Page 1

CENTRUMSYSTEMEN SCOREN | BEHEER | ENTERTAINMENT


CENTRUMSYSTEMEN


CENTRUMSYSTEMEN

VectorTM Centrumsystemen: als sensatie en technologie samenvloeien. De centrumsystemen van Brunswick vormen een dynamische combinatie van verbeelding en geavanceerde technologie. Met een keuze uit verschillende beheersystemen en scoring units, gekoppeld aan prettige grafische elementen, ontdekt u een beheer- en scoreoplossing waarmee uw centrum nieuwe pieken scoort inzake prestaties en winstgevendheid.

Vector Plus™ centrumsysteem. Geavanceerde beheermogelijkheden Geavanceerde kassacontrole

Vector™ scoresysteem. Spectaculaire scorebladen, videos, grafische elementen, animaties en geluidseffecten

Gedetailleerde rapporten

Meer dan 140 bewegende grafische elementen en scorestimulansen

Betrouwbare reservaties

Meer dan 100 scorebladen

Optioneel beheer van opbergkastjes

Meer dan 150 stilstaande kaderelementen

Uitgebreide ondersteuning voor league en toernooien

Meer dan 380 verschillende geluiden

Vector™ centrumsysteem. Uitgebreide beheerfuncties

Mogelijkheid om aangepaste scoringelementen en video’s te creëren Mogelijkheden voor reclameboodschappen

Betrouwbare reservaties, baan- en kassacontrole Toepassingen voor league en toernooien, inclusief CDE Bowling League Secretary

“Het Vector systeem is gemakkelijk om te gebruiken, zeer gebruiksvriendelijk”. Margie Wells, Strawberry Lanes, Marysville, WA, USA 1

| 2


SCORECOMPONENTEN

LCD-aanraakscherm op voet

LCD-aanraakscherm op driehoekige tafel

Scoren zag er nog nooit zo goed uit Scorecomponenten zagen er nog nooit zo goed uit – en werkten nog nooit zo uitstekend! De scorecomponenten van Brunswick combineren uitstekende prestaties met een fantastische productstijl. Van LCD-aanraakschermen en toetsenborden tot gestroomlijnde overheadmonitors: elke modulaire component is volledig compatibel met de VectorTM Plus- en VectorTMcentrumbeheersystemen. LCD-aanraakschermen 12” LCD scherm (33,1 cm)

Scorebladweergave voor alle groottes van groepen

De invoer van score bevat onder meer de naam invoeren, de score corrigeren, de taal selecteren, een speler overslaan, een speler verplaatsen, en huidige speler

Bevestigd op het Brunswick meubilair of op de vloer gemonteerde voeten

Voorziet weergaven van scorebladen en geluid

Geïntegreerde intercom zodat er makkelijke communicatie is tussen de spelers en uw balie

Weergaves van 5 en 10 frames

Kader rond het scherm licht op in het donker


CENTRUMSYSTEMEN

Toetsenborden. Makkelijk te gebruiken De invoer van score bevat onder meer de naam invoeren, de score corrigeren, de taal selecteren, een speler overslaan, een speler verplaatsen, en huidige speler Scorebladweergave voor alle groottes van groepen Bevestigd op het Brunswick meubilair of op de vloer gemonteerde voeten Kader rond het scherm licht op in het donker Geïntegreerde intercom zodat er makkelijke communicatie is tussen de spelers en uw balie Rond ballenrek met toetsenbord

LCD schermen LCD monitors en TV’s Beschikbaar in schermbreedte van 32” (81,28 cm) of 40” (101,6 cm) HD (High Definition) mogelijkheden kunnen toegevoegd worden

40” monitor (101,6cm) in drievoudige opstelling

Werkt uitstekend in iedere omgeving Geïnstalleerd in enkele, dubbele of drievoudige opstelling

Overhead-monitors. Stemmen in kleur en stijl overeen met de Brunswick LCD-aanraakschermen en toetsenborden Een scherpe resolutie en een beeldkwaliteit die de mogelijkheden van klassieke tv’s te boven gaan Geïnstalleerd in enkele, dubbele of drievoudige opstelling TV/video mogelijkheden Mogelijkheid van reclameboodschappen op het scherm

Dubbele 27” overhead-monitor

“De klanten zijn er absoluut weg van, in feite houden ze nog meer van ons omdat we het Vector systeem aangekocht hebben”. Sonny Russell, Pin Center Bowl, Cleburne, TX Alle scoreconfiguraties zijn compatibel met de VectorTM Plus- en VectorTM -beheersystemen.

