Page 1

Liberty Tree Company

Weekly Edition


Editie 31, week 6 – 2010 Rockstar fixt bugs– Meer hierover in de rubriek Weazel News… Reageer in

Weazel News! – Bugfix door Rockstar.. Nieuwe screens van Red Dead. Nieuwe game onder Rockstar‟s vleugels? Sterft XBOX LIVE? Genoeg leesvoer dus! Reageer in Clan Talk!

Clan Talk!

C U @ Death Inc.! De redactie

Clan Event week 6 INTERVIEW FTF Storyline! – Wel, het hangt er een beetje vanaf wie er online is komende zaterdag. Als het nieuwe lid GrandTheftTwano a.k.a. twanpeetoom online is, zal hij worden ingewijd in het FTF concept met de FTF Storyline “Welcome to Liberty Shitty!” Is hij er niet, dan zal als vervangende FTF een Destruction Derby worden georganiseerd. Reageer in Clan Talk!

Tape Inc. komt op gang – De eerste twee posts van het Tape Talk, het talk topic voor Tape Incorporated, zijn geüpdate. Hierin is een bijgewerkte structuur terug te vinden, die voortaan de divisie moet helpen om films te maken. Ook staan er nu maar liefst drie projecten in de tweede post, te wachten op verdere ontwikkeling. Synthox en Limit zitten er bovenop.

Afbeelding v/d week Ingezonden brief: CO japio fresh over 2010 De CO’s! Weazel news D.I. rankingssheets:

Verhuisd Grote SChoonMaak! CLan Achievements

Reageer in Clan Talk!

Liberty Tree Company

Weekly Edition


Clan EVEnT week 6 Event Game Modes te kiezen in de EGM Kiezer v1.0, check de “Mijn EGM” pagina en kies je favorieten vóór zaterdag aanstaande! Tijdschema Clan Event zaterdagavond: Om 20.00u: EGM I Om 20.30u: EGM II Om 21.00u: FTF Storyline

Deze week kunnen er twee verschillende FTF Storylines worden gespeeld: “Welcome to Liberty Shitty!” (Wanneer GrandTheftTwano a.k.a. twanpeetoom er is) Destruction Derby! (Voor gevorderden)

Liberty Tree Company

Weekly Edition


INTERVIEW Een tijd lang weg geweest uit Liberty City, maar onze geheime interviewer is weer opgedoken. Dit keer voelde hij Death Incorporated gamer Dreamzine aan de tand!

Dreamz: Als jij niet heel geil bent Geheime interviewer: Mijn helm is geil.... Dreamz: Dat zal best intervieuw mij is dan x Geheime interviewer: mot dat nu? Wil genieten van mijn joint... Dreamz: Geheime interviewer: Jij zegt ook niet veel meer dan Ook stoned?

...

Dreamz: nee nu niet.. ik raak niet zo snel stoned van 1tje En ik hoef die troep eerlijk gezegd ook niet Geheime interviewer: Wromnie... Als je je hele leven in de goot slijt en vreet uit afvalbakken, is af en toe een snaak best goed te doen, hombre... Dreamz:

wat voor wiet heb je dan f16? f12?

Geheime interviewer: Zie je wel, jij zegt niks meer dan Waarvan ben jij dan onder invloed? Wisky?

...

Dreamz: Invloed van school Wat kutdag Geheime interviewer: da's minder... Waar leer je voor? Fietspompen inspecteur? Framedraaier? Female Body Inspector? Dreamz: Neeeeeeee vOOr balle onderzoek. Jij dan? Geheime interviewer: Da's ook ruk. Mijn ballen blijf je vanaf, JA! Dreamz: sorry moet tog x naa gekeken worden niet aleen je ballen trouwens je hoofd ook dat zal wel wat vreemdsss uitkomen heb ik zo gevoel Geheime interviewer: WTF?

Denk je mij te vertellen dat ik niet goed zou zijn?

