Page 1

Belangrijk nieuws!! Op aanstaande zaterdag 23 mei is er géén Clan Event gepland! Reden hiervoor is, dat de coördinators nog niet met zekerheid kunnen zeggen of ze in de mogelijkheid zijn. Zodoende is besloten even een weekendje rust te nemen voor de hele clan. De 30ste zijn we er weer! Allemaal een fijne “vakantie” en tot dan! En uiteraard, ben je wel online, invite elkaar en game ze maar! Laters, De Death Incorporated CO’s

In deze eerste editie:

Liberty Tree

Achieved!

Tape Incorporated

Leden enz.

Clan Events! (Info-artikel)

Special!

Clan Nieuwtjes voortaan in deze speciale Liberty Tree Death Inc. Edition! Al het Clan Nieuws komt voortaan in deze speciale wekelijkse oplage van de Liberty Tree. Dit zijn de Clan Coördinators en de Vice President van Liberty Tree Company overeen gekomen. Volgens de VP, Dhr. Q. Ween, verliepen de onderhandelingen echter niet zonder horten of stoten.. “The very thin line between sane and insanity becomes clear after meeting with the coördinators of Death Incorporated. They are what they claim to be, but never the less it’s a team to watch out for. I’m lucky I only lost one finger and one of my more precious round and sacked bodyparts in the negotiation room. My Secretary of Staff wasn’t so lucky. His funeral is due tomorrow.”

Liberty Tree Company

Weekly Edition


De deal schijnt dan ook vrij goedkoop uit te vallen voor Death Incorporated: Voor slechts $0,01 per oplage zijn ze goedkoper uit dan ieder andere Liberty Tree oplage. In reactie op de uitlatingen van Dhr. Ween hadden de coördinators het volgende te zeggen: “Zolang u geen vragen gaat stellen over messen, wapens, afpersing, smeergeld, onderdrukking, messteken, afgesneden testikels, dode Secretarissen van Staf of begrafenissen morgen, bent u vrij te vragen wat u wilt!” – Aldus een ietwat opgefokte Jacky-2007 namens Death Incorporated. Het leek de redactie verstandig het gesprek hiermee dan ook gelijk te beeïndigen...

Vorige week (week 19) was KiNGKiLL NL degene die hoge punten scoorde voor de Race Event Game Mode. (EGM)

Achieved!

De filmdivisie van de Death Incorporated Clan begint steeds meer in de bedoelde vorm te denken en werken. Het beeldmateriaal van de laatste Tape Session is opgeslagen, en ligt te wachten om afgemaakt te worden. De sollicitatieronde zal binnenkort dan ook worden afgerond wanneer het uiteindelijke team bekend wordt gemaakt.

Het was weer gekkenhuis! KiNGKiLL NL was in derde week op rij degene met de meeste punten. Hij heeft er echter nog geen Clan Achievement mee gescoord… EGM I - Lone Wolf Biker KiNGKiLL NL – 2 pt. voor de Ghost Rider C.A. EGM II – Race!

We zullen zien of hij zijn stijgende lijn vast weet te houden! Andere stijgers op de rankingsheet waren Tsirapo, Dutch, Limitbreak en Little E. Ga zo door allemaal!

Tape Incorporated

Leden enz.

Faggio - KiNGKiLL NL – 1 pt.

Geen newby’s, geen leavy’s.

Boat - Japio fresh – (geen)

Wel een nieuwtje in het Tape Incorporated team! Tsirapo is gestopt als Tape Inc. Controller. Tsirapo wil meer tijd steken in andere interesses, en draagt het stokje over

Mr. Tasty - DutchHawk NL – 1 pt. Helirace - Limitbreak17 – 1 pt.

Liberty Tree Company

Weekly Edition


aan Limitbreak17. De coördinators wensen hem succes!

Clan Events! Even een kleine opfrisser, voor iedereen die nog niet helemaal een goed beeld heeft van de indeling van onze Clan Events. De Clan Events beginnen standaard met twee verschillende “EGM”. (Event Game Mode)

Om te zien welke Clan Achievements er allemaal te winnen zijn, ga je naar het menu op de site, selecteer “Clan Achievements” en klik op “All Achievements”! Na de Event Game Modes volgt de F.T.F. Storyline. Dit is toch wel het onderdeel met de hoogste funfactor! Iedere gamer van Death Incorporated mag voor de F.T.F. Storyline een eigen verhaallijn, gamemode, spel of wat-dan-ook bedenken, om te doen met de clan!

De F.T.F. Storylines die tot nu zijn geschreven en gespeeld vindt je terug via het menu op de site, selecteer “Clan Exclusives” en klik op FTF Storylines! Een Event Game Mode is een onderlinge wedstrijd tussen clanleden, individueel of in teams, afhankelijk… …van welk Multiplayer speltype is geselecteerd door de coördinators. Met het winnen van Event Game Modes, win je punten. Met deze punten kan je Death Incorporated Clan Achievements winnen!

Voor al je info voor het eerstvolgende Clan Event, kan je iedere week terecht op de Clan Events pagina op de site. Selecteer in het menu “Clan Events” en klik op “Next Clan Event”! De coördinators raden iedereen zeker aan van tevoren te checken wat de Event Game Modes zijn!

Special! Omdat iedereen wel meer games speelt dan alleen GTA, en we heel wat vragen hebben gehad of er ook andere games door de clan konden worden georganiseerd, hebben we de Event Game Mode Extra hiervoor beschikbaar gesteld. Deze events mag je zelf organiseren! Liberty Tree Company

Weekly Edition


Via het Clan Talk kan je aangeven welke game je wil spelen, en wanneer. De Clan Coördinators zorgen vervolgens voor een mooie aankondiging op de site tijdens de wekelijkse update. Degene die het voorstel doet, mag van tevoren via xbox.com een Xbox Live Message sturen met een aankondiging, en zal als host op die avond iedereen uitnodigen in de game! Appeltje, eitje!

Voor een overzicht van de regels hierbij, selecteer “Clan Event”, klik op “Next Event” en klik vervolgens op de pagina op het tabblad “EGM Extra!”

Liberty Tree Company

Weekly Edition

wk 21  

Editie 2 week 21

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you