3

|4


SCOREBLADEN

Scoor hoog met de allernieuwste look De scorebladen van Brunswick worden gekenmerkt door een professionele kwaliteit en uitzicht, die uw klanten echt naar waarde zullen weten te schatten. Ze worden geleverd in kleurrijke, vlot leesbare formaten, in vier stijlen met verschillende mogelijkheden voor kleuren en achtergrond. Via de balie kunt u heel eenvoudig de gewenste stijlen, kleuren en ontwerpen voor de scorebladen definiëren, zodat het imago van uw centrum origineel en opwindend blijft. Frameweergave. Weergave per vijf of tien frames Bekijk tot 8 spelers tegelijkertijd Meerdere kleuren om de scores van een competitiespel beter te kunnen bijhouden “Volgende speler” aangekondigd door wijziging van kleur of pijl.


CENTRUMSYSTEMEN

Melding van de balsnelheid

Verschillende stijlen voor de scorebladen.*

Aangegeven op het scoreblad op basis van pinsetters met kegelvalcamera’s (behalve pinsetters van de GS-reeks).

4 standaardstijlen met een waaier aan kleuren en achtergronden

Keuze van weergave in mijlen per uur of kilometer per uur

Mogelijkheid om de scorebladen aan te passen met uw eigen foto of achtergrond

Laat gevorderde spelers toe om hun spel te verfijnen

Meer dan 100 achtergrondontwerpen

Opties omvatten open play, cross-lane en league modes

Basic - 4 mogelijke achtergrondkleuren

PCB (Printed Circuit Board) - 4 mogelijke achtergrondkleuren

Flag - 96 nationale vlaggen

Transparent - 17 standaardachtergronden of aanpasbaar met uw eigen beelden

* Alle ontwerpen en opties voor scorebladen zijn standaard voor alle VectorTM score- en beheerconfiguraties.

5

|6


ANIMATIES

Prettige animaties voor iedereen De Brunswick-animaties zijn prettig en leuk voor het kind in elk van ons. Elke spare, elk open frame of elke strike krijgt een amusant einde, zodat de spelers iets hebben om toe te juichen – of om mee te lachen. Verras de spelers op aangename wijze met fantastische animaties, zoals Welkom, Blijf en speel, Fout en Trage speler. Meer dan 140 animaties zijn speciaal ontworpen met geïntegreerd digitaal geluid en bedoeld specifiek voor verjaardagsfeestjes, kinderen van 6 tot 12 jaar, jonge volwassenen van 13 tot 21 jaar, volwassenen vanaf 22 jaar, competitiespelers en voor tijdens vakantieperiodes. U kunt zelf ook animaties groeperen voor een meer algemeen publiek.


CENTRUMSYSTEMEN

De kers op de taart: verjaardagen. Met een ruime keuze uit aantrekkelijke animaties in cartoon-stijl groeit elk kind’s verjaardagsfeestje uit tot een speciale gebeurtenis.

Kinderspel: van 6 tot 12 jaar. Grappige, actievolle animaties en stilstaande beelden, speciaal afgestemd op jonge spelertjes. Deze animaties worden gekenmerkt door een kleurrijke cartoon-stijl met speciale geluidseffecten waarop jonge kinderen dol zijn.

“Ik zie altijd maar gezichten oplichten als mijn klanten wijzen naar de animaties”. Michael Mills, Dondee Lanes, Sault Ste. Marie, MI 7

|8


CENTRUMSYSTEMEN

Generation Y: 13 tot 21 jaar. Deze actievolle animaties met progressieve videobeelden combineren special effects met ingebedde digitale geluidseffecten, om het feestje zeker niet te laten verwateren.