Dreamz: jah je kan tog lezen Geheime interviewer: Ik ben goddelijk! Koning van de strontvliegen! Leider van de afvalbakken! PUINVRETER VAN LIBERTY CITY!!! Dreamz: Goud vindt je dat chill?

Liberty Tree Company

Weekly Edition


Geheime interviewer: Wat? Om te blowen? Of om puinvreter te zijn? Weet je wel wat mensen weggooien? Dreamz: nee [censuur]. beter lezen. weet je wel wie ik ben? Geheime interviewer: Laatst nog bij de Burger Shot op Star Junction, een heerlijke Bleeding Burger, maar half aangevreten! Lag zo voor het grijpen, echt zo ideaal gast, je wil niet weten. Jij betaalt ervoor, ik vreet het op. Goeie deal toch? Ja, jij bent Dreamzine. Jij hebt me ongeveer een half jaar geleden nog wakker geschopt toen ik lekker lag te slapen in het trappenhuis van het Liberty City Police Headquarters in het noorden van Algonquin. Je was uit op die politiehelikopter die daar stond.. En mijn rust was ten einde. Ik vergeet nooit een gezicht, jochie, denk er goed aan! Maar goed, vertel eens? Hoe vindt jij het tot nu toe bij Death Inc.? Dreamz: Gezzelig Ik vermaak me altijd wel op een clan event hoor Geheime interviewer: Goed om te horen, maar Liberty City wordt er niet mooier op als jullie iedere keer huishouden.. gelukkig nadat jullie de stad verlaten, lijkt alle orde zich weer te herstellen, alsof de hele stad gereset wordt. Kunnen ze in Haïti ook wel gebruiken, zo'n functie Dreamz: jah precies Geheime interviewer: Wat vindt je de sterke punten en zwakke punten van de clan? Dreamz: Uhm ... het is wel goed geregelt allemaal kwa event en zkr ook met liberty Tree clan edtion.. altijd veel aandacht aan besteed en zwakke pun vindt ik dat er zo weining mensen komen op events of liberty tree lezen... daar mag wel iet saan gedaan worden vindt ik. Geheime interviewer: Dat vinden de Co's geloof ik zelf ook.. Nadeel van de huidige website is dat deze blijkbaar niet aantrekkelijk genoeg is... Ik bijvoorbeeld wordt ook steeds uit het Tw@t café geschopt, heb jij daar ook last van? Daardoor kan ik de site updates niet goed volgen... Dreamz: nou ik denk dat meer het probleem licht dat de clan update van de site enzo.. via een XBOXLIVE message wordt gedaan en niet elke clan clan member altijd op ze xbox is.. Geheime interviewer: Als je internet hebt, kan je toch ook op xbox.com je XBLM‟s lezen. Ik zie vaak genoeg allerlei tuig later komen, spawnt er ineens om kwart over negen ene Iscaworx ofzo recht voor mijn neus terwijl ik een vuilnisbak sta leeg te plukken... Dreamz: Jij en je vulnis bakken Geheime interviewer: Ik ben nu eenmaal dol op die dingen... Maar wat bedoelde je nu precies? Dreamz: als jij serieus kan doen!

Nah kijk soms komen er veel mensen en Liberty Tree Company

Weekly Edition


soms bijna niet net zoals afgelopen zaterdag waren er maar 7 ... hadden FTF van D Dog 43 was hij er zelf niet... beetje jammer toch? Als er nou wordt gevraagd van te voren wie er komen kan je rekening houden welke FTF je doet.. ;0 Maar ik ben geen Co.. Geheime interviewer: Ik ook niet, dus maar hopen dat ze dit lezen.. Ik hoorde trouwens van een mede-junk van me (die ook vaak scharrelt op Star Junction) die wel in de TW@T mag, dat er een nieuwe poll op de website van DI staat. Over een tweede Clan Event iedere week, heb jij die poll al gezien? Dreamz: Je moet weten dat Dreamzine die poll heel interessant vindt

