De Groene Venen 28-06-2019

Page 20

20

28 juni 2019

DE GROENE VENEN

Multifill is al bijna 30 jaar een begrip in Mijdrecht. Met een hecht team van 250 collega’s werken we samen aan kwaliteit, duurzaamheid én resultaat op drie locaties binnen Mijdrecht. Goed werkgeverschap, lange dienstverbanden, plezier in het werk en een moderne bedrijfsvoering staan bij ons hoog in het vaandel.

Wil jij ook bij ons team horen?

Wij zoeken voor meerdere functies fulltime collega’s: Lijnoperator

Technische dienst

Teamleiders

Het draaien en ombouwen van een productielijn is een uitdagende functie. Je werkt met veel techniek en met veel verschillende mensen aan jouw lijn. Samen met je team maak je elke dag tot een feestje! Binnen het team van 14 operators werk je in een tweeploegendienst met een uitstekende vergoeding.

Het verhelpen en voorkomen van storingen, zodat de productie verder kan, is een zeer verantwoordelijke taak. Een veelzijdig en uitdagend machinepark maakt het technische vlak van deze functie erg uitdagend. Je werkt in een leuk team van vier td’ers.

Affiniteit met productie, techniek en aansturing? We zijn ook op zoek naar leidinggevenden binnen de productie/chemie en logistiek. Verbetertrajecten begeleiden, zorgen voor een efficiënt processen, aansturen en bijsturen van collega’s behoren tot de dagelijkse werkzaamheden.

de volledige taakomschrijving, of direct solliciteren, of direct solliciteren? Ga dan naar de site: www.multifill.nl/werkenbij

Nieuwsgierig naar volledige taakomschrijving, of direct solliciteren? Ga dan naar de site: www.multifill.nl/werkenbij

Nieuwsgierig naar volledige taakomschrijving, of direct solliciteren? ga dan naar de site: www.multifill.nl/werkenbij

Nieuwe werknemers voelen zich bij ons snel thuis en blijven lang bij ons betrokken. Daar zijn we trots op! We investeren in persoonlijke ontwikkeling, verbetertrajecten en betrekken werknemers binnen onze platte organisatie met korte lijnen. Hierdoor hebben we korte lijnen en DOEN WE HET ECHT SAMEN.

Open sollicitatie? Dat snappen we best! Stuur je CV naar: solliciteren@multifill.nl. Een app sturen kan ook: 0686889427! We gaan graag snel in gesprek.