Humor voor volwassenen: vanaf 22 jaar. Deze soms humoristische, soms opwindende animaties en stilstaande beelden met special effects brengen meer plezier voor volwassenen in elk spel.

Go team: competities Deze uiteenlopende humoristische animaties, die speciaal werden ontwikkeld voor competities en geschikt zijn voor elke leeftijd, zijn bedoeld als reactie op strike-combinaties, moeilijke splitsingen, fouten en het onbereikbare 300-spel.

Alle animaties zijn standaard met alle VectorTM score- en beheerconfiguraties.


CENTRUMSYSTEMEN

Vakanties. Deze animaties en stilstaande beelden in cartoon-stijl zijn geschikt voor alle leeftijden en zullen het vakantiegevoel in uw bowlingcentrum verspreiden.

Het spel kan beginnen.* Alle Brunswick-scoresystemen beschikken ook over klassieke bowlingspellen voor extra plezier en ontspanning. Onze standaard spellen voorzien een mogelijkheid voor spelers van elke leeftijd en niveau om samen te spelen op gelijk niveau. Aansluitend op de standaard spelletjes, bieden wij u ook de Brunswick Interactive Games aan, het allernieuwste in plezier en competitie voor het hele centrum. Wanneer u opwindende nieuwe animaties combineert met de mogelijkheid om grote prijzen te winnen, bent u verzekerd dat de spelers langer in uw centrum zullen blijven spelen. Standaard-bowlingspellen.

3-6-9

(Free Strike)

Brunswick Interactive Games. (apart verkocht) Spelers op bepaalde banen of in het gehele centrum strijden voor prachtige prijzen Enkele van de games zijn onder andere Championship Racing, Speed Strike, Walking Pin, en vele andere Exclusief marketing materiaal voor Brunswick Interactive Games en promotiekit met onder andere brochures, vlaggen, leaflets, insignes voor het personeel, en nog veel meer. Fantastische mogelijkheid om het open spel plezier, de recreatieve wedstrijdcompetitie en algemene inkomsten te doen stijgen.

*Deze

spellen zijn enkel bedoeld als ontspanning. 9

| 10


BEHEERSYSTEMEN

Managementoplossingen op maat. Brunswick begrijpt dat uw score- en beheersysteem moet voldoen aan de noden van uw centrum en de manier waarop u uw zaak runt. Met een keuze uit twee beheersystemen, VectorTM en VectorTM Plus, vindt u zeker een beheerstijl en -structuur die afgestemd is op de werking van uw centrum. Trouwens: beide systemen zijn gebruiksvriendelijk en afkomstig van een vertrouwde leverancier: Brunswick.


CENTRUMSYSTEMEN

Vector™-beheertechnologie: afgestemd op de behoeften van uw centrum.

Vector™Plus*-beheertechnologie: maximale controle over uw centrum. Met kleuren gecodeerde baanreservaties

