De Groene Venen 18 november 2016

Page 16

16

18 november 2016

DE GROENE VENEN

Sinterklaas kleurwedstrijd Thomas de Stoomlocomotief De Groene Venen organiseert samen met het Spoorhuis in Vinkeveen en kindertelevisiezender JimJam een Sinterklaaskleurwedstrijd. Op zondagochtend 4 december brengt de Sint van 11 tot 13 uur een bezoek aan het fraaie Spoorhuis, dat voor die speciale gelegenheid tijdelijk is omgetoverd tot het Paleis van Sinterklaas. Natuurlijk vind je op zo'n klein stationnetje alles wat te maken heeft met treinen... Zo is er een modelspoorbaan die kinderen zelf kunnen bedienen, er zijn films van de meest bekendste TV-trein: Thomas & Friends en er is een leuke kleurwedstrijd. Neem op 4 december je kleurplaat mee – vergeet niet je naam en leeftijd in te (laten) vullen. Alle tekeningen

worden opgehangen in het Spoorhuis. Sinterklaas zal op die ochtend hoogstpersoonlijk de winnaars kiezen in elke leeftijdscategorie. Er is chocomel en limonade, speculaasjes en natuurlijk voor de ouders koffie en thee. Hadden we al gezegd dat de toegang gratis is?

Meedoen is eenvoudig. Kleur de tekening van Thomas de Stoomlocomotief op deze pagina zo mooi mogelijk in. Bewaar 'm goed en neem 'm mee op zondagochtend 11 uur en wie weet win jij wel een van de leuke prijzen.

Thomas de Stoomlocomotief op TV

Heb je meer kleurplaten nodig voor je broertje of zusje? Of wil je overnieuw beginnen? Op http://a-url.nl/Me37 kun je de kleurplaat downloaden om zelf te printen. Je mag per persoon 1 kleurplaat inleveren op 4 december!

Elke dag om 9.50 uur en 14.40 uur zijn er 2 afleveringen te zien van Thomas de Stoomlocomotief op het speciale peuter- en kleuterkanaal JimJam; in De Ronde Venen te bekijken bij Ziggo op kanaal 308, bij KPN op kanaal 56 en bij CanalDigitaal. Door de avonturen van Thomas en zijn vrienden leren de kinderen belangrijke levenslessen over de waarde van vriendschap, eerlijk spelen en teamwerk. Thomas de Stoomlocomotief is een tijdloze tv-serie. Thomas is een vrolijke, drukke, eerlijke blauwe locomotief. Kijk naar de verhalen van Thomas en zijn vriendjes James, Percy, Emily, Henry en de dikke controleur, die ervoor zorgt dat alles soepel verloopt. JimJam is een themakanaal zonder reclames, gericht op kinderen in de leeftijd van 1 tot 6 jaar, ouders en verzorgers. Op www.JimJam.tv kunnen kinderen op een interactieve en veilige manier spelen en leren met met Thomas & Friends.

Thomas de Stoomlocomotief in Vinkeveen

Naam:..................................................................................................... Leeftijd...................... Telefoonnummer...................................