Page 2

2

WOONKRANT

27 SEPTEMBER 2019

‘Gans van Duivenbode’ in Abcoude: uw privéadres voor al uw financiële zaken

“Iedereen is bij ons nog echt klánt!” “Financiële dienstverlening is heel persoonlijk mensenwerk”, zegt David Gans, eigenaar van het in Abcoude gevestigde assurantie- en hypotheekkantoor ‘Gans van Duivenbode’. “Wij nemen dan ook graag de tijd voor onze adviezen. Iedereen is bij ons nog echt klánt, met alle aandacht die daarbij hoort.” tekst anja verbiest

David Gans begon in 1995 zijn eigen assurantie- en hypotheekadvieskantoor ‘aan huis’ in Amsterdam, was een aantal jaren gevestigd in een bedrijfsverzamelgebouw in Amstelveen en streek in 2012 neer in Abcoude, aan de Kerkstraat. “Die keuze was niet helemaal toevallig. Mijn vrouw komt uit Abcoude, we kennen hier veel mensen en het is een fijn dorp.” Voor elke financiële puzzel ‘Gans van Duivenbode’, waar David wordt bijgestaan door drie collega’s, is inmiddels niet meer alleen gespecialiseerd in verzekeringen, hypotheken en pensioenen, maar ook zelfstandig adviseur van RegioBank. “Ons kantoor biedt alles wat men wil of nodig heeft op financieel gebied”, zegt David. “Mede door onze band met Regiobank kunnen we iedere klant een totaalpakket aanbieden, of men nu wat minder of juist heel veel te besteden heeft. Met oog voor ieders persoonlijke wensen en omstandigheden zorgen wij ervoor dat elke financiële puzzel, waaronder ook de maandelijkse uitgaven voor hypotheek en verzekeringen, te allen tijde goed verloopt en aangepast wordt als dat nodig blijkt te zijn. Niemand hoeft zelf de complexe hypotheek- spaar- of verzekeringspuzzelstukjes bij elkaar te zoeken, daar zijn wij voor. Wat de bankzaken betreft kan dat ook nog eens voor minder kosten én met een hogere spaarrente dan bij bijvoorbeeld Rabobank, ING of ABN Amro.”

“RegioBank onderscheidt zich van andere banken door een heel klantgerichte benadering en dat past ons als een warme deken”, aldus David. “De klanten komen bij ons niet aan een loket, maar schuiven aan in de spreekkamer, waar we onder het genot van een kop koffie of thee de zaken regelen. Voor een uitgebreid gesprek over een hypotheek of een ingewikkelde verzekeringskwestie maken we het liefst een afspraak, maar natuurlijk kan men ook gewoon binnenlopen voor een vraag of een gesprek.” In goede handen Na het vertrek van het Rabobank-kantoor is RegioBank de enige bank in Abcoude. “Ik snap dan ook eigenlijk niet dat de mensen ’s ochtends niet in een lange rij voor onze deur staan om hun rekeningen te laten overschrijven”, zegt David met een knipoog én een serieuze ondertoon. “Je kunt tegenwoordig veel zaken via internet regelen. Maar we merken dat heel veel klanten er desondanks nog steeds prijs op stellen om zich in een persoonlijk gesprek te laten adviseren. Juist die persoonlijke benadering is onze kracht. Mensen geven ons hun vertrouwen en wij laten telkens weer zien dat dat bij ons in goede handen is. Wij nemen hen mee van A tot Z en beginnen ons gesprek altijd met een inventarisatie van ieders persoonlijke situatie. Op basis daarvan kunnen we immers, samen met onze vakkennis, ervaring en up-to-date kennis van de markt, de best passende oplossing vinden. Zo verzorgen wij als het ware ‘private banking’ voor iedereen.”

één adres in Abcoude voor elke financiële puzzel...

David Gans. Hypotheek voor iedereen, ook voor senioren Een misvatting die David graag wegneemt, is het feit dat senioren geen hypotheek meer zouden kunnen krijgen. “Pasgeleden heb ik nog een prima hypotheek afgesloten voor een echtpaar van 84 jaar. Het kan echt wel! En het is ook niet zo dat ouderen per se duurder uit zijn voor een reguliere hypotheek. Zeker niet nu bij de meeste geldverstrekkers de verplichting voor een overlijdensrisicoverzekering is vervallen.” Dat ‘Gans van Duivenbode’ is aangesloten bij RegioBank betekent overigens niet dat zij alleen hun producten aanraden. David: “We zijn volkomen onafhankelijk en hebben voor alle hypotheken contacten met meer dan dertig geldverstrekkers.”

foto patrick hesse

Meer financiële armslag Het oversluiten van een hypotheek kan, als er sprake is van overwaarde op een woning, meer financiële armslag geven, aldus David. “Met name voor mensen met een huis met veel overwaarde en weinig inkomen kan dat een goed idee zijn. Zij kunnen hun leefgenot vergroten door bijvoorbeeld een bedrag vrij te maken waarmee ze de komende twintig jaar maandelijks enkele honderden euro’s meer kunnen besteden. Heerlijk toch?” En er is nog veel meer mogelijk, benadrukt hij. “Een nieuw product dat vele labels nu ook aanbieden, is de verhuur-hypotheek: voor wie een huis of appartement koopt om te verhuren. Is uw situatie ingewikkelder dan de doorsnee aankoop? Ook daarvoor weten we ongetwijfeld een prima oplossing te vinden. Kom maar eens met ons praten.”

heken t o p y • H n Zorg- e ringen , o t u • A erzeke v n o o W paren S n e len • Beta men • Inko ies • Adv

: 020 703 • F

40 3 020 - 6 : T • e bcoud .nl nbode 1 HC A e 9 v 3 i 1 u • d ansvan raat 14 Kerkst info@g

- 640 2

796

Ons hypotheekadvies is geheel onafhankelijk en wij kijken welke hypotheek- en hypotheekaanbieder het beste bij u past:

Maak het u zelf gemakkelijk en profiteer van onze ruime ervaring en veel deskundigheid!

Profile for De Groene Venen

Woonkrant 2019 - De Groene Venen  

Woonkrant 2019 - De Groene Venen

Woonkrant 2019 - De Groene Venen  

Woonkrant 2019 - De Groene Venen

Advertisement