Met kleuren gecodeerde baanreservaties

Volledige Centrumbeheeroplossingen

Toekenning van de banen met één click

Baan- en kassacontrole

Mogelijkheid tot beheren van reservatie-, kassa- en baanbewerkingen

Geïntegreerde league- en beheersoftware

Houdt contactinformatie bij voor kortingprogramma’s en promotiemailings

Mogelijkheid tot het vastleggen van meerdere tariefstructuren

Noteert en houdt spelerstatistieken bij

Laat u toe productpakketten te creëren Optie voor kortingen aan vaste klanten

Rapporteert uurroosters van het personeel en hun productiviteit

Mogelijkheid om rekeningen, facturen en uitgestelde betalingen te beheren

Rapporteert de verkoop van voedsel en dranken

Enkele ledendatabank Uitgebreide rapportagemogelijkheden

Beheerhardware. Dell computer, toetsenbord en muis Software onder het Windows® 2000 besturingssysteem Optionele uitrusting zoals laserprinter, kwitantieprinter, staafdisplay en geldlade. Optionele barcodescanner voor extra comfort aan de kassa en onmiddellijke toegang tot de ledendatabank of informatie over vaste klanten Keuze uit een 17” (43,2 cm) SVGA-monitor of 17” (43,2 cm) of 19” (48,26cm) plat aanraakscherm Opleiding ter plaatse en ondersteuning zijn verzekerd bij elke installatie, om het opstarten en de werking te optimaliseren Voor grotere centers, is een aparte server optie beschikbaar om efficiënt de meest complexe centrumoperaties te kunnen beheren. Opstart en dag-tot-dag Brunswick opleiding, ondersteuning en service

Plat aanraakscherm, hier met de baanstatus van het Vector-beheersysteem, geldlade, toetsenbord, muis, staafdisplay en kwitantieprinter.

“Wij houden ervan dat Vector de marketing kan uitvoeren van al onze diensten”. Millie Gomes, Pearl Harbor Naval Station, Pearl Harbor, HI 11

| 12


CENTRUMSYSTEMEN

Vector Plus

Vector

Baancontrole

Het systeem kan zo worden ingesteld dat, afhankelijk van de dag en het tijdstip, specifieke tarieven worden gebruikt. De algemene instellingen hebben betrekking op de klassieke voorbereiding van de baan (bijv. keuze van scorebladstijlen en animaties) voor competities en andere scoresituaties. Andere functies zijn bijvoorbeeld een mechanische baanblokkering, om aan te geven dat banen buiten dienst zijn. De pinsettercontrole stopt, start, reset en lokaliseert kegels met kegelzetters uit de pinsetters uit de GS ®-reeks.

De standaardfunctionaliteit voor de baancontrole kan automatisch worden geconfigureerd met één enkele toets of muisklik. De tarieven kunnen worden toegewezen op basis van de dag en het tijdstip. U kunt scorebladstijlen en animaties snel en eenvoudig toewijzen aan elke baan. De mechanische baanblokkering markeert banen die buiten dienst zijn. De pinsettercontrole stopt, start, reset en lokaliseert kegels met pinsetters uit de GS-reeks.

Cashcontrole

Groepeer de bewerkingen in categorieën volgens baanactiviteiten, bar- en restaurantactiviteiten en kassaaankopen. U heeft een nauwkeurig verslag van de aankopen voor elke kassa in uw centrum. U kunt onbeperkt productgroepen, tarieven en pakketten samenstellen.

U kunt automatisch tarieven toewijzen en pakketten samenstellen (max. drie items per pakket) voor een snelle en efficiënte dienstverlening. Omvat functionaliteit voor autonome bars, pro shops, snack bars en andere kassavoorzieningen.

Rekeningen

Rekeningen kunnen worden opgesplitst en afzonderlijk worden betaald, terwijl de aankopen worden bijgehouden op klantnaam, tafel of baannummer. Voor bepaalde klanten, groepen of bedrijven kunt u lopende rekeningen voorzien op basis van voorafbetalingen, schuld en uitgestelde betalingen. U kunt geschenkbonnen, deposito’s voor speciale gebeurtenissen en prijzengelden voor competities opvolgen.

Enkel voor bowlen met betaling achteraf.

Taksbeheer

Met de taksmodus kunt u producten omschakelen van belastbare naar onbelastbare status, speciaal voor organisaties die vrijgesteld zijn van taksen of voor detailhandel-transacties. De taksen kunnen per product worden geselecteerd. Per product kunnen tot 15 taksen worden voorzien, alsook transactietaksen.

Mogelijkheid om verschillende taksen te beheren en iedere taks kan gedefinieerd worden als toegevoegd of inbegrepen. Voorziet gedetaillleerd rapport voor taksen.