heb

hem gezien en gestemd Is die poll neer gezet? na mijn aanvraag? Geheime interviewer: Ja, naar aanleiding van de leden evaluatie 2009 hoorde ik… Dreamz: Ok zit trouwens een slotje los.. Geheime interviewer: waar? Dreamz: in me bakkes oftewel mond Geheime interviewer: Je hebt een beugel, aha. Dat probleem heb ik vroeger ook gehad met die troep in m'n muil Dreamz: de laatste tijd gaat er elke maand een slotje los Geheime interviewer: da's gammel slagwerk dus. Dreamz: ben ik geïnterviewd? Geheime interviewer: wel, hè? Dreamz: jah? Stelde ook niet vele voor alleen jou domme gelul over je vuilnisbakken dan Geheime interviewer: Wil je nog iets kwijt aan de lezers, dan? Dreamz: nou.. uhm als je kijkt naar the bill die ze vragen Zijn dat er 100 meer

Nah

maar ik heb wel achievements van de clan

Geheime interviewer: 11… Dreamz: Geheime interviewer: BIG :jeej: voor jou, dan! Dreamz: hoeso big JEEJ Kan je dat niet x zeggen via de microfoon JEEEEJ Geheime interviewer: Wooooow! [geluid] Dreamz: Ik heb geen msn plus Geheime interviewer: ik wel. Luxe zwerver, nietwaar Dreamz: Sowieso! Geheime interviewer: Later, tuig! Dreamz: mazzel…

Liberty Tree Company

Weekly Edition


(Advertenties)

Weet jij wie de geheime interviewer is nadat je geïnterviewd bent? Stuur een mail met je gamertag & forumnaam naar mailadres: libertytree_clanedition@hotmail.com

Kaufman Cabs terug in nieuwe Vice City!

en win de unieke Clan Achievement! Nog niet geïnterviewd? Voeg het mailadres dan snel toe aan je MSN!

Our employees work, the music does not.

Special Guest.. Jamai!

Deze Clan Achievement winnen? Laat je interviewen door ons geheime redactielid, en raadt wie de interviewer is!

Get down with 50 ct for a dollar!

MWF, “the place to be” voor de fanaten!

GTA… Op een paard!

Advertentie plaatsen in de Liberty Tree? Neem contact op met onze uitgever in Liberty City.

Liberty Tree Company

Weekly Edition


Afbeelding van de Week Wie geniet er even mee van een chick die we al veel te lang moeten missen..? Hoe lang is het nog wachten totdat we teruggaan naar Vice City..?

Liberty Tree Company

Weekly Edition


Ingezonden Brief over het jaar 2010 bij Death iNcoRpoRated! Afzender? japio fresh! Beste leden van Death Incorporated, Zoals jullie allemaal weten hebben de coördinators de XBL accountnaam 'Death Inc News' geclaimd. Vanaf dit account krijg je sinds een paar weken nu de nieuwsberichten binnen over website updates, en het uitkomen van de Liberty Tree. Dit account heeft alle leden in zijn friendslist. (validerende leden niet inbegrepen) Nieuwsberichten komen dus, nog even voor de duidelijkheid, via twee kanalen binnen: de XBL message van het Death Inc News account en via onze Twitter. Het verschil tussen beiden is dat via het XBL account alleen de broodnodige berichten binnenkomen. Achtergrondnieuwtjes en kleine andere berichtjes kan je verwachten via de Twitter. Onze Twitterpagina is te bereiken via het menu in de sidebar onder "De clan". Hiervoor hoef je zelf geen account te hebben. Opschonen ledenbestand Met het Death Inc News account en via Persoonlijk Bericht op het forum hebben we de afgelopen maand gefilterd wie er allemaal lid wilden blijven van de clan dit jaar, en wie er inmiddels andere interesses hebben gevonden. Zoals wel verwacht, nemen we afscheid van het merendeel van de Veterans. Deze hebben niet gereageerd. We hebben een nieuw leden-aantal. Op moment van schrijven tellen we, inclusief vier coördinators en één erelid, een totaal ledenaantal van 30. (Daarnaast hebben we nog drie validerende leden die hierin niet meegeteld zijn) Met deze opschoning beginnen we weer met een schone lei! De Veteranengroep is per vandaag dan ook opgeheven. Ieder lid van de clan heeft nu een eigen D.I.Profiel gekregen. Dit betekent dat oud-Veteraan mat2008tem nu weer onder de gamers valt, en ook per heden een D.I.Profiel heeft. De D.I.Profiel-pagina op de site heeft ook een kleine opknapbeurt gehad. In tegenstelling tot voorheen staan in het dropdown menu nu al onze gamertags op alfabetische volgorde. (A-Z) Toelichting op de poll in de sidebar Veel van jullie hebben inmiddels gestemd op de poll in de sidebar over een tweede Clan Event doordeweeks. De reden hiervoor wil ik graag nog even toelichten. Red Dead Redemption, oftewel Grand Theft Horse, staat voor onze deur te trappelen. Al veel leden hebben laten weten zeker deze Rockstar Games productie te willen gaan spelen. Vanuit de coördinators heb je wellicht al

