Energie & duurzaamheidsbijlage De Groene Venen 15-11-2013

Page 2

2

ENERGIE BIJLAGE

Tijdelijk drievoudig glas zonder meerprijs

Extra besparen met kunststof kozijnen van Voku Steeds meer Nederlanders kiezen bewust voor kunststof kozijnen en deuren. Voku Kunststof Kozijnen geeft de kopers nog een extra steuntje in de rug met haar winteractie ‘Tijdelijk drievoudig glas zonder meerprijs’. Mensen die voor kunststof kozijnen kiezen, zijn mensen die duurzaamheid, comfort, gemak en veiligheid bijzonder waarderen. Met kunststof kiezen zij voor maximale isolatie, minimaal onderhoud en optimaal woongenot. Kortom, zij kiezen voor meer besparingen en minder energiekosten. Glasvoordeel Voku Kunststof speelt in op de huidige bezuinigingstrend met haar winteractie ‘Tijdelijk drievoudig glas zonder meerprijs’. Wanneer u voor 16 februari 2014 kunststof

kozijnen van Weru aanschaft, biedt Voku u drievoudig glas zonder meerprijs aan. De kunststof kozijnen van WERU garanderen een hoge warmte-isolerende werking en kennen een levensduur van 50 jaar waarbij geen onderhoud nodig is.

Extra BTW-voordeel Daar komt nog eens bij dat het huidige BTW-tarief op arbeidskosten bij renoveren, vergroten, herstellen of vervangen en onderhouden van

(delen van) de woning, tijdelijk is verlaagd van 21% naar 6%. U start dus gelijk al met het besparen van honderden euro's! Voku Met Voku en Weru kiest u ook voor de zekerheid van een perfecte montage en een maximale service, dat ervaart u direct al in de showroom. Vraag nu een offerte aan en reken direct uw besparing uit.

www.voku.nl

U vindt Voku Kunststof Kozijnen aan de Zetterij 1 in Amstelveen en aan de Communicatieweg 4 in Mijdrecht (T: 0297 - 284970).

‘Huidige BTW-tarief op arbeidskosten verlaagd van 21% naar 6%!’