Laat het verkeer niet vastlopen, hou de klanten tevreden en de winst hoog dankzij een interessante wachtlijstfunctie, die wachtende klanten en de toestand bijhoudt van de banen die momenteel niet beschikbaar zijn. Als de banen niet onmiddellijk vrij zijn, kunt u de wachtende klanten en het tijdstip waarop ze in de lijst zijn opgenomen, opvolgen. De namen kunnen worden gedownload naarmate de banen vrijkomen.

Als de banen niet onmiddellijk vrij zijn, kunt u de wachtende klanten en het tijdstip waarop ze in de lijst zijn opgenomen, opvolgen. De namen kunnen worden gedownload naarmate de banen vrijkomen.

Reservaties

Neem reservaties op door middel van een representatieve voorstelling van de banen en tijd. Reservaties kunnen opgenomen worden voor gelijk welke dag en krijgen een kleurcode om het type van reservatie aan te duiden. De namen van de spelers en producten kunnen aan een reservatie toegevoegd worden zodat voor een grote groep de baan vlug kan vrij gegeven worden. Er kunnen voorschotten op een reservatie genoteerd worden.

Voorzien van een oneindige kalender waarmee u vandaag – of gelijk wanneer in de toekomst – banen kunt plannen. Een kleurcode geeft onmiddellijk het reservatietype en de huidige baanstatus aan. Reservatierapporten omvatten ook informatie over de speler.

Rapporten

U kunt alles opvolgen: van verkoop, onderhouds-schema’s en activiteiten van de werknemers, tot lidmaatschappen en vaste klanten. Vector Plus biedt talrijke beheerrapporten, zodat u een duidelijk en nauwkeurig beeld krijgt van de productiviteit en de efficiëntie van uw centrum.

Met de managementrapporten kunt u alles opvolgen: van verkoop, onderhoud, activiteiten van de werknemers, lidmaatschappen tot de activiteiten van vaste klanten. Vector biedt diverse beheerrapporten, zodat u een duidelijk beeld krijgt van de prestaties van uw centrum.

Beheer alle opbergkastjes van uw centrum met een representatieve voorstelling. Opbergkastjes worden verhuurd aan een specifieke klant en de status van het kastje wordt automatisch opgevolgd van vrij tot gereserveerd over verhuurd tot tijd verstreken. Onze software laat toe om opbergkastjes te verhuren per jaar, per seizoen of per maand.

Ken een kastnummer en afloopdatum toe aan klanten. U kan ook rapporten bekijken die een lijst geven van de opbergkastjes die op dat moment verhuurd zijn of waarvan de tijd verstreken is.

Wachtlijst

Beheer van Opbergkastjes


CENTRUMSYSTEMEN

Vector Plus

Vector

Competitieondersteuning

Maak uw keuze uit Brunswick LRS (League Record Service), dat zich integreert in uw databank, of CDE Bowling League Secretary. Met beide systemen kunt u verschillende soorten competities en de bijbehorende vereisten beheren. Een degelijk en efficiënt beheer van competities is een absolute vereiste om nieuwe competities aan te trekken.

U kunt uw VectorTM-beheersysteem uitbreiden met CDE Bowling League Secretary, zodat u over extra functionaliteit voor competities en beheer beschikt. Met dit systeem kunt u diverse soorten competities en hun behoeften beheren. Dit is een interessant hulpmiddel om meer inkomsten uit competities te verwerven.

Toernooiondersteuning

Het VectorTM Plus-beheersysteem omvat het Brunswicktoernooipakket, dat zich integreert in uw ledendatabank. Met de Vector Plus-toernooiondersteuning kunt u belangrijke manifestaties naar uw centrum halen, zodat u bekend wordt bij de beste spelers in uw markt. Het systeem is compatibel met alle vereisten en voorschriften van USBC.

Breid uw VectorTM-beheersysteem uit met een volledig toernooipakket, door CDE T3-32 toe te voegen. Met een toernooiprogramma kunt u belangrijke manifestaties aantrekken. Dit systeem voldoet aan alle vereisten en voorschriften van USBC.

