__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 6

6

18 oktober 2019

DE GROENE VENEN

Zaterdag 26 oktober Open Huis bij Bankstaete in Mijdrecht In het centrum van Mijdrecht wordt het voormalige bankgebouw op de levendige hoek Dorpsstraat/ Bozenhoven/ Prinses Beatrixlaan duurzaam getransformeerd naar luxe appartementen. Bankstaete dankt zijn naam aan de voormalige gebruiker van het pand, het pand is het jaar 2000 gebouwd als kantoor van de ABN-Amro bank en zodanig enige jaren in gebruik geweest. Het gebouw wordt getransformeerd van kantoorgebouw naar 9 appartementen (waarvan 4 sociale koopappartementen) en 4 luxe penthouses op de nieuw te bouwen tweede verdieping alsmede een winkelruimte op de begane grond. De binnenkant van het gebouw wordt volledig opnieuw ingedeeld en in nieuwbouw kwaliteit afgewerkt. Bankstaete combineert zo het comfort van nieuwbouw met de duurzame kenmerken van

transformatie. En dat met alles op de perfect locatie aan de rand van het centrum met alle voorzieningen binnen handbereik, zoals winkels, horeca, sport en zorgcentra. Wilt u het dorpse leven eens inruilen voor de drukte van de stad? Een keer naar een concert, film of museum? Met de auto of openbaar vervoer bent u binnen een half uur in het centrum van steden als Amsterdam en Utrecht en binnen ongeveer 25 minuten staat u op Schiphol.

Bent u deze dag niet in de gelegenheid om te komen neem dan contact op met Ruijgrok Makelaars 0297-283375

Najaarsactiviteiten in de Broedplaats Werken, ontmoeten, ervaren en verbinden. Dat zijn de kernwaarden van de Broedplaats in Vinkeveen. De Bibliotheek, welzijnsorganisatie Tympaan-De Baat, het Servicepunt, Amerpoort en een grote groep lokale ondernemers zijn onder één dak gevestigd aan de Herenweg in Vinkeveen.

Heeft u interesse in een van de koopappartementen en wilt u meer informatie? U bent van harte welkom op zaterdag 26 oktober tussen 11 en 14 uur bij het Open Huis in het pand aan de Dorpsstraat 1 te Mijdrecht. Zowel de ontwikkelaar WoonHolland als Ruijgrok Makelaars staan dan voor u klaar om u de benodigde informatie onder het genot van een kopje koffie, te verstrekken.

Informatiedag Bankstaete in het centrum van Mijdrecht ontwikkelt WoonHolland: 1 winkelruimte, 9 appartementen en 4 penthouses

Carin van Grieken, psychosociaal werkende gespecialiseerd in verlies en rouw. Werkzaam in Vinkeveen in de praktijk voor psychosociale hulpverlening. • Informatie over begeleiding van kinderen in rouw. Op 7 november, 5 december 2019 en 16 januari 2020 van 10 tot 11 uur. ‘Ik maak me zorgen hoe nu verder?’ ‘Wanneer en hoe ondersteuning/begeleiding?’ ‘Over De foundation, twee gesprekken voor/met kinderen waar geen kosten aan verbonden zijn, hoe werkt dit?’ • Informatie m.b.t. vragen over uw dierbare met dementie. Op 17 oktober, 21 november en 19 december 2019 van 10 tot 11 uur. ‘Hoe kan ik omgaan met de veelheid aan veranderingen sinds mijn partner dementie heeft?’ of ‘Ik kan niet omgaan met mijn vader die dementie heeft, ik zou dit graag anders willen.’ • Informatie over wat je meemaakt als volwassene in rouw. Op 14 november, 12 december 2019 en 16 januari 2020 van 9 tot 10 uur. ‘Hoe doe je dat rouwen?’ ‘Ik heb heel veel moeite mijn leven weer op te pakken’. Ouder(s), familieleden, professionals, iedereen is op bovenstaande uren welkom voor informatie. Voor het stellen van uw vragen en kennismaken. Graag aanmelden via praktijk@ carinvangrieken.nl Aan het bezoeken van de informatie-uren zijn geen kosten verbonden.

ZATERDAG 26 OKTOBER VAN 11.00 TOT 14.00 UUR DORPSSTRAAT 1 TE MIJDRECHT

Wellnesspraktijk Lali en Angelika biedt Massages, Reiki, Aromatherapie, Coaching, Opstellingen, Meditatie en Klankschaalsessies. Dit alles wordt met veel aandacht gegeven en is een weldaad bij stress en spanningen. Ook verschillende gratis activiteiten. Het aantal plaatsen is beperkt, van te voren aanmelden: 06-22401686 of info@wellnesspraktijkangelika • Inspiratiewandeling. Op dinsdag 15 oktober en 14 januari 14-17 uur. Trek wandelschoenen aan en wandel mee met Angelika. We maken een wandeling van ongeveer 5 kilometer en doen onderweg oefeningen waarbij we onze intuïtie aanspreken en tot verrassende ontdekkingen komen. Maximale groepsgrootte 12 personen. • Kennismaken met Reiki, op dinsdag 12 november 14-15.30 uur. Wat is Reiki? Kennismaken met de heilzame werking van Reiki kan tijdens deze workshop door Angelika. Maximale groepsgrootte 6 personen.

Ontwikkelaar: WoonHolland 020-2258500

Verkoopmakelaar: Ruijgrok Makelaars 0297-283375

• Lezing aromatherapie en parfums. op dinsdag 3 december 14-15.30 uur. Introductie op het effect van geuren en het maken van een parfum. Angelika heeft een parfum ontwikkeld voor honden. Hoe ging dat in zijn werk? Angelika vertelt er graag over. Maximale groepsgrootte. 6 personen.

Profile for De Groene Venen

De Groene Venen 18-10-2019  

De Groene Venen 18-10-2019

De Groene Venen 18-10-2019  

De Groene Venen 18-10-2019

Advertisement