Page 1

Liberty Tree Company

Weekly Edition


Editie 33, week 9 – 2010 IV Open Tournaments – Gespeeld, afgelopen vrijdag. Helaas geen team op de 360 die er met de hoofdprijs vandoor ging! De overwinning ging dit maal naar een team op de PS3.. We moeten ons schamen. Reageer in Clan Talk!

Matig gevuld.. – Vanwege wat wijzigingen in de redactie, en wat drukte deze week voor de CO’s hebben we een wat dunner magazine deze week. Heb je meer tijd voor het vullen van de EGM Kiezer en voor het schrijven van een te vette FTF! Reageer in Clan Talk! C U @ Death Inc.! De redactie

Clan Event week 9 Afbeelding v/d week FTF Storyline! – Een gloednieuwe FTF Storyline, wederom de FTF van Larfje94 NL Omdat deze nog niet gespeeld is. Mocht GrandTheftTwano één van deze weken online zijn (en gold hebben), dan wordt ook de FTF “Welcome to Liberty Shitty” gespeeld. Reageer in Clan

Uitslagen IV Open Tournaments De CO’s! D.I. Club Business night!

Talk!

Talenten en ideeën genoeg! – Maar liefst drie leden hebben enthousiast het formulier ingevuld. Jullie krijgen binnenkort alle drie een reactie via het forum! Reageer in Clan Talk!

Liberty Tree Company

Weekly Edition


Clan EVEnT week 9! Event Game Modes te kiezen in de EGM Kiezer v1.0, check de “Mijn EGM” pagina in het ledenmenu en kies je favorieten vóór zaterdag aanstaande! Tijdschema Clan Event zaterdagavond: Om 20.00u: EGM I Om 20.30u: EGM II Om 21.00u: FTF Storyline

Liberty Tree Company

Weekly Edition


Deze week kunnen er twee verschillende FTF Storylines worden gespeeld: Sniper Shootout! geschreven door Larfje94 NL “Welcome to Liberty Shitty!� (Wanneer GrandTheftTwano a.k.a. twanpeetoom er is) Sniper Shootout! The Ballad of Gay Tony Team vs. Team (TDM) Blips Team only Sniper rifles only Spawnpositie Noord Alderney (vanwege de Mavericks) beide teams vliegen met een maverick of meerdere mavericks naar de lokaties. bij de start worden er eerst wapens verzameld, niet te lang want zoveel ammo heb je niet nodig. ook moeten beide teams 1 of meerdere mavericks halen om hun team mee naar de gebouwen te vliegen en ook als potentiel schild op het gebouw geparkeerd kan worden.. vervolgens vliegen we naar de gebouwen en nemen beide teams hun startpositie in. het doel is het andere team van het andere gebouw af te sniperen. het laatste team wat overblijft krijgt een punt. Algonquin: team 1 op het dak van het death inc conference building en team 2 op het dak van het gebouw ten oosten ervan.. na ronde 1 word er van gebouw gewisseld, net zolang tot er een bepaald team bijvoorbeeld 5 keer gewonnen heeft.. (afhankelijk van het aantal spelers) de mensen die dood zijn verzamelen alvast weer mavericks zodat als de ronde af is gelopen iedereen gelijk weer richting de 2 gebouwen kan vliegen.

Liberty Tree Company

Weekly Edition


(Advertenties)

Weet jij wie de geheime interviewer is nadat je geïnterviewd bent? Stuur een mail met je gamertag & forumnaam naar mailadres: libertytree_clanedition@hotmail.com

en win de unieke Clan Achievement! Nog niet geïnterviewd? Voeg het mailadres dan snel toe aan je MSN!

Kaufman Cabs terug in nieuwe Vice City?

Visitors between 9 am and 7pm get popped.

Special Guest.. Gordon!

Deze Clan Achievement winnen? Laat je interviewen door ons geheime redactielid, en raadt wie de interviewer is!

Always prepared to chill!

MWF, “the place to be” voor de fanaten!

GTA… Met lasso’s!

Advertentie plaatsen in de Liberty Tree? Neem contact op met onze uitgever in Liberty City.

Liberty Tree Company

Weekly Edition


Afbeelding van de Week Afzender: De Death Incorporated CO’s!

Liberty Tree Company

Weekly Edition


Uitslagen IV Open Tournaments Het team met de meeste dollars was…

…dit team op de PS3! Wat me toch op een vrij pijnlijk onderwerp brengt: Al meerdere IV Open Tournaments zijn gespeeld, maar nog nooit heeft een 360 gamer de “Overall winner!!” award gepakt!

Zijn wij 360-gamers dan een stelletje nietsbetekenende nietsnutten in Liberty City?! Het wordt tijd dat er eens een lid van onze clan bijvoorbeeld prijkt bovenaan in de Wall of Fame van het toernooi!! Leden, laat jezelf van je beste kant zien en kom op het volgende IV Open Tournaments even de vloer aanvegen met de PS3- en PC-gamers, alsjeblieft… Ik schaam me voor mijn eigen console…

(Advertentie)

Om goedkoop en betrouwbaar je Gold en MS Points te kopen! Bereikbaar via menu > Links Advertentie plaatsen in de Liberty Tree? Neem contact op met onze uitgever in Liberty City.

Liberty Tree Company

Weekly Edition


De CO’s! De verknipte kijk van Death Inc’s finest “De CO’s… Op safari in Siberië”

Liberty Tree Company

Weekly Edition


Onze reporter is nog bezig met bijkomen van zijn wintersportvakantie! Volgende week weer een kersverse, goedgevulde Weazel News rubriek!

D.I. Club Business night! De precieze datum is nog niet bepaald, maar zal binnenkort bekend worden gemaakt door de CO’s: Een avondje Freemode, maar dan met missies! Oftewel, binnenkort stappen we in The Lost and Damned op onze motoren en gaan we Liberty City onveilig maken. Helemaal chill, lekker ouwehoeren, AOD leden afschieten‌ Club Business! Welke club vraag je? Death Incorporated!

Liberty Tree Company

Weekly Edition


(Advertenties)

Something with an X……

The Lost don’t… lose their bikes!

Sprunk! Van Schweppes.

Piss with us!

Get high on coffee. Do beans.

Houdt Rockstars officiële website in de gaten!

Advertentie plaatsen in de Liberty Tree? Neem contact op met onze uitgever in Liberty City.

Liberty Tree Company

Weekly Edition


Colofon: japio fresh – Eindredacteur, diverse artikelen en rubrieken SyntheticOxygen: Strip “De CO’s” Dvt en MJ: Weazel News – Dvt Report De redactie van de Liberty Tree – Clan Edition en de Clan Coördinators van Death Incorporated zijn niet verantwoordelijk voor de eventuele gevolgen van blootstelling van clanleden op het internet. Leden stemmen hiermee stilzwijgend in bij het aanvaarden van lidmaatschap welke op eigen beweging wordt vervaardigd. De redactie is voor vragen te bereiken via de coördinators van Death Incorporated via death_incorporated@hotmail.com of het contactformulier op de website.

Copyright © 2008-2010 Death Incorporated GTA IV Xbox 360 Clan. Alle rechten voorbehouden.

Liberty Tree Company

Weekly Edition

Liberty Tree Clan Edition 33 week 9  

Clan magazine