Zorg voor meer efficiëntie en performantie met uw klantendatabank. Dit systeem houdt de namen, adressen en verjaardagen bij van uw klanten, zodat u zeer productieve reclamecampagnes kunt opzetten. Bovendien is communicatie mogelijk met toernooi- en competitiemodules. Gebruik de standaard-barcodelezer om snel informatie over de klant op te vragen. Een ondersteuningskit voor klantendatabase en opleiding is ook beschikbaar

Hou nuttige informatie over de spelers bij, zodat u productieve promotiecampagnes kunt voeren, statistieken over de spelers kunt bijhouden (inclusief laagste en hoogste scores en hun gemiddelde) en kastjes kunt toewijzen. Gebruik een optionele barcodelezer om snel informatie op te vragen over de leden. Een ondersteuningskit voor klantendatabase en opleiding is ook beschikbaar

U kunt de aankopen door de klanten opvolgen en kortingen en bonussen toekennen aan speciale klanten. Gelaagde en lopende kortingen zijn mogelijk in de vorm van geld of percentages. Gebruik de standaard-barcodelezer om snel informatie over de klant op te vragen.

Hou bowling-activiteiten, zoals spellen en statistieken, bij om kortingen en bonussen toe te kennen aan vaste spelers, zodat u de tevredenheid en de loyauteit van uw klanten kunt verhogen. Gebruik een optionele barcodelezer om snel informatie over de klant op te vragen.

Met deze functie kunt u de werking van het centrum bekijken op een andere plaats.

Niet beschikbaar.

Klantendatabank

Programma’s voor vaste klanten

Externe toegang

Berichtuitwisseling

Afstelling van pinsettercamera

Beveiliging

Reservekopie van scorecomputer

Communiceer met uw spelers via de overhead-monitoren. Op deze monitoren kunt u berichten weergeven in de vorm van lichtkranten of op het volledige scherm. Voor speciale manifestaties of als welkomstbericht kunt u ook reuzegrote berichten maken met één teken per overhead-monitor. De pinsettercamera kan gemakkelijk worden afgeregeld op de baliecomputer. Dankzij een weergave van de gegevens in reële tijd kunt u de lichtdrempels gemakkelijk wijzigen en kunt u snel problemen opsporen. De camerabeelden kunnen worden opgeslagen en afgedrukt om het onderhoudswerk te bevorderen. Dit systeem werkt met alle grote pinsettersystemen die momenteel op de markt zijn. Voor de Brunswick GS-pinsetters zijn geen camera’s vereist. U beveiligt uw gevoelige informatie met behulp van wachtwoorden. U kunt de toegang toelaten of weigeren op basis van de werknemer of de werkzone. De werknemers kunnen volledig buiten het besturingssysteem worden gehouden.

De gegevens van elke baan worden automatisch geregistreerd in de balieserver. In het onwaarschijnlijke geval dat een scorecomputer defect raakt, kunnen de scores worden hersteld aan de balie.

13

| 14


BEHEERSYSTEEM

SCORESYSTEEM Afmetingen overhead-monitors

Besturingssysteem

Windows® 2000

CPU

Server- en clientcomputers: Dell™ GX-reeks

27” (68,6 cm) en 36” (91,4 cm)

Afmetingen LCD schermen

32”(81,28cm) en 40” (101,6cm)

Disketteopslag

3,5” diskette/CDRW-DVD

Scorebladen

4 stijlen met verschillende achtergronden en kleuren

LAN

Ethernet 10/100Base-T (100 Mbps)

Scoredisplays

5 frames, 10 frames en 5 x 2 formaat (enkel Transparent)

Softwaremodules

Andere functies van scorebladen

Totalen per team, snelheid van de bal (behalve met pinsetters uit GS-reeks)

Aantal animaties

150 bitmaps voor stilstaande beelden met meer dan 380 willekeurige geluiden, meer dan 140 MPEGanimaties met ingebedde geluiden

Animatietypes

Open, spare, strike, double, turkey, 4-11 strikes, perfect game, split, split conversie, fout, verjaardag, trage speler, welkom en blijf en speel

