Page 1

Liberty Tree Company

Weekly Edition


Editie 8, week 27, 2009

• Afbeelding van de Week

FTF van Medalword1

Tha Liberty Tree Links

toch nog gepeeld! Een paar weken terug begon de hype onder de CO’s over de FTF van Medalword1, die zwaar gevreesd wordt… De CO’s weten namelijk helemaal niets van tevoren… De gamers ook niet, trouwens. Via de ingame gsm schijnt het dat de coördinators voor zichzelf en hun team opdrachten gaan krijgen.. Vage shit, man.

Achieved! Komt ie dan… Geen Clan Achievements gewonnen door de gamers. Wél is de The Lost and Damned rankingssheet bijgewerkt! Jullie weten de juiste pagina te vinden, toch? Clan Event > Next Event >

Verder in editie acht:

Rankingssheets!

• Achieved! • Leden enz. • Deze week • What’s next: Vakantie!

Liberty Tree Company

Weekly Edition


Leden enz. Geen newby’s, geen leavy’s, wel (nog steeds) één validerend… Wie gaat Justin een bericht sturen dat hij op proef mag komen meedoen?

Deze week

Veel bedrijven, scholen en andere organisaties sluiten hun deuren in de zogeheten “komkommertijd”. Wel, zo ook bij Death Incorporated: deze week en volgende week zijn er nog Clan Events, en daarna zijn we voor vier weken “dicht”. (25 juli t/m 15 augustus) De vier weken gaan echter niet helemaal verloren! Wat er dan te beleven valt? Let maar eens op! Daar komt ie:

Clan Event!

• IV OpenTournaments (za 25 juli) •

Zaterdag 4 juli 2009 I n het hoofdartikel halen we het al aan: De FTF van Medaword1 a.k.a. Fiegel5 is deze week aan de beurt! Verder een helemaal te gek goeie EGM!

What’s next:

Tape Incorporated Sessions (Houdt Tape Talk in de gaten!)

• En veel, héél veel Clan Achievements winnen!!

Vakantie! Liberty Tree Company

Weekly Edition


Dit laatste lichten we even alvast een beetje toe: Bij de update van volgende week zal in de Liberty Tree namelijk duidelijk uitgelegd worden hoe jullie allemaal, wanneer dan ook, maandag tot en met zondag, 24/7 , kunnen gamen voor de Death Incorporated Clan Achievements in de vier weken dat er geen Clan Events worden georganiseerd!

WikiGTA www.wikigta.org

Gold en Microsoft points, voor zeer weinig eurie: www.xbox360gold.nl

Wie komt hier nog weleens? www.rockstargames.com/IV

IV Open Tournaments Subforum

Afbeelding van de Week!

http://www.gtaforum.nl/index.php? showforum=255

Tha Liberty Tree Links! Liberty Tree Company

Weekly Edition

Liberty Tree  

Liberty Tree Editie 9 Week 28