Liberty Tree Company

Weekly Edition


geluiden gehoord dat we deze game wellicht in clan-verband gaan spelen. Die kogel is door de kerk. De coรถrdinators hebben besloten dat, mede vanwege de grote gelijkenis met GTA en omdat de game uit de Rockstar tempel gaat komen, de tweede officieel de tweede game gaat worden die wij bij Death Incorporated in clanverband gaan spelen! We moeten toch wachten op de volgende GTA, kunnen we net zo goed tussentijds even op een paard gaan zitten.. Je snapt nu nog die poll niet? Wel, aangezien we toch begonnen zijn vanwege IV met de uitbreidingen TLAD en TBOGT als clan, willen we deze game niet zomaar in de kast laten verstoffen! Mede ook omdat er ook wat te gamen over moet blijven voor alle leden die wellicht Red Dead Redemption niet gaan kopen. Wanneer Red Dead in de winkels ligt komt er dus een tweede Clan Event bij. Hoe dit precies eruit gaat zien dan allemaal, houden we echter nog even stil. (lees: weten we zelf ook nog niet) EGM Kiezer v1.0 De EGM Kiezer wordt niet zo veel gevuld als zou moeten.. We zien aan de statistieken dat veel leden deze Liberty Tree - Clan Edition erg graag lezen! Daar zijn we uiteraard erg blij mee, het laat zien dat wij niet voor niets iedere week, als 31 edities lang ons best doen om er wat moois van te maken. Het zou wel prettig zijn als leden die van plan zijn bij het Clan Event te zijn, ook gelijk even het Ledenmenu openen om aan te geven welke Event Game Mode je graag wil spelen. Je stem telt echt wel mee! Op dit moment ligt het aantal wat de EGM Kiezer vult, altijd lager dan het aantal leden die online zijn namelijk. Vullen dat ding dus! Hij staat iedere week na de update open voor invullen totdat het Clan Event begint om 20.00u op zaterdag. Pas dan kijkt de hostende CO wat er gevuld is, dus je kan altijd nog de EGM Kiezer vullen vlak voordat je je 360 aanzet. Wij hebben zin in 2010! Namens de Co's gooi ik hem er toch maar even in: Wij als coรถrdinators hebben verdomd veel zin in 2010! Natuurlijk als hoogtepunt de release van Red Dead Redemption straks, waarvoor we weer met een aanzienlijke serie te winnen Clan Achievements zullen aankomen. Ook zullen we zo snel mogelijk de FTF Storyline Creator en onze Interactieve Map gaan bijwerken na de release zodat deze twee ook gebruikt kunnen worden voor Red Dead. Er zit weer een bak werk aan te komen voor het opzoeken van alle open interieurs, waarbij dit keer alle leden mogen komen helpen. Zoek dus maar vast een zadel op wat lekker zit, want je zal wat tijd gaan doorbrengen op een paard in 2010! SyntheticOxygen en Limitbreak17 zijn beide nog druk doende met hun studie. Deze beide coรถrdinators zullen dit jaar wat meer tijd gaan besteden aan het leiden van Tape Inc., en ook het hosten van Clan Events zullen ze wat meer gaan

