Page 1

Liberty Tree Company

Weekly Edition


Editie 14, week 37 - 2009

Zo, afgelopen weekend was het resultaat niet echt hoog te noemen tijdens de EGM’s, heeft de redactie zich laten vertellen! Limitbreak17, één van de voor-spek-en-bonen meespelende coördinators, won overduidelijk de eerste EGM, “Lone Wolf Biker”. En de tweede EGM, teambased Car Jack City, werd ook al gewonnen door de CO’s! Alleen Tsirapo, die bij EGM II toevallig bij de CO’s was ingedeeld, heeft dus voor Car Jack City, de Hotwire Clan Achievements, een puntje erbij… Om je voor te schamen, Death Incorporated Gamers! De redactie hoopt volgende week van een mooier resultaat verslag te kunnen doen.. C U @ Death Inc.!

Verder in editie veertien:

Clan EVEnT! Interview: OWN Blogger, D.I. Gamer, Medalword1! Verhuisbericht Tha’ Liberty Tree Linked Afbeelding van de Week D.I. Gamers rankingssheet! Clan Event!

Liberty Tree Company

Weekly Edition


Uiteraard gaat Death Inc. deze week weer helemaal los op zaterdag in Liberty fucking City! Het Clan Event heeft weer eens een originele F.T.F. Storyline, deze week geschreven en beheerd door toegewijde Death Incorporated Gamer Tsirapo.

Interview: OWN Blogger, D.I. Gamer, MedaLword1! De Liberty Tree interviewt iedere week een ander clanlid. De redactie (R) interviewt deze week Medalword1! R: “Medal!” Medalword1: ”Ja..?” R: “Klaar voor?” Medalword1: ”Waarveur..?” R: “Je interview?” Medalword1: ”Hoeveel interviews ik via msn heb gehad, kan jij niet op je 2 handjes tellen. Kom maar op dus..” R: “*kuch* OWN. Vertel. Wasda’?” Medalword1: ”Nou ja, het is een ding op gtaforum hè.” R: “Dat begrijp ik uit je signature,

maar wat is het? En wat doe jij ervoor?” Medalword1: ”Ah, vooruit dan. Het is een project op GTAForum in vorm van een krantje waar ik natuurlijk ook een deel heb. Leuk om eens te kijken.” R: “Je hebt dus een eigen column, hoe heet die en wat staat erin?” Medalword1: ”Nou ja, het is altijd horoscoop geweest daarna heb ik in de vakantie tegen de crew gezegd dat ik horoscoop eigenlijk niks vind. Want het is best een kutrubriek, zeg nou zelf. En tja, dan wil je wat anders. Daarom nu tijdelijk een column, maar binnenkort ga ik er iets geheel eigens tegenaan gooien! Voor mij is het minder, want ik moet 2 leuke dingen combineren. Het Clan Event, maar ook OWN is op zaterdag. Dat is jammer omdat ik beide leuk vind. Maar de redactie bestaat uit goede gozers, dat is het beste toch?”

R: “Dan moeten we gewoon gaan lezen of blijven lezen, dus. Duidelijk! Nu over Death Inc. Sinds wanneer ben je lid?” Medalword1: ”Eh… zeg jij het eens.. Ik weet nog wel dat ik in augustus m’n lolbox kocht, meteen met GTA IV. Toen heeft het denk ik tot ongeveer kerst of zo geduurd tot ik op Medalword1 live had. Want ik had het eerst op Fiegel5. Toen ben ik ongeveer gejoind.” R: ”12 januari 2009, volgens Clan Recruitment.” Medalword1: ”Kijk eens aan!” R: “Vertel, wat was je eerste indruk?” Medalword1: ”Dat weetje toch,

Liberty Tree Company

Weekly Edition


het stelt niks voor. Slechte leaders, die FTF slaat nergens op. Domme leden. God wat slecht.” R: “Dit interview of de clan?” Medalword1: ”Alles! (NOT) Nee joh, je weet wat ik er van vind toch? FTF vind ik erg origineel.. Tape Inc. is erg leuk, en ah. De rest is prima! Leuke clan.” R: “En het gamen? Want daar ben je naar eigen zeggen niet de sterkste in..” Medalword1: ”Nee joh, Ik zeg wel eens vaker, ik game voor mijn plezier! Weet niet hoeveel leden me hebben uitgelachen dat ik Guitar Hero geweldig vind. En dat ik n00b ben in COD e.d. Het zal me echt aan m’n reet vast roesten, als ik maar fun heb!” R: “Lijkt me toch zeker de juiste instelling, je lijkt wel zo’n ouwe zak als sommige coördinators… Maar Guitar Hero is toch ook vet?” Medalword1: ”Vind het wel lachen ja, voor de rest game ik voor de fun. Boeit me het potje niet, leave ik. Vandaar dat ik zo van die FTF's ben, leuk idee. Niet die saaie gamemodes.” R: ”Begrijpelijk. Met wie game je veel buiten de Clan Events om?” Medalword1: ”Prownager, A BrainParasite, KingKill NL, xCirlsForGirlsx..” R: ”Goeie zaak. Duidelijk dat de Clan dus wel zijn vruchten afwerpt.” Medalword1: ”Nou ja, of ik lever de clan zijn vruchten? Na veel ruzie op training heb ik xCirlsForGirlsx overgehaald om GTA IV te kopen. We hebben namelijk van te voren 3 jaar gebekvecht dat hij GTA kut vond, en ik HALO. Door mij heeft hij een xboxie gekocht, en kijk nou

