezan z e-poštnim strežnikom, zato ni treba ročno preverjati nove e-pošte (on-line potisna pošta). E-poštna sporočila se istočasno prikažejo na mobilnem telefonu BlackBerry in vašem računalniku. Enako velja za poslana sporočila, imenik in koledar. ∞ AvtomatD AvtomatD je podatkovni paket, ki je namenjen povezovanju naprav in aplikacij (M2M). Več na naslednjih straneh. ∞ Nakup mobilnih telefonov na obroke Mobilni telefon dobite takoj, odplačate pa ga lahko tudi v 12-ih obrokih brez obresti! Želite mobilni telefon, ki ga nimamo v redni ponudbi? Pokličite nas in naročili bomo katerikoli dobavljivi telefon!

03


AvtomatD: podatkovni povezovanju naprav in Pravočasna informacija je vredna največ! AvtomatD je podatkovni paket, ki je namenjen povezovanju naprav in aplikacij (M2M) ter vam tako omogoča lažje upravljanje, večji nadzor in učinkovitejše poslovanje.

M2M je kratica za Machine-to-Machine, ki označuje povezovanje različnih naprav in aplikacij ter prenos podatkov med njimi.

4 koraki do končne rešitve:

1

04

2

3

4

Stopite v stik z nami

Predstavite vaše potrebe

Oblikujemo ponudbo

Vaš uspeh in zadovoljstvo!

Pokličite nas na 041 400 112 ali pošljite e-pošto na poslovni.uporabniki@debitel.si

Povejte nam, s čim se ukvarjate in kje bi radi povečali učinkovitost

Prilagodimo jo vašim potrebam in željam.

Izkoristite vse prednosti najsodobnejšega povezovanja naprav in aplikacij.


paket, namenjen aplikacij

tD a m o t Av

Možnosti uporabe paketa AvtomatD: Banke in trgovine Daljinski POS terminali • Abanka • NLB • NKBM Prednosti za podjetje: • Večja dostopnost izdelkov in lažji postopek nakupa • Nižji stroški poslovanja Prednost za vašega kupca: • Boljša nakupovalna izkušnja

Storitev Debitel avtonaDzor omogoča: • 24/7 lociranje in spremljanje enega ali več vozil hkrati prek spletnega brskalnika. • Pregled in analizo opravljenih poti in dogodkov (postanki, hitrost in trajanje vožnje). • Pripravo podatkov za izdelavo mesečnih poročil o opravljenih poteh in prevoženih razdaljah (npr. za potne naloge). • Zaznavanje izrednih dogodkov in SMS alarmiranje. Prednosti za podjetje: • Dostop do podatkov o vozilih v realnem času • Optimizirano načrtovanje službene poti • Učinkovit nadzor nad voznim parkom • Lažji nadzor nad vozilom • Analiza opravljene poti in postankov • SMS alarmi za različne dogodke

i storitv Več o tel i Deb Dzor avtona dnjih e l na nas eh! stran

05


avtonaDzor: popoln nadzor nad vozili! Res veste, kje je vaš avto? Storitev Debitel avtonaDzor je enostaven in prijazen GPS/GSM sistem, ki vam omogoča pregled nad gibanjem in stanjem vozila 24 ur na dan, kadarkoli in kjerkoli. Naprava zajema podatke o lokaciji (x, y) in hitrosti ter računa prevoženo razdaljo. Podatke periodično pošilja na strežnik, kjer se hranijo in obdelujejo.

AvtonaDzor vam omogoča: ∞ Zanesljiv nadzor nad vozilom 24/7. ∞ Varen dostop do podatkov od kjerkoli in kadarkoli prek spletne aplikacije. ∞ Pregled opravljenih poti (natančna lokacija, postanki, hitrost in trajanje vožnje). ∞ Optimizirano načrtovanje poti. ∞ Analizo opravljenih poti in postankov. ∞ Hitro in preprosto pripravo podatkov za izdelavo potnega naloga. ∞ Prejemanje alarmov SMS za izredne dogodke (prekoračitev hitrosti, okvara, upad napetosti akumulatorja, premik izven dovoljenega časa, izstop vozila iz Slovenije, ipd).

06


Cena GPS/GSM naprave Debitel avtonaDzor

4x12 €

190

Zgodovina opravljene poti

Cena GPS/GSM naprave Debitel avtonaDzor za člane AMZS le

Nastavitev SMS alarma

2 x12 €

redna cena naprave

14

90€

mesečne zakupnine za storitev

Vsebina kompleta: • GPS/GSM naprava z vgrajeno SIM kartico • GPS antena • Priključni kabel z 12V avtomobilskim vtičem • Navodila za vgradnjo in uporabo produkta Debitel avtonaDzor z garancijskim listom

Info okno

Potni nalog za vozilo

07


Naročniški paket

Paket NonstopD

O V O N

!

Neomejeno MINUT in sporočil SMS in MMS ter 500 MB prenosa podatkov! NonstopD je Debitelov jubilejni paket, pri katerem lahko kličete in pošiljate sporočila SMS brez omejitev in brez prekinitev.