Liberty Tree Company

Weekly Edition


oppakken. Bij Tape Inc zal ik zelf ook wat actiever aanwezig zijn om ervoor te zorgen dat de filmdivisie, niet zoals in 2009, weer halverwege instort en naar de achtergrond verdwijnt. Veel potentie voor de ilmdivisie zien we in het lid Larfje, die behalve het bedenken van scripts ook een bijzondere en zeldzame aandoening blijkt te hebben die hij ten goede gebruikt voor Tape Inc.: Typen! Ga maar eens kijken in het Tape Talk wat hij zoal op papier heeft weten te zetten, 2e post van het topic op pagina 1 en op pagina 12 geloof ik. We doen alles samen Zoals Dvt deze rubriek nu al heel wat edities met veel plezier vult, en zoals de CO's voor verschillende zaken zorgdragen, zullen we binnenkort ook bij alle leden gaan snuffelen naar talenten die leuk in te zetten zijn voor de clan. Als jij wil, en iedere week een uurtje vrij kan maken zoals bijvoorbeeld Dvt, kan je je sporen echt achterlaten binnen de clan. Hier horen alle leden binnenkort meer over! Met vriendelijke GTA Groeten,

japio fresh a.k.a. Jacky-2007 Clan Coรถrdinator van Death Inc.

Liberty Tree Company

Weekly Edition


De CO’s! De verknipte kijk van Death Inc’s finest

Liberty Tree Company

Weekly Edition


Het langverwachte artikel waar jullie de hele week al op hebben gewacht is er weer: Weazel News Report! GTA / Rockstar Games nieuwtjes: Rockstar fixed TBOGT

Rockstar heeft zojuist bekend gemaakt dat het een aantal glitches en bugs heeft gefixed in TBOGT (dit geldt voor zowel EFLC als GTA IV DLC). Ik citeer:

“The update includes the following fixes and changes: • The upwards velocity of parachutes is now capped • Bowling alley „invisible pins‟ are now fixed • Updates have been made to prevent players modifying stats for online games • Infinite Nitro is now fixed You will be prompted to download and install the update when signing into LIVE.”

Liberty Tree Company

Weekly Edition


Ik heb het bij Weazel News nog te druk gehad om de parachute glitch te testen (aangezien er niet heel duidelijk staat wat er nou gefixed is), maar ik hoop natuurlijk niet dat die epische magie uit de parachutes is gehaald!

Playstation Magazine preview FAIL Onder het kopje FAIL: De redactie van het Playstation Magazine weet blijkbaar niet veel af van de games af waarover ze schrijven, aangezien ze in de laatste editie van hun blad in een preview van Red Dead Redemption wel meerdere malen de naam van de hoofdpersoon (John Marston) verkeerd hebben geschreven (volgens PSM is het John Marsden):

Voor de mensen die deze falende preview toch willen lezen, je kunt een groter formaat van de foto hier bekijken.

Liberty Tree Company

Weekly Edition


Red Dead Redemption voer!

Jawel er is weer aardig wat Red Dead Redemption voer om op te peuzelen (niet letterlijk opvatten s.v.p.): Ten eerste zijn er weer screenshots vrijgegeven, onder de naam „Using the Lasso‟, welke je hieronder kunt aanschouwen. Je kunt heel mooi zien hoe cowboy John met zijn lasso in de weer gaat en daarmee de grootste bandieten en paarden vangt.

