{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 8

Familieberichten

8

14 FEBRUARI 2020

DE GROENE VENEN

Familieberichten, zoals jubilea, verjaardagen, huwelijksaankondigingen, geboorten en rouwberichten kunnen worden aangeboden tot woensdag 12.00 uur. Begeleidend digitaal fotomateriaal di­ent van goede kwaliteit te zijn (min. 200 dpi of 1200 x 800 pixels). Bel voor informatie 0297 - 38 52 57 of mail naar: info@degroenevenen.nl.

Als niets meer zeker is dan is alles mogelijk!

Melding overlijden: dag en nacht bereikbaar 06-26056999

www.beautifulgoodbyes.nl info@beautifulgoodbyes.nl

Rondeveners helpen anderen bij meedoen In januari is een nieuwe taalgroep gestart in de bibliotheek Mijdrecht, waar vijftien deelnemers twee keer per week taalles volgen. De lessen worden gegeven door een professionele docent, maar daarnaast oefenen de deelnemers ook in de praktijk, door het meedoen met activiteiten of het doen van vrijwilligerswerk. Waar ze in de praktijk tegenaan lopen en welke taalvragen zij tegen komen, bespreken ze met hun coach Taal in de Praktijk. Ook formuleert elke deelnemer persoonlijke doelen, waarbij de coach ondersteunt. De coach is een vrijwilliger die de deelnemer inspireert en zich kan aanpassen aan de mogelijkheden van de deelnemer. Tympaan-De Baat maakt zich hard voor een goede koppeling van deelnemer en coach en biedt begeleiding en ondersteunend materiaal. Rondeveners investeren hun tijd en aandacht om mensen te helpen bij het meedoen in de

samenleving. Taal is daarbij een belangrijk uitgangspunt. Deze vrijwillige coaches spreken wekelijks af en helpen de deelnemers bij het zoeken naar plaatsen om de taal verder te oefenen. Dat kan een activiteit zijn of een (vrijwilligers)werkplek. Ook begeleiden zij de deelnemers bij hun eigen doelen. Het gaat dus om maatwerk. In 2019 is gebleken dat de deelnemers enthousiast worden van deze aanpak en zich actief in gaan zetten om hun doelen te bereiken. Tympaan-De Baat zoekt nog enkele coaches voor de nieuwe taaldeelnemers. Mensen die interesse hebben in deze functie en minimaal 2 uur per week overdag beschikbaar zijn, kunnen contact opnemen met Dyanne van Tessel van Tympaan-De Baat via tel. 0297 230280 of d.vantessel@stdb.nl.

G. de Haan & Zn en ReVe Bestrating & Tuinaanleg

Een unieke samenwerking Sinds 1 januari 2020 werken de bedrijven G. de Haan & Zn en ReVe Bestrating & Tuinaanleg nauw met elkaar samen. ReVe is al vanaf de oprichting op het terrein van G. de Haan gevestigd, aan de Provincialeweg 9 in Mijdrecht. Daarnaast sluiten de diensten van beide bedrijven naadloos op elkaar aan. G. de Haan is specialist in het leveren van zand, grind, grond en verhardingsmaterialen en ReVe in de verwerking van deze materialen op het gebied van straatwerk en de aanleg van tuinen. Zo ontstaat er een organisatie die van grondstof tot uitvoering alles in eigen hand heeft.

Repair Café Vinkeveen op 17 februari open Het Repair Café Vinkeveen (onderdeel van Tympaan-DeBaat) is op maandagochtend 17 februari weer geopend van 09.30 tot 12.30 uur voor allerlei reparaties. Bij het Repair Café zijn vrijwilligers aanwezig (met gereedschap, naaimachine etc.) die voor u de gratis reparaties doen van de door u meegebrachte kapotte spullen of kleding. U kunt meekijken en terwijl u wacht is er een (gratis) kopje koffie en thee. Het Repair Café wil laten zien dat repareren leuk is, en vaak heel makkelijk. En weggooien is niet altijd de enige oplossing!

Waardeer het, dus repareer het. Bij het Repair Café kunt u terecht voor allerlei reparaties zoals kleding, kleine elektrische apparaten, computerapparatuur, (niet al te grote) stoelen en krukjes, houten speelgoed, porselein, aardewerk of wat u verder tegenkomt dat kapot is en u eigenlijk gerepareerd zou willen hebben. U bent op 17 februari van harte welkom van 09.30 tot 12.30 uur in de Broedplaats aan de Herenweg 63 te Vinkeveen (ingang via bibliotheek).

John Reve, eigenaar van ReVe Bestrating & Tuinaanleg, ziet de toekomst rooskleurig tegemoet: “Deze samenwerking maakt het mogelijk dat wij in de toekomst ook diverse werken voor overheden en aannemers van A tot Z kunnen aannemen. De werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: het bouwrijp maken van di-

verse projecten, de aanleg van rioleringen, het woonrijp maken van projecten en het aanbrengen van diverse terreinverhardingen. Wij kunnen ook de levering van grondstoffen en verhardingsmaterialen voor u regelen!”

“Kortom, een unieke samenwerking met veel mogelijkheden voor opdrachtgevers. Per 1 januari zijn ook de kantoren samengevoegd, zodat de communicatie in korte lijnen kan plaatsvinden. Wij staan open voor al uw vragen en zijn altijd bereid om eens een bak koffie met u te doen om te bespreken wat voor een unieke mogelijkheid voor u is ontstaan..!” Team G. de Haan & Zn Team ReVe Bestrating & Tuinaanleg

Profile for De Groene Venen

De Groene Venen 14-02-2020  

De Groene Venen 14-02-2020

De Groene Venen 14-02-2020  

De Groene Venen 14-02-2020

Advertisement