∞ Neomejeno minut pogovorov v vsa slovenska omrežja. ∞ Neomejeno sporočil SMS in MMS v Sloveniji in iz Slovenije. ∞ 500 MB prenosa podatkov na mesec v Sloveniji.

Klici v vsa slovenska omrežja

Sporočila SMS in MMS

Prenos podatkov

Mesečna zakupnina

neomejeno

neomejeno

500 MB

24,99 €

Obračunski interval za prenos podatkov je 10 kB in velja za prenos preko GPRS/EDGE ali 3G/HSDPA v Telekomovem omrežju. Podatki, preneseni preko podatkovnega klica niso vključeni v paket in se obračunavajo po veljavnem ceniku. Zakupnina v paketu NonstopD se zaračunava kot enkratna mesečna storitev in ni proporcionalna času vklopa. Ob aktivaciji ima naročnik takoj na voljo celotno količino vključenih storitev neodvisno od dneva vklopa v sistem. Cena 24,99 € velja za vedno, za vse obstoječe in nove naročnike, ki bodo menjali ali na novo sklenili naročniško razmerje v paketu NonstopD do 31. 10. 2013.

08


Preprosto kot včasih. Preprosti naročniški paketi D100, D200, D400 in D700 vam prinašajo enako količino zakupljenih minut, sporočil SMS in prenosa podatkov po odlični ceni in brez dodatnih stroškov.

!

Naročniški paket

Paketi D100, D200, D400 in D700

O

DN O G U

Paket

Minut

SMS

MB

Cena

D100

100

100

100

1190 €

D200

200

200

200

1590 €

D400

400

400

400

1890 €

D700

700

700

700

3090 €

KLICI: Cene veljajo za pogovore v vsa slovenska omrežja. Obračunski interval 60/15 za klice v Mobitel, Debitel in Izimobil za zakupljene enote, kakor tudi za minute nad zakupljeno količino. Obračunski interval za klice v vsa ostala mobilna in stacionarna omrežja v Sloveniji 60/30 za zakupljene enote, kakor tudi za minute nad zakupljeno količino. SPOROČILA SMS: Cene veljajo za pošiljanje sporočil SMS v Sloveniji in iz Slovenije v katerokoli državo. GPRS: Cena za prenos podatkov MB velja v domačem omrežju. Obračunski interval 10 kB. Neizkoriščene zakupljene enote se ne prenašajo v naslednji obračunski mesec.

09


Naročniški paket

Paket MojD

Sestavite si naročniški paket po svoji meri! V naročniškem paketu MojD sami določite število zakupljenih minut pogovorov, število sporočil SMS in količino prenosa podatkov.

Zakupljene količine (min/SMS/MB) 100 200 500 1000 2000 Ostali pogoji pod tabelo “Paketi D100, D200, D400 in D700”.

10

Klici v vsa slovenska omrežja 8€ 14 € 23 € 40 € /

∞ Enotna cena klicev v vsa slovenska omrežja. ∞ Izberite in zakupite le, kar potrebujete. ∞ Brez naročnine.

Sporočila SMS 5€ 9€ 15 € 29 € /

t e k Pa oji v po s ri! me Prenos podatkov (MB) 8€ 9€ 10 € 12 € 15 €


Naročniški paket

Paket NajinD Edinstven paket za dva.

Naročniški paket NajinD je namenjen vsem, ki se z eno osebo pogovarjate veliko več kot z drugimi. Skupaj porabljata zakupljene količine minut pogovorov, sporočil SMS ali količino prenosa podatkov. Med seboj govorita tudi brezplačno!

Zakupljene količine (min/SMS/MB) 100 200 500 1000 2000

Klici v vsa slovenska omrežja / 15,25 € 24,50 € 43,00 € 69,00 €

∞ Brez naročnine. ∞ Imata skupen račun. ∞ Zakupljene količine porabljata skupaj.

∞ Brezplačni medsebojni klici. ∞ Enotna cena klicev v vsa slovenska omrežja.

Klici med številkama* / 0€ 0€

Sporočila SMS 5€ 9€ 15 €

Prenos podatkov (MB) 8€ 9€ 10 €

0€ 0€

29 € /

12 € 15 €

* 2-kratnik zakupljenih minut klicev med številkama. Ob sklenitvi naročniškega razmerja NajinD je obvezen zakup pogovorov v količini vsaj 200 minut. Velja za storitve opravljene v Sloveniji. Ostali pogoji pod tabelo “Paketi D100, D200, D400 in D700”.

11


Naročniški paket

Širokopasovni paketi OsnovniD, DvojniD in TrojniD Odslej vam napolnimo dom tudi s televizijo, internetom in stacionarno telefonijo!

12

Izbirate lahko med tremi paketi, ki poskrbijo za polno hišo zanimivih vsebin:

Kako do novih paketov? Preprosto in hitro!

• OsnovniD, ki vsebuje internet in stacionarno telefonijo. • DvojniD, ki vsebuje internet in TV. • TrojniD, ki vsebuje internet, TV in stacionarno telefonijo.