Overhead-berichten

Eén letter per overhead-monitor, lichtkrant en volledig scherm

Kegelindicatie

Staande kegels op volledig scherm, met door de klant gedefinieerde publiciteit, of 1/4 van het scherm zonder publiciteit

Vector Plus Kassacontrole met met rekeningen Baancontrole Competitie – Brunswick competitiepakket of CDE BLS* Toernooi – Brunswick toernooipakket* Programma voor vaste klanten/klantdatabank* Betrouwbare reservaties Beheer van opbergkastjes* Quickbooks Interface Interface voor bowlerstatistieken

Modellen van score-eenheid

Toetsenbord LCD-aanraakscherm per baan per baan lichtgevend toetsenbord LCD - 12” (33,1 cm) bevestigd op tafel of rond lichtgevend kader ballenrek, of op de vloer rond scherm gemonteerde voet. bevestigd op tafel of rond ballenrek, of op de vloer gemonteerde voet.

Intercom

Standaard

Standaardspellen

3-6-9*, Red Head Pin en 6, 7, 8, & 9 Pin No-Tap* *Combinatie mogelijk

Automatische bumperondersteuning

Per speler, enkel met Brunswick-bumpers

Scoremodi

Open spel, open spel met verscheidene banen, oefenen op één of meer banen, competitie, toernooi, oefenen voor competitie en toernooi

Compatibiliteit met pinsetters/ kegeldetectie

Overkapping balterugloop

*Optionele modules

Wachtwoordbescherming Intercom Standaard baliehardware

Optionele baliehardware

Ondergronds, 9 1/2 verborgen bovengronds, 10 1/2 bovengronds naar ondergronds en 9 1/2 en 10 1/2 bovengronds

Standaard, 2de handset in optie Monitors: 17” (43,2 cm) SVGA of premium 19” (48,26 cm) plat aanraakscherm Toetsenbord: standaard 104 toetsen Muis: PS/2 met twee knoppen Laserprinter, geldlade/kwitantieprinter (moeten samen worden besteld), staafdisplay, UPSvoeding en barcodescanner

PEPSI, PEPSI-COLA en het Pepsi Globe-ontwerp zijn gedeponeerde handelsmerken van PepsiCo, Inc.

Windows is een gedeponeerd handelsmerk van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en andere landen. BLS-2004 en Tournamator-3/32, T-Brac, T-4 en T-3 zijn handelsmerken van CDE Software en Par-Co Inc. Quickbooks is een handelsmerk van Inuit. Andere product- en bedrijfsnamen in dit document kunnen de handelsmerken zijn van hun respectieve eigenaars.

Brunswick streeft constant naar verbetering. Wijzigingen aan de technische gegevens zijn dan ook voorbehouden.

BENELUX: VALCKE BOWLING SERVICE Menenstraat 423 • B-8560 Wevelgem Tel +32 (0)56 43 85 55 • Fax + 32 (0)56 43 85 60 info@valcke-bowling.com • www.valcke-bowling.com

*Optionele modules

Door gebruiker, per functie

Dell is een handelsmerk van Dell Computer Corporation.

Camera-aansluiting voor Brunswick A & A2, AMF 82/30, 82/70 SS & MP Chassis, 82/90 en 92/90XL/8800. Pinsetteraansluiting voor GS-10 niet-direct en GS direct

Vector Kassacontrole Baancontrole Reservatiebeheer Programma voor vaste spelers/ledendatabank Competitie – CDE Bowling League Secretary* Toernooi – CDE T3-32*

FRANCE: VALCKE FRANCE BP 80 FR-59432 Halluin-Cedex Tél 03 20 45 04 04 • Fax 00 32 56 43 85 60 france@valcke-bowling.com • www.valcke-bowling.com

©2006 Brunswick Bowling & Billiards Corporation. Gedrukt in de EU. Formulier #BE0605-01NL Mag niet worden gekopieerd zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toelating van Brunswick Bowling & Billiards Corporation.

Center Network Systems - Bowlingcenter beheersystemen  

SCOREN | BEHEER | ENTERTAINMENT

Advertisement