hij heeft fucking 11000 gamerscore in 5 maanden. En ik maar lullen dat ik hem zou ownen...” R: ”HALO is ook kut.. Je had gelijk, hoor!” Medalword1: ”Weet ik toch!” R: ”Ok, even een ander onderwerp: The ballad of Gay Tony! Wat verwacht je ervan?” Medalword1: ”Een geile pretuitbreiding waar ik echt respect voor kan hebben!” R: ”Kijk, dat zijn nog eens uitspraken.. Dus niet bang dat je maatjes je uitmaken voor homo als je hem download?” Medalword1: ”Als die maatjes hem dan een week later hem ook downloaden heb ik weer een reden om klappen uit te delen! Nou, Ik verwacht er eerlijk gezegd wel veel van ja.”

R: ”Vertel?” Medalword1: ”Parachutes (Rotterdam Tower) en het ziet er best leuk uit!” R: ”Mooi! En dan nog eens zien wat de multiplayer brengt. De Clan Coördinators, nog tips voor?”

Liberty Tree Company

Weekly Edition


Medalword1: ”Jumpen?” R: ”Met of zonder parachute?” Medalword1: ”Kan nu al zonder, straks dan hopelijk met parachute..” R: ”Maar serieus, nog tips? Zijn ze transparant genoeg?” Medalword1: ”Gooi er een keer een avond doorheen waar alleen de rustige leden met elkaar gamen.” R: ”Kan wel, stel een relaxte EGM Extra voor in GTA IV zou ik zeggen..” Medalword1: ”En dan eentje voor de drukke onder elkaar.” R: ”Stel maar voor! Als OWNcolumnist, hoe ervaar je deze krant, en zijn redactie?” Medalword1: ”Prima eigenlijk, heel leuk zelfs!” R: ”Fijn om te horen van een “expert”! Verder nog iets toe te voegen? Ik ben door mijn vragen heen..” Medalword1: ”Mijn verhaal op het forum, in Opinie. Allemaal lezen!” R: ”Ik zet onder het interview een linkje naar het topic, en ééntje naar de OWN blog. Dan kan iedereen zien wat jij allemaal voor schrijftalenten hebt! Bedankt voor je tijd!” Medalword1: ”Jij ook bedankt, je was een goede interviewer.” R: Medalword1’s verhaal vindt je hier: http://www.gtaforum.nl/index.ph p?showtopic=86624 En de Oceans Weekly News (OWN) kan je hier vinden: http://www.gtaforum.nl/blog/ow n/index.php Wil je ook geïnterviewd worden en jezelf in de Liberty Tree terugzien? Voeg dan het msnadres

(death.incorporated@hotmail.co m) van de CO’s toe aan je MSN lijst onder vermelding van je Gamertag! Wie weet ben jij wel de volgende!

Verhuisbericht Het subforum van IV Open Tournaments is verplaatst op GTAForum.nl. In plaats van in het MP: Clans forum vindt je het subforum nu in het MP: Trefpunt. (http://www.gtaforum.nl/index.p hp?showforum=255)

Tha’ Liberty Tree Links! WikiGTA www.wikigta.org Gold en Microsoft points, voor zeer weinig eurie: www.xbox360gold.nl Wie komt hier nog weleens? www.rockstargames.com/IV IV Open Tournaments Subforum http://www.gtaforum.nl/index.php?sho wforum=255 Waar wij op wachten! http://www.rockstargames.com/theball adofgaytony/

Liberty Tree Company

Weekly Edition


Afbeelding van de week! Onderwerp van de week in Clan Talk was toch wel de releases van fotomateriaal en dergelijke omtrent The Ballad of Gay Tony. Hieronder de meest opmerkelijke die in die gesprekken voorkwam.

Nieuwsgierig? Er staat wat bij over de “Meet Gay Tony Prince”-trailer, en het één en ander over gespotte auto’s.. Volg het gesprek verder en zie dat de discussie over wapentuig (iets met geluidsdempers) in TBOGT ook al aardig oploopt! Lees het Clan Talk vanaf hier: http://www.gtaforum.nl/index.php? s=&showtopic=78483&view=findpo st&p=1480572

Liberty Tree Company

Weekly Edition


D.I. Gamers rankingssheets! Denk XBOX LIVE, Denk Death Incorporated Clan Achievements!

Liberty Tree Company

Weekly Edition


De Redactie van de Liberty Tree – Clan Edition en de Clan Coördinators van Death Incorporated zijn niet verantwoordelijk voor de eventuele gevolgen van blootstelling van clanleden op het internet. Leden stemmen hiermee stilzwijgend in bij het aanvaarden van lidmaatschap welke op eigen beweging wordt vervaardigd. De redactie is voor vragen te bereiken via de coördinators van Death Incorporated via death.incorporated@hotmail.com.

Copyright © 2008-2009 Death Incorporated GTA IV Xbox 360 Clan. Alle rechten voorbehouden.

Liberty Tree Company

Weekly Edition

Liberty Tree - Clan Edition - Week 37  

Editie 14!