24 ur na dan, vsak dan, smo vam na voljo na 041 400 100. Za oblikovanje ponudbe za pravne osebe, pokličite na številko 01 30 60 230, mobilno številko 041 400 112 ali nam pišite na:poslovni.uporabniki@debitel.si.

V sodelovanju s


Ime paketa OsnovniD

(internet + TEL)

DvojniD

(internet + TV)

TrojniD

(internet + TEL + TV)

Vključene storitve

Naročniški paket

Množimo pakete, seštevamo ugodnosti Cena

do 4/0,512 Mbit/s prenosa podatkov

/

Ethernet VoIP, PSTN vmesnik, ISDN vmesnik

do 10/10 Mbit/s prenosa podatkov

/

Ethernet VoIP, PSTN vmesnik, ISDN vmesnik

do 4/0,512 Mbit/s prenosa podatkov

1 x HDTV priključek, Programski paket S, Časovne funkcije

/

do 10/10 Mbit/s prenosa podatkov

1 x HDTV priključek, Programski paket S, Časovne funkcije

/

do 10/1 Mbit/s prenosa podatkov

1 x HDTV priključek, Programski paket S, Časovne funkcije

Ethernet VoIP, PSTN vmesnik, ISDN vmesnik

do 10/10 Mbit/s prenosa podatkov

1 x HDTV priključek, Programski paket S, Časovne funkcije

Ethernet VoIP, PSTN vmesnik, ISDN vmesnik

25€ 32€ 35€

13


Mobilni internet

Mobilni internet neomejeno! paket DataDostop Zakaj vam DataDostop olajša vsakdan? ∞ Preprosta priključitev na računalnik, prenosnik ali tablico prek USB-modema ali SIM-kartice. ∞ Dostop do interneta 24/7 prek podatkovne povezave. ∞ Prilagodljiv zakup, saj zakupite toliko MB prenosa, kot potrebujete. Kadarkoli med mesecem lahko zakupljeno količino po potrebi povečate. ∞ Odlična pokritost in hitrost prenosa podatkov.

14

O V O N

!


Paket

Zakupljena količina

Mesečna zakupnina

DataDostop S

100 MB

5€

DataDostop M

2 GB

11,50 €

DataDostop L

15 GB

20 €

DataDostop XL

30 GB

30 €

Mobilni internet

Imejte internet s seboj. Kjerkoli, kadarkoli. Brez dodatnih stroškov, tudi nad vključeno količino. Cena in hitrost prenosa podatkov nad zakupljeno količino

0 € (64 kb/s)

0 € (384 kb/s)

Za pomoč pri izbiri pravega paketa DataDostop in zakup dodatnih količin nas pokličite na 041 400 100! Obračunska enota je 10 kB. Vključena količina velja za prenos v domačem omrežju. Neporabljene količine se ne prenašajo v naslednji mesec. Mobilni internet ne omogoča privatnega APN-ja in statičnega IP naslova. Fizična oseba lahko sklene največ 6 naročniških paketov DataDostop, za pravne osebe ni omejitve. V naročniške pakete DataDostop sta vključeni samo storitvi prenosa podatkov in SMS sporočila (brez govora-blokada telefonije). Na paketih DataDostop ni mogoče vklopiti GPRS blokade. Mesečna zakupnina za DataDostop in zakup dodatnih količin se zaračunava za tekoče obračunsko obdobje (tekoči koledarski mesec), in sicer v celoti, ne glede na datum vklopa. Sprememba naročniškega paketa mobilni internet se izvaja s 1. dnem v naslednjem mesecu, strošek menjave paketa se zaračuna po ceniku. Sprememba iz višjega v nižji naročniški paket v času vezave za terminalno opremo ni mogoč oz. samo ob poplačilu ugodnosti iz naslova vezave za terminalno opremo. Prehod iz nižjih naročniških paketov v višje je mogoč, višina ugodnosti ostane enaka. Na paketu DataDostop ni mogoč vklop storitve MojTelefon.

15


Vedno posebno, vedno osebno. 1

Stopite v stik z nami. Pokličite nas, nam pišite ali nas obiščite v poslovalnici ali na spletu: www.debitel.si/poslovni-uporabniki.

2

Predstavite svoje potrebe. Pomagali vam bomo izbrati storitve, ki jih pri poslu potrebujete.

3

Vedno posebno, vedno osebno. Skupaj oblikujemo za vas najugodnejšo in najboljšo rešitev.

4

Skrbimo za vaše zadovoljstvo. Naše svetovanje, pomoč in podpora sta le klic stran.

ačna l p z e r B a analiz eih eč obstojnov. raču

ven Enostaos pren e. številk imo ed Vse ur esto nam ! vas

Za vse dodatne informacije nas obiščite na prodajnih mestih, pokličite na številko 041 400 112 ali pošljite e-pošto na poslovni.uporabniki@debitel.si

www.debitel.si Za morebitne tiskarske napake ne odgovarjamo. Vse cene in pogoji iz ponudbe veljajo na dan 26. 8. 2013. Pridržujemo si pravico do sprememb cen storitev po tem datumu. Vse cene vključujejo DDV.

Poslovna brosura avgust 2013  

Poslovna brosura avgust 2013

Advertisement