Nou… geniet, zou ik zeggen:

Liberty Tree Company

Weekly Edition


Liberty Tree Company

Weekly Edition


Ten tweede is er weer een preview van Red Dead Redemption geschreven! Nou ja, eigenlijk is het een Q&A (Question & Answer). En je hoeft niet bang te zijn, Gamespot weet wĂŠl heel goed waar ze het over hebben (integenstelling tot PSM). Gamespot heeft Rockstar San Diego namelijk flink aan de tand gevoeld, wat resulteerde in het volgende mooie artikel: Lees de Q&A hier.

L.A. Noirelease datum?

Ik weet niet of jullie het wisten, maar er is nog een interessante game in ontwikkeling waar Rockstar bij betrokken is, genaamd L.A. Noire. Ik zeg betrokken omdat Rockstar dit keer het spel zelf niet maakt, maar uitgeeft. Team Bondi (dat o.a. heeft meegewerkt aan The Getaway, op de PS2) is bezig met dit spel, waarvan onlangs is bekend gemaakt dat het dit najaar nog verschijnt.

Er is nog niet veel over deze game bekend, maar wat we wel weten is dat het een detectivegame is met een donker sfeertje. Het verhaal speelt zich af aan het eind van de jaren â€&#x;40 in Los Angeles, nog voordat er snelwegen waren. Naoorlogse corruptie, drugs en jazz waren in die tijd alom vertegenwoordigd en die zaken zullen dan ook de achtergrond van de game voor een belangrijk deel bepalen. Los Angeles zal perfect worden nagemaakt. L.A. Noire zal actie, onderzoek en een complexe verhaallijn combineren om de speler in de game te trekken. In dit verhaal, dat een open einde zal hebben, is het aan de speler om een aantal brute moorden op te lossen. L.A. Noire wil game en film samenvoegen.

Liberty Tree Company

Weekly Edition


De game komt overigens wel degelijk voor zowel de PS3 als 360. Dit zeg ik omdat lange tijd werd gedacht dat het exclusief zou zijn voor de PS3.

Xbox 360 nieuwtjes: Xbox Live voor originele Xbox games stopt

Ja, je hoort het goed: Xbox Live op de originele Xbox gaat stoppen. Microsoft heeft er lang over nagedacht, maar ze gaan toch echt de stopknop indrukken. Nou denk je waarschijnlijk “En wat boeit dat ons?”. Nou, dat zal ik je wel even vertellen! Dit geldt namelijk niet alleen voor de originele Xbox, maar ook voor Xbox Originals op de Xbox 360. Dat betekent dat je Xbox Originals niet meer online kunt spelen op Xbox 1 of Xbox 360. En dat is natuurlijk heel jammer! Niet alleen jammer, maar ook op het eerste gezicht een rare stap van Microsoft. Zeker gezien games als Halo 2 en CounterStrike nog erg vaak online gespeeld worden. De reden dat Microsoft dit doet is “om extra serverruimte vrij te maken”. En wanneer gebeurd dit? Om precies te zijn: 15 april 2010. Dus tot die tijd kun je nog ff originele Xbox games spelen op Xbox Live tegen dikke Amerikanen, spleetogige Japanners, of wie dan ook (behalve natuurlijk bewoners van Oegstgeest, want dat dorp is zo dood als een pier, daar leven alleen maar boeren)!

Liberty Tree Company

Weekly Edition


Deze week is er een bankroof gepleegd. En niet zo maar eentje, maar een goed geplande diamantroof. En vandaag heb ik een interview met een (enigszins vreemde) officiële LCPD rechercheur met de naam Francis. Hij verteld mij bij plaats delict wat er gebeurde en hoe…

Reporter:

Goedendag

Francis:

Goeiemiddag, zou u even wat verder terug willen stappen?

Reporter:

Ja natuurlijk… …mag ik nu vragen wat hier allemaal aan de hand is?

Francis:

Moet ik nou weer een interview geven?

Reporter:

Nou, als het even kan wel ja.

Francis:

Krijg ik er dit keer voor betaald?

Reporter:

Ehm … nee… Voor een interview betalen? Is dat een hype bij de politie?

Francis:

Nee ik heb nog wat rekeningen open staan bij wat vrienden…

Francis:

Maar goed wat wilde u weten?

Reporter:

Nou goed ik wilde graag weten wat hier gaande is…

Francis:

Nou eh goed dan. Er is een bankoverval gepleegd, maar de daders hebben het slim gespeeld en zijn de politie te slim af geweest.

Reporter:

Maar er zijn toch overal camera‟s en politie agenten in en rond de bank te vinden?

Francis:

Ja maar het is toch gelukt.

Reporter:

Hoe kan dat dan?

Francis:

Ze waren met 9 man, waarvan 3 in 3 Burrito busjes. Een rode, blauwe en zwarte. Daarmee werden ze naar de bank gebracht en weer weggetransporteerd.

Liberty Tree Company

Weekly Edition


Reporter:

Ze waren de polite te snel af geweest, maar hoe weet u dit dan allemaal exact te omschrijven?

Francis:

Oh ehm… tja een goede rechercheur die eh… eh… die weet alles!

Reporter:

Juist… Dit is wel vreemd.

Francis:

Ja zo gaat dat hè, in het rechercheursvak. Hehe maar ehm ik eh… moet ehm… de… de… waslijn nog naar binnen halen!

Francis:

Ja want ehm…. het gaat regenen. Zie je daar? Kijk daar komt regen aan!

Reporter:

Er is geen wolkje te bekennen?

Francis:

Oh nee? Daar achter u zie ik de regen komen.

Reporter:

Waar?

Francis:

Leuk u gesproken te hebben, dag!

Reporter:

Hee kom terug!

Reporter:

U heeft mijn vraag… nog niet… beantwoord!

Reporter:

Die is snel weg… Misschien hebben we hier te maken gehad met sabotage? Toch maar eens een andere officier interviewen…

Dat was het weer voor deze week! Volgende week is er weer een nieuw slachtoffer dat geïnterviewd zal worden (mits er nog wat in Liberty City is gebeurd), en zullen er weer wat nieuwtjes zijn, dus wees erbij! (reageer in Clan Talk)

Liberty Tree Company

Weekly Edition


(Advertenties)

Something with an X……

The Lost don‟t… lose their bikes!

Sprunk! Van Schweppes.

Piss with us!

Get high on coffee. Do beans.

Houdt Rockstars officiële website in de gaten!

Advertentie plaatsen in de Liberty Tree? Neem contact op met onze uitgever in Liberty City.

Liberty Tree Company

Weekly Edition


D.I. Gamers rankingssheets: Verhuisd! Waarheen, vraag je je af… eh… Nou, er staat op hoeveel punten je hebt voor het behalen van een Clan Achievement… Ik zou zeggen, ga eens kijken bij de Clan Achievements… Ergens in de buurt van je eigen D.I.Profiel waarschijnlijk! Reageer in Clan Talk!

CLan Achievements 3 Clan Achievements verdiend vorige week op jullie Death Incorporated Profielen! Bekijk ze snel op de Mijn DIProfiel pagina. D Dog 43 KinGKiLL NL Dreamzine NL

Liberty Tree Company

Weekly Edition


redactie van de Liberty Tree – Clan Edition en de Clan Coördinators van Death Incorporated zijn niet verantwoordelijk voor de eventuele gevolgen van blootstelling van clanleden op het internet. Leden stemmen hiermee stilzwijgend in bij het aanvaarden van lidmaatschap welke op eigen beweging wordt vervaardigd. De redactie is voor vragen te bereiken via de coördinators van Death Incorporated via death_incorporated@hotmail.com.

Copyright © 2008-2010 Death Incorporated GTA IV Xbox 360 Clan. Alle rechten voorbehouden.

Liberty Tree Company

Weekly Edition

Liberty Tree Clan Edition 31 week 6  

Liberty Tree Clan Edition 31 week 6

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you